PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یعد از 6 سال یوونتوس قهرمان ایتالیا شد ..

Olympic Hero
05-06-2012, 11:57 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

تیم باشگاهی یوونتوس امشب توانست با پیروزی 2-0 مقابل کالیاری بعد از 6 سال به قهرمانی سری آ دست پیدا کند . برد یوونتوس , با توجه به باخت 4-2 ا.ث میلان تیم دوم جدول مقابل رقیب خود یعنی اینتر باعث قهرمانی شماره 30 برای یوونتوسی ها شد . این قهرمانی رو به تمامی هواداران یوونتوس تبریک میگویم ...

××

نت نداشتم ولی واس امشب هر طوری بود جور کردم . اشکم داره در میاد . بعد از 6 سال قهرمان شدیم .. 6 سال پای تیم موندیم و الان ......:20::20:

The Shadow
05-07-2012, 12:07 AM
خوشم میاد این همه نبودی اما تا یووه قهرمان شد انگار موتو آتیش زدن سریع آن شدی تاپیک زدی :4:

تبریک میگم به تمام طرفدارای یووه و خوش آمد میگم بازگشتتون یه لیگ قهرمانان رو ...

Olympic Hero
05-07-2012, 12:13 AM
پژی من از فردا دوباره نتم قطع میشه .. امشب با هزار بدبختی جورش کردم . خدا میدونست امشب قراره چی بشه ...

The Great One
05-07-2012, 12:26 AM
تبریک میگم بهتون :5: بازگشت یوونتوس یعنی بازگشت فوتبال ایتالیا به سال های رویایی :11: حسین گفتم بهت میلان رو میبریم میگفتی بعیده ... :4:

البته میلان یک امتیاز هم میگرفت قهرمانی یوونتوس حتمی بود چون تو بازی رو در رو از میلان بهتر بود .

بازم تبریک میگم تنها تیمی که این وسط بی کلاه موند میلان بود هم دربی رو باخت و هم قهرمانی رو:4:

The Phenom
05-07-2012, 12:47 AM
We Are The Champions

Olympic Hero
05-07-2012, 01:07 AM
بوفون : امشب بهترین شب زندگیم هست ...

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

صحبت های بوفون بعد از قهرمانی :

" الان دیگه بیهوده هست که بگم اون اشتباه اصلا روی مان تاثیر نگذاشت و بر من فشار وارد نکرد . تنها چیز این بود که من فکر میکدم اشتباهم باعث یک اتفاق تلخ بشود و در اخرین روز ها ما رو از هدف دور کنه . این فکر بود که 3 روز قبل من رو عذاب می داد . "

" 3 روز گذشته بدترین روز های عمر ورزشی من بود . من احساس میکردم که جام را با دستان خودم و اشتباه خودم از تیم گرفتم . یک حس مسئولیت خیلی عجیبی داشتم . "

" پس امشب بدون شک , بعد از قهرمانی در دنیا بهترین لدت عمرم رو تجربه کردم . اکنون ما میتوانیم با قاطیت بگوییم که تلاش زیاد جواب می دهد ( همون خواستن توانستنِ ما ) . من همیشه فکر میکردم این جمله 20 درصد درست است و 80 درصد اغراق . ولی اکنون به این نتیجه رسیدم که این جمله 80 درصد درست است . "

" من تو این لحظات به خیلی ها فکر کردم و اولین نفر الساندرو دل پیرو هست کسی که دوباره توانستیم با هم به شادی بپردازیم . ( ) هم چنین به مائورو کامورانزی , ترزگه و ندود هم همینطور . کسانی که همه لیاقت حظور در این جمع را داشتند ( بوفون خیلی مردی ) همینطور به خانواده ام که در اون شرایط حساس ( سقوط به سری ب ) حامی من بودند و باعث شدند من تصمیم درست را بگیرم . "

