ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بـحـث ، کــل کــل و ... فینـال لیـگ قهرمـانان اروپـا | Bayern Munich VS. Chelsea

Arsal4n
05-15-2012, 06:38 PM
ســـلام

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

همان طور که میدانید فینال لیگ قهرمانان اروپا شنبه شب برگزار میشود .

اخبار ، صحبت ها و ... این رویداد خیلی مهم هستند و با مشورت با ساسان تصمیم گرفتم که یک تاپیک جدا برای این اخبار بزنم .

مطمئنا دوستان در مورد این بازی میخواهند بحث و کل کل کنند و نظراتشان را بگویند .

برای همین یک تاپیک بحث و کل کل هم سوا زدم تا هم دوستان بتونن راحت کل کل کنند هم اون تاپیک تبدیل به اسپم خونه نشه .

لطفا در تاپیک اخبار پست بیهوده ندید . چون پستتون به اینجا منتقل میشه .

لینک تاپیک اخبار : لینک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

ممنون از توجهتان ...

The Last Outlaw
05-15-2012, 06:58 PM
بعنوان كسي كه طرفدار هيچكدوم از دو تيم نيستم دوست دارم چلسي ببره به چند دليل:

1-چلسي تا حالا موفق نشده ليگ قهرمانان رو ببره ولي بايرن 4 بار برده پس دوست دارم تيمي ببره كه براي اولين بار داره قهرمان ميشه.
2- بازي در ورزشگاه اختصاصي بايرنه و عملا از امتياز كامل ميزباني برخورداره و يه جورايي در حق چلسي ظلم ميشه.
3- در دهه اخير تيمهاي انگلسي در بردن ليگ قهرمانان خيلي موفق نبودن پس با قهرماني چلسي ميتونيم شاهيد قدرت گرفتن مجدد تيمهاي انگلسي در عرصه اروپا باشيم.
بناربراين اميدوارم چلسي قهرمان بشه خدا ميدونه كه حقشه!

Scofield
05-15-2012, 07:30 PM
مــن دوست دارم بـایرن مونیخ ببره چــون انتقــام بارسا رو بگیره :24:

Ħ д † ε Ð
05-15-2012, 07:42 PM
با بازیهای آخر چلسی فهمیدم که از لحاظ تاکتیکی چلسی هیچ شانسی واسه پیروزی نداره.
توی فینال اف ای کاپ و بازی مقابل لیورپول با وجود حضور بازیکنانشون که در فینال غایبن بازی فوق العاده ضعیفی ارائه دادن تازه مقابل لیورپول.خدا بخیر کنه بایرمونیخ رو که تو خیلی از جهات برترین تیم فعلی اروپاست.
خیر خوش هم که جان تری نیست چون اون لایی هایی که از سوارز و کارول خورد دو برابرش رو روبن و ریبری بش میتونستن بزنن.

S.H.A.Y.A.N
05-15-2012, 07:49 PM
منم اميدوارم بايرن مونيخ قهرمان بشه . بازي كه بايرن جلوي رئال ارائه داد خيلي سرتر از بازي بود كه چلسي در مقابل بارسا انجام داد . كلا دوست دارم بايرن ببره . شخصيتش هم بيشتر به قهرماني ميخوره تا چلسي .

r v d
05-15-2012, 07:55 PM
والا دوست ندارم نا امیدانه در مورد بازی صحبت کنم ، ولی شرایط برای چلسی خیلی خیلی سخته به چند دلیل ، چلسی سه تا از اصلی ترین مهره های خودش رو نداره ، مهره هایی که کل فصل تو ترکیب چلسی فیکس بازی کردند ، تو خط دفاعی جان تری و ایوانوویچ غایبن و تو خط میانی پدیده چلسی رامیرس ، عملاً چلسی تو خط دفاعی در غیاب این دو بازیکن کسی رو نداره ، از اونطرف هم معلوم نیست داوید لوئیز میرسه به بازی فینال یا نه !!! در اصل چلسی در غیلب تری و ایوانوویچ و رامیرس و داوید لوئیز به مصاف بایرن میره.

از اونطرف هم بازی تو آلیانز آرنای مونیخ برگزار میشه و بایرنی ها از امتیاز میزبانی هایت استفاده رو خواهند کرد ، و این خودش یک امتیازه برای بایرن. جو ورزشگاه هم که همه یک دست قرمز میشند در نوع خودش جالب و واسه هر تیمی عذلب آوره.

