PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تولد راک | کارهای عجیب غریب ارتن در فیس بوک

SHAHIN
05-02-2012, 04:36 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

طعنه ارتن به جریکو

دیرو ارتن در فیس بوک عکسی را طراحی کرده بود که در آن وعده های جریکو مسخره کرده بود که این وعده مثل برد در رویال رامبل مسابقه سر بعترین در جهان و....... حال باید دید آیا جریکو عکس العملی به این موضوع نشان میدهد یا نه

تولد دراک

امروز تولد چهل سالگی یکی از لجند های کمپانی دویک دراک جانسون است همچنین استارانی از قبیل جریکو ارتن و سینا تولد وی را بهش تبریک گفتن

لو دادن نتایج اکسترو رولز

ارتن در فیس بوک ساعاتی قبل از اغاز پی پی ویو اکستروم رولز والپیپیری طراحی کرده به نمایش گذاشته که در آن برنده ها مسابقات معلوم شده بود و زیر عکس نوشته بود که امروز فقط این افراد میدرخشند

Keyvan
05-02-2012, 05:02 PM
خود رندی ارتن در مصاحبه ها و توئیtر بار ها و به کرّار اعلام کرده که هیچ ف.بوکی نداره !

؟

SHAHIN
05-02-2012, 05:10 PM
راستش اکانت خود بود اکه تو اکانت wwe در فیس بوک رفته باشی قسمت های هست که خود wwe برای استار ساخته اونا ازش استفاده میکنن حالا اگه باور نمیکنی من لینک صفحشو بفرستم برات

MAHDIRKO
05-02-2012, 05:45 PM
دوست من اگه بدونی تمامی استار های کمپانی در فیس بوک و تویتر هستند اما فیس بوک انها رو فقط مدیر برنامه هاشون چک میکنه و دست اون هاست ولی در مورد تویتر اینکه تویتر استار ها و کلا هر شخص دیگه کاملا دست خودشونه.
ما هم تولد راک رو تبریک میگیم!

Scofield
05-02-2012, 05:50 PM
بلــه 2 May تـــولد دواين جــانســون د ِراك هست كــه ســال گذشته بــا شوء راو مصــادف شد و در گيري بــا سينـــا

در اون زمــان سينــا WWE Champion بــود !!

SHAHIN
05-02-2012, 06:26 PM
MAHDIRKO (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) عزیز بعضی استار ها در قیس بوکن که شما میتونی بری یینی که خوشون هم اپدیتش میکنن اگه اینجوری که شما بگی باشه هیچ استاری نباید در فیس بوک باشه در هرصورت من به عقاید شما احتمرام میزارم

The Last Outlaw
05-02-2012, 06:47 PM
تا اونجايي كه ديدم خود كمپاني براي هر استار يه Fan Page رسمي ايجاد كرده كه اخرش به WWE Univers ختم ميشه و خود استارها دخالتي در كنترل اون پيج ها ندارن. اون پيج ها مستقيما توسط كمپاني اپديت ميشن!
فقط راك يه پيج شخصي داره و چون تعداد لايك هاش زياده كمپاني ديگه واسش فن پيج نساخته.

Keyvan
05-02-2012, 09:43 PM
حق با پویان هستش دوست خوب ...

من چون در توئیtر نسبتا فعال هستم و رندی ارتن رو فالو میکنم به شخصه دیدم که بار ها گفته من هیچ ف.بوکی ندارم . تو مصاحبه هاش هم زیاد گفته ...
خبر ها باید ابتدا چک بشن ، بعد در دسترس عموم قرار بگیرن ... !

MAHDIRKO
05-03-2012, 06:03 PM
MAHDIRKO (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) عزیز بعضی استار ها در قیس بوکن که شما میتونی بری یینی که خوشون هم اپدیتش میکنن اگه اینجوری که شما بگی باشه هیچ استاری نباید در فیس بوک باشه در هرصورت من به عقاید شما احتمرام میزارم
داداش عقاید من نیست که
میتونی 2 تا پست قبلی رو هم بخونی !
این چیزیه که دیگه تقریبا لو رفته!