توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مسابقات جام ملتهای اروپا با شرکت کاربران انجمن..iwe ( دوره دوم )
amir-aghaei
05-30-2012, 12:55 PM
درود...
بعد از ثبت نام تیمها و مشخص شدن عوامل و کادرهای تیمهای یورو 2012 تاپیک اختصاصی این تورنمت جذاب هم به فاصله 9 روز تا شروع مسابقات از امروز آغاز به کار کرد..
در اینجا تاپیک ثبت نام کاربران را که چند روز پیش انجام گرفت مشاهده میکند...
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
(نکته : در صورتی که کاربری که در تاپیک قبل موفق به ثبت نام نشد و الان دوست داره شرکت کنه...با توجه به اینکه هنوز چند تیم باقیمونده و تیمهای باقیمونده هم که کادرشون به ظرفیت 4 نفر نرسیده خواهان رفتن هستند به پروفایل بنده پیام بدن تا اسمشون اضافه شه...)
لیست تکمیل شده تیمها...
--------------------------------
انگلستان :
مدیر تیم: SASAN (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سرمربی :The Shadow (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
مدیر فنی :Ð-i-R-Ť-Y (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سرپرست و سخنگوی باشگاه : r v d (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
------------------------------------
ایتالیا :
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Phenom)
مدیر تیم: THE PHENOM
سرمربی: OLAMPIC HERO
مدیر فنی: THE GREAT ONE
سرپرست : farzam_12 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سخنگوی باشگاه:TeZAR (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
---------------------------------------
آلمان :
مدیر تیم : Ħ д † ε Ð (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>Ħ д † ε Ð)
سرمربی: Arsal4n (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
مدیر فنی: ARSALAN
سرپرست و سخنگوی باشگاه:Nowhere Man (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Man)
----------------------------------------
اسپانیا :
مدیر تیم : The Last Outlaw (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Last Outlaw)
سرمربی: Abdi (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
مدیر فنی: Alberto Del Rio (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Del Rio)
سرپرست و سخنگوی باشگاه: The Master of Pain (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Master of Pain)
------------------------------------------------
هلند :
مدیر تیم :The Dark Knight (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Dark Knight)
سرمربی: Ariyan (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
مدیر فنی: Amir_aghaei (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سرپرست و سخنگوی باشگاه: Sherlock Holmes (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Holmes)
-----------------------------------------------
پرتقال :
مدیر تیم : MAMAD
سرمربی:The survivor
مدیر فنی: EMINEM
سرپرست و سخنگوی باشگاه: Amirj
-------------------------
فرانسه :
مدیر تیم :scooter
سرمربی: TORNADO (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
مدیر فنی: ?
سرپرست و سخنگوی باشگاه:ali fu
-----------------------------------
جمهوری چک :
مدیر تیم :J B L:31::4:.
سرمربی: SAEED
مدیر فنی: BOMB
سرپرست و سخنگوی باشگاه:fatal b
--------------------------
سوئد :
مدیر تیم: amirnba (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
سرمربی: AHMADREZA
مدیر فنی : arkham world
سخنگو: ؟
---------------------------------------
روسیه :
مدیر : GOLDBERG THE MAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :13:
سرمربی: مجتبی TJS-M
سرپرست : msaz
مدیر فنی : Amir_aghaei (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
-------------------------------
لهستان :
مدیر :Dejavoo (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
دانمارک :
مدیر : , New World Order (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> World Order)
کرواسی : ؟
یونان: ؟
ایرلند : ؟
فنلاند: ؟
=======================
در اخرین لحظان نقل و انتقالات بمب خبری جهان رو شوکه کرد...میر علی به روسیه پیوست!
میر علی که بدون تیم مونده بود و مثل مظلومی داشت خانه نشین میشد :24: اجبارن روی مدیریت تیم روسیه نشست تا با کمکه مربی خوب و تحصیلکرده این تیم مجتبی TJS :8: چشمها را خیره کنند...
تیمهایی که هنوز خالی موندن دوستان میتونن به من خبر بدن تا اسمشون رو در همین پست اضاف کنم...
از همین لحظه به بعد تیمها میتونن برنامه های تمرینی و اخبار و حاشیه های خودشون رو در این تاپیک اعلام کنن...
من فعلان در سفری هستم در جنوب لبنان برای کمک به قحطی زدگان جنگ زده... ومشغول پخش کردن ساندیس میباشم....هنوز نرسیدم هلند ..اما خیالم راحته....
دوستان خوبم سعید شرلوک و آرین در حال اماده سازی تیم هستند....با درایت سینا دارت نایت هلند قهرمان میشه....
بقیه لطفان برن عقب بوق بزنن
TeZAR
05-30-2012, 03:00 PM
همینجا به صراحت اعلام میکنم که " ایتالیا قهرمـــانه "
ولی تو قضیه مدیر تیم ها پارتی بازی بدی شده .. من خودم به یوفا گزارش میدم :-l .. پای 7 در میان است.
Ħ д † ε Ð
05-30-2012, 05:47 PM
بچه ها سوئد هم تیم خوبیه ها.:دی.این امیر ان بی ای موذی الکی سوئد رو ورنداشته شما هم عقب نمونید.:دی
بشتابید.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
amirnba
05-30-2012, 07:38 PM
هیچ وقت بدون دلیل کاری رو انجام نمیدم :دی یکی از دلایلی هم که تصمیم گرفتم سوئد رو بگیرم همین عکسی بود که آرمین گذاشت :24:
وقتی که قهرمانشون کردم اون NASTY میشه amirnba :ی
farzam_12
05-31-2012, 12:00 AM
با سلام
بنده به عنوان سرپرست تیم از همینجا اعلا می کنم بعد از قهرمانی ایتالیا پیراهن و شلوار خود را کنده و در حالت عریانی (به همراه شرت) دور حیاط دبیرستان دخترانه 15 دور خواهم دوید.
والسلام.:4:
The Great One
05-31-2012, 11:47 AM
ایتالیا باری دیگر به حاشیه رفت
متاسفانه دیروز صبح خبر دستگیری حسین کونته شوک بزرگی به اردوی تیم وارد کرد .
حسین کونته که سال پیش مربی سیه نا بود برای ارائه ی توضیحات در مورد یکی از
تساوی های مشکوک فصل پیش دستگیر شد . تمرینات دیروز به خاطر دستگیری حسین
زیر نظر من و شروین انجام شد که به خاطر حضور چندین سالمون در آکادمی های
استعدادیابی ایران تمرینات رو به شیوه ی ایرانی انجام دادیم و بعد از کمی نرمش تیم
بوفون و دسانتیک رو دو دسته کردیم و یک بازی بین 2 تیم ترتیب دادیم .
تمرین دیروز البته تلفاتی هم داشت که خوشبختانه تا اونجا که من از تفکرات حسین
کونته آگاهه دارم این بازیکنان شانسی برای حضور در 18 بازیکن اصلی رو
نداشتن :18:
خوشبختانه با تلاش های مدیرعامل و سرپرست محترم تیم دیشب وثیقه ای برای
آزادی حسین از بند مهیا کردیم که مورد تایید پلیس ایتالیا قرار گرفت و قرار
هست تا ساعاتی دیگر حسین کونته مربی خوش نام ایرانی - ایتالیایی تبار به
کمپ تیم های ملی بازگرده تا از امروز شاهد پیاده کردن تاکتیک های کلان
او برای یورو 2012 باشیم .
amir-aghaei
05-31-2012, 01:27 PM
حضور غیر منتظره ابوالفضل صبح امروز در مسکو پایتخت روسیه!!!!!!!!
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
(شرح عکس: بازی دوستانه هلند در ماه اخیر و حضور ابوالفضل در رختکن این تیم..بازیکن مورد نظر : ساسان ون پرسی!!!)
هنوز خبر دقیقی از این حضور و نشست احتمالی با روءسای روس به گوش نرسیده!
منابع خبری در ف.س بوک و توی یتر از احتمال رفتن ابوالفضل به روسیه خبر میدن!
آیا ابوالفضل دو شغله میشود ؟؟آیا منتفی شدن حضور میر علی در هلند در این امر دخیل است؟!
طبق گزارش اسوشیدپرس : میر علی و ابوالفضل به نوعی مایلی کهن و ناصر فریاد شیران اروپا هستند..ابوالفضل هر جا که بره میر علی هم باهاشه.وبالعکس..
آیا دوستی قدیمی ابوالفضل و مجتبی tijs-m که زمانی در یک گروه دی جی باهم کار میکردن این دو رو به هم پیوند میده؟
مصاحبه کوتاه عوامل هلند بعد از شنیدن این خبر :
سینا دارت نایت : ابوالفضل آزاد است هر جا که میخواهد سفر کند او اختیار تام و جری دارد!
آرین : از اول هم به مدیر فنی نیاز نداشتم!!!!!!!
سعید شرک : مگه ابوالفضل تو تیم ماست؟!!!!!
منتظر اخبار تکمیلی دیگر باشید
TORNADO
05-31-2012, 02:08 PM
فوری فوری : نشست خبری امید بلان
امید بلان سرمربی کارکشته و پر آوزه تیم ملی فرانسه ساعاتی پیش در جمع خبر نگاران حضور پیدا کرد و پاسخگوی سولات آنها بود
این نشت خبری که 16 ساعت به طول انجامید حاشیه های فراوانی داشت .
به گزارش یورو نیوز امید بلان یا همان TORNADO هنگامی با سوال خبرنگار که آیا تیم ملی انگلستان را تیمی در حد و اندازه های قهرمانی و رقیب قدرتمندی برای خود می دانید روبرو شد
از فرط خنده نشت خبری را به هم ریخت . پس از واکنش عاقلانه امید بلان سایر افراد حاضر در این نشست تیم ملی انگلستان را به سخره گرفتند
این خنده و مسخره کردن و شادی پای کوبی 10 ساعت به طول انجامید
مربی تیم ملی فرانسه در پاسخ به سوالی که رابطه شما با فرانک ریبری ستاره تیمتان چطور است پاسخ داد ؟
فرانک مثل پسر من هست من او را مثل پسرم دوست دارم ، او ارزش های زیادی برای ما دارد و می تواند کارهای زیادی برای ما انجام دهد
ما قدردان زحمات او چه در مستطیل سبز و چه در خارج از آن هستیم .
اما سوال جنجالی این نشت خبری را خبرنگار اعزامی فروم تخصصی کشتی کج iwe پرسید ؟
امید بلان در پاسخ به سوال امیر ان بی ای خبرنگار اعزامی
علت ممنوع التصویر شدن را تفاوت های فرهنگی عنوان کرد .
سرمربی ایران الاصل تیم ملی فرانسه اضافه کرد:
هنگامی که در یک استخر شنا در حال تمرین شنای قورباغه بودم به ناگاه چشمم به چند دختر بچه ای که در آن سوی استخر در حال شنا بودند
افتاد . رفتم جلو تا به آنها کمک کنم که نا خداگاه دستم بدنشان را لمس کرد .
و سو ءتفاهم فرهنگی باعث خدشه دار شدن آبروی اخلاقی چندین و چند ساله بنده شد.
و که نتیجه اش ممنوع التصویر شدنم هست .
J B L
05-31-2012, 10:37 PM
چقدر گلوی خود را پاره کردیم و در مورد بیماری خطرناک بعضی ها در لیگ پیش بینی صحبت کردیم :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
متاسفانه بعد این ماجرا خبرگزاری های ایرنا - سایت آرین و سایر خبرگزاری های دنیا یک تیتر مشترک داشتند :
باكتری مرگبار در هتل محل اقامت تیم جمهوری چك در لهستان
به گزارش ساكرنت، این باكتری نوعی بیماری به نام لژیون ایرزرا به وجود می آورد كه موجب ذات الریه شده وممكن است مرگ آور باشد.
سرمربی تیم چك در این باره گفت: یك تیم جستجو به این هتل رفته اند تا تصمیم نهایی را یك روز قبل از سفر تیم به لهستان، اعلام كنند.
وی اظهارداشت: اگر هتل پاكسازی نشود با مسوولان اتحادیه فوتبال اروپا مشورت خواهیم كردودر این صورت یكی ازگزینه های ما اقامت در پراگ خواهد بود و برای برگزاری سه مسابقه در وروكلاو به این شهر پرواز می كنیم.
مسابقات تیم جمهوری چك در گروه نخست رقابت های یورو 2012 با دیدار مقابل روسیه آغاز می شود و بعد از آن با تیم های یونان و لهستان بازی خواهد كرد.
نظر ما : این آقایان که نام اسطوره ای به اسم گلدبرگ رو با خود یدک میکشند فقط باعث خراب شدن وجهه ی شهر مشهد میشوند و بس ! واقعا برای فوتبال روسیه متاسفم که یک تزریقی رو که به خاطر تزریق مواد مخدر فکر میکنه دکتره ! در کادر خود داره !
خدمت عزیزانی که در جریان نیستن بگم این آقا به خود لقب دکتر میر علی گلدبرگی داده ! :21:
تیم ملی جمهوری چک جواب این کارهای روس ها رو توی زمین میده . از مسئولین بیمارستان ابن سینای مشهد هم گله دارم چرا میر علی رو که قرنطینه بود بدون محافظ گذاشتن تا با پاسپورت یک دو جنسه به لهستان فرار کنه ؟؟ حالا کی جواب آلوده شدن هتل تیم ملی جمهوری چک و مردم آن هتل لهستانی رو میده ؟؟
مسئولان چک در پایان درباره ی احتمال آمدن ابولا ی اهوازی به روسیه اعلام کردن اگر این اتفاق بی افتد اندک شانس روسیه هم برای صعود از گروه خود از بین خواهد رفت زیرا ابولا در روسیه نقش
چیز باقر را دارد !:4:
این هم لینک خبر مربوطه :
Olympic Hero
05-31-2012, 11:21 PM
حسین کونته : فعلا آزاد و بالا سر تیم هستم !!!
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
× عکس هایی از حسین در حال ارائه توضیحات به مسئولان ! ×
حسین کونته سرمربی تیم ایتالیا ساعاتی پیش به خاطر وثیقه ای که بروبگس ایتالیا گذاشتن آزاد شد و اعلام کرد :
" فعلا که آزاد و بالا سر تیم هستم . از نوید و شروین هم ممنون که هوای تیم رو داشتن . در مورد این قضیه هم بگم که فعلا هیچی معلوم نیست فقط این معلوم هست که ما قهرمان میشیم و بعد من میرم زندان !!! "
:4:
amir-aghaei
06-01-2012, 10:35 PM
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد ... ابوالفضل + میر علی پیوندتان مبارک ...!
ابوالفضل رسمان به عنوان مدیر فنی و مشاور عالیرتبه تیم ملی روسیه انتصاب شد...
به گزارش خبرگزاری رویترز ...ساعاتی پیش در مسکو سران روسیه و شخص میر علی با ابوالفضل مدیر فنی حال حاضر تیم ملی هلند سر میز مذاکره نشستن و ابولالفضل با قراردادی سفید امضا به این تیم پیوست...
لازم به ذکر است با توجه به تیم داشتن ابوالفضل در این رقابتها این حرکت وی شدیدان مورد انتقاد رسانه های گروهی در سراسر اروپا قرار گرفته و آنها اعتقاد دارن ابوالفضل واسه پول با همه صبحونه میخوره..امروز دم از اولویت اولم تراکتورسازی هلند هست میزنه و فردا با استقلال روسیه تمام میکنه....
