PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیک مخصوص اخبار و نقد قرمزهای آنفیلد Liverpool FC

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6]

Ħ д † ε Ð
01-20-2013, 09:41 PM
جرارد:" میدونستم استاریج گل زده . سوارز هم زده بود . گفتم این یکی مال خودمه . "

--------------

قرارداد اسنایدر با گالاتاسرای در حال انجام

--------------

احتمالش هست برای خرید اسنایدر مجبور شیم پول این انتقال رو از پول فروش کواتس به دست بیاریم .

Ħ д † ε Ð
01-20-2013, 09:42 PM
ایجنت اسنایدر در مورد احتمال انتقال به لیورپول:" لیورپول باشگاهی بزرگ با تاریخی عالی است. "

---------------------

bbc خبر از علاقه ی اسنایدر به این انتقال داده .

-------------------

جرارد:" او [اسنایدر] بازیکن بزرگی است. ما در تورنومنت های بزرگی بوده ایم . او همیشه نقش موثری در آنها و در لیگ قهرمانان در سالهای گذشته داشته است. باید دید او چه دستمزدی طلب میکند و مطمئن هستم مبلغ قابل توجهی خواهد بود . اما من عاشق این هستم که او را در پیراهن سرخ لیورپول ببینم . من فکر میکنم او بازیکن شگفت انگیزی برای لیورپول باشد .

Ħ д † ε Ð
01-20-2013, 09:44 PM
جرارد امروز در برنامه ای که دعوت شده بود گفت عاشق دیدن اسنایدر تو لیورپوله و آرزوش اینه که بتونه با اسنایدر و آلونسو تو خط میانی لیورپول بازی کنه .

=================

در سه بازی اخیر در آنفیلد 12 گل زدیم و صفر گل دریافت کردیم !
4 بازی از 6 بازی اخیر رو کلین شیت کردیم .

Ħ д † ε Ð
01-21-2013, 08:44 PM
راجرز:لوکاس بهتر از این خواهد شد

راجرز عقیده دارد لوکاس پس از دورانی که بر اثر مصدومیت خانه نشین شده بود و اکنون برگشته است،روز به روز بهتر می*شود و به زمان نیاز دارد تا بهتر از این و بازیکنی کلیدی*تر برای تیم بشود.

------------------------

استیوی: سوارز لایق حضور در لیگ قهرمانان است (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>.99)

"می دانم که او اخیرا قرارداد بلند مدتی را با باشگاه منعقد کرده است. من دانم که او اکنون در لیورپول احساس آرامش دارد و از بودن در لیورپول خوشحال است اما فکر می کنم که سوارز این سوال را پیش روی خود دارد. فقط او میداند که چه جاه طلبی و چه آرزوهایی دارد. او اخیرا رکوردی را ثبت کرده و گفته که از بودن در لیورپول خوشحال است."
"امیدوارم که او بتواند تا پایان فصل برای رسیدن به لیگ قهرمانان بجنگد تا به خواسته خود برسد. لوئیز شایسته حضور در لیگ قهرمانان است. فکر نمیکنم کسی غیر از این باور را داشته باشد

---------------------------------

کاراگر:جرارد بهترین بازیکن تاریخ لیورپول است

جیمی کاراگر،مدافع با تجربه لیورپول به تازگی به تمچید از کاپیتان محبوب تیم پرداخته و او را بهترین بازیکن تاریخ لیورپول دانسته است؛وی گفته آن*ها اکنون با بهترین بازیکن تاریخ لیورپول هم بازی هستند.

Ħ д † ε Ð
01-21-2013, 08:48 PM
استیون جرارد جایزه ی افتخاری انجمن نویسندگاه فوتبالی (FWA) را دریافت کرد.

جرارد: جایزه ی امشب برای من ارزش زیادی دارد بخاطر اینکه این افراد تمام دوران فوتبالم من را دنبال کرده اند، و هربار که من بازی کرده ام درباره ی من نوشته اند. دریافت این جایزه از سوی انجمن نویسندگان فوتبالی باعث افتخار من و خانواده ام هست.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

------------------------

اولداهام - لیورپول
به تاریخ 27/01/2013 بر گزار می شود بازی

----------------------

پپه رینا تیم رو در این بازی به دلیل جراحی بینی همراهی نمیکنه. انتظار میره برد جونز به جای او دروازه بان تیم باشه.

Ħ д † ε Ð
01-21-2013, 08:51 PM
گلن جانسون 5 کارته شد و این بازی رو از دست میده و اگه کنسل بشه بازی بعدی محرومه که با ارسنال داریم

-------------------

به گالاتسرای پیوست <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

------------------------

جیمز پیرس ژورنالیست لیورپول اکو اعلام کرد که فیلیپه کوتینهو دومین خرید برندان راجرز در پنجره زمستانی از اینترمیلان خواهد یود

Ħ д † ε Ð
01-21-2013, 08:53 PM

-----------------------------

لیورپول یک پیشنهاد رسمی هفته گذشته به اینترمیلان ارائه داد که رد شد و لیورپول در تدارک افزایش رقم پیشنهادی در دومین پیشنهادش است

-------------------------

گالا حقوقی معادل 200 هزار پوند در هفته به اشنایدر میده که 80 هزار تا بیشتر از پیشنهاد ما برای این بازیکن بود

Ħ д † ε Ð
01-21-2013, 08:55 PM
باشگاه اولدهام از داوطلبان درخواست کرد تا در آماده کردن ورزشگاه باندری پارک برای بازی مقابل لیورپول در جام حذفی به آنها کمک کنند.

برف سنگین و یخبندان موجب شده که احتمال لغو بازی تقویت شود اما باشگاه اولدهام در اطلاعیه ای در سایت خود از داوطلبان خواسته تا مانع از وقوع این اتفاق شوند.

در این بیانیه آمده است : "باشگاه اولدهام از داوطلبان درخواست میکند تا به آنها کمک کنند تا بازی یکشنبه مقابل لیورپول در جام حذفی به خوبی برگزار شود."

"داوطلبان باید تمام هفته برف های استادیوم را پاک کنند تا زمین آماده شود."

-----------------------

پیشنهاد جدید لیورپول به Coutinho

پس از این که سران اینتر پیشنهاد 6.7 میلیون پوندی لیورپول برای جذب Coutinho را رد کردند،حالا راجرز در نظر دارد برای این هافبک 20 ساله پیشنهادی 8 میلیون پوندی ارائه دهد.

sky sport فهمید لیورپول داره با اینتر برای کوتینیو صحبت میکنه.

Ħ д † ε Ð
01-21-2013, 09:00 PM
به گفته ایجنت کوتینیو , کوتینیو مشتاق به آمدن به لیورپوله

According to the player's agent, Coutinho is keen on a move to Liverpool and Inter are willing to sell despite initial claims that they would fight hard to retain the 20-year-old.

--------------------------------

جرارد شب گذشته پس از دریافت جایزه نویسندگان ورزشی :" جایزه ی امشب معنی زیادی برای من دارد چون این افراد در تمام سالهای بازی*ام ، من را میدیدنند، در مورد من و بازی*هایم مینوشتند . به خودم و خانواده*ام به سبب دریافت این جایزه افتخار میکنم. احساس افتخار و فروتنی از دریافت این جایزه میکنم. همیشه جوایز شخصی برای من جوایزی قابل اعتنا هستند . من همیشه برای به دست آوردن جام ها برای لیورپول میجنگم و تلاشم را برای انگلستان میکنم . اما وقتی صحبت در مورد جوایز شخصی ای به انتخاب هواداران ، افرادِ در خبرگذاری ها که هر روز شما را نگاه میکنند باشد ، داستان چیز دیگری است. "

---------------------------

میگل رینا پدر په په:" په په نشان داده است به اندازه ی کافی خوب است . حتا میتوانم بگویم او برای بارسا ایده آل است . "

Ħ д † ε Ð
01-21-2013, 09:02 PM
ه خرید کوتینیو خیلی نزدیکیم . میشه کار رو 90% تموم شده دونست . حتا اکو گفت احتمالا تا آخر هفته این قرارداد به امضا میرسه .

-----------------------

بنیتز لیورپول رو انتخاب ایده آلی برای کوتینیو دونست .

---------------------

هر سه تیم شاهین ( لیورپول ، رئال و دورتموند ) 5-0 بازیشونو بردن !

Ħ д † ε Ð
01-21-2013, 09:03 PM
لیورپول به بگویچ یا بوتلند به عنوان جانشین رینا نگاه میکنه .

گوئیلرمو اوچا گلر مکزیکی ای ه که گفته میشه برای جذبش پیشنهاد 5 میلیون پوندی دادیم .

------------------------

سیسه رفت الغرافه !

Ħ д † ε Ð
01-21-2013, 09:06 PM
رحیم استرلینگ: من همیشه مقابل آدم های بزرگتر از خودم بازی کرده ام.

ترسناک ترین آدمی که مقابل آن بازی کردم برانیسلاو ایوانوویچ است. او زشت نبود، اون دقیقا مثل یه تانک می مونه

-------------------

استوریچ بعد از نزدیک به 40 سال از روزی که ری کندی موفق شد در سه بازی ابتدایی خود برای لیورپول گلزنی کند موفق به تکرار این افتخار شد از وی بعد از بازی در همین خصوص سوال شد و اینکه آیا تصور چنین شروعی را در لیورپول داشته یا خیر و او اینگونه جواب داد :
اگر بخواهم صادقانه جواب بدم نه .
من میخواهم تشکر کنم از خدایم که این چنین شرایطی را برای من فراهم کرد و همچنین از مربی تیم که به من فرصت حضور در زمین را داد .
من روزهای سختی را در باشگاه قبلی سپری کردم و خوشحالم از اینکه شروع خوبی در لیورپول داشتم .
او همچنین هدف اصلی خودش در لیورپول را تلاش برای رسیدن و بودن در بین 4 تیم بالای جدول عنوان کرد :
هدف اصلی من بودن در بین 4 تیم بالای جدول و حضور در لیگ قهرمانان سال آینده است.
این چیزی است که هر کسی میخواهد و این هدف اصلی ماست و من دلیلی نمی بینم که به این هدف نرسیم.

Ħ д † ε Ð
01-22-2013, 08:59 PM
میگل رینا, پدر په په رینا:

"من این را در عموم میگویم, خوشحال میشوم که ببینیم په په به بارسلونا بازگشته, البته که خوشحال میشم."

"کدوم پدری است که دوست نداشته باشد پسرش در بارسا باشد؟"

--------------------------

هاجسون:جرارد می تواند برای سالها بازی کند

هاجسون گفت:"من می توانم بازی های او را در آینده ببینم.خدایی نکرده نهنا چیزی که می تواند او را متوقف کند یک آسیب دیدگی شدید است او زیرا او می تواند با مسائل دیگر کنار بیاید.از نظر جسمی و روحی هنوز جوان است و می تواند در جام جهانی 2014 و حتی بیشتر از آن بازی کند.استیوی می داند که احترام خاصی از طرف من،کادر مربیگری و بازیکنان برای او قائل هستیم.همگی امیدواریم که فردی مثل او را برای مدتی در اختیار داریم.

----------------------

راجرز:به کاراگر نیاز داریم

راجرز:
"جیمی بازیکن حرفه*ای و خوبی برای تیم است؛ما به بازیکنانی همچون کاراگر که در جریان بازی تیم را مدیریت و رهبری بکنند نیاز داریم."

Ħ д † ε Ð
01-22-2013, 09:02 PM
جیمی کاراگر گقته اگه نتونه به طور منظم بازی کنه تابستون لیورپول رو ترک می کنه

-------------------

لی پروبرت داور بازی انتخاب شد

==================

راجرز به دنبال این هستش تا قبل از بازی با اولدهام کوتینیو رو بخره.

Ħ д † ε Ð
01-22-2013, 09:03 PM
کاراگر؛امیدوار به بازی بیشتر در ترکیب اصلی

جیمی کاراگر،مدافع 34 ساله قرمزها پس از بازی با نورویچ دومین بازی خود را در لیگ برتر که به صورت فیکس از ابتدای بازی در ترکیب قرار گرفته است را پشت سر گذاشت و اکنون امیدوار است بیشتر در ترکیب اصلی بازی*های لیورپول،قرار بگیرد.

کوتینیو امیدوارم در اینتر بمانم.

----------------

لیورپول به دنبال Marco Rojas .

Ħ д † ε Ð
01-22-2013, 09:06 PM
به گفته corriere dello sport ایجنت دیاکیته این هفته به انگلستان سفر میکنه برای مذاکره با منچستر یونایتد به دنبال رینا

--------------------

لیورپول در انتظار جواب Marco Rojas

این در حالی است که این ستاره 21 ساله در 15 بازی ملبورن در لیگ برتر استرالیا 10 گل زده است،اما مربی تیم ملبورن فکر نمی*کند او در ژانویه از این تیم خارج شود.

Ħ д † ε Ð
01-22-2013, 09:07 PM
رینا در آستانه پیوستن به بارسلونا

-------------------

اینتر به دنبال جایگزینی برای کوتینیو .

----------------

کوتینیو:در اینتر خوشحالم

کوتینیو،هافبک برزیلی تیم اینتر در خصوص پیشنهاد لیورپول به وی گفته است:
"پیشنهاد لیورپول؟از این بابت خوشحالم زیرا این نشان می*دهد که من عملکرد خوبی دارم؛امّا من در اینتر خوشحالم و می*خواهم برای جایگاهم در آن بجنگم و امیدوارم در اینتر بمانم."

Ħ д † ε Ð
01-22-2013, 09:09 PM
59 - در تمام اروپا فقط بارسا ، بایرن و لیون بیشتر از لیورپول میانگین مالکیت توپ داشتن . با 59% مالکیت توپ به طور میانگین بهترین در لیگ برتر هستیم .

-------------------------------

آمار پاس های سالم بازیکن های لیگ برتر هست و بیشترین تعداد نفرات و لیورپول داره که جرارد ، جو آلن و دنی اگر هستن و جالب بودن این آمار حضور دنی اگر به عنوان مدافع هست

Ħ д † ε Ð
01-23-2013, 09:03 PM
نام لوکاس،بازیکن لیورپول در بین بازیکنان دعوت شده برای بازی با انگلیس در تاریخ 6 فوریه در ورزشگاه ومبلی؛جای نگرفت.

===============

Alex Curran posted on ******* this great pic with Stevie G

----------------------------

برای بازی میجنگم

سوسو گفت:"با ملحق شدن استوریچ و بازگشت بورینی به تیم رقابت برای خط حمله افزایش یافته است.بازی کردن برای تیم اصلی سخت شده است و باید هم همینگونه باشد زیرا یکی از بهترین تیم های اروپا را داریم.رقابت برای من بسیار خوب است زیرا مرا برای سخت کار کردن و بهتر شدن مصمم می کند.اما همیشه مهمترین چیز منافع تیم است."
"شما اینجا نمی توانید بخوابید.هر روز باید سخت کار کنید و توانایی های خود را به مربی نشان دهید.همه بازیکنان در اینجا خوب کار می کنند."

Ħ д † ε Ð
01-23-2013, 09:05 PM
جیمی پین بازیکن سابق لیورپول و اورتون در 86 سالگی درگذشت.
جیمی در 8 سال حضورش در لیورپول 243 بازی انجام داد و موفق شد 43 گل برای قرمز ها بزند

23 ژانویه ، 4 بهمن - در چنین روزی خوسه انریکه به دنیا امد <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

امروز او 27 ساله شد

ساوتهمپتون با 10 ملیون دنبال کوتینیو

Ħ д † ε Ð
01-23-2013, 09:06 PM
ایجنته په په رینا امروز با مسئولان لیورپول در مورد آینده رینا قراره صحبت بکنه.
گفته میشه خروج رینا در ژانویه از لیورپول قوت گرفته

لیورپول قراره امروز قرارداد کوتینیو رو تکمیل بکنه.

لیورپول باید برای Marco Rojas تا پایان فصل صبر کن

در ادامه پیشنهاد لیورپول به این بازیکن گفته می*شود که وی تا پایان فصل در ملبورن استرالیا می*ماند و لیورپول باید تا تابستان برای وی صبر کند.

Ħ д † ε Ð
01-23-2013, 09:10 PM
احتمال افزایش قیمت پیشنهاد لیوپول به کوتینیو

لیورپول در دومین پیشنهاد خود به کوتینیو،مبلغ 8 میلیون پوند را ارائه کرد،اما به نظر می*رسد لیورپول حاضر است این پیشنهاد را تا 10 میلیون پوند نیز افزایش دهد؛این در حالی است که این بازیکن 20 ساله برزیلی ترجیح می*دهد در سن*سیرو بماند.

-----------------------

Ian Ayre نیز با خرید کوتینیو موافق است

مدیرعامل باشگاه لیورپول نیز معتقد است که این خرید کوتینیو از اینتر میلان گزینه خوبی است و سعی دارد با پیشنهادهای مختلف وی را به آنفیلد بیاورد.

--------------------

گفته میشه در بازسازی آنفیلد مجسمه باب پیزلی ساخته و در کنار مجسمه بیل شنکلی قرار خواهد گرفت!

Ħ д † ε Ð
01-25-2013, 02:12 PM
از جو آلن پرسیدند که اسطوره ش چه کسیه و در پاسخ گفته زیدان . هر موقع که فرصت میکرده بازیهای زیدان رو تماشا میکرده.

---------------------

اگر در مورد سوارز گفت:"ما در برابر بازیکنان زیادی بازی می کنیم اما سوارز در تمرینات واقعا سخت تلاش می کند.خیلی خوشحالم که با او هم تیمی هستم."

یکی از هوادران از دنیل اگر سوال کرده:اگر می توانستی یکی از هم تیمی هایت را برای تصاحب توپ طلا انتخاب کنی کدام را انتخاب می کردی؟ و دنیل اگر جواب داده:"سوال ساده ای است.مطمئنا لوییس را انتخاب می کردم."

==============

داونینگ:صحبت های راجرز به من روحیه داد

داونینگ گفت:"راجرز خیلی رک با من صحبت کرد.من یا در ترکیب قرار نمی گرفتم یا اینکه بازی نمی کردم و راجرز به من گفت شاید تو را بفروشیم چون لازم بود که من بازی کنم.من با این موضوع موافق نیودم اما جایی که او داشت با تیم حرکت می کرد را درک میکردم.من با خود فکر کردم که اگر او یک شانس دیگر به من بدهد من نظر او را تغییر خواهم داد.این موضوع برای همه بازیکنان صدف می کند.من به راجرز گفتم که دوست دارم اینجا بمانم و اگر خوب بازی کنم می توانم امیدوارم باشم که تا پایان قراردادم اینجا را ترک نکنم."

Ħ д † ε Ð
01-25-2013, 02:17 PM
داونینگ:از وضعیت فعلی*ام در لیورپول راضی هستم

استوارت داونینگ که در تابستان 2011 با قیمت 20 میلیون پوند از استون ویلا به لیورپول آمد حال می*گوید پس از رفع مشکلات پیشینش در آنفیلد به ثبات خوبی رسیده و از شرایط راضی است و سعی می*کند که بهتر شود.

===================

بارسا اجازه میدهد تا ستاره جوان این تیم یعنی Cuenca به طور قرضی جدا شود.

--------------------

به نقل از دیلی میل پیشنهاد 10.2 میلیون پوندی ساوتهمتون برای کوتینیو مورد موافقت اینترمیلان قرار گرفت

Ħ д † ε Ð
01-25-2013, 02:21 PM
رقابت لیورپول و آرسنال برای جذب اشلی ویلیامز در تابستان

--------------------

مذاکره با کوتینیو همچنان ادامه دارد

برندان راجرز پس از افزایش مبلغ پیشنهادی به اینتر به 8 میلیون پوند همچنان علاقه زیادی به جذب این هافبک 20 ساله برزیلی دارد و حاضر است مبلغ پیشنهاد شده را بالاتر ببرد،همچنین وی با باشگاه ساوتهمپتون نیز بر سر خرید کوتینیو رقابت دارد.

==============

لیورپول به دنبال Chung-yong Lee

Sky Sports متوجه شده است که حداقل یک باشگاه لیگ برتری تا قبل از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات زمستانی به Chung-yong Lee،بازیکن بولتون پیشنهادی ارائه خواهد داد،لیورپول و استوک سیتی از جمله باشگاه*های خواهان وی هستند.

Ħ д † ε Ð
01-25-2013, 02:26 PM
لیورپول پیشنهاد خود به فیلیپه کوتینیو،هافبک تهاجمی اینتر ایتالیا را تا قیمت 9 میلیون یورو افزایش داد

------------------

کوتینیو میگه میخواد تو اینتر بمونه و جایگزین مناسبی برای اسنایدر باشه

---------------

قیمت بوتلند تنها 3/5 میلیون پوند

باشگاه بیرمنگام برای جلب توجه باشگاه های لیگ برتری از جمله لیورپول، فولهام، ساوت همپتون، سیتی و نیوکاسل به دلیل مشکلات مالی خود قیمت بوتلند رو به 3/5 میلیون پوند کاهش داد در حالی که تابستان پیشنهاد 6 میلیون پوندی ساوت همپتون رو واسه جک رد کرد.
همچنین این باشگاه برای کاهش مشکلات ملی خود در صدد فروش چند بازیکن دیگر خود از جمله ناتان ردموند است

Ħ д † ε Ð
01-25-2013, 02:27 PM
بر طبق روزنامه های ایتالیایی پیشنهاد لیورپول برای کوتینیو قبول شده و کوتینیو فردا برای انجام تست پزشکی راهی ملوود میشه

---------------------

گفته میشه انگو مهاجم 20 ساله آکادمی ، به صورت قرضی تا پایان فصل به هرتس خواهد پیوست . به نقل از یک ژورنالیست اسکاتلندی ، او هم اکنون در باشگاه هرتس در حال تکمیل کارهای دفتری این انتقال هست

لیورپول و اورتون به دنبال هافبک جوان چستر فیلد Tendayi Darikwa

گفته میشه هر دو تیم مرسی سایدی برای جذب این بازیکن پیشنهاد 2 میلیونی ارائه کرده اند

Ħ д † ε Ð
01-25-2013, 08:39 PM

این مهاجم تیم زیر 21 ساله های انگلستان ، شماره 21 این تیم اسکاتلندی رو بر تن خواهد کرد .

جان مک گلاین ، سرمربی این تیم با تمجید از انگو اعلام کرد که او از فردا در ترکیب تیمش حاضر خواهد بود . او گفت : " خوشحالیم که مایکل را به خدمت گرفتیم ، او گزینه های جدیدی را پیش روی ما می گذارد و از باشگاهی بزرگ مانند لیورپول به اینجا آمده است . این اولویت ما بود . "

این مربی که دنی ویلسون را نیز از لیورپول به خدمت گرفته است ادامه داد : " آمدن او می تواند به دنی نیز کمک کند چرا که آنها یکدیگر را میشناسند . دنی با او صحبت کرد و نگاه مثبتی از باشگاه به او القا کرد

اگر استوریج در این بازی گل بزند اولین بازیکن تاریخ 121 ساله ی باشگاه خواهد بود که در 4 بازی آغازین خود برای باشگاه موفق به گلزنی شده است.

کلاب کال: کوتینیو ترجیح میدهد به لیورپول برود

Ħ д † ε Ð
01-25-2013, 08:40 PM
گفته میشود که پیشنهاد 10.2 میلیون پوندی ساوتهمپتون برای این بازیکن از سوی اینترمیلان پذیرفته شده اما این بازیکن علاقه دارد به لیورپول بپیوندد.

-------------------

باشگاه فوتبال ویتسه هلند اعلام کرده که آماده فروش ویلفرد بونی مهاجم 24 ساله ی این تیم هست. دو باشگاه فوتبال لیورپول و چلسی علاقه مند به جذب این بازیکن ساحل عاجی هستند. این بازیکن تا اینجای فصل در 18 باری که برای تیمش در لیگ هلند به میدان رفته موفق به زدن 16 گل شده

--------------------

باشگاه نورویچ سیتی در تلاش هست تا ریکی فن ولفسوینکل رو به خدمت بگیره. فن ولفسوینکل در اسپورتینگ لیسبون بازی میکنه و پیش تر باشگاه های لیورپول و تاتنهام علاقه مند به جذبش بودند.