" در اون زمان بعد از اتفاق ها من بیشترین پیشنهاد را داشتم ولی با تیم ماندم . قهرمان شدن در جهان و بعد رفتن به سری ب اصلا آسان نبود . تنها دلیل این کار ما هم ( بوفون , دل پیرو , کامورانزی , ترزگه و ندود ) عشقی بود که به باشگاه داشتیم . حس وفاداری به یوونتوس . احترام به هوادار ها و احترام به رفاقتی که با هم داشتیم . "

" من یک معامله خیلی خوبی کردم و اکنون بعد از 6 سال قهرمان شدیم . 6 سال صبر کردن برای همچین اتفاقی کاملا ارزش دارد . "

" این مشکل که ما دقیقا چند بار قهرمان شدیم خیلی وقت هست که مطرح شده و ظاهرا تمام نخواهد شد . من اول از اینتری ها به خاطر بازی خوبشون تشکر میکنم . من قبل از بازی پیامی برای دوست خوبم خاویر زانتی فرستادم و گفتم که من به شما ایمان دارم . "

" من 5 بار در " زمین " قهرمان شدم ولی ان ها 3 قهرمانی را به نام من زدند . ولی من چیزی نمیتونم بگم چون اهمتی ندارد . برای من اهمیت خوشحالی هست که آن لحظه تجربه کردم . "

" بزارید به یک چیز دیگر هم اعتراف کنم . روز بعد از رونمایی از استادیوم جدید من در جمعی رفتم و همان جا گفتم که یوونتوس قهرمان خواهد شد . من حتی در اردوی تیم ملی هم به دوستان میلانی خود هم گفتم که قهرمان می شویم . ولی ان ها من رو مسخره کردند . من هم مسخره کردن ها را جدی نگرفتم . "

" حقیقتش این است که در ماه آگوست استادیوم جدید واقعا من را گرفت و مجذوب خودش کرد . من به این ایمان پیدا کردم باشگاهی که در آن هستم و پر از افتخار هستم امسال دیگر مانند 2 سال قبل نخواهد بود . "

" من در اگوست به همه گفتم قهرمان میشویم و الان که قهرمان شدیم , باید حال بقیه را پرسید . "

×× ترجمه اختصاصی ××

واقعا افتخار میکنم که جی جی تو یوونتوس هست و من هم یوونتوسی هستم .. خیلی مردی پسر . خیلی ............

Ħ д † ε Ð
05-07-2012, 04:14 AM
این بازیهایی که این فصل از یووه دیدم به یه موضوع پی بردم که هیچ وقت به ضرر یووه گرفته نمیشه.البته نمیگم مثل سالای 2004 2005 مغروضا به نفعش میگیرن ولی یه بار هم به ضررش نگرفتن و هواش رو داشتن.
بازم مفت چنگشون قهرمانی خوبی بود به نسبت بدون شکست.

SASAN
05-07-2012, 06:20 AM
We Are The Champ30ns

وای اگرم منچستر بشه 20 ، چه فصلی میشه برای من :8:

big-red-machine
05-07-2012, 09:54 AM
این فصل برای ما هوادارن بانوی پیر همه چیز عالی و دراماتیک بود جز یه چیز...
وضعیت اسطوره باشگاه الکس دل پیرو.واقع فصل خیلی بد و ناامید کننده ای رو داشت:2:

r v d
05-07-2012, 10:15 AM
قهرمانی یوونتوس تو سری آ رو تبریک میگم به بچه هایی که طرفدار یوونتوس هستند ، واقعاً به حقش رسید واقعاً لیاقت قهرمانی رو داشت.

آمار خیره کننده ایی رو تو این فصل از خودش به جا گذاشت ، یاد آرسنال 2005 افتادم.

کونته هم فوق العاده هدایت کرد تیم رو این فصل ، خیلی چیزهارو ثابت کرد ، به نظر من یکی از عوامل قهرمانی یووه تو این فصل حضور و انگیزه آندرا پیرلو بود ، از میلان جدا شد و به یووه اومد انگار دوباره احیا شد ، هرچند درخشش و تجربه بوفون رو هم نمیشه نادیده گرفت ، تمرکز خط دفاعی یووه به رهبری کیلینی هم در قهرمانی این فصل بی تاثیر نبود.