در این بین ابوالفضل بعد از سمت گرفتن در مصاحبه ای گفت:
منه ابوالفضل نمیتونم به روسیه نه بیارم.. میر علی رفیق و دوست قدیمی من هست و من نه بخاطر پول بلکه بخاطر شخص او رفتم تا کمکی کرده باشم...
یکی از دلایل اصلی که اومدم... کمک به تیم روسیه برای شکست دادن چک و مدیر معلول الحالشون امیر هست...همه میدونن که امیر فقط بخاطر یه سری رانتها اومده چک و گرنه کی به یه کچل الزایمری ری شهری تیم میده؟
مطمئنن ارنجی میدم دست روسیه که بزنه لت و پار کنه هر چی چکیه..طوری که با همون 1 بازی اول حذف شنپ و امیر بره خونه اول و آخرش داگ هاوس بغل زومبه زوزه بکشن باهم :24: !
من تیمم هلنده اما روسیه رو هم دوست دارم...اونجا پرسنل خوبی بستیم همه چی رو اماده کردم ..تمامی وضایف و سیستم های تیم هلند رو نوشتم دادم به آرین ایشون فقط اجراشون میکنه!!! اما خوب در صورت رخ دادن هر نتیجه ای ایشون پاسخگو میباشن....از مدیر عامل هلند اقا سینا هم ممنونم که به من اعتماد کامل داره...
یه توصیه هم به سران ایتالیا دارم اینقدر این حسین سرمربی شون رو آزاد نگذارن بچرخه..ایشون با عکسهای زاقارتی که داره آبروی ایتالیایی های خوش تیپ رو میبره..گواهش این عکس بالاست که تو کمیته انظباطی نشسته و شبیه موش گرزه شده!
از دیگر تیمها هم میخوام از سکوت در بیان و برنامه حاشیه ای و تمرینی خودشون و روزنامه های کثیر الانتشار رو ارائه بدن. .....
در مورد تیم آلمان که رقیب جدی ماست بگم که اینها باید برن خداروشکر کنن از هر گروه 2 تیم میاد بالا...میدونم مدیر این تیم آقای آ... جدیدان رسوایی های اخلاقی به بار اوردن..واقعن باعثه تاسفه که مدیر تیم بزرگ و ابر قدرتی چون آلمان همچین شخص بی ادبی باشه...عمو هیتلر آسوده بخواب که رفقات بیدارند!!!
تیم دانمارک هم با بهنام تو گروه ما خطرناکه...براشون ارزوی موفقیت داریم...
در جایی خوندم که ما با بهنام صحبت کردیم اگه نیاز شد از تیمشون استفاده ببریم..در عوض سال آینده ایشون رو هر جا برم ببرم... واقعن متاسفم که این اراجیف رو میدن خدمته مردم..من با بهنام رفیقم ولی به جان محمد هوتنم و به اون مکه ای که قراره 20 روز دیگه برم اهله این حرفا نیستم...
=======
در این بین بهمن مدیر ایتالیا بعد از این خبرو شنیدن پول نگرفتن ابوال از روسیه گفت : کی باور میکنه ؟
در جواب حامد بن همام گفت: اونایی که ابوال فکر میکنه رو پیشونیشون نوشته عبدا...!!!
آرین پس از شنیدن اظهار نظر ابوالفضل گفت: درسته تمام دستورات فنی رو با ابوالفضل دوتایی تو مغازشون نشستیم کشیدیم بعدشم آقاش اومد من فرار کردم!!!!
میر علی گفت : اومدن ابوالفضل به هر تیمی نعمته...اون تیم حتی اگه مالدیو باشه روحیه میگیره و عالی نتیجه میگیره..من تجربه خوبی با ابوالفضل تو یوونتوس تورین داشتم ..فقط شانسی اوردم این بود که اون لیگ از نیم فصل دوم ادامه پیدا نکرد وگرنه تیمو میبردم دسته دو!!!
scooter
06-01-2012, 11:16 PM
در حالی که فرانسه به سمت قهرمانی قراره حرکت کنه،ایتالیا داره تحقیر میشه تا طرفدارانش سر افکنده بشن!!نمیدونم اینا امیدی هم دارن واقعا؟؟؟!!!:D
کادر فنی این تیم،داران به دست و پا میفتن،از همین جا به خودم بابت انتخاب تیم فرانسه تبریک میگم!!!!:d
تیم انگلس که نه مربی داره نه لمپارد،پس امیدی بهش نیست،از همین جا اعلام میکنم،که همتون نابودین!
برای برادران چک هم متاسفم.شانسی ندارن!!!!
اما فرانسوی ها برای تقویت تیم،فاکتور های لازم را دارند،که به چند مورد اشاره میکنم،اولیش فرنچ ک ی س هست،که با توجه به نقش فرانسوی ها در اختراع این حرکت،به قهرمانی ما کمک میکنه،
طرح دوم،قرار دادن یک سری میله در کنار زمین تمرینه،دلیلشو خودتون فکر کنین!!!!!!:))
طرح ها بعدی به زودی اعلام میشه!!!!!!:d
Ғ Д † Д Ł β
06-02-2012, 10:04 AM
اقا ما با رخصت امیر اینا میشیم سخنگوی تیم چک :4:
bomb5
06-02-2012, 11:24 AM
من بعنوان مدیر فنی چک از این انتصابات بی خبرم :4: :4:
© The Phantom Pain
06-02-2012, 12:12 PM
با توجه به این که اولین دیدار تیم ما ، سوئد در مقابل تیم اوکراین هست امروز صبح تمرینات تیم ما در هوایی لذت بخش انجام شد . :5:
در جریان تمرین امروز سرمربی تیم ما ، احمدرضا هَمرن و دستیارانش کمی با بازیکنان صحبت کردند و آنان رو از لحاظ روحی و روانی تقویت کردند .
سپس تمرینات رو به طور جدی شروع کردند و طی آن نکاتی رو به بازیکنان گوشزد کردند . :26:
سپس تمرینات کنترل و مهار توپ با بازیکنان انجام شد . زلاتان ابراهیموویچ یکی از بازیکنانی بود که در این نقطه ضعف داشت و تمرینات زیادی با وی صورت گرفت . :26:
آقای هَمرن تا حد مرگ به ابراهیموویچ تمرین دادند و با لحن تمسخر تاکید کردند که اگر درست تمرین نکنی مجبور میشی از روی نیمکت بازی ها رو ببینی :26:
بعد از شنیدن این جملات ابراهیموویچ برای جلب نظر احمدرضا هَمرن به انجام انواع حرکات موزون و غیر موزون پرداخت . :337:
از نکات دیگر این تمرین حضور مدیر تیم ، امیر ان بی ای در تمرین و بازی کردن او با بازیکنان بود که تاثیر خوبی در روحیه آنان داشت . :26:
در پایان هم این مدیر کاربلد ( :4: ) در جمع طرفداران همیشه در صحنه تیم خود حاضر شد و با آنان عکس گرفت
farzam_12
06-02-2012, 01:18 PM
مصاحبه فرزام استرا ماچیونی با SKY SPort HD
فرزام:حسین کونته از آب سپیدرود هم پاک و هم ضلال تر است/این باخت ها چشنه است
درهنگام نیمه دوم بازی ایتالیا و روسیه خبر نگار اسکای اسپورت به سراغ فرزام رفت و با او به مصاحبه پرداخت
سرپرست ایتالیا در این مصاحبه در مورد عقب بودن 3-0 ایتالیا از روسیه گفت:
این باختها چشنه هست و ما نیروی واقعی خودرا در یورو به نمایش خواهیم گذاشت و بازی دوستانه ملاکی برای عملکردمان در یورو نیست
او در مورد مربیگری کونته در این بازی و و حواشی او در این چند روز اخیر گفت:
حسین خودش میداند چه می کند و او نیروی واقعی خودرا در یورو نشان می دهد و او یکی از بهترین مربیان دنیاست.در مورد حواشی او باید بگویم او کاملا بی گناه بوده و از آب سپیدرود پاک و ضلال تر است.
او در مورد دلیل دیگر دستگیری حسین که رابطه با همان دختر سوئدی( که امیر nba در صفحه قبل گفت میخوام رو شکمش بنویسم amir nba) گفـت:
این خبر کذب محض بوده و ما از شایعه ساز شکایت خواهیم کرد.
او در مورد اینکه آیا مدیر عامل و مدیر فنی و سخنگو و شما از تیم حمایت میکنید و چرا اینکه همه تیمها چهار نفرند ولی شما پنج نفر گفت:
ما همه پشتیبان تیم هستیم و تا پای جان از این تیم حمایت می کنیم و در ابطه ی پنج نفر بودن گفت زورمان زیاد بوده و این گونه تیم را به ما دادند.:4:
و در آخر او در مورد نظرات مدیر تیم فرانسه در مود تحقیر ایتالیا و قهرمانی فرانسه تنها این حرکت را انجام داد:
:21::21::4::21::21:
bomb5
06-02-2012, 01:26 PM
اگه مربی تیم خوب کار کنه ما قهرمانیم:4:
در مورد انتصاب آقا بابک هم بعنوان سخنگو و سرپرست من باز هم میگم در جریان نبودم. مدیر باشگاه بدون مشورت با ما اقدام به این کار کرده<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
amirnba
06-02-2012, 01:53 PM
محمد همه حرف ها رو زد فقط چون یکم خجالتیه یادش رفت بگه که امروز نزدیک به 100 نفر از این عزیزان <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> برای تشویق تیم ما به زحمت افتاده بودن و سر تمرین حاضر شدند و تیم و الالخصوص مدیر تیم که بنده باشم رو به شدت تشویق کردن و وادار به پا به توپ شدن کردن
این زلاتان هم که محمد میگه ، چشاش یکی دوتا از این بانوان رو گرفته بود و بی پدر دیگه تمرین رو شل گرفته بود منم به عنوان جریمه بهش گفتم 50 بار دور زمین رو بدو :ی
Ð-i-R-Ť-Y
06-02-2012, 01:57 PM
حسین جان ، نوید خان
تیمم و تیمم و تیمم این بود تیمت ؟
بشینید بازی امشبمون با بلژیک و ببینید و از آخرین تاکتیک های روز فوتبال بهره ببرید .
SASAN
06-02-2012, 02:07 PM
عکس هایی از تمرینات پادشاه ابدی جهان :26:
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
TORNADO
06-02-2012, 06:17 PM
لمپارد؟!!! حتما شوخی میکنید | ایتالیا دچار باند بازی شده باید کنار بکشد.
این بخشی از صحبت های امید بلان سرمربی تیم ملی فرانسه بود
صبح امروز امید بلان پاسخگوی خبرنگارانی بود که برای مصاحبه با او به کمپ تمرینی تیم فرانسه رفته بودند
او در ابتدای صحبت هاش از جناب آقای اسکوتر برای زحماتی که برای تیم میکشد کمال تشکر را داشت و
اضافه کرد اسکوتر ! او جدیدترین و بروز ترین تمرینات را به صورت سری و مخفیانه در اختیار تیم قرار می دهد
و گاهی اوقات تیم را ارنج میکند ، تمرینات او به حد مرگ آوری ، جدی و خطرناک هستند
من هم راضی هستم :4:
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که غیبت فرانک لمپارد را چگونه ارزیابی می کنید ؟
گفت :لمپارد ؟!! حتما شوخی میکنید ، تیم انگلستان مثل کودکان احساسی بازی میکنند
آنها کودکانی هستند که توپ را می گیرند و هر کدام برای خودشان بازی میکنند و به سمتی میروند
نبود یک بازیکن یا بودن آن فرقی نمی کند
اگر هر 22 نفر را به زمین بفرستند با ز هم
به راحتی آنها را شکست می دهیم
سرمربی کارکشته فرانسه ضمن تمجید از تیم ملی انگلستان آنها را حریف تمرینی نسبتا خوبی برای تیم نونهالان فرانسه دانست .
بخش دیگر صحبت های او راجع حوادث اخیر تیم ملی ایتالیا بود
ایتالیایی ها همیشه می خواهند مسیر کوتاه تر را بروند ، آنها می خواهند سرتان کلاه بذارند و این کار را خوب بلدند
کثرت کادر فنی این تیم هم ثمره همین باند بازی هاست
توصیه من به کادر این تیم و الخصوص مدیر فنی این تیم این است !
تا فرصت باقیست کنار بکش . و جلوی تحقیر ایتالیا را بگیر.
با آشفتگی تیم شما قرار گرفتن جلوی اسپانیا خود کشی ست.
من تاکتیک ماتادور ها رو خوب می شناسم آنها به شما رحم نمی کنند جلوی یک فاجعه ملی را بگیر.
آقای بلان در خصوص هواداران جیگر تیم ملی سوئد گفت :
من از مدیر این تیم می خواهم برای چند روز حداقل بازی های حذفی
ترتیب ملاقات این بانوان خوش سیما هوادار را با بازیکنان تیمم بدهد زیرا انها در این زمان به شدت نیاز مبری به آنها دارند و می توانند دلگرمی خوبی برای ما باشنــد.
بخش آخر سخنان او راجع به مدعیان این دوره از مسابقات یورو 2012 بود :
من همه ی تیم ها را مدعی میدانم به جز تیم ملی انگلستان .
واقعا شگفتی بزرگی رخ داده که آنها به این مرحله رسیدند ، باید به آنها تبریک گفت
تا همین جا هم شاخ غول شکسته اند بهتر است سعی کنند کمتر گل بخوردند البته با توجه به شناخت عمیقی که از این تیم دارم بعید می دانم این امر حاصل شود.
amir-aghaei
06-02-2012, 09:20 PM
در اولین حضور ابوالفضل روی نیمکت تیم روسیه دیشب در یک بازی تدارکاتی رخ داد!
روسیه 3 ایتالیا 0 :13: :13:
:24: :24: :24:
در این بازی که حاشیه های جالبی داشت ..روسی ها با تمام توان بعد از بازدید بدنی که توسط میر علی روشون انجام شد به زمین مسابقه پا نهادن..اونها قبل از بازی در صحبت 10 دقیقه ای که مدیر فنی این تیم ابوالفضل باهاشون داشت از این رو به اون رو شدن...
مطبوعات ایتالیا امروز شدیدترین انتقادات رو از این تیم و مدیر و سرپرست چاقال این تیم انجام دادن..آنها خواهان به خدمت گرفتن ابوالفضل به عنوان مشاور مربی هستند...
حسین که بعد از بازی با شعار ک*ون ته حیا کن بهمن چاقالو رها کن بسیار برافروخته شده بود در مصاحبه ای گفت حساب بازیکنان رو میرسم..این نتیجه مشکوک بود .شکم به مدیر فنی تیممه
به اعتقاد خبرنگاران و کارشناسان فنی تیم روسیه با هدایت ابوالفضل و میر علی یکی از شانسهای مسلم قهرمانی هستند!!!! انها اعتقاد دارن این تیم بمراتب قوی تر از تیم روسیه ای هست که زمانی هیدینگ مربیش بود..
ابوالفضل بعد از این بازی حاضر به مصاحبه با خبرنگاران نشد و فقط در گفتگوی کوتاه گفت باید برم امستردام کاری دارم!
============
خبرگزاری اسکای نیوز به مناسبت در پیش بودن یورو 2012 هر روز مطالب جالب و خبرهای حاشیه ای از رقابتها را که در جای دیگه ای دیده نمیشه در سایت خودش منتشر میکند که در زیر انها را میخوانید
تیم هلند که در حال اماده سازی خودش هست اردویی چند روزه در یکی از بنادر دانمارک برپا کرده...بازیکنان این تیم با تمرینات منظم آرین با روحیه عالی اماده برگزاری مسابقات هستند...