Ħ д † ε Ð
01-25-2013, 08:42 PM
راجرز امروز بازم اعلام کرد تمایل داره از امروز تا روز آخر 1 یا 2 نفر رو به تیم بیاره البته اگر امکانش باشه

-----------------------

آندرلخت اجازه خروج Dieumerci Mbokani و Lucas از تیم را در تابستان داد

سران تیم آندرلخت اجازه دادند تا دو بازیکن خوب این تیم یعنی Dieumerci Mbokani و Lucas در تابستان از این تیم جدا شوند،باشگاه*های لیگ برتری زیادی همچون لیورپول،نورویچ سیتی،تاتنهام و ساوتهمپتون خواهان Dieumerci Mbokani هستند و به احتمال زیاد مقصد وی یک باشگاه لیگ برتری خواهد بود.

برندان راجرز اعلام کرد که لیگ قهرمانان هیچ تاثیری در آینده سوارز در لیورپول نداره

Ħ д † ε Ð
01-26-2013, 08:29 PM

26 ژانویه ، 7 بهمن » در چنین روزی در سال 1973 ، برندون راجرز چشم به جهان گشود ، او امروز 40 ساله شد.
ارزوی بهترین روز ها و سال ها رابرای راجرز در لیورپول می کنیم

----------------------------------

تیم زیر 17 سال امروز واسه شرکت در تورنمنت Alkass International Cup به کشور قطر سفر کردند. تیم های بزرگی از جمله رئال مادرید ، اینتر میلان ، پی اس جی فرانسه ، بوکا جونیورز آرژانتین تو این تورمنت حضور دارند ،

گروه ها به ترتیب زیر هستند :

گروه A : رئال مادرید - زامالک مصر - اسپایر انترنشنال قطر

گروه B : لیورپول - اسپایر قطر - اسپرنس اسپورتیو تونس

گروه C : پاریسن ژرمن - فلومیننس برزیل - النصر عربستان

گروه D : بوکا جونیورز آرژانتین - اینتر میلان - یوکوهاما ژاپن

برنامه بازی های لیورپول :

دوشنبه 28 ژانویه : لیورپول - اسپایر قطر

سه شنبه 29 ژانویه : لیورپول - اسپرنس اسپورتیو تونس

دو تیم اول هر گروه به مرحله یک چهارم نهایی صعود می کنند :

---------------------

جرارد : اگر کسی بتواند ما را به موفقیت برساند آن برندان راجرز خواهد بود

Ħ д † ε Ð
01-26-2013, 08:32 PM
راجرز به تمام تیم اصلی قول داده بوده که اگر تیم بتواند 3 برد متوالی کسب کند آنها را نهار مهمان کند ! برد برابر کیو پی آر ، ساندرلند و منسفیلد این شرط رو تحقق بخشید و راجرز نیز به قولش عمل کرد و جمعه گذشته - قبل از بازی با نورویچ - تمام تیم اصلی را نهار مهمان کرد .

او گفت : " بازیکنان را به سن کارلو* بردم ، چرا که به آنها قول داده بودم اگر در نزدیکی های سال جدید سه برد متوالی کسب کنیم ، نهار مهمان من هستید . شاید باید در آگوست ( چنین پیشنهادی را ) مطرح می کردم . بعد از برد برابر منسفیلد ، از اولین چیزهایی که در رختکن می گفتند این بود که : " بهتره پول رو رد کنی بیاد " . "

" روحیه تیمی بسیار مهم است ، با اینکه تنها یک نهار خوب بود ، اما هرچه بیشتر در کنار هم باشیم روحیه افزایش می یابد . بازیکنان از آن لذت بردند و شرط را بار دیگر گذاشتیم و این من هستم که باید پول بدهم . فهمیدم که ( این مهمانی ها ) می تواند هزینه سنگینی داشته باشد چرا که گلن جانسون شیرینی سیب نیز داشت . شاید می بایست غذای اصلی را محدود می کردم اما اصلا اهمیت نمی دهم . هر کاری که بتوانم می کنم تا ببریم . این شرط ( سه برد متوالی ) برقرار خواهد بود تا وقتی که پولهایم تمام شود ، آنگاه هدف را ارتقا خواهیم داد . "

عکسی از سن کارلو ، شعبه لیورپول :

* سن کارلو : یک رستوران ایتالیایی معروف در لیورپول - و البته شهرهایی چون بیرمنگام ، لستر ، منچستر و ... - و برنده جایزه بهترین رستوران انگلستان

منبع : گاردین و سایت سن کارلو

------------------------------------

سوسو:راجرز مربی فوق*العاده*ای برای من است

این هافبک 19 ساله درباره راجرز،مربی که پس از ورودش به تیم لیورپول جوان*هایی مانند ویسدم،استرلینگ و سوسو را روی کار آورد و به آن*ها بازی داد،می*گوید:

"راجرز مربی است که به بازیکنان جوان و تازه کار اعتماد می*کند و فرصت بازی به آن*ها می*دهد،این سخت است که بتوان مربی دیگری با این ویژگی پیدا کرد؛کم*تر مربی مانند راجرز به جوانان اعتماد می*کند.این برای ما بسیار بسیار خوب است.

من فکر می*کنم او شباهت*هایی به مربی*های اسپانایی دارد.او ما را دوست دارد و با ما تمرین می*کند و به ما حرکات مختلف را آموزش می*دهد و ما نیز سعی می*کنیم تمام وقت در اختیار تیم باشیم.

من فکر می*کنم که او مربی واقعا عالی برای من است

راجرز:استاریج تاثیر مثبتی بر روی تیم و عملکرد خوبی داشته و به خوبی خود را با تیم هماهنگ کرده است.

Ħ д † ε Ð
01-26-2013, 08:34 PM
طرفداری - ۱۰ بازیکن خلاق لیگ برتر انگلیس طبق آمار

-----------------------------------

دی مارزیو کارشناس نقل و انتقالات کانال اسکای ایتالیا در مورد آخرین اخبار پیرامون کوتینیو مینویسد.

به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت اف سی اینتر نیوز - لیورپول آماده ارائه پیشنهاد 13 میلیونی برای کوتینیو است.

در حال حاضر نزدیک ترین تیم برای جذب کوتینیو ساوتهمپتون می باشد اما اکنون لیورپول آماده است تا پیشنهادی 13 میلیونی ارائه دهد و این پیشنهاد تا دوشنبه ارسال خواهد شد.

در صورت ارائه چنین پیشنهادی اینتر احتمالا راضی به فروش کوتینیو خواهد شد.

اگر چنین اتفاقی صورت پذیرد شرایط خرید پائولینیو آماده خواهد شد.کورنتیانس برای فروش پائولینیو 18 میلیون خواسته است ولی اینتر تنها حاضر است 15 میلیون برای وی پرداخت کند ولی فروش کوتینیو میتواند همه چیز را تغییر دهد

لیورپول،نزدیک*تر به جذب کوتینیو

برخی مطبوعات ایتالیایی اعلام کردند که فیلیپه کوتینیو در روز دوشنبه رسما یک لیورپولی خواهد شد،همچنین برندان راجرز نیز تایید کرد که باشگاه به جذب کوتینیو نزدیک*تر شده است.

Ħ д † ε Ð
01-26-2013, 08:36 PM
راجرز اعلام کرده که فردا برای بازی با الدهام ترکیب قدرتمندی رو به میدان میفرسته و به هیچ عنوان نمیخواد تیم عقب نشینی بکنه...

----------------------

Macca اعلام کرده
کوتینیو به لیورپول میپیونده

------------------

اینس خیلی امیدوار هستش به لیورپول بیاد.

Ħ д † ε Ð
01-26-2013, 08:37 PM
1.7 میلیون یورو از انتقال امیلیانو اینسوا از اسپورتینگ لیسبون به اتلتیکو مادرید گیر لیورپول اومد

----------------

تو خبرا داشتیم که کوتینیو از لوکاس برای پیوستن به لیورپول مشاوره گرفته بوده

------------------

کریستوفر پترسون از تیم رزرو هم همین الان فالو کرد کوتینیو رو

Ħ д † ε Ð
01-27-2013, 08:47 PM
باشگاه فوتبال اولدهام اتلتیک ، در سال 1895 به شکل اولیش تأسیس شد و در سال 2004 به اسم کنونیش در اومد

باشگاه واقع در شیپ فوت لین در اولدهام واقع در منچستر بزرگ هست .

استادیومشون هم باندری پارک هست ظرفیتش 10638 نفر هست

مربی فعلیشون پاول دیکاف هست که سابقا در بلکبرن بازی میکرد و 40 سالش هست

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>$plit/C_71_article_1597032_image_list_image_list_item_0_ image.jpg?31%2F12%2F2012%2011%3A38%3A00%3A104

طرفداری- نشریه اسکای اسپرت به نقل از براندن راجرز سرمربی لیورپول ابراز امیدواری کرد که این تیم یک یا دو خرید دیگر در پنجره نقل و انتقالات زمستانی داشته باشد.قرمز پوشان شهر لیورپول تا به اینجای فصل نقل و انتقالات زمستانی تنها دنیل استوریج مهاجم جوان چلسی را به خدمت گرفته اند ولی هنوز شایعاتی مبنی بر خریدن تام اینس از بلکپول و فیلیپه کوتینیو از اینترمیلان نیز در اطراف باشگاه به گوش می رسد و خود راجرز ضمن تایید حضور در بازار نقل و انتقالات ابراز امیدواری کرد که قرارداد این بازیکنان را تا پیش از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات زمستانی به ثبت برساند.راجرز در این باره گفت: "امیدواریم که در بازه زمانی امروز تا پایان ماه فعالیت هایی داشته باشیم، مالکان باشگاه در این باره بسیار هوشمند عمل می کنند و همچنین حمایت کاملی از من داشته اند، ما به این موضوع آگاهی داریم که هنوز دو خرید دیگر برای تیم لازم است و باشگاه تمام تلاش خود را برای یاری نمودن من در این مورد انجام می دهد، اگر در این مورد موفق باشیم که عالی خواهد بود و اگر نتوانستیم باید دوباره این روند را در تابستان از سر بگیریم، ما بازکینان جوانی داریم که می توانند برای کسب تجربه به خارج باشگاه قرض داده شوند و به جز آنها فکر نمی کنم کسی از باشگاه خارج شود و تنها ممکن است یک یا دو ورودی داشته باشیم."راجرز در ادامه و در پاسخ به سوالی درباره فعالیت اصلی باشگاه رد پنجره نقل و انتقالات تابستانی گفت: "برنامه های اصلی باشگاه هم اکنون نیز جریان دارند و حتی در کوتاه مدت نیز می خواهیم پیشرفت داشته باشیم، خرید دنیل یک خرید عالی بود و از همینجا می توانید جدیت این موضوع را ببینید ما باید تیم را در اختیار خود درآوریم، مرزهای کاری ما کاملا مشخص است و همه درک درستی از موقعیت کنونی باشگاه دارند و برای بهبود آن تحقیق می کنند که چه کاری برای انجام بهتر خواهد بود، گروه کوچکی هستیم که درباره اهدافمان با هم تعامل داریم و همین گروه کوچک تصمیم خواهند گرفت که چه کسی خواهد رفت و چه بازیکنی به تیم خواهد آمد، این ساختار بسیار عالی کار کرده و این رابطه گروهی در حال بهبودی روز افزون است. برای خرید استوریج سریع اقدام کردیم و او نیز عملکرد خیره کننده ای داشت و به مالکان باشگاه ثابت کرد که ارزش پرداخت 12 میلیون پوند را داشته است زیرا بسیاری فکر میکنند که این رقم برای بازیکنی مثل دنیل بالاست ولی او در طول یکی دو فصل آینده ثابت خواهد کرد که ارزش این مبلغ را داشته است".

---------------------

استرلینگ رویای بازگشت به ومبلی را دارد

استرلینگ گفت:"مسافت مدرسه تا ومبلی حدودا دو دقیقه بود.ما ساخت ومبلی جدید را می دیدیم.من با دوچرخه(BMX)خود به آن اطراف سرک می کشیدم.آنها استادیوم را ساختند و ساختند تا به پایان رسید."

در سال 2007 بلیط هایی به صورت مجانی برای فینال جام حذفی بین دانش اموزان توزیع شد تا آنها به ومبلی بروند و جشن بگیرند.استرلینگ در این مورد گفت:"فینال بین منچستریونایتد و چلسی بود.مدرسه بلیط مجانی داده بود و من قصد داشتم به آنجا بروم.جو ورزشگاه غیرقابل توصیف بود.از آن پس یکی از بزرگترین آرزو هایم بازی کردن در آنجا بود."

Ħ д † ε Ð
01-27-2013, 08:49 PM

راجرز:فصل تازه دارد برای ما گرم ميشود.
واقعاً بي خود نبوده که جو ريل،مربی سابق اولدهام، ورزشگه خانگی تيمش،يعنی باندری پارک را "آيس استيشن زبرا" لقب داده بود.
به هر حال درحالی که اولدهامی ها در حال آمده سازی زمينشان برای دست و پنجه نرم کردن با تيم ليگ برتری هستند،برندن راجرز اعتقاد دارد فصل تازه برای ليورپول گرم شده است.
اين بار هم مانند راند پيشين در منسفيلد،دوربين هاي تلوزيونی شاهد اين بازی خواهند بود تا ببينند آيا ليورپولی ها براي اولين بار از سال1959 که در برابر ورکستر شکست خوردند،مغلوب تيمی که حد اقل دو رده از ان ها پايين تر است ميشوند يا نه.
پيش از اين در اين فصل،اولدهام به طرز قابل توجهی خوش شانس بوده.اما مردان راجرز در اين ماه های اخير تبديل به ديو هايی متفاوت شده اند، به طوری که در 11 بازی آخرشان 8 برد به دست اوردند.و البته به همراه ترکيبی تقويت شده با توجه به استوريج 12 مليونی.
اين مربی مبنای حرفهایش را بازی عالی تيمش در ابتداي هفته قرار داده.اما پيشرفت ليورپول به اين معناست که هر ترکيبی که در بازی فردا استفاده شود با اعتماد به نفس انتخاب شده.
راجرز گفت"الان زمان ريسک و قمار نيست.ما ميخواهيم ببريم.يعنی همان نمايشی که در بازی هاي قبل داشتيم.ديگه کارت ها پخش شده."
"ما در ميانی مسابقات ليگ اروپا بوديم که البته مصادف شد با بازی هاي ليگ کاپ ،بنابراين من از بازيکنان جوانم استفاده کردم."
"فکر ميکردم ما بايد از پس ليگ اروپا بر بياييم،و از طرفی ميدنستم کار در ليگ کاپ هم سخت هست.ما با سوانسی که يک تيم سرسخت است بازی کرديم و من کسانی همچون صمد يسيل و بقيه بازيکنان جوان را داشتم."
"اما وقتی در نيمه دوم فصل باشيد ميدونيد که آخر های کاره و ما هم ميخواهيم تا جای ممکن در ان موفق باشيم."
"ما اکنون نيمی از بازی های ليگ را پشت سر گذاشتيم ، در مرحله حذفی ليگ اروپا هستيم که ميخواهيم که در ان خوب کار کنيم،و البته در fa cup.حس ميکنم يک دوري پر هيجان را پيش رو داريم."
راجرز تاييد کرد که بيشترين فشار بر روی ان ها ليگ برتر است.با توجه به بازی هاي حساسی که با ارسنل و منچستر سيتی خواهند داشت.
اين مرد اهل ايرلند شمالی گفت"وقتی شما ليورپول هستی هر بازی اهميت داره.ليگ،جام ها،...همه ی بازی ها.چون تاريخ اين باشگاه بزرگ بر مبنای افتخارات بزرگ است.ما بايد تا جايی که ميتونيم بازی ها را ببريم."
"ولی واقعيت اين است که در ليگ بايد قدم به قدم پيش رفت.شايد خيلی سخت باشد که مکان چهارم را به دست بياوريم،به خاطره شروعی که داشتيم."
"اما ما اخيراً داريم خوب کارميکنيم و اگر هم به اين مهم نرسيديم،خود را براي فصل بعد آماده ميکنيم تا بهتر باشيم."
ليورپول فصل گذشته در انفيلد الدهم را 5-1 برد،و ان ها همه چهار بازی گذشتيشان در برابر تيم هاي لاتيکس برده اند.
با توجه به اين که رينا در حال ريکاوری بعد از شکستن بيني اش هست، برد جونز درون دروازه خواهد بود.همچنين احتمالاً فابيو بورينی هم برای اولين بار از ماه اکتبر فيکس بازی خواهد کرد.
در حالی که استوريج ارزو دارد اولين فرد در باشگاه باشد که در چهار بازی اول خود گل زنی ميکند،اما راجرز با توجه به بازی های سخت فوريه به او استراحت خواهد داد.
"دنيل يک بازيکن فوق العاده است.ان فقط يک گلزن صرف نيست.بلکه خلاق هم هست."
"ان ها (سوارز و استوريج)مثل 2 تا شماره 10 بازی ميکنند.منتها 2 شماره 10 متفاوت."
کواتس و رابينسن هم احتمالا مثل بازی با منسفيلد در ترکيب خواهند بود.اين در حالی است که اين احتمال وجود دارد هر دوی اين بازيکنان به صورت قرضی از باشگاه جدا شوند.
"سب يک بازيکن با استعداد هست.او شکيباست.هرگز شکايت نميکند.در بازی های اين جام هم بازی ميکند وخوب هم اين کار را ميکند.اگر هم او از ما جدا شود فقط برای مدت کوتاهي هست."

------------------

چرا فیلیپ کوتینیو می تواند تبدیل به یک ستاره برای لیورپول شود؟

30 جون 2009 ، ریو دژانیرو. من در ورزشگاه سائوجانواریو نشسته بودم تا بازی دو تیم واسکودوگاما و براگانتینو را مشاهده کنم. در آنسوی زمین تابلویی را مشاهده کردم که بر روی آن نوشته شده بود " برای باشگاهی به بزرگی واسکو ، قهرمانی در رقابت های سری ب یک وظیفه است" اما این روحیه ی جنگجویانه کمتر در زمین بازی مشاهده می شد. بعد از گذشت 1 ساعت از زمان بازی همچنان بازی 0-0 بود و کیفیت بازی به طور شگفت انگیزی پایین آمد. من مشغول بحث کردن درباره ی چیزی (نه بازی در حال جریان) با دوستم برونو بودم و بعد از آن تصمیم گرفتم ، که چرت بزنم. سپس حرکاتی بر روی نیمکت واسکو صورت گرفت برونو با دقت داشت به این موضوع توجه میکرد از او پرسیدم که چرا با این دقت در حال تماشا هستی او با درخششی که در چشمش بود پاسخ داد:"فیلیپ کوتینیو میخواهد وارد زمین بشود ، این بچه یک مقدار خاص است.

همانطور که برونو گقته بود او خاص بود اما نه به اندازه ای که بتواند باعث پیروزی تیم خسته اش در آن روز بشود اما آن قدر خاص بود که بتواند جمعیت حاضر در ورزشگاه را هیجان زده کند. او خیلی جوان بود. او تکنیک فوق العاده و دیدی عالی برای پاس دادن دارد چیزی که شما می توانید در اکثر بازیکنان برزیلی مشاهده کنید و این جوان خیلی ها را به ظهور ستاره ی دیگری در فوتبال برزیل امیدوار کرد. او یک سال دیگر (از اولین باری که من او را دیده بودم) در برزیل ماند و هنگامی که تنها 18 سال سن داشت به اینتر پیوست. شاید این انتخاب درستی نبود ، شاید او میتوانست در واسکودوگاما بماند و به پیشرفت خود ادامه دهد.

هنگامی که او به اینتر پیوست بازیکنان با تجربه و خلاقی مانند اسنایدر ، استانکویچ و پاندف در این تیم حضور داشتند و این موضوع کار را برای این بازیکن جوان سخت کرد. بازیکنی که دوست داشت فرصت بازی کردن داشته باشد و خودش را نشان دهد.در دوران سرمربیگری لئوناردو در اینتر او این فرصت را پیدا کرد تا در ترکیب اصلی تیم حضور داشته باشد و 15 بازی در آن فصل برای اینتر انجام داد همین 15 بازی کافی بود تا او به تیم زیر 20 ساله های یرزیل دعوت شود تیمی که خود را برای رقابت های جام جهانی جوانان در سال 2011 آماده می کرد. این تورنمت جان دوباره ای به او بخشید. او در حالی شماره ی 10 برزیل را در این رقابت ها بر تن کرد که ستاره های جوان بسیار دیگری مانند اسکار ، دانیلو ، ژوان و الکس ساندرو در این تیم حضور داشنتد او در این رقابت ها 3 گل زد و به تیم ملی کشورش کمک کرد تا جام قهرمانی را بالای سر ببرند.

با وجود درخشش در جام جهانی جوانان شروع فصل 12-2011 برای این بازیکن یسیار دشوار بود و او فرصت چندانی برای بازی کردن در اینتر پیدا نمی کرد. همین موضوع باعث شد تا او به صورت قرضی راهی اسپانیول شود. او در مدت اندکی که در اسپانیول حضور داشت توانست 6 گل را به ثمر برساند تا به همگان یادآوری کند که او چه استعداد بالایی دارد همین درخشش باعث شد تا توجه چند باشگاه بزرگ اروپایی به او جلب شود و شش ماه بعد از اینکه او دوباره به اینتر بازگشت ، تبدیل به یکی از اهداف باشگاه لیورپول در فصل نقل وانتقالات شده است.

او بازیکنی تاکتیک پذیر است و به راحتی میتواند در سیستم براندن راجرز جای خود را پیدا کند. مهارت بالای او در بازی با توپ میتواند خلاقیت تیم را در میانه میدان بالاتر ببرد چیزی که لیورپول به ان نیاز دارد مخصوصا هنگامی که جرارد در عمق حرکت میکند و سوارز به تنهایی در خط حمله حضور دارد. او هم چنین میتواند در جناحین نیز بازی کند اما او بیشتر تمایل دارد که به وسط بیاید و درگیر بازی شود. شاید تنها مشکل کوتینیو برای حضور در فوتبال انگلستان فیزیک اوست. او بازیکنی تند و تیز است اما اندام کوچکی دارد و این به این معناست که شاید برای جا افتادن در لیگ برتر نیاز به زمان دارد

لیورپول اگر او را میخواهد باید سریع اقدام کند زیرا تیم های مانند ساوثهمپتون و اسپانیول به دنبال این بازیکن جوان هستند. اما اگر این بازیکن جوان هنوز امید دعوت شدن به تیم ملی برای حضور در جام جهانی 2014 را دارد باید به تیمی برود که با بازی کردن با آن مورد توجه اهالی فوتبال قرار بگیرد و این یعنی اینکه لیورپول بهترین گزینه برای این پسرک برزیلی است. اسکولاری در اولین فهرست خود نام کاکا را قرار نداده است و این موضوع شاید به منزله ی نیم باز شدن در های تیم ملی برای این خیال باف کوچک است.

18 ماه آینده میتواند باعث مشخص شدن چیز های بسیاری در دوران ورزشی کوتینیو شود ، اگر او همانطور که آرزویش را دارد بخواهد تبدیل به یک ستاره شود طرفداران لیورپول باید خود را برای یک سوپرایز بزرگ آماده کنند.

Ħ д † ε Ð
01-27-2013, 08:51 PM
ترکیب بازی : Jones, Wisdom, Robinson, Coates, Skrtel, Allen, Henderson, Sterling, Borini, Sturridge, Suarez.

کاپیتان سوارز خواهد بود! (برای اولین بار

-----------------------

بورینی :

بازی کردن در کنار ستاره ها باعث پیشرفت من می شود.

