PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : | پیش بازی اینتر میلان و آس میلان | پیروزی اجباری برای میلان | آیا میتواند ؟

Arsal4n
05-06-2012, 07:19 PM
| پیش بازی اینتر میلان و آس میلان | پیروزی اجباری برای میلان | آیا میتواند ؟

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Vs <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Stadium : San Siro
Date Time : Sunday, 6th May 2012
Kick Off : 23:15

مقدمه :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

امشب دربی شهر میلان در ورزشگاه سن سیرو برگزار میشود . میلانی و اینتر در یک جدال حساس با یکدیگر بازی دارند .

خیلی ها میگویند که تکلیف قهرمانی سری آ در این بازی مشخص میشود . البته قهرمانی اول به یوونتوس بستگی دارد زیرا او در صدر است .

میلان با 77 امتیاز در رده دوم جدول قرار دارد و اینتر با 55 امتیاز ششم است و این برد برای هر دو تیم حیاتی است .

میلان دارد برای صدر جدول میجنگد ، اینتر هم برای سهمیه لیگ قهرمانان اروپا . برنده این بازی شانس رسیدن به این هارا خیلی دارد .

توضیحات در مورد وضعیت دو تیم :

AC Milan

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

میلان برای این بازی روما ، اینزاگی ، پاتو ، تیاگو سیلوا و سیدورف را از دست داده و باید بدون این بازیکنان به میدان برود .

میلان در این بازی اصلا نباید امتیاز از دست بدهد . فقط باید ببرد . یک لغزش مساوی هست با از دست دادن کورس قهرمانی .

با حساسیت این لیگ و با اینکه فقط 2 بازی به پایان لیگ مانده خیلی ها به این بازی میگویند مهم ترین بازی فصل .

مصدومیت های پیاپی بازیکنان میلان برای این تیم مشکل ایجاد کرده . او خیلی از مهره های کلیدی خود را ندارد .

میلان تا چند هفته پیش 4 امتیاز از یووه جلو بود . با 8 برد پیاپی و بازی های خوب همه فکر میکردند که میلان قهرمان است .

ولی با اشتباهات آنها صدر را از دست دادند . آنها تا هفته پیش 3 امتیاز از یوونتوس عقب بودند اما با تساوی عجیب یووتنتوس آنها باز هم به قهرمانی امید وار شدند .

Inter Milan

اینتر در این بازی نمیتواند از بازیکنانی مانند Nagatomo , Chivo و Castaignos استفاده کند . آنها نیز مصدوم هستند .

اینتر با مربی جدیدش دارد بهتر از مربی های قبلیش کار میکند . آنها در 8 بازی فقط یک شکست داشته اند .

اما در بازی قبلی این تیم ، اینتر مقابل پارما باخت و امید هایش برای رسیدن به لیگ قهرمانان کمتر شد .

اینتر ابتدا با گل اشنایدر جلو افتاد اما پارما 3 گل زد و اینتر با 55 امتیاز به رده ششم رسید .

اودنیزه و ناپولی 58 امتیازی هستند و تنها دو بازی دیگر به پایان فصل مانده . اینتر باید برای رسیدن به لیگ قهرمانان بازی امشب را ببرد .

این مربی جوان به تازگی اعلام کرد که میخواهد در اینتر بماند و مربیگری این تیم را بکند .

صحبت های مربیان دو تیم در مورد این بازی :

Massimiliano Allegri

" دیدار فردا سه امتیاز دارد که ما باید آن را کسب کنیم . در غیر این صورت باید قهرمانی را به یوونتوس تحویل دهیم "

" ما برای پیروزی سعی مان را خواهیم کرد اما این بدان معنا نیست که بدون منطق بازی کنیم "

" دربی فردا اهمیت ویژه ای دارد.هم برای اینتر، هم برای ما. به نظر من ۹۹% تکلیف قهرمان سری آ فردا مشخص خواهد شد "

" من دوست دارم ببریم اما دوست ندارم که فصل را طوری تمام کنیم که با یوونتوس هم امتیاز باشیم ! امیدوارم این اتفاق نیفتد "

