PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقد کاربران iWE

amir-aghaei
06-09-2012, 09:44 PM
درود....

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

با صحبتی که با دوستان داشتیم تصمیم گرفتیم دوره سوم تاپیک نقد کاربران انجمن رو راه اندازی کنیم...دوره های قبل این تاپیک جون میگرفت ولی در ادامه پنجر میشد...

اولین تاپیک در سال 1387 تاسیس شد که نزدیک به 18 نفر در ان شرکت داشتن...

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دومین تاپیک در سال 1389 زده شد که نزدیک به 14 نفر شرکت داشتن...

و در سال 91 سومین تاپیک رو براه انداختیم...با توجه به حضور نسلهای جدیدتر و عوض شدن تقربان پوسته اصلی انجمن با حضور کاربران از سال 89 به اینور و حضور همیشگی پیشکسوتان انجمن ...بهتر دیدیم در این تاپیک دوستان نقدی داشته باشن بر عملکرد دوستان خود در انجمن..

نفرات این تاپیک رو بنده به همراه ساسان عزیز مشخص میکنیم...و سعی میکنیم تعادل رو در چینش نفرات نسلهای مختلف انجمن از آغاز تا کنون داشته باشیم....

===================

هفته به هفته نفرات عوض میشه...امروز شنبه است و بزودی یکی از دوستان توسط ساسان عزیز معرفی میشه..ایشون تا روز پنج شنبه نقد میشن و تو یکی از روزهای پنج شنبه یا جمعه وقت دارن به نقدهای دوستان جواب بدن..

در صورت اینکه قبل از مهلت پاسخ به نقدها مسائلی بود که نیاز بود جواب داده بشه نفر نقد شده میتونه جواب کاربر رو بده...ولی در کل اگه همه نظرات جمع بشن و آخر هفته یک به یک جواب کاربران را در 1 یا 2 پست مجزا بدن به نظم تاپیک لطمه نمیخوره...

======================

یه تقاضا و خواهش هم ازتون دارم..این تاپیک رو قوی نگه دارید..طوری نشه دوباره بعد 10 نفر پنچر بشه...نقدهای که میدونید انجام بدین..تیریپ رفاقتی نباشه...اینکه بیام بگم فلانی خوبه چیزی به اون شخص اضافه نمیکنه...ما با گفتنه نقاط ضعف دوستانمون میتونیم به اونها کمک کنیم...تا جایی که اطلاعات دارین در این تاپیک همکاری کنید....

به شخصه از دوستان خصوصا قدیمی ها و نسل اول و دومی ها انتظار همکاری در این تاپیک رو خواستارم..ما چند ساله اینجا رفیقیم چه خوبه که نقاظ ضعف و قوت همدیگه رو عیان کنیم تا در صدد رفع عیوب کنیم..

خداوکیل اگه تو این تاپیک شرکت نکنید ازتون بدجور دلخور میشم....یه 4 بند حرف از رفقا و نقاط مثبت منفی چیزی از وقت ما کم نمیکنه...بلکه به رفاقتهای همیشگیمون اضافه میکنه...

پیشاپیش از همکاری شما عزیزان خصوصان نوید عزیز بابته یاداوریشون در ارتباط با این تاپیک قدیمی سپاسگزارم...

SASAN
06-09-2012, 10:35 PM
با تشکر از ابولی عزیز .

در این پست لیست افراد و تاریخ قرار گیریشون و همچنین لینک زمان شروع نقدشون قرار میگیره .

=====

1. بـا حضـور بهـمن The Phenom ، تـاریخ : 21 خـرداد 1391 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

2. بـا حضـور محمد Arkham World ، تـاریخ : 27 خـرداد 1391 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

3. با حضـور کیـو The Last Outlaw ، تـاریخ : 3 تیر 1391 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

4. با حضـور نـوید The Great One ، تـاریخ : 22 تیر 1391 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

5. با حضـور احسـان The Survivor ، تـاریخ : 1 مرداد 1391 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

6. با حضور شایان (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)Shayan-ADR تاریخ 10 مرداد 1391 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

7. با حضور پژمان The Shadow تاریخ 20 مرداد 1391 (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

فعلا ....

The Phenom
06-10-2012, 08:55 PM
ای بابا من اینجا چیکار می کنم؟

:125:

Ħ д † ε Ð
06-10-2012, 09:23 PM
آخه دایی رو مگه میشه نقد کرد خوب همش باید بیام تقدیر و تجلیل کنیم.:دی

دایی اولا میومد و همش تاپیکای خبریم رو میاورد بالا و واسه منی که دیده شدن تاپیکام واسم خیلی مهم بود دایی بهمن حکم فرشته نجات رو داشت.:دی
بعدشم که آرمان رو ایستگاه کرد با قضیه دو درصد و از اون بدتر معین جا*کشی رو رو آورد و باعث شد یه انجمن به معین بخندن و کم کم محبوب شد و خودش رو از صف اسپمر ها کند و به صف قدیمی ها رسوند.:دی

خلاصه این که با پستاش خیلی حال میکنم و وقتی نیست انگار یه چیزی کمه و کلا به نکات ظریفی اشاره میکنه که عقل جن هم بهش نمیرسه.
انتقادی هم ازش ندارم چون حقیقتش تو کارای مدیریتی نیست با جریان مخالف دستش تو یه کاسه نیست:دی و .....

amir-aghaei
06-10-2012, 09:59 PM
داش بهمن از بزرگان این فرومه! یکی از کسانی که به شخصه مرام و معرفتش بهم ثابت شده اونهم خارج از انجمن...همیشه وقتی میرم رشت محاله یه توک پا پیش داش بهمن نرم...چند بار افتخار داشتم مهمونش بودم..کسی هست که باهات صافه و اخلاق متواضعی داره..

این اخلاق رو داش بهمن تو انجمن هم داره...یعنی متواضع و بامعرفت...بارها شده دیدم یه کاربری مثلان تازه عضو شده یه درخواستی سوالی چیزی داشته داش بهمن مثل خیلی از ماها خودشو نگرفته و راحت جوابشو داده...

تنها نقیصه ای که داش بهمن این اواخر من ازش دیدم موج شوخی هاشه که داره یجوری از خط قرمر رد میشه و داره به تیریپ یسری ها برمیخوره!

درسته من رفیقشم فلانی رفیقشه و هرچقدر هم به ما تیکه بندازه نه تنها ناراحت نمیشیم بلکه استقبال میکنیم... ولی داش بهمن باید مراعات خیلی از دوستانی که با اینجور اخلاقا کنار نمیان رو بکنه.این تیپ ادما اعتقاد داارن شوخی های امثال ماها باعث باز شدن روی کاربران جدیدتر میشه....البته من کار اون کسی رو که از شوخی های بهمن ناراحت میشه رو نمیپسندم...

چون اینجا یه جمع خودمونیه ولی متاسفانه بعضی از خودی های ما یه جوری برخورد میکنن انگار باید اینجا مدرسه باشه و ما هم معلم اخلاق ...در کل اگه داش بهمن سعی کنه یکم انتن رو بچرخونه طرف ما بهتره تا بقیه..همه انگشتهای دست یکی نیستن..ما خودمون خیلی وقته انتن رو نگه داشتیم رو کانال میر علی و امیر ..چون اینقدر میشناسمشون که هرجور شوخی رو باهاشون بکنم!.

یکی از نکات منفی دیگه داش بهمن دید بسیار مثبتش به اطرافیانشه..بارها بهش گفتم باید چشمات کامل باز شه که خوب و بد اطرافیاتو بفهمی..متاسفانه داش بهمن اینقدر متواضعه که اگه بهش بگی شبه میگه نه فکر کنم روزه..اینقدر که این ادم اطرافیاشو خوب میبینه و متوجه بدی هاشون نمیشه.....

خود دوستان میدونن در مورد چه کسی حرف میزنم...تو اون موضوع داش بهمن مثل سران رجیم شده بود که سبزها ریخته بودن بیرون ولی اسمشون رو گذاشته بودن خط گرفته از اسرائیل ..خرابکاری دیگه نمونده بود که طرف نکنه (آثارش هنوزم مونده) ولی داش بهمن با دید مثبتش به 4 سال پیش طرف نگاه میکرد ...انگار نمیدونه که ادمها خیلی زود میتونن عوض بشن..البته با اون شخص بنده مشکلی ندارم...فعلان در زمان دوری و دوستی هستیم!.

در مورد مسائل دیگه ...

بیخیالی داش بهمن نسبت به مسائل و موضوعات انجمنه(مسائلی از قبیل مسائل بالا) .که دو نوع دیدگاه داره ..

هم میشه گفت کار خوبی میکنه هم میشه ازش به عنوان اینکه یکی از دوستان نزدیکمه که بیشتر میر علی دیدمش شکایت کنم که بعضی وقتها نیاز بوده به عنوان یکی از بچه های پر سن و سال انجمن حرفی چیزی پیشنهادی راهنمایی بکنه که اینکارو نکرده....

بهرحال ما در این لباس از امثال داش بهمن انتظار داریم که بهمون کمک کنن در مسائل سخت انجمن...اما خارج از این لباس ما ایشونو واقعن کار درست میدونیم که خودشو دخالت نمیده...

در کل بهمن رو کسی میدونم که حضورش برکته واسه این انجمن...اگه انجمن رو تشبیه کنیم به یه خانواده پر جمعیت بهمن حکم بچه باحاله و محفل گرم کن میشه تشبیش کرد...

انشالا که همیشه سایش بالا سر ما باشه و کمی هم تو مسائل به ما کمک کنه...انشالا اواخر برج اینده دوباره دارم میرم رشت داش بهمنو با صفر کشکول و عزت جاکلیدی رو ببینم. :8: :11:

MAMAD
06-11-2012, 11:08 AM
راستش من نمیخواستم تو این تایپیک که حد اقل الان که داش بهمن هست پست بدم و یا نقد کنم اما خوب بخاطر کمک کردن و راه افتادن این تایپیک وشخصیت خوب خود بهمن اینکارو میکنم

از نکات مثبت بهمن فهم بالاش و احترامی که میزاره به همه کاربرا چه 1 روز امومدی باشه چه قدیمی باشی وپذیرش و قبول اشتباه

فکر میکنم نقدهامون باید در حیطه انجمن باشه!! که الحق نقدی منفی نداره چون مدیری جایی نیست که بخوام نقدش کنم .میمونه از نظر اخلاقی که خیلی فوقوالعادست از بزرگان انجمنه امیدوارم همیشه تو انجمن باشه چون به بزرگان نیاز داره انجمن

یه نقد ازش دارم دنبال این نیستم بهمن بیاد توجیح کنه حرفش رو اما در کل میگم

نکته منفی بهمن به نظر من که بچه محلش هم هستم اینه که خودش از گیلان رشت جدا میدونه این ایرادی نداره اینو میگم چون دلیل دارم چون سر حرف میرسه میگه بابا ماله یه جا و مادرم ماله یه جا دیگست و من اینجا گیر افتادم

ویه حالتی میشه گفت زیاد از ادمایی نیست که بخواد از هویت شهر رشت دفاع کنه و کلا ازش انتظار دارم در کل راحت هرچیزی رو که موثق نیست رو از هرکسی میشنوه بر ضد جایی به زبون نیاره اونم تو انجمن

البته ابنم بگم قصدی نداره اما منم میتونم قصدی نداشته باشم خیلی کار ها بکنم اما خوبه فکرکنیم کاری انجام بدیم

من رفاقتم با بهمن بیشترم شده این یه نقد کاملا دوستانست فدا همتون

اینم اضاف کنم
پ.ن:بهمن اینو ببینه پیام میده اقا را داره از ما بکشی بیرون ؟یه بار خبطی کردیم یه حرف زدیم ول کن ما رو:136:

MoHaMaD
06-14-2012, 09:02 PM
تو عروسی ابوالفضل بهمن رو برای لحضاتی دیدم..پسر بامرامی نشون میداد..همین که عروسی رفیقش اومده بود و مثل خیلی از رفقاش بد قولی نکرد نشون از مرامش بود..من زیاد تو انجمن نمیام اطلاعی زیاد از شرایط ندارم..اما پسر بسیار شوخ و باحالیه..مثل خودم آدم شناسه..خوب ضایع میکنه دمش گرم:21:در کل انشالا موفق باشه من خیلی شانسی این تاپیکو تو گفتگو ازاد دیدم گفتم یه تشکری از بهمن بکنم

The Phenom
06-15-2012, 12:53 PM
آخه دایی رو مگه میشه نقد کرد خوب همش باید بیام تقدیر و تجلیل کنیم.<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دایی اولا میومد و همش تاپیکای خبریم رو میاورد بالا و واسه منی که دیده شدن تاپیکام واسم خیلی مهم بود دایی بهمن حکم فرشته نجات رو داشت.<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
بعدشم که آرمان رو ایستگاه کرد با قضیه دو درصد و از اون بدتر معین جا*کشی رو رو آورد و باعث شد یه انجمن به معین بخندن و کم کم محبوب شد و خودش رو از صف اسپمر ها کند و به صف قدیمی ها رسوند.<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

خلاصه این که با پستاش خیلی حال میکنم و وقتی نیست انگار یه چیزی کمه و کلا به نکات ظریفی اشاره میکنه که عقل جن هم بهش نمیرسه.
انتقادی هم ازش ندارم چون حقیقتش تو کارای مدیریتی نیست با جریان مخالف دستش تو یه کاسه نیست<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> و .....

ارمین جان از لطف زیادت ممنونم و به قول خودت راضیم ازت :4:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

تنها نقیصه ای که داش بهمن این اواخر من ازش دیدم موج شوخی هاشه که داره یجوری از خط قرمر رد میشه و داره به تیریپ یسری ها برمیخوره!

درسته من رفیقشم فلانی رفیقشه و هرچقدر هم به ما تیکه بندازه نه تنها ناراحت نمیشیم بلکه استقبال میکنیم... ولی داش بهمن باید مراعات خیلی از دوستانی که با اینجور اخلاقا کنار نمیان رو بکنه

به روی چشم

حق با ابولفضله من همه رو با مقیاس خودم باهاشون شوخی می کنم که کار اشتباهیه

نتیجه ش این میشه که یارو که هنوز سیبیلاش در نیومده واسه ما رو ترش می کنه و اون یکی هم که هنوز شاشش کف نکرده می خواد ترتیب ما رو بده :62:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

یکی از نکات منفی دیگه داش بهمن دید بسیار مثبتش به اطرافیانشه..بارها بهش گفتم باید چشمات کامل باز شه که خوب و بد اطرافیاتو بفهمی..متاسفانه داش بهمن اینقدر متواضعه که اگه بهش بگی شبه میگه نه فکر کنم روزه..اینقدر که این ادم اطرافیاشو خوب میبینه و متوجه بدی هاشون نمیشه.....

. . . .

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

در مورد مسائل دیگه ...

بیخیالی داش بهمن نسبت به مسائل و موضوعات انجمنه(مسائلی از قبیل مسائل بالا) .که دو نوع دیدگاه داره ..

هم میشه گفت کار خوبی میکنه هم میشه ازش به عنوان اینکه یکی از دوستان نزدیکمه که بیشتر میر علی دیدمش شکایت کنم که بعضی وقتها نیاز بوده به عنوان یکی از بچه های پر سن و سال انجمن حرفی چیزی پیشنهادی راهنمایی بکنه که اینکارو نکرده....

بهرحال ما در این لباس از امثال داش بهمن انتظار داریم که بهمون کمک کنن در مسائل سخت انجمن...اما خارج از این لباس ما ایشونو واقعن کار درست میدونیم که خودشو دخالت نمیده...

دادا من اینقدر واسه خودم مشکلات دارم که خداییش وقت نمی کنم غم و قصه بقیه رو هم بهش اضافه کنم ولی در مورد کمک به انجمن انشالله هر وقت اومدی رشت شفاها بهت توضیح می دم

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

راستش من نمیخواستم تو این تایپیک که حد اقل الان که داش بهمن هست پست بدم و یا نقد کنم اما خوب بخاطر کمک کردن و راه افتادن این تایپیک وشخصیت خوب خود بهمن اینکارو میکنم

از نکات مثبت بهمن فهم بالاش و احترامی که میزاره به همه کاربرا چه 1 روز امومدی باشه چه قدیمی باشی وپذیرش و قبول اشتباه

فکر میکنم نقدهامون باید در حیطه انجمن باشه!! که الحق نقدی منفی نداره چون مدیری جایی نیست که بخوام نقدش کنم .میمونه از نظر اخلاقی که خیلی فوقوالعادست از بزرگان انجمنه امیدوارم همیشه تو انجمن باشه چون به بزرگان نیاز داره انجمن

محمد جان لطف داری داداش

دمت گرم :8:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

نکته منفی بهمن به نظر من که بچه محلش هم هستم اینه که خودش از گیلان رشت جدا میدونه این ایرادی نداره اینو میگم چون دلیل دارم چون سر حرف میرسه میگه بابا ماله یه جا و مادرم ماله یه جا دیگست و من اینجا گیر افتادم

ویه حالتی میشه گفت زیاد از ادمایی نیست که بخواد از هویت شهر رشت دفاع کنه

دادا اینجا رو بد متوجه شدی

من هیچ وقت خودمو جدا از رشت و گیلان ندونستم کما اینکه چه تو پروفایلم تو اینجا و چه فی*س *بو*ک یه نگاه بندازی تو هر دوتا نوشتم که مال رشتم

و اگه می بینی که می گم پدر و مادرم مال جای دیگن واسه اینکه وقتی دارم در یه مورد صحبت می کنم طرف صحبتم اینو بفهمه که دارم از روی تعصب حرف نمی زنم بلکه خودم هم به اونجا تعلق خاطر دارم

مثل قضیه بابک و تیم تراکتور سازی که یارو مال دارقوز اباده و اصلا معلوم نیس چکاره حسنه ولی داره واسه خودش یاوه می بافه که اره این کارو بکنی بهتره اون کارو نکنی بد تره

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-

کلا ازش انتظار دارم در کل راحت هرچیزی رو که موثق نیست رو از هرکسی میشنوه بر ضد جایی به زبون نیاره اونم تو انجمن

البته ابنم بگم قصدی نداره اما منم میتونم قصدی نداشته باشم خیلی کار ها بکنم اما خوبه فکرکنیم کاری انجام بدیم

من هنوز روی حرف خودم هستم ولی خوب به قول خودت ادم بعضی حرفا رو نباید تو انجمن بزنه

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

تو عروسی ابوالفضل بهمن رو برای لحضاتی دیدم..پسر بامرامی نشون میداد..همین که عروسی رفیقش اومده بود و مثل خیلی از رفقاش بد قولی نکرد نشون از مرامش بود..من زیاد تو انجمن نمیام اطلاعی زیاد از شرایط ندارم..اما پسر بسیار شوخ و باحالیه..مثل خودم آدم شناسه..خوب ضایع میکنه دمش گرم:21:در کل انشالا موفق باشه من خیلی شانسی این تاپیکو تو گفتگو ازاد دیدم گفتم یه تشکری از بهمن بکنم

:61:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

در اخر از همه دوستانی که منو قابل دونستن و وقتشونو تو این تاپیک به خاطر من گذاشتن تشکر ویژه دارم

دست همگی درد نکنه

:8::61:

SASAN
06-16-2012, 08:08 AM
اینبار با حضور سید محمد حسینی !
دومین پدیده انجمن در سال 2011
Arkham World

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

© The Phantom Pain
06-16-2012, 11:27 AM
از همه ی دوست های گلم میخوام که بیان و هر نظر و انتقادی دارن بگن .

