PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بررسـی و رده بـندی دروازه بـان های یـورو 2012 | Top 16 |

Arsal4n
05-29-2012, 09:23 PM
<< بــه نــام خــدا >>

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

با توجه به اینکه یورو 2012 نزدیک است تیم هایی که در آن حضور دارند از تمام جهات با هم مقایسه میشوند .
این بار ما دروازه بان های تیم های یورو را مورد بررسی قرار میدهیم .
مطمئنا قدرت دروازه بان ها روی تیم خودی و حریف تاثیر خیلی زیادی میگذارد اما مدافعان نیز در نشان دادن قدرت دروازه بان نقش مهمی دارند .
نظرات شخصی و یک سایت معتبر ملاک نوشتن این مقاله هست .
امیدوارم لذت ببرید .

16. Kostas Chalkias
Country: Greece - Club: PAOK - Greece

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

یونانی ها کلا اجازه نمیدهند که تیمشان زیاد گل بخورد اما بعد از بازنشسته شدن دروازه بان قبلی این تیم کار برای این دروازه بان سخت است .
طرفداران انگلیس شاید با این دروازه بان آشنایی داشته باشند . او فصل 06-2005 در تیم پورتسموث بازی میکرده .
این دروازه بان 37 ساله است و فـردا 38 ساله میشود .
آیا این سن برای رقابت سختی مانند یورو زیاد نیست ؟

15. Oleksandr Shovkovskiy
Country: Ukraine - Club: Dynamo Kiev - Ukraine

این دروازه بان تجربه زیادی دارد . او 92 بازی ملی برای اوکراین انجام داده .
این دروازه بان برخی مواقع عالی بوده و برخی مواقع خیلی خوب نبوده .
از مواقعی که او خوب بوده میتوان به پنالتی هایی را که در جام جهانی 2006 مقابل سوئیس گرفت اشاره کرد .
از مواقعی که خوب نیوده میتوان به دست پاچگیش مقابل اسلوونی در مقدماتی یورو 2000 اشاره کرد .
او نیز 37 ساله هست که شاید برای یورو زیاد باشد .

14. Stipe Pletikosa
Country: Croatia - Club: Rostov - Russia

این دروازه بان کروات دومین بازیکن کرواسی است که بیشترین حضور ملی را داشته .
او اولین بازی ملی خود را مقابل دانمارک در سال 99 انجام داد .
این دروازه بان الان 22 سال سن دارد .
او سابقه بازی در تاتنهام را دارد . او در 2011 در کلتیک هم بازی کرد . اما الان در تیمی روسیه ای بازی میکند .

13. Thomas Sorensen
Country: Denmark - Club: Stoke City - England

دروازه بان دانمارک مانند دروازه بان های دیگر تا اینجای کار نقاط ضعفی دارد .
اما او خودش را خوب نشان داده .
او 36 سال سن دارد و دروازه بان باشگاه استوک سیتی است .
او 101 بازی ملی انجام داده و با عکس العمل های خوبش ثابت کرده که یک لیدر خوب برای تیمش است .

12. Shay Given
Country: Republic of Ireland - Club: Aston Villa - England

این دروازه یان سال هاست که جز دروازه بان های تاپ لیگ انگلیس هست .
اما سنش اجازه نمیدهد که مانند قدیم بدرخشد .
او به تازگی زانویش هم مصدوم شده و فعلا بازی نمیکند .
اما انتظار میرود که در یورو 2012 بازی کند . به تیمش کمک کند .

11. Andreas Isaksson
Country: Sweden - Club: PSV Eindhoven - Netherlands

این دروازه بان از سال 2004 و یورو 2004 تبدیل شد به دروازه بان شماره یک سوئد .
او از 2002 شروع کرد به بازی کردن در تیم ملی .
او تاحالا 91 بازی ملی انجام داده و موفق بوده .
او سابقه بازی در منچستر سیتی را نیز دارد . اما الان در PSV توپ میزند .