Andrea Stramaccioni

" بعدا وقت برای صحبت در مورد لیگ قهرمانان هست . ما فعلا دو بازی مهم داریم و میخواهیم 6 امتیاز را بگیریم . بعد از آن میبینیم چه میشود "

" من شنیدم که میگویند فشار روی میلان هست و آنها باید ببرند . اما ما هم باید این بازی را ببریم . هر دو تیم میخواهند ببرند و این دربی را زیبا تر میکند "

" من میدانم که آنها وضعیتشان در جدول بهتر است و 22 امتیاز از ما جلو هستند اما این نشانه این نیست که ما نمیتوانیم ببریم "

" من امیدورارم که میلان از بهترین بازیکنانش استفاده کند تا این دربی زیبا شود "

صحبت در مورد ترکیب این دو تیم :

AC Milan

میلان احتمالا از ترکیب 4-3-1-2 استفاده خواهد کرد . این ترکیبی هست که آلگری بیشتر مواقع از آن استفاده میکند .

یک خط دفاعی قوی میتواند جلو حمله های اینتر را بگیرد . بحتی با وجود اینکه تیاگو سیلوا نیست میلان دفاع قوی دارد .

در یک بازی که توپ را نگه دارد میلان میتواند بازی خودش را ارائه دهد و به گل برسد . البته این تیم آفساید های زیادی دارد .

Inter Milan

اینتر هم میتواند با سیستم 4-3-1-2 خوب بازی کند . اینتر باید از مدافعان خوبش استفاده کند .

باید مدافعان اینتر خوب بازی کنند چون مهاجمان میلان بسیار خطرناکنند . اما اینتر نیز در ضد حمله ها خطرناک هست .

آنها به خوبی میتوانند از ضربه های ایستگاهی و ضد حمله ها استفاده کنند . شوت های از دور اشناید نیز میتواند به اینتر کمک کند .

ترکیب احتمالی بازی :

نکات جالب این بازی :

< اینتر بعد از 7 بازی بدون شکست هفته پیش مقابل پارما 3-1 شکست خورد >

< میلان بهترین خط حمله این فصل سری آ را دارد . آنها در 36 بازی 70 گل زدند >

< 8 بازیکن در هفت دربی آخر این دو تیم اخراج شده اند . 5 تا اینتر و 3 تا میلان >

< میلان 3 بازی است که دارد میبرد و این هفته اختلاف خود را با یوونتوس را به 1 امتیاز رساند >

< 14 دربی است که بازی این دو تیم مساوی نشده است >

< در این دربی اینتر 109 بار برده و میلان 108 بار >

< در آخرین بازی این دو تیم اینتر با تک گل میلیتو به پیروزی رسید >

بازیکنان کلیدی این بازی :

Zlatan Ibrahimovic

در بازی قبلی این دو تیم زلاتان را ساموئل و لوسیو گرفته بودند و نگذاشتند که کار خاصی بکند . اما اگر میلان میخواهد ببرد باید زلاتان یک راهی برای فرار پیدا کند .

او باید برای قهرمانی تیمش بجنگد و تمام تلاشش را بکند تا تیمش به پیروزی برسد .

Wesley Sneijder

از وقتی که او از مصدومیت بازگشته خیلی خوب کار کرده و تبدیل شده به بهترین بازیکن تیمش .

او میتواند بسیار خطر ناک باشد . میتواند با پاس هایش ، ضربه آزاد هایش و شوت هایش میلان را اذیت کند .

<<< کاملا اختصاصی از Iwe >>>

Ħ д † ε Ð
05-06-2012, 07:30 PM
به شخصه خیلی از استراماچونی خوشم میاد.
واقعا فیس و اون کاریزمای لازم و سن مناسب رو واسه یه اسطوره شدن رو داره.امیدوارم موفق شه و بتونه مربی بزرگی بشه.
چه استارتی بهتر از دربی میلان.