فابیو بورینی مهاجم 21 ساله قرمز ها تأکید کرد که او با بازی کردن در کنار بازیکنان بزرگ و ستاره ها در تیم های قبلی خود و همچنین لیورپول ، پیشرفت کرده
و به بازیکن بهتری تبدیل شده است

بورینی اعتقاد دارد وی با بازی در چلسی در کنار دیدیه دروگبا و جان تری ، در رم در کنار فرانچسکو توتی و دانیله ده روسی و هم اکنون در لیورپول در کنار بازیکنانی چون استیون جرارد و لوییس سوارز ، تجربه بدست آورده و پیشرفت کرده است.

بورینی در این رابطه گفت :

من در ابتدای حضور در اینجا به بازی جرارد و سوارز دقت می کردم و از آن ها درس می گرفتم . »

اما من در کنار امثال تری ، دروگبا ، توتی ، ده روسی و ... بازی کرده ام . من کسی هستم که به دقت به اطرافم نگاه میکنم و سعی میکنم که از همه چیز درس بگیرم

« من از استارت های دروگبا ، خونسردی توتی و همه چیز به اندازه ی کافی یاد گرفته ام

فابیو بورینی که بعد از شکستگی استخوان و مصدومیت طولانی خود آماده ی بازی است ، امیدوار است تا بتواند در بازی روز یکشنبه در مقابل اولدهام در سری
مسابقات جام حذفی از ابتدا به میدان برود

راجرز در یک مصاحبه گفته که مطمئنه سوارز نسبت به تیم متعهد است و جایی نمی*رود:
"او امکان این را داشت که در تابستان گذشته به راحتی از باشگاه جدا شود و همچنان این امکان را دارد،اما او آینده*اش را در لیورپول می*بیند و نسبت به باشگاه متعهد است."

Ħ д † ε Ð
01-27-2013, 08:54 PM
Christian Benteke،یکی از اهداف لیورپول

به نظر می*رسد فصل بد استون ویلا می*تواند با رفتن این بازیکن خوب از تیمش،بدتر نیز بشود.تا کنون چند باشگاه لیگ برتری مانند منچستر سیتی،تاتنهام،لیورپول و آرسنال به جذب Christian Benteke که در این فصل 11 گل زده است،علاقه نشان داده*اند.

تیم فوتبال ردینگ هم به تیم های خواهان تام اینس پیوست. گفته میشه پیشنهاد ردینگ برای این بازیکن جوان چیزی در حدود 7 یا 8 میلیون پونده.

--------------------

به گزارش اسکای اسپورت ، لیورپول در آستانه ی امضای قرارداد با فیلیپه کوتینیو بعد از پذیرفته شدن پیشنهاد 8.5 میلیون پوندی از طرف اینتر هست .

برندن راجرز ، سرمربی قرمز ها پیش از این اعلام کرده بود که امیدوار به خرید بازیکنان جدیدی است و به نظر میرسد کوتینیو دومین خرید زمستانی قرمز ها برای تقویت تیم هست .

پیش از این ساوتهمپتون نیز به این هافبک خلاق برزیلی ابراز علاقه کرده بود اما گفته میشود او لیورپول را برای ادامه ی فوتبال خود ترجیح داد .

پیش بینی میشود در چند روز آینده و پیش از پایان پنجره ی نقل و انتقالات لیورپول این بازیکن را به عنوان خریدی جدید به تیم بیاورد

Ħ д † ε Ð
01-27-2013, 08:57 PM

تام اینس الان تو ورزشگاه هستش

-----------------------

کلاب کال هم خبر از احتمال بالای انتقال این هافبک جوان به آنفیلد داده

------------------------

سوسو: دوست دارم گلزنی کنم، اما انتظار رقصیدن از من نداشته باشید!

Ħ д † ε Ð
01-27-2013, 08:59 PM
استراماچونی سرمربی اینتر انتقال کوتینیو رو تائید کرد . رقم انتقال 8.5 میلیون پوند گفته شده . این یعنی 1.5 میلیون کمتر از پیشنهاد ساوت همپتون .

-----------------------

راجرز قصد داره تا 2-3 روز آینده کواتس رو بفروشه .

-------------------

میشل انگو بازیکن تیم جوانان که به صورت قرضی رفته تیم هرتس امشب تو اولین بازیش اولین گلش رو برای این باشگاه به ثمر رسوند...

Ħ д † ε Ð
01-27-2013, 09:01 PM
الکساندر دونی از مشکلاتش می گوید...
الکساندر دونی دروازبان برزیلی لیورپول که از اواخر فصل گذشته تاکنون در لیورپول دیده نشده است بالاخره در خصوص روابطش با باشگاه توضیحاتی داد.
راجرز در اکتبر گذشته از بازگشت او به لیورپول خبر داده بود اما همچنان این دروازبان ۳۳ ساله دور از تیم و تمرینات به سر میبرد.
"رسانه ها زیاد صحبت کردند. اول گفتند من به سبب حضورم در تیم رزرو خوشحال نیستم سپس مسئله مصدومیت زانو را مطرح کردند٬ باید بگویم در واقع آنها هر ساعت یک داستان اختراع میکردند !"

"نمیتوانم حقیقت را بگویم که بین من و باشگاه لیورپول چه گذشته است. من مشکلی داشتم و در حال رفع آن هستم."

"منتظر فراخوانی از سوی وکیلم هستم. اکنون به میامی بازگشته ام جایی که در حال رتق و فتق امورم هستم چیز بیشتری نمیتوانم بگویم."

قرارداد دونی با لیورپول تابستان امسال تموم میشه. آخرشم نفهمیدیم این مدت که با تیم تمرین نمیکرد از باشگاه حقوق میگرفت یا نه؟!

-----------------------

لیورپول با قبول شکست 3-2 مقابل اولدهام از جام حذفی کنار رفت

Ħ д † ε Ð
01-29-2013, 03:09 PM
سخنان راجرز پس از حذف لیورپول
بنیامین زرگر
دوشنبه ۱۳۹۱/۱۱/۹ ۰۶:۲۱

طرفداری - برندن راجرز پس از شکست تحقیر آمیز لیورپول برابر تیم دسته اولی اولدهام اتلتیک، به انتقاد از بازیکنان جوان خود پرداخت.

راجرز 40 ساله که در تابستان به عنوان جانشین کنی داگلیش به کادر فنی لیورپول اضافه شد، در این فصل بحران*ها و مشکلات زیادی را تجربه کرده و نتوانسته با تیم جوان لیورپول به نتایج قابل قبولی دست پیدا کند.

تنها امید لیورپولی*ها به کسب موفقیت در این فصل به جام حذفی انگلستان بود اما، اولدهام اتلتیک دسته اولی شب گذشته با پیروزی شگفت آور 3-2 کار را بر شاگردان برندن راجرز تمام کرد.

برندن راجرز در این دیدار از ترکیبی جوان در تیم استفاده کرده بود ولی، جوانان لیورپول نتوانستند به اعتماد سرمربی خود پاسخ دهند و همین امر خشم سرمربی سابق سوانسی سیتی را برانگیخته است.

راجرز در مصاحبه پس از بازی اظهار داشت: ” ما مایوس کننده بودیم‎؛ در نیمه اول ضعیف ظاهر شدیم و در آغاز نیمه دوم جزای کار خود را گرفتیم و تنبیه شدیم. ما بازی*های بزرگی را در این هفته*ها پیش رو داریم اما، ذهنیت*مان در این دیدار ضعیف بود و کار دست*مان داد. صادقانه بگویم، من امروز به طور کل از بازیکنان جوان تیم ناامید شدم. ما تلاش می*کنیم تا به آن*ها نشان دهیم که بازی برای لیورپول چگونه است و بهشان اجازه دهیم تا تجربه کسب کنند. این تنها در مورد بازی کردن برای لیورپول نیست؛ شما باید رقابت پذیر باشید و به عنوان عضوی از گروه برای بدست آوردن افتخار بکوشید. “

لیورپول که اکنون در رده هفتم جدول رده بندی قرار دارد، باید در طی 7 روز آینده در خانه حریفان به مصاف دو تیم قدرتمند آرسنال و منچستر سیتی برود و همین امر نگرانی راجرز را برانگیخته است.

وی افزود: ” فکر می*کنم که عملکرد و واکنش ما با اینکه می*دانستیم به دنبال چه چیزی هستیم، مایوس کننده بود. با این وضع نمی*توان در مقابل آرسنال و منچستر سیتی قدم علم کرد و دلیل* آن این است که برای فتح جام*ها ما باید ابتدا از سد تیم*های مانند اولدهام بگذریم و نشان دادیم که به اندازه کافی در آن خوب و آماده نیستیم

-------------------

تولدت مبارک<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Ħ д † ε Ð
01-29-2013, 03:13 PM

به گزارش سایت رسمی باشگاه لیورپول ، برندن راجرز سرمربی لیورپول انتظار دارد تا خوزه انریکه ، گلن جانسون و په په رینا را در بازی روز چهارشنبه در مقابل آرسنال در اختیار داشته باشد .

خوزه انریکه دفاع 27 ساله ی اسپانیایی قرمز ها که بعد از مصدومیت از ناحیه ی همسترینگ در بازی مقابل کویینز پارک در 30 دسامبر بازی های تیم را از دست داده است در حالی که وی در بازی های اخیر خود عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داده بود .

این در حالی است که په په رینا دیگر بازیکن اسپانیایی لیورپول نیز به دلیل مصدومیت از ناحیه بینی در بازی با منچستر یونایتد ، نتوانست تا تیم را در مقابل نوریچ و اولدهام همراهی کند .

راجرز در کنفرانس پیش از بازی اذعان داشت :

«بازیکنان ما در حال بازگشت از مصدومیت هستند که خبر خوبی هست »

«گلن جانسون ، خوزه انریکه و په په رینا همگی به بازی خواهند رسید و این یعنی ما با ترکیبی کامل و قوی و با روحیه ای مضاعف برای کسب پیروزی به میدان خواهیم رفت .»

----------------------

راجرز:فرصت یاد گرفتن از جرارد را از دست ندهید

سرمربی لیورپول به تمام بازیکنان تیم گفت که آن*ها نباید فرصت الگو برداری و یادگرفتن چگونه بازی کردن را از جرارد از دست بدهند؛به عقیده راجرز بازیکنانی مانند جرارد و ؛به خصوص جرارد همیشه پر انرژی و با روحیه هستند و بازیکنان دیگر باید از آن*ها درس بگیرند.

--------------------

من نمي توانم در 70 بازي فقط به جرارد تکيه کنم

راجرز از بازيکنان ليورپول خواست مسئوليت پذير باشند و گفت:"من نمي توانم در 70 بازي فقط به جرارد تکيه کنم.جرارد بازيکني کاملا باورنکردني است.نمیشود انتظار داشت که او به بازی بیاید و به تنهایی ما را پیروز کند.باید روراست باشیم،بازیکنان جوان ما ناامید کننده بودند."

Ħ д † ε Ð
01-29-2013, 03:15 PM
تیم لیورپول در رقابت های الکاس

گل استیون جرارد به آلمان در مونیخ جزو 10 گل برتر تاریخ تیم ملی انگلستان شد.

-----------------------

لیورپول آماده خریده باتلند.

Ħ д † ε Ð
01-29-2013, 03:16 PM
خب اینم از پیرهنی که باشگاه برای بازیمون با وست بروم انتخابش کرده. پارسال هم هفته ی آخر لیگ از همین لوگو استفاده شد. معنی و مفهومشم از نظر من اینه که باشگاه میخواد به افراد نابینا بگه که ما به شما باور داریم که میتونید ببینید. خیلی کار زیباییه به نظرم.

بازی با وست بروم 2 هفته ی دیگه یعنی هفته ی 26ام برگزار میشه که ما این پیراهن ها رو اونجا میپوشیم.

Seeing is Believing یکی از چهار پروژه بزرگ خیرخواهانه بانک استاندارد چارترد در دنیا است . اهداف این پروژه جلوگیری از نابینایی و کمک به نابینایان برای جراحی های مربوط به این حوزه است . این بانک با همکاری سازمان جلوگیری از نابینایی ( IAPB ) و بسیاری از سازمان های مردم نهاد دیگر در دنیا به مراقبت و هشدار درباره چشم در نقاط مختلف دنیا مثل خاور میانه ، آسیا ، آفریقا و آمریکای جنوبی پرداخته است . از سال 2003 که این پروژه آغاز شده است ، بیش از 50 میلیون دلار آمریکا - که می تواند به بیش از 28 میلیون انسان کمک کند - جمع آوری شده است .

استاندارد چارترد امیدوار است که تا سال 2020 این مبلغ را به 100 میلیون دلار برساند . لازم به ذکر است که بیش از 70% این مبالغ توسط خود بانک - و کارمندان و ... - اهدا می شود .

Ħ д † ε Ð
01-29-2013, 03:19 PM
طبق اسکای ایتالیا و برخی خبرنگارها فیلیپ کوتینیو تست پزشکی در ملوود رو گذرونده...تا نهایت 48 ساعت آینده مجوز فعالیتش هم صادر میشه

--------------------

کوتینیو که دیروز عصر به لیورپول رسیده بود امروز مراحل پزشکیشو پشت سر خواهد گذاشت و قراردشو تکمیل میکنه

--------------------

زاراته به لیورپول؟

Ħ д † ε Ð
01-29-2013, 03:20 PM
liverpool echo گزارش داد که کوتینیو امروز تسته پزشکی داشت و بعدازظهر باید بره لندن برای گرفتن مجوز کار و تا 24 ساعت آینده قراردادش امضا میشه.

اونطوری که تایمز گزارش داد راجرز به هیچ وجه از عملکرد اسکرتل مقابل اولدهام راضی نبود و به احتمال زیاد کارا به جاش بازی با آرسنال رو شروع خواهد کرد .

-----------------------

اسمیت، همون مهاجم قد بلند اولدهام که 2 تا گل بهمون زده بود 2 سال بود که تو زمین تیمشون گل نزده بود !

Ħ д † ε Ð
01-29-2013, 07:28 PM
باشگاه ردینگ به صورت رسمی پیشنهاد خودشو برای جذب تام اینس به باشگاه بلکپول ارائه کرده و حالا منتظر جواب این باشگاه است.

لیورپول به دنبال Alex Pritchard

برندان راجرز قصد دارد علاوه بر کوتینیو،مهاجم 19 ساله و آینده دار تاتنهام،یعنی Alex Pritchard را نیز قبل از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات زمستانی به آنفیلد بیاورد.

Ħ д † ε Ð
01-30-2013, 08:39 PM
رحیم استرلینگ به دلیل تجاوز جنسی به یک زن باید در دادگاه حاضر بشه.

-------------------

برندان راجرز به دنبال صحبت با کاپیتان جرارد برای تمدید قرارداد.

------------------

شانس بالای لیورپول برای به دست آوردنه زاراته.

Ħ д † ε Ð
01-30-2013, 08:41 PM

=================

راجرز امیدوار به بازگشته لیورپول پس از شکسته ننگین برابر اولدهام.

=============

داور بازی کوین فرند خواهد بود که در این فصل بردهای پر گل آرسنال برابر ردینگ و نیوکاسل را سوت زده است (12 گل زده و 5 گل خورده آرسنال در این دو بازی).

Ħ д † ε Ð
01-30-2013, 08:43 PM
قرمز ها آماده برای رویارویی با اسپورتینگ

تیم زیر 19 ساله های لیورپول خود را آماده ی رویارویی با تیم زیر 19 ساله های اسپورتینگ در دور رفت یک هشتم نهایی 16 امین دوره مسابقات نکست ژن می کنند .

تیم زیر 19 ساله های لیورپول به پرتقال سفر میکنند تا در اولین بازی خود در دور حذفی مسابقات به مصاف اسپورتینگ لیسبون بروند .

دو تیم پیش از این دو بار در فصل پیش در دور گروهی با یکدیگر مسابقه دادند که اسپورتینگ با نتایج 3-0 و 5-1 لیورپول را شکست داد .

========================

همونطور که مطلع هستید بازی 24 فوریه ما برابر سوانسی در آنفیلد به دلیل حضور سوانسی در فینال کاپیتال وان کاپ ، لغو شده بود . تاریخ جدید این دیدار یک هفته زودتر یعنی در 17 فوریه خواهد بود . یعنی در روزی که سایر تیم ها در راند پنجم اف ای کاپ با یکدیگر دیدار می کنند ، این دو تیم در چارچوب لیگ برتر به مصاف یکدیگر خواهند رفت .

-======================

به گفته دیلی میل پس از اینکه دیشب بیرمنگهام پیشنهاد چلسی برای باتلند رو پذیرفت . چلسی مذاکراتش با باتلند را آغاز کرد اما باتلند اعلام کرد نمیخواهد به چلسی بپیوندد.

Ħ д † ε Ð
01-30-2013, 08:45 PM

فیلیپه کوتینیو کوره*یا(philipe coutinho correia) متولد ۱۲ ژوئن ۱۹۹۲ هافبک برزیلی و خلاق باشگاه فوتبال لیورپول است. کوتینیو هافبکی خلاق و بازیساز با قابلیت استفاده از دو پا است که تماشاگران را با دریبل های تماشایی و حرکات خیره*کننده اش نیم خیز می*کند.

کوتینیو سابقه بازی در باشگاه های : واسکوداگاما ، اینتر میلان و اسپانیول را در پرونده دارد .
این بازیکن در نقل و انتقالات ژانویه 2013 با مبلغی حدود 8.5 میلیون پوند از باشگاه اینتر ایتالیا به لیورپول نقل مکان کرد

بوتلند فروخته می*شود

به گفته بیرمنگام جک بوتلند تا پیش از تمام شدن فرصت نقل و انتقالات زمستانی فروخته خواهد شد که چلسی شانس بیشتری برای جذب وی دارد،لیورپول و فولام نیز رقابتی جدی بر سر خرید این دروازه بان جوان انگلیسی دارند.به احتمال زیاد در ساعات پایانی 31 ژانویه تکلیف این بازیکن مشخص خواهد شد.

------------------

بی بی سی اسپورت: جک بوتلند مذاکرات با تیم چلسی رو رد کرد. (آخرین خبر حدود نیم ساعت قبل)

Ħ д † ε Ð
01-30-2013, 08:48 PM
ساندرلند،استوک سیتی،لیورپول و چند باشگاه ایتالیایی به دنبال مهاجم لاتزیو

این در حالی است که به نظر می*رسد پیوستن این بازیکن 25 ساله به یکی از تیم*های لیگ جزیره کمک زیادی به زندگی حرفه*ای و پیشرفتش می*کند؛در حال حاضر باشگاه*های لیگ برتری زیادی به دنبال وی هستند

لیورپول فقط 6 میلیون بابته تام اینس پرداخت خواهد کرد اما بلکپول 8 میلیون میخواهد

----------------------

شماره ی 10 برای کوتینیو

Ħ д † ε Ð
01-30-2013, 08:54 PM
آلن:باید مراقب کاسورلا باشیم

جو آلن امیدوار است که لیورپول بتواند در سفر امشب خود به ورزشگاه آرسنال با پیروزی به خانه برگردد،وی هم*چنین از تاثیرگذاری بسیار سانتی کاسورلا،هافبک بازیساز آرسنال می*گوید و معتقد است وی یکی از تاثیرگذارترین و خطرناک*ترین بازیکنان لیگ جزیره است که قابلیت بازی با هر دو پا را دارد و بازیکنان لیورپول باید امشب مراقب حرکات او باشند.

باشگاه فوتبال لیورپول مفتخر است که اعلام کند بازیکن خط میانی اینتر میلان ایتالیا، فیلیپ کوتینیو را به خدمت گرفته است.

پس از ورود دنیل استوریج این بازیکن 20 ساله با امضای قراردادی بلند مدت دومین نفری است که قرمزها در پنجره ی نقل و انتقالات زمستانی به خدمت گرفته است.

پس از آن او به وب سایت رسمی باشگاه توضیح داد که چرا از پیوستنش به لیورپول خوشحال است.

کوتینیو گفت: "من بسیار خوشحال هستم. این یک گام بسیار مهم در زندگی حرفه ای من است. من به اینجا آمدم تا در زمین بتوانم فوتبال خود را به نمایش بگذارم."

"لیورپول یک باشگاه بزرگ با بازیکنان بزرگ است. ما همیشه در برزیل در مورد تاریخ لیورپول شنیده ایم. آنها به این باشگاه علاقه داشتند و من نیز به این باشگاه علاقمند شدم. بنابراین من میدانم که آنها به فوتبال من اعتقاد دارند."

کوتینیو یک بازی ملی را در کارنامه ی خود دارد و مدتی از دوران فوتبالش را نیز در اسپانیول به صورت قرضی سپری کرد.

یان ایر، مدیر عامل لیورپول نیز گفت: "هر زمانیکه یک بازیکن به ما اضافه میشود ما خوشحال میشویم. این یک پنجره ی نقل و انتقال موفق برای ما بوده است. ما ابتدا دنیل استوریج از چلسی و درحال حاضر فیلیپ کوتینیو از اینترمیلان را به خدمت گرفته ایم."

"من فکر میکنم این یک نشانه ی خوب برای ادامه ی فصل است."

کوتینیو پس از فابیو اورلیو، دیگو کاوالیری، دونی و لوکاس لیوا پنجمین برزیلی است که با لیورپول قرارداد امضا میکند

----------------------

شب گذشته یک پیشنهاد برای جک باتلند دادیم که رد شد . قراره پیشنهاد دیگه ای بدیم .

Ħ д † ε Ð
01-30-2013, 08:58 PM
سایت بلک پول گازت که خیلی به باشگاهشون نزدیکه خبر داد که تا فردا رسما برای انتقال اینس اقدام میکنیم

----------------------

با وجود قیمت زیاد بلیط بازی مقابل آرسنال، تماشاگران لیورپول اولین هوادارانی هستند که جایگاه مهمان ورزشگاه امارات را در این فصل پُر می کنند!

------------------

مانچینی پس از رفتن بالوتلی قصد داره سوارز رو به عنوان جایگزین در چند روز آینده به خدمت بگیره !

Ħ д † ε Ð
01-30-2013, 08:59 PM
سوسو در اردوی تیم برای بازی با آرسنالی جایی نداره . به نظر میاد قرضی به عنوان جانشین موقت تامی به بلک پول میره .

------------------

- آدام مورگان موقتا به لیورپول بارگشت تا برای بازی تیم زیر 21 سال مقابل هارت پول حاضر باشه .

----------------

گفته میشه بنیتز از چلسی خاسته بود برای خرید کوتینیو تلاش کنه که باشگاه قبول نکرد .