از نظر فنی ، بایرن تیم کاملاً ماشینی هستش و خوب رو زمین بازی میکنه ، بایرن تیمی هستش که با توجه به دو تا گوش تیکنیکی خودش (روین و ریبری) که سرعتیو تکنیکی هستند کمتر بازی رو میبرند رو هوا و بیشتر در اکثر مواقع بازی رو با توجه به قدرت مانورشون رو زمین دنبال میکنند ، کمتر دیدیم که بارین از جناحین سانتر کنه !!!! و این خودش یه امتیازه واسه چلسی که عملاً میدونه بازی هوایی تو دستور کار بایرن نیست.

تو خط هافبک هم بایرن بازیکنان قابلی و داره و خوب تغذیه میکنند مهاجمین رو . در اونطرف چلسی در خط میانی خودش باید نهایت استفاده رو از تجربه لمپارد ببره . میرلس و میکل و ماتا هم احتمالاً فیکس هساتند. تو خط حمله میشه گفت چلسی میچربه به بایرن ، دروگبا ، تورس و استاریج در مواقعی هم کالو توانایی بیستری دارند نسبت به گومز و اولیچ و دیگر مهاجمین بایرن. پس میشه گفت از نظر فنی دو تیم تقریبا برابر هستند ، در یه نقاطی چلسی برتری داره و در نقاطی دیگر بایرن.

خلاصه مطمئنم بازی زیبایی رو شاهد خواهیم بود ، مطمون باشید چلسی دفاعی ظاهر نخواهد شد ، شاید تو پاره ایی از مواقع( مثلاً 15 دقیقه اول هر دو نیمه) چلسی دفاعی بازی کنه ولی فکر نمیکنم چلسی با چینشی تدافعی پا به میدان بزاره. کل کل و کری هم اصلاً نخوندیم و نمیخونیم و همه چی تو بازی مشخص میشه، پیش بینی هم خیلی سخته ، امیدوارم چلسی ببره و ما یه جون تازه ایی بگیریم ولی خیلی سخت به نظر میاد و پیروزی برای چلسی خیلی ساده بدست نمیاد ،هرچند بایرن هم کاره سختی داره و به راحتی نمیتونه چلسی رو از پیش رو برداره.

ممنون ;)

SASAN
05-15-2012, 08:32 PM
چرا همش از غایبین چلسی میگین .

مشکل بایرن مونیخ مدافعانش هستن ، که بازی فینال چندتاشونم از دست دادن .

به نظرم اگه چلسی روش بازی بارسا رو در پیش بگیره با توجه به ضعف دفاع بایرن و اینکه چلسی در ضد حملات با وجود دورگبا میتونه عالی کار کنه .

البته غیبتش رامیرس و میرلس توان این حرکتو کم میکنه براشون .

اما اگه چلسی بخواد هر شیوه ای غیر از تدافعی ای کار کنه به مشکل برمیخوره . چون بایرن خط هافبک و حملشو داره و خیلی هم خطرناکن .

در اخر هم هر تیمی که حقش است ببره .

در دنیای واقعی دوست دارم بایرن ببره ، چون این فصل کلی ابرومون رفت جلوی دوستان چلسی فنم در خارج از نت :d

Ð-i-R-Ť-Y
05-15-2012, 08:58 PM
یک چیز واضحیه که شانس بایرن خیلی بیشتر از چلسی برای قهرمان شدنه
و بلکه شایدم خوشحالم شیم :دی

The Great One
05-15-2012, 09:47 PM
با اون بازی که چلسی مقابل لیورپول ( هر 2 بازی ) انجام داد هواداران بایرن رو به 5 امین قهرمانی خوش بین تر کرد :16:

اگر چلسی بازی رو مثل بازی بارسلونا دفاعی شروع کنه و 20-30 دقیقه اول یک گل بخوره کارش تموم هست و بعیده از اون شیوه استفاده کنه . کلا یک شانس پیروزی برای چلسی هست اونم اینه که مثل بازی بارسلونا حمله های بایرن با بدشانسی گل نشه و برعکس تک موقعیت چلسی با خوش شانسی گل بشه .

از همینجا هم الان هم اعلام میکنم در کنار هواداران بایرن مونیخ منم هر شرطی که باشه رو برد بایرن میبندم :5:

The Shadow
05-16-2012, 12:18 AM
اولاً که درسته بازی در ورزشگاه آلینز آرنا برگزار میشه اما بلیط ها به اندازه مساوی فروخته میشه و نیمی از ورزشگاه بایرنی هستند و نیمی از ورزشگاه چلسی فن ! پس وضعیت 50 50 میباشد !

