توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رسمی شد | گواردیولا امسال از بارسلونا میرود + اخبار لحظه به لحظه
Arsal4n
04-27-2012, 02:48 PM
سلام.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
در این تاپیک اخبار لحظه به لحظه کنفرانس خبری بارسلونا قرار میگیرد
Arsal4n
04-27-2012, 02:49 PM
روسل این خبر را تائید کرد که گواردیولا بعد از تمام شدن فصل بارسلونا را ترک میکند
Arsal4n
04-27-2012, 02:53 PM
خود گواردیولا صحبت کرد :
من خواهم بفهمید که اصلا این تصمیم تصمیم ساده ای نبود.کاش میتوانستم بگوییم که چه حسی دارم.
من از همگی به خاطر این پریشانی چند هفته اخیر عذر میخواهم.
من همیشه قرارداد هایم را کوتاه امضا میکردم چون بارسا تیم خیلی بزرگی است.
Arsal4n
04-27-2012, 02:58 PM
گواردیولا :
من در پاییز این موضوع را با سران باشگاه در میان گذاشتم اما به بازیکنانم نگفتم.
به آنها نگفتم چون زمان مناسبی نبود اما الان زمان خوبی است.
بعد از 4 سال همه خسته میشوند.من در ماه سپتمبر گفتم که دوران من به پایان رسیده.
مربی جدید مطمئنا میتواند کار هایی را انجام دهد که من نمیتوانم.
Arsal4n
04-27-2012, 03:01 PM
گواردیولا :
از بازیکنانم تشکر میکنم.آنها مسئول تمام موفقیت های بارسلونا هستند.
با اینکه من هم تلاش کردم اما آنها دلیل اصلی این موفقیت ها هستند.
آنها هرروز تلاش میکردند و همه کار کردند برای باشگاه.
من دیگر حسی را که سال اول داشتم را ندارنم.بارسلونا لیاقت بیشتر از این را دارد.
این تنها چیزی است که من میگویم
Arsal4n
04-27-2012, 03:03 PM
فوری :
تیتو ویلانووا کمک مربی بارسلونا سال دیگر مربی بارسلونا خواهد شد.
گواردیولا تا آخر فصل با بارسلونا هست اما از سال دیگر تیتو دستیار او مربی بارسا خواهد شد
Arsal4n
04-27-2012, 03:20 PM
مدیر بارسا آندونی زوبیزارتا :
وقتی پپ گفت که میخواهد برود هیچ کدوممون باورمون نشد.اما او میگفت که اول باید به بازی های باقیمانده فکر کنن.
خیلی سخت بود فکر کردن به دنبال جانشین اما بعد به ذهنمان رسید،تیتو که اینجا با ما هست.
چرا که نه؟او بازی ها را آنالیز میکند همیشه با پپ و بازیکنان حضور دارد.او با پپ فرق دارد اما تیتو نفری است که جانشین گواردیولا خواهد شد.
تا وقتی تیتو هست ما به بازار نمیرویم
Arsal4n
04-27-2012, 03:26 PM
فوری : پپ سال دیگر مربی نخواهد بود
گواردیولا تمام شایعه های مذاکرات با چلسی را رد کرد و گفت که به بارسلونا احترام زیادی میذارد.آنقدر احترامش به بارسا زیاد است که هنگام مربیگری بارسا به تیم دیگری فکر نکند.
او گفت که سال دیگر مربی تیمی نخواهد شد.قصد استراحت دارد اما در آینده به شغلش ادامه خواهد داد
Arsal4n
04-27-2012, 03:45 PM
گواردیولا میخواهد از فشار های مربیگری کنار برود
چهار سال در بارسلونا خیلی زیاد است و فشار زیادی روی توست.لازم نیست من این را ثابت کنم.من چیزی را نمیخواهم ثابت کنم اما فعلا از فوتبال کناره گیری میکنم.
Arsal4n
04-27-2012, 03:56 PM
فوری : گواردیولا در صورت بازگشت به فوتبال دوباره مربی بارسلونا میشود
پپ : من میروم و دیگر در کار ها مداخله نخواهم کرد.حالا همه چیز بستگی به تیتو دارد.من دارم یک گام به کنار میگذارم.تا زمان فینال کوپا دل ری اینجا هستم.
چیز های مهم تری از فوتبال وجود دارند.من استراحت میکنم و شاید یک روز بیایم و بگویم که بیاین تمرین کنیم.
باید دید که وضعیت من چگونه پیش میرود.رئیس (روسل) چند تا پیشنهاد به من داده.اما الان باید استراحت کنم.من به زمان نیاز دام.
اما هیچ چلنجی برای من بزرگتر از مربی گری بارسا نیست
Arsal4n
04-27-2012, 04:06 PM
صحبت های بازیکنان بارسلونا :
پویول : پپ برای همه چیز بسیار متشکریم.تو راه را به ما نشان دادی.یک بغل بزرگ.
پیکه : پپ از تو متشکریم.4 سال به ما همه چیز دادی.پیروزی های فراوان،خاطره های خوب و همه تر از همه :درس فوتبال.
Arsal4n
04-27-2012, 04:16 PM
صحبت های احساسی مسی در مورد پپ
من میخواهم از ته قلبم از پپ تشکر کنم.او در زندگی فوتبالی و شخصی ام کمک بسیار زیادی کرده.
به خاطر احساساتی که الان دارم ترجیح دادم که در این کنفرانس حضور پیدا نکنم.
میخواستم از رسانه ها دور باشم زیرا میدانم که آنها دنبال همه چیز آدم هستند.آنها از صورت های آدم فیلم برداری میکنند و این چیزی است که الان نمیخواهم دنیا ببیند.