Ħ д † ε Ð
01-30-2013, 09:00 PM
تاریخچه بازی های آرسنال - لیورپول

دو تیم آرسنال و لیورپول تاکنون در رقابت های مختلف 210
بار به مصاف هم رفته اند. آرسنال موفق به کسب 73 پیروزی شده است. لیورپول
نیز 82 بازی را برده است. 55 بازی این دو تیم هم با نتیجه مساوی به پایان
رسیده است. آرسنال 264 گل در مقابل لیورپول به ثمر رسانده و لیورپول نیز
293 بار در مقابل آرسنال گلزنی کرده است.
..............................................
- آرسنال در بازی های خانگی خود مقابل لیورپول 101 بار به میدان رفته است
که حاصل آن، 43 پیروزی، 33 تساوی و 25 شکست بوده است. در این بازی ها 141
گل زده و 94 گل نیز دریافت کرده است.
- لیورپول در بازی های خانگی خود مقابل آرسنال 98 بار
به میدان رفته است که حاصل آن، 54 پیروزی، 19 تساوی و 25 شکست بوده است. در
این بازی ها 189 گل زده و 111 گل نیز دریافت کرده است.
- 11 دیدار نیز در ورزشگاه بی طرف برگزار شده که آرسنال 5 بازی را برده، 3
بازی مساوی شده و 3 بازی را لیورپول برده است. 12 گل آرسنال زده و 10 گل
لیورپول به ثمر رسانده.
رفت و برگشت (لیگ): 175 بازی، 60 برد آرسنال، 69 برد لیورپول، 46 مساوی
.............................................
در خانه آرسنال (لیگ): 88 بازی، 38 برد آرسنال، 21 برد لیورپول، 29 مساوی
در خانه لیورپول (لیگ): 87 بازی، 22 برد آرسنال، 48 برد لیورپول، 17 مساوی
رفت و برگشت (لیگ برتر): 39 بازی، 11 برد آرسنال، 15 برد لیورپول، 13 مساوی
در خانه آرسنال (لیگ برتر): 20 بازی، 7 برد آرسنال، 6 برد لیورپول، 7 مساوی
در خانه لیورپول (لیگ برتر): 19 بازی، 4 برد آرسنال، 9 برد لیورپول، 6 مساوی
رفت و برگشت (لیگ قهرمانان اروپا): 2 بازی، 0 برد آرسنال، 1 برد لیورپول، 1 مساوی
در خانه آرسنال (لیگ قهرمانان اروپا): 1 بازی، 0 برد آرسنال، 0 برد لیورپول، 1 مساوی
در خانه لیورپول (لیگ قهرمانان اروپا): 1 بازی، 0 برد آرسنال، 1 برد لیورپول، 0 مساوی
رفت و برگشت (جام حذفی): 16 بازی، 7 برد آرسنال، 5 برد لیورپول، 4 مساوی
...............................................
در خانه آرسنال (جام حذفی): 6 بازی، 2 برد آرسنال، 4 برد لیورپول، 0 مساوی
...............................................
در خانه لیورپول (جام حذفی): 3 بازی، 2 برد آرسنال، 0 برد لیورپول، 1 مساوی
................................................
در زمین بی طرف (جام حذفی): 7 بازی، 3 برد آرسنال، 1 برد لیورپول، 3 مساوی
.................................................
رفت و برگشت (جام اتحادیه): 14 بازی، 5 برد آرسنال، 5 برد لیورپول، 4 مساوی
.................................................
در خانه آرسنال (جام اتحادیه): 6 بازی، 3 برد آرسنال، 0 برد لیورپول، 3 مساوی
.................................................. .
در خانه لیورپول (جام اتحادیه): 7 بازی، 1 برد آرسنال، 5 برد لیورپول، 1 مساوی
در زمین بی طرف (جام اتحادیه): 1 بازی، 1 برد آرسنال، 0 برد لیورپول، 0 مساوی
در زمین بی طرف (جام خیریه): 3 بازی، 1 برد آرسنال، 2 برد لیورپول، 0 مساوی

Ħ д † ε Ð
01-30-2013, 10:03 PM
ترکیب اصلی آرسنال : Szczesny; Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs; Ramsey, Wilshere; Walcott, Cazorla, Podolski; Giroud

------------------------------

Reina, Johnson, Agger, Carragher, Wisdom, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Suarez, Sturridge.

Ħ д † ε Ð
01-30-2013, 10:04 PM
اولین مصاحبه فیلیپه کوتینیو

پس از امضای قرارداد فیلیپه کوتینیو در روز چهارشنبه با باشگاه ، سایت رسمی طبق روال همیشگی اولین مصاحبه رو با این جوان خوش آتیه ی برزیلی انجام داد

گزارشگر سایت رسمی : اول از همه ، فیلیپه ورودت رو به باشگاه فوتبال لیورپول خوشامد میگم...

کوتینیو : ممنون

نظرت راجع به تکمیل انتقالت چیه ؟

بسیار خوشحال هستم . این قدم مهمی در فوتبال من هست و من انتظار دارم تا با آمدن به این جا فوتبال خوبی را برای تیمم به نمایش بگذارم و وظیفه ی خود را در زمین به خوبی به انجام رسانم .

24 ساعت گذشته رو چطور گذروندی ؟

خیلی سریع و شلوغ گذشت . تست های پزشکی و انجام کارها و نهایتا امروز ثبت قرارداد . و حالا قرارداد من رسمی هست و من جدیدترین بازیکن لیورپول هستم

چه چیزی باعث شد تا لیورپول را به دیگر باشگاه ها ترجیح بدی ؟

لیورپول یک باشگاه بزرگ با بازیکنان بسیار بزرگ هست . ما همواره راجع به تاریخ لیورپول در برزیل میشنیدیم . لیورپول باشگاهی بود که خواهان من بود و قصد خود را نشان داده بود و من میدانم که آن ها به من و فوتبال من ایمان دارند

چقدر راجع به لیورپول و تاریخش میدونی ؟

لیورپول باشگاهی است که هواداران همواره از آن حمایت و پشتیبانی میکنند . باشگاهی است که با پیروزی اجین شده و تاریخ بسیار درخشانی در فوتبال دارد . و من امیداورم تا با آمدن به این جا بخش کوچکی به آن بیفزایم

آیا با لوکاس درباره ی لیورپول و انتظاراتت صحبت کرده ای ؟

من با او صحبت هایی داشته ام و او درباره ی لیورپول چیز های خوبی میگوید . او باور دارد که لیورپول میتواند باشگاه خوبی برای من باشد و من هم اکنون به آن رسیده ام

برای هوادارانی که اطلاعات زیادی درباره ی تو و سابقه ات ندارد توضیح بده که چگونه بازیکنی هستی ؟ چگونه دوست داری بازی کنی ؟

من بازیکنی هستم که علاقه به ایجاد حملات و حرکت های متعدد دارم و اینکه یک بازی هجومی انجام دهم و البته به همان میزان که خوب گل میزنم بتوانم خوب پاس بدهم . من به بازی کردن در محوطه ی جریمه و دریبل زدن علاقه دارم ... این توانایی من است .

آیا فکر میکنی میتونی با فوتبال انگلیس سازگار بشی ؟

من مطمئنم و لحظه شماری میکنم تا بتوانم با تیم تمرین کنم و در اختیار مربی باشم . من 2 سال و نیم بوده که در ایتالیا بازی میکرده ام و فکر میکنم میتوانم با فوتبال این جا نیز کنار بیایم و سازگار شوم

ما میدانیم که تو میتوانی در پست های گوناگونی بازی کنی ، ولی تمایل به بازی در کدام پست را داری ؟

من همواره گفته ام که بازیکنان دوست دارد بازی کنند و در ترکیب قرار بگیرند و من استثنا نیستم گرچه تمایل دارم تا در نزدیکی دروازه بازی کنم . آن جا را ترجیح میدهم

بیشتر تمایل به بازی کردن در کنار کدام یک از هم تیمی هایت داری ؟

همه ی آن ها بازیکنان بزرگی هستند و خوشحالم که در کنار آن ها بازی خواهم کرد . من مشتاق به دوست شدن با تمام هم تیمی هایم هستم تا بخشی از تیم باشم .

چقدر دوست داری تا اولین بازی خود در آنفیلد را در مقابل هواداران انجام دهی ؟

من مشتاق به بازی کردن و تمرین کردن در کنار هم تیمی هایم هستم . چیزی که بیش از هر چیز دوست دارم انجام دهم . من مطمئنم همه چیز این هفته مرتب خواهد شد و من میتوانم تمرینات خودم را شروع کنم

اهداف تو برای ادامه ی فصل با لیورپول چیست ؟

هدف هر بازیکنی این است که بتواند عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد و تمام توان و کمک خود را برای باشگاه به کار بگیرد به دست آوردن جام ها و افتخارات مهم - این چیزی است که بیش از همه دوست دارم تا در لیورپول به انجام برسانم

آیا دوست داری به هواداران لیورپول یک پیام بدهی ؟

از همه ی هوادارانی که در ****** برای من پیام فرستادند تشکر میکنم من با شور و اشتیاق فراوانی به این جا آمدم تا بتوانم به باشگاه با گل ها و بازی هایم کمک کنم تا در بهترین جایگاه خود قرار بگیرد . فقط میخواهم تشکر کنم . بسیار خوشحالم که با چنین باشگاه بزرگی قرارداد به امضا رساندم و امیدوارم بتوانم وظیفه ی خودم را به خوبی انجام دهم

Ħ д † ε Ð
02-01-2013, 08:07 AM
ویسدم ، رابینسون ، شلوی ، استرلینگ و هندرسون به تیم زیر 21 ساله های انگلیس برای دیدار برابر سوئد (پنج شنبه هفته ی بعد) دعوت شدند.
لیست اسامی دعوت شدگان به شرح زیر است:

Squad:
GOALKEEPERS: Amos, Rudd, Steele
DEFENDERS: Bennett, Clyne, Dawson, Jones, Lees, Robinson, Shaw, Smith, Wisdom
MIDFIELDERS: Chalobah, Henderson, Hughes, Lansbury, Lowe, McEachran, Shelvey, Sterling
FORWARDS: Afobe, Ince, Wickham, Zaha

========================

باشگاه صدتایی های تیم ملی انگلستان

Peter Shilton 125
David Beckham 115
Bobby Moore 108
Bobby Charlton 106
Billy Wright 105
Steven Gerrard 100

راجرز: چرا با کوتینیو قرارداد امضا کردیم

برندان راجرز توضیح داد که چه ویژگی هایی از کوتینیو باعث شد تا بتوانند او را به خدمت بگیرند. اگرچه بعید بنظر میرسد که این بازیکن 20 ساله در بازی آخر هفته برابر منچسترسیتی حضور داشته باشد.

این مرد اهل ایرلند شمالی دومین قرارداد زمستانیش را در اوایل روز چهارشنبه با کوتینیو و طرف ایتالیاییش به امضا رساند.

راجرز معتقد است که این جوان بریزیلی کاملا برای پروژه ی در حال توسعه در آنفیلد مناسب است.

رئیس به اسکای اسپورتس گفت: "او یک بازیکن جوان و بسیار حیرت انگیز است. او برای سیستم کار ما در اینجا بسیار مناسب است."

"برای یک بازیکن جوان 20 ساله، او بسیار باتجربه است. او 100 بازی را انجام داده و در بالاترین سطح قرار دارد."

"او در نبردهای رو در رو فوق العاده است. او سخت تلاش میکند و به دنبال گلزنی میباشد. ما هم به دنبال این هستیم که با او کار کنیم."

در پاسخ به این سوال که آیا در سفر به منچستر او را همراه خود خواهید برد پاسخ داد که در اولین بازی بعید به نظر میرسد.

راجرز پاسخ داد: "بسیار بعید به نظر میرسد زیرا او در دوران نقاحت پس از مصدومیتش در میلان به سر میبرد. ما او را در طول چند روز آینده بررسی میکنیم که ببینیم چگونه میباشد."

Ħ д † ε Ð
02-01-2013, 08:14 AM
جرارد ، استوریج و جانسون هم به تیم ملی بزرگسالان انگلیس برای دیدار دوستانه برابر برزیل دعوت شدند.
لیست اسامی دعوت شدگان به شرح زیر است:

Squad:
GOALKEEPERS: Hart, Butland
DEFENDERS: Baines, Cahill, Cole, Jagielka, Johnson, Lescott, Smalling, Walker
MIDFIELDERS: Carrick, Cleverley, Gerrard, Lampard, Lennon, Milner, Osman, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Wilshere
FORWARDS: Defoe, Rooney, Sturridge, Welbeck

---------------------------------------

انتقال قرضی پاچکو

باشگاه لیورپول تأیید میکند که مهاجم جوانش، دنیل پاچکو به صورت قرضی به تیم اسپانیایی سوسیداد دپورتیوو هوئسکا به صورت قرضی تا پایان فصل پیوسته است.

این بازیکن 22 ساله در سال 2011-12 در تیم رایو وایکانو حضور داشت. قبل از آن نیز یک مدت کوتاه را با تیم نورویچ سیتی گذراند.

پاچکو پس از پیوستنش در سال 2007 از بارسلونا به لیورپول، 17 بازی را انجام داده است

-------------------------------------

ما همه میدانیم که کوتینیو چه بازیکنی است. او بازیکنی با کیفیت است."

- مائوریسیو پوچریتو

Ħ д † ε Ð
02-01-2013, 08:17 AM
Mohamed Sissoko بازیکن سابق باشگاه لیورپول از پارسن ژرمن به فیورنتینا پیوست(به صورت قرضی).

====================

به گفته ی بن اسمیت : دونی به باشگاه برزیلی Botafogo می پیوندد.

----================

دیدگاه لوکاس در مورد بازی با من سیتی

به گزارش کانون هواداران لیورپول در ایران،لوکاس لیوا معتقد است که قرمزها می توانند با تیم مدعی قهرمانی مقابله کنند.

لوکاس گفت:"ما در جام حذفی خوب کار کردیم.ما دیدگاه ها و تفکرات درست خود را برابر آرسنال به نمایش گذاشتیم.ما باید همین کار را برابر من سیتی انجام دهیم تا امتیاز بگیریم."

"ما آرسنال را نبردیم اما نشان دادیم که می توانیم با تیم های بزرگ مقابله کنیم و آنها را شکست دهیم.

"برای دقایق بسیاری از بازی خوب بودیم اما متاسفانه در ده دقیقه دو گل خوردیم.ما یک فرصت دیگر در روز یکشنبه برابر یکی از بهترین تیم های جزیره داریم.

"می دانیم که اگر بخواهیم در پایان فصل جایگاه بهتری داشته باشیم باید تیم های بزرگ را شکست دهیم.

"سیتی بعد از تساوی برابر کویینزپارک برای پیروزی هر کاری میکند.این یک بازی باز خواهد بود و ما با بازیکنان خطرناکی که داریم می توانیم موقعیت سازی کنیم."

Ħ д † ε Ð
02-01-2013, 08:24 AM
قرمزها خروج دونی را تأیید کردند

باشگاه فوتبال لیورپول پیوستن الکساندر دونی به باشگاه بوتافوگو برزیل را تأیید کردند

این دروازه بان آخرین بازیش برای لیورپول را در روز پایانی فصل 2011-12 انجام داد.

او پس از انتقالش از باشگاه رم به لیورپول در جولای 2011 در مجموع چهار بازی را برای تیم اول انجام داد

راجرز درباره اینس : " فکر می کنم در حال حاضر این ( عقد قرارداد ) مشکل است . هنوز میتوانیم او را بیاوریم اما به نظر می رسد این انتقال - در حال حاضر - بسیار پیچیده شده است . "

" این به بضاعت ما نیز بستگی دارد . اگر تام در بلکپول بماند بدان معنا نیست که بعدا به لیورپول نخواهد آمد . "

ایجنته دیاکیته =
لیورپول اولین انتخاب ما در ماه ژوئن میباشد

Ħ д † ε Ð
02-01-2013, 08:26 AM
سرمربی ردینگ - که گفته می شد برای اینس پیشنهاد خود را به بلکپول ارائه کرده - درباره انتقال این بازیکن گفت : " توماس به اینجا نخواهد آمد . بلکپول محکم ایستاده تا او را حفظ کنم . تعجب خواهم کرد اگر او در این پنجره نقل و انتقالات آنها را ترک کند . "

سرمربی استوک تایید کرد به دنبال باتلند در آخرین روز نقل و انتقالات میباشد.
نکته جالب اینجاست که گفته شده لیورپول با بگوویچ دروازه بانه خوبه استوک در حال گفتگو میباشد.
باید ببینیم تا امشب چی پیش میاد

===================

راجرز از تساوی برابر آرسنال راضی است

راجرز پس از تساوی 2-2 برابر آرسنال گفت:
"دیشب شاهد یک فوتبال عالی بودیم.طبیعتا طرفداران از تغییر ناگهانی برد به تساوی ناراحت هستند،اما من فک می*کنم بازی دیشب و عملکرد بازیکنان باشکوه بود.ما می*توانستیم خیلی ساده برنده بازی باشیم اما به یک*باره مورد تهدید شدید بازیکنان آرسنال قرار گرفتیم."

راجرز درباره هندرسون نیز می*گوید:
"من فکر می*کنم هندرسون بازی درخشانی ارائه داد و علاوه بر گلی که زد در کل بازی عالی بود.او در آینده بازیکنی درخشان برای لیورپول خواهد بود و در چند ماه گذشته چیزهای زیادی یاد گرفته است."

در پایان:
"ما اوقات تلخی را پس از حذف از جام حذفی داشتیم،اما امشب دوباره روحیه گرفتیم."

Ħ д † ε Ð
02-01-2013, 08:38 AM
آسمیر بگوویچ دروازه بان تیم فوتبال استوک تمام شایعات مبنی بر ترک این باشگاه رو تکذیب کرده و گفته که میخواد با قدرت به کار خودش در استوک ادامه بده. هم چنین در مورد جک باتلند که شایعاتی مبنی بر پیوستنش به استوک وجود داره گفته که: من با او به رقابت خواهم پرداخت و از آمدن او به اینجا استقبال خواهم کرد زیرا او دروازه بان با استعدادی است. ما گروه دروازه بانان خوبی در اینجا داریم و این بسیار خوب است که بین ما رقابت باشد. او جوان با استعدادی است و من مطمئن هستم که او موجب بهبودی وضع ما (دروازه بانان استوک) می شود.

خوب اینطور که به نظر میرسه پیشنهاد (کمتر از پنج میلیون پوند) استوک برای جذب جک باتلند توسط بیرمنگام پذیرفته شده و این بازیکن به احتمال فراوان راهی استوک خواهد شد.

Ħ д † ε Ð
02-01-2013, 08:44 AM
آسمیر بگوویچ دروازه بان تیم فوتبال استوک تمام شایعات مبنی بر ترک این باشگاه رو تکذیب کرده و گفته که میخواد با قدرت به کار خودش در استوک ادامه بده. هم چنین در مورد جک باتلند که شایعاتی مبنی بر پیوستنش به استوک وجود داره گفته که: من با او به رقابت خواهم پرداخت و از آمدن او به اینجا استقبال خواهم کرد زیرا او دروازه بان با استعدادی است. ما گروه دروازه بانان خوبی در اینجا داریم و این بسیار خوب است که بین ما رقابت باشد. او جوان با استعدادی است و من مطمئن هستم که او موجب بهبودی وضع ما (دروازه بانان استوک) می شود.

خوب اینطور که به نظر میرسه پیشنهاد (کمتر از پنج میلیون پوند) استوک برای جذب جک باتلند توسط بیرمنگام پذیرفته شده و این بازیکن به احتمال فراوان راهی استوک خواهد شد.

Ħ д † ε Ð
02-01-2013, 03:15 PM
بازیکنان لیورپول از بازگشت رینا خوشحالند

به گزارش کانون هواداران لیورپول در ایران،خوزه انریکه عملکرد رینا را بعد از بازی با آرسنال ستود.

انریکه گفت:"لحظه ها فوتبال را شکل می دهند و ممکن است خاطرات خوب یا بد بر جا گذارند.رینا دروازه بان فوق العاده ای است که شکی در آن نیست.برای من او بهترین دروازه بانی است که می توانم داشته باشم."

"او دروازه بان خیلی خوبی برای ما است و خیلی خوب است که برگشته است."

------------------

سوسو:در لیورپول خوشحال هستم

در آخرین روزها و ساعت*های باقی مانده از نقل و انتقالات زمستانی 2013،این هافبک تهاجمی جوان تاکید کرد که پیشنهاد پیوستن به ویگان به طور قرضی را قبول نمی*کند و در لیورپول خوشحال است.

سوسو 19 ساله پیشنهادی از سوی هم وطن خود،روبرتو مارتینز و تیم ویگان داشت که به صورت قرضی به این تیم برود.

اکنون سوسو قراردادی بلند مدت با لیورپول دارد و شاید نتواند زیاد در ترکیب اصلی بازی کند.

اما وی می*گوید:
"من اصلا نمی*خواهم به صورت قرضی به ویگان بروم،من در آنفیلد و لیورپول خوشحالم."

این آقا داور بازی ما در روز یکشنبه خواهد بود

آنتونی تیلور 34 ساله و اهل منچستر

Ħ д † ε Ð
02-01-2013, 03:17 PM
لوکاس ورودو کوتینیو را تبریک گفت

کوتینیو،هافبک تهاجمی 20 ساله برزیلی،دومین خرید برندان راجرز در نقل و انتقالات زمستانی با قیمت 8.5 میلیون پوند می*باشد.
لوکاس لیوا،هافبک تدافعی و هم وطن کوتینیو پس از کامل شدن این انتقال از خوبی*های کوتینیو می*گوید و درباره وی اطلاعاتی می*دهد:
"مربی با من صحبت کرد،البته نه درباره استعداد و توانایی*های او.چرا که راجرز از بابت توانایی*ها و استعداد زیادی که وی دارد مطمئن است.
من با کوتینیو چندین بار صحبت کردم،سعی نمی*کردم که به او بگویم با لیورپول قرارداد ببندد؛تنها از این باشگاه و چگونگی انجام تمرین*ها و دیگر برنامه*ها برایش گفتم.او نیز فکر می*کرد آمدن به لیگ جزیره برای او پیشرفت بزرگی است.
کوتینیو بازیکن واقعا با استعداد و جوانی است که جای زیادی برای پیشرفت دارد.او یک برزیلی است که می*داند چگونه توپ را در اختیار بگیرد و چطور حرکت کند.او تجربه*های خوبی در باشگاه*های قبلی خود کسب کرده و من فکر می*کنم او برای آینده ما مفید است.
لیگ ایتالیا بازی*های مختلف و سطح بالایی دارد،همین طور وی در لالیگا نیز عملکرد خوبی داشته،ولی باید سعی کند که در لیگ جزیره هم خوب باشد.
ما تا پیش از این سوارز و کواتس و خود من را هم از آمریکای جنوبی داشته*ایم،پس سعی می*کنیم که شرایط را برای کوتینیو نیز آماده و به او کمک کنیم.
کوتینیو یک استعداد جوان است که ما باید مانند سوارز و کواتس سریعا به او کمک کنیم تا او نیز احساس آرامش کند و بتواند بازی*های خوبی برای ما انجام دهد

به گزارش کانون رسمی هواداران لیورپول در ایران و به نقل از liverpoolfc.com، سوراز باز هم تکرار کرد که در لیورپول خواهد ماند و توضیح داد که چرا لیورول مانند خانه اوست.

سوارز گفت:"امیدوارم برای مدتی طولانی در این باشگاه بمانم زیرا اینجا باشگاهی با عظمت است و بچه ها رویای بازی کردن در این باشگاه را دارند.این باعث افتخار من است که در این باشگاه حضور داشته باشم.در این دو سالی که در اینجا زندگی کرده ام لحظاتی را گذرانده ام که هیچ گاه فراموش نخواهم کرد."

"اتفافات سخت و دشواری برای من رخ داد که با حمایتی که از طرف خانواده ام،باشگاه و هواداران از من شد هم چیز به خوبی پیش رفت.

"در اینجا احساس می کنم که در خانه هستم.زمانی که از خانه بیرون می روم مورد حمایت مردم قرار میگیرم که این خیلی برای من مهم است.و وقتی به باشگاه می آیم احساس می کنم که همه را در تمام طول عمرم می شناختم و این رابطه دو طرفه به من کمک می کند که احساس کنم در خانه هستم.

Ħ д † ε Ð
02-01-2013, 03:19 PM
لوییز سوارز رفتنش از لیورپول در تابستان رو رد کرد و گفت اگه به چمپیونز لیگ هم صعود نکنیم من در لیورپول میمانم.

---------------------

آلن: میتوانم با توره رقابت کنم

لیورپول تأسف میخورد که در دور رفت سه امتیاز بازی با منچستر سیتی را با یک پاس اشتباه از سوی مارتین اسکرتل از دست داده است.

آلن همچنین اذعان میکند که آن دیدار و قرارگیری در برابر یایا توره سخت ترین بازی او بوده است.

جو آلن به وب سایت رسمی باشگاه گفت: "اکثر مردم موافقند که ما در آن بازی مستحق کسب سه امتیاز بودیم."

ما در آن بازی بدشانس بودیم و خوش شانسی چیزیست که شما در بعضی از موارد شبیه به آن احتیاج دارید."

