PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جام ملتهای اروپا با شرکت کاربران انجمن..iwe ( ثبت نام)

amir-aghaei
05-20-2012, 10:46 PM
درود ...

چیزی تا شروع یورو 2012 نمونده...4 سال پیش قبل از شروع یورو 2008 تاپیکی زدیم که یکی از بیادماندنی ترین تاپیکهای انجمن شد...به درخواست چند تا از دوستان باز هم این تاپیک رو ایجاد کردیم تا اخبار و حواشی و کلکلهای دوستانه و پست های خودمونی و جذاب در این جا داشته باشیم..

آدرس تاپیک 4 سال پیش

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

در تاپیک زیر که ساسان عزیز ایجاد کردن میتونید در مورد خود مسابقات که انجام میشه کلکل کنید..
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

==============

حالا نحوه شرکت در این تاپیک چگونه است؟

به عنوان مثال بنده و *** و تقی طرفدار هلند هستیم...ما متشکل میشیم از مدیر عامل . سر مربی و مدیر فنی (خواهان یک تیم اگه زیاد باشه پست های دیگه مثل همین پست کشکیهایی که تو فوتبال ایران ما میزارن مثل علی پروین مدیر راهبردی به اشخاص داده میشه )

تا مدت مشخص شده کاربران بیان اعلان حضور کنن و بگن چه تیمی رو میخوان...بعد از پایان وقت با کمکه دوستان مدیریتی تیمها بهشون داده میشه...برای هر تیم یک سقف تا 4 نفر هست..و اگه اون سقف پر بشه دوستانی که عقب موندن باید تیمهای دیگه رو انتخاب کنن...مثلان من خودم هلندیم اما ایتالیا رو هم دوست دارم...و میتونم تو همین تاپیک با یک کاربر دیگه تیم خودم رو معاوضه کنم ...

بعد از اتمام وقت تاپیکی دیگری زده میشه و دوستان بر اساس پستهاشون تویه تیمها بحث هایی راه میندازن ..

مثلان پوریا سرمربیه فرانسه است و میاد میگه امروز اردو زدیم تو تپه های داوودیه!!

برای بیشترآشنا شدن با راه و روش اینگونه پستها به تاپیک زیر مراجعه کنید...

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

================

با رفتن تیمها به مراحل بالاتر تیمهایی که حذف بشن خوب طبیعتن کاربرانی هم که اون تیمها رو برداشتن از دور مسابقات کنار میرن و در نهایت در روز آخر اگه مثلان اسپانیا قهرمان بشه کاربرانی که این تیم رو برداشتن ازشون قدر دانی میشه ... 4 سال قبل علیرضا هانتر موفق شد با تیم اسپانیا به این افتخار برسه...

فعلان تا اطلاع بعدی اعلان حضور کنید و تیمهای خودتون رو اعلام کنید...در تاپیک جدید شخصان پستهای کاربران رو تشریح میکنم و اینم اضافه کنم برای هر تیم سابقه کاربر هم برای پستها ملاک هست...

===============

این لیستی که تا الان مشخص شده..

تیمهایی که تا اطلاع ثانوی لیستشون تکمیل شده...

انگلستان : ساسان - پجمان - آرمان - پوریا

ایتالیا : بهمن - حسین - نوید - فرزام

آلمان : آرمین - ارسلان - arsalan 2 - nowhere man

اسپانیا : عبدی - کیومرث - البرتو دل ریو - سجاد

هلند : آرین - سینا - ابوالفضل - سعید شرلوک

پرتقال :mamad - amirj - احسان - امینم

===========

تیمهایی که هنوز لیستشون جا داره

دانمارک : بهنام

فرانسه : مهدی اسکوتر - tornado

جمهوری چک : امیر - bomb - saeed

سوئد : امیر nba - احمدرضا

روسیه : مجتبی tjs-

لهستان : dejavo

=======================

تیمهایی که هنوز خالی موندن...
کرواسی - لهستان - اوکراین - - یونان - ایرلند - فنلاند
===========================

r v d
05-20-2012, 10:49 PM
چی چی پوریا سرمربی فرانسه :| مثلشم خوب نیست :|

انگلستان رو بده به ما :دی

ابوالفضل : ساسان از قبل روی مدیر عاملی انگلستان با من به توافق رسید...

Sgt.Wollek
05-20-2012, 10:49 PM
اسپانیا رو بده ما :4:

Ð-i-R-Ť-Y
05-20-2012, 10:53 PM
منم با پوریا

Ariyan
05-20-2012, 11:06 PM
بنده از ابولی تقاضا دارم نام و پرچم هلند را از پروفایل خویش خارج کند..چرا که هلند با این حرکت ابولی حتی یک گل هم نخواهد زد چه برسه به قهرمانی...:4:
و اینکه پرچم اسپانیا را انجا بیاویزد تا از مرحله گروهی هم سعود نکند...

و هلند را به اینجانب بده...چرا که بنده از بدو تولد عاشق و دلباخته هلند بودم...
سر مربی هلند هم که اینجا داره وجود مبارک رو نمایش میده......:4:
با تشکر.....