گفتنی است امروز شایعه ای در شهر پیچید که ممکن است ابوالفضل به هلند نیاد که با پروازش این مسئله تکذیب شد...عده ای از هواداران تیم هلند که مشخصان مشخص است از سرمربی این تیم آرین خط میگیرن انتقاد کردن و گفتن مدیر فنی پروازی نمی خوایم..
اما سینا رحیمی که سابقه هدایت سپاهان اصفهان را داراست و مدیر یست با تکذیب این حرفها گفت ابوالفضل همین که اسمش رو تیم باشه برای هلند خوشبختی میاره!
طبق گزارشهای رسیده بعد از پیوستن بابک به جمهوری چک اختلافات شدیدی بین مدیر و مربی این تیم رخ داده...امروز 100 تماشاگر ترک تبار چکی با نون بربری به سر تمرین این تیم رفتن و از بابی حمایت کردن.و در طرف مقابل 1 میلیون از هواداران چکی خواهان دیپورت بابی شدند ..
همچنین امروز خبر رسید که نامه ای به فدراسیون سوئد فرستاده شده و مسئولان یوفا از مدیر این تیم خواستن از بروز مسائل جنسیتی در زمین جلوگیری کند وگرنه این تیم از مسابقات محروم میشود ..
طبق گزارش های رسیده مثل اینکه زلاتان ابراهیموییچ بعد از تمرینات این تیم با چند تماشاگر سوئدی در رختکن این تیم رسوایی اخلاقی به بار اوردن...که مسئولان این تیم جلوی بروز شایعات رو گرفتن...
همچنین در ازمایشی که ساعاتی قبل از مدیر و مربی 3 تیم اسپانیا و فرانسه و چک گرفته شد مشخص شد که چند تا از عوامل این تیمها مبتلا به تب مالت و هاری و مواد افیونی از نوع کوکائین دچار میباشند..منابع میگویند انها اقایان مهدی اسکوتر . امید . امیر جی بی ال و کیومرث هستند....
تیم انگلیس که یکی از تیمهای منظم مسابقات است در حال اماده سازی خودش میباشد..ظهر امروز مدیر این تیم ساسان در تماسی که با میر علی داشتن خواهان رابطه خواهر خاندگی با تیم ملی خود شدن که میر علی گفت بعد از مشورت با ابوالفضل نظر خودم رو میگویم..منابع میگویند این دو تیم و مدیران و مربیانش رابطه بسیار خوبی با هم دارن .
بزودی منتظر اخبار بعدی از حاشیه مسابقات باشید...
SASAN
06-02-2012, 09:29 PM
انگلستان 1-0 بلژیک
EmInEm
06-02-2012, 09:55 PM
متاسفانه تیم ما انگار جون کل کل نداره پس برای شروع چندتا عکس میزاریم تا بفهمید که در مقابل یکی از بهترین گلزنای
فصل قبل هیچ شانسی ندارید.
1 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) 2 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) 3 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) 4 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
راستی ما بهترین مدافع و البته وحشی ترینشونو داریم:
1 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
اینم کل تیم ما:
1 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
The Dark Knight
06-02-2012, 11:41 PM
پرتغال که واقعاً تر زده با این بازی کردن. 3 تا گل از ترکیه تو خانه خورده. البته ترکیه تیم خوبیه, ولی خوب... المان و هلند تیم های بهتری هستند. پرتغال با این روش جلوی سه تیم دیگه حاضر بشه, قشنگ هلند پوستش رو می کنه, دانمارک چهار قاچش می کنه, المان هم به صورت کاملاً بهداشتی ابش رو می گیره و به صورت ساندیس به پرتقال... ببخشید به پرتغال می فرستتش.
ممنون.
موفق باشین.
bomb5
06-02-2012, 11:53 PM
دقایقی پیش فیفا تیم هایی که بیشترین و کمترین بخت صعود از گروهشون رو دارن رو اعلام کرد:4:
همون طور که از عکس مشخصه از سوی فیفا تنها تیمی که در گروه ما بخت صعود نداره تیمه جوان و گم نام و پرحاشیه روسیه است :4::4: و بقیه تیم ها از شانس مساوی برخوردار هستن!!!!
من در جلسه ای که با مدیر باشگاه داشتم که حدود 3 ساعت به طول انجامید از ایشان خواستم تا با مربی تیم هماهنگ کنه تا از تیم دخیره در بازی اولمون استفاده کنیم.:4:
r v d
06-03-2012, 02:03 AM
سخنگو : فک گری کیهیل در برخورد با جو هارت شکست ، و کیهیل همراه تیم به لهستان نمی رود :|
Ғ Д † Д Ł β
06-03-2012, 08:02 AM
با سلام
خوب با توجه به اراجيفي كه بز ريش سفيد روسي در قبال تيم چك گفت در صدد بر آمديم يه سري افشاگري هايي بكنيم
اين موجود معلوم الحال كه داره تو دو تا تيم توپ جم كني ميكنه و در زير عكسش رو هم مشاهده ميكنيد :
يكي نيست بهش بگه اخه تو به بقيه تيما چيكار داري اخوي
اون از تيم هلندت كه معلومه با كادر فني بوقش به كجا قراره برسه
ارين ابولي سينا
اونم از تيم روستون كه يحتمل آخر سر ميرين با پوتين پشت دراي بسته كاراي اونجوري ميكنين و بازخواست ميشين :
داداش من بيا اين اخر عمري دست از سر كچل اين فوتبال بردار بزار يه نفس راحت بكشه
تو شونصدو بيست و اندي دوره رقابتها حضور داشتي ولي بهترين مقامي كه آوردي چي بود ؟
من ميگم : تو دوره شونصدو دوازدهم بهترين سانديس پخش كن مسابقات شدي :136:
حالا مياي ميپيچي به پرو بال چك ؟؟
برو برادر
نزار از مبادلات جسمي صورت گرفته بين و تو اون مشهدي سخن بگيم
نزار بگيم كه بيچاره بتول چي كشيد از دستت وقتي ميرعلي فروختش به تو ( همون بتول گزارشگره ... زن حشمت افلاين :4: )
باز خوبه اون مشهدي از گزشته درس عبرت گرفته و صداي پايش نمياد
واسه يادآوري تيم درپيتتون اين عكس رو ببيني بد نيست :
جمهوري خلق چك vs نارنجي پوشان گوزلند :137:
در مورد بقيه تيما هم تا به ما نپيچن گوز پيچشون نميكنيم :4:
فعلا ....
J B L
06-03-2012, 08:28 PM
پرتغال که واقعاً تر زده با این بازی کردن. 3 تا گل از ترکیه تو خانه خورده. البته ترکیه تیم خوبیه, ولی خوب... المان و هلند تیم های بهتری هستند. پرتغال با این روش جلوی سه تیم دیگه حاضر بشه, قشنگ هلند پوستش رو می کنه, دانمارک چهار قاچش می کنه, المان هم به صورت کاملاً بهداشتی ابش رو می گیره و به صورت ساندیس به پرتقال... ببخشید به پرتغال می فرستتش.
ممنون.
موفق باشین.
یک اشتباهی که من در گذشته میکردم این بود که قبل بازی ها به نتایج بازی های تدارکاتی نگاه میکردم ! قبل یورو 2004 یادمه چک توی بازیه تدارکاتی به ژاپن و ایرلند باخت ولی همه دیدن توی یورو 2004 چک چی کار کرد ! همین آلمان و هلند خودمون یک نمونه ! آلمان 5 تا از سوییس خورد خیلی ها از این تنیجه تعجب کردن ! ولی ای کاش به جای تعجب کردن یکی ترکیب آلمان رو میدید !! مربی های تیم ها قبل یورو به هیچ عنوان نمیان دستشون رو توی کارهای فنی رو کنن . تا جایی که میتونن سعی میکنن ترکیب اصلی خودشون رو لو ندن !
Ħ д † ε Ð
06-03-2012, 09:41 PM
البته امیر اگه مقصودت از پس بالا توجیه شکست مفتصحانتون مقابل مجارستان و کمرنگ کردن پیروزی روسیست باید بگم که کورخوندی.:دی
در تکمیل حرفهای امیر هم باید بگم که قبل از جام جهانی 2010 آلمان هم به مصاف انگیلیس رفت هم آرژانتین که به هر دو باخت ولی پیروزی های قاطعش تو خود مسابقات رو همه به یاد داریم.
اصلا ملاک درستی نیست.
این سینا هم چون همه چی رو جدی میگیره مسابقات دوستانه واسش خیلی مهمه.:دی
Dejavoo
06-03-2012, 09:49 PM
خوب بله تیم ما هم دیشب تو آخرین بازی تدارکاتیش
4-0
آندورا رو له کرد گفتیم یه ضعیف کشی بکنیم بچه ها با روحیه مسابقات رو شروع کنن گروهمون که همچین مالی نیست برا ما مسابقات از بعد مرحله گروهی شروع میشه:4:
J B L
06-03-2012, 10:06 PM
خوب بله تیم ما هم دیشب تو آخرین بازی تدارکاتیش
4-0
آلبانی رو له کرد گفتیم یه ضعیف کشی بکنیم بچه ها با روحیه مسابقات رو شروع کنن گروهمون که همچین مالی نیست برا ما مسابقات از بعد مرحله گروهی شروع میشه:4:
شرمنده که این گونه صحبت میکنم ! :4: ولی اون تیمی که لهستان برد تیم آندورا بود که حکم تیم گوآم و مالدیو آُسیا رو داره ! تیم آندورا توی اروپا به هیچ تیمی نه نمیگه و همیشه آخره ! :4: باید دید جلوی چک چی کار میکنه لهستان ! :4:
Dejavoo
06-04-2012, 12:02 AM
شرمنده که این گونه صحبت میکنم ! :4: ولی اون تیمی که لهستان برد تیم آندورا بود که حکم تیم گوآم و مالدیو آُسیا رو داره ! تیم آندورا توی اروپا به هیچ تیمی نه نمیگه و همیشه آخره ! :4: باید دید جلوی چک چی کار میکنه لهستان ! :4:
بله با تشکر یه لحظه آلبانی رو با آندورا قاطی کردم:4:البته خودمم گفتم دیگه ضعیف کشی :4:
این فقط برا روحیه دادن به بچه ها و دست داغی بود :|
New World Order
06-04-2012, 02:08 AM
در شرایطی که اکثر تیم ها در تکاپوی دعوت بازیکن به تیم های خودشون هستن سرمربی دانمارک ۱۱ مرد اصلی خود را هم برگزیده و بدون توجه به حاشیه ها به کار خود ادامه میدهد.
بهنام مدیر قبرسیای الاصل دانمارک نیز با اشاره به کار ساده تیمش در این گروه گقت سعی میکنیم از نفرات اصلی خود در دور گروهی استفاده نکنیم.وی در خصوص سرمربی تیم دانمارک نیز گفت پس از مذاکرات فراوان توانسیتیم مک کا*دوم فالوده شیرازی سرمربی سابق صبای قم را بر روی نیمکت تیم بنشانیم.
همچنین رودی مولر و گرد قولر نیز به عنوان دستیاران مک کت*دوم انتخاب شدند.این در حالی است که مک کا*دوم بلافاصله پس از انتخابش گفت با شیوه ۱ - ۶ - ۳ بازی خواهیم کرد او همچنین ترکیب ۱۱ نفره تیم را برای مسابقه اول اعلام کرده :
دروازه بان : Peter Eshmaikel : اشمایکل در سن ۷۷ سالگی و با توجه به درخشش در دهه ۹۰ بار دیگر به عنوان سنگربان اصلی دانمارک انتخاب شد.
مدافع :Mohamad Aliabadi : به دلیل کمبود بازیکن در خط دفاع علی ابادی که نشان داده در تمامی نقاط میتواند ایفای نقش کند این بار در خط دفاع دانمارک به عنوان تک مدافع بازی خواهد کرد.البته رءیس ستاد دفاع چیلترینگ و فرمانده تیپ دفاع مین گذار نیز روی نیمکت تیم حضور دارند.
هافبک ها :
به دلیل اهمیت این پست ۶ بازیکن در این پست بازی میکنند.
دو هافبک دفاعی
Dad Mas : هافبک طراح و ریز نقشی که چشم بینندگان به دست های اوست البته روی اوت دستی !!!
Omar Koskeshekirekharsavar : عمر که اصلیتی عربستانی دارد به تازگی با قبول ملیت دانمارک به جمع کهکشانی های دانمارک پیوسته است.
هافبک راست
Zelatan Esmaeilovich : او مدل اصلی زلاتان است که اخیرا سوءدی ها باکمک چین مدل ابراهیم را از روی ان ساحته اند.
هافبک چپ
Zelatko Keranpanj : پس از سپری کردن بک فصل موفق در سپاهان ایران کرانپنج از سوی سرمربی دانمارک به تیم ملی دعوت شد.
دو هافبک نفوذی
Karim Be Enzemame Kopie Shansname va Karte Meli : بازیکن بلند اوازه ی رءال مادرید که فصل پر هیاهویی را زیر ژوزه مورینیو سپری کرد و الان کاملا ابدیده شده ! ! !
Masood Fosil : فسیل دیگر ستاره رءال بود که در این فصل با بازی های درخشانش در رقابت های تیم اروپا جای هیچ حرف و حدیثی برای دعوت نشدنش نگذاشت.
مهاجمان :
Nikolas Benten : نوک پیکان خط حمله
?Chera Benten : وینگر چپ
?Pas Chanten : وینگر راست
بهنام قبرسی سپس در پاسخ به سوالات شیطنت امیز خبرنگاران در خصوص دیگر تیم ها نیز گفت ما فقط روی تیم خود تمرکز میکنیم اما به طور کلی المان را به راست و هلند را به چپمان دایورت کرده ایم و پرتغال را نیز به چیزمان گرفته ایم.قبرسی در پایان ضمن تشکر از همه دست اندرکاران تیمش از تدارکات خواست هر چه سریع تر نسبت به دایر کردن ADSL او اقدام نمایند.
amirj.j
06-04-2012, 11:01 AM
ما از ترکیه باختیم ولی منتظرمون باشید تو بازی های یورو.
ما یکی از کانیدیددای قهرمانیم تیمی نمیتونه جلومونو بگیره.
Arsal4n
06-04-2012, 12:17 PM
ارسلان لـو : پرتغال:21: ؟ کاش میگفتید دانمارک
دیشب مصاحبه داغی با ارسلان لو انجام گرفت . او حرف هایش را بسیار رک زد .
او گفت که اصلا به بازی با پرتغال فکر نمیکند و منتظر هلند است .
او به Daily Mail گفت :
" پرتغال ؟ کاش میگفتید دانمارک "
" اصلا ما به بازی با پرتغال فکر نمبکنیم . گذاشتیم بازی تمرینیمان را با پرتغال انجام بدیم "
" باخت 3-1 از ترکیه در خــانه :24: فکر نکنم لازم باشد چیز دیگری بگویم "
" وقتی په په گل به خودی میزند برایمان لازم نیست ما مهاجمانمان را خسته کنیم "
" مدافعانمان هم لازم نیست خسته شوند چون آقای رونالدو برایمان پنالتی میزند بیرون "
" من تیم سوم را به زمین خواهم فرستاد و آنها را لوله خواهیم کرد "
" ما فقط منتظر هلند هستیم . بقیه تیم ها در گروه اصلا مهم نیستند "
bomb5
06-04-2012, 09:48 PM
ساعتی پیش بعنوان اولین تیم وارد لهستان شدیم. خدا شکر بچه ها از روحیه بالایی برخوردار هستن. امیدوارم خوب فوتبال کنیم:4:
amirj.j
06-05-2012, 12:33 PM
کیریستیانو رونالدو در پاسخ به ارسلان لو( در مورد اینکه ارسلان لو پرتغال رو دست کم گرفت)
از نتیجه ی بازی راضی نبودیم ولی از نظر کارهای تیمی خوب بودیم فقط در ضربات اخر خودمون دقت نمیکردیم.