"سخت ترین بازیم را در مقابل یایا توره تجربه کردم و فکر میکنم بخوبی از پس آن برآمدم. بیایید امیدوار باشیم که بتوانم دوباره آن را انجام دهم." (میدونه توره تو این بازی نیست داره اینارو میگه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

با توجه به اینکه آلن نسبت به توره از قوای جسمی ضعیف تری برخوردار است، او از نبودن توره و حضورش در جام ملت های آفریقا خوشحال است.

اما این مرد اهل ولز درحال حاضر هم باید بازی فیزیکی را از خود به نمایش بگذارد.

او افزود: "این یک کار عظیم است که در آینده بتوانی از نظر فیزیکی مانند او باشی و این یکی از چالش های بزرگ در زندگی من است."

"من قصد دارم در آینده با او از لحاظ فیزیکی رقابت کنم (تلاشتو بکن میتونی <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) اما شما باید در پیدا کردن راه حل آن به من کمک کنید. این چیزیست که من بر روی آن کار میکنم."

تیم راجرز تنها پس از چهار روز و کسب یک تساوی پرتنش با آرسنال، به منچستر سفر میکند و آلن اصرار دارد که لیورپول میتواند با اعتماد به نفس پای به میدان بگذارد.

این بازیکن خیال باف گفت: "آنها قهرمان فصل گذشته هستند و رکورد باورنکردنی را در اتحاد از خود به جای گذاشته اند."

"این یک بازی هیجان انگیز است. هرچند که ما اعتماد به نفس بالایی داریم، چیزی که همیشه باید داشته باشیم. ما میتوانیم نتیجه ی بازی را به سود خود به پایان ببریم."

Ħ д † ε Ð
02-01-2013, 03:20 PM
جرارد مرا خشنود و شگفت زده کرد

لوئیز سوارز فاش کرد که علاقه مند است در لیورپول و در کنار جوانان تیم بماند و توضیح داد که چگونه جرارد او را در زمین و خارج از زمین کمک کرده است.

این بازیکن 26 ساله در مصاحبه با دیلی میل گفت:"برخی اوقات بسیار خوب بازی می کنیم تا حدی که لایق لیگ قهرمانان هستیم و برخی اوقات نمی توانیم به خوبی لازم بازی کنیم."

"این چیزی است که در فوتبال وجود دارد. به عنوان یک بازیکن فقط می خواهم برنده باشیم ولی بعضی اوقات به اندازه کافی خوب نیستیم."

"هر بازیکن راجع به فوتبال احساس متفاوتی دارد. ما انسان های متفاوتی هستیم. من از آن دسته هستم که همیشه می خواهم پیروز شوم. من از باخت متنفرم."

" چیزی که می توانم بگویم این است که بازیکنان جوان بومی خوبی اینجا داریم. مطمئنم آنها بهترین بازی که می توانند را نمایش می دهند."

"امسال برابر تیم های پائین خوب بازی می کنیم و آنها را می بریم. کاری که سال قبل نمی توانستیم. ما امیدواریم که برابر تیم های بزرگتر بهتر کار کنیم. اگر بتوانیم ما شانس داریم و از نظر فکری قوی تر خواهیم شد."

"به بازی منچستر نگاه کنید. ما در نیمه دوم بهتر از آنها بودیم. در حال حاضر ما از نظر روحی در وضعیت خوبی هستیم و باید هر هفته شبیه این هفته بازی کنیم. ما واقعا استادیوم را با خشنودی ترک می کنیم حتی اگر بازنده باشیم."

"ما دوست داریم به لیگ قهرمانان برسیم. اگر به آن برسیم چیزی برای آینده داریم."

"فرهنگ مربی تیم خوب است. بازیکنان روش او را دوست دارند و برخی بازیکنان به بلوغ بیشتری برای بردن جام ها رسیده اند."

همانند بسیاری دیگر سوارز هم جادوی جرارد را ستود. جرارد اخیرا اروگوئه ای تیم را ستود و او را بهترین مهاجمی نامید که تاکنون در آنفیلد با او کار کرده است.

سوارز گفت:"زمانی که این را شنیدم بسیار شگفت زده و خوشحال شدم (goose pimples)"

"جرارد بازیکن بیار خوبی است و من هرگز این حرف او را فراموش نمی کنم. این باور نکردنی است."

" او بعد از سال ها رکورد فوق العاده ای در انگلیس دارد و الگوی بسیار خوبی برای این بازیکنان و به خصوص من است."

"همه ما به او احترام می گذاریم. او ایجا هر چیزی را برده و اگر بازیکنی در زمین اشتباهی انجام دهد او هرگز او را سرزنش نمی کند."

"او بعد از بازی صحبت می کند و همیشه او درست می گوید. او فقط سعی می کند که کمک کند. او همچنین صحبتهای خصوصی با من داشته که هیچ گاه فراموش نمی کنم. مواردی در خصوص اتفاقاتی که رخ داده و کارهایی که می توانم انجام دهم."

"این صحبت هاست که مردم نمی شنوند و تفاوتهایی را در شخصیت و بازی و زندگی من ایجاد می کند. او انگیزه زیادی در من ایجاد کرده است."

سوارز در پاسخ سوالی پیرامون شادی زندگی در مرسی ساید گفت:"این واقعا باشگاه بزرگی است. از زمانی که بچه بودم رویای بازی در آن را داشتم. این دلیل بودمنم اینجاست. بازی کردن برای لیورپول رویایی است که به واقعیت تبدیل شد."

"می توانید از دوستان و برادرانم بپرسید. چهار یا پنج سال پیش من با لیورپول پلی استیشن بازی می کردم و بازی ها را می بردم. در واقعیت این سخت تر است!"

"اگر می خواهید بدانید که چه اتفاقی رخ می دهد اگر ما به لیگ قهرمانان راه پیدا نکنیم، من جواب خواهم داد: من با لیورپول قرارداد دارم و از بودن در اینجا بسیار خوشحالم. من اینجا خواهم ماند

------------

مانچینی هم تایید کرد که کمپانی در دیدار مقابل لیورپول غایب خواهد بود

Ħ д † ε Ð
02-03-2013, 09:08 PM
دنیل استاریج
تو لیورپول هر 92 دقیقه یک گل
تو چلسی هر 188 دقیقه یک گل
تو سیتی هر 213 دقیقه یک گل

دنیل استوریج : آمدن به لیورپول بهترین تصمیم زندگیم بود.

استوریج میگوید از حضورش در منچستر سیتی خیلی تجربه کسب کرد ولی به اجبار انجا را ترک کرد.

این بازیکن 23ساله به چلسی پیوست و چند ماهی هم در بولتون قرضی بازی کرد تا اینکه چهار هفته پیش به لیورپول ملحق شد.

از زمان آمدن وی به آنفیلد 3گل در 5بازی به ثمر رسانده و یکشنبه نیز باره دیگر به استادیوم اتحاد باز میگردد تا در برابر قهرمان فصل قبل صف آرایی کند.

استوریج در سن 17سالگی تمرین در تیم اصلی سیتی را تجربه کر و اولین بازی خود را در فوریه 2007 انجام داد.

در حالی که آن موقع تیم سیتی یکی از ثروتمندترین باشگاه های فوتبال شده بود و بازیکنان سطح اول جهانی را به خدمت میگرفت و چاره ای جز ترک باشگاه برایش باقی نمانده بود.

او گفت:" وقتی مالک جدید (شیخ منصور) آمد دست به خریدهای گران قیمت زد و برای من هر روز بازی کردن سخت تر میشد.

"مردم میگفتند من حریصم که به چلسی رفتم ولی آنها (سیتی) ثروتمندترین باشگاه جهان هستند. پس چرا من حریصم وقتی به باشگاهی رفتم که کمتر پول دارد؟

"وقتی به چلسی رفتم آنجا نیز برام سخت بود با وجود درگبا و آنلکا.

"میدانستم که هر هفته به من بازی نمیرسد ولی این را میدانستم که از این دو خیلی چیزها یاد میگرفتم.

) شدم که همیشه با منYouth Cupمن با چلسی چند جام بدست آوردم. با سیتی قهرمان جوانان (
خواهند بود.

درباره لیورپول وی افزود:" این باشگاهی است که من در آن جا افتاده ام و برای چندین سال آینده در آن میمانم.

"من نگرانی و استرسی ندارم. من همین الان عاشق این این باشگاه شدم و هر روز به این عشق اضافه نیز میشود.

"تنها باشگاهی که میتوان از نظر تاریخی با لیورپول مقایسه کرد منچستر یونایتد است و شما زمانی میفهمید چقدر
این باشگاه (لیورپول) بزرگ است که وارد آن شوید و این برایم افتخار است که در این باشگاه حضور داشته باشم"

بازی لیورپول و من سیتی در ورزشگاه اتحاد با تساوی 2-2 به پایان رسید.

Ħ д † ε Ð
02-03-2013, 09:13 PM
دنیل استاریج
تو لیورپول هر 92 دقیقه یک گل
تو چلسی هر 188 دقیقه یک گل
تو سیتی هر 213 دقیقه یک گل

دنیل استوریج : آمدن به لیورپول بهترین تصمیم زندگیم بود.

استوریج میگوید از حضورش در منچستر سیتی خیلی تجربه کسب کرد ولی به اجبار انجا را ترک کرد.

این بازیکن 23ساله به چلسی پیوست و چند ماهی هم در بولتون قرضی بازی کرد تا اینکه چهار هفته پیش به لیورپول ملحق شد.

از زمان آمدن وی به آنفیلد 3گل در 5بازی به ثمر رسانده و یکشنبه نیز باره دیگر به استادیوم اتحاد باز میگردد تا در برابر قهرمان فصل قبل صف آرایی کند.

استوریج در سن 17سالگی تمرین در تیم اصلی سیتی را تجربه کر و اولین بازی خود را در فوریه 2007 انجام داد.

در حالی که آن موقع تیم سیتی یکی از ثروتمندترین باشگاه های فوتبال شده بود و بازیکنان سطح اول جهانی را به خدمت میگرفت و چاره ای جز ترک باشگاه برایش باقی نمانده بود.

او گفت:" وقتی مالک جدید (شیخ منصور) آمد دست به خریدهای گران قیمت زد و برای من هر روز بازی کردن سخت تر میشد.

"مردم میگفتند من حریصم که به چلسی رفتم ولی آنها (سیتی) ثروتمندترین باشگاه جهان هستند. پس چرا من حریصم وقتی به باشگاهی رفتم که کمتر پول دارد؟

"وقتی به چلسی رفتم آنجا نیز برام سخت بود با وجود درگبا و آنلکا.

"میدانستم که هر هفته به من بازی نمیرسد ولی این را میدانستم که از این دو خیلی چیزها یاد میگرفتم.

) شدم که همیشه با منYouth Cupمن با چلسی چند جام بدست آوردم. با سیتی قهرمان جوانان (
خواهند بود.

درباره لیورپول وی افزود:" این باشگاهی است که من در آن جا افتاده ام و برای چندین سال آینده در آن میمانم.

"من نگرانی و استرسی ندارم. من همین الان عاشق این این باشگاه شدم و هر روز به این عشق اضافه نیز میشود.

"تنها باشگاهی که میتوان از نظر تاریخی با لیورپول مقایسه کرد منچستر یونایتد است و شما زمانی میفهمید چقدر
این باشگاه (لیورپول) بزرگ است که وارد آن شوید و این برایم افتخار است که در این باشگاه حضور داشته باشم"

بازی لیورپول و من سیتی در ورزشگاه اتحاد با تساوی 2-2 به پایان رسید.

m.e.h.r.d.a.d
02-04-2013, 02:48 PM
جرارد: کسب عنوان مرد سال باعث افتخار است

کاپيتان تيم فوتبال ليورپول گفت:* از اينکه به عنوان بازيکن سال 2012 انگليس برگزيده شدم، احساس غرور و افتخار مي*کنم.

استيوون جرارد پس از آنکه در راي*گيري پايگاه اينترنتي اتحاديه فوتبال انگليس صاحب بيشترين راي و به عنوان بازيکن برتر جزيره معرفي شد، اظهار کرد: از اين بابت واقعا احساس غرور و افتخار مي*کنم. پس از اين موفقيت، احساس شور و نشاط عجيبي دارم. با انگيزه*هاي مضاعف به فکر بازي*هاي بعدي هستم.

به گزارش فارس، او که نوامبر گذشته صدمين بازي ملي*اش را در ديدار با سوئد انجام داد، افزود: فکر مي*کنم اين افتخار در سايه تلاش*هايي که در تيم ملي و ليورپول داشتم، حاصل شد. هر زمان که پيراهن تيم ملي را به تن مي*کنم، به خود افتخار مي*کنم عضوي از سه*شير (تيم انگليس) هستم.

جرارد که در پايان راي*گيري فوق بيش از 40 درصد آرا را به خود اختصاص داد،*افزود: اين نکته که شما مورد توجه هواداران قرار بگيريد و اين همه راي به شما داده شود، چيزي ارزشمند است. فکر مي*کنم اين افتخار به بازيکناني مي*رسد که در تيم*شان کاري خاص انجام مي*دهند.

Ħ д † ε Ð
02-04-2013, 08:29 PM
جردن هندرسون بهترین بازیکن زیر 21 سال انگلیس شد و در این مورد گفت:

"نمی دونم چی بگم, این یک مزیت و افتخار است.از کسانی که به من رای دادند خیلی ممنونم."

استوریج به دلیل مصدومیت جزئی که از ناحیه ران براش به وجود اومده نمیتونه تیم ملی انگلستان در بازی دوستانه در مقابل برزیل همراهی کنه.

==================

اشتباهات رینا در این فصل 14 امتیاز به ضرر لیورپول بوده ، یعنی اگه اشتباهات رینا نبود الان سوم جدول بودیم.

Ħ д † ε Ð
02-04-2013, 08:30 PM
به نقل از daily mirror
انتخاب مردم:طرفداران استيون جرارد را بهترين بازيکن سال 2012 انگليس انتخاب کردند.
فرمانده ليورپول با پشت سر گذاشتن دنی ولبک از منچستر،اشلی کل از چلسی به همراه جردن هندرسن انفيلدی ها که بهترين زير 21 سال شد،بهترين بازيکن سال لقب گرفت.

استيون جرارد ديشب با بهترين بزيکن سال شدن دبل ليورپول را کامل کرد.
جرارد برای بردن اولين جايزه اف ای اواردز که در سنت جرج پارک برگزار ميشد، مجبور به رقابت با مهاجم منچستر يعنی دنی ولبک و اشلی کل از چلسی بود.
کاپيتان انگليس و ليورپول که اين جايزه را در سال 2007 هم برده بود،توانست به رکرد 180000 رأی هواداران برسد و در کنار فرانک لمپارد و وين رونی به عنوان بازيکنانی که دوبار برنده اين افتخار شدند قرار گرفت.
او اين پيروزی را با هم تيمی اش جردن هندرسن شريک شد که با غلبه بر ديگر ليورپولی يعنی مارتين کلی و بازيکن تازه وارد منچستر، ويلفرد زاها بهترين بازيکن زير 21 سال شد.

جرارد گفت"بازی برای انگلستان در اين زمان جزو بهترين تجربه هايی است که يک فوتباليست ميتونه داشته باشه"
"اين يکی از نقاط عطف من به عنوان يک بازيکن به حساب مياد که نشان ميدهد که من چقدر خوش شانسم.اين حرف خودپرستانه است ولی بايد بگم که دارم رويايی زندگی ميکنم."
انجام صدمين بازی يک لحظه با ارزش برای من بود.به اندازه اي هيجان زده بودم که در بازی اولم به خاطر دارم."
"من احساس شادابی ميکنم،و بسيار اميدوار به بازی هاي ملی بيشتری که در پيش خواهم داشت."
مراسم شام در واقع قسمتی از مراسم 120 سلگی اف ای محسوب ميشد،که عملا در روز چهار شنبه با بازی انگليس با برزيل آغاز ميشود.
برندگان جوايز:
بزيکن سال:1-استيون جرارد 2-دنی ولبک 3-اشلی کل
زير 21 سال:جردن هندرسن
بازيکن جوان:نتنيل چالبا
بازيکن تيم c انگليس:جمی تورلی
بخش زنان:
بزيکن سال:استفانی هاوتن
زير 23 سال:تنو دوگّن
بزيکن جوان:الکس گرينوود
ديگر جويز:
تيم سال:تيم ملی زنان انگليس
جايزه زندگی با فوتبال:دو کلرک
بازيکن ناتوان:ابراهيم ديالو

Ħ д † ε Ð
02-04-2013, 08:36 PM
راجرز:لیورپول یکی* از قدرت*های بزرگ انگلیس در چند سال آینده خواهد بود

در بازی شب گذشته لیورپول نمایش خوبی داشت،قرمزها در ابتدا با گل ژکو عقب افتادند اما در ادامه با دو گل بسیار زیبای استاریج و جرارد پیش افتادند و نمایشی بسیار عالی داشتند،اما در نهایت اشتباه رینا باعث شد بازی با تساوی 2-2 به پایان برسد.

راجرز،مربی لیورپول بعد از بازی گفت که احساس می*کند این تیم در حال رشد و پیشرفت است و تنها برخی خرج*های بی*‎مورد و هدر رفتن پول به ضرر تیم تمام شده است:

"این یک عملکرد بسیار زیبا و فوق*العاده در شرایطی سخت و دربرابر یک تیم بزرگ جزیره بود.
موضوعی که برای من مهم است،اعتماد به نفس و کیفیت بازی بازیکنان بود که همه بازیکنان خوب بودند،فکر نمی*کنم کسی منکر این باشد که حق ما در بازی پیروزی بود.
این نشانه پیشرفت ما است.
چیزی که برای من ناامید کننده است این است که ما نبردیم،چون برای پیروزی بازی می*کردیم و در پایان آگوئرو با تلخی پیروزی ما را تبدیل به تساوی کرد.
آن گل یک اشتباه بود و همه به طور واضح این را می*دانند،اما من فکر می*کنم که همه بازیکنان درخشان بودند.
وقتی یک بازیکن اشتباهی انجام می*دهد و برد را تبدیل به مساوی می*کند،هیچ تردیدی وجود ندارد که می*تواند جایش در تیم عوض شود.ما الان استعدادهای زیادی در حال رشد و پیشرفت داریم."

راجرز درباره گل استاریج،در حالی که حدودا 70 متر آن طرف*تر از او ژکو بر اثر برخوردی که با اگر داشت روی زمین افتاده بود؛گفت:

"هدف استاریج مشخص بود و او کاری را کرد که باید می*کرد.مشخص است که ژکو می*گوید این یک ضربه آزاد بود،در حالی که اگر کاری را انجام داد که مدافعان خوب در هنگام دفاع انجام می*دهند و این صحنه خطا نبود.
بازی تقریبا بعد از یک دقیقه هنوز ادامه داشت و داور به جرارد و استاریج گفت که بازی را ادامه دهند،پس مشکلی وجود ندارد.
دنیل اگر ضربه*ای به ژکو زد اما او هیچ صدمه*ای ندید و داور نیز دستون ادامه بازی را داد.
این بد بود که ما بی دلیل کار درخشان استاریج را از بین می*بردیم و بازی را بی دلیل متوقف می*کردیم."

آن طور که به نظر می*رسید در اواخر نیمه اول استاریج از ناجیه ران پای چپ خود احساس ناراحتی می*کرد،اما تا پایان و تا وقتی که آلن جایگزین او شد بازی کرد و در حال حاضر معلوم نیست که در بازی دوستان انگلستان-برزیل حاضر خواهد شد یا نه.راجرز در این باره گفت:

"او احساس ناراحتی از ناحیه ران پای چپش داشت،اما در بین دو نیمه گفت که شناس بازی در نیمه دوم را نیز به او بدم و می**خواست بازی کند.اما او درباره بازی دوستانه انگلستان برابر برزیل شکاک است.
این واقعا ناراحت کننده است،چرا که او واقعا عالی بود و همه کار برای تیم می*کرد،ترکیب او همراه با داونینگ،سوارز و هندرسون بی نظیر بود

---------------------------------------

تو فیسبوک و توئیتر رسمی رینا خیلی بهش توهین شده

توئیت کینگ:

"امروز عملکرد لیورپول عالی بود.لایق بیشتر بودیم."

Ħ д † ε Ð
02-04-2013, 08:40 PM
راجرز عملکرد ممتاز جرارد و کرگر را ستود

به گزارش کانون هواداران لیورپول در ایران،راجرز عملکر خوب دو بازیکن با تجریه خود استیون جرارد و جیمی کرگر در جریان تساوی 2-2 با من سیتی را ستود.

راجرز گفت:"من فکر می کنم آنها فوق العاده بودند.به بازی کارا نکاه کنید،بازی را رهبری و کنترل می کرد.دو بازی بزرگ و دو عملکرد خوب داشت.او برابر آگرو که یکی از بهترین های جهان است بازی کرد."

"در مرود جرارد شما بازی او را دیدید و متوجه شده اید که در طول فصل هر چه که جلو می رویم او بهتر و بهتر می شود.او از کاری که می خواهد انجام دهد درک بالای دارد.او یک گل زیبا زد و جو هارت را مغلوب کرد.

"بازیکنان با تجربه نقش مهمی باری ما ایفا کردند.ما بازیکنان جوان و با استعداد زیادی داریم که برای پیشرفت کردن احتیاج به زمان دارند."

استوریج =
لیورپول به قهرمانی های گذشته خود باز میگردد

جرارد:می*توانیم برای مقام چهارمی بجنگیم

در حالی که به نظر می*رسد پس از دو تساوی 2-2 برابر دو تیم آرسنال و منچستر سیتی،لیورپول تقریبا شانس بسیار کمی برای رفتن به لیگ قهرمانان اروپا و قرارگیری در جایگاه چهارم دارد،اما کاپیتان جرارد معتقد است که بازیکنان تیم می*توانند برای به دست آوردن مقام چهارمی این فصل بجنگند و دلیلی وجود ندارد که نتوانند به لیگ قهرمانان بروند.اکنون حساس ترین مسابقات لیورپول برای رفتن به لیگ قهرمانان بازی برابر اورتون،تاتنهام و چلسی است.

جرارد امیدوارانه می*گوید:

"پس از بازی برابر منچستر سیتی و آرسنال ما این باور را داریم که می*توانیم موفق شویم.
سیتی یک تیم خوب است و ما در یک بازی سخت برابر این تیم خوب بازی کردیم،گرچه می*توانستیم برنده باشیم.
ما باید در این راه امیدوار باشیم و اعتماد به نفس خود را داشته باشیم و علاوه بر این به توانایی*های خود نیز مطمئن باشیم تا به بالای جدول برسیم.
ممکن است که تا به حال نتایجی که برای رسیدن به بالای جدول می*خواستیم را کسب نکرده*ایم،اما توانیی رسیدن به مقام چهارمی را داریم.
ما دوست داریم امتیازات زیادی از الآن تا پایان فصل کسب کنیم تا برای مقام چهارم بجنگیم.
تیم ما در حال حاضر واقعا قوی است،قبل از پنجره نقل و انتقالات سوارز دست تنها بود اما الآن در حمله قوی*تر هستیم.
در حال حاضر ما دنیل استاریج را داریم که به ما کمک می*کند و تا کنون درخشش خوبی داشته است.
در بازی با منچستر سیتی ما تیم برتر بودیم،اما این ناراحت کننده است که نتوانستیم از پیروزی*مان دفاع کنیم."

جرارد درباره گل اول لیورپول و صحنه برخورد دنیل اگر با ژکو گفت:

"من فکر می*کنم بسیاری از بازیکنان ما حتی نمی*دانستند که ژکو روی زمین است.هیچ اتفاقی در موقع برخورد اگر و ژکو رخ نداد و وقتی ما به سمت داور رفتیم او فریا زد «بازی را ادامه دهید».
این وظیفه بازیکنان لیورپول نیست که بازی را متوقف کنند،این وظیفه داور است و اگر بازیکنان منچستر سیتی به این موضوع شکایت داشتند باید این موضوع را با داور در میان می*گذاشتند

Ħ д † ε Ð
02-04-2013, 08:47 PM
رینا:لیورپول نمی تواند در لیگ برتر رقابت کند

به گزارش کانون هواداران لیورپول در ایران،پپه رینا اعتقاد دارد که لیورپول یارای رقابت کردن با تیم هایی همچون منچستریونایتد،منچسترسیتی و چلسی را ندارد.

