PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از دروازبان خارجي مجاز اعلام شد

Ariyan
05-20-2012, 02:37 PM
استفاده از دروازبان خارجي مجاز اعلام شد

هادي آيت اللهي نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال درباره نشست هيئت رئيسه فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ و مصوبات آن، گفت: در نشست امروز پس از بحث و بررسي درباره شرط ليگ هاي برتر، دسته يک و ليگ هاي پايه به اين نتيجه رسيديم که ورود دروازبانان خارجي با شرط رعايت دستورالعمل اجرايي فدراسيون بلامانع است.

وي درباره ليگ يک گفت: حضور بازيکنان خارجي در ليگ يک، دو و ديگر ليگ ها ممنوع اعلام مي شود و بازيکنان خارجي حق حضور در اين تيم ها را ندارند و تنها همانطور که گفتم 4 بازيکن خارجي مي تواند در تيم هاي ليگ برتري باشند. دستورالعمل اجرايي شدن مصوبات جلسه امروز، فردا در سايت فدارسيون فوتبال اعلام خواهد شد.

نايب رئيس اول فدراسيون در پايان گفت: سقف قرارداد که سال پيش 350 ميليون بود، در چارچوب دستورالعمل مربوطه تا 15 درصد افزايش را ملاک عمل قرار خواهد داد.

© The Phantom Pain
05-20-2012, 05:28 PM
این قانون سقف قرار داد ها فقط و فقط ترویج دروغ و پول های زیر میزی توی فوتبال ماست :22:

بازیکنای خوب همه دارن بالای سقف ، قرارداد میبندن .

همه ی فوتبالی ها ، اعم از تماشاگرا تا اون رییس ها هم این رو میدونن . ولی بازم ول کن این قضیه نیستن .

کاش یه فکری هم به حال این قانون میکردن . . . :26:

Ð-i-R-Ť-Y
05-20-2012, 07:15 PM
خب دیگه مدیرعامل سردار داشتن به درد همین موقع ها میخوره

MAMAD
05-20-2012, 07:21 PM
حالا دیگه محمد محمدی نمیگه چمن مصنوعی بلد نیستم دروازبانی کنم پول یامفت بگیره مجبوره الان رو اسفالت هم شیرجه بره همون بهتر که انداختیمش بیرون
دروازبان خارجی بیاد یه سری مفتب پول نگیرن

The Phenom
05-20-2012, 08:33 PM
خب دیگه مدیرعامل سردار داشتن به درد همین موقع ها میخوره

یکی به من بگه مدیر عامل نادون داشتن به چه دردی می خوره؟

یارو اومده گفته سپاهانیا انصاف داشته باشن تو بازی پلی اف تماشاگرا پنجاه پنجاه بیان :136:

MAMAD
05-20-2012, 08:35 PM
جالبه گفتن لیاس سپاهان بپوشین بیان:136:

The Last Outlaw
05-20-2012, 08:51 PM
اين جمله رو تو سايت گل هم نوشته بودم:

حاج فتل تنها انسان روي زمين هست كه ميتونه در عرض يك هفته دو تصميم مهم بگيره و در كمتر از 48 ساعت هر دوي اونها رو نقض كنه!
:136:

MAMAD
05-20-2012, 10:28 PM
این نظر یکی از طرفدار های داماش تو سایت هواداری:136::136:

اگه به جای اون ششصد میلیونی که محمد محمدی دادیم توی عضدی خیار میکاشتیم الان بزرگترین صادر کننده خیار چنبر در دنیا بودیم:136::136:

تمرین محمدی برای فصل بعد!
شیرجه روی آسفالت

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

r v d
05-20-2012, 10:34 PM
بالاخره این قانون مسخره و چرت هم ورداشته شد ، قشنگ چند فصل از امارات اسکی رفتیم و مضجکه خاص و عام شدیم ، یه گلر جوون و آینده دار هم معرفی نکردیم ، گردان و حامد لک هم چه این قانون بود چه نبود به طور خودکار رو میومدند .