با توجه به این که هنوز خیلی وقت نیست که از مدیریت من میگذره پس ایرادات زیادی بهم وارده . ازتون میخوام هر نظری که دارید بگید تا کم کم بتونم اونها رو رفع کنم .

به خصوص از ادمین ها و مدیرهای دیگه و دوستایی که بیشتر باهاشون در ارتباطم میخوام که اینجا رو در وایسی نداشته باشن و عیب های من رو بهم نشون بدن .

ممنون :3:

Brodus Clay
06-16-2012, 02:01 PM
عالیه

MAMAD
06-16-2012, 04:47 PM
سلام
والا داش ممد از نظر اخلاقی که مطمئنن جای حرف نزاشته و اقاست.احترام همرو نگه میداره چه بزرگ چه کوچیک وهمین باعث محبوبیتش حرف الکی نمیزنه که واقعا این مورد خیلی دوست دارم و اون چیزی که هست رو نشون میده , نکته بعدی اینه که صبوریشه واینکه جلوی اون همه مشکلاتی که واسش پیش اومد زانو نزد مقاومت کرد . امیدوارم این خصلت ها رو همیشه نگه داری و در زندگیت به کار ببری, در باره مدیریتش یکی از ارکان بخش گیم هست که با کمتر بودنش فعالیت اون بخش هم میاد پایین و این نشونه اینه که در زمان بودنش خیلی تو بخش خودش فعالیت داره و به چشم میاد
تو این مورد یه توصیه دارم بهش که همینجور که اخبار, انالیز ,بررسی بازیهارو میزاره هر چند وقت یه بازی بزاره واسه دانلود

اما یه سوال سلیقه ای
داش چه جوری این اهنگهای سورونا رو گوش میدی؟ البته میدونم هرکی سلیقه داره و میدونم حرفاش تو شعر معنی داره اما نحوه محافظت از صدا-گام خوانی-فالچ خوندن همرو مشکل داره؟وصداش مثل تازه به بلوغ رسیده هاست دلیلتو واسم بگو !

amirnba
06-16-2012, 05:04 PM
دوستان عالیه اسمه ؟ =)))) این همه ما تو چت باکس بهم تیکه میندازیم ولی تا به حال ندیدم به کسی تیکه بندازه تنها مشکلش همینه :ی ما که همه رفیقیم یه چندتا تیکه بنداز تا حال کنیم از لحظ اخلاقی فوق العادست ، همین :یفا

Sgt.Wollek
06-16-2012, 06:47 PM
ممد یکی از با اخلاق ترین و بهترین کاربرای این فرومه. کلا معرفت و صبوریش و این اخلاقش منو کشته :8:
فقط یه خورده مظلوم میزنه و به قول امیر به اینو اون تیکه بندازه بهتر میشه :4:
از نظر فعالیت هم تازگیا فعالیتش کم شده و احتمالا به خاطر مشکلاتی که در حال حاضر داره نمیتونه فعالیت کنه ولی ما ازت میخواییم زود تر برگردی و بخشتو مثل همیشه آپدیت نگه داری.

حالا هم که کچل کردی تریپ مکس پین بردار و روی بچه ها رو تو چت باکس کم کن :4:

Scofield
06-16-2012, 06:57 PM
مــا کــه زیاد توی این انجمن نبودیم ولـی خدایی این مدت کم که هستیم یکی از با اخلاق ترین کاربران هستند آق ممد !

بی رو در وایسی !

S.H.A.Y.A.N
06-16-2012, 07:26 PM
من شناخت زيادي روي محمد عزيز ندارم با اينكه نسبتا زياد توي فروم بودم اما در همين حد ميدونم كه واقعا براي بخشي كه توش مدير هست زحمت ميكشه . اخبار لايوي كه زحمت كشيد و گذاشت اين رو اثبات ميكنه . از نظر اخلاقي هم خيلي خوش برخورد هست و با همه خوب تا ميكنه . انتقادي هم نميبينم كه بخوام ارش بكنم . انشاالله در اينده بيشتر با محمد جان اشنا ميشيم .
باتشكر .
فعلا ...

Ħ д † ε Ð
06-16-2012, 08:29 PM
در مورد ممد هم بگم که واقعا بچه خوبی هستش و ایده های نو و جالبی هم داره که خودش نقطه قوتی هستش.
کارش هم خوب انجام میده و توی تاپیکاش هم نظم و سلیقه خوبی داره.

تنها ایرادش هم پلاس بودن زیادش توی چت باکسه که واقعا واسه مدیر فروم خیلی بد و آزاردهندست.
یه خورده سنگین باش یاهو رو واسه این کارا گذاشتن برادر من.:دی

Olympic Hero
06-16-2012, 11:20 PM
آقا دایی کی نقد شد ؟!؟ چرا من نبودم ؟!؟! :2: البته اگر هم بودم نمیتونستم چیزی بگم جزء اینکه ::

دایی شوخی هات بعضی اوقات شدید خرکی هست :4: یکی مثل من باهاشون حال میکنه و دوست داره هی باهاش شوخی کنی ولی بعضیا شاید نکشن و بهشون بر بخوره :4: البته از من میشنوی همیشه با همه اینطوری شوخی کن :4: :8:

اما ممدِ خودمون :4:

ممد اولین چیزی که باید بدونی اینه که اعتماد به نفست میشه گفت پایین هست . همین باعث میشه ارادت یه نموره کم بشه . چون خودم تو جریان کارات هستم میگم این رو ها :4: برای مثال یک تاپیک عمومی میخوای بزنی میترسی بقیه بیان به کارت گیر بدن !! واس همین دوست داری هی با همه مشورت کنی و .. مشورت خوبه ولی نه تو همه ی موارد !! تو فکرت به یک تاپیک عمومی ( مثل همین لیگ فانتزی ) میرسه و سریع عملیش کن اون هم با طرز فکر خودت . به حرف کسی هم که میاد الکی بهت گیر میده توجه نکن بگو تو اگه خودت می تونستی بسم الله :4: یعنی سعی کن مستقل بشی . تو تاپیک زدن هم نه به من , نه به ساسی , نه به پژی و نه به هیچکس دیگه فکر نکن هر طوری میخوای تاپیک رو بزن . مطمئن باش اگه اینطوری پیش بری روزی میشه یک نمونه و الگو ....

دوم هم اینکه سعی کن یه نموره گرگ باشی . نه طوری که به همه بپری . طوری که مثلا کار به جایی رسید که خواستی تذکر یا چیزی به کسی بدی طرف از حرفت حساب ببره و نگه این ممد که اینکاره نیست اصلا . با همه دوست باش بگو بخند ولی تو جای خودش اون قدرتت رو خرج کن و نزار کسی به اصطلاح پررو بشه . بازم تاکیید میکنم منظورم این نیست که گوشت تلخ بشی منظورم این است که از این به بعد جدیت و گرگ بودنت رو بیشتر کنی .

همین دیگه تو بقیه موارد عالی هستی خدایی ...

The Great One
06-17-2012, 04:55 AM
محمد خيلي اخلاق و شخصيت خوبي داره و همون طور که بقيه هم اشاره کردن همه جوره تاييد ميشه :5: .

ولي زياد از حد مثبت هستي جوري که هم ممکنه کسي از اين اخلاقت سوء استفاده کنه و هم اينکه بقيه دوستان هم نميتونن باهات شوخي چيز دار بکنن :4: .

يک انتقاد ديگه که توي اين ليگ مجازي با اينکه مشکل اصلي از خودمون بود که تو زمينه ي کل کل و ... که باعث داغ کردن مسابقات ميشد کوتاهي کرديم ولي به نظرم با وجود تاپيک هاي مشابه که قبلا تو انجمن زده شده بود انتظار زيادتري داشتي که باعث شد خودت هم کمي نسبت بهش بي رغبت بشي ( راستي برنامه هفته ي بعد چي هست ؟ :4: ) مثلا همين تاپيک مسابقات يورو 2012 هم ببيني فقط هفته ي اولش داغ بود و الان کمتر کسي تو اون شرکت ميکنه ...

ديگه گفتي کمتر تعريف کنيم و بيشتر انتقاد کنيم وگرنه کار و اخلاقت انقدر خوب هست که انتقاد خيلي سخت هست ازت بکنيم . :5:

Blood Raven
06-17-2012, 11:54 AM
نمی دونم از کجا شروع کنم ، یادم میاد که اولین تاپیکی که از محمد دیده بودم ، مربوط می شد به یک مگاپست بسیار عالی ، در این تاپیک ما شاهد این بودیم که محمد تمام عکس های بازی Batman : Arkham City را جمع آوری می کرد و در آن جا قرار می داد و به نوعی یک کالکشن عالی ایجاد کرد .

اوایل زیاد باهاش صمیمی نبودم ، ولی وقتی که طلایی شد ، کم کم باهاش صمیمی شدم و از اخلاقش خیلی خوشم آمد ، طی یک وقفه ای که داشتنم ، باعث شد که دوباره باهاش رابطه نداشته باشم ، ولی بعد از این که برگشتم ، دیدم آزمایشی شده و واقعا خوشحال شدم .

تاپیک هایش را می دیدم و به پیشرفت کیفیت مطالبش پی می بردم و واقعا خوشحال شدم که تونسته این بخش رو به خوبی جمع و جور کنه ، از اونو هم پژمان بازنشسته شده بود و جمع کردن یک بخش به تنهایی کار سختی بود ، ولی محمد به خوبی این کار را انجام داد .

رفته رفته ، باهاش خیلی صمیمی شدم ، تا جایی که تصمیم گرفتیم یک نقد گروهی بنویسیم و واقعا من از این کار لذت بردم و سعی می کنم که باز هم با همدیگر از این کار ها بکنیم .

دوستان زیادی تو این انجمن دارم و به آن ها می بالم ، ولی شاید با محمد بیشترین برخورد را داشتم ، همینطور از نظر اخلاقی خیلی مهربون است ، هر وقت پشت تلفن باهاش صحبت می کنم ، احساس می کنم که خیلی با حوصله به حرف هایم گوش می ده و این اخلاقش رو دوست دارم و هرگز تا حالا رویم را زمین ننداخته .

اما در آخر هم باید بگویم که محمد یکی از مهربون ترین کاربران این انجمن است و در کنار اخلاق خوبش ، فعالیت خوبی هم می کنه و من به چنین دوستی می بالم .

با تشکر ... :D

Ariyan
06-17-2012, 12:08 PM
محمد کارت خیلی عالیه...
پیشرفت خیلی خوبی هم داشتی...
نمیدونم چه انتقادی ازت کنم..؟
نوید راست میگه....ممکنه از اخلاق خیلی خوبت بعضی ها مثل حسین :4:
سوئه استفاده کنن...
نه از شوخی گذشته....به نظرم یه مقدار توی برخورد با تاپیک هات جدی تر باش...
واسه همینه که من عاشقتم شیرین بیان حلوای تر..:4:
ممد جون کارتو به همین قدرت ادامه بده...
به امید ایزد پات هم کامل..کامل..کامل خوب میشه.....

The Shadow
06-17-2012, 12:25 PM
ممد یه بار گفته بودم بازم میگم بهترین اخلاق رو داره تو کل کاربرای فروم :4: خیلی پسر مودب و مهربون و کوشا و کار بلد و حرفه ای شده . خستگی ناپذیر هست و با تمام مشکلاتی که داشت بازم کم نذاشت واسه فروم و از اون دسته مدیر هایی هست که واقعاً لیاقت مدیر بودن در فروم رو داره . من که هیچ بدی ندیدم ازش اما یه انتقاد کنم ازش که یکم جدی تر باشه حالا که مدیر هست . وگر نه دیگه هیچ کمی نداره . خستگی ناپذیریش رو با تاپیک رسلینگ مجازی و لیگ iWE نشون داد خیلی فعاله و خستگی تو کارش نیست .

موفق باشی پسر :3:

EmInEm
06-17-2012, 09:24 PM
در مورد سید باید بگم که منکه تاحالا باهاش برخورد زیاد داشتم چه تو یاهو . چه تو انجمن و چه حضوری.

یکی از ایراداش به نظرم صبر زیادشه که اصلا فایده نداره.چون همه چیرو میریزه تو دلش و فقط تو خلوت خودش حرص و جوش میخوره.

اینطوری هم طرف مقابلت پررو میشه و هم خودت داغون میشی.

از نظر اخلاقت به نظر من اونقدرا هم خوب نیستی.حداقل منو که زیاد سرکار میزاری.چندتا از این هنراتو به بچه ها نشون بده تا دیگه در مورد اخلاق خوشت

صحبت نکنن.من که باحات فوق العاده حال ن...میکنم.

راستی همینکه با دید بازتر به زندگیت نگاه میکنی خوشحالم میکنه.ان شالله دوتا برخورد هم با بچه ها بکنی تا ازت حساب ببرن.:4:

فعلا...

amir-aghaei
06-18-2012, 09:11 PM
ایول این شد نقد ...یه 4 نفر بیاین تو تاپیک که جون بگیره..دمتون گرم..

در مورد سید ممد چی بگم؟همه میدونن من تو نقد بچه ها تا حالا تو این چند جلد با کسی رودرباسی نداشتم و خوب و بدشو همیشه گفتم..بجای اینکه پشت سرش بگم جلو روش میگم که اگه حرف من بجا بود بشه روش اثر بزاره.....

سید ممد یکی از بچه های نمونه این جمع هست...با اخلاق .متواضع .مهربان و در عین حال اهله کار ...از اون دسته ادمهاست که ارزش محیطی رو که درونش هست رو میدونه..ارزش رفاقت رو میدونه..

با اینکه از نسلهای سوم چهارمه اما ارزش انجمن رو خیلی میدونه..یکی از متعصب ترین بچه های انجمن هست که به طور حقیقی به من ثابت شدست...به شخصه میدیم روزایی که فروم داشت نابود میشد خیلی نگران بود وپیگیری میکرد...

یکی از متعصبینی که در ازای زحماتش توقعی نداره...به شخصه خیلی از اخلاقش خوشم میاد...

خدایی من تا حالا موردی ازش ندیدم..اما فکر میکنم اگه نقدهایی که حسین گفت و چند تا از دوستان دیگه رو سرلوحه کارش قرار بده دیگه تکمیله ...

انشالا که همیشه شاهد حضور ممد و ممدها در این جمع باشیم و بتونیم 10 تا کاربر دیگه با خصوصیات اخلاقی سید ممد پیدا کنیم...

امیدوارم گذر زمان و با بالارفتن سنش وضع بد اجتماعی و اقتصادی تو این روحیه خوب ممد تاثیر نزاره ...چون در زمینه عمل پاش نشون داد چه روحیه قوی داره...

farzam_12
06-18-2012, 10:52 PM
ما تو این یک سال و خورده ای که تو انجمنیم چیزی جز خوبی و بااخلاقی و تعصب و پر تلاش بودن و ......... از ممد ندیدیم.

خدارو شکر انقدر هوشش بالا هست که هر چی مطلب میذاره از خودش میذاره و از جایی کپی نمیکنه.

جای جالبش اینجاست اون موقعی که داشت تو تخت با درد پاش دست و پنجه نرم میکرد بازم بهترین فعالیت خودشو داشت انجام می داد و سعی می کرد بخش گیم انجمن رو رونق ببخشه و خدا رو شکر شخصیت بتمن هم مثل من دوست داره:4:
و دو تا اشکال داره فقط:یکی این که زیادی مهربونه و همونطور که بقیه گفتن باید جدیّتشو بیشتر کنه.دوم اینکه تازگی ها زیاد به ماشین های بازیکنای پرسپولیس گیر میده:4:

Arsal4n
06-19-2012, 11:55 AM
محمد ... از چه اخلاقت بگم ؟ از اخلاق نمونت ؟ از مهربونیت ؟ از فعالیتت ؟ از چی ؟

همه گفتن چه آدم خوب و مهربونی هستی . من بهت یه بار هم گفتم . اسمت رو گذاشتم ابوالفضل ورژن 2 :4:

همیشه درست برخورد میکنی با همه و به اونا روحیه میدی . در مواقع لازم هم به اونا تذکر میدی .

تنها ایرادت صبر زیادیت هست . نمیگم بده ها . بعضی ها جنبه این همه اخلاق خوبت رو ندارن . برای همین از اخلاقت سوء استفاده میکنن و خیلی زود راحت میشن با بقیه ...