ابوالفضل : آرین تو حرفات رگه هایی از کنایه دیدم!!..مگه ندیدی نحسی از روی پروفایلم رفت .چلسی نجاتم داد

The Shadow
05-20-2012, 11:10 PM
انگلیس منم میخوام :4:

S.H.A.Y.A.N
05-20-2012, 11:13 PM
اسپانيا يا المان رو هم بدين به ما ... :4:

J B L
05-20-2012, 11:18 PM
تیم ستاره های جمهوری چک رو من بر میدارم ...

MAMAD
05-20-2012, 11:30 PM
پرتقال هم من

msaz
05-20-2012, 11:31 PM
آلمان روبده به من

The Last Outlaw
05-20-2012, 11:32 PM
بنده رسما سرمربي گري تيم ملي اسپانيا را درخواست ميكنم! باشد كه رستگار شويد!

scooter
05-20-2012, 11:37 PM
4 سال گذشت اون موقع ما طرفدار چک بودیم،
از اون موقع تا حالا خیلی چیزا عوض شده،نمونش،من زبان فرانسوی دارم یاد میگیرم،و برای همین ، توی این رقابت ها،طرفددار فرانسه هستم!!!!!!!!!
هموتونو میترکونیم!!!!!
notre equipe est le miux!!!!!!

r v d
05-20-2012, 11:45 PM
4 سال گذشت اون موقع ما طرفدار چک بودیم،
از اون موقع تا حالا خیلی چیزا عوض شده،نمونش،من زبان فرانسوی دارم یاد میگیرم،و برای همین ، توی این رقابت ها،طرفددار فرانسه هستم!!!!!!!!!
هموتونو میترکونیم!!!!!
notre equipe est le miux!!!!!!
پس بگو چرا انقدر امیر دوست داره تورو همیشه تعریفت رو میکنه :دی

زبون فرانسه هم باحاله :دی

ژوتم انگلستان :دی ژوسویی جان تری :دی

farzam_12
05-20-2012, 11:46 PM
به ما هم ایتالیا رو بدبن.آبدارچی هم قبوله:4:

Ariyan
05-20-2012, 11:55 PM
اره متوجه شدم.....
برای این نیز خوشحال شدم پرچم هلند رو اویزان کردی....
به ایمد قهرمانی...:4:
لذا از جناب عالی درخواست میکنم که سر مربی گری هلند رو به اینجانب بدی و خود نیز مدیر تیم باشی....

((حاجی شوخی کردم اون بالا نارحت نشی ها))

The Great One
05-21-2012, 12:12 AM
ایتالیا رو هم بدین به ما :4:

Olympic Hero
05-21-2012, 12:47 AM
نوید , فرزام , من , دایی و امیر ایتالیا رو از قبل رزو کردیم ... پس تیم رو بدید ما بریم :4: :4: سخنگو تیم هم شروین تزاریان هست :8:

Ħ д † ε Ð
05-21-2012, 04:06 AM
آلمان رو بدین به من که خود یواخیم لوو هستم.:دی

TORNADO
05-21-2012, 05:23 AM
اسپانیا اگه پر شده آلمان

SASAN
05-21-2012, 06:07 AM
ابولا دمت گرم ما وقت نداشتیم بیاییم بگیم . انگلستان رو صاحبش دادی .

اما خوب ...

انگلیس فن ها دور هم جمع میشیم :d

من ، درتی ، پوری ، پژی ...

:26:

-

در ضمن ما از هیچ تیم دیگری حمایت نمیکنیم و فقط بریتانیا کبیر .
البته فرانسه در زمان ها تیم مورد علاقمون بود ولی با رفتن زیدان و هنری کبیر ، اصلا حمایت نمیشه :d

UK 4 EVER

Arsal4n
05-21-2012, 06:49 AM
اسپانيا . اگر هم نشد آلمان .

The Dark Knight
05-21-2012, 08:53 AM
ابولفضل جان این اسم ما هم بزار توی چهار نفر هلند. خومدم و خودت...ارین هم تو دروازه... به همه این بچه مچه ها گل لایی بزنیم...

ممنون.
موفق باشین.

Holy Diver
05-21-2012, 09:22 AM
انگلستان که تکمیل شد :22: ما رو هم بچپونید توی 4 نفر آلمان :22:

© The Phantom Pain
05-21-2012, 10:30 AM
اونطور که حساب کردم ایتالیا بسته شده کادرش . اگر جا بود که من هم هستم . اگر هم نبود که هیچی . . . :4:

ما از روی سکوها تیم رو تشویق میکنیم . . . :3:

amirnba
05-21-2012, 11:24 AM
هلند که جا نیست ، پس آلمان :دی

Ariyan
05-21-2012, 11:26 AM
اقا تیم هلند داره قدرتمند میشه...:4:
به این میگن تیم...
با تجربه و جوان ها دور هم جمع میشن و یه تیم میسازن..:4:

ابولفضل به دلیل سابقه بالا و سوابق مدیرتی عدیده ای که داره....
ابولفضل = سرپرست تیم
سینا به دلیل سابقه فنی بالا...تجربه ی زیاد در خارج از کشور...
سینا = مدیر فنی..مربی و انالیزر تیم...:4:
بنده حقیر هم پست سرمربی گری رو قبول کردم....هیچ پستی واسه ما نموند..:4:
2 تا دیگه جا داریم..یکی کنار راننده رو اب سرد کن...یکی هم رو بوفه....:4:
سعید شرلوک و ارمان جون بدوین بیاین تا جا واستون باز کنم....
بدوین اقایون...اگه شدم خودم کنار میرم و یا از پست های سینا کم میکنم میدم شما...:4:

MAMAD
05-21-2012, 12:41 PM
تیم ملی پرتقال بسته شده تک نفره نفر اول خودمم کسی هم نیاد احتیاج نداریم :4:

Ð-i-R-Ť-Y
05-21-2012, 01:30 PM
ابوالفضل جان بیا تکلیف این تیم هارو مشخص کن بچه ها ببینن کجا چیکاره شدن :دی

Enliven
05-21-2012, 04:00 PM
حاجی ماروهم بذار تو ایتالیا. اگرم ایتالیا نشد بذار کنار دست پویان تو اسپانیا.<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Ħ д † ε Ð
05-21-2012, 07:09 PM
طرفدار تیم های دیگه هم بیاید آلمان.خودم مثل شیر بالای تاپیکم.:دی
اگه مثل چلسی هم خدای نکرده مفتضحکی همه رو ببریم جوری از تیم دفاع میکنم که انگار مدل بارسلونا همه رو بردیم.:165:

ایشلا ارسلان و رسول و پویا پینکود هم میارم که حسابی حال همه رو بگیریم.:دی

حاجی کجایی تاپیک از دست رفت.:دی

Sherlock Holmes
05-21-2012, 07:21 PM
اقا هلند هم بدید ما ترجیا هم ما رو تو کادر مدیریت جا کنید :4:

EmInEm
05-21-2012, 08:09 PM
تو رو خدا المان رو به ما بدید!!!

amirj.j
05-21-2012, 08:48 PM
منم اگه میشه تو پرتقال به عشق کریس جونمو کونترائو

amir-aghaei
05-21-2012, 09:10 PM
این لیستی که تا الان مشخص شده..

تیمهایی که تا اطلاع ثانوی لیستشون تکمیل شده...

انگلستان : ساسان - پجمان - آرمان - پوریا

ایتالیا : بهمن - حسین - نوید - فرزام

آلمان : آرمین - ارسلان - arsalan 2 - nowhere man

اسپانیا : عبدی - کیومرث - البرتو دل ریو - سجاد

هلند : آرین - سینا - ابوالفضل - سعید شرلوک

===========

تیمهایی که هنوز لیستشون جا داره

فرانسه : مهدی اسکوتر

جمهوری چک : امیر jbl

پرتقال :mamad - amirj - احسان

=======================

تیمهایی که هنوز خالی موندن...
کرواسی - دانمارک - لهستان - اوکراین - روسیه - سوئد - یونان - ایرلند - فنلاند
===========================

چند نکته:
دوستان اینقدر بند نکنن به دو سه تا تیم ..اینهمه تیم الان مونده که رو زمینن...من شرمنده همه دوستان هستم اما اسم نفراتی رو که در زیر مینویسم نام تیمهاشون رو عوض کنن..یا اگه خیلی مصر هستن به بودن داخل تیم محبوبشون با کسانی که از قبل جا رزرو کردن به توافق برسن...

این نفراتی که در زیر نوشتم تیمهاشون مجهوله و مشخص نیست. هر چه سریعتر موضع خودشون و تیمشون رو انتخاب کنن...
توراندو
محمد حسین
امیر nba
امینم
msaz
میر علی
قرار بود با میر علی واسه سرپرستی هلند به توافق برسیم که این امر بنا به دستوراتی که از مجمع رسید میسر نشد ..ایشون میتونن تیم دیگری رو انتخاب کنن...البته یکی از دلایل مهم نفرتی هست که میر علی سر جام جهانی از هلند داره :4: ...

بقیه دوستان هم شرکت کنن به بار فنی مسابقات کمک کنن...صفحه اول گذاشتم لیست رو که ویرایش میشه...

The Survivor
05-21-2012, 09:11 PM
اَی بابا ، اسپین که پرید =(( ...

اگه جایی بود در اسپین منم قرار بدید ، اگه نه که پرتغال :5:

The Dark Knight
05-21-2012, 09:15 PM
ابولفضل کلی خاطره برا ما زندگی کردی با این تاپیکی که از چهار سال پیش گذاشتی.

یادش بخیر. یادمه اون موقع ساسان تازه ثبت نام کرده بود و تازه فعال شده بود. کلاً فعالیتش رو از همون جا شروع کرد. یه پست در میون هی پست می داد که ایتالیا قهرمانه, قهرمان ایتالیا هست, ایتالیا ال, ایتالیا بل... شاید 500 تا از پست هاش رو فقط تو همین تاپیک داده باشه.