ما برای اینکه در یورو موفق شیم هیچ تیمی رو دست کم نمیگیریم.
هنوز برای پیش بینی خیلی زوده و از ارسلان لو خیلی عجله کرده برای پیش بینی ما حتما یکی از مدعیان میتونیم باشیم.
SASAN
06-05-2012, 02:43 PM
این تایپیک مجازی است کپی توش اشکالی نداره .
TORNADO
06-06-2012, 12:04 AM
کتابی از گذشته ولی در عین حال رو به آینده .کتابی که سرنوشت یورو را پیش بینی کرده
سرمربی فرانسه ادعا میکند سال ها پیش زمانی که یک کودک بود کتابی را از یکی از سمساری های جنوب پاریس تهیه کرده که حاوی دست نوشته های نوستراداموس مرحوم به صورت رمزی گزاری شده بوده
پس از رمز گشایی گویا نوسترا داموس مشخص شد به زبان فارسی سلیس و نه خیلی رمزی و در شکل نثز نکاتی را در باب یورو 2012 در 8 دفتر بازگو کرده که خلاصه از دفتر یکم بدین شرح است
لازم به ذکر است بخشی از این دفتر در طی سالیان این از بین رفته است
دسته ای بزرگ دارای اسکلت کامونیت ( کمونیست) ( اشاره به شوروی سابق ) بر می خیزد و مانند طوفان گروه یک رقابت ها رو در بر می گرد این طوفان تیمی به اسم شک یا فک یا چک( نام این کشور ناخوانا هست و یا حداقل از سوی منابع رسمی هنوز تایید نشده)
را به پایین می کشد و خود راه بلندی را در پیش میگیرد
وایکینگ ها کشتی خود را به آرامی به پیش میبرند آنها غول خشمگین سه سر نارجی را از پای در می آورند و می کشند و راه خود را پیش میگیرند
زمان مرثیه برای کسی به اسم رانلدو ( رونالدو ) همچون مرثیه خوانی پرندگان در هنگام صبح ، فرا رسیده است
غول جوانی مغروری ( اشاره به 11 بازیکن آلمان ) با او گلاویز می شود و در کشاکش این نبرد رانلدو ( رونالدو ) از پای در می آید .
رانلدو در حالی که صورتش را از اشک های چشمانش می شورد مانند کودکی نابالغ مادرش را صدا می زدند.
هنگامی که رومی ها به پشت دربازه جماعتی گاو باز می رسند به سدی فولادین بر خورد میکنن که گذر از آن غبر ممکن است .
جماعتی که به آنها ماتادور نیز می گویند رومی ها را برای مدت زمان طولانی نزدیک به 90 هزار داقه( دقیقه) به دربازه هایشان عقب می رانند و
با منجنیق های گرد مانند ( اشاره به توپ مسابقات ) سعی در خرد کردن قلعه بر می آیند .
این نبرد زیباترین و استراتژی ترین نبرد تاریخ (یورو 2012) لقب میگرد تا جایی که سر انجام تیری از غیب (خط هافبک اسپانیا ) رها می شود
و بر قلب اژده های نگهبان دربازه باقون ( بوفون ) می نشیند و از سوی دیگر بدنش خارج شده و گردنش را شل و آویزان می کند و دربازه را فرو میپاشد ( گل می شود :4:)
باشد که زئوس شاهد این پیش بینی باشد .
رابری (ریبری ) را میبینم که بر بالین جسدی ایستاده و از ان تغذیه میکند حال 10 مرد دیگر به آن نزدیک می شوند آنها را به دنبال رابری (ریبری )
می بینم .
چهره جسد مخدوش است . و نشان از ضربات سهمگینی است که خورده است ( گل های فراوانی که انگلستان دریافت کرده ، گویی دیگر شبیه به تیم قدرتمندی به اسم انگلستان نیست )
فرانس ( فرانسه ) موفق میشود انسگلتان (انگلستان ) را به زانو در آورده و از روی آن رد می شود.
:4::4:
Ariyan
06-06-2012, 11:27 AM
بیانیه ای از طرف گروه رهبری هلند به زودی منتشر خواهد شد...
ارین فن مارویک در خصوص تیم هلند...و جام پیش رو صحبت کرده...
اون همچنین از حامد دی بوئر تمجید کرده و کار وی رو ستوده...
صحبت های دیگری هم در مورد سعید و ابول داشته که با انتشار بیانیه
شما از انها مطلع خواهید شد....
بیانیه .......loading
amirj.j
06-06-2012, 07:42 PM
پائلو بنتو ترکیب تیم خود رو برای شرکت در یورو2012 اعلام کرد.
11 نفر اصلی تیم ملی پرتغال این ها هستند:
دروازه بان:ادواردو
مدافعان:فابیو کنترائو-برونو الوز-په په-ژوائو بریرا
هافبکان:میگل ولوسو-رائول مرلس-ژوائو موتینیو
فوروارد ها:کیریستیانو رونالدو-هوگو المیدا-نانی
amirj.j
06-06-2012, 07:47 PM
این لباس اول تیم ماست
اینم لباس دوم تیم ماست.
هر دو هم لباس شماره 7 ستاره ی تیم ما یعنی کریستیانو رونالدو هست.
amirj.j
06-06-2012, 07:51 PM
اولین بازی ما با تیم قدرتمندی چون المان هست.البته المان که برا ما کاری نداره بردنش.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> VS <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
این بازی شنبه 9ژوئن ساعت 23:15 انجام میشه.
نگاهی به امار دو تیم در بازی های مقابل هم میندازیم.
در دو بازی قبلی این دوتیم المان موفق تر بوده.
در یورو 2008 تیم المان 3 بر 2 پرتغال رو شکست داده.
و تو جام جهانی 2006 المان 3 بر 1 تیم پرتغال روبرده.
سرمربی پرتغال گفته که امادگی لازم برای این بازی رو داریم و نگاهی به امار های قبلی این دو تیم نداریم و برای برد به زمین میاییم.
© The Phantom Pain
06-06-2012, 07:59 PM
بیانیه رسمی تیم ملی سوئد :
ورود تماشاگران زن سوئدی به ورزشگاه های یورو 2012 ممنوع شد !
پس از این که مشاهده شد بازیکنان تیم ملی سوئد به هنگام بازی حواسشان به بازی نیست ، مسئولین تیم ما و شخص بنده به دنبال کشف دلیل این موضوع رفتیم .
ما پس از بررسیهای فراوان متوجه شدیم در طول مدت تمام تمرین ها و بازی های دوستانه ما حواس بازیکنان به سوی سکوها معطوف میشود !
ظاهرا بازیکنان چشم چران ما که در راس آنها زلاتان ابراهیموویچ بی قیرت قرار دارد دچار کمبود شده اند و مدام به تماشاگران دختری که برای تماشای بازی های ما به ورزشگاه آمده اند نگاه میکنند .
پس از جلسه ی چند ساعته ی هیئت مدیره که متشکل از امیر ان بی ای ، احمدرضا همرن و من بود ، پس از صرف نهار و عصرانه به این نتیجه رسیدیم که برای جلوگیری از هر چه منحرف شدن بیشتر بازیکنان یک سری برنامه اخلاقی با حضور حجت الاسلام سوئدیان برای آنها برگزار کنیم .
همچنین از این پس حضور تماشاگر ، حیوان ، شیء و سایر موجوداتی که جنس مونث باشند تا شعاع 5 کیلومتری بازیکنان تیم ما هنگام بازی ها ممنوع شد .
تصاویری که به صورت نا محصوص از این زلاتان خیر ندیده به هنگام بازی دوستانه ما گرفته شد را مشاهده کنید . همه چیز دستتان می آید :
بزودی برنامه های خود را برای مقابله با این هرزگرایی آغاز میکنیم .
:26:
amirj.j
06-07-2012, 07:11 PM
رائول مرلس:میخواهم بهترین بازی های عمرم رو برا پرتغال کنم
رائول مرلس هافبک تیم ملی پرتغال گفته:میخواهم بهترین بازی های خودمرو برای پرتغال انجام بدم.او امسال در لیگ قهرمانان با تیم چلسی قهرمان لیگ قهرمانان شدند و با روحیه ی خوبی پا به بازی های یورو 2012 گذاشته.
از او در مورد تیمشون پرسیدند که گفت:ما تمرین های خوبی کردیم و اماده ی بازی های یورو هستیم و میخوایم تو این گروه مرگ خودمونو نشون بدیم و از این گروه بریم بالا.
amirj.j
06-08-2012, 01:24 PM
پائولو بنتو:انالیزور با در بازی افتتاحیه
سرمربی تیم ملی پرتغال گفت:انالیزور ما امروز در بازی افتتاحیه که بین دو تیم لهستان و یونان هست میره. زیرا او اعتقاد داره که یونان و لهستان به احتمال خیلی زیاد از این گروه بالا میان.لهستان یکی از میزبانان یورو2012 هست و یونان هم سابقه ی قهرمانی و شگفت اور ترین تیم رو در سال 2004 داره و یونان هم همین تیم پرتغال رو در فینال برد که قهرمان شد.اگر لهستان و یونان یکی از انها در گروه خودش اول بشه و تیم ملی پرتغال هم در گروه مرگ دوم بشه این دو تیم در مرحله ی یک چهارم به هم میخورن.این بازی هم در ورزشگاه natinal stadium در شهر ورشو 1 تیر ماه برگزار میشود.(البته این تاریخ برا یک چهارم نهایی برا بازی این دو تیم نیست احتمالش خیلی کمه این بازی)
امیر محمد رضایی خبرنگار اعزامی به لهستان.:4:
amirj.j
06-08-2012, 01:45 PM
پرتغال کاره سختی مقابل المان داره ولی پیروز این مسابقه پرتغال
روی کاستا بازیکن سابق تیم ملی پرتغال و تیم بنفیکا گفت:المان یکی از مدعیان قهرمانی هستش ولی در بازی فردا شب باید بازنده از زمین خارج بشه ولی به شرطی که توپ های بهتری برای مهاجمان و کریس رونالدو خلق کنن بازیکنان و فضای خالی رو باید بازیکنان خوب ببینن در غیر این صورت این تیم المان که با حملات تند تیزش بازی رو در دست خودش میگیره.
(بیشتر پیش بینی ها نشون داده اند که پرتغال میبره این بازی رو ولی قهرمان المان میشه.روحت شاد پل(اون هشت پا)کجایی که توم پیش بینی کنی بازی رو پرتغال میبره:4:)
amir-aghaei
06-08-2012, 11:57 PM
عزا عزای امیره آه و واویلا ... عزا عزای امیره آه و واویلا
تیممو تیممو تیممو تیمم این بود تیمت ؟
این عکسه تو تیمت
:24: :24: :24: :24:
روسیه 4
جمهوری چک و سفته 1
:24: :24: :24: :24:
نتیجه گتره ای تیم بستن همینه..تیمی که بره بابک ترچعلی که قد ملوس قل مراد هم نمیفهمه و یه ادم صغر سن 32 ساله بنام ممدرضا رو بزاره مربی و سخنگوش همینه ...
چقدر بهت گفتم تو در حد لیگ ایران و شهر ری ( :4:) فقط استعداد داری ...چرا فکر کردی میتونی یه کشورو اداره کنی..یه شهرو که بدبخت کردی خجالت نکشیدی؟ برو نگاه کن الان چند ساله شهر ری همونطور مونده ...هیچ وقت پیشرفت نکرده ..همش معتاد و بنگی و اوسکول تحویل جامعه داده .. اینها همه بخاطر حضور انگلی مثله توهه :22: ..
تروخدا خجالت نکشیدی ؟ 4 تا خوردی 40 تا نخوردی ؟
تا کی میخوای با ابروی یه ملت بازی کنی ...1 روز وقت داری استعفا بدی از طرفداری تیم چک ..بلکه معجزه شد این تیم موفق بشه...
حقته همین الان یان کولر بیاد با آلت دو متریش مقعدتو لت و پار کنه
ممدرضا میگفتی تیم ما پر حاشیست ولی مدعی نیست :24:
بابک میگفتی من گوسفند چرونم شدم مربی و بخاطر پول رفتم :21:
اس ام اس های امیر بوشوگ قبل و در حین بازی
قبل بازی : امشب گلبارونتون میکنیم
دقیقه 20 : بازی 90 دقیقست
دقیقه 45 : نیمه دوم 3 بر 2 میبریمتون ( :24: )
بین دو نیمه: خدا کنه ابروریزی نکنیم
دقیقه 70 : ؟
دقیقه 80 : اخه چرا شما رفتین روسیه اینهمه تیم؟ :22:
دقیقه 90 : مادر تفاضل گل تیم مارو گ.اییدن :24:
ادامه دارد ...
بزودی بیانیه و صحبتهای رسمی میر علی گلدبرگی مدیر موفق روسیه بعد از پایان این بازی در کنفرانس مطبوعاتی و ابروریزی سردمداران چک و سفته
Goldberg The Man
06-09-2012, 12:05 AM
***پایگاه اطلاع رسانی حشمت اسپورت آنلاین***
اختصاصی حشمت اسپورت-Exclusive
تیم ملی قدرتمند روسیه با مدیریت مدبرانه و بی نقص جناب آقای حاج آقا ابوالفضل بیات اهوازی و سرمربیگری استادانه جناب آقای دکتر میر علی گلدبرگی , با تحقیر تیم چکونلواکی و در هم کوبیدن این تیم با 4 گل , گام اول را محکم برداشت و برای سایر تیمهای دوزاری حاضر در رقابتها , خط و نشان کشیده و درازی و کلفتی خود را به همگان نشان داد.
به گزراش حشمت اسپورت , هم اکنون جشن عظیمی در کاخ کرملین و خیابانهای اطراف آن و سایر شهر های کشور پهناور روسیه و همینطور شهرهای مشهد و اهواز جریان دارد . سایر گزارشها حاکی از مشاهده دود سیاه غلیظی بر فراز شهر ری و برخی شهر های کشور چکونلواکی می باشد. همچنین بنا بر گزراش شاهدان عینی , در لحظه به صدا در امدن سوت پایان مسابقه , تمامی سگهای ولگرد شهر ری و توله هایشان ناگهان خشک شده و به شهر توریستی "گا" منتقل شدند.
در ادامه این گزارش اختصاصی , مشروح کنفرانس مطبوعاتی مشترک استاد حاج ابوالفضل آقای بیات اهوازی و دکتر گلدبرگی تقدیم میگردد.