رینا گفت:"در حال حاضر ما نمی توانیم با تیم های بزرگ رقابت کنیم.آنها دارای دو برتری نسبت به ما هستند. هم از نظر مالی بهترند و هم از نظر سطح کیفی."

"این دلایلی است که انها را برتر می سازد نه وجود یک یا دو بازیکن خوب.

"لیورپول در حال پشت سر گذاشتن یک دوره خاص اعم از ایده های جدید و فلسفه های متفاوت بازی کردن است.این کار وقت گیر است.مردم باید صبور باشند.این برای ما طبیعی است که تغییر پذیریم."

جان بارنز از عملکرد لیورپول تکجید کرد

Ħ д † ε Ð
02-05-2013, 08:26 PM
شلوی دلایل بازی نکردنش را بیان کرد

به گزارش کانون هواداران لیورپول در ایران،جونجو شلوی در نیم فصل اول و تا بازی لیورپول و استوک سیتی که به شکست لیورپول منجر شد در ترکیب قرار میگرفت.تا بازی با استوک سیتی شلوی در لیگ برتر 14 بار برای لیورپول بازی کرد اما از آن به بعد وضعیت او برای بازی مبهم شد.

شلوی گفت:"من برابر استوک بازی کردم اما قطعا بازی خوبی نبود.مقداری مشکلات شخصی داشتم که در طول زندگی رخ می دهد.فکر نمی کنم تنها کسی که آن روز بد بازی کرد من بودم اما همه چیز به گردن من افتاد(فکر کنم مفهومش همین میشه)."

"من باید در تمرینات سخت تلاش کنم تا جایگاه خود را پس بگیرم و هم اکنون همین کار را هم انجام میدهم."

جیمی کرگر بعد از مساوی با آرسنال:همه چیز به بازی بعدی بستگی دارد

کرگر گفت:"من همیشه اینگونه فکر می کنم که بعد از یک مساوی شما باید به عملکرد خود در بازی بعد نگاه کنید.اگر بازی بعد را ببریم چهار امتیاز با ارزش کسب کرده ایم.اگر ببازیم از شش امتیاز ممکن فقط یک امتیاز گرفتیم.ما باید از سیتی امتیاز بگیریم."

--------------------------------------------

روزنامه دانمارکی خبری رو منتشر کرده که پلیس اتحادیه اروپا در خصوص بازی لیورپول و دبرسن در سال 2009 در لیگ قهرمانان در حال تحقیق و بررسی هست

از طرفی گاردین میگه باشگاه لیورپول اعلام کرده هیچ تماسی در خصوص تحقیق در این رابطه در خصوص این بازی از سوی پلیس نداشته است

Ħ д † ε Ð
02-05-2013, 08:32 PM
برنامه بازی های لیورپول تا پایان فصل

13 بازی تا پایان فصل که 7 بازی در آنفیلد برگزار میشه و 6 بازی در خانه حریفان

وست برومویچ ، لیورپول (میزبان)

سوانسی ، لیورپول (میزبان)

ویگان ، لیورپول (میهمان)

تاتنهام ، لیورپول (میزبان)

ساوتمتون ، لیورپول (میهمان)

استون ویلا ، لیورپول (میهمان)

وستهام ، لیورپول (میزبان)

ردینگ ، لیورپول (میهمان)

چلسی ، لیورپول (میزبان)

نیوکاسل ، لیورپول (میهمان)

اورتون ، لیورپول (میزبان)

فولهام ، لیورپول (مهیمان)

کویین پارک رنجرز ، لیورپول (میزبان)

مارتین دوباره بهترین بازیکن سال اسلواکی شد

Gerrard- England's player of the year
Daniel Agger- Denmark's player of the year
Martin Skrtel- Slovakia's player of the year
Jordan Henderson- England U21 player of the year
Joe Allen - Wales player of the year..

Ħ д † ε Ð
02-05-2013, 08:43 PM
Aldridge:باید هندرسون را تشویق کنم

John Aldridge معتقد است که بازیکن خط میانی لیورپول،جردن هندرسون اکنون در بهترین شرایط آمادگی و بهترین دوران خود در لیورپول به سر می*برد و اکنون پس از انتخاب وی به عنوان بهترین بازیکن زیر 21 سال انگلیس در سال گذشته،از او انتظار بیشتری با ورود به سن 22 سالگی دارد.

هندرسون از چند هفته گذشته شروع به پیشرفت عالی و انجام بازی*های خوب برای تیم کرد و پس از گل زیبایش به نورویچ سیتی،در برابر آرسنال نیز گل زنی کرد.

مهاجم سابق قرمزها نیز آمادگی کنونی هندرسون را تشویق می*کند:

"من باید هندرسون را به دلیل پیشرفت در بازی و نمایش درخشانش تحسین کنم.
در زمان انتقال او،من در میان منتقدان وی انتظار بسیار بیشتری از او داشتم،اما حالا او عالی کار می*کند.
او در برابر آرسنال واقعا خوب بازی کرد و من فکر می*کنم وی در یکشنبه بهترین نمایش خود را برای لیورپول داشت.او واقعا سخت کار می*کند و توانسته* است خودش را جلوتر از آلن اثبات کند.
تبدیل شدن به بهترین بازیکن زیر 21 سال انگلیس اعتماد به نفس او را بالا برده و من برای او بسیار خوشحالم

=======================

ه په رینا: اینکه والدز میخواد بارسا رو ترک کنه یه سورپرایزه. شایعات در مورد من که جانشین او می شوم؟ من با لیورپول تا سال 2016 قرارداد دارم و می خواهم آن را به پایان برسانم!

-=====================

دیگو مارادونا در مورد لیورپول:

آن ها در استانبول ثابت کردند که معجزه وجود دارد. لیورپول تیم من در انگلیس می باشد. لیورپول نشان داد که فوتبال زیباترین ورزش است.

Ħ д † ε Ð
02-05-2013, 08:47 PM
رینا میخواهم در لیورپول بمانم

رینا در گفتگو با Movistar گفت : " بارسلونا بهترین باشگاه جهان است . من قبلا در آنجا هم به عنوان بازیکن و هم یک شخص حضور داشتم .

" برای من یک سورپرایز است که والدز قصد دارد آنجا را ترک کند . شایعاتی درباره جانشینی من به جای او هست ؟ من تا 2016 با لیورپول قرارداد دارم و میخواهم تا پایانش هم در اینجا بمانم . "

--------------------------------------

جرارد:استوریچ بازیکن با ارزشی برای لیورپول شده است

به گزارش کانون هواداران لیورپول در ایران،استیون جرارد کاپیتان تیم لیورپول اذعان داشت که استوریچ در این فصل دارایی لیورپول است.

جرارد گفت:"تیم ما هم اکنون خیلی قدرتمند کار می کند.قبل از نقل و انتقالات ما در خط حمله با کمبود روبرو بودیم بطوری که سوارز کار دو نفر را انجام می داد.

"اما حالا که استوریچ آمده است دست ما را در خط حمله برای ایجاد موقعیت باز کرده است.دنیل خیلی زور برای ما جا افتاد.

"تعداد تیم های کمی در بازی با من سیتی می توانند مانند ما بر بازی غلبه داشته باشند.این نا امید کننده بود که نتوانستیم بازی را ببریم و زمین را با یک تساوی ترک کردیم."

Henderson - 11 starts, 3 goals , 5 assists.

Wilshere - 20 starts, 2 goals , 3 assists

Cleverley - 21 starts, 2 goals , 3 assists

Ħ д † ε Ð
02-05-2013, 08:49 PM
جو هارت تحت تاثیر بازی لیورپول

به گزارش کانون رسمی هواداران لیورپول در ایران،جو هارت اعتراف کرد که اتفاقاتی باعث شد که آنها یک امتیاز کسب کنند.

هارت گفت:"بازی سختی بود و لیورپول خیلی خوب کار کرد.تصور می کنم که خوش شانس بودیم که توانستیم در پایان بازی را مساوی کنیم.خجالت آور است اما ما می بایست رو به جلو حرکت کنیم."

"انها تیم بسیار خوبی هستند و من فکر می کنم کاری که مربی از آنها می خواد را به اجرا در می آورند."

-----------------------------------------

احساس همدردی جانسون برای استوریچ

به گزارش کانون هواداران لیورپول در ایران،دنیل استوریچ به دلیل مصدومیتی که برایش بوجود آمده است نتوانسته است که تیم ملی را همراهی کند و گلن جانسون هم تیمی وی برای او ابراز تاسف کرد.

جانسون گفت:"او بازیکن بزرگی است و خیلی خوب شد که با او قرارداد بستیم."

"او خیلی زود توانست به ما کمک کند و من مطمئنم این روند ادامه خواد داشت.زمانی که در فضاهای کوچک صاحب توپ می شود مدافعان را تا حد مرگ می ترساند."

Ħ д † ε Ð
02-05-2013, 08:50 PM
به گزاارش کانون رسمی هواداران لیورپول در ایران،استیو نیکول اسطوره آنفیلد از باشگاه درخواست کرد که به جیمی کرگر نقش مربیگری بدهد.

استیو نیکول گفت:"جیمی به نظر می رسد از آن نوع افرادی باشد که مربی گری در خون آنهاست.

"او هیچ گاه کار بیهوده ای انجام نمی دهد.زمانی که حرفی باید زده شود او آن را بیان می کند.او قطعا از دانش تاکتیکی بالایی برخوردار است.زمانی که شما نقش مهاجم آخر را دارید بیشتر از این نمی توانید بازی کند مگر اینکه بسیار هوشیار باشید.

"او قطعا آینده ای در لیورپول دارد.لیورپول دیوانه خواهد بود اگر اجازه دهد او باشگاه را ترک کند.نه فقط به خاطر شخصیت او بلکه به خاطر دانشی که دارد."

جانسون: او عضوی کلیدی برای هر تیمی میباشد

گلن جانسون انسجام استیون جرارد در پیراهن تیم ملی را مورد ستایش قرار داد.

پس از اتمام یک قرن، در نوامبر سال گذشته جرارد به ششمین بازیکن انگلیس تبدیل شد. این هافبک لیورپول توانست دیشب برای دومین بار جایزه ی بهترین بازیکن سال انگلستان را از آن خود کند.

این مدافع به اسکای اسپورتس گفت: "او عضوی کلیدی برای هر تیمی است. او سالها در رقابت بهترین بازیکن سال حضور دارد."

جانسون 44 حضور را در تیم ملی انگلستان تجربه کرده است و او به این موضوع که روزی بتواند رکورد کاپیتان را بزند، خندید.

این 28 ساله گفت: "من این را نمیخواهم بگویم."

"من از آنچه انجام میدهم خوشحالم و در حال حاضر میخواهم بازی کنم. هرچه بیشتر ادامه دهم،بهتر است."

جانسون همچنین به تأثیر امضای قرارداد با دنیل استوریج سخن گفت

Ħ д † ε Ð
02-07-2013, 04:16 PM
طرفداری- په په رینا، دروازه بان تیم لیورپول، در مصاحبه ای اختصاصی با Canal Movistar، در مورد بعضی از مسائل جاری فوتبال اسپانیا و اروپا به اظهار نظر پرداخته است.

کاسیاس؛ "با او صجبت کرده ام. بلافاصله بعد از مصدومیتش، برای او پیام دلگرمی فرستادم و امیدوارم سریع تر به میان ما بازگردد. او باید سریع تر و هرچه بهتر، بهبود یابد. دست های او برای ادامه شغلش حیاتی هستند و باید مراقب آنها باشد."
کاسیاس و نیمکت نشینی؛ "فکر نمی کنم چسباندن بازیکنان بزرگی چون ایکر به نیمکت باعث انگیزه دادن به آنها شود. راه های دیگری هم برای مواجهه با چنین موضوعاتی وجود دارد."
دیگو لوپز؛ "او دروازه بانی بزرگ و در حد و اندازه های رئال مادرید است. از این که به چنین سرعتی کار انتقال او انجام شد، تعجب کردم، اما مطمئنم بدون شک بدرد رئال خواهد خورد."
ویکتور والدز؛ "تصمیم والدز مرا شوکه کرد، چون او در حال ترک بهترین تیم جهان است!"
بارسا؛ "بارسلونا بهترین تیم جهان است. می دانم این ادعا به چه معنا است، اما از آن مطمئنم، چون به عنوان یک بازیکن و یک انسان، در آنجا بزرگ شده ام."
شایعات پیوستنش به باسا؛ "بارسا؟ من وقتی که قراردادی را به امضا می رسانم، هدفم تحقق کامل آن است. هم اکنون هم تا سال 2016 با لیورپول قرارداد دارم."

آخرین اخبار از مصدومیت استوریج و استرلینگ

به گفته ی مربی لیورپول میک مارش ، لیورپول امیدوار است تا دنیل استوریج و رحیم استرلینگ را در بازی روز دوشنبه در برابر وست بروم ویچ آلبیون در اختیار داشته باشد .

رحیم استرلینگ و دنیل استوریج هر دو به دلیل مصدومیت ، به ترتیب قادر به همراهی تیم زیر 21 ساله ها و بزرگسالان رانگلیس نبودند .

استوریج در بازی هفته ی گذشته در مقابل منچستر سیتی دچار کشیدگی ران شده بود.

مارش اذعان داشت : " هر دوی آن ها در حال انجام مراحل درمان هستند " .

" آن ها قادر به بازی برای انگلیس به خاطر مصدومیت بوجود آمده، نبودند "

" مصدومیت رحیم کمی بیش از حد طول کشیده است . دنیل نیز در آخر هفته دچار مصدومیت شد اما با کمی خوش شانسی آن ها درمان خواهند شد و به بازی روز دوشنبه خواهند رسید ."

Ħ д † ε Ð
02-07-2013, 04:21 PM

کاپیتان جرارد همراه با تندیسی که به مناسبت تقدیر از وی برای انجام صدمین بازی ملی اش.
این مراسم تقدیر در بازی دوستانه بین دو تیم ملی انگلیس و برزیل در ورزشگاه ومبلی انجام گرفت

----------------

بن عرفا به لیورپول ؟

-----------------

Mamadou Sakho در پایان فصل از پاریسن*ژرمن جدا خواهد شد

Mamadou Sakho،مدافع 22 ساله و فرانسوی پاریسن*ژرمن تصمیم دارد در پایان فصل و در نقل و انتقالات تابستانه 2013 از این تیم جدا شود و احتمال پیوستن او به یک باشگاه لیگ برتری زیاد است.

وی می*گوید:
"من هر کاری برای رفتن به جام جهانی 2014 می*کنم،اما نیاز به بازی بیشتر دارم.من نمی*توانم بازی کردن در حد چند دقیقه را قبول کنم و نیاز به پیشرفت در حرفه*ی خود دارم.من در پایان فصل با مسئولان این تیم در این رابطه صحبت می*کنم،اگر من باید برای بودن در جام جهانی 2014 باید پاریس را ترک کنم،چاره*ای جز ترک پاریسن*ژرمن ندارم."

او درباره پیشنهادهایی که از سوی لیورپول و آرسنال دارد می*گوید:
"من لیگ برتر را می*پرستم."

Ħ д † ε Ð
02-07-2013, 04:22 PM
به گفته یکی از ژورنالیستای ایتالیایی فیورنتینا علاقمند به جذب فابیو بورینیست حتی ادعا کرده که مذاکرات بین فیورنتینا و لیورپول در مرحله پیشرفته ای قرار داره

زنیت میخواد با 13 میلیون قبل از به اتمام رسیدن پنجره نقل و انتقالات روسیه که 24 فوریست مارتین اسکرتل رو به خدمت بگیره

به نقل از گاردین لیورپول قصد داره از اندی کارول برای به خدمت گرفتن بن عرفا استفاده کنه.

Ħ д † ε Ð
02-07-2013, 04:28 PM

آلن پاردیو اعلام کرده اندی کارول در صدر لیست تابستونیش قرار داره

پیج رسمی لیورپول تو فیسبوک با گذاشتن این عکس گفته که جیمی کرگر در پایان فصل باشگاه رو ترک و از فوتبال خداحافظی می کنه

Ħ д † ε Ð
02-07-2013, 04:29 PM
ستارگان جهان که استیون جرارد را در تیم منتخب خود گذاشتند

اسون گوران اریکسون:

"بازيکن همه جانبه خط مياني که ميتواند هر چيز و همه چيز را انجام دهد."

داوید ویا سانچز:

"من واقعا عاشق استيون جرارد هستم.تنها يک مشکل با او وجود دارد-نميتوانم بياد بياورم که اسمش يک يا دو آر دارد.عاشق روش بازي او هستم.يک رهبر الهام بخش است, گلزني ميکند, پاسهاي عالي ميدهد, با قدرت حرکت ميکند, تکل ميزند... همه چيز.استيوي خيلي درخشان است-يک بازيکن کامل."

آندره شوچنکو:

"نهايت يک بازيکن در روز مدرن.داراي يک موتور بزرگ و قدرتمند بعلاوه اندازه بزرگ و پاهاي بلند.او يکي از بهترين ها د دادن پاس هاي قطع کننده و بازيخواني است.و زماني که مالک توپ است به همان اندازه شگفت انگيز است.يکي از بهترين پاسور ها, شوت عالي, سريع است و ميتواند بازيکنان را شکست بدهد.ميتواني او را در هر پستي به بازي بگيري."

مارسل دسایی:

"يک بازيکن شگفت انگيز. به سختي ميتوانم به يک بازيکن ديگر که ميتواند يک شوت به با اين چنان کمال و زيبايي ارائه کند فکر کنم.اين چنين يک بازيکن همه کاره: خوب در توپگيري از حريف, هميشه تلاش ميکندبراي همتيمي هايش چيزي خلق کند, و کشنده است زماني که به سمت دروازه شوت ميزند.همچنين مانند تري, يک رهبر است."

امانوئل پتی:

"يکي از بزرگترين هافبکهاي فوتبال امروز.يک همه کاره, يک بازيکن که هر کاري انجام ميدهد.پاس,تکل,شوت,دويدن.همچ ين از فروتني اش قدر داني ميکنم.براي من, نشانه اي از عظمت است.الهام بخش است."

ساموئل اتو'و:

"هجومي تر از ديارا, به عنوان يک هافبک زياد گل ميزند.جرارد ضربان و نبض ليورپول است و او از شهر ليورپول است.تصور کنيد کاپيتان شهر محل تولد خود باشيد! بازي در مقابل ليورپول با جرارد دشوار است چون فضاي زيادي را پوشش ميدهد

Ħ д † ε Ð
02-07-2013, 04:31 PM
هواداران مرا در لیورپول نگه داشتند

به گزارش کانون هواداران لیورپول در ایران،سوارز اذعان داشت که تمدید قرارداد او تا سال 2018 به دلییل حمایت های هواداران در انفیلد واقعیت دارد.

سوارز در ماه های اخیر از طرف تیم های بایرن مونیخ،یوونتوس،منچسترسیتی و رئال مادرید پیشنهاداتی داشت اما خود او حدس و گمان ها را کنار زد و خواهان ماندن در آنفیلد شد.

سوراز گفت:"وقتی من سرودهای هواداران را در زمین و حتی در رختکن می شنوم واقعا روحیه می گیرم.این باورنکردنی و حتی چیزی بیشتر از آن است که هوادران در زمین احساسات شما را بر می انگیزند و علاقه ی خود را نشان می دهند."

"جهان متوقف میشود و همه با شال های که در دست دارند برای ادامه حیات این باشگاه با شور و نشاط و انگیزه ی بالایی سرود می خوانند.خیلی خوشحالم که اینجا هستم و خانواده ام زندگی در اینجا را دوست دارند.من باید از بودن در این باشگاه لذت ببریم زیرا رویای بچه های بازی کردن در اینجاست و اینک آن رویا برای من به واقعیت تبدیل شده است

'گویا پیشنهادمون برای بن عرفا 20 ملیون یورو هست.

Ħ д † ε Ð
02-07-2013, 04:34 PM
امیدواری سوارز برای حضور در لیگ قهرمانان اروپا

لوییز سوارز مهاجم تیم فوتبال لیورپول معتقد است که لیورپول میتواند در فصل آینده رقابت های لیگ قهرمانان اروپا حضور داشته باشد اگر آن ها بتوانند نمایش های خوب اخیرشان را نگه دارند.

" من بسیار خشنود و راضی هستم زیرا لیورپول در حال پیشرفت است.

" این تیم برای اولین بار نیست که این طورپایین آمده است(منظور رتبه ی جدول). اما حالا ما سرمربی جدیدی را داریم که فلسفه ی خاص خودش را دارد از این رو بازیکنان بسیار خوشحال هستند.

" ما نشان دادیم که توانایی مقابله با هر تیمی را داریم. ما شانس پیروزی در بسیاری از آن بازی ها را داشتیم.(منظور بازیهای مقابل تیم های بزرگ)

" اگر ما در هر بازی لیگ برتر با همان قدرتی که در مقابل تیم های بزرگ از خود نشان داده ایم ، بازی کنیم قطعا ما می توانیم رتبه ی خودمان را در جدول بالاتر ببریم.

کرگر بعد از اعلام خبر خداحافظی خود در پایان فصل گفت:« این آخرین فصل من به عنوان بازیکن حرفه ای در لیورپول خواهد بود.»

« من این خبر را الان اعلام می کنم برای اینکه نمی خواهم مربی یا باشگاه در مورد آینده من صحبت کنند وقتی من قبلا تصمیم خود را گرفته ام. من از الان تا پایان فصل کاملا متعهد خواهم بود تا بهترین عملکرد خود را برای باشگاه داشته باشم همانطوری که از شروع کارم در لیورپول (از 9 سالگی) انجام داده ام.»

« این یک امتیاز و افتخار برای من بود که به این مدت طولانی به باشگاه خدمت کنم و بسیار مفتخرم برای کارهایی که کرده ام و به خاطر حمایت هایی که شده ام تشکر می کنم. خاطرات بسیاری دارم که می خواهم به اشتراک بذارم و از مردم تشکر کنم اما الان زمان آن نیست.»

« من تا پایان فصل نظر دیگری در مورد این تصمیم نمی دهم. تمام تمرکز ما باید بر روی این باشد که در بهترین رده لیگ را به پایان برسانیم و تلاش کنیم آخرین جامی را که امسال می توانیم به دست بیاوریم را کسب کنیم.»

Ħ д † ε Ð
02-07-2013, 04:40 PM
فابیو بورینی تک گل تیم ملی زیر 21سال ایتالیا رو تو پیروزی 1-0 این تیم مقابل زیر 21سال آلمان به ثمر رسوند.

استیون جرارد و گلن جانسون 90 دقیقه برای سه شیرها بازی کردند که انگلستان موفق شد با 2 گل رونی و لمپارد برزیل رو در ورزشگاه ومبلی شکست بده

لوئیز سوارز 90 دقیق برای اروگوئه مقابل اسپانیا بازی کرد که درنهایت جدال قهرمان اروپا و قهرمان آمریکا 3-1 به نفع قهرمان اروپا به اتمام رسید.

Ħ д † ε Ð
02-07-2013, 04:41 PM
دنیل اگر برای دانمارک 90 دقیقه بازی کرد که در نهایت دانمارک از مقدونیه 3-0 شکست خورد.

----------------------

جو آلن در پیروزی تیم ولز مقابل اتریش حضور داشت و پاس گل اول رو برای گرت بیل فرستاد تا در نهایت این بازی 2-1 به نفع ولز به پایان برسد.

------------------------

ارتین اشکرتل و تیم اسلواکی هم مقابل تیم بلژیک 2-1 تن به شکست دادند.

