توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کدامیک از شاهکارهای موسیقی لذت نمیبرید؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!!!؟؟
Ħ д † ε Ð
06-01-2012, 07:00 PM
سلام.
امروز داشتم تاپیک اخبار آنفیلد رو به روز رسانی میکردم که دیدم داداشم یه دفعه اومد و آهنگ Rolling in the deep از Adele رو گذاشت.منم تا سر حد مرگ عصبی شدم چون از این آهنگ اصلا خوشم نمیاد و به سمتش حمله بردم که به دلیل عدم دمرکز و همچنین هیکلی بودن داداشم قوزپیچ شدم.:دی
خلاصه این فکر جرقه زد که یه تاپیک بزنم و ببینم از کودوم یک از آثار دنیای موسیقی چه ایرانی چه خارجی با وجود شاهکار بودنشون لذت نمیبرید یا حتی ازشون متنفرین.
اول میخواستم گزینه بزارم بعد که یه خورده فکر کردم دیدم چه حرکت احمقانه ای میشه.:دی
خلاصه که من رو یاری کنید.اگه استقبال نکنید من ضایع شم دیگه تعطیلات رو تو فروم نمیمونم و میرم شمال.:دی
The Shadow
06-01-2012, 08:11 PM
آرمین جون تاپیکت بسیار عالی هست تا من خودم رو خالی کنم :4:
آقا من در حد مرگ ، حالت تهوع اصن ! از گــروه افسـانه ای ( :31: ) مـــتالیــکا بدم میاد . اصن یکی داره درباره ی جیمز هتفیلد ازش فرار میکنم ! نمیدونم چرا اما از بس ازش تعریف کردن و منم حال نکردم باهاش تنفر به وجود اومده . حالا که گفتی اسم آهنگ ، من نمیتونم تمام اسم آهنگ های این گروه رو بنویسم ، از همشون بدم میاد :4:
متاسفانه از یکی از موفق ترین و بهترین گروه های تاریخ یعنی پینک فلوید هم خوشم نمیاد و ازش لذت نمیبرم :4:
AƦAƾH
06-01-2012, 08:17 PM
آرمین جان کارت درسته.
من کلا از آدل بدم میاد و وقتی جایزه هارو درو میکنه حالم :31: میشه !
از لیدی گاگا هم متنفرم و نمیدونم چرا مردم خودشونو واسش میکشن.
و از گروه های راک/ متال مثل متالیکا،پینک فلوید،سیستم او داون بدم میاد و نمیدونم چرا فقط عاشق اروسمیت هستم:4:"البته خواننده های راک که تک هستن و بند نیستن دیوونشونم و عاشق سبکشونم"
amirnba
06-01-2012, 08:18 PM
منم دقیقا با نظر پژمان موافقم ، با هیچکدوم از آهنگ های متالیکا حال نکردم
SASAN
06-01-2012, 08:25 PM
من کلا از سبک رپ بدم میاد جز 7 تا خوانندش مثل کانیه وست و ... که میشناسینشون :d
پاپ جدید هم حالم بهم میخوره جز آدل چون به سبک قدیم میخونه . و یکسری اهنگ های خاص .
بجاش 24 ساعته راک و متال میگوشیم . :d
دوستانی که اشاره داشتند به متالیکا ، نمیدونم از چی بدشون میاد اگه از اهنگ سازی متالیکا بدشون میاد ، پس کلا درکی از موسیقی ترش متال ندارن ....
Ð-i-R-Ť-Y
06-01-2012, 09:07 PM
من کلاً از متال خوشم نمیاد جز گروه Metallica با آهنگ Nothing Else Matters که روانیشم :4:
Sgt.Wollek
06-01-2012, 09:17 PM
من کلا از هر چی گروهه بدم میاد :4: این یارو بیبر و اون گاگا و این مزخرفات از همشون متنفرم
فقط Daughtry و Nickelback و Scorpions گوش میدم :8::4:
از رپ هم تنفر دارم :4:
EmInEm
06-01-2012, 09:20 PM
منم با تمام علاقه به سبک رپ از این یارو 50 Cent و Yelawolf بدم میاد.
تو ایرانیا هم از داریوش متنفرم.
amirnba
06-01-2012, 09:33 PM
یادم رفت که بگم از ایرانی ها هم از داریوش و ابی و کلا خواننده های اونور متنفرم :ی
TORNADO
06-01-2012, 09:50 PM
آهنگای اینور بکل چیزی که اسمشو میذارن رپ فارسی متنفرم .
از خانم گـــــوگوش شدیدا تنفر دارم .
از آهنگ دیوار داریوش تنفر عمیقی دارم .
از کل آلبوم شناسنامه کامران و هومن همینطور .
اصولا از هر چیزی که به اسم راک به خورد مردم میدن هم تنفر دارم .
از لیدی گاگا مضحک ترین خواننده هست به نظر من بیشتر فکر کنم شبیه یه شوخی باشه.
یعنی کارهای هیچ کدوم از اینا رو شاهکار نمیدونم که ازش بدم بیاد .
سری بعد سر فرصت میام میگم از کدوم آهنگ ها بدم میاد .
تنکس.
AƦAƾH
06-01-2012, 10:20 PM
منم یادم رفت بگم از این بچه قـ رتی هایی که میان اسم آهنگاشونو میزارن رپ و شیشو هشت تنفر دارم.مثل ساسی مانکنو،کرمانیو،علیشمس... دوست دارم همشونو یه جا جمع کنم ببندمشون به هم دیگه آتیششون بزنم !!!