The Great One
05-06-2012, 07:32 PM
حساس ترین بازی این هفته ی لیگ های اروپایی :5: تنها لیگی که هنوز قهرمانش معلوم نشده امشب سرنوشتش معلوم میشه و اونم در دستان اینتر هست :4:

استرا خیلی خوب نتیجه گرفته با اینتر و این بازی حکم بقا یا اخراجش برای سال بعد هست . استراماچیونی تیم پایه رو که قهرمان اروپا کرد و خیلی بهش امیدوارم اگه ساله بعد هم مربی اینتر بمونه . پیشبینی من اینه میلان مثل بازی رفت بهتر بازی میکنه ولی اینتر نتیجه میگیره :4:

bomb5
05-06-2012, 07:53 PM
به امید برد اینتر.

SASAN
05-06-2012, 08:03 PM
من حالم از اث میلان بهم میخوره .

یعنی کلا لیورپول دشمن شماره 1 ماه دوست دارم هر چی باشه بگیره ولی میلان هیچی نبره . وحشتناک حالم از همشون بهم میخوره :d

پس برد اینتر مبارکه :10:

amirnba
05-06-2012, 08:06 PM
بازی رو میبریم بدون هیچ دردسری قهرمانی رو هم از میلان میگیریم ، چه حالی میده :ی، راستی محمدرضا شما طرفدار رئالی یا چلسی یا اینتر ؟ تیم اولت چیه ؟ :ی

Sherlock Holmes
05-06-2012, 08:27 PM
امیدوارم میلان ببره ولی وضعیتش زیاد جالب نیست مصدوم زیاد داره

bomb5
05-06-2012, 08:38 PM
، راستی محمدرضا شما طرفدار رئالی یا چلسی یا اینتر ؟ تیم اولت چیه ؟ :ی

داداش به هر 3 تا تیمی که گفتی.:4: والا فرقی بین این 3 نیست :4:

msaz
05-06-2012, 09:01 PM
امیدوارم آث میلان برنده بشه

Django
05-06-2012, 10:07 PM
من حالم از اث میلان بهم میخوره .

یعنی کلا لیورپول دشمن شماره 1 ماه دوست دارم هر چی باشه بگیره ولی میلان هیچی نبره . وحشتناک حالم از همشون بهم میخوره :d

پس برد اینتر مبارکه :10:

چه جالب این واقعا همون تنفری هست که من از منچستر دارم :10:
بحث سر تیم های لیگ ایتالیاست از تیم های در پیت لیگ جزیره حرف نزن لطفا :4:

bomb5
05-06-2012, 10:39 PM
نیمه اول تموم شد. یک پنالتی الکی برای میلان داور گرفت و گل دوم اینتر رو قبول نکردن. اسم یوونتوس بد در رفته میلان لابیش قوی تره!!!:4:

S.H.A.Y.A.N
05-06-2012, 10:45 PM
تازه از بيرون اومده بودم تي وي رو روشن كردم ديدم ابراهيموويچ گل زد :4:
چون از جفتشون متنفرم اميدوارم بازي مساوي بشه :4:

farzam_12
05-06-2012, 11:45 PM
و این بود داستان پاره شدن میلان به دست اینتر

Inter Milan 4-Ac Milan 2

The Great One
05-06-2012, 11:56 PM
آقا عجب بازی بود امشب . یکی از زیباترین دربی های چند سال اخیر رو دیدم :5: یاد بازی سال 2009 افتادم که اون بازی 2 اخراج + 2 پنالتی اشتباه کرد داور که با 9 نفر 2-0 بردیم . استراماچیونی ... :8::8: واقعا دست مریزاد به مربی که سنش از کاپیتان تیم هم کمتره . یکی از بهترین بازی های اینتر از نظر تاکتیکی این بازی بود .