در این کنفرانس که با حضور تمامی خبرنگاران شبکه های بزرگ خبری در جریان است , ابتدا حاج ابوالفضل آقا و دکتر گلدبرگی در میان تدابیر شدید امنیتی و اسکورت مامورین ویژه گارد سلطنتی روسیه وارد سالن شدند و دقایقی به ابراز احساسات برای حضار پرداختند. ابتدا دکتر گلدبرگی طی حرکتی بی سابقه روی میز رفتند و دقایقی به رقص اصیل باباکرم پرداختند که حاج آقا ابئالفضل هم با زدن بشکن و نواختن ریتم باباکرم بر بروی میز ایشان را همراهی کردند. در ادامه خود حاج آقا نیز به دکتر گلدبرگی روی میز ملحق گشته و با همراهی دست جمعیت , مدتی را به لرزاندن سینه و رقص بندری گذراندند.
در ادامه هر دو نفر پشت جایگاه قرار گرفتند و پاسخگوی سوالات خبرنگاران شدند. دکتر گلدبرگی ابتدا به توصیف بازی پرداختند و گفتند : "ببینید بازی بازی خوب و استقوس داری بود.قبل از هر چیز بنده اعلام کنم که به خاطر مشغله فراوانی که دارم و همزمان در حال آماده سازی دو تیم سانتوس برزیل و ابوگلدبرگ مشهد هم هستم , ما اصلا برای مرحله گروهی تمرین نکردیم و فقط اماده یک چهارم به بعد هستیم.
مخصوصا اینکه میدونستیم با تیم دوزاری چکونلواکی و مربی مفلوک و تیر غیب خورده اش یعنی عبدلامیر زومبیه -علیه اللعنه- همگروهیم. بنده نمیدونم این موجود چرا همه جا دنبال باسن تیمهای ما راه میفته و خودش رو میچسبونه به تیمهای ما و گروه هایی که ما توش هستیم. در لیگ داخلی که مالیدی و زیر ما رفتی , هنوز سیر نشدی ؟ خوب پس خوب بخور که 4 تا خوردی و 10 تا هم نخوردی."
دکتر گلدبرگی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چطور حاضر شدند با حاج آقای ابوالفضل بعد از درگیری های فرسایشی در لیگ داخلی همکاری کنند, به شدت عصبانی شدند و کفش خود را به سوی خبرنگار مذکور پرتاب کردند که به علت اینکه خبرگار مذکور در حال فرار بود , کفش دکتر در باسن وی فرو رفت.
خبرنگاری از دکتر گلدبرگی در مورد دلیل پذیرفتن غیز منتظره هدایت تیم روسیه توسط ایشان پرسید که دکتر ضمن زدن چشمکی زیبا و نیشخندی ژوکوند تصریح کردند : "سوال خوبی بود بزرگوار.بنده اول قصد پذیرفتن این سمت رو به خاطر مشغله زیاد نداشتم و همونطور که میدونید کار اصلی بنده دو سال دیگر در جام جهای 2014 به همراه برزیل خواهد بود.
با اینحال به پیشنهاد سرور عزیزم آقای حاج ابوالفضل آقا سفری به روسیه داشتم و جناب ولادیمیر پوتین همبه استقبال بنده اومدند و در کرملین مذاکراتی داشتیم و ایشان بسیار مصر بودند بر اینکه بنده هدایت روسیه رو قبول کنم. با اینحال دلیل اصلی بنده بازیکنان و به طور کلی پسران خوشتیپ و خوش بر و روی روسی بودند که بنده با دیدن اونها تصمیم قطعی گرفتم بر هدایت این تیم با سابقه ."
در همین لحظه و در حالی که سوالات خبرنگاران تمام نشده بود و ملتمسانه از دکتر گلدبرگی پاسخ میخواستند ایشان خاطرنشان کردند باید در یک ویدئو کنفرانس شرکت کنند و به صورت زنده با کاخ کرملین ارتباط برقرار کرده و در جشن مقامات و مردم روس شرکت کنند.
bomb5
06-09-2012, 07:54 AM
در جواب دوستان:
اولا من فقط در تیم مدیر فنی هستم و در کارای فنی نظر میدم و تمام تصمیمات با سر مربی تیم هست :4:
در مورد باخت دیشب و شرایط در لهستان صحبتها باشه بعد از رقابت ها.
من یه انتقاد از مسئولان تیم خودمون داشتم. درسته بازی دیشب با تیم ضعیف روسیه بود ولی نباید به بازیکنانمون اجازه میدادن تا دمه صبح در لهستان به خوش گذرونی و عشق و حال بپردازن. بازیکنانمون نمیتونستن رو پا بایستن :4: البته از بعضی بازیکنا شنیدم که دلشون برای تیم کم بنیه روسیه که الان در شرایط بدی بسر میبرن سوخته و از عمد بازی رو واگذار کردن. :4:
amir-aghaei
06-09-2012, 01:47 PM
صبح امروز ابوالفضل در میان استقبال خیل عظیم هواداران روسی و میر علی شهر بریسلاوا را به مقصد خارکیف برای بازی هلند و دانمارک ترک کرد و در انجا مورد استقبال سینا و سعید شرلوک قرار گرفت..
عدم حضور آرین در فرودگاه موجب ناراحتی ابوالفضل را در پی داشت...
ایشون در مصاحبه ای کوتاه گفت : دیشب همه قدرت فنی و روحی من را دیدین..من اگه نبودم به این راحتیها چک را نمیزدیم..
در اینجا خبرنگاری از او پرسید یعنی میر علی در این پیروزی نقشی نداشت؟ که ابوالفضل گفت گوش کن اقای محترم اگه فکر کردی میتونی رابطه ما رو خراب کنی کور خوندی ..ما دو تا فعلان اختلافات قبلیمون رو کنار گزاشتیم و میخوایم انگل مسابقات رو زودتر بزنیم کنار بعد بریم سراغ انگلهای دیگه...
ابوالفضل گفت امشب مقابل تیم بهنام دوست قدیمی خودم در تیم داخل سالن فتح بازی سختی داریم..دانمارکیها این چند روز حسابی تو تپه های داوودیه تمرین کردن...هرچند از نوع تمرین دادن بهنام و حرکاتش خوشم نمیاد ولی بجز بازی امشبمون با ایشون براشون در بازیهای بعد ارزوی موفقی دارم...
امشب قبل از بازی حضوری در رختکن خواهم داشت و اخرین توصیه های فنی را ارائه میدم ولی در نهایت این سرمربیه که باید پاسخگوی برد و باخت تیم باشه...
جا داره بازهم از سینا رحیمی این مدیر نرم و خوب تشکر کنم که با مسئله پروازی بودن من کنار اومد ..بهرحال منه ابوللفضل نمیتونم به هواداران نه بیارم و باید یه پام اینجا باشه یبام برسلاوا
در مورد تیم بوشوگ هم دیگه حرفی ندارم اما جالبه ایشون از دیروز یه کلام حرف هم نزده! اینجور موقع ها میپره تو سوراخ موش..و و فضله هاشو میفرسته سراغ ما مثل ممدرضا و ترچعل خان :21:
New World Order
06-09-2012, 09:04 PM
جریمه ۲۰ درصدی بازیکنان دانمارک
بهنام قبرسی مدیر تیم دانمارک پس از کسب برد خفیف تیمش مقابل تیم نه چندان مطرح هلند گفت : من *** پدرم نیستم اگر این بی غیرت ها رو ادم نکنم.۲۰ درصد حقوق همه رو کم میکنم تا حواسشون رو برای بازی بعد جمع کنن.هلند را که اینجوری میبرند حتما المان رو میخوان تو پنالتی ببرن.
وی بلافاصله پس از پایان بازی از بازیکنانش خواست تا مستقیم تو چشم هلندی ها نگاه نکنند تا ان ها بیشتر از این شرمنده نشوند.قبرسی در ادامه به سینا و ابوالفضل قول داد سمتی در فدراسیون الک دولک برای ان ها دست و پا کند.قبرسی ابراز امیدواری کرد مسوولان هلند بعد از این شکست زبانشان داخل مخرجشان فرو نرود و از خود دفاع کنند.
مدیر دانمارک همچنین با اظهار تاسف برای امیر جی بی ال به خاطر باخت فجیع دیشب چک از او خواست تا برای تسکین دردش از پماد سوختگی استفاده کند.
اقای بهنام در پایان از علی گلدبرگ روسی نیز خواست تا با یک برد مقابل تیم زپرتی چک خر ورش ندارد و گمان نکند که خبری است زیرا هر تیمی را که ببرد باز هم زیر دانمارک است.
قبرسی سپس با جمله ایتالیا قهرمانه سالن کنفرانس را ترک کرد.
TORNADO
06-10-2012, 06:03 AM
کتابی از گذشته ولی در عین حال رو به آینده .کتابی که سرنوشت یورو را پیش بینی کرده
سرمربی فرانسه ادعا میکند سال ها پیش زمانی که یک کودک بود کتابی را از یکی از سمساری های جنوب پاریس تهیه کرده که حاوی دست نوشته های نوستراداموس مرحوم به صورت رمزی گزاری شده بوده
پس از رمز گشایی گویا نوسترا داموس مشخص شد به زبان فارسی سلیس و نه خیلی رمزی و در شکل نثز نکاتی را در باب یورو 2012 در 8 دفتر بازگو کرده که خلاصه از دفتر یکم بدین شرح است
لازم به ذکر است بخشی از این دفتر در طی سالیان این از بین رفته است
دسته ای بزرگ دارای اسکلت کامونیت ( کمونیست) ( اشاره به شوروی سابق ) بر می خیزد و مانند طوفان گروه یک رقابت ها رو در بر می گرد این طوفان تیمی به اسم شک یا فک یا چک( نام این کشور ناخوانا هست و یا حداقل از سوی منابع رسمی هنوز تایید نشده)
را به پایین می کشد و خود راه بلندی را در پیش میگیرد
وایکینگ ها کشتی خود را به آرامی به پیش میبرند آنها غول خشمگین سه سر نارجی را از پای در می آورند و می کشند و راه خود را پیش میگیرند
زمان مرثیه برای کسی به اسم رانلدو ( رونالدو ) همچون مرثیه خوانی پرندگان در هنگام صبح ، فرا رسیده است
غول جوانی مغروری ( اشاره به 11 بازیکن آلمان ) با او گلاویز می شود و در کشاکش این نبرد رانلدو ( رونالدو ) از پای در می آید .
رانلدو در حالی که صورتش را از اشک های چشمانش می شورد مانند کودکی نابالغ مادرش را صدا می زدند.
هنگامی که رومی ها به پشت دربازه جماعتی گاو باز می رسند به سدی فولادین بر خورد میکنن که گذر از آن غبر ممکن است .
جماعتی که به آنها ماتادور نیز می گویند رومی ها را برای مدت زمان طولانی نزدیک به 90 هزار داقه( دقیقه) به دربازه هایشان عقب می رانند و
با منجنیق های گرد مانند ( اشاره به توپ مسابقات ) سعی در خرد کردن قلعه بر می آیند .
این نبرد زیباترین و استراتژی ترین نبرد تاریخ (یورو 2012) لقب میگرد تا جایی که سر انجام تیری از غیب (خط هافبک اسپانیا ) رها می شود
و بر قلب اژده های نگهبان دربازه باقون ( بوفون ) می نشیند و از سوی دیگر بدنش خارج شده و گردنش را شل و آویزان می کند و دربازه را فرو میپاشد ( گل می شود :4:)
باشد که زئوس شاهد این پیش بینی باشد .
رابری (ریبری ) را میبینم که بر بالین جسدی ایستاده و از ان تغذیه میکند حال 10 مرد دیگر به آن نزدیک می شوند آنها را به دنبال رابری (ریبری )
می بینم .
چهره جسد مخدوش است . و نشان از ضربات سهمگینی است که خورده است ( گل های فراوانی که انگلستان دریافت کرده ، گویی دیگر شبیه به تیم قدرتمندی به اسم انگلستان نیست )
فرانس ( فرانسه ) موفق میشود انسگلتان (انگلستان ) را به زانو در آورده و از روی آن رد می شود.
سرمربی تیم فرانسه آن سکه ارزشش را داشت
امید بلان دیشب در صفحه فیـــس بوک خود چنین نوشت :
سکه ای که یک روز به آن سمسار دادم تا آن دفتر را بخرم الان که فکر می کنم ارزشش را داشت
خب مثل اینکه دفتر اول نوسترا داموس تا اینجا درست پیش بینی کرده بود . 3 تای اول کاملا درست بود :24:
Holy Diver
06-10-2012, 08:55 AM
در مغام سخنگوی باشگاه این پیروزی رو به طرفداران همیشه در صحنه ی تیم ملّی فوتبال آلمان تبریک میگم. پرتغالی ها بسوزید :4:
amirj.j
06-10-2012, 04:36 PM
واقعا ما بد شانس بودیم
نانی بازیکن شماره 17 تیم ملی پرتغال در مورد بازی دیشب برابر المان گفت:ما خیلی بهتر از ژرمن ها بازی کردیم ولی بخت با ما یار نبود.
از او در مورد داوری پرسیدند
از نظر من داور خیلی بد قضاوت کرد چند تا فرصت رو از ما گرفت و دو دستی داد به ژرمن ها و خیلی دیر سوت میزد در کل داور میتونست بهتر از اینا سوت بزنه ولی همه چی دست به دست هم دادن تا ما این بازی رو ببازیم.
ما هنوز شانس داریم تا به مرحله ی بعد بریم چون دانمارک رو خوب میشناسی و هلند هم که از دانمارک باخته و خیلی راحت میتونیم به عنوان تیم اول یا دوم صعود کنیم.
هلندی ها همه ی بازیکنانشون خودخواه هستند و این بهشون خیلی ضرر میزنه.
amirj.j
06-10-2012, 04:43 PM
بازی بعدی تیم ما در برابر تیم ملی دانمارک هست.دانمارکی که تونسته بازی اول خودشو در مقابل یکی از مدعیان قهرمانی روببره ولی اینبار در مقابل ما میبازن و ما با 3 امتیاز از زمین خارج میشیم.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
در این گروه تیم های دانمارک و المان با 3 امتیاز و تفاضل 1+ او پرتغال و هلند با 0 امتیاز و 1- تفاضل هستند
bomb5
06-10-2012, 05:05 PM
امروز در غیاب مربی و سخنگو و مدیر تیم خودم همه کاره تمرین بودم. بازیکنان رو جمع کردم و در مورد باخت جلوی تیم ضعیف روسیه صحبت کردم. نمیدونم مسئولان تیم کجا رفتن و حتی شایعه شده از لهستان خارج شدن. در بازی بعد خودم ارنج میکنم .
متاسفانه مسئولان تیم روسیه خیال کردن با یک برد قهرمان یورو شدن و جام رو به خونه بردن. این تیم اگه هنر کنه بتونه تیم دوم گروه بالا بره :4:
amirj.j
06-10-2012, 05:12 PM
بعد از باخت مقابل المان بنتو بازیکنان تیم ملی پرتغال رو جریمه کرد و ...........:4:
J B L
06-11-2012, 10:19 PM
اسپم جهت بالا بودن پست رومانتیک ! :4:
J B L
06-11-2012, 10:29 PM
خشم یان کولر اسطوره ی تیم ملی جمهوری چک از گستاخی های ابولای اهوازی و میر علی گلدبرگی
لگد زدن یان کولر به باسن ابولا در جریان مسابقه فوتبال :
نامه ی یک کودک ایرانی به یان کولر اسطوره و بهترین گلزن تاریخ کشور جمهوری چک ...
یادش به خیر وقتی 90 درجه پاتو میکشدی بالا در حالی که تو 2 متر و خورده ای قدت بود و بالای 100 کیلو وزنت !
[/URL]
یادش به خیر با اون وزنت چه پرش هایی که نمیکردی ....