چلسی بازیکن های اصلی از دست داده بایرن هم همین طور اما چلسی بازیکن های بیشتری و خوب تری برای جایگزینی داره اما بایرن نداره بازیکن . خبر خوب هم اینکه هم کیهیل و هم لوئیز به تمرینات گروهی رسیدند و توی فینال بازی میکنند . اگه تری ، ایوانوویچ ، رامیرس و میرلس نیستند به جاشون لوئیز/کیهیل یا بوسینگوا/فریرا ، مالودا/کالو و میکل/اسین هستند و چلسی کمی نداره اما بارسا با نداشتن بداشتوبر ضرر میکنه ، آلابا هم که پدیده ی این روزها و این فصلشون بود رو نداشتند ، لوئیس گوستاوو هم بازیکن ثابت بوده که نیست .

بازم امیدوارم و بازم طرفدار چلسی هستم و امیدوارم کاپ رو توی آلینز آرنا بالای سر ببریم .

Ghost OF Sparta
05-16-2012, 02:23 PM
آقا یک حرف بیشتر واسه زدن وجود نداره:بایرن بی شک قهرمانه.
چلسی که از رئال سر تر نیست.رئال تسلیم قدرت بایرن شد چلسی دیگه چیه؟!

Scofield
05-16-2012, 02:32 PM
خــدا وکیلی بــایرن خیلی بهتر و روان تر از چلسی بازی میکنه و احتمال خیلی زیاد قهرمانه .

مگــر اینکه اتفاق خاصی و یا چیز دیگه ای بشه که بایرن قهرمان نشه !

Vandad
05-16-2012, 06:15 PM
مطمئن باشید بایرن برنده است ... درسته که جام حذفی رو افتضاح بازی کردیم باختیم اما لیگ قهرمانان رو هیچ وقت بایرن دست کم نگرفتخ و من امیدوارم اون 4 ستاره ی دوره آرم باشگاه به 5 تبدیل شه ...

amirnba
05-16-2012, 09:46 PM
طرفدار هیچکدوم نیستم امیدوارم بازی نیمه تمام بمونه :24: :4: ، نه حالا نیمه تمام خیلی تخیلیه بازی بره پنالتی و طرفداران هردو تیم تا مرز سکته برن :ی

J B L
05-17-2012, 09:05 PM
چقدر رومانتیک !! دقیقا یک روز بعد از فینال لیگ قهرمانان پیتر چک تولد 30 سالگی خودشو جشن میگیره ! :8: توی تاپیک شب های شیشه ای موقعی که 16 تیم صعود کننده از دور گروهی لیگ قهرمانان مشخص شدند یکی از بچه ها که فکر کنم پژمان بود ازم پرسید دوست داری چه تیمی قهرمان بشه من جواب دادم دوست دارم یا چلسی قهرمان بشه یا بایرن مونیخ !! حالا جفت این تیم ها رسیدند فینال !! شکست های پیاپی بایرن از بورسیا دورتموند خصوصا آخریش توی فینال جام حذفی آلمان که با زده شدن 5 گل از دورتموند به بایرن همراه بود چند مورد رو به ما ثابت کرد !! یکی ابهت یکی از جوون ترین تیم های اروپا یعنی بورسیا دورتموند یکی این که بایرن هم احتمال شکستش وجود داره !! خصوصا این که دورتموند موفق شده بایرن رو توی مونیخ هم شکست بده ! هر چند چلسی بازیکنای کلیدیش محروم و مصدومن ! هر چند بایرن میزبانه و شانسش بیشتره ولی چلسی با باختنش هم هیچ چیز از ارزش هاش کم نمیشه البته پیتر چک همونطوری که تیم امید جمهوری چک رو یک تنه قهرمان اروپا کرد پتانسیلش رو داره که این بار چلسی رو قهرمان اروپا بکنه ...........