10. Rui Patricio
Country: Portugal - Club: Sporting - Portugal

با اینکه پاتریسیو در جام جهانی دو سال پیش در ذخیره ها بود اما او پتانسیل بازی رد تیم ملی را دارد .
او فقط 24 سال سن دارد و میتواند خودش را بهتر کند .
انتظار میرود که امسال او دروازه بان شماره یک پرتغال باشد .
امسال میتواند سال سرنوشت سازی برای او و آینده اش باشد . باید بیشترین تلاشش را بکند .

9. Igor Akinfeev
Country: Russia - Club: CSKA Moscow - Russia

این دروازه بان روسیه ای مطمئنا یکی از دروازه بان هایی خواهد بود که امسال میدرخشد .
کاپیتان CSKA مدت ها جانشین پتر چک در چلسی بود . این امر همه چیز را ثابت میکند .
تیم چلسی بار هاست که میخواهد او را به استنفورد بریج برگرداند .
شاید روسیه امسال تیم شگفتی ساز باشد . اگر این اتفاق بیفتد مطمئنا دروازه بان این تیم نقش زیادی خواهد داشت .

8. Wojciech Szczesny
Country: Poland - Club: Arsenal - England

دروازه بان آرسنال . آرسنال یکی از بهترین تیم های لیگ برتر هست و مطمئنا باید دروازه بانش نیز خوب باشد .
شاید شزسنی هنوز جز بهترین های این لیست نباشد اما او زمان دارد .
او وقت دارد که خودش را بالا بکشد و جز بهترین ها بشود .
او تازه 22 سال سن دارد اما یقینا آینده درخشانی خواهد داشت .

7. Joe Hart
Country: England - Club: Manchester City - England

دروازه بان تیم منچستر سیتی در حال حاضر بهترین دروازه بان لیگ برتر انگلیس است .
او فقط 25 سال سن دارد و نشان داده که استعداد خیلی بالایی دارد .
مطمئنا او در آینده موفق تر از اینی که هست میشود . زیرا او استعداد و پتانسیلش را دارد .
همه منتظر درخشش او در یورو 2012 هستند . شاید او جانشین دروازه بان موفق انگلیس یعنی دیوید سیمن باشد .
اگر او در یورو بدرخشد حتما جایگاه او تغییر خواهد کرد .

6. Maarten Stekelenburg
Country: Netherlands - Club: AS Roma - Italy

قبلا او خیلی دیده نمیشد . تنها دلیل این که او خیلی دیده نمیشد دروازه بان بازنشسته شده یعنی ون در سار است .
اما به تازگی دارد خودش را نشان میدهد و او تبدیل شده به یکی از بهترین دروازه بان ها .
او در جام جهانی 2010 یکی از نقش های مهم را برای موفقیت تیم نارنجی پوش هلند داشت .
او الان 29 سال سن دارد و آماده یورو 2012 است .

5. Hugo Lloris
Country: France - Club: Lyon - France

یکی از سمبل ها و نماد های تیم جدید فرانسه .
او هنوز 25 سال سن دارد و خودش را به خوبی اثبات کرده .
او نه تنها دروازه بان اول تیم فرانسه هست بلکه اخیرا کاپیتان آبی پوشان نیز شده .
از بازی های خوبش میتوان به بازی 2010 مقابل انگلیس اشاره کرد . منتظر درخشش او در یورو هستیم .

4. Manuel Neuer
Country: Germany - Club: Bayern Munich - Germany

واقعا قرار دادن نویر در رتبه چهارم سخت است . زیرا او واقعا دروازه بانی است که دارد میدرخشد .
نویر با اینکه تیمش در فینال لیگ قهرمانان باخت اما این شکست تقصیر نویر نیست .
او میتواند آلمان را دوباره به صدر برگرداند . او پتانسیل این کار را دارد .
با عکس العمل های عالی و قدرت پنالتی گیری نویر میتواند امسال بدرخشد .