در کل بعد از چند سال یووه به حقش رسید ، تو ایتالیا طرفدار تیم خاصی نیستم ، فقط چون مالدینی رو دوست داشتم گرایشم به میلان بیشتره :دی ولی خوشحال شدم یووه قهرمان شد و سال دیگه تو چمپیونز لیگ حضور داره :دی

Olympic Hero
05-07-2012, 10:36 AM
این بازیهایی که این فصل از یووه دیدم به یه موضوع پی بردم که هیچ وقت به ضرر یووه گرفته نمیشه.البته نمیگم مثل سالای 2004 2005 مغروضا به نفعش میگیرن ولی یه بار هم به ضررش نگرفتن و هواش رو داشتن.

آرمین جون این پست من انجمن Footiran هست . کامل بخون . :

اصلا دوست نداشتم اولین پستم بعد از 1 هقته نبودن تو این تاپیک بشه ولی قسمتِ دیگه . چیکارش میشه کرد ؟

خب بحث داوری در طول فصل شد گفتیم ما هم یک چیزی بگیم . اول یه اشاره کوچک به تیم میلان کنم و بعد تیم خودم :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
این تصویر کوچک شده است. برای دیدن ابعاد واقعی آن، روی این نوار کلیک کنید. ابعاد واقعی تصویر 673x400 می باشد.

مطمئمن هستم که هوادار های میلان این بازی رو خوب یادشون میاد . بازی ای که 2-2 شد . در عکس بالا و سمت راست هند 100 درصد کلارنس سیدورف را میبینیم که داور نگرفت . نکته جالب بعد از این صحنه هست که سیدورف خیلی قشنگ میاد میگه توپ خورد به سینم نه دستم !!! عکس سمت راستی هم پنالتی ای هست که به نفع میلان گرفته شده . پنالتی ای که گل دوم میلان رو در بر داشته . در این عکس خطای هند گرفته شده !!! اونوقت چطوری ؟ اول این که این 2 کلا چسبیدن به هم و بازیکن حریف زمانش رو نداره دستش رو برداره . دوم زلاتان تا اون فاصله پریده رو هوا و این برای بازیکن حریف خطر داره و اون هم برای حفاظت از خودش دستش رو اوورده بالا ولی داور این رو پنالتی اعلام میکنه .

××

اما حالا تیم خودم :

بازی با بلونیا اگه اشتباه نکنم که بازی هم 1-1 شد و این خطای واضح در محوطه به نفع یوونتوس گرفته نشه تا یوونتوس 2 تا امتیاز مهم رو در حساس ترین شرایط ممکن از دست بده . نمیدونم داور چطوری این صحنه رو پنالت نگرفت ....

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

بازی با سیه نا که 0-0 شد . هند واضح و کت باز . ضربه زننده هم خیلی از بازیکن فاصله داره و بازیکن خیلی وقت داشت تا دستش رو جمع کنه ولی این کارو نکرد تا توپ به دستش خورد و داور پنالتی نگرفت .

این تصویر کوچک شده است. برای دیدن ابعاد واقعی آن، روی این نوار کلیک کنید. ابعاد واقعی تصویر 640x360 می باشد.

بازی با کیه وو که 1-1 شد . پنالتی واضح بر روی الکس در دقیقه 83 گرفته نشد . کاملا واضح هست که مدافع دست کاپیتان رو گرفته و مانع حرکتش میشه . شد 6 امتیاز .

این تصویر کوچک شده است. برای دیدن ابعاد واقعی آن، روی این نوار کلیک کنید. ابعاد واقعی تصویر 673x400 می باشد.

