PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جی بی ال : این کار جریکو پذیرفتنی نیست | توئیت جدید جریکو و....

Enliven
05-26-2012, 08:34 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

کامنت جیم راس درباره عمل کریس جریکو :

جیم راس مفسر و هال آف فیمر دبلیو دبلیو ای امروز در توئیتی درباره حرکت جریکو در هتک حرمت کردن به پرچم
کشور برزیل چنین گفت : " اون فقط بخشی از هیل بودن رستلینگ رو بازی کرد. این مثل ورزش فوتبال نیست که
یه نفر به پرچم کشوری بی احترامی کنه.

ولی بهرحال قانون قانونه. اون خواست که برای بهتر شدن اجراش پاشو از خط قرمز بیشتر دراز کرد و به فرهنگ یک
کشور توهین کرد. و همین باعث شد این دردسر ها براش بوجود بیاد. "

حرفهای جی بی ال درباره این کار :

جی بی ال قهرمان سابق دبلیو دبلیو ای نیز درباره این کار جریکو صحبت هایی را انجام داده. وی گفت : " بعد از
اینکه من این خبر رو شنیدم هیچ شکی نداشتم که جریکو فقط اینکار رو بخاطر هیل تر بودنش انجام داده.

در مقایسه با آتش زدن یک پرچم توسط Sgt Slaughter و یا تمام دیوانه بازی های اون اینکار هیچی نیست. ولی
ما الان در یک دوره جدید هستیم. اون یکی از کارهایی رو انجام داد که خیلی از هیل های قدیمی انجامش میدان.
کریس یکی از بهترین استاران تاریخ کمپانیه و یکی از بهترین دوستان من اما اینکارش پذیرفتنی نیست.

صحبت های لنس استورم درباره کار جریکو :

لنس استورم دوست نزدیک جریکو و استار سابق کمپانی نیز در توئیتی درباره این کار چنین نوشت : " اون
کاریو بجز کاری که بارها و بارها در دنیای رستلینگ انجام داده انجام نداد. ولی زمانه عوض شده و کریس هم
جای نامناسبی رو برای اینکار انتخاب کرد.

جدیدترین صحبت های کریس جریکو :

و در پایان نیز توجه شما رو جلب میکنم به جدیدترین صحبت های کریس جریکو : " این واقعا طولانی ترین خط
کنترل پاسپورت بود! طولانی ترین خط سفر دنیا! این پنج روز گذشته میتونه یک بازی ویدئویی خیلی بد، نام
بگیره. "بدترین سفری کاری تاریخ!! سازنده : Activision!!". "

AREF TAKER
05-26-2012, 09:00 PM
معلومه که برای هیل تر شدن این کارو کرده.اونا هم دیگه دارن پیاز داغشو زیاد میکنن

lordalireza
05-27-2012, 07:15 AM
عزیزم فرض کن پرچم ایرانو مینداخت زیر پاش

Holy Diver
05-27-2012, 07:53 AM
آره کریس،فقط اکتیویژن انقد بیکاره که برا تو بازی بسازه :24:

SHAHIN
05-27-2012, 05:58 PM
این کار جریکو مثل اون کار هالک هوگن بود که پرچم ایران تو رینگ اتیش زد اون موقع که با ایرون شیخ دشمن بود

HBK25
05-27-2012, 06:58 PM
این کار جریکو مثل اون کار هالک هوگن بود که پرچم ایران تو رینگ اتیش زد اون موقع که با ایرون شیخ دشمن بود

فرقش اینه اون موقع مکمن احمق از هوگن خواسته بود اما کریس جریکو سر خود این کار رو کرده است

msaz
05-27-2012, 07:51 PM
یکی میتونه به من بگه که جریکو چی کار کرده

SHAHIN
05-28-2012, 10:25 AM
شما برو این ویدئو دانلود کن از لینک زیر متوجه میشی

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

AREF TAKER
05-28-2012, 05:10 PM
عزیزم فرض کن پرچم ایرانو مینداخت زیر پاش

داداش جون تا اینکه ببینیم از کدوم پرچم داریم حرف میزنیم

DEAD MAN
05-29-2012, 12:29 PM
حالا فردا اکتیویژن هم ازش شکایت میکنه که چرا ما رو مسخره کردی و بی کار تریت شرکت بازی سازی معرفی کردی.