از همون موقع که لقب کینگ او اسپم رو گرفت که با تمام افتخار تو همه ی پست هاش ریزش می نوشت: ایتالیا قهرمانه, king of spam! یادش بخیر... چه روزهایی بود... اون ساسان پیزوری چهار سال پیش, الان شده ادمین سایت! یادته ابول؟ اون موقع تو هم مجرد بودی, معین ریپر تو سایت بود. داووت می یومد اخبار اختصاصی, داغ داغ از دفتر خود مک ماهون می زاشت. هامون هم ما رو هی سر می دووند که می خواست یه بخش اضافه کنه. کیومرث مسابقات پلی اف حدس کلمه می زد و زرت و زرت با ما دعواش می شد, حامد هم جفت پا می رفت تو سینه هر کی به انجمن می گفت بالا چشت ابروه. ارمان هم فکر کنم اون موقع مدیر گالری بود.

برین تو این صفحه پست های ساسان رو بخونین:

ساسون, دیگه ایتالیا قهرمانه, ایتالیا قهرمانه نمی کنی... الان ایتالیا ت شده: پادشاهی متحد بریتانیای کبیر عزیز و دوست داشتنی, قهرمان قهرمانان, سرور همه ی دنیا, فقط منچستر یونایتد!

ممنون.
موفق باشین.

EmInEm
05-21-2012, 09:15 PM
پس حداقل پرتقال رو به ما بدید.

ابوالفضل : اضافه شدی به پرتقال . لیست پرتقال هم تکمیل شد

The Phenom
05-21-2012, 09:23 PM
اونطور که حساب کردم ایتالیا بسته شده کادرش . اگر جا بود که من هم هستم . اگر هم نبود که هیچی . . . :4:

ما از روی سکوها تیم رو تشویق میکنیم . . . :3:

کمک مربی نداریم

ممدی بدو بیا

( به شرطی تو تیمی که از این به بعد هر مسابقه ای برگذار کردی بقیه واسه دومی بجنگن و من از قبل اول باشم )

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

به علت سابق زیاد تر من پستم مدر عاملیه که کلا ارزشش برابر با اونجاییه که حسین عمل کرده :134:

من نمیدونم این ابول مغز نخودی چه فکری پیش خودش کرده که واسه تیم ملی مدیر عامل گذاشته :136:

amirj.j
05-21-2012, 09:24 PM
فقط این نقش های ما کی مشخص میشه؟

r v d
05-21-2012, 09:37 PM
اگه مثل چلسی هم خدای نکرده مفتضحکی همه رو ببریم جوری از تیم دفاع میکنم که انگار مدل بارسلونا همه رو بردیم.

چرا ما عادت نداریم سرمون تو لاک خودمون باشه !!!!!! ببین چلسی چقدر تاثیر گذار بوده که تو تاپیک یورو هم سر زبون خاص و عام ـــه

نه شما تو بردن بهتره الگوت همون لیورپول باشه ، تو مربی گری هم الگو دالگلیش باشه ، فقط به پا یه وقت اخراجت نکنند. :3:

amirj.j
05-21-2012, 09:41 PM
اینا ول کنید بچسبید به پرتقال که کریس تکی میخواد همه رو درو کنه و تیمش و تیم مارو قهرمان کنه.
په په و کنترائو هم که دفاع رو بستن.

amirj.j
05-21-2012, 09:49 PM
اینم گروه بندی مسابقات که بچه ها ببینن با چه تیم هایی تو گروه هستن.

گروه A
لهستان، روسیه، یونان . جمهوری چک
گروه B
هلند، *آلمان، دانمارک .پرتغال
گروه C
اسپانیا، ایتالیا، ایرلند، کرواسی
گروه D
اوکراین، انگلیس، فرانسه* سوئد
گروه ما که گروه B گروه مرگ این مسابقات.

Django
05-21-2012, 10:11 PM
آقا اگه میشه ما رو به عنوان آبدارچی تیم ایتالیا بپزیرید (:4:) اگه هم که نمیشه ولش ...

amirnba
05-21-2012, 10:26 PM
سوئد رو بدین به ما

AĦӍẪÐƦÉȤA
05-21-2012, 11:41 PM
آقا ما هم با امیر در تیم ســــــــوئد

New World Order
05-22-2012, 12:08 AM
پیشاپیش اینجانب حضور پر شور خود را روی نیمکت تیم وایکینگی دانمارک اعلام مینمایم البته اگر ظرفیت پر نشده و محدودیت ذهنی وجود ندارهنیمکت هم نیمکت های ایران خودمون کل کادر و بازیکنا با خونوادشون جا میشن توش . . . ۴ نفر هم شد نیمکت . . . لا اقل یه کم فاصله صندلی هاشو بیشتر کنید . . . دوست ندارم وقتی خودمو راحت میکنم دیگران ناراحت باشن!ابول اماده باش ما داریم میاییم

Moji
05-22-2012, 04:58 AM
منم روسیه

TORNADO
05-22-2012, 05:02 AM
مثل اینکه درخواست بنده رد شده :4:
واسه همین فرانسه رو انتخاب میکنم ، اگه این تیم هم پر شده سوئد رو بزنید.اگر این دو تا هم پر شدن جمهوری چک رو بزنید.