بازی با جنوا که 0-0 مساوی و پنالتی واضح روی الساندرو ماتری گرفته نشد . برای چی نمیدونم . البته درا ون زمان فقط در صورت رد شدن تانک از روی بازیکنان یوونتوس داوران براشون پنالتی میگرفتن .

همین بازی با جنوا و شاهکار اصلی بازی !! گل 100 درصد سالم یوونتوس و پپه که داور با بی دقتی کامل مردود اعلامش میکنه . و باز هم 2 امتیاز در کمال نا حقی ( ار لحاظ داوری ) از کفمون میپره .

××

در مورد پنالتی دیشب . واقعا من نمیدونم چطوری بعضی ها میگن اون پنالت نبود . اون تکل استکلنبرگ رو اگه کلودیو نپریده بود کمِ کم 2-3 هفته خونه نشین میشد . کلودیو طبق قانون عکس العمل از روی تکل پرید ولی باز برخورد داشت . به این جرکت نمیشه گفت دایو چون هم کلودیو تو مسیر تکل خشن گلر بود هم تکل گلر دقیقا تو مسیر حرکت کلودیو بود . کلودیو زرنگی کرد و پرید و داور هم پنالتی رو گرفت .

البته بگم هیچ کدوم از صحنه های بالا خطا نیست و ثابت نشده !!!!!!!!! تازه اینم بگم توپ 2 متر تو گل بود !!!

تازه تو این صحبت ها خبری از گل سالم کواگلیارلا در بازی قبل و آ،ساید اشتباه ماتری تو همین بازی دیشب نیست . ولی اشکال نداره ما شدیم گاو پیشونی سفید . ما افت کردیم خودمون رو ساختیم و دوباره قهرمان شدیم . نه مثل " بعضی تیم ها " که هنوز هم تو تاریخ سیر میکنن . ما رسیدیم به بالاترین نقطه کشور و داریم به حالمون مینازیم . ما یوونتوسیم .

© The Phantom Pain
05-07-2012, 10:51 AM
قهرمانی بانوی پیر ایتالیا رو به همه یوونتوسی های فروم تبریک میگم :8:

امسال به حقمون رسیدیم . با حضور ستاره هایی مثل دل پیرو ، پیرلو و بوفن . :8:

زنده باد یوونتوس

:245: Viva Juventus :245:

Olympic Hero
05-07-2012, 11:18 AM
عکس هایی پس از قهرمانی یوونتوس :

1 - ریختن هوادار ها به داخل زمین بعد از سوت پایان ( بازی در زمین حریف هست !! )

××

2 - حمله هوادار ها به سمت بوفون و خوشحالی کردن با او :

××

3 - خوشحالی کاپیتان , جاکرینی , ووچینیچ و فابیو کواگلیارلا :

××

4 - خوشحالی ماتری , مارونه و پیرلو :

××

5 - خوشحالی بارتزالی , مارونه و جورجو کیلینی :

××

6 - پائولو دی چلیه و کلودیو مارکیزیو :

××

7 - خنده دوباره بر لبان بیانکونری ها ( خنده الکس شده کپی ترول :136: )

××

8 - خوشحالی پپه , ووچینیچ , کیلینی و مارکو استوراری در اتوبوس + بغض بوفون :

××

9 - خوشحالی در اتوبوس تیم :

××

10 - لباس قهرمانی بر تن کاپیتان :

××

11 - وارد شدن اتوبوس تیم به تورین در شلوغی جمعیت :