The Shadow
05-17-2012, 09:36 PM
اما حالا اینها به کنار . ببینم آلمانی ها هنوز سـ ـوپر گلی که از سـ ـوپر فرانکی خوردن رو یادشون هست ؟؟ :8:

اُلیور کان کبیر که خوب یادشه اون گلی که خورد رو ، نویر هم خیلی زوده که بخواد یاد بگیره :4: <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>*ou*tu*be.com/watch?feature=player_embedded&v=dWDBBQw5Ff4
بعدم فرانکی شوت هاش معمولاً به آلمانی ها خیلی خوب بوده مخصوصاً به همین نویر توی جام جهانی 2010 :4: بازم امیدوارم از این حرکات شاهانش انجام بده :8:

TORNADO
05-19-2012, 05:55 AM
این سگ پیشگو هم که انگار روح نوستراداموس مرحوم درش حلول کرد :4:

در مورد بازی آلمان - انگلیس هم که فکر نکنم فرانکی ((به قول خودتون)) خاطره چندان خوبی داشته باشه از بازی سال 2010 جام جهاتی :24:

بایرن فقط کافیه در حد 20 درصد سبک تیم ملی آلمان بازی کنه اونوقت میبینید که به چه راحتی جام رو بالای سرشون میبرن:15:

The Shadow
05-19-2012, 01:10 PM
روبن: تری بزرگترین کاپیتانم بوده است :8:

The Great One
05-19-2012, 01:49 PM
شمایی که دونه دونه بازیکن های چلسی رو با بایرن مونیخ کنار هم گذاشتین و از آخر به این نتیجه رسیدین که تیم منتخب تاریخ رو دارین چرا شرط رو نمیبندین ؟ :26:

حالا که میگین همه چی 50-50 هست یعنی به تیم خودتون انقدر اعتماد ندارین که شرط رو قبول کنین ؟ :2:

البته کار منطقی ای هم نیست رو این تیم شرط بست :4:

bomb5
05-19-2012, 06:10 PM
شانس برد چلسی 65 به 45 هست. یعنی 65 درصد احتمال برد و 45 در صد باخت حالا چرا شد 110 درصد نمیدونم.:4:

The Shadow
05-19-2012, 06:38 PM
نوید ، تو یاهو با هم صحبت کردیم :8:

Ð-i-R-Ť-Y
05-19-2012, 07:04 PM
ترکیب چلسی مشخص شد :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

:دی الکی

The Shadow
05-19-2012, 08:51 PM
وات دِ فــ ا ؟؟؟ :13:برتراند مدافع چپ رو گذاشته وینگر چپ !!! چرا آیا ؟ شاید توی تمرینات چیز خاصی ازش دیده توی این پست .:17:

The Great One
05-19-2012, 09:31 PM
نوید ، تو یاهو با هم صحبت کردیم :8:

پس بسته شد برای یک هفته امضا .

نزنی زیرش :5:

Anathema
05-20-2012, 12:32 AM
دروگبا > آلمان

The Shadow
05-20-2012, 12:42 AM
معرفی میکنم : بهترین تیم دنیا

chelsea football club :8:8:

خدایا اشکامو نمیتونم چلوشونو بگیرم ! به آرزومون رسیدیم !!!!

چلسی به دنیا یاد داد تا دیگر پـ ـشـ ـم چک هم با نویر مقایسه نکنند ! دیگه پـ ـشـ م دروگبا رو با کل تیم بایرن و تیم ملی آلمان مقایسه نکنند !

و به بچه های فروم یاد داد دیگه چرت و پرت نگن ! :8:

یه تعظیم همگی بکنید برای بهترین دروازه بان دنیا و بهترین تیم دنیا و بهترین مهاجم دنیا !

دوستان چقدر بگم چرت نگین ؟؟

1- گفتید جو سن پائلو !!!

2- گفتید جو نیو کمپ

3- گفتید جو آلینز آرنا !

بسه دیگه چقدر چرت میگین ؟ فقط تعظیم :8:

البته فراموش هم نکردیم ، بارسا سـ ـاکـ ـس !! :4:

تبریک به هر چی آبی دل کل دنیاس ، تشویق به انگلیسی های با غیرت .

تبریک کل انگلیس به چلسی واسه اینکه انگلیس توی خاک آلمان ، آلینز آرنا رو فتح کرد .

r v d
05-20-2012, 01:09 AM
همه چی آرومه من چقد خوشحالم

قهرمانی اروپا رو به همه طرفدارای چلسی تو فروم تبریک میگم.

همین ...

TORNADO
05-20-2012, 09:21 AM
معرفی میکنم : بهترین تیم دنیا

chelsea football club :8:8:

:136::136::136:

حتما چلسی بهترین تیم دنیاست که 90 دقیقه دفاعی بازی کرد
واقعا اول صبحی کلی منو خندوندی

باید میگفتی معرفی میکنم

اتوبوسی ترین تیم دنیا

خب البته حق هم دارن توان و ظرفیت چلسی در حال حاضر اینجور بازی کردن
برد در ضربات پنالتی یه تیم رو تبدیل به بهترین تیم دنیا نمیکنه
ولی ،،خیلی زود نتیجه میگیری و میگی بهترین تیم دنیا!