یادش به خیر وقتی که تیم به حاشیه میرفت تو بچه ها رو آروم میکردی و میگفتی ریلکس باشید !
یادش به خیر وقتی که پات رو هم به خاطر کشورت دادی ولی بازم تیمت رو تنها نذاشتی و با عصا میومدی !
یادش به خیر وقتی که بعضی مهاجمای بی استعدادی مثل میلان باروش رو توی آغوشت میگرفتی و اونا رو کنار خودت بازی میدادی و اونا رو آقای گل جام ملتها میکردی !
یادش به خیر زمان هایی رو که اونجات رو با دست میگرفتی و باعث میشدی تن امثال ابولا و میر علی با دیدن هیبت اونجات بلرزه !
یادش به خیر وقتی که کنار مدافعان سراسر دنیا می ایستادی تازه بزرگی ات بیشتر معلوم میشد ...
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
یادش به خیر بعضی از گلران بزرگ دنیا بعد سوتی دادن حتی توی چشمات هم نمیتونستن نگاه کنن ...
یادش به خیر زمانی که تیمت عقب بود خودت رو کتک خور نشون میدادی تا تیمت پیروز بشه !
یادش به خیر زمانی که اشک تو چشمات جمع میشد به جایی که یکی خودتو دلداری بده تو دیگرانو دلداری میدادی !
[URL="<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>"]<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
چقدر سانتر روی دروازه روسیه کردیم ولی افسوس که یان کولر رو نداشتیم ...
بازیکنان تیم ملی جمهوری چک با هم هم قسم شده اند تا هم انتقام یورو 2004 رو از تیم ملی یونان بگیرن هم به دلیل اینکه این بازی یک روز قبل تولد رییس کشور جمهوری چک هست این پیروزی رو تقدیم به وی و یان کولر و پاول ندود و دیگر بزرگان کشور چک کنند .
amir-aghaei
06-11-2012, 11:01 PM
تحت تاثیر قرار گرفتم :20:
ریک میر علی تو نوک یان کولر و طرفداراش :19:
===========
اسکای نیوز و حواشی مسابقات
چه شد که هلند باخت ؟
در حالی که همگان انتظار برد پر گل هلند در مقابل دانمارک را داشتن این تیم در بازی عجیب مغلوب بهنام و یارانش شد...ابولفضل که بعد از بازی حرفه ای برخورد نکرد و با خبرنگاران مصاحبه نکرد امروز در گفتگوی با یکی از نشریات روسی ..از هلند و سرمربی این تیم انتقاد کرد...
ابوالفضل در صحبتهایش با اشاره به اینکه او به آرین گفته بود گوش ها رو ببندن و با دروازبان تیم تمرین لایی کنن اما ارین گوش نداد و کار خودشو کرد...همین مسائل باعث شد هلند با گل لایی ببازه و ابوالفضل هم همان شب اردو را ترک کرد تا در کارهای دیگر تیم دخالت نکند...
سینا که شاهد این مسائل بود شب با حضور در هتل اقامت ابوال از او دلجویی کرد و قول گرفت که در بازی بعد ارین فقط به فرامین ابوال گوش کند...
ارین در مصاحبه ای که فردای شکست انجام گرفت گفت من دقیقان سیستم ابوال رو پیاده کردم..ایشون گفت 4 6 2 بچین....ولی ایشون حرفه ای نبود که تا دید هلند گل خورد سکو رو رها کرد و برای اینکه تقصیرات گردن من بیوفته گفت حرفای منو گوش ندادین و رفت..
در حال حاضر ابوالفضل در اردویه روسیه حاضر هست و اخرین فرامین و راهکارها را ارائه میدهد...
امروز مطبوعات روسی از کمی اختلاف بین ابوال و میر علی هم صحبت کردن که این دو نفر هر گونه اختلافی را تکذیب کردن و اعتقاد داشتن یه مسئله کوجیک رو در نطفه خفه کردن!
طبق گزارش رسیده مثل اینکه ابوال از میر علی بخاطر دخالتهای فنیش با توجه به اینکه اون یک مدیره بسیار عصبانی بوده و کار داشته به جای باریک کشیده میشده که بخاطر نتیجه خارق العاده این تیم مقابل تیم بدبخت . خاک بر سر .نگون بخت . مریض . روان پرشان .حسبه . سل وبا یعنی تیم چک موقتان مسکوت مانده...
طبق گزارشهای رسیده بهنام بعد از برد شانسیش با مصاحبه های توهم زده چنان عصبانیت سینا را در اورده که او گفته بهنام یادش نرود قبلان در قزوین چکاره بوده..اگه زیادی حرف بزنه اسرارشو لو میدم.
بابک ترچعلی که در ابتدای جام گوز گوز زیادی میکرد چند روزیست که در مقام تیم بدبخت . خاک بر سر .نگون بخت . مریض . روان پرشان .حسبه . سل وباچک کم پیداست...مطبوعات از اختلاف او با ممدرضا و امیر سخن میگویند..
ساسان که تیمش امروز مساوی کرد گفت ما انرجیمون رو برای بازیهای اینده گذاشتیم..ساسان همچنین گفت به نظر من اصلح ترین تیم دور اول رقابتها بی شک روسیه با هدایت ابوالفضل بود (گفتنیست میر علی بابته اینکه ساسان از لفظ هدایت ابوال نام برده بسیار شاکیست)
آرمین بعد از برد تیمش گفت .شک نکنید المان با همون بازیهای موذی گری دهه های پیشینش قهرمان امسال میشه ...
بعد از بازی ایتالیا و اسپانیا درگیری لفضی بین حسین کoن ته و کیومرث پیش اومد ...کیومرث بعد این درگیری گفت طبق معمول امیر جی بی ال شروع کرد اخرش من خراب شدم!!!
در اخرین نظر سنجی سایت رسمی مسابقات هم اکنون تیم آلمان با 40 درصد پیشتاز است بعد از ان فرانسه . اسپانیا بهمراه تیم روسیه از بخت قهرمانی بالایی برخوردار است...
(بدبختی ما رو ببین بچه ها زورشون میاد پست بدن ما باید جاشون حرف بزنیم!با تشکر از امیر جی جی و امید تندر!)
MAMAD
06-12-2012, 12:10 AM
اعصابم فوقوالعاده داغونه باخت بعدی پرتقال مساوی با.....من نمیخوام حاشیه ببرم تیم رو
اما ما 6تا4 امتیاز از مسابقات بعدی میخواییم وگرنه خونه تکونی میکنیم با صحبتی که با مربی تیم داشتیم قول صعود گرفتیم فعلا پشتشیم:3:
farzam_12
06-12-2012, 08:09 AM
فرزام استراماچیونی:مگر روسیه به نیمه نهایی هم امید دارد؟!؟!؟!؟!؟:29:/من اصلا در کار فنی تیم شرکت نمی کنم
گزارشگر shi.t tv در هنگام حمام و سونای بازیکنا و عوامل تیم ایتالیا به سراغ این تیم رفت تا با هاشون مصاحبه ای رو انجام بده که فرزام سرپرست تیم به نمایندگی ازشون به پاسخگویی رفت
او درپاسخ به این سوال که آیا بازی با اسپانیا خوب بود یا نه گفت:
تیم ما عالی بود و هیچ جای گفتن باقی نگذاشت
او در مورد بازی با کرواسی و خوب بازی کردن این تیم با ایرلند گفت:
این تیم حریف ما هم نخواهد شد و ما این تیم را نابود خواهیم کرد با این که سرمربی این تیم جوانی ترپاتونی که یکی از بهترین هاست
او در مورد ادعای شگفت انگیز مدیر فنی روسیه که گفت ما شانس قهرمانی هستیم گفت:
:21::21::4::4::21::21:
چی؟ روسیه؟؟؟؟مگر این تیم به نیمه نهایی هم امید دارد؟؟؟؟:29: حالا یه بار تو بازی با چک توپ به پاشون خورد و باد جهت توپو تغییر داد و چهار تا مفتی زدن واسه ما ادعای قهرمانی می کنند؟واقعا این جام , جام لطیفه هاست.
و او در مورد اینکه آیا با سرمربی تیم در مورد گذاشتن بازیکنای گوش (جکرینو و ماجو) با سر مربی تیم مشکل پیدا کردید گفت:
خیر این اصلا درست نیست.من اصلا نمی دونم ترکیب رو با کدوم T می نویسن؟ من در کار فنی دخالتی ندارم و نخواهم داشت.با این که این دو بد بازی کردن.مگر ما مثل بقیه ی تیم هاییم که که دوست عزیزمون مدیر فنی شان که به قول علی پروین یعنی کشک در کار فنی دخالت کنیم؟
و در آخر وقتی یکی از گزارشگران زن که از بد روزگتر بر و روی زیبایی داشت به فرزام استرا ماچیونی گفت که آیا می تواند بیاید در حمام و آبی بزند چیزی نگفت و فقط با یک حرکت ok را داد
bomb5
06-14-2012, 07:53 AM
چک در آستانه صعود و روسیه در آستانه حذف
من دوست نداشتم جواب مسئولان تیمهای دیگه رو بدم ولی ... آقایانی هستن که در دو تیم مسئول هستن ویکی از تیمهاشون رو تا فرط نابودی کشوندن و تیم روسیه رو هم در آستانه حذف قرار دادن. هرچند روسیه تیم محلی ای است و حتی خبر دارم پول سفر و شام این تیم رو مدیر محبوب ما حاج jbl فتح الله تقبل کرده:4: روسیه در آستانه حذف قرار گرفته و بهت و ناامیدی این تیم رو فرا گرفته :4:
دیروز به بچه ها اجازه دادیم در شهر به خوشچرانی بپردازن
این هم ناراحتی یکی از طرفداران روسیه::4:
TORNADO
06-14-2012, 01:10 PM
امید بلان سرمربی عقدی و قانونی فرانسه اعلام کرد
مقابل انگلیس آنها را از بالا - پایین - چپ - راست - تحت شدیدترین فشار ممکن گزاشتیم
از این بیشتر نمیشد فشار بیاری <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
تمرین امروز تمرین خوبی بود گلر چک را برای روحیه دادن به بچه های تیم به محل تمرین تیم دعوت کردیم و برای شادی و به وجود آمدن نشاط به درون دربازه فرستادیم و از عکس العمل هایش نهایت خنده را تجربه کردیم
وی همچینین راجع به کتاب نوسترداموس گفت متاسفانه این (دفتر- کتاب) فعلا مفقود شده . اما جای نگرانی نیست همچنان الهاماتی در خواب به من میشود
سعی میکنم تا جایی که میتوانم و با سانسور این خواب ها رو در اختیار شما بگذارم .
همچنین از قدرتمند ترین و کارکشته ترین خواب گذاران ممکن استفاده کرده ام
که مهمترین انها اسمش ژولیوس مارکسیلویس ادیسیوس باتیاتوسه بی ناموس می باشد
خواب دیشب را بازگو میکنم
11 گاو لاغر را دیدم که 11 گاو چاق را می بلعند و به این سو آن سو می دوند
فعلا خواب گذار اعظم هنوز در حال رمز شکافی و ارتباط با نیروهای پنهانی برای بر ملا کردن این خواب میباشد.
سرمربی تیم فرانسه در باره بازهای آینده رو به دوربین پیامی برای سایر تیم ها داشت
میخورمتون.:21:
bomb5
06-16-2012, 11:57 PM
همون طور که قول داده بودم تیممون بعنوان تیم اول صعود کرد و تیم روسیه اوت شد :24:
من این برد رو به مدیر تیم امیر jbl و بابک و خودم تبریک میگم:4:
امیدوارم تیم روسیه با این مدیریت در سال 2400 نتیجه بگیره و از گروهش بالا بره :24:
Scofield
06-17-2012, 10:56 AM
امکــانـش هست من سخنگوی باشگاه Frnace باشم ؟
Ғ Д † Д Ł β
06-17-2012, 12:54 PM
صدای بع بع نمیاد
بزی صداش در نمیاد :136:
روسیه نه اولدی
میخ باتی پنچر اولدی :137:
میرعلی ابولی روسیه گوز آباد .... پیوندتان مبارک :4:
Scofield
06-17-2012, 01:06 PM
سخنگـوی فرانسه : خـواب بلان تعبیر شد !
خـواب سرمربی تیم ملی فرانسه امروز توسط خواب گذار یونانی کنگلوس یاساتراتوس با ناموس ( طرف خیلی اسرار کرد نگم بی ناموس ) تعبیر شد . تعبیر خواب بدین شرح است :
یـازده گاو چاق همـان بازیکنان تیم فرانسه هستند کـه یازده تا گاو لاغر یعنی بازیکنان تیم سوئد هستند را در بازی به فنا می دهند . البته یکی از بازیکنان هیز فرانسه به علت زیبایی یکی بازیکنان به او آب نبات داد و .......
همچنین یکی دیگه از شیوه هایی که ما به کار می بریم استفاده از کارشناس خبره و با تجربه ایرانی هست . هـنـوز هویت این فرد ایرانی مشخص نیست . یکی از شیوه هایی که این فرد به کار می برد جـادو کردن بازیکنان حریف هست تا
کار های غیر اخلاقی بر روی یکدیگر انجام دهند . گفتنی است که ا ین کارشناس قبلا توسط داماش گیلان برای بازی با پرسپولیس اجاره شده بود و همین کارشناس باعث کار بین المللی شیث و نصرتی شود .
خبرنگار : شنیده شده که بازیکنان شما قبلا از این کارا میکردند ؟
اینجا مدیر فنی نا شناس تیم دو سه تا فـحـش آبدار نثار خبرنگارمیکنه تا دیگه از این حرف نزنه !
خبر های جدید بزودی ...
amir-aghaei
06-17-2012, 01:30 PM
اسکای نیوز :
روسیه حذف شد . هلند در آستانه حذف !
چه کسی مقصر است ؟
آیا طالع نحسی ابوالفضل دخیل است؟
ابوالفضل بعد از بازی در میان سیل خبرنگاران به شدت از میر علی و سینا انتقاد کرد و اونها رو باعث و بانی بدبختی تیمشون دونست..وی از احتمال رفتنش به یک تیم دیگه خبر داد(حذف شده بعدی :4: )
متن کامل صحبتهای ابوالفضل بعد از حذف روسیه:
شما به من بگید اقا جان یکی یکی چه خبرتونه همه هجوم اوردین رو سر من ..من چکاره ام..تیمهاشون مدیر داره برید یقه اونا رو بگیرید...
من قرارداد داشتم تا جایی که بتونم کمک کنم...واسه هلند که وظیفه سرمربی این تیم بوده جوابگو مشکلاتشون باشه اما مدیر اب زیرکاه این تیم هی منو مینداخت جلو و خودشو قایم میکرد..وقتی دل بازیکنا با سرمربیشونه از من چه انتظاری دارین؟ سینا اب زیر کاترین مدیری هست که دیدم..او خیلی قشنگ با کلمات بازی میکنه و خودشو مظلوم میگیره...
در مورد روسیه هم بنده همتون میدونید قدرتم تو بازی اول مشخص شد که چک رو خورد و خمیر کردم اما شما به من بگید کجای دنیا دیدین یه مدیر بیاد تیمشو ارنج کنه و تازه تو بازی دوم به من اختیارات فنی نده و بگه تو فقط مصاحبه کن من پشتتم...من حالم از ریخت این بوزینه به هم میخوره فکر کردین بیکارم بیام با این تگ بشم؟ من قراردادو میبینم نه شخص رو...اون اقای خبرنگاری که میگی شما از قبل این بازی با هم عکس یادگاری میگیرید حالا دشمن همید.. من بخاطر قراردادم مجبور بودم در این تیم باشم...میر علی یکی از بدترین و مضخرفترین مردمانیه که من در تمام طول عمر ورزشیم دیدم.ایشون نه تاکتیک حالیشه نه تکنیک نه انسانیت..فقط تنها چیزی که مد نظرشه پشت ادمهاست نه روح ادمها...