Ħ д † ε Ð
05-22-2012, 06:59 AM
چرا ما عادت نداریم سرمون تو لاک خودمون باشه !!!!!! ببین چلسی چقدر تاثیر گذار بوده که تو تاپیک یورو هم سر زبون خاص و عام ـــه

نه شما تو بردن بهتره الگوت همون لیورپول باشه ، تو مربی گری هم الگو دالگلیش باشه ، فقط به پا یه وقت اخراجت نکنند. :3:

من کلا هیچ وقت سرم تو لاک خودم نیست.:دی
تاثیر گذار که صد در صد بوده با پارک یه اتوبوس جلوی دروازه قهرمان جام باشگاه ها شده مگه میشه تاثیر گذار نباشه.یه کار فوق العاده مهم رو انجام داده.:21:

هر وقت هم اسم لیورپول رو آوردی یاد دبل دو فصل پشت سر هم و 4-1 و نیمه نهایی سال 2007 و 2005 بیفت.:24:

bomb5
05-22-2012, 09:45 AM
خوب ما رو هم اگه میشه به جمهوری چک اضاف :4: کنید!!

r v d
05-22-2012, 10:10 AM
من کلا هیچ وقت سرم تو لاک خودم نیست.:دی
تاثیر گذار که صد در صد بوده با پارک یه اتوبوس جلوی دروازه قهرمان جام باشگاه ها شده مگه میشه تاثیر گذار نباشه.یه کار فوق العاده مهم رو انجام داده.:21:

هر وقت هم اسم لیورپول رو آوردی یاد دبل دو فصل پشت سر هم و 4-1 و نیمه نهایی سال 2007 و 2005 بیفت.:24:

متاسفانه هر وقت اسمه لیورپول رو میارم ناخوداگاه یاد اون ضربه کاشته الکس به لیورپول تو چمپیونز لیگ می افتم و اون گل به خودی جان آرنه ریسه و اون دو گل لمپارد و در کل حذفتون توسط ما از چمپونز لیگ !!!! یا فینال اف ای کاپ امسال ... آره عزیزم

شما هم یه اتوبوس پیش کشتون ، اندازه همون یه تاکسی مدافع بزارید که بعد از 4 - 5 سال تو جزیره بالاخره یه سهمیه بگیرید و از زیر سایه چلسی بیاین بیرون :دی چه بیگ فوری که سهمیه گرفتن واسش شده آروز تو این چند سال :دی حالا ایشا ا... با اندره ویاس بواس میگیرید :))

Dejavoo
05-22-2012, 01:48 PM
لهستان :152:

Ħ д † ε Ð
05-22-2012, 07:53 PM
متاسفانه هر وقت اسمه لیورپول رو میارم ناخوداگاه یاد اون ضربه کاشته الکس به لیورپول تو چمپیونز لیگ می افتم و اون گل به خودی جان آرنه ریسه و اون دو گل لمپارد و در کل حذفتون توسط ما از چمپونز لیگ !!!! یا فینال اف ای کاپ امسال ... آره عزیزم

شما هم یه اتوبوس پیش کشتون ، اندازه همون یه تاکسی مدافع بزارید که بعد از 4 - 5 سال تو جزیره بالاخره یه سهمیه بگیرید و از زیر سایه چلسی بیاین بیرون :دی چه بیگ فوری که سهمیه گرفتن واسش شده آروز تو این چند سال :دی حالا ایشا ا... با اندره ویاس بواس میگیرید :))

متاسفانه وقتی دیدتون نسبت به فوتبال دید استقلال پرسپولیسیه اصلا انتظار بیشتری نمیره.:دی
تیمی که دبل میشه توی انگیلیس بین هواداران انگیلیس به قدری مفتضح هستش که حد نداره.تازه شما نه یه فصل بلکه دو فصل پشت سر هم دبل شدین.من نمیدونم با چه رویی مخصوصا بعد از نتیجه 4-1 که در اصل باید 10-1 میشد داری کل کل با لیورپول میکنی.

اون اتفاقات به تاریخ پیوسته ای هم که گفتی منجر به اتفاق مهمی نه واسه شما شده نه ما ولی خوب اون گل ارواحی که سال 2005 زدیم و فینال استامبول رو فکر کنم یادت بیاد.
البته اگه اون موقع هوادار چلسی شده بودی چون اون موقع هنوز عمو آبراموویچ زیاد خودش رو با پولا مطرح نکرده بود.:دی

کلا لذت میبرم با هوادارای چلسی مباحثه میکنم.:دی

ŠÄÉËĐ
05-22-2012, 08:48 PM
جمهوری چک

r v d
05-22-2012, 09:12 PM
متاسفانه وقتی دیدتون نسبت به فوتبال دید استقلال پرسپولیسیه اصلا انتظار بیشتری نمیره.:دی
تیمی که دبل میشه توی انگیلیس بین هواداران انگیلیس به قدری مفتضح هستش که حد نداره.تازه شما نه یه فصل بلکه دو فصل پشت سر هم دبل شدین.من نمیدونم با چه رویی مخصوصا بعد از نتیجه 4-1 که در اصل باید 10-1 میشد داری کل کل با لیورپول میکنی.