MAMAD
05-20-2012, 10:51 AM
یه شعر هستا میگن میدونم کجات میسوزه وای وای:136:

AĦӍẪÐƦÉȤA
05-20-2012, 11:02 AM
تبریک به همه چـــــلسی فن ها ...
دیشب اینقدر خوشحال بودم نمیدونستم دارم چی کـــــــار میکنم ...
چقدر این دروگبــا حرفه ای و فوق العاده هست ...
دی متئـــو :x

MAMAD
05-20-2012, 12:43 PM

The Great One
05-20-2012, 01:24 PM
خوشا به سعادتتون که از این به بعد شما هم تو اروپا میشمردن ... بعد از 10 سال و با 1 میلیارد خرجی که کردین تونستین نام باشگاهتون رو تو لیست بلند بالای قهرمانان اروپا اضافه کنین . راستی امید اینا هنوز خودشون هم باورشون نشده همینجوری برای خودشون میبافن ... الان یکم دیگه بگذره دروگبا میشه بهترین مهاجم تاریخ و پیتر چک هم میشه یاشین دوم :26:

البته یک چند حسنی داشت که یک تیم بی افتخار بیاد این جام رو بگیر تا رقابت بین بزرگان اروپا برای تیم های 3 و 4 قهرمانی جذاب تر بمونه :5:

و در آخر هم اون دوستان انگلیسی که میگفتن فوتبال ماله انگلیس هست بیان این حقیقت رو قبول کنن که :

قهرمان لیگ : سبک ایتالیایی | قهرمان اروپا : سبک ایتالیا ( از نوع شدیدش :4: ) | تیم ملی تون هم که همین که تا اینجا آبرومندانه بازی کرده مدیون کاپلو هست که از نظر آمار بهترین مربی تاریخ انگلیس هست :15:

MAMAD
05-20-2012, 01:38 PM
حالا که چلسی با همون یه بار خرجی کرد نسل برتر چلسی رو ساخت چلسی رو برد بالا شما چی که
ادعای خرج کردنتون فورلان اوردین نابود کردین لوسیو و مایکون و..هم همینطور شما هم کم خرید های بزرگ نکردین

نوید جان دادا نمیدونم این حرفات یعنی چی اما نمیدونم چرا میبینمت یاد عدد 6 میوفتم ویک فصل در سطح تیم درجه 2 بازی کردن ...
روزهای تاریکتون با این مثلا مربیتون مونده مگه اینکه بندازنش بیرون:3:

The Great One
05-20-2012, 02:02 PM
والا محمد جان الان که بحث اینتر رو من نیاوردم بالا که با نصف بازیکنای چلسی مقتدرانه قهرمان اروپا شد ولی خوب در مورد این رتبه ی 6 ام بگم که آره امسال سال بحرانی اینتر بود و همین که تو لیگ ایتالیا تونست سهمیه یوفا هم بگیره عجیب بود ( با این وضعیت امسال )

ولی بدیش اینه که یک تیم بیاد این همه خرج کنه و به حساب خودشون بهترین تیم جهان هست تو لیگ خودشون اونم لیگ انگلیس 6 ام شدن و با این همه بازیکن نتونه یک بازی زیبا انجام بده . حالا که حرف از خرج اینتر میزنی بگم که اون سالی که 5 تا قهرمانی رو مقتدرانه آورد فقط خرید بزرگش میلیتو و اسنایدر بود که با فروش ابراهیموویچ یک چیزی هم گذاشت تو جیبش نه اینکه مثل چلسی هر فصل 100 میلیون ضرر بده . :3:

Olympic Hero
05-20-2012, 02:14 PM
ادعای خرج کردنتون فورلان اوردین نابود کردین لوسیو و مایکون و..هم همینطور شما هم کم خرید های بزرگ نکردین

