Enliven
06-01-2012, 11:56 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
مقاله ای جدید در رستلینگ :
مربی و تمرین دهنده دبلیو دبلیو ای Joe DeFranco روز گذشته قسمت دوم مقاله خود را درباره تمرینات تریپل اچ قبل از
رسلمنیا 28 منتشر کرد. شما می توانید از لینک زیر این مقاله را مطالعه کنید.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
مسابقه ای بزرگ در اف سی دبلیو :
طبق اخبار رسمی منتشر شده ویلیام ریگال و دین آمبروز در شوی لیگ اف سی دبلیو در تاریخ 7 ژوئن به مصاف هم میروند.
گفته شده که این بازی ریمچ بازی این دو از ماه نوامبر 2011 است. گفتنیه که این شو آخرین شوی اف سی دبلیو است که
در Tampa برگزار خواهد شد.
توئیت جالب سی ام پانک :
سی ام پانک قهرمان دبلیو دبلیو ای امروز در توئیتی جالب درباره تعلیق های اخیر کمپانی گفت : " الان سه رقیب اخیر من
در رسلمنیا تعلیق شدند. من یه نفرین شده ام!! "
پانک به در سالهای 2010 تا 2012 به ترتیب با ری میستریو ، رندی اورتن و کریس جریکو بازی کرد که در حال حاضر هر سه
نفر از طرف کمپانی تعلیق شده اند.
علاقه کمپانی به ادقام تایتل ها :
به گزارش سایت های معتبر رستلینگ دبلیو دبلیو ای در حال حاضر ، در حال بررسی طرحی برای ادقام دو تایتل خود است.
طبق این اخبار کمپانی قصد دارد تایتل بین قاره ای و آمریکا را باهم ادقام کند.
مقاله ای جدید در رستلینگ :
مربی و تمرین دهنده دبلیو دبلیو ای Joe DeFranco روز گذشته قسمت دوم مقاله خود را درباره تمرینات تریپل اچ قبل از
رسلمنیا 28 منتشر کرد. شما می توانید از لینک زیر این مقاله را مطالعه کنید.
مسابقه ای بزرگ در اف سی دبلیو :
طبق اخبار رسمی منتشر شده ویلیام ریگال و دین آمبروز در شوی لیگ اف سی دبلیو در تاریخ 7 ژوئن به مصاف هم میروند.
گفته شده که این بازی ریمچ بازی این دو از ماه نوامبر 2011 است. گفتنیه که این شو آخرین شوی اف سی دبلیو است که
در Tampa برگزار خواهد شد.
توئیت جالب سی ام پانک :
سی ام پانک قهرمان دبلیو دبلیو ای امروز در توئیتی جالب درباره تعلیق های اخیر کمپانی گفت : " الان سه رقیب اخیر من
در رسلمنیا تعلیق شدند. من یه نفرین شده ام!! "
پانک به در سالهای 2010 تا 2012 به ترتیب با ری میستریو ، رندی اورتن و کریس جریکو بازی کرد که در حال حاضر هر سه
نفر از طرف کمپانی تعلیق شده اند.
علاقه کمپانی به ادقام تایتل ها :
به گزارش سایت های معتبر رستلینگ دبلیو دبلیو ای در حال حاضر ، در حال بررسی طرحی برای ادقام دو تایتل خود است.
طبق این اخبار کمپانی قصد دارد تایتل بین قاره ای و آمریکا را باهم ادقام کند.