اون اتفاقات به تاریخ پیوسته ای هم که گفتی منجر به اتفاق مهمی نه واسه شما شده نه ما ولی خوب اون گل ارواحی که سال 2005 زدیم و فینال استامبول رو فکر کنم یادت بیاد.
البته اگه اون موقع هوادار چلسی شده بودی چون اون موقع هنوز عمو آبراموویچ زیاد خودش رو با پولا مطرح نکرده بود.:دی

کلا لذت میبرم با هوادارای چلسی مباحثه میکنم.:دی

اولا آرمین عزیزم توروخدا شما نیمخواد دید فوتبالی رو یاده من بدی و توقع انتظار داشته باشی... ول کن تورو خدا

راجع به دبل بگم که ، آره ، فوتبال همینه . ما هم باختیم و هیچ شکی هم درش نیست ، لیوپول خوب بازی کرد و برد...

فعلاً که یه هفا هشت سالی میشه که زیر سایه چلسی هستید و هیچ حرفی واسه گفتن تو جزیره ندارید و همچنان در رویای کسب سهمیه... امسالم که تو فینال اف ای باختین و همین کاپ اونقدر قدمت داره و با ارزشه که نمیگم به صد تا دبل می ازه ولی فعلاً سرتون باید پایین باشه.... آره فدات شم من

نه اونموقع من طرفداره چلسی نبودم و تیم محبوبم مونیخ 1860 بود ، وقتی شما تزریق پول به تیم رو اشتباه میدونی من دیگه چی بگم !!!! یعنی اون همه افتخارات رئال زمان دل بوسکه (خرید فیگو ، زیدان ، بکهام و ...) همش لُسه دیگه !!!!!! یعنی عاشقتم .

Ħ д † ε Ð
05-23-2012, 05:04 AM
فعلاً که یه هفا هشت سالی میشه که زیر سایه چلسی هستید و هیچ حرفی واسه گفتن تو جزیره ندارید و همچنان در رویای کسب سهمیه... امسالم که تو فینال اف ای باختین و همین کاپ اونقدر قدمت داره و با ارزشه که نمیگم به صد تا دبل می ازه ولی فعلاً سرتون باید پایین باشه.... آره فدات شم من

نه اونموقع من طرفداره چلسی نبودم و تیم محبوبم مونیخ 1860 بود ، وقتی شما تزریق پول به تیم رو اشتباه میدونی من دیگه چی بگم !!!! یعنی اون همه افتخارات رئال زمان دل بوسکه (خرید فیگو ، زیدان ، بکهام و ...) همش لُسه دیگه !!!!!! یعنی عاشقتم .

البته عزیزم ما الان سه ساله تو رویای کسب سهمیه هستیم و اون پنج سال قبلش تو جنگ قهرمانی بودیم.
پرچممون هم توی فینال اف ای بالاست چون گل درستمون رو قبول نکردن و اینکه فوتبال بازی کردیم نه ضد فوتبال.

عرض بنده در خصوص پاراگراف دوم شما چیز دیگریست.
حرف من اینه که یه عده توی ایران طرفدار جام و قهرمانین نه فوتبال و تیم.خوب خودم اون موقع تو فوتبال بودم و با چشم دیدم که چه قدر هوادار منچستر و رئال و دیوید بکهام:21: به یکباره شدن طرفدار چلسی و عاشق و سینه چاک و true blue:24: و ....
فرق من با امثال حزب بادها اینه که تیمم هم به دسته دوم بره بازم تا پای جون طرفدارشم ولی حزب بادی های اگه طرفدار من سیتی شدن تعجب نکنید.
تزریق پول هم تا حدی خوبه ولی گفتم که این جام پرستی هواداران ایرانی فوتبال خارجی خیلی مضحکه.کم کم دارم هوادارای من سیتی رو پیدا میکنم.تعجب نکن اگه پول شیخ منصور ادامه داشته باشه طرفداراش از چلسکی هم بیشتر شه.

The Shadow
05-23-2012, 08:20 AM
البته عزیزم ما الان سه ساله تو رویای کسب سهمیه هستیم و اون پنج سال قبلش تو جنگ قهرمانی بودیم.
پرچممون هم توی فینال اف ای بالاست چون گل درستمون رو قبول نکردن و اینکه فوتبال بازی کردیم نه ضد فوتبال.