محمد جون اینتر از کی تا حالا بازیکن خراب کن شده ؟ فورلان هم سبکش به ایتالیا نمیخورد هم که چند بار مصدوم شد . ولی کسانی مثل لوسیو و مایکون کجا خراب شدند ؟ مایکون تو اینتر شد بهترین مدافع راست زمان خودش و لوسیو هم دوباره اقتداری رو که تو بایرن داشت بدست اوورد !! کسانی مثل میلیتو و سزار تو اینتر اومدن صفحه اول دنیا و کسی مثل اسنایدر تو اینتر دوباره شدن ستاره . خواهشا میخواید کل کل کنید همه چیز رو نادیده نگیرید . در ضمن این وسط اینتر و لیگ ایتالیا چیکاره هستن ؟ نوید از تیم چلسی گفت چه ربطی به اینتر داره ؟

amirnba
05-20-2012, 02:16 PM
فورلان که نصف بیشتر فصل مصدوم بود رو ما نابود کردیم ، مایکون رو که تا چند سال پیش رئال میخواستش ما نابود کردیم مایکونی که دنی آلوز رو نیمکت نشین خودش کرده بود و سمت راست اینتر دستش بود و همه کار کرد لوسیو که اومد اینتر و قهرمان چمپیونز لیگ شد رو ما نابود کردیم

خوبه که معنی نابود کردن رو هم فهمیدیم

MAMAD
05-20-2012, 03:26 PM
الان الوز کجاست مایکون کجاست؟ مایکون شده اتوبان. بحثی هم که شما میکنید همش اقراق هر وقت واقعی صحبت کردین من جوابتون میدم

اینقدر هم کم خرج کم خرج نکنید که کسی که موراتی رو بشناسه میفهمه یه پولدار بی مخ نیست که همه فصل گند میزنه با بازیکن گیریش

واسه این تابستون هم همین ایتداش 60 یورو البته میلیون کنار گزاشته که اخره کم خرجیه

Arsal4n
05-20-2012, 04:30 PM
ممد نميشه گفت اينتر بازيكن خراب ميكنه . اولا مهم تر از همه بستگي به مربي و ايده هاش داره . مثلا مورينيو اشنايدري رو كه تو رئال كاره اي نبود كرد يكي از بهترين ها . مثلا همين ويلاس بواس چلسي داشت همه اين بازيكناني رو كه ديشب تو تركيب اصلي بودن رو نابود ميكرد
پس بستگي به ايده هاي مربي داره .
در مورد بودجه خب امسال تيم هايي مثل بارسا ، من يونايتد ، اينتر ، ميلان و ... همگي به بازيكنان خوب نياز دارن .مثلا بارسا و يونايتد هر كدوم ١٠٠ ميليون بودجه گذاشتن . چون هر دو تيم واقعا نيا دارند . نه اينكه بخوان بازيكنان معروف رو بيارن تو باشگاه

MAMAD
05-20-2012, 05:00 PM
شما به این میگید نظر؟

بعد از 10 سال و با 1 میلیارد خرجی که کردین تونستین نام باشگاهتون رو تو لیست بلند بالای قهرمانان اروپا اضافه کنین . راستی امید اینا هنوز خودشون هم باورشون نشده همینجوری برای خودشون میبافن ... الان یکم دیگه بگذره دروگبا میشه بهترین مهاجم تاریخ و پیتر چک هم میشه یاشین دوم
ارسلان دقیقا موافقم باهات دادا اشکالی هم نداره تیمی خرج کنه اما خوبه ادم ادای تیمی رو در نیاره که انگار بازیکناش همه ماله مدرسه تیم خودشون بود و اصلا خرجی نکرده .
حسین جان من بیام بگم بهت یووه باند باز قهرمان شد تبریک میگم خوب تو بهت بر میخوره چون این طور نیست میگه ما با این همه خرج کردیم والا ما توی خرج کردن نفر 5 یا 6 هستیم
ما 6 شدیم با افتخار میگم سیتی اماده که یه عرب پشتش بود داشت گونی گونی خرج میکرد یه منچستریونایتد که همیشه مدعی یع ارسنال داریم که همیشه تو 4 تاست یه پدیده داشتیم تاتنهام یه لیورپول که جلوی تیم بزرگ باج نمیده به کس ی6 شدیم چون مشکل داشتیم اگه دی متئو زودتر میومد این جای ما نبود در هر صورت نوید جان اگه این شرایط تو ایتالیا هم بود زیر دهم بودید

در هر صورت کسی نمیتونه قهرمانی چلسی رو لوس کنه:3:

SASAN
05-20-2012, 06:46 PM
خوب دوستان بایرنی و چلسی فنی و کلا باشگاهی دیگه بسته باشگاه هارو جمع کنیم این تایپیک هم نظر ندین قفل بشه به پایین

به زودی یک تایپیک جنجالی برای ملی میزنیم .

:d