Ħ д † ε Ð
02-07-2013, 04:43 PM
کوتینیو تمریناتشو با لیورپول شروع کرده ، اما یه آسیب دیدگی جزئی داره که معلوم نیست به بازی روز دوشنبه میرسه یا نه

----------------------

مسی 31 گل در 76 بازی برای آرژانتین

سوارز 30 گل در 60 بازی برای اروگوئه

---------------------

جو هارت:

"وقتی به گلی که جرارد به من زد فکر میکنم نمی توانم بخوابم.خیلی سریع اتفاق افتاد.اشتباه نیست که او بهترین بازیکن انگلستان است."

Ħ д † ε Ð
02-07-2013, 04:44 PM
آندره شوچنکو در مورد استیون جرارد:

"نهايت يک بازيکن در روز مدرن.داراي يک موتور بزرگ و قدرتمند بعلاوه اندازه بزرگ و پاهاي بلند.او يکي از بهترين ها د دادن پاس هاي قطع کننده و بازيخواني است.و زماني که مالک توپ است به همان اندازه شگفت انگيز است.يکي از بهترين پاسور ها, شوت عالي, سريع است و ميتواند بازيکنان را شکست بدهد.ميتواني او را در هر پستي به بازي بگيري."

مارسل دسایی در مورد استیون جرارد:

"يک بازيکن شگفت انگيز. به سختي ميتوانم به يک بازيکن ديگر که ميتواند يک شوت به با اين چنان کمال و زيبايي ارائه کند فکر کنم.اين چنين يک بازيکن همه کاره: خوب در توپگيري از حريف, هميشه تلاش ميکندبراي همتيمي هايش چيزي خلق کند, و کشنده است زماني که به سمت دروازه شوت ميزند.همچنين مانند تري, يک رهبر است."

امانوئل پتی در مورد استیون جرارد:

"يکي از بزرگترين هافبکهاي فوتبال امروز.يک همه کاره, يک بازيکن که هر کاري انجام ميدهد.پاس,تکل,شوت,دويدن.همچ ين از فروتني اش قدر داني ميکنم.براي من, نشانه اي از عظمت است.الهام بخش است."

داوید ویا سانچز:

"من واقعا عاشق استيون جرارد هستم.تنها يک مشکل با او وجود دارد-نميتوانم بياد بياورم که اسمش يک يا دو آر دارد.عاشق روش بازي او هستم.يک رهبر الهام بخش است, گلزني ميکند, پاسهاي عالي ميدهد, با قدرت حرکت ميکند, تکل ميزند... همه چيز.استيوي خيلي درخشان است-يک بازيکن کامل."

Ħ д † ε Ð
02-07-2013, 04:45 PM
فردا پنجاه و سومین سالگرد تراژدی هوایی مونیخه . جایی که 23 نفر من جمله بازیکنان و مربیان و ... منچستر یونیتد به علاوه چند ژورنالیست و خدمه هواپیما کشته شدند . پس از حادثه لیورپول و ناتینگهام اولین تیم هایی بودن که برای کمک به داد منچستر رسیدند و شنکلی 5 بازیکن لیورپول رو به علاوه هر بازیکنی که از تیم رزرو بخوان با این شرط که باشگاه لیورپول دستمزدشون رو بده به یونایتد پیشنهاد داد . شنکلی پس از حادثه در سخنانی سر مت بازبی بازیکن اسبق لیورپول و سرمربی وقت منچستر رو بهترین مربی تاریخ دونست .
یاد و خاطره و کشته شدگان مونیخ هم مثل کشته شدگان هیلزبرو برای لیورپولی های واقعی همیشه جایگاه خاص خودش رو داره .

دارن کلارک, یکی از بزرگترین گلف بازهای حرفه ای جهان که تا به حال 22 عنوان قهرمانی بدست آورده طرفدار لیورپول است.

او علایقش به گاردین را به شکل زیر نامبرد:

"ماهیگیری, سیگار, مشروب ناب, ماشین ها و باشگاه لیورپول"

Ħ д † ε Ð
02-08-2013, 07:23 AM
بورینی:در لیورپول خوشحالم

فابیو بورینی،بازیکن ایتالیایی لیورپول که در تابستان گذشته به آنفیلد آمد پس از یک دوره مصدومیت طولانی،حال به نظر می*رسد که پیشنهاداتی از سوی فیورنتینا در ایتالیا دارد.

بورینی هنوز به فورم خوب خودش در لیگ برتر جزیره نرسیده و مصدومیت طولانی نیز گریبان گیر او بوده است.

اما مدیر برنامه*های بورینی به نمایندگی او گفته که بورینی در لیورپول خوشحال است و به رفتن فکر نمی*کند:

"من هرگز با فیورنتینا تماسی نگرفته*ام.فابیو در لیورپول خوشحال است،او در یکی از معتبرترین باشگاه*های جهان است و او در لیگ جزیره مشکلی ندارد.برگشت به ایتالیا؟فابیو به تازگی به آنفیلد آمده و تا 2017 با لیورپول قرارداد دارد.اگر علاقه فیورنتینا به بورینی حقیقت داشته باشد،باید از آن*ها بابت توجه به استعدادهای جوان تشکر کنم،اما این موضوع نیازی به صحبت با فابیو ندارد.او از بند مصدومیت رها شده و دوباره آغاز کرده و ذهنش کاملا متمرکز بر لیورپول است

===================================

سوارز در گفتگو با شو رادیویی Al Primer Toque اعلام کرد که اگر او می توانست یک بازیکن اسپانیایی رو به لیورپول بیاورد آن بازیکن قطعا آندرس اینیستا بود

================================

استیو کلارک در مصاحبه با سایت رسمی وستبروم:

"من نمیتوانم آرام باشم. زیرا روی نوار باخت قرار داریم. در ابتدای فصل همه چیز خوب بود- هر کسی دوست داشت فقط چیزهای مثبت شما را بگوید. این زمان سختی برای ماست. متاسفانه ما پیش از بازی برابر لیورپول بازیهای ملی را پیش رو داریم."

"من نگران بازی بعدی نیستم. ما به اندازه کافی برای این بازی آماده ایم."

"ما دوشنبه بازی سختی پیش رو داریم زیرا به مصاف تیمی می رویم که من سال گذشته در آنجا کار می کردم. وستبروم قادر است به آنفلیلد برود و با نتیجه مثبتی خارج شود."

"ما شخصیت بزرگی از خود در نیمه دوم بازی با تاتنهام نشان دادیم. هر کسی در این باشگاه تلاشی 100% داشته و این برای پیشرفت بسیار مهم است."

Ħ д † ε Ð
02-08-2013, 07:25 AM
Phil Thompson نیز کاراگر را تحسین می*کند

Phil Thompson،اسطوره محبوب لیورپول،پس از انتشار خبر بازنشستگی جیمی کاراگر در پایان این فصل به تحسین او پرداخت.

او همه کار برای لیورپول کرد،بازی کردن برای لیورپول افتخار بزرگی است.ما باید بابت بازی*ها و نمایش*هایی که او برای باشگاه انجام داده برای او احترام قائل شویم.هر کاری که کارا در طول دوران حرفه*ای خودش انجام داد،برای لیورپول بود.برخی مردم این تصمیم کارا را زیر سوال بردند،اما جیمی فکر می*کند که تصمیمش درست است،نه به خاطر خودش،بلکه به خاطر کل باشگاه.او فوتبال خوبی باز کرد،قطعا او اکنون از محبوبیت و اعتبار زیادی نزد مردم برخوردار است.او می*تواند در هر نسل و در همه جای باشگاه لیورپول تاثیر داشته باشد."

----------------------------------------------

تیم زیر 21 سال انگلستان دیشب موفق شد در یک بازی دوستانه با نتیجه 4 بر 0 تیم سوئد رو ببره .
گلزنانه این دیدار تام اینس 2 بار ---شلوی 1 بار ---ویکهام هم 1 بار

Ħ д † ε Ð
02-08-2013, 07:26 AM

Ħ д † ε Ð
02-08-2013, 07:28 AM
یوسف مولومبو اعلام کرده که آماده است در روز دوشنبه در مقابل لیورپول بازی کنه.

این بازیکن آفریقایی تیم فوتبال وست برومویچ که به همراه تیم ملی کونگو در رقابت های جام ملت های آفریقا حضور داشته بلافاصله پس از بازگشت از این تورنمنت در تمرینات تیم وست برومویچ شرکت کرده تا خودشو آماده رویارویی در مقابل لیورپول کنه.

----------------------------------------

این روزها تمامه محافل ورزشی و سیاسی حول محور تبانی در فوتبال لیگ قهرمانان و مخصوصا بازیه لیورپول خودمون و دبرسن میچرخه.
داستان از این قراره که در 17 سپتامبر 2009 در بازی لیورپول-دبرسن,ووکاشین پولکسیچ دروازبانه مجارستانی تیمه دبرسن از یه شبکه مافیایی پول میگیره که بیشتر از 2 گل بخوره که اون بازی با نتیجه 1-0 به نفع لیورپول تموم میشه.تو اون بازی فرناندو تورس یه ضربه ای میزنه با سر که دروازبان دفع اشتباه میکنه و درک کویت توپو به گل تبدیل میکنه.جرارد هم یه توپ به تیر میزنه.تو اون بازی رافا بنیتس تیمو به دفاع میبره تا دبرسن ناکام بمونه تو عملیات کثیفش!!!
اینا دلایلی که هست که لیورپول راحت میتونه تبرئه بشه از اتهام تبانی که حتی بعد بازی خیلی ها اومدن انتقاد کردن از جرارد که چرا این همه موقعیت خراب کرد!!
البته گند این دروازبان زمانی در میاد که باز هم پول میگیره تا تیمشو بازنده کنه مقابل فیورنتینا که این امر هم اتفاق میفته و بازی رو 4-3 فیورنتینا میبره و این دروازبان مادام العمر محروم میشه...

Ħ д † ε Ð
02-08-2013, 07:31 AM
باشگاه فوتبال دینامو مسکو تایید کرد که باشگاه لیورپول برای انتقال قرضی وینگر 26 ساله مجاریش "Balazs Dzsudzsak" به این باشگاه پیشنهاد رسمی ارائه کرده است که از سوی دیناموکیف رد شده است

احتمالا از فصل بعد کارا به کادر فنی اضافه میشه

بیست و یک سال پیش در چنین روزی باب پیزلی به خاطر بیماری از کادر فنی لیورپول کناره گیری کرد.

Ħ д † ε Ð
02-08-2013, 07:34 AM
ظاهرا لباس دوم و سوممون در فصل بعد قراره اینا باشن

Ħ д † ε Ð
02-08-2013, 09:00 PM
آخرین تغییرات تیم در لیگ اروپا : از فهرست بازیکنان تیم ، نام هایی چون جو کول ، نوری شاهین ، آدام مورگان ، پاچکو و ویلسون حذف شدند . امکان اضافه کردن کوتینیو و استوریج به لیست تیم به دلیل حضور این دو در رقابت های اروپایی برای اینتر و چلسی در نیم فصل اول ، ممکن نبود . اما سه بازیکن جوان آکادمی جایگزین نام های با تجربه ای که در بالا اشاره شد، شدند . جردن ایبه ، مارک پلوسی و آدوریان این سه بازیکن هستند که از این پس می توانند نام خود را در کنار سایر هم تیمی های خود مانند کودی ، مک لافلین و یشیل در فهرست اروپایی لیورپول ببینند .

======================

به گفته ی تلگراف مارتین کلی قرارداد بلند مدتی با لیورپول بست

صحبت های کنی دالگلیش در مورد بازنشسته شدن جیمی کرگر

کنی دالگلیش به اکو گفت : تصمیم جیمی برای من سورپرایز بود، بخاطر اینکه او به خوبی بقیه بازیکنان مقابل آرسنال و منچستر سیتی بازی کرده بود.
امـا او خودش را بهتر از هر کس دیگری میشناسد، و اگر فکر میکند که زمان آویختن کفش های قدیمی اش فرا رسیده است کاملن حق با اوست.
بازنشسته شدن همیشه تصمیم سختی برای یک فوتبالیست است، سخت ترین تصمیمی که به عنوان یک فوتبالیست حرفه ای قرار است بگیرید.

این تصمیم گیری سخت است بخاطر اینکه بازی کردن بهترین بخش دوران فوتبال شماست، بخصوص در سطحی که کرگر بازی کرده است و بازی میکند، و این ها بازنشسته شدن را بسیار سخت میکند. اما این تصمیم و خواست جیمی است.

من سورپرایز شدم، من می پنداشتم هنوز کمی دیگر او میخواهد بازی کند.

رهبری کردن جیمی در زمین بازی برای باشگاه فوتبال لیورپول بسیار مهم بود.

او در داخل و خارج از زمین خدمات باورنکردنی به باشگاه ارائه کرده است.
تنها میتوانیم برای خدمات شگفت انگیزی که او به باشگاه لیورپول داده است سپاسگزار باشیم.

Ħ д † ε Ð
02-08-2013, 09:20 PM

اودموینگی از باشگاه وست برومویچ به خاطر حرکات اخیرش عذرخواهی کرده و به تمرینات تیم بازگشته. این یعنی که احتمال حضور این بازیکن در بازی روز دوشنبه وجود داره.

راجرز:کارا هنورز چیزهای زیادی برای ارائه به لیورپول دارد

برندان راجرز،سرمبری لیورپول در ادامه اعلام بازنشستگی جیمی کاراگر،اسطوره‎ای که 16 سال در دوران حرفه*ای خودش به لیورپول خدمت کرد،در طی مصاحبه*ای به تمجید از وی پرداخت:

"جیمی فردی برجسته و مهم برای من در زمان پیوستنم به لیورپول بود.او همواره داخل و خارج زمین کمک زیادی به تیم کرده و تعهد شکست ناپذیر خود را به لیورپول نشان داده است.ما هنوز هم نیاز زیادی به کمک او تا پایان فصل برای موفقیت در لیگ جزیره و لیگ اروپا داریم.او نقش مهم و اساسی را برای تیم بازی کرده و می*دانم که تعهد خود را تا پایان فصل به لیوپول نشان می*دهد و دوران حرفه*ای خود را در این باشگاه تمام می*کند.در زمانی مناسب،در نقش یک باشگاه وظیفه داریم که مراسی سزاوار او برایش ترتیب دهیم،من می*دانم که هوادارن می*خواهند ما از کسی که سال*ها به تیم خدمت کرده است تشکر کنیم."

Ħ д † ε Ð
02-08-2013, 09:26 PM
بهترین بازیکن ژانویه کسی نیست جز آقای لیورپول !

راجرز:نمی*توان جایگزینی برای کاراگر پیدا کرد

برندان راجرز،پس از اعلام بازنشستگی راجرز در انتهای این فصل پس از سال*ها بازی برای لیورپول باری دیگر وی را یک بازیکن شگفت انگیز دانست که نمی*توان جایگزینی مانند او پیدا کرد:

"برای من،او غیر قابل تعویض است.من فکر نمی*کنم بازیکن دیگری مانند او پیدا شود.در حال حاضر تعداد بسیار کمی بازیکن در سطح او وجود دارند.شما دفاع و تلاش زیادی از او در طول بازی می*بینید.او مدافع بی نظیری است،باهوش است و خوب دفاع می*کند،او می*داند چه زمانی باید چه کاری انجام دهد،او تمامی اصول دفاعی را به طور کامل درک کرده است.
او رهبری مهم برای تیم است و پیدا کردن کسی مانند کاری بسیار بسیار دشوار در پیش داریم.شما فرد دیگه*ای مانند او پیدا نمی*کنید."

راجرز در پاسخ به این که آیا او برای راضی کردن کاراگر برای بازی کردن به مدت طولانی*تر تلاشی کرده،گفت:

"من بارها در این فصل با جیمی صحبت کردن و در نتیجه می*دانم که او در طی 18 ماه گذشته سخت در این باره فکر کرده است.چیزی که من از او می*خواستم را به خوبی به من ارائه می*داد،جیمی درباره این موضوع در تابستان گذشته فکر کرده بود.
من تا به حال صحبت*های زیادی برای ماندنش با او کرده*ام.او از زمانی که به لیورپول آمدم یک غول برای من بوده است.یک مرد شگفت انگیز،کسی که نمونه یک بازیکن با اخلاق است.
همان طور که شما نیز در دو بازی بزرگ پیشین او در لیگ جزیره عملکردش را دیدید،او هنوز هم توانایی*های زیادی دارد.
او در طی 18 سال گذشته خودش را در اختیار باشگاه قرار داده و ممکن است بخواهد وقت بیشتری برای خانواده خود بگذارد.
هوادارن باید واقعا از تماشای بازی او لذت ببرند،چرا که او یک بازیکن به یاد ماندنی برای باشگاه است."

راجرز ادامه داد:

"از الآن تا پایان فصل او می*خواهد تمام تمرکز خود را بر روی ارائه بازی خوب برای تیم بگذارد و نمی*خواهد به آینده فکر کند.او هنوز هم بسیار آماده است.او 35 ساله است اما علاقه او به فوتبال همچنان وی را در اوج نگه داشته است.در حال حاضر او تنها به ادامه این فصل و یک پایان خوب فکر می*کند

Ħ д † ε Ð
02-08-2013, 09:27 PM

21 ژانویه : جایزه ی نویسندگان فوتبالی (FWA)
3 فوریه : بهترین بازیکن سال انگلستان
6 فوریه : تقدیر بخاطر گذر از 100 بازی ملی
8 فوریه : بهترین بازیکن ماه ژانویه ی باشگاه لیورپول

=====================

Ħ д † ε Ð
02-08-2013, 09:29 PM
اخبار جدید پیرامون مصدومیت استرلینگ و استاریج

دنیل استاریج که در جریان بازی با منچستر سیتی دچار مصدومیت از ناحیه ران پای چپ خود شد و نتوانست به بازی دوستانه انگلیس برابر برزیل برسد،اکنون در حال تمرینات تناسب اندام برای ارزیابی شرایطش در طی چند روز آینده است،پزشکان لیورپول می*گویند درباره این که او برابر وست بروم حاضر شود یا نه در طی چند روز آینده تصمیم*گیری خواهد شد.

اما خوشبختانه مصدومیت استرلینگ کاملا برطرف شده و راجرز درباره او می*گوید:

"رحیم امروز صبح در زمین بود و تمرین می*کرد،او کاملا خوب است.اما درباره دنیل در چند روز آینده تصمیم نهایی اعلام خواهد شد،مصدومیت او جدی نیست اما ما می*خواهیم او کاملا خوب شود.بقیه افراد هیچ مشکلی ندارند."

پکیج کامل لباسا

Ħ д † ε Ð
02-10-2013, 10:36 PM
وستهم،امیدوار برای امضای قرارداد دائمی با کارول

به گزارش کانون هواداران لیورپول در ایران، کوین نولان امیدوار است که بتواند با سران باشگاه لیورپول بر سر انتقال دائمی اندی کارول،مهاجم ملی پوش انگلیسی به وستهم به توافق برسد:

"همه کسانی که در این باشگاه هستند از کار کردن با اندی لذت می*برند و ما معتقد هستیم که هیچ جایی بهتر از اینجا برای او پیدا نمی*شود.
او در یکی از بهترین شهرهای دنیا است و جوری بازی می*کند که دیگر دوست دارند کنار او بازی کنند.
من فکر می*کنم بسیاری از هواداران لیورپول از بابت عملکرد وی در فصل گذشته و اتفاقاتی که برایش افتاده شوکه هستند اما او هنوز لیورپول را دوست دارد و مشتاق است تا توانایی*های خود را باری دیگر اثبات کند.
هیچ کس درباره آینده صحبتی نمی*کند تا زمانی که او به طور قرضی با ماست،اما هر کسی در تیم دوست دارد او در اینجا بماند.ما احساس مناسبی نسبت به او داریم."

--------------------------------------------------------------------------

شایعه شد که یشیل ربات صلیبی پاره کرده و 9 ماه طول میکشه برگرده

-------------------------------------------------------------------

جردن ایبه - بازیکنی با آینده ی درخشان

نوشته ی بن توالوز

آکادمی لیورپول در حال پرورش استعداد های بسیاری می باشد؛ یکی از این استعدادها، جردن ایبه، هافبک نوجوان میباشد که حدود یک سال پیش از تیم وایکامب به لیورپول آمده است. بازیکنی که اولین گل خودش برای وایکامب را در سن 15 سالگی به ثمر رساند!

در این فصل تعداد زیادی از بازیکنان آکادمی برای نخستین بار در تیم اصلی ظاهر شدند؛ بخشی از آن به دلیل نیازی بود که تیم در برخی پست ها داشت و برخی دیگر نیز به دلیل فلسفه ی راجرز و مالکان باشگاه فرصت حضور در تیم اصلی را یافتند. همچنین پپ سگورا، رافا بنیتز و رودلفو بورل نیز در شکوفایی استعداد این نوجوانان نقش پررنگی داشتند.

برخی بازیکنان، از جمله مارتین کلی، رحیم استرلینگ، اندره ویسدوم و سوسو به بازیکنانی ثابت برای لیورپول تبدیل شدند. همچنین بازیکنان دیگری مثل جک رابینسون و جان فلاناگان در طی چند سال اخیر، و کانر کودی، آدام مورگان و جروم سینکلار در این فصل، چند بار در تیم اصلی بازی کردند و با توجه به کیفیت بالای آکادمی بازیکنان دیگری نیز در آینده ی نزدیک مانند آنها خواهند شد که جردن ایبه قطعا یکی از آن هاست.

او بازیکنی است با سرعت و قدرت بدنی بالا که توانایی های زیادی دارد. زمان زیادی طول نخواهد کشید که جردن ایبه در تیم اصلی بازی کند و راهی که سوسو و استرلینگ رفتند را طی کند. او میتواند به عنوان وینگر و یا مهاجم بازی کند. او در جام الکأس که اخیرا در قطر برگزار شد، کایپتانی تیم زیر 18 سال را برعهده داشت. همچنین در اردوی پیش فصل نیز به همراه تیم در آمریکا حضور داشت. این برای جردن ایبه ی نوجوان موفقیت بزرگی محسوب میشد اما برای افرادی که بازی های او در وایکامب را دنبال میکردند چندان غیرقابل پیش بینی نبود.

ایبه در سال 2011 از تیم وایکامب که در سطح چهارم فوتبال انگلستان حضور دارد به لیورپول پیوست؛ مبلغ انتقال او اعلام نشده است اما به نظر میرسد مسئولان لیورپول چیزی در حدود 500 هزار پوند هزینه کردند تا تیم هایی مانند اسپرز، آرسنال و منچستر را در جذب او ناکام بگذارند. او نخستین بازی خودش برای وایکامب را در رقابت های کارلینگ کاپ مقابل کولچستر یونایتد در آگوست 2011 انجام داد. او در آن زمان 15 سال و 209 روز داشت! در اکتبر همان سال نیز نخستین بازی خود را در لیگ انجام داد و به جوانترین بازیکن تاریخ وایکامب تبدیل شد. در کل او 11 بازی برای این تیم انجام داد و موفق شد یک گل نیز به ثمر برساند.

Ħ д † ε Ð
02-10-2013, 10:39 PM

9 فوریه ، 21 بهمن » در چنین روزی در سال 1980 ، دیوید فیرکلاو در مقابل تیم نوریچ و در کارو رود دست به هتریکی به یاد ماندنی زد و لیور=ول توانست ان بازی را با نتیجه 5 بر 3 پیروز شود ، دو گل دیگر را کنی داگلیش و جیمی کیس به ثمر رساندند

----------------------------------------------------------------

داونینگ:" اصلا دلتون نمیخاد بدونین جرارد و کارا بعد از شکست مقابل اولدهام در رختکن چه چیزهایی به ما گفتن "

------------------------------------------------------------------------------

کلارک : لیورپول بهترین فوتبال را در جزیره ارائه می*دهد

Ħ д † ε Ð
02-10-2013, 10:40 PM
من 18 ماه فوق العاده را در آنفیلد سپری کردم. من دوستان زیادی آنجا دارم و لحظات بیاد ماندنی را در خاطر دارم. من از بازگشت به آنجا خوشحالم."

"امیدوارم وستبروم بتواند نتیجه سال قبل را در آنفیلد تکرار کند."