حرف من اینه که یه عده توی ایران طرفدار جام و قهرمانین نه فوتبال و تیم.خوب خودم اون موقع تو فوتبال بودم و با چشم دیدم که چه قدر هوادار منچستر و رئال و دیوید بکهام:21: به یکباره شدن طرفدار چلسی و عاشق و سینه چاک و true blue:24: و ....
فرق من با امثال حزب بادها اینه که تیمم هم به دسته دوم بره بازم تا پای جون طرفدارشم ولی حزب بادی های اگه طرفدار من سیتی شدن تعجب نکنید.
تزریق پول هم تا حدی خوبه ولی گفتم که این جام پرستی هواداران ایرانی فوتبال خارجی خیلی مضحکه.کم کم دارم هوادارای من سیتی رو پیدا میکنم.تعجب نکن اگه پول شیخ منصور ادامه داشته باشه طرفداراش از چلسکی هم بیشتر شه.

آرمین جون دادا چند سالته شما که این چیزا رو خوب یادته ؟؟؟

البته واقعاً ما نبودیم اون زمان یعنی به دنیا نیمده بودیم که شما طرفدار لیورپول و استاد بلا منازع فوتبال بودین و ما واقعاً نمیدونم باید مقابل تو چی بگیم .

دادا بچسب به همون تیم خدا و سرور همه ی تیم ها یعنی لیورپول و خودتو درگیر کل کل با تیم های ضعیف و پر حاشیه ای مثل چلسی نکن ، دادا برای سنت ضرر داره این همه حرص و بحث و ...

این تاپیک هم من الان تازه دیدم که واسه یورو ـه و نمیدونم چرا یه دفعه دیدم توش بحث درباره چلسی میشه .

جیگرتو چلسی که بحث نیاز نداره بذار به حال خودشون باقی باشن میبینی که داره کم کم منقرض میشه پس دربارش نمیخواد حرف بزنی و بچسب به همون بحث سر تیم فراتر از یک باشگاه یعنی لیورپول .

ممنون میشم :11:

r v d
05-23-2012, 11:22 AM

آرمبنه عزیزم ، تو الان تکلیفت با خودتم مشخص نیست !!!!

الکی خودتم گول میزنی و قانع میکنی (منظورم همون ضد فوتبال فینال اف ای کاپ ) هست !!!! کجا سیر میکنی !!! تو ورخدا دیدتو باز کن و ادای مایلی کهن رو در نیار :دی

چی روبه چی ربط میدی !!!!! اگه منظورت اینه که ما حزب بادیم و معیار طرفداریمون از یه تیم جام گرفتنشه !!! این دیده توئه و مخترم ، ولی دیدت رو عوض کن طرفدار با سابقه لیورپول :3:

ادامه پیدا نکنه بهتره چون تاپیک یوروـــه نه سرشماری طرفدارانه دو آتیشه ...

The Phenom
05-23-2012, 01:22 PM
البته من رو اصالت خیلیایی که الان طرفدار من سیتی یا بارسلونا یا رئال مادریدن شک دارم طرف چش باز کرده دیده مثلا ورامین یونایتد یا رئال انزلی کلی بازیکن خوب داره یا همه رو درو می کنه اومده طرفدارش شده بعد ازش بپرسی چن ساه طرفدارشی میگه من 10 ساله فنشم در صورتی که 10 سال پیش داشته چوچو می خورده شما هم از همدیگه بکشین بیرون خوبیت نداره مردم بهتون می خندن یکیش خود من :134:

Ħ д † ε Ð
05-23-2012, 07:11 PM
عجب حرف زیبایی زدم.:دی
پژی جون من متولد 21 تیر 1371 هستم حالا خودت حساب کن چند سالمه و از 6 سالگی هم با بایرمونیخ فوتبال رو شناختم که البته چیزی هم حالیم نمیشد زیاد و فقط خاطراتش یادمه و از سال 2002 هم طرفدار لیورپول شدم.
پژی خداییش یه بار دیگه پستت رو بخون یعنی چیزی ننوشتی که بشه بهش جواب داد.یعنی پستت بیشتر جنبه عرض اندام داره تا جواب به پست قبلی من.

از اول هم من بحث رو راه ننداختم فقط یه تیکه تو پستم مضاح کردم که یه دفعه پوری شمشیر رو از جلو بست و ادامش هم که شاهدین.:دی

خداییش هم در مورد پول و طرفدار چلسی شدن هم چیز بی ربطی نگفتم.واضح ترین مثالش من سیتی هستش.الان شما طرفدار چلسی آیا واقعا این فلسفه ای که واسه باشگاه خودت در آوردی رو در مورد من سیتی هم فردا روزی که غول اروپا بشه باور میکنی؟اونا رو هم مثل خودتون تیم بزرگی میدونی؟اگه میدونی که هیچی ولی اگه اونا رو با وجود برتری تیم بزرگ و شخصیت داری نمیدونی پس درد من و امثال من رو بهتر درک میکنی.

در خصوص لیورپول هم اصلا لازم به بحث نیست.در خصوص هوادارای لیورپول کل دنیا میدونن من چرا بیام تکرار مکررات کنم؟

The Shadow
05-23-2012, 07:35 PM
پژی جون من متولد 21 تیر 1371 هستم حالا خودت حساب کن چند سالمه و از 6 سالگی هم با بایرمونیخ فوتبال رو شناختم که البته چیزی هم حالیم نمیشد زیاد و فقط خاطراتش یادمه و از سال 2002 هم طرفدار لیورپول شدم.
پژی خداییش یه بار دیگه پستت رو بخون یعنی چیزی ننوشتی که بشه بهش جواب داد.یعنی پستت بیشتر جنبه عرض اندام داره تا جواب به پست قبلی من.