از خواننده های ایرانی اونور آب هم تک تک بدم میاد جز منصور نمیدونم چرا،بش میاد آدم باحالی باشه:4:
The Great One
06-01-2012, 10:56 PM
من از سبک سنتی خوشم نمیاد و از رپ فارسی متنفرم . البته بچه ها میدونن ارادت خاصی به امیر خلوت داریم :4:
از آهنگ های هایده و مهستی و ... که تو ویدیو ها نیششون همیشه بازه بدم میاد :5:
منم از متالیکا بدم میومد ولی با آهنگ Nothing Else Matters و The Unforgiven شروع کردم و الان اکثر آهنگاشون رو دوست دارم :26:
Holy Diver
06-02-2012, 12:25 AM
من که کلا رپ و پاپ دوره حال و الکترونیک و ترنس و اینجور چیزا رو موسیقی نمیدونم پس وقتمو بابت ابراز تنفر تلف نمیکنم.(با عرض شرمندگی)
از گروه های راک و متال از مریلین منسون بدم میاد،از لینکین پارک هم زیاد خوشم نمیاد.
*سنتی هم دوست دارم :4:
r v d
06-02-2012, 09:43 AM
عجب تاپیکی هست این :دی
ایرانی ها : کلاً از خواننده های اونور بدم میاد چز شادمهر و داریوش که واقعاً خوب هستند.
خارجی ها : از ریهانا با اینکه خواننده فوق العاده ایی هستش ولی تنفر دارم ، از گروه اسلیپ نات به شدت تنفر دارم ، از جاستین بیبر که دیگه جای خود داره تنفر دارم ،
همینا دیگه :دی
bomb5
06-02-2012, 09:57 AM
دوستان فکر کنم عنوان تایپیک رو اشتباه خوندید اکثرا!!! شاهکارهای موسیقی که بدتون میاد نه از کدوم آهنگ های چرت و پرت بدتون میاد. :4:
SHAHIN
06-02-2012, 01:50 PM
من کلا از جاستین بیبر بدم میاد و موسیقی سنتی بقیه سبک ها خوشم میاد باهاشون مشکل ندارم
Sherlock Holmes
06-02-2012, 09:03 PM
از Lose Your Self امنم بدم میاد , Alejandro لیدی گاگا که حالم بد میشه اصن ملودیش به گوشم میخوره البته شاهکار نیست ولی معروفه , Unforgiven II متالیکا هم بدجور رو مخه :4: کلا از متال و تمام زیر شاخه هاش بدم میاد !
Ħ д † ε Ð
06-03-2012, 10:15 AM
دوستان فکر کنم عنوان تایپیک رو اشتباه خوندید اکثرا!!! شاهکارهای موسیقی که بدتون میاد نه از کدوم آهنگ های چرت و پرت بدتون میاد. :4:
دقیقا.:دی
نمیدونم هر سری چرا تاپیک هام به انحراف کشیده میشه.:دی
من منظورم شاهکار های موسیقی بود مثلا من خودم اشاره کردم از Rolling in the deep با این که به گواه گرمی و ام تی وی کارشناسان از شاهکار های موسیقی هستش بدم میاد.
منبع انحراف این پایین واستاده.خاله پجمان.:14:
آرمین جون تاپیکت بسیار عالی هست تا من خودم رو خالی کنم :4:
آقا من در حد مرگ ، حالت تهوع اصن ! از گــروه افسـانه ای ( :31: ) مـــتالیــکا بدم میاد . اصن یکی داره درباره ی جیمز هتفیلد ازش فرار میکنم ! نمیدونم چرا اما از بس ازش تعریف کردن و منم حال نکردم باهاش تنفر به وجود اومده . حالا که گفتی اسم آهنگ ، من نمیتونم تمام اسم آهنگ های این گروه رو بنویسم ، از همشون بدم میاد :4:
متاسفانه از یکی از موفق ترین و بهترین گروه های تاریخ یعنی پینک فلوید هم خوشم نمیاد و ازش لذت نمیبرم :4:
ای خبیث ای منحرف چرا این تاپیک رو محلی واسه تخلیه خود انتخاب کردی؟؟؟؟
سعید چمپ عاشقتم.نکته رو گرفتی.:دی
در کل راضیم که محفلی به وجود آمد تا دوستان بتونن خودشون رو تخلیه کنن و کینه ای به دل نداشته باشن.
این امیر ان بی ای هم که حسابی دلش خون بود بچه مردم از امشب دیگه راحت میخوابه.:دی
r v d
06-03-2012, 12:55 PM
اصلاحیه :دی
شاهکار که نه ولی معروفه ، حنا خانم : ابی :| ملودی : آرش :| کلیه کارهای شهرام صولتی
امیر ان بی ای (دست رسی نداره بنده خدا به نت :دی) گفتند که به آرمین بگم : این چند شب خیلی راحــــت خوابیدم :دی
amirj.j
06-03-2012, 08:27 PM
من کلا راک و متال بدم میاد مثل لینکینگ پارک و همین متالیکا.(نمیدونم درست گفته باشم یا نه)ولی یدونه the waysرو گوش میدم.
از همه نوع گروه بدم میاد غیر از زدبازی و تنبه 10
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.