××

12 - شادی انتونیو کونته بعد از بازی با هوادار ها :

~~~

یه نکته جالب رو براتون بگم . بعد از بازی هوادار ها ریختن تو زمین و همه انتظارد اشتند یوونتوسی ها سریع برن تو رختکن . اما همه ی بازیکن ها تو زمین موندن و با هوادار ها شروع به شادی کردند . بعد از مدتی ماموران امنیتی اومدند و یوونتوسی ها رو بردند اخل ولی باز جورجو کیلینی بین مردم موند و باهاشون به نوشیدن و شادی پرداخت . محبوبیت جورجو کیلینی الان بین هوادار ها چسبیده به سقف . لا مصب دست بر دار نبود هر چی بهش میگفتن بیا برو تو نمیرفت و داشت با هوادار ها میزد و میرقصی . اخر هم هوادار ها بلندش کردند و بالا پایینش انداختن :8:

این هم عکس خوشحالی کیلینی با هوادار ها :

MAMAD
05-07-2012, 11:23 AM
تبریک به طرفداران بانوی پیر دست خوش

buffon
05-07-2012, 12:39 PM
Juventus Best In The World

Sgt.Wollek
05-07-2012, 01:02 PM
تبریک به یوونتوسی ها :8:

TORNADO
05-07-2012, 01:30 PM
تبریک به یونتوسی ها ............ اما هنوز 30قهرمانی نشدین :4:

Olympic Hero
05-07-2012, 03:01 PM
ترکیدن بغض 6 سالِ در قابی به وسعت 2 دقیقه .......

2 دقیقه . 2 دقیقه تا پایان بازی و شکستن بغض مانده است . 2 دقیقه تا تمام شدن 6 سال عذاب مانده است . این 2 دقیقه برای ما مثل یک عمر می ماند . دل در دلمان نیست . انگار نه انگاتر که 6 سال را صبر کرده ایم . این 2 دقیقه دیگه صبر نداریم . میخواییم هر چه زود تر اون سوت لعنتی به صدا در بیاد همه محو استرس و ناباوری هستیم ...

اما تصاویر صحنه ای را نشان می دهند که دل همه ی ما را قرص می کند . تیم بیرون از زمین جشن خود را شروع کرده است . کونته و بقیه همه جمع شده اند و دارن جشن قهرمانی می گیرند . با دیدن این تصاویر خیال همه راحت می شود . همه مطمئمن شدند که پیروز هستند و قهرمانی دوباره در خانه ان ها را زده است .

خوشحالی های کونته بدجور دل آدم رو به لرزه در می اورد . او همه را دارد بغل می کند . از ویدال شروع می کند تا هر کسی دیگری که دم دستش هست . در یک صحنه اشتباهی و از فرط خوشحالی حتی داشت داور چهارم هم بغل می کرد . بیرون زمین هیچ کس در حال خودش نیست و داخل زمین بازیکنانی مانند پیرلو , مارکیزیو , ووچینیچ و کیلینی دارند بازی را کنترل میکنند و حریف را دنیال توپ می دوانند . بغض هنوز نشکسته است ...

درخشان ترین صحنه بیرون زمین جایی هست که همه الکس را دوره کرده اند و با او میگویند و می خندند . اله هم هیچی نمیگوید یقه پیراهنش را گرفته و فقط دارد می خندد . کواگلیارلا با او شوخی میکند و میخنندد . ویدال با او می گوید و میخندند ... امروز همه برای الکس خوشحال هستند .

کونته بیخیال نمی شود . مرد بازی هنوز در جریان هست این کار ها چیه ؟ اما کونته نمیتواند به بازی نگاه کند . غیرت و تعصبش به یوونتوس نمیگزارد او آرام باشد . او دارد همه را علامت دست خود به شادی می خواند . او دارد میگوید دیگر شاد باشید . اکنون نوبت شاد بودن هست . غم را فراموش کنید . تاریخ را فراموش کنید . اکنون فقط به 6 May فکر کنید . 6 سال پیش را فراموش کنید . دیگر حتی سال های خوب گذشته را هم فراموش کنید . اکنون دیگر حال هم مال ماست . نه فقط گذشته .

کاپیتان هم مانند سرمربی و دوست خود بیخیال نمی شود . همه می آیند و یکی او را در اغوش می گیرند . همه به او می گویند بخند مرد . از ته دل بخند . بخند که خنده ات شادی دل میلیون ها نفر هست . بخند که اسطوره ها باید بخندند . به هیچ چیز فکر نکن و فقط بخند ....

دیگر ماروتا هم به جمع کنار زمین ملحق می شود . اولین نفر به آغوش کونته می ورد . این 2 مانند برادرانی که سال ها همدیگر را ندیده اند در آغوش می کشند . بغض در آستانه شکستن هست ...

و می شکند .. بعد از 6 سال دوباره سوت پایان حکم قهرمانی یوونتوس بزرگ را به گوش همگان می رساند . کونته فریادی میزند که دل ها را میلرزاند . ماروتا عین کودکان 2 ساله بالا پایین می پرد . بازیکنان به داخل زمین هجوم میبرند اما :

اکنون دیگر نوبت آن هاست . نوبت قهرمان های واقعی . لشکر بازیکنان از فرط خوشحالی وارد زمین می شوند ولی با لشکری از هوادار یوونتوس مواجه می شوند که از طرف دیگر زمین با فریاد وارد زمین می شوند بنابراین مجبور به عقب نشینی می شوند . این ها قهرمان های واقعی هستند . شما قهرمان های واقعی این قهرمانی هستید و این قهرمانی برای شما است . 6 سال پای تیم ایستادید . پای عشق خود . هوادار ها پس از مدت ها زمین سبز را در تصرف خود میگیرند . آن ها یک پیام واحد دارند : مستطیل سبز دوباره زیر پاهای بانوی پیر قرار گرفته است .

این هوادار ها را نمی شود کنترل کرد . این هوادار ها به سیم آخر زده اند . به سراغ صخره می روند و او را از زمین میکنند !! کاری که مهاجم های زیادی در آرزوی انجامش هستند . ماموران امنیتی وارد داستان می شوند ولی آنان کی هستند که بتوانند جلوی این هوادار های تشنه و شاد را بگیرند ؟ Vikings ها و Drughi ها قابل کنترل نیستند . ان هم وقتی دارند جشن قهرمانی می گیرند . ماموران بیخیال جمعیت می شوند و در همان در ورودی رختکن ها نظاره گر ماجرا می شوند . هوادار ها سر از پا نمیشناسند . آن ها 6 سال منتظر چنین شبی بودند . و چه شبی بود دیشب .........