من واقعن امشب ناراحتم چون 70 سال زندگی سالم ورزشیم الان داره توسط یه گوسفند چرون بنام میر علی.. یه خر چسونه بنام بابی ترچعلی ...یه میمونک شعبده باز به نام ممدرضا و یه توله سگ زشت و بیریخت بنام امیر داره به باد میره...
من از اول هم از این ادم خوشم نمیومد ولی مدیران بالا مقام روسیه هی به من زنگ مسج فلان بیا تروخدا این مدیر ما هیچی سرش نمیشه بیا سرشو بگیر بلکه ابروریزی نکنیم...
این مصاحبه ناگهان به علت حمله چندین هوادار روسی به ابوالفضل و سپس فرار وی به رختکن ناتمام ماند...
=============
مصاحبه برخی از مسئولان تیمها بعد از بازیها:
سینا: جواب اشکای فن بومل و بازیکنانمو کی میده؟ آرین یا ابوالفضل؟ اووووههههههههه اووووهههههههههههه
آرین : امشب منتظر معجزه ایم ! دخالتهای ابوالفضل باعث ریختن اعصابم و تمرکز نداشتنم شد..دیدین روز اول گفتم ابوالفضل خواهشان نیا تو تیم ما تو نحسی
میر علی : من و روسیه ؟ کی گفته !!!!
امیر : :15: :19:
ساسان: به ابوالفضل گفتم اب دستش داره بزاره زمین بیاد انگلستان..!!!(بدبخت شدین :24: )
آرمین : بعید نیست ابوالفضل رو بیاریم ..چون واسه روحیه و شخص atb که المانیه او را میخواهیم...
امید: اسکوتر نیست قراره تردمین راین بیاریم
فرزام : خدا روشکر ابوالفضل اینورا مسیرش نمیخوره...به امید حسین ک0ن ته قهرمانیم...
================
طبق اخرین خبر ابوالفضل امروز با مسئولان دو تیم انگلستان و آلمان دیدار صمیمانه ای کرد ...
مقصد بعدی کجاست؟
MAMAD
06-17-2012, 01:44 PM
سیاستهای که ما اعمال کردیم واسه پرتغال جواب داده بازی قبل رو بردیم من تهدید نمیکنم اما ما امتیاز میخواییم از بازی با هلند کادر فنی حواستون باشه این امیر مربی تیم چک واسه جای شما گوش تیز کرده این بشر خیلی خطرناکه:136: باند باز ترین ادم همین امیر هستش تا دیروز میگفتن جووووون الان میگن بادمجون:136:اما ابولی یکی از ستاره های این دوره در باشگاه به روش بازه و هر جا باشه ما ارزوی موفقیت میکنیم واسش
bomb5
06-17-2012, 05:32 PM
حمله به محل اقامت تیم جمهوری چک
خبر فوری:
پس از باخت و حذف مفتضحانه تیم ملی روسیه از جام ملت های اروپا مسئولان این تیم به طرف محل اقامت تیم بزرگ چک رفته و درگیری ایجاد کردن. پس از تهدیداتی که مسئولان این تیم پس از شکست خفت بار برابر یونان داشتن از دیشب وضعیت ویژه در اطراف تیم چک اعلام شده بود.
طی اخبار رسیده تمام کادر فنی تیم روسیه ساعتی پیش به محل اقامت شیر مردان چک حمله کردن ولی هیچ کاری نتونستن بکنن :24:
در تصویر بالا گریه ی مدیر فنی تیم ملی روسیه رومیبینید که پس از نابود کردن تیم هلند ازمش رو برای به خاک سیاه نشوندن تیم روسیه جمع کرده بود :4: هرچند دقایقی بعد از این صحنه مدیر محبوب ما حاج jbl او را آرام و روانه منزل کرد:4:
مدیر فنی دانای چک پس از این اتفاق فرمود: :4:
این حادثه از روسها بعید نبود!!
farzam_12
06-18-2012, 12:23 AM
فرزام استراماچیونی:ایتالیا خانه ی ابولفضل است/ در خروجی این تیم همیشه به روی او باز است/نرخ او بالای سقف قرارداد است
فرزام استراماچیونی درمورد شایعات اخیر مبنی بر پیوستن ابولفضل مدیر فنی دو تیم حذف شده ی روسیه و هلند به ایتالیا گفت:
ایشان از برادران اهل کتاب هستند و ما ایشان را دوست داریم و ایتالیا خانه ی ایشان است و در خروجی این خانه (اشاره ای به در ورودی نشد) به روی او باز است:4:
پس حضور ابولفضل در این تیم منتفی است؟
تا حدودی بله.چون مدیر و سخنگوی تیم با او مذاکراتی داشته و به توافق مالی نرسیده اند
ولی ایشان در مصاحبه ی قبلی خود گفتند که آلمان و انگلستان دیدار صمیمانه ای داشتند.
بله من هم شنیده ام.این دو تیم با حمایت چند تن از پولداران جهان که بعضی از آن ها عرب هستند و به حساب آن ها پول زیاد واریز می شود
پس چرا شما با ایشاان با ابولفضل به توافق نرسیدید با این که او آن طور که خودش می گوید در کار های فنی مهارتش بسیار بالاست؟
قیمت پیشنهادی او بالا تر از سقف قرارداد بوده و ما توانایی به خدمت گرفتن او را نداریم ولی انگلیس و آلمان از سقف گذشته اند و به آسمان رسیده اند
در سوال آحر:آیا شما صعود می کنید؟
انشا الله با همت بچه ها ایرلند رو لوله می کنیم و برادر عبدی هم حتما در بازی جوانمردانه رواسی را خواهد برد
منبع:پاره کا نیوز
MAMAD
06-18-2012, 12:26 PM
پس از برد غرور افرین تیم پرتغال ودرخشیدن ستاره پرتغالی
و بدلیل شادی مردم و دیشب هم نشستی پربار با چند تن از هودار های واقعا با تعصب داشتم تصمیم گرفتم کادر فنی تیم رو حفظ کنیم
تا باشد ازاین درخواستها ما همیشه حمایت میکنیم:4:
Scofield
06-18-2012, 12:47 PM
× کـارشنـاس خبره ایرانی تیم فرانسه مشخص شد ×
امــروز مـدیر فنی تیم فرانسه Mr.Fu در مصـاحبه با Ground News گفت : کارشنــاسی که ما برای جادوی حریفـان انتخـاب کردیـم کسی نیست جـز فرد محبوب ایرانی ها احمد جـــ ــنــ ــتـــ ــی !
گفته می شود او با خود اکسیر معروف جـوانی اش را آورده و قصد دارد با این اکسیر به بازیکنان 27 تا 35 ساله تیم را قدرت افراد 18-19 را می دهـد . همچنین او برای این اکسیر از اتحادیه فوتبال اروپا هـم مجوز
رسمی گرفته است و فعلا در یک دروه تمـریم تیـمملی فرانسه این اکسیر را به آنان داده است . و همچنین دیروز میشائیل پلاتینی در تمرین فرانسه حاضر شد و تذکر جدی به آقای کارشناس داد.
ایـن هـم عـکـسـی که خبرنگاری که زیر گلدان های کنار زمین (!) پنهان شده بود از پلاتینی عکس گرفت :
amir-aghaei
06-18-2012, 01:00 PM
بمب خبری در اوکراین....
ابوالفضل رسمان به پرتغال + mamad پیوست!
جدال دوباره ابوالفضل با دار و دسته امیر جی بی ال (fuok)
به گزارش خبرگزاریها دقایقی پیش خبر رسید ابوالفضل با مسئولان پرتغال برای کمک به این تیم و هدایت این تیم با ممد مدیر این تیم به توافق رسیده...
این انتخاب همه رو شوکه کرد چرا که ابوالفضل دیشب شام را با ساسان خورد صبحونه رو با آرمین و ناهار رو با ممد و مسئولان پرتغال و در نهایت به خواست کریس رونالدو که ابوالفضل از مربیانش بوده ایشون به عنوان مشاور و سخنگوی باشگاه انتخاب شد ..
ضمن اینکه به احسان سرمربی این تیم هم مشاوره فنی میدهند.....
ابوالفضل بعد از انتصاب در مصاحبه با خبرنگاران از امید باللاش برای قهرمانی پرتغال سخن گفت..او گفت:
با ممد دست یا علی دادم او از رفقای رشتی و قدیمی منه...زمانی که تو ارتش میرزا کوچک خان جنگلی بودیم منو و ممد اون زمان سرباز آقا میرزا بودیم ..که ما دو نفر فقط از اون نسل زنده موندیم..
یکی از دلایلی که ممد خیلی مصر بود من بیام نه گفتن من به بهمن و فرزام مدیر و سخنگوی ایتالیا بود ..ممد چون یه مشکلاتی با بهمن داشت از من که بهش نه گفتم خوشش اومد و گفت ..کعبه و بتخانه بهناست معشوق تویی !! دوای درد ما تویی...
من قراردادمو با مسئولان پرتغال سفید امضا کردم که بدونین برای پول نیومدم...من فقط اومدم که بوشوگ و نوچه هاشو به زیر کنم.اینها این چند روز خیلی پشت سر من حرف زدن....یه شعر هم همینجا تا دسته بشون تقدیم میکنم:
شنیدم جدیدا چارتا ک0نی ری شهری ... هولایه مهمونی...حرف زدن از دول ابوال .. جووون...میام خاستگاریتون بدونه مهمون.... واسه من چایی دارچین بیارین تویه فنجون جوووون :19:
من مطئمنم با ممد به افق های تازه خواهیم رسید و برنامه داریم بعد از قهرمانی پرتغال ئدر این ترونمت تیم رو برای قهرمانی جام جهانی اماده کنیم..
ابوالفضل در پاسخ به سوالی مبنی بر اظهار نظر چند روز پیش ممد که گفته بود باندباز هست .گفت :
والا من با ممد صحبت کردم گفت کار خبرگزارهاست و دروغه من گفتم با ابوالفضل کار کردن قلق های خودشو داره که من بلدم...چون تو جنگ با هم بودیم...
در سوال خبرنگار دیگری: گفته شده میر علی از شما بخاطر اهانت به او و ساحت تیمش روسیه شکایت کرده و گفته ابوالفضل میلیون ها دلار به جیب زده و از روسیه گریخته...
جالبه ایشون میگه من مربی اصلان نبودم پس چطور از من شکایت کرده..هر چی گفتم راست گفتم ابایی هم از ایشون و دار و دسته اش ندارم..بهتره سکوت کنهوگرنه مجبورم حقایقی که تو روسیه ازش دیدم رو افشا کنم که دیگه روش نشه سرشو بالا بگیره...
سپس ابوالفضل با داد و فریاد رو به خبرنگاران گفت: برین بیرون تا ندادم امیر گازتون بگیره...
MAMAD
06-18-2012, 01:08 PM
ورود اسطوره زمان مفخر دوران ابول رو به تیم پر افتخار پرتغال به همه پرتغال فنس های عزیزتبریک میگیم
پستت مدیریتی ابولفضل نماینده ویژه خودم هستش با حفظ سمتی که خودش دوست داره
و اومدیم یه سری جک جوون رو که پر رویی کردن رو بزنیم زمین . ما قبلا هم از ابول حمایت کرده بودیم مستنداتش هست!!!:4:
J B L
06-18-2012, 03:21 PM
تیتر روزنامه های جمهوری چک : شکار اره ماهیه روسی توسط جی بی ال !
خنده های معنا دار جی بی ال پس از شکار یک اره ماهی در دریای مازندران حوالی کشور روسیه !
تیممو تیممو تیممو تیمم این بود تیمت ؟؟؟ .............
من چهارتا میزنم و من چهار تا میزنم این بود چهارتا زدنم ؟؟؟ چیز یان کولر تو ی اون چهارتا زدنم ! :24:
هی ابولا هی میر علی ! چقدر دل ملت شهید پرورده و دل شکسته ی جمهوری چک رو با چرت و پرت ها و یاوه گویی های خود شکاندید همچین روزی رو میدید که چک سرگروه بشه و شما حذف بشید ؟؟ در بازی با تیمتتون به مدافع با تعصب ما تئودور گبر سیلاسی به خاطر سیاه بودن پوستش لقب میمون دادید آیا این انسانیته ؟ آیا این نژاد پرستی نیست ؟؟ آقای میر علی شما که با میمون ها رابطت خوب بود چرا ؟؟ شما که با میمون ها نشست و برخواست دوستانه داشتید چرا ؟؟ شما که خود رو مدافع حقوق میمون ها میدونستید چرا ؟؟ آه گبر سیلاسی شما و کشورتان را گرفت ! میخواستین با بعد شکست چک جام قهرمانی رو بالا سرتون ببرین ؟؟ ای اون جام قهرمانی بزنه توی کمرتون ... ای اون جام قهرمانی فرو بره درب باسنتون ... ابولا اون میر علی گلدبرگی با تمام ادعاش مثل یک کبک سرش رو کرده زیره برف طوری که به غیر از باسنش جای دیگه ای ازش معلوم نیست ! ولی تو خیلی رو داری که رفتی با پرتغال قرار داد بستی ! مگر تیم ورزشی بستنی عروسکی یا گوجه سبز هست که مدام تیم عوض میکنی و تیم جدید میخری ؟ به قول اون میر علی قصد داری با بازی کردن جلوی تیم ما از اسم و رسم و اعتبار ما نهایت استفاده رو ببری و باعث معروفیت خود بشوی ؟؟
این نقل و قولت رو یادت میاد ؟؟
تحت تاثیر قرار گرفتم :20:
ریک میر علی تو نوک یان کولر و طرفداراش :19:
لعنت بر تو باد که چیز نداشته ی میر علی رو حواله ی یک ملت ستمدیده و همیشه در صحنه کردی ... حالا حالا باید جواب این بی ادبی خودتو ببینی !!
عکس ابولای اهوازی بعد از سوت پایان بازی روسیه و یونان که ابولا با بی حیایی قصد داشت شادی بازیکنان یونان رو بهم بزنه ولی ماموران انتظامی به سرعت جلوی وی رو گرفتن ! :21:
عکس ابولا پس از فهمیدن سر گروه شدن تیم جمهوری چک و حذف روسیه ! :24::24::24:
جواب میلان باروش به ابولا و میرعلی گلدبرگی :
عکس لو رفته از ابولا و یان کولر : حالا معلوم شد چرا ابولا این نقل و قول رو قبلا کرده بود ! :
حقته همین الان یان کولر بیاد با آلت دو متریش مقعدتو لت و پار کنه
مصدومیت های یان کولر دقیقا بعد آشنا شدن وی با ابولا بود ! خودتان حدس بزنید !
(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
پس از حذف روسیه ابولا با یک شرت و دمپایی از کشور لهستان به مقصدی نا معلوم دیپورت شد ! :21:
عکسی از ابولا و میر علی و دیک ادووکات و دیگر اعضای تیم ملی روسیه قبل از بلعیده شدن توسط زمین !
شغل احتمالی ابولا بعد از اخراج شدن احتمالی از تیم پرتغال !