از اول هم من بحث رو راه ننداختم فقط یه تیکه تو پستم مضاح کردم که یه دفعه پوری شمشیر رو از جلو بست و ادامش هم که شاهدین.:دی

خداییش هم در مورد پول و طرفدار چلسی شدن هم چیز بی ربطی نگفتم.واضح ترین مثالش من سیتی هستش.الان شما طرفدار چلسی آیا واقعا این فلسفه ای که واسه باشگاه خودت در آوردی رو در مورد من سیتی هم فردا روزی که غول اروپا بشه باور میکنی؟اونا رو هم مثل خودتون تیم بزرگی میدونی؟اگه میدونی که هیچی ولی اگه اونا رو با وجود برتری تیم بزرگ و شخصیت داری نمیدونی پس درد من و امثال من رو بهتر درک میکنی.

در خصوص لیورپول هم اصلا لازم به بحث نیست.در خصوص هوادارای لیورپول کل دنیا میدونن من چرا بیام تکرار مکررات کنم؟

عزیزم من یه پست دادم بحث رو تموم کنیم نگفتم جوابم رو بده که میگی جوابی ندارم . دقیقاً هم که عرض اندام کردم و خواستم بگم ما طرفدارا نه در حد تو هستیم عزیزم نه تیممون در حد تیم شماست :11: بی شخصیت ترین تیم اروپا هم هست ، کثیف ترین فوتبال هم ارائه میده ، از نظر افتخارات هم از همه ی تیم های اروپا پایین تره ، اصن هم تیم بزرگی نیست و خیلی خیلی کوچیکه . امـا ما عاشقش هستیم ! این ایرادی که نداره از نظر جناب عالی ؟؟ :7: پس بیاید به علایق دیگران احترام بگذاریم :1:

Ħ д † ε Ð
05-23-2012, 07:41 PM
عزیزم من یه پست دادم بحث رو تموم کنیم نگفتم جوابم رو بده که میگی جوابی ندارم . دقیقاً هم که عرض اندام کردم و خواستم بگم ما طرفدارا نه در حد تو هستیم عزیزم نه تیممون در حد تیم شماست :11: بی شخصیت ترین تیم اروپا هم هست ، کثیف ترین فوتبال هم ارائه میده ، از نظر افتخارات هم از همه ی تیم های اروپا پایین تره ، اصن هم تیم بزرگی نیست و خیلی خیلی کوچیکه . امـا ما عاشقش هستیم ! این ایرادی که نداره از نظر جناب عالی ؟؟ :7: پس بیاید به علایق دیگران احترام بگذاریم :1:

خوب پس خودت که این حرفای بالا رو قبول داری چرا میای بعد از فینال بحث میکنی که ما از تیمهای دیگه بهتریم؟سبک بازیمون خوبه؟
اصلا اشکالی نداره شما طرفدار یه هچین تیمی باشی ولی ادعا کردن درست نیست.شما طرفدار وست هام هم باشی واسه من ارزش داره و قطعا به تیمت احترام میذارم.

The Shadow
05-23-2012, 07:54 PM
خوب پس خودت که این حرفای بالا رو قبول داری چرا میای بعد از فینال بحث میکنی که ما از تیمهای دیگه بهتریم؟سبک بازیمون خوبه؟
اصلا اشکالی نداره شما طرفدار یه هچین تیمی باشی ولی ادعا کردن درست نیست.شما طرفدار وست هام هم باشی واسه من ارزش داره و قطعا به تیمت احترام میذارم.

چیز طبیعی هست که اگه هرکس به علایق کسی دیگه توهین کنه ، شخص مقابل درباره ی علاقه اش جواب میده ... ولی باشه من عذرمیخوام ما از تیم های دیگه بدتریم و سبک بازیمونم بده :1: مرسی

r v d
05-23-2012, 08:56 PM

ما کسی نیستیم که بخوایم شمشیر و از رو ببندیم !!!!! در اون حدی نیستم که بخوام از این کارا بکنم آرمین جان .

من فقط گفتم این تاپیک ــه یورو و چه ربطی به چلسی داره که شما تو مثالات تیکه نثار تیم و قهرمانیش میکنی !!!!!!

در آخر هم اگه چیزی گفتم و بحث رو کشش دادم عذر میخوام ، اگه دیدید هی پست میدادم چون یه سری مسائل برام غیر قابل هضم ــه و تو کتم نمیره .

:3:

amir-aghaei
05-23-2012, 09:18 PM
واییییییییییی کچلمون کردین چقدر کل کل میکنین شوماها !اینروزا هر جا میریم اسم چلسی میاد الرجی گرفتیم دیگه !!!

اکثر کادر تیمها پر شد ...تاپیک بسته میشه در اسرع وقت تاپیک جدید و ویجه مسابقات زده میشه...