3. Petr Cech
Country: Czech Republic - Club: Chelsea - England

واقعا جدا کردن مانوئل نویر و پتر چک سخت است . زیرا آنها هر دو دروازه بان های تاپی هستند .
اما با توجه به عکس العمل ها و عملکرد چک در بازی های اخیر عنوان سومی به او میرسد .
او تازه 30 ساله شده . هنوز کلی وقت دارد برای درخشیدن دوباره .
یکی از بهترین بازیکن های جهان میتواند دوباره امسال در یورو بدرخشد .
اما مدافعان نه چندان قدرتمند چک میتوانند مانع درخشش کامل او شوند .

2. Gianluigi Buffon
Country: Italy - Club: Juventus - Italy

جی جی بوفون بیشتر از 10 سال است که یکی از بهترین دروازه بان های دنیاست . این حرف دلایل زیادی دارد .
بوفون کاپیتان ایتالیا ، تا حالا جام جهانی ، لیگ قهرمانان ، کوپا ایتالیا و سه بار سری آ را برده .
او در یوونتوس هم دارد میدرخشد .
او 34 سال سن دارد اما با این سن نیز عالی کار میکند .

1. Iker Casillas
Country: Spain - Club: Real Madrid - Spain

با وجود تمام کار های عالی بوفون ، کاسیاس تمام آن افتخارات را در زمان کمتری به دست آورده .
کاسیاس ، جام جهانی ، یورو 2008 ، 5 لالیگا ، کوپا دل ری و دو بار لیگ قهرمانان را برده .
او 129 بازی ملی انجام داده و تنها بازیکنی است که برای اسپانیا انقدر بازی ملی انجام داده .
او هم کاپیتان رئال مادرید است هم اسپانیا ، و یکی از موثر ترین بازیکن های جهان .
تیم های رئال مادرید و اسپانیا باید از او تشکر کنند .

------

خب دوستان این مقاله تمام شد .

امیدوارم لذت برده باشید .

مقاله کاملا ویژه از iWE

SASAN
05-29-2012, 09:25 PM
به نظرم جو هارت حقش است جز 5 نفر باشه . :3:

Ghost OF Sparta
05-29-2012, 09:33 PM
نویر و چک حقشون بیشتره.خط دفاعی آلمان وچک رو با اسپانیا و ایتالیا مقایسه کن؟!البته کاسیاس مرد شماره یکه چون با وجود اندک اشتباهات دفاع بی نظیر کار کرده.در هر صورت نظر شخصی من اینه.

Arsal4n
05-29-2012, 10:17 PM
نظر سنجی اضافه شد و تاپیک کامل شد .

با تشکر از ساسان جان ...

منتظر نظراتتون هستم

Sgt.Wollek
05-29-2012, 10:23 PM
:8: فقط کاسیاس :8:
بقیه وایسن تو صف شاید نوبتشون بشه :4:

The Shadow
05-29-2012, 11:04 PM
یه چک و بوفون بهترین های دنیا هستند و بقیه هم شوخی بیش نیستند .

r v d
05-29-2012, 11:40 PM
چک ، جو هارت رو من بیشتر قبول دارم

استکلمبرگ و نویر هم در مرحله بعد.

S.H.A.Y.A.N
05-29-2012, 11:48 PM
تو اين ليست كاسياس و چك رو بدليل عكس العمل هاي به ياد ماندني بيشتر از بقيه قبول دارم ...
البته عملكرد خوب نوير و جوهارت رو هم نبايد ناديده گرفت ...

TORNADO
05-30-2012, 06:13 AM
:32:

واقعا جای یه نفر خیلی خالیه اونم کسی نیست جز دربازه بان افسانه ای انگلستان رابرت گرین .:24::24:

||||||||||||||||||||||||||||||

ولی بدون شوخی کاسیاس و بوفون به نظرم چون از لحاظ ملی مقایسه می کنیم یه سرو گردن از بقیه بالاترن
بوفون حتی زمانی که تیم ملی ایتالیا خوب نبود عالی کار میکرد.
نباید اشتباه مرگ بار پیتر چک رو در یورو قبلی فراموش کنیم.:4:

Arsal4n
05-30-2012, 10:47 AM
اصلا نمیشه دفاع جمهوری چک رو با دفاع آلمان ، اسپانیا یا ایتالیا مقایسه کرد . برای همین چک جز دو نفر برتر نیست .

