توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Euro 2012 »» پیش بازی های روز دوم | Ger Vs. Por - Net Vs. Den |
Arsal4n
06-09-2012, 01:54 PM
«« بــه نــام خــدا »»
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
همان طور که میدونید امروز بازی های گروه B برگزار میشه .
بازی دانمارک و هلند ساعت 20:30 و بازی آلمان و پرتغال ساعت 11:15
در این تاپیک پیش بازی های این دو بازی گذاشته میشه .
پیش بازی بعدی : Germany Vs. Portugal
تا ساعاتی دیگر ...
Arsal4n
06-09-2012, 03:18 PM
یش بازی هلند و دانمارک | Netherlands vs Denmark Preview
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> Vs <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
Kick Off : 20:30
Stadium And City : Oblasny SportKomplex Metalist — Kharkiv
Referee : D. Skomina
بالاخره امشب بازی های گروه مرگ یورو آغاز میشود . با وجود تیم های پرتغال ، آلمان ، هلند و دانمارک .
هر چهار تیم این گروه در 10 تیم برتر دنیا هستند . از بین این چهار تیم پرتغال کمترین رتبه را دارد .
فکر نکنم لازم باشد در مورد قدرت هلند چیزی بگوم . نایب قهرمان جام جهانی . همین جمله بس است .
صحبت های مربیان :
Bert van Marwijk
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
" من خودم هم فکر میکنم که ما یک مدعی هستیم . اما رسیدن به قهرمانی اصلا کار آسانی نیست "
" شاید شما این بازی را با بازی 2 سال پیش مقایسه کنید ( بازی در جام جهانی که هلند 2-0 از دانمارک برد ) "
" اما دو سال پیش همه چیز فرق میکرد . آن موقع همه چیز برای من جدید بود و برای بازیکنان نیز همینطور "
" الان ما تجربه داریم اما نمیشود گفت چون ما آن بازی را بردیم ، این بازی را نیز میبریم "
" ما باید تمام تلاشمان را برای برد بکنیم . چون برد در این بازی خیلی مهم است "
" سبک بازی دو تیم شبیه هم است و با سبک یکدیگر آشنا هستیم "
Morten Olsen
" همه چیز گفته شده و همه میدانند آنها چیست . خود من نیز آنها را قبول دارم "
" من میتوانم بگم که به هلند حسودی میکنم . چون ما به اندازه های آنها نیستیم . چون آنها یک مدعی هستند "
" اصلا در این مورد شکی نیست "
" آنها یکی از بهترین تیم های این تورنومنت هستند "
" هم در نیمکت و هم در بازی بازیکنان قوی دارند و یکی از مدعیان اصلی هستند "
نکته های بازی
هـــلند چهار بازی آخر ملیش را برده و در نه بازی اخیرش 7 برد داشته .
ایـــن دو تیم تاحالا دو بار در یورو با هم بازی کردند . هلند در مرحله گروهی یورو 2000 دانمارک را 3-0 برد و دانمارک در نیمه نهایی 1992 در ضربات پنالتی هلند را برد .
در 28 بـــازی اخیر این دو تیم دانمارک تنها 6 بار توانسته هلند را ببره و از سال 1967 نتوانسته در 90 دقیقه این تیم رو شکست بده !
دانـــمارک در 8 بازی اخیرش توانسته گل بزنه .
اگـــر جترو ویلیامز بازی کند ( بازیکن 18 ساله هلند ) ، تبدیل میشود به جوان ترین بازیکنی که در یورو بازی کرده .
کـــلا این دو تیم 31 بار با هم بازی کردند . 12 بار هلند ، 8 بار دانمارک و 10 بار نیز بازی مساوی شده .
بازیکنان کلیدی
Arjen Robben
روبن با کمی نا امیدی وارد یورو میشود . چون او در فینال لگ قهرمانان اروپا یک پنالتی را از دست داد .
حتی شایعات بازگشت او به لیگ انگلیس نیز هست .
اما این ها تاثیری روی استعداد و عطش روبن برای گلزنی نمیگذارند . او بعد از نا امیدیش میخواهد که بدرخشد .
او در یورو 2008 به خاطر دعوایش با ون پرسی نتوانست خوب بدرخشد .
اما امسال با مجود بازیکنانی مانند آفلای ، اسنایدر ، رابین ، هونتلار و ... مطمئنا میتواند تیمش را راهی مراحل بالاتر کند .
او چندین بار گفته که میخواهد فینال های باخته اش را جبران کند .
برای همین همه نگاه ها بر اوست .
Christian Eriksen
این بازیکن 20 ساله با تکنیک فوق العاده اش از بازیکنان با تجربه دانمارک بهتر است .
خیلی ها از استعداد خیلی خوب ماریو گوتزه در دورتموند تعریف کردند اما اریکسن حداقل استعداد هایش اندازه گوتزه است .
او در آژاکس درخشید و خیلی خوب بازی کرد . احتمال اینکه او به باشگاه بزرگتری برود هست .
کنترل توپ اریکسن حرف ندارد . او میتواند چند بازیکن را دریبل بزند .
اما استعداد اصلی او در پاس هایش است . هر وقت توپ دست او می آید خطرناک است .
او میتواند امشب بدرخشد و تیمش را امیدوار کند .
ترکیب دو تیم
Netherlands
Stekelenburg
Van der Wiel, Heitinga, Bouma, Willems
De Jong, Van Bommel
Robben, Sneijder, Afellay
Van Persie
Denmark
Andersen
Jacobsen, Kjaer, Agger, S Poulsen
C Poulsen, Kvist
Rommedahl, Eriksen, Krohn-Dehli
Bendtner
کاملا ویژه از iWE
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.