ولی ما ارادت خاصی بهت داریم :4:

© The Phantom Pain
06-21-2012, 06:15 PM
اول از همه ممنونم از دوستانی که اومدن توی تاپیک و زحمت کشیدن چند کلامی درباره ی من نوشتند . حالا این که اومدن کلی از من تعریف کردن و من رو خجالت دادن اصلا یه بحث دیگه هست . :9:

واقعا نیمدونم چی بگم . خط به خط پست های بچه ها رو که میخوندم از یه طرف خجالت میکشیدم و از طرف دیگه خدا رو شکر میکردم که تونستم حد اقل از لحاظ فعالیت و اخلاق مفید باشم و درست عمل کرده باشم و کسی رو از این هیث از خودم ناراحت نکرده باشم ( البته امیدوارم ) . :9:

خیلی از دوستان توی پستاشون لطف داشتن و تعریف کردن که از همینجا ازشون صمیمانه تشکر میکنم و سعی میکنم این موارد خوب رو برای خودم حفظ کنم و بهشون قوت ببخشم .

دوستانی هم که مواردی رو متذکر شدن ازشون ممنونم که اینقدر ریزبینانه نگاه کردن و این نکات رو گوشزد کردن . چون بعضی از پست ها تقریبا نکات مشابهی رو میگفتن من اونها کنار هم قرار میدم و همه رو با هم جواب میدم .

خوب . . .

تو این مورد یه توصیه دارم بهش که همینجور که اخبار, انالیز ,بررسی بازیهارو میزاره هر چند وقت یه بازی بزاره واسه دانلود

در مورد پیشنهاد ممد جان ، والا من چند وقت پیش قرار بود یه همچین طرحی رو توی انجمن پیاده کنم . به مناسبت عید نوروز میخواستم یه تاپیک بزنم و بازی های خاطره انگیز ps1 رو برای دانلود روی pc بزارم . منتها محدودیت های نتم و هاست نزاشت که این طرح رو عملی کنم . به همین خاطر هم هیچوقت نشد که بازی برای دانلود داخل فروم بزارم . ایشالا این وضع نت اگر بهتر شد حتما همچین طرحی رو عملی میکنم .

اما یه سوال سلیقه ای
داش چه جوری این اهنگهای سورونا رو گوش میدی؟ البته میدونم هرکی سلیقه داره و میدونم حرفاش تو شعر معنی داره اما نحوه محافظت از صدا-گام خوانی-فالچ خوندن همرو مشکل داره؟وصداش مثل تازه به بلوغ رسیده هاست دلیلتو واسم بگو !

:4: من بیشتر به خاطر شعر کارهاش ازش خوشم میاد . شعرهایی که میخونه همه معنی داره . ضمن این که مثل خیلی از رپرهای معروف و حتی خیلی معروف الکی قافیه نمیاره . قافیه هایی که توی شعرهاش هست اکثرا به جا آورده شده . حالا درسته صداش هنوز ضعیفه . ولی همه اول کار همین طوری هستن . مطمئنا در آینده کیفیت صدا و خوندنش هم بیشتر میشه .

این همه ما تو چت باکس بهم تیکه میندازیم ولی تا به حال ندیدم به کسی تیکه بندازه تنها مشکلش همینه :ی ما که همه رفیقیم یه چندتا تیکه بنداز تا حال کنیم

حقیقتش رو بخوای امیر من از شوخی کردن خاطرات خیلی خوبی ندارم . اولا که اصلا شوخی و تیکه ی بد با کسی انجام نمیدم . ولی همون چند باری هم که مثلا با طرف یه شوخی معولی کردم دفعه بعد اومده یه بدترش رو با خودم انجام داده . از اون جایی هم که خیلی اهل کارهای سبک مسخره بازی نیستم بهم برمیخوره . به خاطر همین سعی میکنم تا طرفم رو خوب نشناختم باهاش شوخی نکنم تا حرمت هر دو طرف حفظ بشه . به خصوص تو فضای نت و انجمن . یه موقع هایی شده تو چت باکس به یکی از بچه ها یه جمله گفتم . بعد اون دیگه جواب نداده . من با خودم فکر میکنم ( طبق طرز فکر خودم ) طرف ناراحت شده . ازش معذرت خواهی میکنم و دیگه هم چیزی نمیگم که باعث ناراحتی بشه . و اینجاست که میگم چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی . :1: ولی خوب با شماها که ** گاه یه تیکه هایی بهتون میندازم . :4: نمیندازم ؟

فقط یه خورده مظلوم میزنه و به قول امیر به اینو اون تیکه بندازه بهتر میشه :4:
از نظر فعالیت هم تازگیا فعالیتش کم شده و احتمالا به خاطر مشکلاتی که در حال حاضر داره نمیتونه فعالیت کنه ولی ما ازت میخواییم زود تر برگردی و بخشتو مثل همیشه آپدیت نگه داری.

حالا هم که کچل کردی تریپ مکس پین بردار و روی بچه ها رو تو چت باکس کم کن :4:

خودم به شدت قبول دارم که چند وقتی هست که فعالیتم افت کرده ( به خصوص دو سه هفته ی اخیر ) . اونم دلیلش همین مشکلاتیه که همه ی دوستان ازش خبر دارید . این عمل پا صدمه های زیادی رو به من زد که یکیش از بین رفتن فعلی همین صبر و استقامتی هست که بچه ها میگن . من بعد از این که پام رو گچ گرفتم از یه فشار روحی و جسمی شدید خلاص شدم و حالا مشکلاتی مثل عقب موندن از مدرسه اونم یک سال تحصیلی - به هم ریختن اعصابم - بی وفایی بعضی رفیق ها تو این مدت و چند تا مشکل دیگه که همه و همه به یک باره به ذهنم هجوم آوردن باعث شده نتونم اون طور که باید و شاید و مثل قبل روی فعالیتم تمرکز داشته باشم . در حال حاضر همه ی تلاشم رو میکنم که به شرایط قبلیم برگردم . ایشالا به کمک بچه ها و همکارم کیوان خیلی زود به شرایط خوب گذشته ام برمیگردم .

تنها ایرادش هم پلاس بودن زیادش توی چت باکسه که واقعا واسه مدیر فروم خیلی بد و آزاردهندست.
یه خورده سنگین باش یاهو رو واسه این کارا گذاشتن برادر من.<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

چشم آرمین جان . :4: والا ما که میایم اینایی که باهاشون کار داریم الحمد الله هیچوقت نیستن که بهشون بگیم بیاید یاهو . اینیم که همش تو چت باکس به قول خودت پلاسم اینه که مثلا میرم یه چیزی رو بپرسم یکدفعه میبینم یک ساعته دارم اونجا حرف میزنم . که اونم بیشتر به خاطر حواس پرتیه .

ولی چشم سعی میکنم سنگین تر باشم :4:

ممد اولین چیزی که باید بدونی اینه که اعتماد به نفست میشه گفت پایین هست . همین باعث میشه ارادت یه نموره کم بشه . چون خودم تو جریان کارات هستم میگم این رو ها :4: برای مثال یک تاپیک عمومی میخوای بزنی میترسی بقیه بیان به کارت گیر بدن !! واس همین دوست داری هی با همه مشورت کنی و .. مشورت خوبه ولی نه تو همه ی موارد !! تو فکرت به یک تاپیک عمومی ( مثل همین لیگ فانتزی ) میرسه و سریع عملیش کن اون هم با طرز فکر خودت . به حرف کسی هم که میاد الکی بهت گیر میده توجه نکن بگو تو اگه خودت می تونستی بسم الله :4: یعنی سعی کن مستقل بشی . تو تاپیک زدن هم نه به من , نه به ساسی , نه به پژی و نه به هیچکس دیگه فکر نکن هر طوری میخوای تاپیک رو بزن . مطمئن باش اگه اینطوری پیش بری روزی میشه یک نمونه و الگو ....

ماشاالله حسین یه پا روانشناس هست واسه خودش . کل شخصیت من رو درست بررسی کرد . :4: این که میگی اعتماد به نفسم پایین هست رو خیلی ها بهم میگن .

در مورد این که میترسم که یه تاپیک بزنم ، بیشتر به خاطر نداشتن تجربه بود . چون الانه خیلی مشکلی تو زدن تاپیک ها ندارم . قبول دارم وقتی میخوام یه کاری رو انجام بدم که خیلی ازش اطلاعات ندارم بیش از حد در موردش مشاوره و راهنمایی میگیرم . حقیقتش من اون موقع خیلی تو زدن این جور تاپیک ها تجربه نداشتم . همون موقع هم شما اون تاپیک جام جهانی رو راه انداخته بودی . من با خودم گفتم بهتره از یه نفر که تجربه داره مشاوره بگیرم . و الا هنوزم میگم که اگه شما نبودی نمیتونستم اون لیگ و جام های مجازی رو راه بندازم .
من کلا آدمی هستم که زیاد میترسم . به خاطر همین هست که از چند نفر قبل از این که یه کاری رو بکنم سوال میکنم که فلان کار رو بکنم خوبه یا نه . این یکی از نقاط ضعفم هست به شدت خودم رو آسی کرده و در تلاشم که از بین ببرمش .

دوم هم اینکه سعی کن یه نموره گرگ باشی . نه طوری که به همه بپری . طوری که مثلا کار به جایی رسید که خواستی تذکر یا چیزی به کسی بدی طرف از حرفت حساب ببره و نگه این ممد که اینکاره نیست اصلا . با همه دوست باش بگو بخند ولی تو جای خودش اون قدرتت رو خرج کن و نزار کسی به اصطلاح پررو بشه . بازم تاکیید میکنم منظورم این نیست که گوشت تلخ بشی منظورم این است که از این به بعد جدیت و گرگ بودنت رو بیشتر کنی .

نوید راست میگه....ممکنه از اخلاق خیلی خوبت بعضی ها
سوئه استفاده کنن...
به نظرم یه مقدار توی برخورد با تاپیک هات جدی تر باش...

یه انتقاد کنم ازش که یکم جدی تر باشه حالا که مدیر هست .

یکی از ایراداش به نظرم صبر زیادشه که اصلا فایده نداره.چون همه چیرو میریزه تو دلش و فقط تو خلوت خودش حرص و جوش میخوره.

اینطوری هم طرف مقابلت پررو میشه و هم خودت داغون میشی.

و دو تا اشکال داره فقط:یکی این که زیادی مهربونه و همونطور که بقیه گفتن باید جدیّتشو بیشتر کنه.دوم اینکه تازگی ها زیاد به ماشین های بازیکنای پرسپولیس گیر میده:4:

تنها ایرادت صبر زیادیت هست . نمیگم بده ها . بعضی ها جنبه این همه اخلاق خوبت رو ندارن . برای همین از اخلاقت سوء استفاده میکنن و خیلی زود راحت میشن با بقیه ...

رسیدیم به بحث اصلی

مشکل اصلی من همون طوری که همه فهمیدن صبر خیلی خیلی زیادم هست . البته اگر بشه اسمش رو مشکل گذاشت . یعنی همیشه سعی میکنم با صحبت کردن موضوع رو حل کنم . اصولا سعی میکنم از طرف خودم خیلی جنجال راه نندازم . منتها اگر عصبانی بشم هم بد عصبانی میشم .:4: یعنی هیچکس نمیتونه جلوم رو بگیره . که این حالت یه بار بیشتر اونم تو دبیرستان برام پیش نیومده .:4:

بارها پیش اومده یه کاربر تو یاهو یا هر جای دیگه هی ازم سوالات بی مورد پرسیده . اولش سعی کردم با آرامش جوابش رو بدم . ولی یه وقت هایی هم بعضی کاربرا میزنن به لودگی و از همون اول کارهایی میکنن که خیلی برام قابل تحمل نیست . اونوقت هست که با جدیت تمام جوابش رو میدم . نمونش هم همون کاربر بیگ کیج که چند وقت پیش دوباره برگشته بود و مطلب کپی میزاشت تو فروم . برخورد محکمی باهاش داشتم
میگم که خوشبختانه تو فروم ما تا حالا بچه ها یا کاربرای جدیدمون کاری نکردن که عصبانیم کنه . چرا آدم نگه ، همون طوری که من دارم به اونها احترام میزارم اونها هم احترام من رو نگه میدارن . پس دلیلی نداره من تو همون برخورد اول طرف رو بکوبم .

ولی قبول دارم بعضی وقت ها بش از حد به طرف رو میدم . نه تو فضای مجازی . تو کل زندگیم .

دلیلش هم نمیدونم . فکر نمیکنم توی اقواممون هم از نظر صبر کسی مثل من باشه :4: فکر کنم کاسه ی صبر من یه جاش سوراخه که یا پر نمیشه یا خیلی دیر پر میشه . :4: بدبختانه این یکی از عادت هایی هست که از گذشته داشتم و تا حالا هم نتونستم این اخلاقم رو عوض کنم . همیشه هم بحث داریم با خانواده سر این موضوع .

ولی از این به بعد سعی میکنم بیش از قبل درایت و جدیت به خرج بدم برای کسایی که مشکل درست کنن .

ولي زياد از حد مثبت هستي جوري که هم ممکنه کسي از اين اخلاقت سوء استفاده کنه و هم اينکه بقيه دوستان هم نميتونن باهات شوخي چيز دار بکنن :4: .

دیگه شخصیت من اینطوری شکل گرفته دیگه :4: . البته نه این طوری که تو ذهن خیلی ها نقش بسته . من به شخصه اعتقاد دارم شوخی خیلی تو دوستی ها خوبه به شرت این که اون حرمت رفاقت هم حفظ بشه . همون طوری که تو پست امیر گفتم من بارها از این قضیه ناراحت شدم که چرا با بعضی ها شوخی کردم به خاطر همین هم هست که کمتر شده شوخی بکنم با کسی ( البته خداییش شوخی میکنم با بچه ها البته از نوع درستش ) . ولی خداشاهده ناراحت نمیشم اگر کسی باهام شوخی بکنه که توش مورد خاصی نداشته باشه . ( ولی خودمونیم نوید شوخی چزدار آخه چرا بکنین ؟ :4: )

يک انتقاد ديگه که توي اين ليگ مجازي با اينکه مشکل اصلي از خودمون بود که تو زمينه ي کل کل و ... که باعث داغ کردن مسابقات ميشد کوتاهي کرديم ولي به نظرم با وجود تاپيک هاي مشابه که قبلا تو انجمن زده شده بود انتظار زيادتري داشتي که باعث شد خودت هم کمي نسبت بهش بي رغبت بشي ( راستي برنامه هفته ي بعد چي هست ؟ :4: ) مثلا همين تاپيک مسابقات يورو 2012 هم ببيني فقط هفته ي اولش داغ بود و الان کمتر کسي تو اون شرکت ميکنه ...

حقیقتش رو بخوام بگم من خیلی توقع داشتم از بچه ها واسه این لیگ . میدونی چرا ؟ چون قبلش کلی برنامه ریزی کردم واسه این که یه لیگ دائمی و قشنگ تو فروم داشته باشیم . حتی سعی کردم نو آوری هایی مثل نقل و انتقالات ، گزارش بازی ها و خیلی چیزهای دیگه که بعدا منتفی شد رو به لیگ اضافه کنم . با توجه به اون چیزی هم که از تاپیک های مجازی حسین دیده بودم به نظرم میومد کاربرای باسابقمون که به فوتبال هم علاقه دارن بتونن لیگ رو داغ و مهیج کنن . به خاطر این که مطمئن بشم انتخاب هایی که واسه بچه ها انجام میشه درسته و کسی وسط کار جا نمیزنه به اونایی که به نظرم میومد علاقه دارن پ.خ زدم که آیا دوست دارید تو لیگ باشید یا نه . یه عده گفتن آره . یه عده هم گفتن نه . این که دیگه مشکلی نداشت . من از اونایی ناراحت شدم که گفتن آره و بعد از قرعه کشی تیم ها بهشون برخورد که چرا مثلا چلسی بهشون افتاده . دیگه این یه چیز مشخصی بود که ما توی لیگ از هر تیم یه دونه داریم و همه تیم ها هم جزء قوی ترین های بازی بودن . احتمال این هم بوده که یه تیم خوب بهتون بیفته یا یه تیم متوسط . حتی سه روز هم فرصت دادم که بچه ها بتونن تیم هاشون رو با هم عوض کنن . حالا این به کنار . من میگم چرا اونایی که ناراضی بودن انصراف ندادن تا جا واسه ی علاقه مندها باز بشه . خیلی از کاربرها میگفتن که چرا به ما پ.خ ندادی تا شرکت کنیم .

بگذریم

در کل باید بگم که حق کاملا با نوید هست . . .

من خیلی بیش از حد توقع داشتم از این لیگ . . .

:4:

.................................................. .................................................. ..................................

در پایان باید یک بار دیگه تشکر کنم از دوستانی که زحمت کشیدن و با نقدهاشون چشم من رو روی عیب هام بیشتر و بهتر باز کردن . ایشالا که بتونم رفعشون کنم .

دوستانی که میگن من اخلاقم خیلی خوبه و به کسی تیکه نمیندازم و به قول نوید مثبتم یه نگاهی به پست دوستم علیرضا بندازن تا موضوع براشون روشن بشه . :4:

از نظر اخلاقت به نظر من اونقدرا هم خوب نیستی.حداقل منو که زیاد سرکار میزاری.چندتا از این هنراتو به بچه ها نشون بده تا دیگه در مورد اخلاق خوشت

صحبت نکنن.من که باحات فوق العاده حال ن...میکنم.
:4:

فرزام جان اون بحث ها هم گذشت و اعصاب خوردیش موند برای ماها :4: همش رو بیخیال :3:

دوست دارم دونه دونه اسم ببرم کسانی که اومدن و پست دادن داخل تاپیک . ممنونم از کابر ریکاردو ، ممد ، امیر ، عبدی ، علی اف یو ، شایان عزیز ، آرمین جان ، حسین ، نوید ، کیوان ، آرین ، پژمان ، علیرضا ، فرزام ، ارسلان و ابوالفضل جان که همیشه به من لطف داشته :8::9: .

ایشالا اون مواردی که توشون ضعف دارم رو برطرف میکنم و نکات خوبم رو حفظ .

ممنون از همه :6: :8:

Blood Raven
06-23-2012, 01:37 PM
کیومرث یکی از کاربران قدیمی و زحمت کش این سایت است تو بخش '' موزیـک ایرانی '' زحمات زیادی را برای این سایت کشیده ، همینطور هنگامی که سایت در وضع بحرانی سپری می کرد ، در بخش کشتی کچ فعالیت های زیادی می کرد ولی الآن متاسفانه فعالیتش کم شده و یا بهتره بگم اصلا فعالیت نمی کنه .

در یک کلام باید بگم که پویان یکی از کاربران خوب این سایت است و یکی از کسانی است که برای این سایت بسیار زحمت کشیده است .

آخر نفهمیدم اسمش پویان است یا کیومرث :4:

ساسان : اسمش پویانه ، من بهش میگم کیو :d

Arsal4n
06-24-2012, 03:26 PM
خب ما در حدی نیستیم که بتونیم در مورد کاربران قدیمی فروم حرف بزنیم . چه برسه ار اونا انتقاد کنیم !

ولی با شناختی که من از پویان جان دارم و با توجه به گشتام فهمیدم که یکی از کاربران خوب و زحمت کش فروم بوده .

طرفدار بارسا و حاج تیکر هم که هست :4:

ولی جدیدا خیلی فعالیت نمیکنه . تنها انتقادی که میتونم ازش بکنم همینه . امیدوارم دوباره فعالیت هات رو شروع کنی و پرچم فروم رو بالا تر ببری .

MAMAD
06-24-2012, 06:37 PM
پویان از بچه های گل انجمن هستش از اون بچه تهرانیای اقا و از نوع بامرامش در کل ادمی که جواب احترام رو به غیر احترام نمیده چه دوست باشی چه نباشی روایط عمومیش خوبه همه هم باهاش حال میکنن پرسپولیس فن هم هست دیگه اخرشه:ی
در کل از لحاظ فعالیت که چون شرایط کاری پویان طوریه که فکرکنم جایی مشغوله نمیتونه فعالیت زیاد انجام بده که اینم دلیل قانع کننده داره اما خوب همه قدیمی ها و کاربران ویژه فروم حق اب و گل دارن انشالا سایه پویان همه بالاسر فروم باشه وکاربرای فروم رو تنها نزاره.
هرچی بگم ازش کم گفتم ولی در کل اخلاقش فکرکنم مثل منه بعد خودش جواب منو بده من چون خودم یه هو اتیشی میشم پویان حس میکنم تو این سبک ها میزنی:4:

نقدی ندارم...

S.H.A.Y.A.N
06-24-2012, 07:09 PM
پويان جان , يكي از با سابقه هاي فروم . من هميشه نسبت به كاربراي قديمي فروم از جمله پويان جان احترام خاصي قائل هستم چون معتقدم با زحمات اونا فروم به اينجا رسيده . از لحاظ اخلاقي پويان جان يكي از بهترين هاي فرومه كه به شخصه نديدم با كسي بد صحبت كنه . زحمات زيادي هم براي فروم كشيده بعنوان مثال محاسبه امتيازات پيشبيني كاربران كه كار بسي سخت ميباشد . علاوه بر اينا پويان جان يكي از رستلينگ فن هاي اصيل انجمن هست و با اينكه اكثر كاربران به سمت فوتبال جذب شدن ايشون هنوز امضا و اواتورش از رستلينگ هست و همينطور يكي از طرفداران هميشگي و وفادار به اندرتيكر . پرسپوليسي بودنش هم جاي خوشحالي داره . انتقادي هم جز فعاليت كم پويان جان نميكنم . اميدوارم زودتر برگرده و فعاليت كنه چون باتجربه اي كه داره قطعا ميتونه كاربران ديگه رو بهتر راهنمايي كنه .
باتشكر .
فعلا ...

Ħ д † ε Ð
06-24-2012, 07:34 PM
کیومرث از بچه های بزرگ و قدیمی فرومه و نسبتا قدیمی هم هست و من یکی واقعا دوسش دارم.
در جبهه های حق علیه باطل هم خیلی فعاله و اعتقادات شخصیش هم فوق العاده باهاش حال میکنم.نظر بنده به نظر ایشان خیلی نزدیک است.:دی

اوایل دعواش با سینا دارک نایت رو من کامل یادم نیست ولی بعدا فهمیدیم شر بزرگی بوده.:دی
دوست دارم اون عکسی که از پست سینا گرفته بود رو بم نشون بده.از چیزایی هستش که قبل از مرگم باید حتما ببینمش.:21:

یه خورده پستا و فعالیتش رو بیشتر کنه خیلی بهتر خواهد بود.
انتقاد زیادی هم بهش وارد نیست چون همه رقمه دوسش دارم و در خط مشی درستی قرار داره.:دی

Scofield
06-24-2012, 07:40 PM
بـازم میگم ما با اینکه جدید اومدیم ولی از وقتی که اومدیم فهمیدیم که پویان ( کیومرث :d ) از کاربران زحمت کش و با سابقه ی فروم هست .

تـازه هم متوجه شدم که هم محلی هستیم ! :8::8:

amirnba
06-24-2012, 09:32 PM
ارادتمندیم

خب منم یه نقددی بکنم :دی پویان از بچه های با معرفته اخلاقش واقعا عالیه ( عالیه ) از اون معدود کسانی هست که کچ رو دنبال میکنه در عجبم که چطور خسته نمیشه :ی (یادت باشه که راز خسته نشدنتو بگی )تنها ایرادی که میشه گرفت اینه که فعالیتش کمه البته قبلا کار خودشو کرده و از همه مهمتر طرفدار پرسپولیسِ ( لنگ :ی )

farzam_12
06-26-2012, 08:20 AM
ما از موقعی که با پویان جان آشنا شدیم ارادت به ایشان پیدا کردیم به خاطر نظراتش, زحماتش و غیرت و تعصبش برای انجمن و برای پایداری انجمن هم خیلی تلاش کرده و همیشه دلسوز بوده و خلاصه یکی از بزرگای انجمنه.
نکته جالبه کار اینجاست که از اون کاربرای هایی هست که زیاد آواتار و امضا عوض نمی کنه.البته چند وقت پیش یه آواتار پرویز مظلومی گذاشت:4: مارو از خنده ترکوند.طرفدار پرسپولیس هم که هست که این یکی از بهترین ویژگی هاشه و کلا تعصب بالایی به پرسپولیس و پرسپولیسی داره.
نقدی زیاد بهش وارد نیست چون شرایط کارش یه جوریه که نمیتونه زیاد فعالیت کنه

amir-aghaei
07-12-2012, 11:51 AM
این تاپیک چرا در نبود من دست نخورده مونده؟ یاشاسین کیو جان از اینکه جواب بچه ها رو دادی :22:

نقد من :

پویان یکی از متعصبین این خاکه..پویان رو تو این چند سال به دو دوره باید تقسیم کنیم دوره اول شر و شور و جنجالی ..دوره دوم متعصب خاکی و دلسوز فروم..

یکی از بچه هایی که در وسع خودش زحمات زیادی برای پایداری این انجمن کشید ...از معدود بچه هایی که در روزهایی که انجمن داشت به فرطه نابودی میکشید دور از هیچ جناحی به فکر رسیدن انجمن به ساحل ارامش بود...

اما کیومرث هم به اعتقاد من ضعفهایی داره که باید سعی کنه یه وقتایی جلوی خودش رو بگیره...اینکه سر چیزهایی بی ارزشی مثل لونگ و استق لال با رفیق خودت درگیر بشی و کار به بی احترامی به خانواده دو طرف بکشه فقط اون ادم رو در چشم دیگران کوچک میکنه..البته میشه گفت تو عصبانیت بوده اما همین عصبانیت رو هم میشه کنترل کرد ..

یکی دیگه از اشکالاتی که کیو داره تحمیل اعتقاداتش به دیگران و بعضا کمی تمسخرش نسبت به ادیانه...
من خداوکیل حتی اگه یکی جلو روم وایسه فوش بکشه به ائمه اطهار اصلان دخالتی و جوابی نمیدم ..چون اعتقاد دارم اون دینش و راهش جداست دلیلی نداره کسی که از اول راه و چاه خودش رو انتخاب کرده رو بزور بگم بیا حرف منو قبول کن...هر کسی خودش جوابگوی اعمال خودشه..هر کسی تابعه افکار و اعتقادات خودشو بپرسته...

اما باید پویان مراعات 4 تا رفیقی که نون و نمک باهاش میخورن رو بکنه...مثال میزنم یکی مثل آرین از لحاظ اعتقادی ملیون فرسنگ با من فاصله داره اما چنان رفاقتی با هم داریم که از برادر هم بهم نزدیکتریم...3 بار بیرون رفتیم 2 بار فالوده خوردیم هیچ وقت تو حرفهامون اعتقاد همدیگرو نکشیدیم وسط و به سخره بگیریم...

اما کیو دقت کردم همیشه دوست داره هم از لحاظ ورزشی هم دینی متلک بندازه به جمع...البته بازم میگما این از نظر من که رفیقشم مورد نداره و میگم کیو که رفیق صمیمیه چیزی ته دلش نیست بزار بگه..اما شاید کسانی باشن که خلق و خوش رو نشناسن و بگن اینو ببین چه میخواد بگه من هستم!!

و اتفاقن کیو هم چندین بار دیدم گفته من چاپلوس نیستم و این حرفا و برای رضای کسی نمیام اینجا... نه داداش من احترام جمع رو نگر داشتن ..نون و نمک رو نگه داشتن .احترام اعتقاد دیگران رو نگه داشتن..اینها چاپلوسی نیست اینها منش و مرامه..خدا چی از تو خواسته به جز احترام به دیگران.... خیلی بده یکی دم روت بگه تو بچه باحال و خوبی هستی اما پشت سرت صفحه بزاره...

در اخر امیدوارم یکم تجدید نظر در بعضی از صحبتاش کیو بکنه..چون رفیق صمیمیشم و همیشه پشتنش بودم این حرفا رو زدم وگرنه منم میتونستم بیام 4 تا تو خوبی تو ماهی فدات بشم الهیی بکنم و خودمو در نظرش مثبت نگه دارنم..اما من خراب بشم بهتره تا رفیقم راهش پیچ و خم داشته باشه...

در اخر پویان جان اگه کسر شائنت نمیشه جواب بچه ها رو بده تا نفر بعدی رو معرفی کنیم.. :11:

The Last Outlaw
07-12-2012, 12:30 PM
حاج ابول چوب كاري نكن ديگه مردم از خجالت! :9:

اكثر دوستان لطف داشتن فقط تعريف كردن چيزي نبود بخوام جواب بدم اما درمورد پست خودت ابوالفضل جان:

اولا در مورد بحث اعتقادات كاملا حرفت رو قبول دارم كه دين و اعتقاد هر كسي به خودش مربوطه منم اگه جايي نتد رفتم يا به قول خودت متلكي انداختم كه به كسي برخورده معذرت ميخوام ولي اميدوارم اين شرايط دو طرفه باشه يعني دوستان دين دار هم ياد گبيرند به عقايد امثال من بي دين احترام بذارن و ازموضع بالا به كسي نگاه نكنن!
در مورد كل كل هاي فوتبالي خودت ديدي من تا جايي كه كسي توهين نكنه كاريش ندارم ولي اگه توهين كرد نمي شينم نگاه كنم مطمئنا جواب ميدم! كسي كه بخاطر يه تيم فوتبال مياد هر چي از دهنش در مياد به رفيقش ميگه پس ارزشي واسش قائل نيستم كه بخوام احترامش رو نگه دارم!
البته اكثر اين اتفاقا از سوي بچه هاي كم سن و سال پيش مياد والا من تا حالا نديدم تو و امثال تو بيان سر فوتبال به من فحش بدن!:4:

در مورد بحث چاپلوسي:
حاج ابول(ديگه واقعا حاجي شده ميشه بهت گفت :4:) احترام يه بحثه چاپلوسي و خ. م يه بحثه! من تا جايي كه تونستم از روز اولي كه اومدم اينجا سعي كردم احترام همه رو از كوچيك تا بزرگ نگه دارم. مطمئنا هر انساني اشتباه ميكنه منم جدا از اين قضيه نيستم ولي هيچوقت نميام برا خوش اومدن كسي حرفي رو بزنم يا نزنم . هميشه اعتقاداتم رو مطرح ميكنم چه كسي خوشش بياد چه نياد. همونطور كه تو ممكنه تو محرم و ماه رضمون بياي در مورد اسلام حرف بزني من خوشم نمياد ولي هيچوقت نميام مجبورت كنم حرفت رو نزني. اعتقاد يه چيزه شخصيه به اين راحتي ها هم عوض نميشه بهتره زياد همديگر رو درگير اين مسائل نكنيم.
من خيلي از بچه ها رو ميشناسم كه شايد اوثا به اسلام اعتقاد نداشته باشن ولي از ترس جمع يا جو فروم يه جوري وانمود ميكنن كه اعتقاد دارن در صورتي كه ندارن! بهتره يه مقدار جو رو آزاد تر كنيم تا بچه ها بخاطر اعتقاداتشون سرزنش نشن.

ابوالضل جان جايگاه شما تو قلب من بالاتري از اين حرفاست كه با 4 تا انتقاد خراب بشه. شما سروري هر چي بگي مطمئنم از روي خير و صلاحه!
اميدوارم در آينده بتونم آدم مفيدتري از ايني كه هستم باشم.

قربون همه دوستان......

SASAN
07-12-2012, 07:09 PM
نقد کاربران اینبار با حضور نوید

El Residente
07-12-2012, 09:51 PM
نوید ...

یکی از معدود دوستانم هست که هیچ وقت بدی ندیدم ازش :4: .. همیشه هم به یاد هست نامرد نیست . :4:

یه خصوصیت مشترک هم داریم که بله ... :4:

کلا" جز خوبی چیزی ندیدم . :4:

Later ... :4:

amirnba
07-12-2012, 09:58 PM
یکی از بهترین ها تا به حال ندیدم به کسی توهین کنه اخلاقش فوق العادست ، اینتری هم هست از نوع دوآتیشه :ی ، کلا همه جوره عالیه ( :136: )

The Phenom
07-13-2012, 02:55 AM
من از نوید انقادم اینه که

زیاد با بچه ها کل کل نکنه و سعی نکنه هر چیزی رو جواب بده و اگه این کارو می کنه خیلی کشش نده

ضمنا خودت خوبی؟:134:

The Shadow
07-13-2012, 10:31 AM
نوید خودم :4:

در اولین نگاه همه میگن خیلی زبون نیش داری داره و توی کل کل ها و بحث ها به جای اینکه از روی منطق و کل کل طبیعی راه بندازه ، بیشتر تحقیر میکنه با اون زبونش :4: اما فکر نمیکنم کسی مثل من باهاش این همه سال در رابطه بوده باشه و با اخلاقش کامل آشنا هستم بعد این همه سال و یکی از بهترین رفیقای خودم هست از قدیم الایام تا کنون :4: با اخلاقش خیلی حال میکنم و کلاً بچه ی گلیه :8: حالا هم که دوباره شده مدیر و من ازش انتقاد میکنم که چرا زود تر از من ... ؟ :4: تعصبش رو هم دوست دارم .

Blood Raven
07-13-2012, 10:37 AM
نوید یکی از کاربران قدیمی انجمن هست ( نه به اندازه من :4: ) ، از همان اول شروع به فعالیت در بخش دانلود کرد، یادمه یک تاپیک زده بود تمام مسابقات رسلمنیا آندرتیکر، واقعا تاپیک خوفی بود، از لحاظ اخلاقی تو این چند سال ازش بدی ندیدم و همواره یکی از مودب ترین و با شعور ترین دوستان من است، از همه مهم تر با بازی fifa حال می کنه نه pes .

اینا که همش شد تعریف :4: ، یک انتقاد الکی ازش کنم، بعضی وقت ها خیلی فعال می شه ولی بعضی وقت ها می ره یک ماهی هم پیداش نمی شه :4:

amir-aghaei
07-16-2012, 08:43 PM
نوید با اینکه از بچه های قدیمیه ولی هنوز افتخار نداده با ما تو یه رکاب باشه..یعنی از اون دسته ادمهاست که وقتی میری پیششون تا باش صحبت نکنی بات حرف نمیزنه...

اما از بعد فنی یکی از مثمر ثمر ترین بچه های انجمنه...شما یه تیم فوتبال رو که نگاه میکنی بعضی از بازیکنان هافبک وسط رو میبینین که بازیشون به چشم نمیاد اما جزو بهترین بازیکنان میدون به حساب میان..

نوید درسته تو انجمن اب نداره ولی شناگر ماهریه...

شاید نقصهاش همون جیزهایی باشه که رفقاش دارن میگن...چون با اینکه از بچه های نسلهای پیشه ولی زیاد تو کلبه ما سر نزده که خوب بشناسیمش ولی میدونم که بچه صاف و صادقیه...خصوصیت خوب دیگش اینه که ایتالیایی اصیله و سرش بره غیرتش نمیره...سر همین راه اندازی تاپیک نوید بود که به ما گفت دوباره پیشو بگیریم...

انشالا که همیشه شاهد حضورش تو جمع مون باشیم..و تو انجمن همیشه بپایمش.

Goldberg The Man
07-16-2012, 09:07 PM
خوب همشهری عزیز ما که یه پدیده شاندیز ما ازش طلب داریم :دی

نوید بچه خیلی خوب و گلی هستش. همیشه سرش به کار خودش بوده و بی حاشیه فعالیتش رو میکرده. اخلاقش خوبه و همیشه محترمانه صحبت میکنه. من فکر میکنم در مورد چطور برخورد کردن با بقیه و صحبتها و شوخی ها برای خودش یه اصول و چارچوب و حد مرزی داره که ازا ونها فراتر نمیره و برای همین هم هستش که به قول ابوالفضل تو این همه سال به کلبه ما اسراریها سر نزده و بیشترین پستی که ازش تو فروم دیدیم به غیر از دانلودیهاش در مورد فوتبال و کلکل بوده.

البته این خیلی خوبه که آدم یه چارچوبی مخوصا تو نت برا خودش تعریف کنه و همیشه توش حرکت کنه , مثلا همین برادر سینای خودمون که چند بار گفته دوست نداره تو نت از خودش عکس بذاره یا مثلا برادر حامد تو فروم معمولا جدی و رسمی هست ولی با اینحال منم خیلی دوست دارم نوید رو تو بحثهایی غیر از فوتبال هم ببینم. خود نوید هم میدونه که فروم ما غیر از بقیه فرومهاست و دوستی هایی از دل این فروم در اومده که دو نفر از این سر ایران میرن اون سرش که فقط همدیگه رو ببینن. برا همین اگه نوید یه خورده صمیمی تر باشه , بیشتر بگو بخند کنه و تو بحثها باشه به نظر من خودش هم لذت بیشتری از حضورش تو فروم میبره.

البته هر کس آزاده هر طور مایل هست و عشقش میکشه رفتار کنه , و نوید همینی هم که هست جزو بهترین کاربرهای ماست و همه ما هم دوستش داریم. فقط بعضی وقتا تو کلکل های فوتبالی در حد ناموسی میزنه تو برجک مخصوصا انگلیسیهای فروم که من نمیدونم چی پدر کشتگی با این بریتانیای کبیر داره :دی

--
ابوالفضل: نمیدونم امروز افتاب از کدوم طرف در اومد که میر علی اومد تو این تاپیک ..افتاب از کدوم طرف در اومده مهربون شدی؟ بدجوری با دل من مهربون شدی
نوید فکر کنم امشب خوابش نبره که میر علی نقدش کرده..امشب مواظب خودت باش! در ضمن رو به پشت هم نخواب .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>دی.gif

گلدبرگ : حاج آقا آفتاب سر جاشه , قضیه اینه که مشهدیا هر جا باشن هوا همدیگه رو دارن :دی
در ضمن نوید هم مثل خودمه , شماها خودتون مواظب باشین یه وقت در حالت دَمرو رویت نشوید :دی

Sgt.Wollek
07-16-2012, 09:23 PM
نوید یکی از بچه های خوب و با اخلاق این انجمنه. کلا عاشق شخصیتشم :8:

فقط همینو دارم بگم :6:

Django
07-16-2012, 11:35 PM
والا دو سه هفته ای که باهاش آشنا شدم بچه باحالیه خوشم میاد ازش نقدهاش درباره فوتبال هم عالیه طرفدار ایتالیا هم که هست پس نشون میده بچه با غیرتیه :4:
فقط یه کم تند که اینو میذارم به حساب مشهدی بودنش :59::59: (هیچ تندی ازش ندیدم ولی حدس زدم که یکم عصبی باشه :4: بالاخره باید یه انتقاد هم بکنیم:4:)

© The Phantom Pain
07-17-2012, 09:10 AM
نوید یکی از رفقای خوب و گلمه . یکی از اوناییه که خیلی با هم تو یا هو و . . . صحبت و بحث میکنیم .

آدم واقعا خوش صحبتیه و و توی خیلی از مسائل مردونگی و نیت خیرش به من ثابت شده که همین برای من یه دنیا ارزش داره . . . :8:

اما . . .

چون اینجا تاپیک نقده :

نوید با وجود همه ی دانش خوبی که توی فوتبال داره اما فعالیتش واقعا کمه .

حالا هم که مدیر شده باید بیشتر از قبل فعالیت کنه و باید فعالیتش رو کمی بیشتر از زدن تاپیک های " دانلود تمام گل های x برای تیم y " کسترش بده :4:

با توجه به اطلاعات خوبی که از فوتبال داری ، اگر مقاله هم بنویسی احتمالا استقبال میشه .

یه سری پیشنهاد هم دارم که توی همین بخش دانلود ورزش میشه عملیشون کرد .

مثل گذاشتن عکس های مسابقه های فوتبالی که برگزار میشه به طور مرتب و کامل ( همچین تر و تمیز :4: ) . حالا چه اروپایی ، چه غیر اروپایی . به خصوص که الان با شروع شدن لیگ برتر این بخش میتونه مورد توجه قرار بگیره .

. . .

در کل نوید جان فعالیتت خوبه ، ولی بهترش کن .

خیلی ممنون .
:3:

farzam_12
07-17-2012, 12:05 PM
نوید یکی از بچه های گل انجمنه و بیشتر ها باهاش حال می کنن.از خوب ماجرا طرفدار اینتر هم هست و همچنین ایتالیا.ولی حیف رفیقمون طرفداره استقلال:4:.بخش دانلود فیلم های ورزشی رو خوب رونق داده و تونسته اونجا رو به شکله پِرفِکتی اداره کنه.و من یکی که همیشه از پست هاش در مورد حمایت از ایتالیا لذت بردم.
فقط تنها نقدی که بهش وارده اینه که ما رو بعضی اوقات تو دوگانگی شخصیتی رها می کنه:4:.مثلا یه موقع عالی هست و خیلی پرکاره ولی یه موقع فعالیتش کم می شه.امیوارم حالا که مدیر شده همیشه بهترین فعالیتش رو ارائه بده

The Great One
07-20-2012, 08:55 PM
نوید ...

یکی از معدود دوستانم هست که هیچ وقت بدی ندیدم ازش :4: .. همیشه هم به یاد هست نامرد نیست . :4:

یه خصوصیت مشترک هم داریم که بله ... :4:

کلا" جز خوبی چیزی ندیدم . :4:

Later ... :4:

لطف داری امیر جان اینکه همش شد تعریف ؟ :4:

اون موضوع هم که بعله ... :9:

ممنون از اینکه اومدی .

یکی از بهترین ها تا به حال ندیدم به کسی توهین کنه اخلاقش فوق العادست ، اینتری هم هست از نوع دوآتیشه :ی ، کلا همه جوره عالیه ( :136: )

ممنون امیر جان شما لطف داری :5:

آره همین اینتری بودنمون که مشترک هست خیلی خوبه :4:

بازم متشکرم که اومدی و مارو قابل دونستی ...

من از نوید انقادم اینه که

زیاد با بچه ها کل کل نکنه و سعی نکنه هر چیزی رو جواب بده و اگه این کارو می کنه خیلی کشش نده

ضمنا خودت خوبی؟:134:

ممنون از انتقاد مفیدتون :5:

آره واقعا تو این موضوع یکم زیاده روی میکنم ولی من تنها نیستم و اگه ببینی خیلی های دیگه بیشتر از من کل کل میکنن ...

البته من قبلا این شکلی نبودم چه دورانی که برای کشتی کچ کل کل میکردیم و چه تا 1 سال پیش ( حتی موقع قهرمانی اینتر سال 2010 و حرفایی که میزدن در مورد ضد فوتبال اینتر و ... یک پست بیشتر ندادم اونم فقط تبریک به هواداران اینتر بود ) اصلا اهل کل کل تو انجمن نبودم و روزگار مارو به این سمت و سو کشوند :4:

ممنون از لطف شما که مارو نقد کردین .

نوید خودم :4:

در اولین نگاه همه میگن خیلی زبون نیش داری داره و توی کل کل ها و بحث ها به جای اینکه از روی منطق و کل کل طبیعی راه بندازه ، بیشتر تحقیر میکنه با اون زبونش :4: اما فکر نمیکنم کسی مثل من باهاش این همه سال در رابطه بوده باشه و با اخلاقش کامل آشنا هستم بعد این همه سال و یکی از بهترین رفیقای خودم هست از قدیم الایام تا کنون :4: با اخلاقش خیلی حال میکنم و کلاً بچه ی گلیه :8: حالا هم که دوباره شده مدیر و من ازش انتقاد میکنم که چرا زود تر از من ... ؟ :4: تعصبش رو هم دوست دارم .

پژمان خودم :16: :4:

در جواب نقدت بگم که همه تو کل کل با زبون نیش دار وارد میشن ولی قبول دارم یکم افراطی تحقیر و به قول خودت پست نیش دار میدم .

آره از همون اول که وارد انجمن شدم یادمه باهات دوست بودم و اخلاق هامون هم غیر از فوتبال با هم جوره تقریبا :4:

ممنون از اینکه اومدی و منو نقد کردی .

نوید یکی از کاربران قدیمی انجمن هست ( نه به اندازه من :4: ) ، از همان اول شروع به فعالیت در بخش دانلود کرد، یادمه یک تاپیک زده بود تمام مسابقات رسلمنیا آندرتیکر، واقعا تاپیک خوفی بود، از لحاظ اخلاقی تو این چند سال ازش بدی ندیدم و همواره یکی از مودب ترین و با شعور ترین دوستان من است، از همه مهم تر با بازی fifa حال می کنه نه pes .

اینا که همش شد تعریف :4: ، یک انتقاد الکی ازش کنم، بعضی وقت ها خیلی فعال می شه ولی بعضی وقت ها می ره یک ماهی هم پیداش نمی شه :4:

ممنون از لطفی که به من داری کیوان جان .

البته من سال اول تو بخش اخبار بودم یک سال بعدش اومدم تو کاره دانلود :4:

انتقادت هم الکی نیست و کاملا به جا هست و منم خودم این موضوع رو قبول دارم که یک مدت فعالم و یک مدت خیلی فعال . البته این مشکل از سال پیش شروع شد وگرنه غیر از امتحان های خرداد ( که اونم غیبت نداشتم و کم فعالیت میکردم ) فعال بودم . سال پیش هم از همون تابستون مشکل های انجمن شروع شد و بخش سریال و فیلم که من توش مدیر بودم برداشته شد و عملا جایی برای فعالیت نبود تا اینکه بعد از درست شدن هاست و دامین انجمن تا الان تو بخش ورزش فعال شدم و غیر از این چند روز اخیر فکر کنم فعالیتم مستمر بوده و غیبت نداشتم :4: با شروع شدن لیگ های اروپایی هم ویدیو برای گذاشتن بیشتر میشه ...

ممنون از اینکه اومدی و من رو نقد کردی .

نوید با اینکه از بچه های قدیمیه ولی هنوز افتخار نداده با ما تو یه رکاب باشه..یعنی از اون دسته ادمهاست که وقتی میری پیششون تا باش صحبت نکنی بات حرف نمیزنه...

اما از بعد فنی یکی از مثمر ثمر ترین بچه های انجمنه...شما یه تیم فوتبال رو که نگاه میکنی بعضی از بازیکنان هافبک وسط رو میبینین که بازیشون به چشم نمیاد اما جزو بهترین بازیکنان میدون به حساب میان..

نوید درسته تو انجمن اب نداره ولی شناگر ماهریه...

شاید نقصهاش همون جیزهایی باشه که رفقاش دارن میگن...چون با اینکه از بچه های نسلهای پیشه ولی زیاد تو کلبه ما سر نزده که خوب بشناسیمش ولی میدونم که بچه صاف و صادقیه...خصوصیت خوب دیگش اینه که ایتالیایی اصیله و سرش بره غیرتش نمیره...سر همین راه اندازی تاپیک نوید بود که به ما گفت دوباره پیشو بگیریم...

انشالا که همیشه شاهد حضورش تو جمع مون باشیم..و تو انجمن همیشه بپایمش.

شما لطف دارین نصبت به ما و مارو بیشتر شرمنده کردین تا نقد :9: .

در مورد اینکه تو تاپیک هایی مثل اسرار و ... هیچ وقت فعال نبودم هم علتش اینه که من کلا اهل نوشتن طنز و داستان و سفرنامه نیستم و کلا قلمم در این جور مواقع جوهر تموم میکنه :4: ولی استفاده ی کامل رو از محفل شما میبریم ...

ممنون از اینکه لطف کردین و مارو مورد نقد خود قرار دادین :5:

خوب همشهری عزیز ما که یه پدیده شاندیز ما ازش طلب داریم :دی

نوید بچه خیلی خوب و گلی هستش. همیشه سرش به کار خودش بوده و بی حاشیه فعالیتش رو میکرده. اخلاقش خوبه و همیشه محترمانه صحبت میکنه. من فکر میکنم در مورد چطور برخورد کردن با بقیه و صحبتها و شوخی ها برای خودش یه اصول و چارچوب و حد مرزی داره که ازا ونها فراتر نمیره و برای همین هم هستش که به قول ابوالفضل تو این همه سال به کلبه ما اسراریها سر نزده و بیشترین پستی که ازش تو فروم دیدیم به غیر از دانلودیهاش در مورد فوتبال و کلکل بوده.

البته این خیلی خوبه که آدم یه چارچوبی مخوصا تو نت برا خودش تعریف کنه و همیشه توش حرکت کنه , مثلا همین برادر سینای خودمون که چند بار گفته دوست نداره تو نت از خودش عکس بذاره یا مثلا برادر حامد تو فروم معمولا جدی و رسمی هست ولی با اینحال منم خیلی دوست دارم نوید رو تو بحثهایی غیر از فوتبال هم ببینم. خود نوید هم میدونه که فروم ما غیر از بقیه فرومهاست و دوستی هایی از دل این فروم در اومده که دو نفر از این سر ایران میرن اون سرش که فقط همدیگه رو ببینن. برا همین اگه نوید یه خورده صمیمی تر باشه , بیشتر بگو بخند کنه و تو بحثها باشه به نظر من خودش هم لذت بیشتری از حضورش تو فروم میبره.

البته هر کس آزاده هر طور مایل هست و عشقش میکشه رفتار کنه , و نوید همینی هم که هست جزو بهترین کاربرهای ماست و همه ما هم دوستش داریم. فقط بعضی وقتا تو کلکل های فوتبالی در حد ناموسی میزنه تو برجک مخصوصا انگلیسیهای فروم که من نمیدونم چی پدر کشتگی با این بریتانیای کبیر داره :دی
:دی

ممنون همشهری عزیز که تشریف آوردین به محفل نقد ما :4:

در مورد چارچوب برای فعالیت هم راستش من چارچوب خاصی که بگم فقط تو این موضوع فعالیت کنم یا فقط با این چند نفر رابطه داشته باشم ندارم . مثلا خیلی ها فکر میکنن من فقط برای فوتبال اومدم اینجا ولی من تا همین 1 سال پیش هم توی خبر کشتی کچ بودم و هم تو بخش فیلم و سریال و البته کارتون :4:

ولی راستش بعد برداشته شدن بخش دانلود فیلم وسریال و کشتی کچ کلا خودمم دیگه دل و دماغی برای دانلود اینارو نداشتم و عملا دیگه نسبت بهشون بی تفاوت شدم به خصوص کشتی کچ که یک زمانی هفته به هفته ویدیو هارو دنبال میکردم و حالا شده رسلمنیا تا رسلمنیا ... در واقع دیگه نه علاقه ای به این موضوع های غیر فوتبالی دارم و هم اطلاعاتی برای پست دادن تو این موضوع ها ندارم .

انگلیس هم که آره کشور منفور من هست و خیلی هم فراتر از اونی هست که تا الان بروز دادم ولی بازم تو بحث های خصوصیشون زیاد پست نمیدم ولی اگه بحث عمومی باشه مثل یورو 2012 حتما تا اونجایی که میتونم از خجالتشون در میام :4:

اون قضیه هم که آره با هم همکاریم و تو باغ ملی سوژه های خودمون رو تور میکنیم :4:

نوید یکی از بچه های خوب و با اخلاق این انجمنه. کلا عاشق شخصیتشم :8:

فقط همینو دارم بگم :6:

شرمنده میکنی عبدی جان با این تعریفایی که میکنی از من :9: لطف داری نسبت به ما :4:

بازم ممنون لطف داری .

والا دو سه هفته ای که باهاش آشنا شدم بچه باحالیه خوشم میاد ازش نقدهاش درباره فوتبال هم عالیه طرفدار ایتالیا هم که هست پس نشون میده بچه با غیرتیه :4:
فقط یه کم تند که اینو میذارم به حساب مشهدی بودنش :59::59: (هیچ تندی ازش ندیدم ولی حدس زدم که یکم عصبی باشه :4: بالاخره باید یه انتقاد هم بکنیم:4:)

ممنون موفا جان که من رو قابل دونستی و نقد کردی :4: شما لطف داری ...

اگه بحث جدی باشه و کار به جاهای باریک هم برسه آره یکمی تندم ولی کلا تو اخلاقم تندی نیست ...

نوید یکی از رفقای خوب و گلمه . یکی از اوناییه که خیلی با هم تو یا هو و . . . صحبت و بحث میکنیم .

آدم واقعا خوش صحبتیه و و توی خیلی از مسائل مردونگی و نیت خیرش به من ثابت شده که همین برای من یه دنیا ارزش داره . . . :8:

اما . . .

چون اینجا تاپیک نقده :

نوید با وجود همه ی دانش خوبی که توی فوتبال داره اما فعالیتش واقعا کمه .

حالا هم که مدیر شده باید بیشتر از قبل فعالیت کنه و باید فعالیتش رو کمی بیشتر از زدن تاپیک های " دانلود تمام گل های x برای تیم y " کسترش بده :4:

با توجه به اطلاعات خوبی که از فوتبال داری ، اگر مقاله هم بنویسی احتمالا استقبال میشه .

یه سری پیشنهاد هم دارم که توی همین بخش دانلود ورزش میشه عملیشون کرد .

مثل گذاشتن عکس های مسابقه های فوتبالی که برگزار میشه به طور مرتب و کامل ( همچین تر و تمیز :4: ) . حالا چه اروپایی ، چه غیر اروپایی . به خصوص که الان با شروع شدن لیگ برتر این بخش میتونه مورد توجه قرار بگیره .

. . .

در کل نوید جان فعالیتت خوبه ، ولی بهترش کن .

خیلی ممنون .
:3:

ممنون از لطفت محمد جان :11:

در مورد فعالیت ، آره یکم فعالیتم محدود شده که این همه میشه گفت به خاطر تعطیلی لیگ های اروپایی هست ولی این تاپیک های " تمام گل های ... " چون قبلا آماده کرده بودم پشت سره هم گذاشتم و خدارو شکر تموم هم شدن :4: مقاله فوتبالی هم یکم دنگ و فنگ داره چون فوتبالی تو انجمن زیاد هست و نظرات هم متفاوته ولی در مورد های مشخص مثل بازی ایتالیا - آلمان که یک بار نوشتم قصد فعالیت دارم ...

عکس ورزشی هم ایده ی خوبی هست ولی چند مشکل هست که مهم ترینش اینه که چون مسابقات لیگ ها داره شروع میشه اون موقع تعداد تاپیک های ورزشی به خاطر دانلود گل ها و هایلایت ها زیاد هست و اگه عکس هم بهش اضافه کنیم انجمن از اینی که هست فوتبالی تر میشه و تاپیک های هالیوود و اخبار ورزشی و گیم و کامپیوتر هم بزاری کنارش عملا از انجمن تخصصی کشتی کچ فاصله میفته ... فکر کنم تو اینجور چیزا تو همین تاپیک " Football " باشه بهتره .

راستی میگی پیشنهاد های خوبی داری میتونی از طریق صندوق پستی ما به این آدرس (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) با ما در ارتباط باشی :4:

ممنون از اینکه لطف کردی و مارو مورد نقد خودت قرار دادی .

نوید یکی از بچه های گل انجمنه و بیشتر ها باهاش حال می کنن.از خوب ماجرا طرفدار اینتر هم هست و همچنین ایتالیا.ولی حیف رفیقمون طرفداره استقلال:4:.بخش دانلود فیلم های ورزشی رو خوب رونق داده و تونسته اونجا رو به شکله پِرفِکتی اداره کنه.و من یکی که همیشه از پست هاش در مورد حمایت از ایتالیا لذت بردم.
فقط تنها نقدی که بهش وارده اینه که ما رو بعضی اوقات تو دوگانگی شخصیتی رها می کنه:4:.مثلا یه موقع عالی هست و خیلی پرکاره ولی یه موقع فعالیتش کم می شه.امیوارم حالا که مدیر شده همیشه بهترین فعالیتش رو ارائه بده

اختیار داری فرزام جان ... با اینکه اینتری و ایتالیایی هم هستی با این حال منم خیلی حسرت میخورم که طرفداره پرسپولیسی :4:

فعالیتم هم از چند روز دیگه دوباره مثل قبل شروع میکنم و ایشالله دیگه متوقف نشه ...

بازم ممنون که اومدی .

وایسین بذارین منم نقد بکنم بعد کرکره رو بدین پایین.:دی

نوید بچه خوب و نسبت به سنش پخته ای هستش.
توی بحث و کل کل هم نسبت به بقیه بچه ها بیشتر ارکان بحث رو بلده و کمتر از موضوع اصلی بحث خارج میشه.

انتقاد هم که میشه گفت از زندگی شخصیش کسی چیزی نمیدونه.عکس مکس هم من ازش ندیدم.ورژن دو ساسانه.:دی

ممنون آرمین جان که اومدی :6:

بحث های فوتبالی رو که تعریف بود ولی آره خوب چرا بحث اصلی رو منحرف کنم ؟ :4:

در مورد عکس و زندگی شخصی هم زیاد مشکلی ندارم که نخوام بذارم ولی فرصتش پیش نیومده ... تا همین چند هفته دیگه میذارم همین تاپیک آشنایی با کاربران ...

برای سرویس های امنیتی که کار نمیکنی ؟ :4:

----------------------------------

در پایان بازم تشکر میکنم از همه دوستانی که وقت گذاشتن و من رو با انتقاد های خودشون راهنمایی کردن . اونایی هم که نیومدن رو میزاریم به حساب اینکه نقدی از ما نداشتن :5: :4:

ممنون .

Ħ д † ε Ð
07-20-2012, 09:15 PM
وایسین بذارین منم نقد بکنم بعد کرکره رو بدین پایین.:دی

نوید بچه خوب و نسبت به سنش پخته ای هستش.
توی بحث و کل کل هم نسبت به بقیه بچه ها بیشتر ارکان بحث رو بلده و کمتر از موضوع اصلی بحث خارج میشه.

انتقاد هم که میشه گفت از زندگی شخصیش کسی چیزی نمیدونه.عکس مکس هم من ازش ندیدم.ورژن دو ساسانه.:دی

SASAN
07-22-2012, 10:02 PM
نقد کاربران اینباز با حضور The Survivor احسان .

Sgt.Wollek
07-23-2012, 12:02 AM
احسان یکی از بچه های خوب این انجمن هست.

ولی متاسفانه زیاد اینجا نمیبینمش که بیشتر فک بزنیم بیشتر آشنا شیم (یه مدت اون کم میاد یه مدت من :22::4:)

فعالیتشم بیشتر کنه بهتره.

:11:

El Residente
07-23-2012, 10:15 AM
احسان یکی از بهترین دوست های من هست نمی دونم چجوری نقد کنم .. :8: :4:

قسمت نشد ببینیم همدیگرو هنوز ! :14: :4:

خوبی که زیاد هست اخلاق و ... :4:

چیزایی هم که می گن بدی محسوب نمی شه اما نمی خوام فقط بیام تعریف کنم پس می گم ! :4:

اولا" بیماری گشــ ـادی به تو هم سرایت می کنه بعضی اوقات ! :22: (منظورم توی تاپیک زدن نیست کلی می گم :4:)

دوما" پای تلفن انگار داری از حال می ری اینقدر بی حال حرف می زنی ! :4:

سوما" از الهاندرو سانز خوشت نمی آد . :14: :4:

همین دیگه چیز خاصی به ذهنم نمی رسه . :4:

در کل BMF خوبی هستی . :4: :8: :4:

Later ...

EmInEm
07-23-2012, 02:56 PM
من به شخصه که بدی ازش ندیدم از بس گله اما یه انتقادی دارم اونم اینه که با اینهمه اطلاعاتی که در مورد هنرمندان و بازیگرا داره چرا این بخشو رونق نمیده و شروع به کار نمیکنه...

راستی ار سر این شکلک :5: هم دست برداره:4:

فعلا...

Ghost OF Sparta
07-23-2012, 03:15 PM
والا ما که جز تو کل کل فکر نکنم جای دیگه ای با هم روبرو شده باشیم.تو همونجا هم همیشه با اخلاق بون و در کل بدی ازشون ندیدم.
انتقاد هم جز رئالی متعصب بودن دیگه چیزی برای گفتن نیست:4:

Arsal4n
07-23-2012, 05:13 PM
احسان ... چی بگم ازت ؟ جز گــشادیت :4: ؟ البته اونم به خاطر نبود بخش عکس هست .

احسان یکی از بهترین بچه های فرومه و یکی از دوست های خوب منه . هر از گاهی هم تو پ.خ یه چیز هایی برام میفرسته که متاسفانه اینجا افراد با سن یه ذره کم هم هستن پس قابل گفتن نیست :4: :5:

خیـلی زیاد از فوتبال دانش داره و از اون آدمایی نیست که به خاطر تعصب ، واقعیت رو کنار بذاره و همینطوری یه چی بپرونه .

انتقاد خاصی هم ندارم . فقط بیا پهلو خودم تو بخش ورزش با هم کار کنیم . چون اطلاعاتت خیلی بالاست . :4:

MAMAD
07-23-2012, 05:17 PM
من نقدی ندارم نه راجع به به نوید نه راجع به احسان

خوب بودنش و با اخلاق بودنشون هم نیاز نیست من بگم چیزی که واضح هستش

انشالا هرجا هستن و تو هر قسمتی که فعالیت میکنن موفق باشن:48:

Blood Raven
07-23-2012, 06:21 PM
احسان یکی از کاربران فعال انجمن بود ، حتی به تازگی مدیر آزمایشی شده بود که متاسفانه بخشش به خاطر مسائل فـیلترینگ حذف شد و اگر این مسئله نبود ، الآن احسان مدیر بود .

نسبت به تیمش خیلی متعصبه ، اطلاعاتش در مورد فوتبال خوبه ، کلا پسر خوبیه ولی یک انتقاد کوچک ازش کنم که الآن با وجودی که تو بخش ورزش اطلاعات بالایی داره ، فعالیت نمی کنه .

همین .

Holy Diver
07-25-2012, 06:27 PM
احسان کاربر خوب و فعال و با اخلاقیه. همیشه در بخش مخصوص خودش (عکس) فعال بوده و جدیدا هم که بخش عکس ورداشته شده بود توی بخش اخبار هالیوود فعال بود. خلاصه از بچه های گل انجمن هست این آقا :d

© The Phantom Pain
07-25-2012, 06:48 PM
احسان عزیز . . . :4:

یادمه که من و احسان دقیقا با هم ترفیع گرفتیم و کاربر طلایی شدیم . :4: اون اوایل خیلی بیشتر فعال بود ولی رفته رفته فعالیتتش یکی بود یکی نبود شد و خیلی کمتر و کمتر از اون چیزی که قبلا از خودش نشون داده بود . البته یه سری عواملی مثل حذف بخش عکس و تصویر توی چند مقطع از انجمن باعث شد تا فعالیت هاش کمتر به چشم بیاد .

از نظر اخلاقی که حرف نداره . یعنی اصلا حرف نمیزنه که ما بفهمیم اخلاقش چطوریه . . . :4: ولی جدا از شوخی اخلاقش حرف نداره . و به قول خودش : :5: ( :4: )

تنها انتقادی که میشه ازش کرد همین کمتر شدن فعالیتش هست که خوب تقصیر خودش هم نیست و یه سری عوامل باعث شدن تا بخش عکس سلبریتی فروم کمتر به چشم بیاد و یا اصلا به چشم نیاد :4:

ایشالا بتونه درون خودش یه استعداد دیگه رو پیدا کنه و تا برگردوندن بخش عکس ، توی یه قسمت دیگه از فروم مشغول بشه . :5:

زیاده عرضی نیست جز این که ، همون طور که خودت میدونی :

:5:

amir-aghaei
07-25-2012, 08:42 PM
احسان یکی از بچه های باحال این جمع هست...از نظر اخلاقی که تا حالا ندیدم موردی داشته باشه...یکی از با اخلاقترینهای انجمنه.با اینکه دیدم تو چند تا انجمن عضوه ولی احساس میکنم خونه اول و اخرش اینجاس..

چهره دلربایی هم داره...چند تا از عکساش رو گذاشتم تو موبایلم به پسرعموهام گفتم این خونده منه:4: ( تو جنوب اگه پسری به پسری نظر داشته باشد خونده حساب میشه:15: )

جدا از شوخی خیلی خوشم میاد ازش ..اسم کاربریش و شخصیتش دوس داشتنیه..با اینکه خیلی تفاوت سنی داریم ولی بچه پخته ای نشون میده.این پختگیش رو تو مسئله ای مثل طلایی شدن و ازمایشی شدنش به ما ثابت کرد..دنبال پست و ومقام نبوده و خیلی راحت اومد تو یه دوره ای عنوان کرد که نمیتونه فعالیت کنه..در حالی که میتونست روزی یه توک پا بیاد و مدیر باشه...ولی نفس عملش این پختگیش رو نشون داد ...

در مورد فعالیتش هم ایراد از احسان نیست ایراد از تیم ماست که بخاطر مسائل چیلترینگ مجبوریم اون بخش رو ببندیم..وگرنه خیلی هم خوش سلیقس!

در هر صورت امیدواریم احسان روی استعدادهای دیگه ای که میتونه روشون کار کنه امتحان کنه...فقط عکس نباشه...

amirnba
07-25-2012, 08:57 PM
سلام

بین 4-5 تا از بهترین رفقای بنده قرار داره ، اخلاقش که عالی ( عالیه :136: ) ، با جنبه هست ، علاقه زیادی به عکس داره مخصوصا کیت آپتون :ی بعدش همچین دلربا نیستا کاملا معمولیه :15: :ی فعالیت هم که خوبه ، یادش بخیر اون اوایل چقدر به تاپیک رئال میرسید البته همش کپی بود :ی

همین ....

The Survivor
07-29-2012, 01:33 PM
احسان یکی از بچه های خوب این انجمن هست.

ولی متاسفانه زیاد اینجا نمیبینمش که بیشتر فک بزنیم بیشتر آشنا شیم (یه مدت اون کم میاد یه مدت من )

فعالیتشم بیشتر کنه بهتره.

ممنون عبدی جان لطف داری .

والا هستم و حضور دارم ، پاتوق شما ها هم که چت باکس هستش زیاد میام :d

فعالیت هم والا چی بگم ، یه داستانی داره که بزودی تو اسرار مینویسم . ممنون بابت نقد ...

احسان یکی از بهترین دوست های من هست نمی دونم چجوری نقد کنم .. :8: :4:

قسمت نشد ببینیم همدیگرو هنوز ! :14: :4:

خوبی که زیاد هست اخلاق و ... :4:

چیزایی هم که می گن بدی محسوب نمی شه اما نمی خوام فقط بیام تعریف کنم پس می گم ! :4:

اولا" بیماری گشــ ـادی به تو هم سرایت می کنه بعضی اوقات ! :22: (منظورم توی تاپیک زدن نیست کلی می گم :4:)

دوما" پای تلفن انگار داری از حال می ری اینقدر بی حال حرف می زنی ! :4:

سوما" از الهاندرو سانز خوشت نمی آد . :14: :4:

همین دیگه چیز خاصی به ذهنم نمی رسه . :4:

در کل BMF خوبی هستی . :4: :8: :4:

Later ...

لطف داری امیر جون :8::4: .

آره حیف شد فکر نکنم بتونیم ببینیم همدیگرو : (

لطف داری :9: .

نمیدونم چه جور گـ ـشادی ای منظورت هست والا :دی

من کلا پای تلفن ، صحبت عادی شدیدا بی حالم . همه بهم میگن بلند حرف بزن :136: :دی .

چرا خوشم نمیاد ؟ :دی . خواننده به این باحالی . رئالی هم که هست :8: ...

قربانت . لطف کردی . ممنون بابتِ نقد :8: :d .

من به شخصه که بدی ازش ندیدم از بس گله اما یه انتقادی دارم اونم اینه که با اینهمه اطلاعاتی که در مورد هنرمندان و بازیگرا داره چرا این بخشو رونق نمیده و شروع به کار نمیکنه...

راستی ار سر این شکلک :5: هم دست برداره:4:

فعلا...

مرسی علیرضا جان . والا اطلاعات که ای کم و بیش دارم ولی اینم باز بر میگرده به اون مسئله ای که تو اسرار میخوام بگم .

چرا دست بردارم :5: ؟ بهترین اسمایلی هستش :5: :دی ...

ممنون بابتِ نقد .

والا ما که جز تو کل کل فکر نکنم جای دیگه ای با هم روبرو شده باشیم.تو همونجا هم همیشه با اخلاق بون و در کل بدی ازشون ندیدم.
انتقاد هم جز رئالی متعصب بودن دیگه چیزی برای گفتن نیست:4:

آره فکر کنم فقط بحثامون سر رئال - بارسا بوده : دی . دیگه چه کنم از بچگی طرفدار رئال بودم دیگه :دی .

ممنون بابت نقد محمد جان .

احسان ... چی بگم ازت ؟ جز گــشادیت :4: ؟ البته اونم به خاطر نبود بخش عکس هست .

احسان یکی از بهترین بچه های فرومه و یکی از دوست های خوب منه . هر از گاهی هم تو پ.خ یه چیز هایی برام میفرسته که متاسفانه اینجا افراد با سن یه ذره کم هم هستن پس قابل گفتن نیست :4: :5:

خیـلی زیاد از فوتبال دانش داره و از اون آدمایی نیست که به خاطر تعصب ، واقعیت رو کنار بذاره و همینطوری یه چی بپرونه .

انتقاد خاصی هم ندارم . فقط بیا پهلو خودم تو بخش ورزش با هم کار کنیم . چون اطلاعاتت خیلی بالاست . :4:

آره دیگه بخش عکس برداشته شد . کار ما هم تعطیل شد رفت :دی .

لطف داری . آقا قضیه ی پ.خ رو لو نده آبرومون رو نبر :9::4: .

لطف داری . آره سعی میکنم واقع بین باشم :دی .

اطلاعات که بالا هست ولی باز بر میگرده به اون قضیه که میخوام بگم تو اسرار :دی .

ممنون بابت نقد :5: ..

من نقدی ندارم نه راجع به به نوید نه راجع به احسان

خوب بودنش و با اخلاق بودنشون هم نیاز نیست من بگم چیزی که واضح هستش

انشالا هرجا هستن و تو هر قسمتی که فعالیت میکنن موفق باشن:48:

مرسی که اومدی و نقد کردی . شما هم موفق باشی . ممنون بابت نقد . :5:

احسان یکی از کاربران فعال انجمن بود ، حتی به تازگی مدیر آزمایشی شده بود که متاسفانه بخشش به خاطر مسائل فـیلترینگ حذف شد و اگر این مسئله نبود ، الآن احسان مدیر بود .

نسبت به تیمش خیلی متعصبه ، اطلاعاتش در مورد فوتبال خوبه ، کلا پسر خوبیه ولی یک انتقاد کوچک ازش کنم که الآن با وجودی که تو بخش ورزش اطلاعات بالایی داره ، فعالیت نمی کنه .

همین .

آره دیگه . بخش ما ، بخش خطری ای بودش :دی ...

در مورد فعالیت هم نقد های قبلی جواب دادم :دی .

ممنون بابت نقد . :5:

احسان کاربر خوب و فعال و با اخلاقیه. همیشه در بخش مخصوص خودش (عکس) فعال بوده و جدیدا هم که بخش عکس ورداشته شده بود توی بخش اخبار هالیوود فعال بود. خلاصه از بچه های گل انجمن هست این آقا :d

این که همش شد تعریف :دی ! مرسی علی جون . همین که اومدی و نقد کردی جای تقدیر داره :دی .

ممنون بابت نقد :5: .

احسان عزیز . . . :4:

یادمه که من و احسان دقیقا با هم ترفیع گرفتیم و کاربر طلایی شدیم . :4: اون اوایل خیلی بیشتر فعال بود ولی رفته رفته فعالیتتش یکی بود یکی نبود شد و خیلی کمتر و کمتر از اون چیزی که قبلا از خودش نشون داده بود . البته یه سری عواملی مثل حذف بخش عکس و تصویر توی چند مقطع از انجمن باعث شد تا فعالیت هاش کمتر به چشم بیاد .

از نظر اخلاقی که حرف نداره . یعنی اصلا حرف نمیزنه که ما بفهمیم اخلاقش چطوریه . . . :4: ولی جدا از شوخی اخلاقش حرف نداره . و به قول خودش : :5: ( :4: )

تنها انتقادی که میشه ازش کرد همین کمتر شدن فعالیتش هست که خوب تقصیر خودش هم نیست و یه سری عوامل باعث شدن تا بخش عکس سلبریتی فروم کمتر به چشم بیاد و یا اصلا به چشم نیاد :4:

ایشالا بتونه درون خودش یه استعداد دیگه رو پیدا کنه و تا برگردوندن بخش عکس ، توی یه قسمت دیگه از فروم مشغول بشه . :5:

زیاده عرضی نیست جز این که ، همون طور که خودت میدونی :

والا تنها بخش فعالیت من همین عکس بود که برداشته شد دیگه . باعث شد نتونم کار خاصی جز نظر دادن تو تاپیک های دیگه پیدا کنم .

لطف داری :5: .

آره دیگه : دی .

والا استعداد دیگه ای ندارم دیگه :دی ...

بله :5: .

ممنون بابت نقد :5: ...

احسان یکی از بچه های باحال این جمع هست...از نظر اخلاقی که تا حالا ندیدم موردی داشته باشه...یکی از با اخلاقترینهای انجمنه.با اینکه دیدم تو چند تا انجمن عضوه ولی احساس میکنم خونه اول و اخرش اینجاس..

چهره دلربایی هم داره...چند تا از عکساش رو گذاشتم تو موبایلم به پسرعموهام گفتم این خونده منه:4: ( تو جنوب اگه پسری به پسری نظر داشته باشد خونده حساب میشه:15: )

جدا از شوخی خیلی خوشم میاد ازش ..اسم کاربریش و شخصیتش دوس داشتنیه..با اینکه خیلی تفاوت سنی داریم ولی بچه پخته ای نشون میده.این پختگیش رو تو مسئله ای مثل طلایی شدن و ازمایشی شدنش به ما ثابت کرد..دنبال پست و ومقام نبوده و خیلی راحت اومد تو یه دوره ای عنوان کرد که نمیتونه فعالیت کنه..در حالی که میتونست روزی یه توک پا بیاد و مدیر باشه...ولی نفس عملش این پختگیش رو نشون داد ...

در مورد فعالیتش هم ایراد از احسان نیست ایراد از تیم ماست که بخاطر مسائل چیلترینگ مجبوریم اون بخش رو ببندیم..وگرنه خیلی هم خوش سلیقس!

در هر صورت امیدواریم احسان روی استعدادهای دیگه ای که میتونه روشون کار کنه امتحان کنه...فقط عکس نباشه...

لطف داری حاجی .

:136: . همچین هم دلربا نیستم ها :دی ...

خواهش میکنم . آره اون زمان اصلا نمیتونستم به عنوان مدیر فعالیت کنم . معمولی بودم راحت تر بودم : دی .

بخش عکس اگر درست حسابی باز بود چه عکس هایی که نمیذاشتم :دی . البته بهتر شاید یه سری افراد برن با عکسا یه کاری کنن ، بهتر تو گناهشون شریک نشدیم ما :136: :دی ...

لطف داری حاجی . مرسی که اومدی و نقد کردی .

ممنون بابت نقد :5: ...

سلام

بین 4-5 تا از بهترین رفقای بنده قرار داره ، اخلاقش که عالی ( عالیه :136: ) ، با جنبه هست ، علاقه زیادی به عکس داره مخصوصا کیت آپتون :ی بعدش همچین دلربا نیستا کاملا معمولیه :15: :ی فعالیت هم که خوبه ، یادش بخیر اون اوایل چقدر به تاپیک رئال میرسید البته همش کپی بود :ی

همین ....

سلام :8: :دی .

شما هم همین جایگاه رو داری :دی . کیت آپتن حرفش رو نزن اصن :38: :دی . آره باو معمولیم :دی . آره چه دورانی بود یادش بخیر . :دی ...

ممنون بابت نقد ... :5:

= = = = = = = = = =

یه تشکری بکنم از تمام عزیزانی که لطف داشتن و اومدن بنده رو نقد کردن . امیدوارم جواب نقد ها رو خوب داده باشم . :دی

همین دیگه . مرسی :دی ...

amir-aghaei
07-30-2012, 12:08 AM
نقد کاربران با حضور شایان عزیز مدیر بخش اخبار رسلینگ.مهلت تا جمعه...

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Enliven
07-30-2012, 01:14 AM
با سلام.

خب بنده برای اولین بار فقط بخاطر دوست عزیزم شایان تو این تاپیک شرکت میکنم..

شایان یکی از بچه های مودب و خوب انجمنه که قطعا به اخلاق و رفتارش هیچ نقدی نیست..
یکی از معدود قدیمی های انجمنه که هنوزم بعد از سالها از رستلینگ جدا نشده و اینکارش واقعا ستودنیه..
و البته جز معدود کسانی هم هست که دوبار تو یک بخش مدیر شده و هیچ وقت از بخش رستلینگ جدا نشده..

چه زمانی که هیچ آشنایی باهاش نداشتم چه الان که یکی از صمیمی ترین دوستامه هیچ بدی ازش ندیدم..
مهمترین خصوصیتش هم همین مودب بودن و سنجیده حرف زدنشه.. تو کارهای بخش هم واقعا از حضورش کنارم لذت میبرم و خداروشکر
تا الان خیلی باهم هماهنگ و مچ بودیم..

اما تنها نقدی که من میتونم به شایان بکنم ظاهر تاپیک هاشه.. هرچند که الان کمی بهتر شده اما ازش
به عنوان یکی از قدیمی های انجمن انتظار میره ظاهرا تاپیک هاش رو شیک تر کنه.. تو گذاشتن اخبار هیچ نقدی بهش نیست و
خیلی حرفه ای عمل میکنه اما در کنار کیفیت محتوا ظاهر تاپیک هم خیلی مهمه اگه شایان تو این بخشم کیفیتش رو بالا ببره عالی میشه..

با تشکر..
فعلا..

Brodus Clay
07-30-2012, 09:38 AM
خداییش شایان یکی از بهترین تحلیل گران کشتی کج توی ایرانه مقاله های فوق العاده ی میده بیرون سلیقه ی خیلی خوبی داره در نوشتن موضوعات و واقعا پسر با ادبیه الانم فک کنم شماله و تا شنبه نیاید ولی امیداورم بیاد :5:

Blood Raven
07-30-2012, 10:37 AM
شایان جان یکی از کاربران بسیار قدیمی این فروم هست ، یادمه حدود سه سال پیش باهاش آشنا شدم ، آشنایی ما از زمانی شروع شد که من درخواست یک مسابقه کمیاب را داده بودم ، بعدش شایان آن را آمد با بهترین کیفیت گذاشت و من واقعا خوشحال شدم .

در مورد اخلاقش هم باید بگم که خیلی بچه خوبیه ، کم حاشیه است ، ولی اوایل کمی حاشیه داشت که این خودش طبیعیه ، ولی سرش تو کار خودشه و به کسی کار نداره ، مدیر خوبیه و سعی می کنه بخشش رو منظم نگهداره .

Scofield
07-30-2012, 01:02 PM
آقــا شایان یکی از مدیـران مـودب و فعـــال انجمن هســت که این اواخر (2-3 ماه) بسیار عالی فعالیت کرده و مقاله های خوبی را ارائـه داده است .

در کل یکی از با ادب ترین بچه های فروم است .

MAMAD
07-30-2012, 08:19 PM
والا شایان از نظر اخلاقی کاملا تایید شده هست
تو این دوره که تازه مدیر شده خوب فعالیت کرده ومطمئنن بیشتر هم میشه

Sgt.Wollek
07-31-2012, 04:58 AM
والا من که زیاد شایان رو نمیشناسم ولی تو همین مدت کوتاهی که میشناسمش اخلاق و رفتارش به دلم نشسته.

بعد از این همه سال (حالا انگار چند سال شده :4:) برگشت و شد مدیر و واقعا فعالیت خوبی از خودش به نمایش گذاشت.

رفتار خوبی با بقیه داره به خصوص کاربران تازه وارد و خیلی مودبه. یه عضو نمونه. فکر نکنم نقدی واسش وجود داشته باشه :4:

The Great One
08-03-2012, 12:28 PM
با سلام ...

شایان جان رو از همون 2 سال پیش که اومده بود بخش خبر کشتی کچ میشناختم و تا الان مشکل خاصی تو اخلاق و فعالیتش ندیدم :4: ولی همون موقع که مدیر اخبار شد به صورت ناگهانی گفت 1 سال نمیتونم نت بیام که اینطور هم شد . همین غیبت کبری دقیقا 1 هفته بعد مدیر شدن برام عجیب بود :4:

دیگه انتقادی وارد نیست :5: . فعلا ....

amir-aghaei
08-05-2012, 12:45 PM
شایان یکی از بچه های مستعد فرومه...یجورایی سرش تو کار خودشه ...از نظر فنی هم خیلی کار بلده منو یاد ارسلان خدابیامرز میندازه ...

یکی از کسانیه که در ازای فعالیتش توقعی نداره و برای بخشش انصافن دلسوز کار میکنه...با اینکه همه از کج زده شدیم ولی شایان هنوزم تعصب خودش رو گاهی اوقات نشون میده...

میتونه با همین روندی که داره یکی از پایه های فروم باشه...مثل ارسلان که پله پله مسیرو اومد (هرچند اخر سر دست مارو گذاشت تو گردو!) شایان هم چنین ویجگی داره و با علمش و قدرت فنیش میتونه بر رقباش پیروز بشه...

چند مقاله توپ ازش دیده بودم که نشون داد تو حیطه خودش خیلی کاربلده..قبلان سابقه مدیریت داشت وقتی دیدیم بخش کج نیاز به مدیر داره کسی رو از نظر سابقه کاری بهتر شایان پیدا نکردیم...خیلی از نظر اخلاقی پسر خوبیه...

انشالا که همیشه شاهد حضوراینجور دوستان باشخصیت باشیم ...و این اپیدمی از دست دادن اخبار نویسان قهار بعد از داوود و ارسلان سراغ شایان و سجاد نره...

فکر کنم صندلی تموم شد شایان جان جواب دوستان رو بده بریم نفر بعدی ...قراره با 4 پنج تا !! از دوستان نقدش کنیم !!!

Ғ Д † Д Ł β
08-17-2012, 12:24 PM
با سلام

خوب از امروز مديريت اين بخش هم به بنده مهول شد ( خير سرم از مديريت استعفا دادم :4: )

اين هفته كسي كه ميره واسه نقادي داش پژمان هست از اصفهان

دوستان يه هفته فرصت دارن تا اين عزيز رو لگدمال كنن :4:

فعلا ...

Ð-i-R-Ť-Y
08-17-2012, 12:32 PM
پژمان پسر سالم و خوب با موود های خاص خودش
مهم ترین نکته کل کل خوب و منطقیشه :دی حال میده
دیگه .. همین نکته منفی خاصی نداره :10: بچه باحال و با صفاییه

Olympic Hero
08-17-2012, 12:43 PM
بسم الله شروع میکنم :4:

بزرگ ترین نقدی که میخوام بکنم اینه : پژمان خودش رو خیلی دست کم میگیره ! پژی یکی از با دانش ترین و بهترین کاربر های این انجمن هست اما خیلی خیلی خودش رو دست کم میگیره ! برای مثال بارها شده توی یک بحث بچه گانه حظور پیدا کرده و کلاس خودش رو اوورده پایین ! ( ایرادی که به نوید هم وارد هست ولی اونموقع که نقد میشد من نبودم :4: ) برای مثال فقط کافیِ یکی به شوخی بیاد به یک بازیکن چلسی گیر بده اونوقتِ که پژمان میزنه به سیم آخر و میخواد مثل 8 سال دفاع مقدس از بازیکنان و وجودیت چلسی دفاع کنه :4: در صورتی که اون حرف فقط یه شوخی هست و مطمئنا هیچ کسی جدیش نمیگیره ! کسی اون حرف رو جدی نمیگیره اما عکس العمل پژمان باعث میشه خیلی ها اون شوخی رو جدی بدونن و از روی لجبازی روش مانور بدن . همین باعث میشه یک بحث به بیراهه کشیده بشه و آخر به مسخره کردن طرفین کشیده بشه ! پژمان تو فکر میکنی هر وقت بحثی در مورد چیز هایی که بهش علاقه داره شروع میشه باید توش شرکت کنی ! ولی به این فکر نمی کنی که شخصیتت خیلی بالا تر این بحثِ .. برای مثال کسی که توی مافیا رییس هست نمیره توی درگیری های خیابونی شرکت کنه حالا هر چقدر هم توش خوب باشه ! چون شخصیتش بالا تر از این حرفاست . تو هم الان به عنوان یک قدیمی و بزرگ فروم خیلی وقتِ از مرحله کل کل ها بیخود گذشتی و باید پرستیژِ خودت رو حفظ کنی .

خودم یه مدت خیلی بدتر از پژی بودم اما کم کم فهمیدم باید عوض بشم ! بارها شده تو یک بحث وقتی دیدم بحث داره به بیراهه میره کشیدم کنار ! پژمان رو من از نزدیک هم دیدم و میتونم بگم واقعا بی نظیرِ ! پسری خونگرم و اهل حال .. واس همین میگم حیفِ بعضی اوقات کلاسِ کاریش رو بیاره پایین و توی بحث هایی که بیشتر عنوان خاله زنکی داره تا بحث شرکت کنه .. قدر خودت رو بدون پژی جون :4:

amirnba
08-18-2012, 12:33 PM
چقدر این تاپیک رفته پایین :ی

اخلاق عالی رفتار خوب کلا همه چیزش تکمیلِ :ی

اون اوایل که ما کاربر جدید بودیم آدم خشکی بود البته نظر من اینه ولی بعدا که بیشتر با هم چی میگن حرف زدیم خیلی بهتر شد :ی

یه بار هم آواتار یاهو رو ازش گرفتم با سایز بزرگ :22:

کلا خوبه دیگه :ی

MAMAD
08-18-2012, 03:18 PM
داش پژمان رو من به عنوان لجند فروم فبولش دارم از من کوچیکتر ولی درکش و فهم خیلی بالاست نحوه صحبتش میتونه الگو خیلی ها باشه بهش تبریک میگم نکته منفی هم ندیدم فعالیتش هم تو بخش خودش شروع کرده انشالا که بتونه موفق باشه و از اینی که هست کامل تر بشه هنوز جای کار داری:8:
چلسی فن هستش و دوست داشتنی و بی تعارف نقد هاش رو چه مثبت چه منفی در باره تیم میخونم چون از معدود افراد حاضر هست که نقد رو با بغض قاطی نمیکنه هیچ وقت هم نقدش و نظرش رو تحمیل نمیکنه
.در کل از خودت نیمخوری اون چیزی که واقعا خودت هستی نشون میدی

امیدوارم همیشه موفق موئید باشی .

EmInEm
08-18-2012, 09:34 PM
از نظر من (بر خلاف گفته امیر) با تازه واردها خیلی خوش اخلاقه و خودشو نمیگیره...

طرفدار امینم هم هست...گیمر هم هست...درس خونم نیست...اطلاعات هم که بالاست

انتقادی هم نیست...فقط فعالیت دوباره شو ادامه بده...

Ghost OF Sparta
08-19-2012, 12:07 AM
آقا پژمان یکی از بهترین هاست...اطلاعاتش در مورد گیم بالا....تو فوتبال عالی و از لحاظ اخلاقی نمونه ست...
و منم که عاشق کل کلم ازشون میترسم...چون معمولا جلو اطلاعاتشون کم میارم....
به خاطر اینکه نه تنها راجب تیم خودش بلکه راجب اکثر تیم ها اصلاعات مفیدی داره.....:4:
تنها انتقادی هم که وارد یه چلسی فن با تعصبه:4:
در کل از همه لحاظ عالی و بی نقص....

Blood Raven
08-19-2012, 12:13 PM
پژمان یکی از کاربرانی است که خیلی خوب کاربران جدید را راهنمایی می کنه ، همینطور به من خیلی تو بخش گیم کمک کرده تا بتونم به این جایگاه برسم ، همینطور خیلی هم خوب کل کل می کنه و روی تیمش تعصب خاصی داره .

هم چنین اخلاق خوبی داره و تا حالا ندیدم با کسی بد رفتار کنه ، به طور کلی می توان گفت که پژمان همه چیزش کامله ، فقط جدیدا کم پیدا شده :4:

amir-aghaei
08-19-2012, 07:06 PM
پجمان یکی از آس های انجمنه! یکی از قدیمی های فروم که امار خوبی از خودش تو انجمن به جا گذاشته...یکی از کسانی که در تمامی دورانهایی که انجمن دچار رکودهایی شده اما همیشه حامی و پشتوانه انجمن بوده..انجمن همیشه با داشتن همچین مهره هایی بوده که تا به امروز سرپا مونده....

از دوستان صمیمی بنده هست و به شخصه از تعصبات بیخودیش:4:خوشم میاد...

اما خوب باید سعی کنه کمی مداراتر رفتار کنه...اگه کسی ضد خودش و تیمش نظر داره با امار و ارقام درصدد حالی کردن طرف نباشه..چون دید طرف برای خودش محترمه...

ادم صافیه..کینه ای نیست..اینو تو جریان مدت قبلش با ساسان ثابت کرد...

توانایی های فنی بالایی هم خواهد داشت...میشه واسه اینده فروم و در نبود بزرگان رو امثال پجی حساب باز کرد...

انشالا که همیشه سایه اینجور کاربرای با معرفت بالاسر این فروم باشه...

یه گلگی هم کنم از شایان که جواب نقداشو نداد ..یادم باشه سری چهارم نقد که 2 سال دیگه!! تاپیکشو زدیم نوبته شایان شد این مورد رو بهش گوشزد کنم!

© The Phantom Pain
08-20-2012, 06:55 PM
پژمان کسی هست که باعث شد من شوق فعالیت توی انجمن رو پیدا کنم . با نوع حرف زدن ، رفتار و منش خوبی که داشت . ( با توجه به جوی که اون زمان توی انجمن وجود داشت )

رفتار خوبش با کاربرای تازه وارد و حس غیرتی که نسبت به فروم داشته و داره همیشه و همیشه الگوی شخص من بوده تا همین الان .