چند تا نکته ی ای که غیر از برد خیلی برام جالب بود : شوت 50 متری وسلی اشنایدر که واقعا تا 1 دقیقه همه تو کف شوتش بودن | کل کل زلاتان و سزار و زبون درازی سزار به زلاتان :4: | روحیه دادن های استراماچیونی و ژولیو سزار به تیم | چیز شدن سولی مونتاری ( بی پدر میاد جلوی تیم اصلیش لباس تیم مقابل رو با تعنه میبوسه ) و زلاتان | هتریک میلیتو و گل دیدنی مایکون :11:

بردی که یک پنالتی برات نگیرن - یک گل برات نگیرن - یک پنالتی مفت به تیم مقابل بدن خیلی لذت بخش هست به خصوص که دربی هم بود :5:

در آخر هم تبریک میگم به یوونتوسی ها که یک باره دیگه قهرمان ایتالیا شدن :5: اوج گرفتن یوونتوس یعنی بازگشت ایتالیا به سال های اوجش :26:

amirnba
05-07-2012, 05:26 AM
همین که 4 تا زدیم و 1 رو قبول نکردن کلی ارزش داره ، مایکون هم تو اکثر بازی هایی که ازش دیدم از این ضربه ها میزنه این یکی دیگه واقعا گرفت :ی داور هم که قضاوتش خیلی افتضاح بود ، این مونتاری بازیکن آشغالیه حتی وقتی تو اینتر بود به جز لو دادن توپ هنر دیگه ایی نداشت الان میاد چاپلوسی تا میلان قراردادشو دایمی کنه هت تریک میلیتو هم خیلی چسبید واقعا دیدن بازی اینتر استراماچونی لذت داره

SASAN
05-07-2012, 06:21 AM
چه جالب این واقعا همون تنفری هست که من از منچستر دارم :10:
بحث سر تیم های لیگ ایتالیاست از تیم های در پیت لیگ جزیره حرف نزن لطفا :4:

کسی از تیم های محبوب و برتر جزیره حرفی نزد .

بحث سر قهرمانی یونتوس کبیر بود . که بازم اث میلان کم اورد :15:

تنکیو اینتر ، تنکیو :3:

بعد از مدت ها تونستم یک بازی از وسلی محبوب ترین بازیکن هلندیم ببیینم و طبق معمول استثنایی ظاهر شد :6:

bomb5
05-07-2012, 06:30 AM
نمیدونم چرا اینتر و چلسی از او اول فصل ایم نربی های جوان و آینده دار رو نمیارن؟؟؟ برد اینتر خیلی چسبید. من بازی رو نیمه دوم ضبط کردم و صبح دیدم. عالی بود.
وای اگه یووه قهرمان نمیشد خودم میرفتم بوفون رو بخاطره اشتباهه هفته پیشش میکشتم:4:

SASAN
05-07-2012, 06:55 AM
ودیو تحیلیل اسکای در مورد اشتباهات داوری این بازی که به ضرر اینتر میلان گرفته شد ::

Download HD (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

The Great One
05-07-2012, 03:11 PM
من هایلایت های کل بازی رو گرفتم ولی اون شوت اسنایدر رو نداشت اگه ساسان ویدیوش رو پیدا کردی بی زحمت بذار ... کل کل زلاتان و سزار هم قبل پنالتی هم اگه پیدا کردی بذار :4:

اسنایدر کلا فوق العاده بود این بازی . 3 هفته ای هست که برگشته به دوران اوجش :5: تو اکثر سایت ها هم که زیتینگ بازیکن هارو زده بودن بعد میلیتو بهترین ریتینگ رو داشته بود و بعدش هم ژولیو سزار و کاپیتان :8: استارتی هم که از محوطه ی خودمون تا دم دروازه میلان رفت هم فوق العاده بود . اصلا میخوره این بازیکن 38 سالش باشه ؟

راستی این استراماچیونی رو اونایی که نمیشناسن بگم که تا همین 1.5 ماه پیش حتی صفحه ی ویکیپدیا هم نداشت :26:

amirnba
05-07-2012, 03:42 PM
الان آمار گل های میلیتو در برابر میلان رو میدیدم ، تو 8 بازی 8 گل زده که آمار فوق العاده ایی هست

© The Phantom Pain
05-07-2012, 03:53 PM

از نتیجه که بگذریم ، این حرکت سزار خیلی فیلم بود :24:

دوستان میتونن کلیپ کامل اون قسمتی که سزار موقع پنالتی این حرکت رو انجام داد ، رو از لینک زیر دانلود کنند . :24:

Julio Cezar Show Language & Laugh vs Ibrahimovic (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

:24: