PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : × بخشیده شدن بخشی از کاربران اخراجی انجمن از ابتدای تاسیس سایت ×

Arsalan
04-27-2012, 09:42 PM
سلام

خب خدمتتون عرض کنم که از وقتی ما یعنی تیم مدیریتی جدید رو کار اومدیم تصمیم گرفتیم چهره ی فروم رو نسبت به دوران سیاه گذشته روشن تر و بهتر کنیم و در همین راستا تغییراتی رو از روز اول تا حال که در خدمتتون هستیم انجام دادیم . تا اینجا این تغییراتی که دادیم کمی جواب داده و خدا رو شکر انجمن خیلی نسبت به قبل وضعیتش بهتر شده. بیشتر کاربرا با توجه به اتفاقات نادری که سابق در انجمن افتاد گذاشتن و رفتن و به یکباره انجمن تهی شد ! از اون روز تا الان خدا رو شکر رفته رفته کاربرای قدیمی ما دارن برمیگردن و البته کاربرای جدیدی هم به جمع ما پیوستن. البته بگم دغدغه ی کادر مدیریت فعلی اضافه شدن کاربر به سایت نیست چون ما رکورد خوب 30 هزار کاربر رو داریم ، دغدغه ی ما فعال شدن همین کاربرای خودمون هست و در کنارش اضافه شدن استعدادهای جدید به انجمن که خوشبختانه از آغاز کار تیم جدید چند کاربر با استعداد به جمع ما اضافه شدن .

زیاد سرتون رو درد نیارم ، از اوایل کار کادر مدیریت جدید، شخصا در فکر این بودم که حالا که راه جدیدی رو شروع کردیم بهتره برای نشون دادن حسن نیت و آغاز یه فصل جدید تمامی بن شده های سایت رو از بن در بیاریم. البته تمامی که میگم منظورم همه نیست ، اونایی که خط قرمزها رو رد کردن و تمام پله های پشت سرشون رو شکستن راهی برای بازگشت باقی نذاشتن . به همین منظور در هیئت مدیره مطرح کردم که با همفکری دوستان تصویب شد که عده ای از دوستان به سایت برگردن. قرار بود این اتفاق قبل از عید بیوفته که به تعویق افتاد و ساسان هم پیشنهاد داد میتونیم اینو یک سورپرایز برای پی پی وی کنیم و موافقت شد تا اینکه امروز رسما اعلام کردیم . این تصمیم جمعی هیئت مدیره بود .

ما میخوایم تمام خاطرات بد گذشته پاک بشه و این قدم کوچکی در این راستا بود ! دوستانی هم که از بن در اومدن اگه برگشتن که قدمشون رو چشم اما اگر به هر دلیلی هم به ما سر نزدن براشون آرزوی موفقیت می کنیم. سالم و سلامت باشید .

ممنون
فعلا ...

Ħ д † ε Ð
04-27-2012, 10:40 PM
آقا باریک.
واقعا طرح خوب و زیبایی هستش و ایشالا همه دوستان دو.باره برگردن تا فروم وضعیتش بهتر از قبل بشه.

یاد طرح دوستداران سوریه افتادم.:دی

The Main Event
04-28-2012, 12:08 AM
بنده از همینجا اعلام میدارم بی گناه بودم :دی

و.... همین دیگه ممنون . :دی