PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سر الکس فرگوسن : همه فصل یک طرف،بازی دوشنبه یک طرف | من سیتی مهم تر از لیورپول ؟

Arsal4n
04-27-2012, 11:16 AM
سر الکس فرگوسن : همه فصل یک طرف،بازی دوشنبه یک طرف

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

سر الکس فرگوسن مربی با تجربه منچستر یونایتد آماده دیدار دوشنبه شبش با منچستر سیتی است و گفت که منچستر سیتی جای لیورپول را از لحاظ رقیب اصلی یونایتد گرفته.

شیاطین سرخ فعلا سه امتیاز از منچستر سیتی جلوتر هستند.فقط سه بازی دیگر تا پایان فصل باقیمانده و این دو تیم با هم دوشنبه شب بازی دارند.

فرگوسن گفت که بازی دوشنبه شب قهرمان لیگ را مشخص خواهد کرد و شاگردانش باید به بازی کردن با سیتی عادت کنند.

این مربی 70 ساله گفت " ما باید به بازی کردن با من سیتی در رقابت های مهم عادت کنیم.آنها جایی نمیروند.آنها طرفداران زیادی دارند "

" اگر ما بخواهیم که در لیگ های مهم رقابت کنیم،باید همیشه منچستر سیتی را یک حریف حتی مهم تر از لیورپول بدانیم "

" شاید از لحاظ احساسی بازی یونایتد-لیورپول مهم تر باشد چون این دو تیم رقیب های دیرینه هستند اما از لحاظ رقابت من سیتی-من یونایتد مهم تر است "

" رقیب مستقیم ما هستند آنها.در همه لیگ ها با ما رقابت میکنند و آنها تیمی هستند که میتوانند مانع پیروزی ما شوند "

او در مورد مهمی بازی دوشنبه شب نیز صحبت کرد اما گفت با وجود اترس فراوان شاگردانش آماده اند.

" بازی دوشنبه شب بسیار مهم است.ما آماده هستیم و بازیکنان تمام تلاششان را خواهند کرد تا پیروز شوند. "

" همه چیز به این بازی بستگی دارد.مردم بسیاری از کشور های مختلف این بازی را مشاهده خواهند کرد و ما امیدواریم که هوادارانمان را راضی نگه داریم "

او راجع به صحبت های مانچینی که گفت یونایتد قهرمان میشود نیز صحبت کرد و گفت که مانچینی میخواهد به جای اینکه فشار روی بازیکنانش باشد روی خودش باشد.

" شاید او میخواهد فشار را از بازیکنانش بردارد.ولی این مهم نیست.صحبت های او روی ما اثر نخواهد گذاشت و ما تمام سعی خودمان را میکنیم "

" ما نسبت به سیتی در شرایط بهتری قرار داریم.ما میتوانیم دو نتیجه بگیریم اما آنها یکی "

" آنها باید ببرن.اما ما هم میتوانیم مساوی کنیم هم ببریم.اما ما هم میخواهیم ببریم "

<<<کاملا اختصاصی از Iwe>>>

The Phenom
04-27-2012, 05:07 PM
تو لیگ برتر اگه دوتا تیم هم امتیاز باشن ملاک برتری گل زدس یا تفاضل یا دیدار مستقیم؟

امیدوارم سر الکس یه بار دیگه نشون بده چه چیزایی تو چنته داره و تیم رو واسه 20 مین بار قهرمان کنه

SASAN
04-27-2012, 05:14 PM
تو لیگ برتر اگه دوتا تیم هم امتیاز باشن ملاک برتری گل زدس یا تفاضل یا دیدار مستقیم؟

امیدوارم سر الکس یه بار دیگه نشون بده چه چیزایی تو چنته داره و تیم رو واسه 20 مین بار قهرمان کنه

تفاضل گل .

The Phenom
04-27-2012, 05:19 PM
تفاضل ها چنده؟

SASAN
04-27-2012, 05:27 PM
سیتی : 60
یونایتد : 54

سیتی در خواب این تفاضل گل به کارش میاد ما میبریم :26:

The Phenom
04-27-2012, 05:40 PM
باز دم صدا سیما گرم که پخش مستقیم میده من که مغازه نمیرم میشینم بازی رو نگاه کنم

MAHDIRKO
04-28-2012, 05:01 PM
فرگوسن باز هم ثابت میکنه که همیشه برتر هست
ایشالله قهرمانی 20 مین بار هم به زودی میبینیم