~~~

همین حا هم اعلام میکنم که من امشب نتن قطع میشه و باز نمیتونم بیام . حداقلش تو این انمن نمیتونم بیام . پس فعلا :4:

I Am Legend
05-07-2012, 03:34 PM
قهرمانی رو تبریک میگم ولی آخرش نفهمیدیم چطور شد که "نتت" درست بعد از قهرمانی یوونتوس وصل شد!

Django
05-07-2012, 08:56 PM
منم تبریک میگم فقط به خاطر لیگ ایتالیا :22::22:

Ð-i-R-Ť-Y
05-07-2012, 09:09 PM
تبریک میگم به همه یوونتوسیا که کم هم نیستن

ولی از حق نگذریم تو چند صحنه هم واقعاً ضد میلان گرفته شد که میتونست قهرمانی رو به روز آخر بکشونه

The Phenom
05-08-2012, 12:01 AM
کاملا مخالفم اولا گل درست اینتر گرفته نشد ثانیا من اصلا پنالتی میلان رو صحیح نمی بینم بواتنگ کاملا زیرکی کرد

SASAN
05-08-2012, 07:21 AM
تبریک میگم به همه یوونتوسیا که کم هم نیستن

ولی از حق نگذریم تو چند صحنه هم واقعاً ضد میلان گرفته شد که میتونست قهرمانی رو به روز آخر بکشونه

تحیلیل اسکای و بقیه رو بخوننی متوجه میشه اینتر باید 7-0 میبرد :d

Ð-i-R-Ť-Y
05-08-2012, 01:17 PM
نه خیر دوستان من این بازی آخر رو نمیگم
کلاً طول فصل رو گفتم
از جمله بازی رودرو مقابل یوونتوس ... ( که آلگری هم زیاد صحبتش رو میکنه :دی )