اگر میبینید میر علی گلدبرگی سرمربی روسیه دیگه هیچ حرفی نمیزنه به خاطر اینه که وی بعد از حذف روسیه در مرحله ی گروهی به قدری از هواداران روسیه کتک خورده که ........... عکس میر علی : :24::24::24::24::24:
یادته ابولا یک هدیه ای به ما دادی بعد از بازی چک و روسیه ؟؟ حالا میخواستیم اون هدیه رو بهت پس میدیم چون ازش استفاده نکردیم تا خودت که بهتر از ما
بلدی ازش استفاده کنی و نهایت بهره رو ازش ببری ! برو حالا اون کیکی که تو پست های قبلیت گذاشتی رو بخور ! :24:
MAMAD
06-21-2012, 04:55 PM
رئیس تیم مدیریتی تیم ملی پرتغال از امادگی بازیکنان در بازی امشب مقابل تیم چک خبر داد
ممد با اشاره به اینکه ابوافضل کار خود را به جدیت دنبال میکند و در کوچ و تمرین دادن و... غیر به صورت دلسوزانه وارد شده و دستورات تاکتیکی و تکنیکی رو به بازیکنان گوش زد مینماید.ممد اضافه کرد ما هم از ابول و کادر فنی احسان امیر علی رضا حمایت میکنیم مدیر تیم ملی پرتغال خاطر نشان کرد کهابولفضل با او کاملا هماهنگ هست اما باید صحبتی راجع به رونالدو ونگاه های خاص ابولفضل انجام دهیم
ابولفضل هم در پایان پیامی به تیم چک دادن با این مضمون فکر کردی فقط خودت اره؟ ما هم اره
امشب چک میشه پاره
bomb5
06-21-2012, 05:22 PM
متاسفانه آقایون مثل هدایتی میمونن. به هرتیمی میرن با کلی سر و صدا میرن و تیمشون اوت میشه و میرن سراغ یه تیمه دیگه :4:
آخرین عکس ستاره پرتغال بعد از تمریناتی که داش ممد در بالا توضیح دادن و عکسش رو گذاشتن:21:
Ғ Д † Д Ł β
06-21-2012, 09:23 PM
ابول جان
شاشیده بودی ترش کردی
ریدی بدترش کردی :137:
دوستان توجه کنن که ابولی داره یه رکورد جال توجه به جا میزاره
اون از تیمهای انتخابیش تو مشخصاتش که همش به ملکوت علی رفتن
اینم از تیمهای یورو که هر کردوم رو رفت توش اون تیم رفت به جا :4:
معلوم بعد پرتغال میخواد خودش رو کجا خراب کنه
از طرف طرفدارای آذری چک :
ابول جان سیشساندا فایداسی یوخدی :4:
amir-aghaei
06-22-2012, 12:36 AM
حذف جمهوری چک بدستان توانمند ابوالفضل...
بزن بزن ابوالفضل و امیر در کنفرانس مطبواعتی.
قیافه امیر بعد از باخت امشب(یا قمر بنی هاشم:17:)
به گزارش خبرگزاری اسکای نیوز..ساعاتی پیش تیم پرتغال موفق شد در یک بازی برتر .هجومی.زیبا .تماشاگرپسند تیم خاکبرسر .بدبخت.فلک زده و بیچاره چک رو با تک گل ستاره این روزهای کریس شکست بده!
از نکات حاشیه ای این بازی میتوان به تقابل دوباره ابوالفضل با دشمن خونینش امیر اشاره کرد...پرتغال امروز با هدایت ابوالفضل به بازی اومده بود ..ابوالفضل در نیمه اول در جایگاه ویجه نشسته بود اما در بین دو نیمه با حضور در رختکن اخرین نکات فنی رو گئوشزد کرد...گفتنی است کریس رو نالدو بعد از گلی که به ثمر رساند با حرکات دستش در واقع داشت حرفهای رمزی بین خودش و ابوالفضل رو میورد...
حواشی از کنفرانس بعد بازی
ابوالفضل : امروز تیم برتر بودیم..همه دیدین که چکی ها حتی 1 موقعیت 10 درصد گل هم نداشتن..اینها همه از کوچینگیه که قبل بازی با مدیر عزیزمون ممد چیدیم و دادیم دست مربی انجام داد..البته همه دیدین ما نیمه دوم خیلی بهتر بودیم..بنده عیار فنی ام رو نشون دادم که وقتی دست یه نفر تو تیم باز باشه اون تیم رو چکار میکنم...
همه قبل بازی تمسخرم میکردن که من هر جا برم اون تیم حذف میشه...حالا بیان بازم حرف بزنن...اون اقایونی که اجیر شدگان امیر بوشوگ هستن مثل ممد و بابک ترچعلی که قبل بازی چیز شعر میگفتن الان کجان؟
شما برید نگاه کنید تو رسانه ها همین مدیر بخت برگشته چک یعنی امیر فرد معلول الحال و بوزینه این تیم
چقدر از من و تیمم ترسیده که تو لیگ پیش بینی هم رفته برد تیم من رو زده :24: :24:
حالا برو با اون رکورد دو گل تیمت در 7 دقیقه ابتدایی در تاریخ جام ملتها خوش باش :24: :24:
من از استنائی ترین پیشنهاد تاریخ گذشتم و با ممدینما سفید امضا کردم..ولی بعضیا دم از تعصب میزنن اون وقت بخاطر پول از برزیل میکنن میان روسیه بعدشم که دیپورت میشن تایوان...سعی میکنم با قهرمانی پرتغال نام خودم رو نکو کنم...
===
در همین حال و هوا بود که ناگهان امیر مربی تیم بدبخت فلک زده مصیبت ترک زده خر گاو اسب جمهوری چک با قیافه ای ناراحت و درهم و چشمانی اشکبار
در حالی که شرت یان کولر رو بو میکرد :24: مثل خر بدون سلام علیک وارد کنفرانس مطبواعتی شد که تعجب همگان رو براگنیخت...
امیر : من از مردمم معذرت میخوام..من خودم رو از قبل برای این لحظات اماده کرده بودم میدونستم حرفی برای گفتن نخواهیم داشت..
فقط ناراحتم که یان کولر ناراحته...شرتش رو دیشب ساعت 4 که کارم باش تموم شد ازش به یادگار گرفتم که اگه باختیم با بو کردن شرتش یاد لحظات خوشی که زیرش داشتم بیوفتم که غم و غصم یادم بره..حالا قراره زیر پوش های ندود رو هم بدم بابک و ممدرضا
اخه اونا هم ناراحتن...من از روی این دو نفر هم شرمندم...خیلی kیر خوردیم :20:
در این لحظه ابوالفضل به قصد دلداری سمته امیر اومد که ناگهان امیر به سوی ابوالفضل حمله ور شد و پای ابوالفضل رو محکم گاز گرفت ..
ابوالفضل هم که از گاز امیر پاهاش خونریزی کرده بود ...با مشتی محکم به فرق سر امیر کوبید و امیر نقش بر زمین شد ...
در حالی که باز ابوال میرفت امیر رو بلند کنه بازهم امیر هار شد و دوباره ابولو گاز گرفت که در این لحظه ماموران حاضر در کنفرانس همگی امیر را گرفتن و با انداختن قلاده های طلا ساخته ابوالقاصم طالبی بر گردنش اونو به سلول بردن و با تیکه استخوانی او را ارام کردن....
نمایی از امیر بعد از صحنه درگیری
نمایی از امیر بعد از آرامش :12:
:24: :4:
نمایی از بابک بعد از باخت امشب
نمایی از ابوالفضل لحظاتی پس از برد سوار بر بابک :19:
نمایی از میر علی بعد از شنیدن موفقیت پرتفال و ابوالفضل
:24: :4: :8:
و باز هم
J B L
06-24-2012, 08:05 PM
جریان واقعیه کنفرانس خبری ابوالفضل چه بود ؟
لینک مستقیم دانلود ویدیو کنفرانس مطبوعاتی ابولا بعد از بازی با تیم چک (کاملا واقعی ) : (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
حجم تنها 3 مگابایت !
خب کنفرانس واقعیه آقای ابوالفضل بیات رو دیدید ! همونطوری که طی این هفته ملاحظه کردید آقای ابوالفضل بیات ملقب به ابولا که دائما از اونجای دو کشور هلند و روسیه بالا میرفت ناگهان خود را یک پرتغالی اصیل نامید ! از طرفی آقای دکتر (:24:) میر علی گلدبرگی که همیشه خود را یک برزیلی اصیل و یکی از طرفداران کشور روسیه میدونستند بعد از مشخص شدن مسابقه ی چک و پرتغال به کنایه گفتند : پیشاپیش برد تیم برزیل اروپا و صعود این تیم رو به مرحله ی بعد تبریک میگویم ! ایشان که تا دیروز هیچ اسمی از پرتغال نمی اوردند ناگهان برای استفاده از اعتبار کاپتان جی بی ال خود رو پرتغالی نامیدند تا مثلا حرص و لج کاپتان جی بی ال رو دربیاورند !
سوال بزرگ !
سوالی که طی روزهای گذشته مطرح میشه اینه که مگر کادر فنی و مسئولین پرتغال از قبل تکمیل نشده ؟؟ آیا واقعا ابولا و میر علی در پرتغال کاره ای هستن ؟
جواب !
جواب آری هست ! میر علی و ابولا در کادر مدریتی و فنی تیم پرتغال به هیچ عنوان حضوری ندارند ولی آن ها نیز وظایف خود را دارند !
همونطوری که میدونید کشور پرتغال با لهستان و اوکراین فاصله ی زیادی داره و تماشاگران پرتغال با هزار زحمت و سختی خودشون رو به محل برگزاری بازیها میرساندد اما ابولا و میر علی وظیفه دارند با انجام کارهای نمایشی و خنده دار که در سیرک انجام میشود در ورزشگاه قبل بازی ها تماشاگران پرتغال را بخندانند و بنابراین با این کار خود موجب کم شدن خستگی تماشاگران پرتغالی شوند !
ما طی سالهای گذشته بارها شخصیت ابولا را با شخصیت سگی به نام زومبه در کارتون سفرهای میتیکومان مقایسه کردیم و هر بار هم ثابت کردیم زومبه یک فرد ذاتا سگ هست که برتری زیادی نسبت به ابولایی دارد که یک انسان سگ نما است ! حالا ابولا کارش به جایی رسیده عکس های خودش را در پست قبل به سرور و ولیعهد خود کاپتان جی بی ال نسبت میدهد ؟؟؟
به خاطر این کارش ما چند عکس خصوصی از او و میر علی افشا میکنیم !
عکس اول : اختلاس سه هزار میلیاردی ابولا و میر علی در کشور روسیه از بانک مرکزی این کشور و فرار این دو به کشور پرتغال و خریدن یک ویلا در آنجا ! ای کاش مقداری از پول دزدیده خودشون رو به حاج آقا فتح الله زاده میدادند تا این فصل انقدر به جای بمب ترقه نترکاند !
بعد از گلزنی تیم پرتغال در دقیقه 79 توپ مسابقه عوض شد چون یک میمون نادان توپ را با نارگیل اشتباه گرفته بود و با حماقت تمام آن را قاچ قاچ کرد ! وقتی که این میمون نادان فهمید توپ را نمیشه خورد با حماقت تمام توپ پاره پاره شده را به جای کلاه بر سر خود گذاشت ! میشد با فروش توپ مربوطه در آمد خوبی ایجاد کرد ولی .....
سخنی با میر علی گلدبرگی :
کاپیتان شدی زومبیه ؟ مرتیکه چلغوز سرباز صفر کو.ن دراز , کاپیتان شدی تو ؟ زامبیایی پدر سوخته , امسال همه جایت را پاره کردی , زور زدی و زور زدی ولی ترکیدی , آخرش هم به زیر ما کشیده شدی ! بنده مانده ام بعد از ادعای احمقانه و سرشار از بلاهت و کودنی ات مبنی بر اینکه فلان امتیازت حساب نشده و همانند پخمه ها خوشحال شده بودی و در ماتحتت دیسکو به پا بود که دیگر با اختلاف امتیاز زیاد قهرمان شده ای و بعد از اینکه برادر ارجمندم بهمن اوقنیه نشان داد چه گند عظیمی زده ای , چگونه هنوز زنده ای و نفس میکشی و در عجبم چرا از فرط خجالت و خاک بر سری گور به گور نشدی !
پرتغالی شدی تو شامپانزه ؟ مرتیکه ی چلغوز باسن دراز - پرتغالی شدی تو ؟ امسال همه جایت را پاره کردی زور زدی و زور زدی ولی ترکیدی آخرش هم در گروه اول به زیر ما کشیده شدی ! بنده مانده ام بعد از آن ادعای احمقانه و سرشار از بلاهت و کودنی ات مبنی بر اینکه به همراه روسیه سرگروه گروه اول میشوی و همانند پخمه ها خوشحال شده بودی و در ماتحت خود بعد از شکست 4-1 جمهوری چک دیسکو به پا کرده بودی و فکر میکردی یونان و لهستان را هم با این اختلاف شکست میدهی ! ولی با رشادت تیم یونان معلوم شد که چه گند عظیمی زده ای ! چگونه هنوز زنده ای و نفس میکشی و در عجبم چرا ار فرط خجالت و خاک بر سری هنوز گور به گور نشده ای ! :24:
کاپیتان جی بی ال در پایان با قراردادی دو هفته ای رسما به آلمان پیوستند ....
bomb5
06-27-2012, 12:04 PM
انحلال فدراسیون فوتبال جمهوری چک::20:
با توجه به اتفاقاتی که در لهستان افتادد و فرار مدیر تیمهای ملی کشور (حاج jbl فت ال..) و پناهنده شدن به کشور بیگانه آلمان و عدم پاسخگویی در قبال حذف تیم و فرار سخنگوی تیم داش بابک به عراق و مشکلات عدیده امروز فدراسیون فوتبال چک توسط رئیس تربیت بدنی کشور منحل شد.
مدیر فنی سابق چک "سر محمدرضا" در بیاناتش دقایقی پیش اعلام کرد:
متاسفانه مافیا در فوتبال بی داد میکند و همگان دیدم فردی بنام ابوالفضل در طول یورو 2012 در 3 تیم سمت داشت و مسئول برگزاری بازی ها بود و کلا مسابقات رو نابود کرد.
ایشان در ادامه در مورد اظهارات امیر مدیر تیم سوئد گفت :تیمی مثل سوئد با پارتی بازی در رقابت ها شرکت کرد و خفت و خواری از رقابت ها بیرون رفت. مدیر تیم سوئد امیر قبلا صاحب یک کازینو بوده :24:و از فوتبال سررشته ای نداشته و مدیر فنی این تیم هم به جای انجام وظیفه به ورود زنان و دختران در تمرین میپرداخته و کل حواسش به آنها بوده (مصاحبه ممد مدیر فنی سوئد در این زمینه در صفحات قبلی همین تایپیک موجود است) . این تیم فقط بخاطر رفاقت با همون آقایی که گفتم به رقابت ها اومد و خیلی سریع هم رقابت ها رو ترک کرد.:4:
مدیر تیم ما تنها ساعتی پس از باخت به کشور آلمان گریخته. :21: من از ارسلان گلایه دارم که چرا مدیر فراری کشور ما رو با آغوش باز پذیرفته و با او قرار داد بسته؟
در پایان ایشان فرمودن: برای این فوتبال کثیف متاسفم :4:
ترجمه اختصاصی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.