جو هارتم خودم میخواستم بذارمش پنجم ولی چون میدونستم پوریا به یه چیزی گیر میده ، گفتم همش رو مثل متن اصلی بنویسم که یه بهونه داشته باشم:4:

The Survivor
05-30-2012, 11:04 AM
دو رتبه ی اول که جایگاهشون مشخصه ، هم تو سطح ملی دروازبان های فوق العاده ای هستند هم مدافع های خیلی خوبی جلوشون قرار داره ( من فقط از پیکه میترسم این فصل افت کرده پویول هم که نیست :17: ) امیدوارم زوج خوبی بشه با راموس .

ایتالیا هم که کلا از قدیم دفاع های خوبی داشته :دی !

پتر چک هم دلیلی که ارسلان گفت منطقی هستش ، تیم ملیش مدافع هایی به خوبیِ چلسی نداره و همین باعث میشه شاید نتونه درخششِ Ucl رو تو یورو هم داشته باشه .

نمیدونم چرا به نویر هم اصن امید ندارم . یه حسی بهم میگه تو یورو یه سوتیِ ضایع میده :دی . در حد سوتیش تو بازی با دورتموند فینال جام حذفی :دی (*گل 4 یا 5 دورتموند بود فک کنم : دی ! )

یکی از دروازبان هایی هم که تو جام نیست و دوست داشتم باشه دروازبانِ پرتغال تو جام جهانی 2010 ــه ( ادواردو بود اسمش ؟! ) . خیلی خوب بود . کلا دفاع و دروازه ی پرتغال تو جام جهانی خیلی عالی بود .

ممنون بابتِ مقاله :دی

Ħ д † ε Ð
05-30-2012, 12:05 PM
با این که نویر و یوریس و بوفون و کاسیاس و چک گلر های بهتری هستند ولی شک نکنید ستاره یورو جو هارت میشه.
جو هارت مرد بازیهای بزرگه.

SASAN
05-30-2012, 12:10 PM
واقعا جو هارت بی نظیره .

من اگه کل باشگاه سیتی و سیستمشو زیر سوال ببرم .

ازشون تشکر ویژه میکنم گلری مثل جو هارت رو پرورش دادن تا بعد از پیتر شلتون کبیر انگلستان صاحب یک گلر حرفه ای و کامل بشه .

به نظرم جو هارت شگفتی جام است .

یکی از دلایلی قهرمانی سیتی امسال هم بوده با رکورد کلین شیت هاش که فکر کنم 20 تا داشت .

r v d
05-30-2012, 10:23 PM
واقعا جو هارت بی نظیره .

من اگه کل باشگاه سیتی و سیستمشو زیر سوال ببرم .

ازشون تشکر ویژه میکنم گلری مثل جو هارت رو پرورش دادن تا بعد از پیتر شلتون کبیر انگلستان صاحب یک گلر حرفه ای و کامل بشه .

پسر گوردن بنکس رو از قلم انداختی !!!!!!!!!!!!

در مورد جو هارت هم بگم که ، بعد از دیوید سیمن ، هارت تنها کسیه که میتونه جانشینش باشه و انگلستان دیگه مشکل گلر نداشته باشه ، یه مقطع دیوید جیمز خوب بود ولی نه به اون شکلی که بخواد جانشین سیمن بشه.

Olympic Hero
05-30-2012, 10:42 PM
خب چون رقابت ها میشه گفت حدفی هست باید نگاه جدی ای هم به خط دفاع تیم ها هم بکنیم :4: با همین نگاه هم من میگم بووفن شانس بیشتری داره . چون خط ایتالیا همون خط دفاعی هست که بوفون 2 سال هست داره باهاشون بازی میکنه و شدید باهاشون هماهنگِ . یعنی بوفون بدون صحبت کردن هم می تونه بارتزالی , کیلینی و بونوچی رو هدایت کنه . چشم بسته هم همدیگه رو پیدا می کنن . نصف بیشتر بازیسازی های این فصل یوونتوی هم از همین بوفون و کیلینی شروع شده :4:

بقیه از لحاظ دفاعی چندان وظعیت خوبی ندارند . کاسیاس اگه راموس و پیکه با هم مشکل نداشتند و پویول هم بود خیلی خطری میشد . اما خدا رو شکر تو اسپانیا همه با هم دعوا دارن :4: آلمان رو نمی دونم چون خط دفاعش رو غیر از لام خوب نمیشناسم . انگلیسی ها هم باید دعا کنن جام , جام تری باشه نه هارت :4: چون تری اگه روزش نباشه اشتباه هایی میکنه که واقعا کمر شکن هستن . 2 تا از بازیکنان تیم های هم گروه انگلیس یعنی بنزما و زلاتان فقط به یک موقعیت نیاز دارند تا کار رو تموم کنند . پس هارت باید خیلی خیلی شیش دونگ باشه . البته نشون داده که پتانسیلش رو داره :4: در مورد پیتر چک هم نمیتونم چیزی بگم چون دفاع جکهوری چک رو اصلا نمیشناسم ( امیر بیا توضیح بده :4: ) خدا رو چه دیدی شاید همین دفاع جمهوری چک با هدایت پیتر شد بهترین خط دفاع جام شد :15:

یک فاکتور دیگه هم هست که همون مهاجم های مقابل هستن . از این لحاظ باز من ایتالیا رو رو شانسش رو خوب میدونم . تنها بازیکنی که میتونست برای ایتالیا تو مرحله گروهی خطری بشه ویا بود که مصدوم شد . سولدادو هم که دعوت نشده پس خیالمون راحتِ . میم ونه لورنته که کمی خطری هست . تورس هم که بیخی اصلا :4: ایرلند و کروواسی هم مهاجم چندان شاخ ندارن . صعود هم کنه به احتمال بالا میخوره به انگلیس که اونجا رونی خطری میشه :4: اما کاسیاس باید با دی ناتاله , جوونیکو , کاسانو و بالوتلی مقابله کنه . تازه گلزن هایی مثل مارکیزیو و نوچرینو هم توی خط هافبک هستند . هارت هم گفتم زلاتان و بنزما خیلی خطری هستن . آلمان هم نویر باید با کسانی مثل ون پرسی , اسنایدر , روبن و رونالدو رو در رو بشه . کار سختی داره .... باید صبر کرد . صبر

SASAN
05-31-2012, 06:39 AM
پسر گوردن بنکس رو از قلم انداختی !!!!!!!!!!!!

در مورد جو هارت هم بگم که ، بعد از دیوید سیمن ، هارت تنها کسیه که میتونه جانشینش باشه و انگلستان دیگه مشکل گلر نداشته باشه ، یه مقطع دیوید جیمز خوب بود ولی نه به اون شکلی که بخواد جانشین سیمن بشه.

به نظرم جو هارت شگفتی جام است .

یکی از دلایلی قهرمانی سیتی امسال هم بوده با رکورد کلین شیت هاش که فکر کنم 20 تا داشت

گوردون بنکس از شلتون قدیمی تر است . من سعی کردم نزدیک ترین فرد رو بگم :d

The Great One
05-31-2012, 11:03 AM
حرف از درخشش دروازه بان ها تو یورو 2012 هست بعد عتیقه های 50 سال پیششون رو میان به رخ ما میکشن :4:

همون تولدو که ذخیره بوفون بود اگه تو انگلیس بود میشد دروازه بان تاریخی . تیمی که دیوید سیمن یکی از اسطوره هاش باشه دیگه ... :5: اون گل تاریخی 40 متریش از رونالدینو رو که یادتون هست ؟

---------------------------------------------

به نظره من که مثل همیشه بوفون عالی کار میکنه و اگه اتفاق خاصی تو دفاع ایتالیا نیفته ( مثل 2002 ... ) قطعا بهترین دروازه بان جام میشه . بعدش هم نویر و آکینف میتونن بدرخشن .