Ħ д † ε Ð
04-27-2012, 06:17 PM
خوب عمو گواردیولا با اون تیم نتیجه گرفتن هنر بزرذگی نبود.
عیارت رو با تیم بعدیت نشون بده.
Olympic Hero
04-27-2012, 06:39 PM
آرمین عمرا سر 1000میلیون شرط میبندن گواردیولا به هیچ تیمی غیر از بارسا که این بازیکن ها رو نداشته باشه نمیره . چند سال دیگه دوباره برمیگرده و بعد از رفتن این 3-4 نفر میگه دیگه بسم هست به تعداد کافی جام بردم . گواردیولا اگه واقعا فنی و فوق العاده هست الان باید بره تو یک تیم مثل اینتر . یا تیمی مثل چلسی . سرمربیگری کردن تیمی که سال ها کنار هم بازی کردن فکر نکن کار چندان شاخی باشه .
S.H.A.Y.A.N
04-27-2012, 06:40 PM
خبر ناراحت كننده اي بود . در كل مربي باهوش و خوش فكري هست و تو هر تيمي باشه اونو ميكشونه بالا . البته من شنيدم احتمال داره مربي چلسي بشه كه بعيده .
خداحافظ پپ . دوست داريم .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
:61:
TORNADO
04-27-2012, 06:55 PM
امیدوار بودم مارچلو بیلسا جانشین پپ افسانه ای بشه اما خب مثل اینکه اتفاق های دیگه ای افتاده
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
اینا همش استوری پپ نرفته | تو بازی فینال قهرمانان سال آینده مورینو تیمش داره قهرمان میشه،، که یهو پپ از زیر نیمکت میاد بیرون ورزشگاه منفجر میشه ............. داور تومبستون میکنه و تمام بارسا قهرمان میشه :4::4::136:
The Shadow
04-27-2012, 08:01 PM
چه میکنه این چلسی ! این همه مربی خوب نتیجه بگیره بعد یه دو دست که سوسکشون میکنیم مربی بد میشه و میذارنش کنار :4:
یه حقیقتی بگم ، گواردیولا مربی بدی نیست و خوبه واقعاً اما آقای گواردیولا ممنون ، ما همون روبرتو دی ماتئو رو ترجیه میدیم :8:
Scofield
04-27-2012, 08:31 PM
ولــي هنـــوز يكــي مثل گوارديــولا هست كــه سرمربي بارسلونا ميشه :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
" عبدالله ويسي "
:24:
SASAN
04-27-2012, 10:31 PM
درسته همیشه به پپ ایراد میگرفتیم از بارسا برو ، ببینیم در تیم دیگری میتونی چنین نتیجه ای بگیری !
ولی وقتی امشب رفت ، همه یک جورایی دلمون برای پپ تنگ شده !
وابستگی به پپ بارسا ، بیشتر از بازیکناش است :1: به هر حال هر چی بود مربی تاثیرشو در تیم داره !
منتظر میمونیم در تیم بعدیش چیکار میکنه ، حس میکنم میتونه موفق باشه !
و اما ازت ممنونم پپ در عصری مربی بارسا شدی که یک فوتبال زیبا رو به همه هدیه دادی و مارو یاد تیم 2003 تا 2006 ونگر انداختی ، تنکیو :d
The Shadow
04-27-2012, 10:46 PM
مگه رفت ؟ ساسی گفته آخر فصل میره ! :4:
SASAN
04-27-2012, 10:49 PM
مگه رفت ؟ ساسی گفته آخر فصل میره ! :4:
کلا باهاش خداحافظی کردیم پیشاپیش :5:
به هر حال کاتالان هم دوست میداریم :10:
TORNADO
04-28-2012, 06:45 AM
تا به همین جا هم تکرار نشدنی هستی :15:
تعجب میکنم از کسانی که میگن پپ با این بازیکنا هنری نکرده
مگرکم بودن تیم هایی که بازیکنان بسیار خوبی داشتن اما نتیجه نگرفتن ؟؟؟؟؟
The Shadow
04-28-2012, 01:31 PM
منچستر سیتی 6-1 یونایتد رو میزنه ==> الکس فرگوسن باقی میمونه .
یونایتد 8-2 آرسنال رو له میکنه ==> آرسن ونگر باقی میمونه .
تورس به بارسلونا گل میزنه ==> گواردیولا میرود :4:
TORNADO
04-28-2012, 06:32 PM
آره پپ به خاطر همین رفت صدرصد
، تازشم این بهار عربی در منطقه که چندین ماهه شروع شده هم به خاطر گل تورس بود . :136:
واقعا گواردیولا چه عظمتی داره که ملت واسه رفتنش لحظه شماری میکردن خب حق هم دارن با وجود پپ دیگه جام معتبری به بقیه تیم ها نمیرسه :4: علاوه بر اون سبکی بازی که تیم ارائه میداد آروزی بازی هجومی رو از حریفاش گرفته بود.
مثل ساسان من هم باید بگم تنکیو پپ که باعث شدی ما فوتبالی رو در نسل خودمون تماشا کنیم که شاید هرگز مثل اون رو نبینیم.
r v d
04-29-2012, 09:26 AM
به حال من هیچ فرقی نمیکنه ، ولی اشتباه محضه که گواردیولا بارسا رو ترک کنه ! مربی که اینقدر با بازیکنها رفیق و صمیمی و این نتایج درخشان و تو این چند سال اخیر به دست آورده واقعاً ظلمه که با یک شکست و ناکامی تو لالیگا و بیگ قهرمانان بخوان بندازنش بیرون...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.