"برای من تعجب آور نیست که ستاره های جان را در لیورپول ببینم یا بازییکنانی که کنی به تیم آورد با تجربه تر شده اند. می دانم که بازیکنان برای اینکه در ترکیب تیم جا بیفتند و در اندازه های باشگاهی نظیر لیورپول بازی کنند به زمان نیاز دارند."

"خوزه انریکه و داونینگ و هندرسون در تیم هستند و سوارز به خوبی در تیم جا افتاده است."

"فکر می کنم لیورپول در این زمان احتمالا بهترین بازی هایش در لیگ برتر را به نمایش می گذارد."

"آنها شروع بدی داشتند ولی الان عملکرد خوبی دارند."

دلخوری انریکه از انتقاد راجرز

به گزارش انجمن رسمی قرمزهای ایران ، خوزه انریکه مدافع هافبک لیورپول ، اذعان داشت که برندان راحرز در ابتدای فصل در انتقاد از او مرتکب اشتباه شده است.

او به ساندی میرور گفت : " زمانیکه سرمربی آنطور صحبت کرد ، البته که من عصبانی شدم . او قبل از اظهاراتش در کنفرانس هرگز با من صحبتی نکرده بود.

" صحبت او کار قشنگی نبود ، ولی من تلاشم را کردم تا درست کار کنم و بهترین خودم را نشان دهم. من هنوز هم فکر می کنم کار سرمربی درست نبود. او می بایست اول به خود من می گفت.

" من به گمان خودم وضعیتم خوب است ، الان هم من باید بهتر شوم و باید حتی سخت تر هم تمرین کنم . قصد ندارم دوره حضورم در لیورپول به اتمام برسد . می خواهم اینجا بمانم و زیر نظر سرمربی بازی کنم.

" درستش هم این است که کار کنم . او درباره استیوارت داونینگ و جردن هندرسون هم مطالبی را گفته بود ، ولی الان هر سه نفر ما در تیم حضور داریم . میدانم که باید برای رسیدن به جایگاهم پیشرفت کنم . "

-----------------------------------------------------

یشیل به دلیل مصدومیت شدید لیگامنت 9 ماه دور از میادین خواهد بود

Ħ д † ε Ð
02-10-2013, 10:42 PM
جرارد گفت براش نبود کارا از همه سخت تر خواهد بود .

نولان: کرول عاشق لیورپوله!

او هنوز می خواهد به همه ثابت کند که به اندازه کافی خوب است تا در لیورپول بازی کند. شاید در لیورپول مقداری سختگیرانه با اندی برخورد شد. فکر می کنم اکثر هواداران لیورپول شوکه شدند که او قرضی تیم را ترک کرد.

جرارد: میخواهم او یک سال دیگر بازی کند

استیون جرارد اعلام کرد که میدانست جیمی کرگر میخواهد در پایان فصل خداحافظی کند. همچنین جرارد نشان داد که در طول این مدت برای منصرف کردن او از این تصمیم تلاش خود را کرده است.

تصمیم این بازیکن 35 ساله در روز پنجشنبه تأیید شد.

کاپیتان لیورپول اعتراف کرد که از تصمیم جیمی کرگر خبر داشته است و تمام سعی خود را برای منصرف کردن و ماندن یک فصل دیگر کاپیتان دوم تیم کرده است.

کاپیتان به وب سایت رسمی باشگاه گفت: "من کمی زودتر از سایر مردم متوجه این موضوع شدم. من تمام سعی خود را برای اینکه او مدت زمان بیشتری را در کنار تیم بماند انجام دادم."

"اما ما باید به تصمیم او احترام بگذاریم. او دوران حرفه ای فوق العاده ای را داشته است و او احساس میکند که پایان این فصل برای خداحافظی اش زمان مناسبی میباشد."

"امیدوارم در این دورانی که او تا پایان بازی میکند بازهم مانند سابق درخشان باشد."

"من نام او را در کنار افراد بزرگی مانند هانسن و لاورنسن، بهترین مدافعان تاریخ این باشگاه قرار میدهم."

"برای من، اگر او در کنار آنها نباشد، پایین تر از آنها هم نخواهد بود. این بزرگترین تعریفیست که من میتوانم از او انجام دهم."

"او یک بازیکن فوق العاده است. در دو سه فصل که در دوران اوج خود بود، بهترین مدافع دنیا بود."

کرگر قبل از اعلام رسمی بازنشستگیش در پایان فصل، به کاپیتان خود اطلاع داده بود. با وجودی که این مدافع مرکزی به تصمیم خود پایبند است، جرارد به تصمیم او احترام میگذارد.

این هافبک افزود: "من سعی در منصرف کردن او داشتم اما او تصمیمش را با خانواده اش گرفته است.

او توجی نمی*کرد وقتی که برای راضی کردنش برای ماندن به مدت یک فصل دیگر،تلاش می*کردم.

در این فصل این یک مشکل بزرگ برای او بوده است،شروع خوبی نداشت،او ساخته شده برای ارائه بازی*های بی نقص.من می*توانم تصمیم او را قبول و او را درک کنم،همه ما روزی به این موقعیت در زندگی حرفه*ای خود می*رسیم.

این برای من ناراحت کننده است،رفتن او تاثیری بیشتر از همه بازیکنان بر من می*گذارد،این برای من متفاوت است،نداشتن یک دستیار برای کاپیتانی.این سخت است.
همه می*دانند ما در حال از دست دادن چه بازیکنی هستیم.جیمی همیشه و در اوایل حضورم با من بوده و دوست بسیار صمیمی برای من بوده است.

ما در سفرهای زیادی با هم بودیم،هم*چنین مسائل خصوصی خود را با هم در میان گذاشته*ایم،همیشه و همه جا،و ما از این طریق به هم نزدیک و وابسته شدیم.
این اتفاق برای من تفاوت زیادی دارد و من بیشتر از هر کس دیگری نبود او را احساس خواهم کرد."

شماره 23 قرمزها در دو بازی مهم برابر آرسنال و منچستر سیتی از ابتدا بازی کرد و نمایش بسیار خوبی داشت

چنین سطح بالایی که او از خود در بازی*های سخت لیگ جزیره نشان داده است،از نظر جرارد نمایان*گر یک مدافع کامل و حرفه*ای است:

"شما نمایش خوب او را در دو بازی پیشین لیگ جزیره برابر منچستر سیتی و آرسنال دیدید،او باری دیگر رهبری خط دفاع را بر عهده داست.

او تیم را سازماندهی می*کند،او شخص بزرگی است و عالی بازی می*کند.دو بازی اخیر جیمی نمونه*ای از دیگر بازی*های عالی او در طول دوران حرفه*ای وی است.او دوباره برگشت،مثل همیشه بد بازی نکرد،وی یکی از بهترین بازیکنان ما بوده است."

Ħ д † ε Ð
02-10-2013, 10:44 PM
انگو باز هم برای هارتس گل زد

یان ایر پس از امضای قرارداد با کلی:

"این خبر فوق العاده ایست که بازیکنان مختلفی به ما پایبند هستند."

"من فکر میکنم همه از پتانسیل و کار مارتین در تیم اول لذت میبرند و اینها چیزهایی هستند که ما به دنبال آن هستیم."

"بسیار باعث ناراحتی بود که او برای مدت طولانی با مشکل مصدومیت مواجه شده است اما او با تیم پزشکی و فیزیوتراپی به سختی کار کرده است و امیدوار خواهیم بود که به زودی به میادین بازگردد."

"امضای قرارداد با او برای مدت طولانی برای ما بسیار مهم بود."

ویترین مدالهای کارا در موزه آنفیلد

Ħ д † ε Ð
02-10-2013, 10:45 PM
کلی پس از امضای قرارداد جدید:

"من از اینکه قراردادی جدیدی را به ثبت رساندم، خوشحالم. هم من و هم خانواده ام از این موضوع خوشحالیم. من از 7 سالگی در لیورپول حضور دارم و این بدین معنی میباشد که من عاشق این باشگاه هستم."

"هنگامیکه شما در پیراهن لیورپول بازی میکنید، باید به هواداران نشان دهید که چه توانایی هایی دارید. من تنها دوست دارم بازی کنم و برای هواداران و خانواده ی خود تلاش کنم."

"به عنوان یک هوادار لیورپول و خودم، پوشیدن این پیراهن را درخشان میدانم. من آنچه که از کودکی دوست داشتم را درحال حاضر انجام دادم."

"امروز این را نشان دادم که به این باشگاه ایمان دارم و به آن متعهد هستم و سخت برای بدست آوردن جایگاهم تلاش خواهم کرد. امیدوارم که مصدومیتم را سریعتر پشت سر بگذارم. درحال حاضر پزشکان عالی در اینجا حضور دارند. آنها سخت برای بهبود من تلاش میکنند. من در آینده حتی قوی تر از قبل بازخواهم گشت."

----------------------------------------

جان بارنز:چرا چهارم شدن

به گزارش کانون هواداران لیورپول در ایران،جان بارنز اعتقاد دارد که رقابت برای چهارم شدن این فصل بیشتر شده است و لیورپول یکی از رقیبان محسوب میشود.

بارنز گفت:"این لیگ برتر است.به منچستریونایتد و من سیتی نگاه کنید.آنها تیم های استوار و ثابت قدمی هستند."

"چه تیمی سوم،چارم،پنجم،ششم و هفتم می شود؟شما مطمئنا به چلسی،تاتنهام،آرسنال،اورتو ن و ما نگاه می کنید.

"می دانم که تیم های بالایی ما امتیاز از دست خواهند داد.نمی توانید مدعی شوید که تیم های بالاتر با ثبات حرکت می کنند و ما شانسی نداریم.کاری که باید انجام دهیم این است که با همدیگر حرکت کنیم."

Ħ д † ε Ð
02-10-2013, 10:47 PM
مالبی:او تمام ویژگی ها را دارد

به گزارش کانون هواداران لیورپول در ایران،جان مالبی معتقد است که جیمی کرگر تمام خصوصیات یک مربی بزرگ شدن را دارد.

مالبی گفت:"اگر بازیکنی در اینجا قصد مربی شدن را داشته باشد او کسی نیست جز کرگر."

"هر کس بالاخره روزی کفش های خود را آویزان خواهد کرد.از نظر من او تمام ویزگی های مربی شدن را دارد.

"او عشق واقعی برای بازی کردن و همپنین دانش کافی برای مربیگری را دارد.

"به خاطر اینکه با تعدد زیادی بازیکن هم بازی بوده است می تواند با سلیقه های مختلف از بازیکنان کار کند."

----------------------------------------------------------

تو این بازی لوکاس لیوا در چند سال اخیر چهارمین بازیکنیه که 200*امین بازی خودشو واسه لیورپول انجام میده،بعد از اسکرتل،درک کویت و ژابی آلونسو.

تو 13 باری که این دو تا تیم در لیگ جزیره با هم بازی کردن 10 بار لیورپول برده و 3 بار وست برم،همه 10 بردی که لیورپول برابر وست بروم داشته بدون دریافت گل بوده

Ħ д † ε Ð
02-11-2013, 08:46 PM
مسئولانه لیورپول تایید کردند صمد یشیل ادامه فصل رو از دست داد.

==================

دنیل اگر اقدام به سرمایه گزاری 4 میلیون کرونی ( 450 هزار پوندی ) در یک شرکت آب و فاضلاب کرد ؛ شرکتی که تحت مدیریت بردار کوچکترش است.

هدف از این کار رو ایجاد اشتغال در دانمارک تعریف شده

=============================

کلارک = لیورپول باشگاه بزرگی میباشد اما تیم بزرگی نیست.

Ħ д † ε Ð
02-11-2013, 08:50 PM
لیورپول مذاکرات رو برای خریده اریکسن ستاره آژاکس آغاز کرده و شانس بالایی برای به دست آوردنش داره.

گفته میشه امشب استاریج به خاطر مصدومیت بازی نمی کنه و شلوی جایگزین میشه!

خوزه انریکه: من با سان مصاحبه نمی کنم، آن ها مصاحبه من را از رسانه های دیگر بر میدارند و منتشر می کنند

Ħ д † ε Ð
02-11-2013, 08:52 PM
یک سال پیش در چنین روزی لوئیز سوارز بعد از قضیه ساختگی نژادپرستانه منچستر یونایتد از دست دادن با پاتریس اورا امتناع کرد!

لیورپول به دنبال مهاجم نیجریه یعنی Emmanuel Emenike .

------------------------

کریستین اریکسن با آژاکس تمدید نکرد

Ħ д † ε Ð
02-11-2013, 08:53 PM
کوتینیو امروز تو تمرینات بود و با هم وطنش لوکاس بیشتر صحبت میکرد

یه منبع آگاه از هلند خبر داد که آژاکس بر سر اریکسن با لیورپول مذاکره خواهد کرد.

Ħ д † ε Ð
02-11-2013, 08:55 PM
به گفته Tutto Marcato لیورپول مذاکرات رو برای به خدمت گیری سمیر هندانویچ دروازه بانه خوب اینتر آغاز کرده و به موراتی پیشنهاده 12 میلیونی داده اما موراتی خواهانه 20 میلیون میباشد.

لیورپول به دنباله خریده آردان توران

Ħ д † ε Ð
02-12-2013, 08:57 PM
خبر فوری =
با توجه به گزارشهایی که از فرانسه اومده باشگاه لیورپول در ماه نوامبر یعنی 3 ماه پیش مذاکراتی با کارلو آنجلوتی برای پذیرفتن هدایت لیورپول داشته .
به جز لیورپول منچسترسیتی هم خواهانه آنجلوتی شده

باید از شکست ها درس بگیریم

به گزارش کانون هواداران لیورپول در ایران،هندرسون اعتقاد دارد که لیورپول باید از شکست برابر وست برومویچ درس بگیرد و همچنین نگرش مثبت خود را نسبت به تیم های بالای جدول حفظ کند.

هندرسون گفت:"همگی ناامید شده ایم."

"فرصت هایی در بازی ایجاد کردیم اما نتوانستیم از آنها استفاده کنیم.

"مربی حرفهای بیشتری برای گفتن ندارد.همه می دانیم که خوب بازی نکردیم.

"فکر می کنم آنگونه که باید توپ را به خوبی به جریان نمی انداختیم.مالکیت بالایی داشتیم اما نمی توانستیم مثل گذشته موقغیت خلق کنیم.

"باید این بازی را می بردیم اما شب،شب ما نبود.

"بسیار ناامید کننده است اما فوتبال همین است.شما در فوتبال با اینگونه اتفاقات روبرو می شوید و باید از آن درس بگیرید.

"باید رو به جلو حرکت کنیم و سر خود را بالا بگیریم و جایگاه خود را پشت سر بگذاریم.

"باید مثبت اندیش باشیم و به بازی بعدی خود در لیگ اروپا که برابر زنیت است فکر کنیم.

"امیدوار باشیم که پیشرفت می کنیم،نتایج بهتری در لیگ می گیریم و شکاف امتازی خود را با بالای جدول کمتر می کنیم."

ترکیب لیورپول در شکست 2-0 به وست برومویچ

Official Line Up: Reina, Johnson, Carragher, Agger, Enrique, Lucas, Gerrard, Henderson, Suárez, Shelvey & Downing.

Liverpool subs : Jones, Wisdom, Skrtel, Allen, Borini, Sterling, Coutinho

Ħ д † ε Ð
02-12-2013, 09:04 PM
میرور هم از انتقال آنجلوتی به لیورپول گفته و همچنین koptalk .

راجرز از بازیکنان تیم با وجود باخت برابر وست بروم،تمجید کرد

به گزارش کانون رسمی هواداران لیورپول در ایران،برندان راجرز،سرمبری لیورپول با وجود شکست 2-0 شب گذشته لیورپول برابر وست برومویچ در آنفیلد،عملکرد بازیکنانش را ستود و از آن*ها تمجید کرد:

"بازیکنان هرچه می*توانستند انجام دادند.این تنها یکی از بازی*هایی بود که ما همه کار می*کردیم ولی نمی*توانستیم ببریم."

"ما عملکرد عالی داشتیم.من بسیار از زدن گل ناامید شدم بودم و این گل اول است که اهمیت زیادی دارد."

"من نمی*توانم بازیکنان را مقصر بدانم،هر چند ما بهترین خود را ارائه ندادیم اما تا پیش از بازی وضعیت بهتری نسبت به دیگر بازی*ها داشتیم."

"اگر شما بتوانید نتیجه را 0-0 نگه دارید همیشه شانسی دارید و بن فاستر ضربات بسیاری را گرفت تا این شانس را در بازی برای تیمش نگه دارد.باختن ناامید کننده است اما ما باید برگردیم و از فردا دوباره شروع به تلاش کنیم."

راجرز درباره ضربه پنالتی که جرارد از دست داد گفت:

"او شجاعت به خرج داده که حاضر شده ضربه را بزند.جایی برای سرزنش وجود ندارد،عملکرد بن فاستر خوب بود."

====================

توییت دنی اگر پس از توهین هوادارا تو صفحه ی توئیترش:

"من با بسیاری از شما موافق هستم. عملکرد من در 10 دقیقه ی پایانی بازی دیروز به اندازه ی کافی خوب نبود. این میتواند یک چیز ساده باشد

Ħ д † ε Ð
02-13-2013, 08:20 PM
جان آلدریج : جایگاه چهارم جدول دیگر از دست رفته است. من دیگر حتی درباره ی امیدواری برای راهیابی به لیگ قهرمانان حرفی نخواهم زد. بخاطر اینکه بعد از دوشنبه شب دیگر فکر نمیکنم این اتفاق بیفتد.

=========================

راجرز در مورد بازی با زنیت میگوید

به گزارش کانون هواداران لیورپول در ایران،براندان راجرز تایید کرد که تیم لیورپول تقریبا با تمامی بازیکنان اصلی و با تجربه خود به روسیه سفر خواهد کرد.

راجرز گفت:"می خواهم با تمام قدرتی که داریم به روسیه برویم.فکر می کنم شیب رو با پایینی را طی می کنیم.12 بازی در لیگ برتر باقی مانده است و باید امیدوار باشیم که در لیگ اروپا خوب کار کنیم.ما قوی تر خواهیم شد."

"اگر صادق باشیم بازی با سوانسی اصلا به درد ما نمی خورد."

راجرز در مورد شرایط استوریچ و کوتینیو در لیگ اروپا گفت:"از آنجایی که چلسی در لیگ قهرمانان بازی کرد و سپس به لیگ اروپا آمد استوریچ نمی تواند در این مسابقات ما را همراهی کند."

"به همین ترتیب کوتینیو نیز همین مشکل را دارد اما این فرصتی است برای دیگر بازیکنان تا خود را ثابت کنند."

این مربی ایرلندی اعتقاد دارد که لیورپول همه را کنار خواهد زد و برای قهرمانی خواهد جنگید.

او گفت:"همیشه برای خوب بودن در لیگ اروپا احتیاج به یک توجه و دقت بوده است.لیگ اروپا آخرین جامی است که این فصل با ان روبرو هستیم پس بدون شک باید روی آن تمرکز کنیم

=======================

فردا شب سن پترزبورگ نیمه ابری و دما حدود -7 درجه سانتیگراد خواهد بود.

Ħ д † ε Ð
02-13-2013, 08:23 PM
تمرینات امروز تیم قبل از بازی با زنیت زیر برف شدید!

Ħ д † ε Ð
02-13-2013, 08:24 PM
دنی اگر امروز صبح در توئیت خود بعد از باخت مقابل وستبروم حرف های جالبی زد !

-------------------------------------------

Liverpool squad traveling to Russia:

Reina, Jones, Gulacsi, Johnson, Wisdom, Skrtel, Carragher, Agger, Coates, Enrique, Robinson, Shelvey, Gerrard, Coady, Lucas, Suso, Sterling, Downing, Suarez, Borin

sasan cr7
06-14-2013, 02:55 PM
مهاجم سلتاويگو به ليورپول پيوست
مهاجم 25 ساله سلتاويگو با ليورپول به توافق نهايي رسيد تا فصل آينده در آنفيلد بازي کند.

باشگاه سلتاويگوي اسپانيا خبر پيوستن لاگو آسپاس را به ليورپول تاييد کرد.

به گزارش ايسنا ، کارلوس مورينيو رييس باشگاه سلتاويگو گفت:* آسپاس را با 9 ميليون يورو به ليورپول فروختيم. براي او آرزوي موفقيت مي*کنيم. آسپاس در مدت زماني که در سلتاويگو بازي کرد نمايش خوبي داشت و از عملکرد او راضي هستيم.

اين مهاجم 26 ساله الان در انگليس به سر مي برد و قرار است در تست پزشکي باشگاه ليورپول شرکت کند.

لوئيس سوآرس مهاجم اروگوئه اي ليورپول در اين فصل عملکرد بسيار خوبي داشت و بعد از فان پرسي بهترين گلزن ليگ برتر شد. اما با توجه به ابراز علاقه او براي ترک آنفيلد به نظر مي*رسد که سران ليورپول به دنبال جذب جانشيني براي او هستند.

The Enforcer
11-29-2013, 05:03 PM

به گزارش سایت رسمی هواداران لیورپول در ایران ، فردا روزی است که استیون جرارد ۱۵ سال پیش در ان به عنوان یار تعویضی در دقیقه ۹۰ مقابل بلکبرن به میدان رفت و اولین حضور بازی رسمی خود برای لیورپول را تجربه کرد.
سایمون مینیوله تنها ۵ ماه تجربه همکاری با کاپیتان تیم ملی انگلیس را در ملوود دارد اما بر این باور است که به اندازه کافی برای متقاعد شدن این که جرارد برای سال ها یک بازیکن سطح بالاست او را دیده است.
او در این باره گفت:” گذراندن ۱۵ سال بازیگری برای باشگاه لیورپول یک دستاورد باور نکردنی است .”
” این یک اعتبار بزرگ برای جرارد است که برای مدت های طولانی در سطح بالایی از کیفیت قرار دارد و او هنوز یک بازیکن مهم برای ماست.”
” حقیقت این است که او هنوز می تواند اماده و سرحال باشد و مایل ها بدود مانند کاری که در حین مسابقات انجام می دهد و به شما نشان می دهد که چقدر خوب از خودش مواظبت می کند.”
” این تنها کاری نیست که او روی زمین می کند اما او در این راه هنوز خوب است ، او یک فرد جنتلمن است که افتخارات زیادی در دوران حرفه ایش کسب کرده است و من برای او ارزو می کنم که سال های بیشتری در لیورپول باشد.”
” به کیفیت بازی که او در مقابل اورتون نشان داد توجه کنید که او این کار را در ۱۵ سال انجام داده است و من مطمئنم که او این راه و روش را در سال های اینده نیز ادامه خواهد داد.”
مینیوله اولین حضور خود در دربی مرسی ساید را روز شنبه مقابل اورتون تجربه کرد و او چشم گیر ترین نمایش خود را از زمانی که به لیورپول آمده است را در ان بازی از خوب به نمایش گذاشت.
او در این باره نیز گفت:” اتفاقات زیادی در بازی افتاد و من خوشحالم که در بخشی از ان حضور داشتم و امیدوارم که حضور بیشتری در اینده در این دربی داشته باشم.”
” اغلب اتفاق نمی افتد که به عنوان یک دروازه بان شما در یک بازی در حالی که ۳ گل می خورید ۹ سیو هم داشته باشید .”
” من خوشحالم به تیم کمک کردم و به خاطر همین است که من اینجا هستم و امیدوارم که من این روند را حفظ کنم.”
” اما مهم تر از کار هایی که من انجام داد گل تسای بخش دنیل استاریج بود ، اگر او ان گل را با ضربه سر به ثمر نمی رساند هیچکسی در مورد سیو ها و دفع توپ هایی که من انجام دادم صحبت نمی کرد.”
” با این حال ما یک امتیاز از این بازی گرفتیم که اورتون را در جدول از ما دور نگه داشت و ما باید مطمئنم باشیم که بازی خوبی در مقابل هال سیتی خواهیم کرد و اگر ما بازی یک شنبه را ببریم نتیجه بازی با اورتون نتیجه خوبی برای ما به نظر می رسد.”