به خودش هم گفتم ، در واقع هر چیزی که من توی انجمن دارم باعث و بانی اولیه اش پژمانه . :6::8:

حرف های منم همون حرف های بقیه هست . اگه بخوام بگم تکرار همون جملاته .

رفتار خوب پژمان با تازه واردا یکی از حُسن هایی هست که خیلی از ما مدیرهای الان ، هنوز که هنوزه نداریم .

از اون آدماییه که الکی نمیاد درباره هر موضوعی اظهار نظر کنه . این اخلاقش رو خیلی دوست دارم . اطلاعاتش اینقدر کامل هست که توی هر بحثی شرکت میکنه جانب انصاف و منظق رو تا جایی که پای پیتر چک و چلسی وسط نیاد ( :4: ) رعایت میکنه .

کلاس فعالیتش هم که اون بالا بالا هاست :4: تاپیک های اختصاصیش واقعا " اختصاصیه " . فقط کاش . . . :22:

و اما انتقاد . . .

فقط کاش فعالیت واقعیش رو دوباره شروع میکرد . . .

هر چند وقت یه بار یهو دست به کیبورد میشه و فعالیت میکنه ولی دوباره موتورش خاموش میشه . . .

دو سه روز بعد کنکور همچین با شدت فعالیت رو شروع کرد که من و کیوان توی یاهو به هم گفتیم بریم استفاء بدیم :4: ولی بازم ول کرد کار رو . . .

اواسط تیر بود اگه اشتباه نکنم :39: به من گفت از یه شنبه ای که بیاد و سرش خلوت بشه دوباره فعالیتش رو شروع میکنه و با هم میترکونیم انجمن رو :4:

منتها فکر کنم اون شنبه ای که میگفت هنوز نیومده :4::39: نه پژمان ؟! :4:

در کل پژمان جان انتقادی نیست نیست جز این که فعالیتت رو دوباره از نو شروع کن . . . :6:

همین . . . :3::4:
ممنون . . . :8:

The Great One
08-21-2012, 11:26 AM
پژمان از دوستان قدیمی و البته صمیمی :5: :4:

در کل کارت غیر از مسئله ی فوتبال و چلسی و ... مشکلی پیدا نکردم و نقدی ندارم تا ازت بکنم :8:

اما در مورد فوتبال به نظرم زیاد از حد میخوای چلسی فن بودن خودت رو نشون بدی ... مثلا یک تاپیک بود استعداد های جوان حال حاضر دنیا 10 بازیکن جوانان چلسی رو نوشتی که 1 - 2 شون کلا تونستن به تیم اصلی برسن و برای تیم بازی کنن :4: یا برای برد های کوچیک چلسی مقابل وستهم , ویگان و ... تو کافی شاپ عکس حماسی میزاری از چلسی :4: کلا هر بحثی از فوتبال بشه باید اسم چلسی رو بیاری ؟ :39: :4:

وارد این موضوع نمیشم که چرا اینقدر از چلسی تعریف میکنی چون هم تیم مورد علاقت هست و هم آزادی هر پستی میخوای بدی ولی به نظرم فراتر از حد طبیعی مسائل چلسی رو باز میکنی :4: ولی تعصبت رو در کل دوست دارم :15:

تو بحث و کل کل ها هم یک مشکل داری اونم اینه که در پایان تاپیک یک هندونه تپل میزاری زیر بغل طرف و بحث رو خیلی شیرین جمع میکنی :4: البته از این نظر که این کل کل ها به دشمنی و دعوا ختم نمیشه خیلی خوبه ولی با این کارتا عمل کل کل رو زیر سوال میبری :4: ( مثل اون تاپیک گل های جرارد که با آرمین 2 صفحه تاپیک کل کل کردین که همه گل های جرارد پنالتی و ... بعد آخر کار اومدی میگی جرارد هم گل هاش قشنگه و بازیکن خوبیه و در پایان به پست آرمین تنکس هم میدی و تمام :4: ) هر تاپیک فوتبالی هم باشه باید بیای بگی بهترین لیگ ماله انگلیسه :29: وقتی انقدر واضح و مشخص هست ( از نظر شما البته :4: ) چرا انقدر تکرار میکنی ؟ :39:

در آخر هم باید بگم چرا فعالیت دیگه نمیکنی ؟ گرفتاریت چیه کنکور لامصب هم که دادی رفت ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (21).gif

فعلا :4: .

The Shadow
08-24-2012, 03:43 PM
از پس پایین بود تاپیکم فکر یادم رفت جواب بدم ، بعدشم گفتم لابد روزی که میخوای اعلام کنی نوبتم تموم شده زود تر بهم میگی :14:شرمنده من به شدت کار دارم امروز ، اگه شد شب میام قبل خواب جواب میدم یا فردا صبح ، عذر میخوام از دوستان .

The Shadow
08-24-2012, 11:45 PM
پژمان پسر سالم و خوب با موود های خاص خودش
مهم ترین نکته کل کل خوب و منطقیشه <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> حال میده
دیگه .. همین نکته منفی خاصی نداره :10: بچه باحال و با صفاییه

فدای تو آرمان جون ، لطف داری داشی :8:

بسم الله شروع میکنم :4:

بزرگ ترین نقدی که میخوام بکنم اینه : پژمان خودش رو خیلی دست کم میگیره ! پژی یکی از با دانش ترین و بهترین کاربر های این انجمن هست اما خیلی خیلی خودش رو دست کم میگیره ! برای مثال بارها شده توی یک بحث بچه گانه حظور پیدا کرده و کلاس خودش رو اوورده پایین ! ( ایرادی که به نوید هم وارد هست ولی اونموقع که نقد میشد من نبودم :4: ) برای مثال فقط کافیِ یکی به شوخی بیاد به یک بازیکن چلسی گیر بده اونوقتِ که پژمان میزنه به سیم آخر و میخواد مثل 8 سال دفاع مقدس از بازیکنان و وجودیت چلسی دفاع کنه :4: در صورتی که اون حرف فقط یه شوخی هست و مطمئنا هیچ کسی جدیش نمیگیره ! کسی اون حرف رو جدی نمیگیره اما عکس العمل پژمان باعث میشه خیلی ها اون شوخی رو جدی بدونن و از روی لجبازی روش مانور بدن . همین باعث میشه یک بحث به بیراهه کشیده بشه و آخر به مسخره کردن طرفین کشیده بشه ! پژمان تو فکر میکنی هر وقت بحثی در مورد چیز هایی که بهش علاقه داره شروع میشه باید توش شرکت کنی ! ولی به این فکر نمی کنی که شخصیتت خیلی بالا تر این بحثِ .. برای مثال کسی که توی مافیا رییس هست نمیره توی درگیری های خیابونی شرکت کنه حالا هر چقدر هم توش خوب باشه ! چون شخصیتش بالا تر از این حرفاست . تو هم الان به عنوان یک قدیمی و بزرگ فروم خیلی وقتِ از مرحله کل کل ها بیخود گذشتی و باید پرستیژِ خودت رو حفظ کنی .

خودم یه مدت خیلی بدتر از پژی بودم اما کم کم فهمیدم باید عوض بشم ! بارها شده تو یک بحث وقتی دیدم بحث داره به بیراهه میره کشیدم کنار ! پژمان رو من از نزدیک هم دیدم و میتونم بگم واقعا بی نظیرِ ! پسری خونگرم و اهل حال .. واس همین میگم حیفِ بعضی اوقات کلاسِ کاریش رو بیاره پایین و توی بحث هایی که بیشتر عنوان خاله زنکی داره تا بحث شرکت کنه .. قدر خودت رو بدون پژی جون :4:

اینا رو با من بودی همشونو ؟ :4: لطف داری حسین جونم :8:

حسین جون والا من خودمم از اینکه این بحث های بی پایان رو میکردم پشیمون بودم و تا جایی که میتونستم خودمو کنترل میکردم و فقط پست بقیه رو میخوندم ، اما خداییش بعضی پست ها هستش ناجور تیکه میندازه توی جمله و آدم رو اذیت میکنه چون از نظرم اشتباه میاد اون حرف ، واسه همین اصلاً نمیتونم جواب ندم . سعی میکنم تا جایی که نظر شخصی کسی هست گوش کنم و به نظرش احترام بذارم اما بعضی اوقات اون نظر شخصی تبدیل میشه به تیکه انداختن و توهین به علایق دیگران که اون رو نمیشه نا دیده گرفت . اما چشم ، من خودمم سعی میکنم تا جایی که میشه راحت باشم و کل کل بی جا و پی در پی نکنم :4:

در کل که خیلی لطف داری به من داش ، دمت گرم ، سروری :8:

چقدر این تاپیک رفته پایین :ی

اخلاق عالی رفتار خوب کلا همه چیزش تکمیلِ :ی

اون اوایل که ما کاربر جدید بودیم آدم خشکی بود البته نظر من اینه ولی بعدا که بیشتر با هم چی میگن حرف زدیم خیلی بهتر شد :ی

یه بار هم آواتار یاهو رو ازش گرفتم با سایز بزرگ :22:

کلا خوبه دیگه :ی

دمت گرم اوردیش بالا :4:

فدای تو ، لطف داری :8:

نه به غرعــــآن ! دیگه هر نقدی هم که کنید من چشم بسته قبول میکنم اما خداییش من خودم یکی از کسایی هستم که از زمانی که توی فروم بودم تا الان خواهان برخورد عالی و خوب و صمیمانه با کاربر های تازه وارد بودم و هستم ، واسه همین فکر کنم تو یکی دیگه رو به جا من اشتباه گرفتی :4: کاربرای جدید رو چشم من جا دارن .

آره ، که میگفتی شبیه رفیقتم اما نگو فکرای پلید داشتی !! :14:

داش پژمان رو من به عنوان لجند فروم فبولش دارم از من کوچیکتر ولی درکش و فهم خیلی بالاست نحوه صحبتش میتونه الگو خیلی ها باشه بهش تبریک میگم نکته منفی هم ندیدم فعالیتش هم تو بخش خودش شروع کرده انشالا که بتونه موفق باشه و از اینی که هست کامل تر بشه هنوز جای کار داری:8:
چلسی فن هستش و دوست داشتنی و بی تعارف نقد هاش رو چه مثبت چه منفی در باره تیم میخونم چون از معدود افراد حاضر هست که نقد رو با بغض قاطی نمیکنه هیچ وقت هم نقدش و نظرش رو تحمیل نمیکنه
.در کل از خودت نیمخوری اون چیزی که واقعا خودت هستی نشون میدی

امیدوارم همیشه موفق موئید باشی .

دادا من در کل کوچیکتم :4: اختیار دارین نفرمایین شما آقایی :8: ایشالا

ممنون داداش . لطف داری ، چلسی فنی دیگه چیکارت میشه کرد ، پرچمت بالاس :8:

از نظر من (بر خلاف گفته امیر) با تازه واردها خیلی خوش اخلاقه و خودشو نمیگیره...

طرفدار امینم هم هست...گیمر هم هست...درس خونم نیست...اطلاعات هم که بالاست

انتقادی هم نیست...فقط فعالیت دوباره شو ادامه بده...

بیا دیدی امیر :4: مرسی علی جون :8:

طرفدار امینم رو خوب اومدی ، گیمر رو خوب اومدی ، اطلاعاتش بالاس رو خوب اومدی ، اون درس خون نیست هم حُسنه ؟ :24: دمت گرم لطف داری :4:

ایشالا فردا تازه نفسی راحت میکشم که از اول تابستون پدرم در اومد با این همه کار :4:

آقا پژمان یکی از بهترین هاست...اطلاعاتش در مورد گیم بالا....تو فوتبال عالی و از لحاظ اخلاقی نمونه ست...
و منم که عاشق کل کلم ازشون میترسم...چون معمولا جلو اطلاعاتشون کم میارم....
به خاطر اینکه نه تنها راجب تیم خودش بلکه راجب اکثر تیم ها اصلاعات مفیدی داره.....:4:
تنها انتقادی هم که وارد یه چلسی فن با تعصبه:4:
در کل از همه لحاظ عالی و بی نقص....

قربون تو دوست عزیز :8: لطف داری . ( اسمت هم متاسفانه نمیدونم ) دمت گرم اما .

مگه لولو ام :4:

آره والا این تعصب هم بد چیزیه :4: در کل شرمنده کردی :8:

پژمان یکی از کاربرانی است که خیلی خوب کاربران جدید را راهنمایی می کنه ، همینطور به من خیلی تو بخش گیم کمک کرده تا بتونم به این جایگاه برسم ، همینطور خیلی هم خوب کل کل می کنه و روی تیمش تعصب خاصی داره .

هم چنین اخلاق خوبی داره و تا حالا ندیدم با کسی بد رفتار کنه ، به طور کلی می توان گفت که پژمان همه چیزش کامله ، فقط جدیدا کم پیدا شده :4:

جیگرتو داداش :8: لطف داری در مورد تک تک حرفات . آره دیگه کم سعادتم ، ایشالا میام به زودی . تو بیشتر از همه در جریانی که چقدر مشغله داشتم این چند ماه ...

پجمان یکی از آس های انجمنه! یکی از قدیمی های فروم که امار خوبی از خودش تو انجمن به جا گذاشته...یکی از کسانی که در تمامی دورانهایی که انجمن دچار رکودهایی شده اما همیشه حامی و پشتوانه انجمن بوده..انجمن همیشه با داشتن همچین مهره هایی بوده که تا به امروز سرپا مونده....

از دوستان صمیمی بنده هست و به شخصه از تعصبات بیخودیش:4:خوشم میاد...

اما خوب باید سعی کنه کمی مداراتر رفتار کنه...اگه کسی ضد خودش و تیمش نظر داره با امار و ارقام درصدد حالی کردن طرف نباشه..چون دید طرف برای خودش محترمه...

ادم صافیه..کینه ای نیست..اینو تو جریان مدت قبلش با ساسان ثابت کرد...

توانایی های فنی بالایی هم خواهد داشت...میشه واسه اینده فروم و در نبود بزرگان رو امثال پجی حساب باز کرد...

انشالا که همیشه سایه اینجور کاربرای با معرفت بالاسر این فروم باشه...

یه گلگی هم کنم از شایان که جواب نقداشو نداد ..یادم باشه سری چهارم نقد که 2 سال دیگه!! تاپیکشو زدیم نوبته شایان شد این مورد رو بهش گوشزد کنم!

حاجی تو لطف داری ، افتخار دادی مارو نقد کردی :8: مثل فامیلیت ، آقایی ! :4:

دقیقاً داداش من اتفاقاً همیشه اگه توجه کرده باشی توی بحث و کل کل هام سعی میکنم آمار رو بیارم وسط نه که زیر شیکمی حرف بزنم :4: کل کل هام هم جواب همون حرفای زیر شیکمی و بدون دلیل و منطق بعضی ها هست وگرنه چیزی که مشخص باشه نیاز به بحث نداره .

اوه قضیه ساسان ! :4: اگه تو و میر علی نبودین شاید دیگه هیچ وقت به فروم بر نمیگشتم به هیچ وجه و با ساسان هم دیگه قهر بودم . اما تو و میر علی واقعاً در حقم لطف داشتین و با آروم کردنم باعث شدین همه کدورت ها کنار گذاشته بشه و همه چیز مث روز اولش بشه .

حسابی خجالت دادی حاجی :8:

پژمان کسی هست که باعث شد من شوق فعالیت توی انجمن رو پیدا کنم . با نوع حرف زدن ، رفتار و منش خوبی که داشت . ( با توجه به جوی که اون زمان توی انجمن وجود داشت )

رفتار خوبش با کاربرای تازه وارد و حس غیرتی که نسبت به فروم داشته و داره همیشه و همیشه الگوی شخص من بوده تا همین الان .

به خودش هم گفتم ، در واقع هر چیزی که من توی انجمن دارم باعث و بانی اولیه اش پژمانه . :6::8:

حرف های منم همون حرف های بقیه هست . اگه بخوام بگم تکرار همون جملاته .

رفتار خوب پژمان با تازه واردا یکی از حُسن هایی هست که خیلی از ما مدیرهای الان ، هنوز که هنوزه نداریم .

از اون آدماییه که الکی نمیاد درباره هر موضوعی اظهار نظر کنه . این اخلاقش رو خیلی دوست دارم . اطلاعاتش اینقدر کامل هست که توی هر بحثی شرکت میکنه جانب انصاف و منظق رو تا جایی که پای پیتر چک و چلسی وسط نیاد ( :4: ) رعایت میکنه .

کلاس فعالیتش هم که اون بالا بالا هاست :4: تاپیک های اختصاصیش واقعا " اختصاصیه " . فقط کاش . . . :22:

و اما انتقاد . . .

فقط کاش فعالیت واقعیش رو دوباره شروع میکرد . . .

هر چند وقت یه بار یهو دست به کیبورد میشه و فعالیت میکنه ولی دوباره موتورش خاموش میشه . . .

دو سه روز بعد کنکور همچین با شدت فعالیت رو شروع کرد که من و کیوان توی یاهو به هم گفتیم بریم استفاء بدیم :4: ولی بازم ول کرد کار رو . . .

اواسط تیر بود اگه اشتباه نکنم :39: به من گفت از یه شنبه ای که بیاد و سرش خلوت بشه دوباره فعالیتش رو شروع میکنه و با هم میترکونیم انجمن رو :4:

منتها فکر کنم اون شنبه ای که میگفت هنوز نیومده :4::39: نه پژمان ؟! :4:

در کل پژمان جان انتقادی نیست نیست جز این که فعالیتت رو دوباره از نو شروع کن . . . :6:

همین . . . :3::4:
ممنون . . . :8:

دیگه تو زیادی لطف داری ممد جون ، خیلی با مرامی ، شورش رو در اوردی :4: من که خداییش هیچ کاری واسه تو نکردم ، تو هر کاری کردی و به هرجایی رسیدی باعث و بانیش خودت بودی با فعالیت و اخلاق عالیت .

پیتر چک :24:

فعالیت واقعیم ، دادا تو که خوب در جریانی :4: ایشالا بازم میگم از فردا دیگه تابستونم تازه شروع میشه ، ببینم چی میشه .

جالبه ، همه ی امتحانام هم شنبه هستن که هی بگم از شنبه بیکار میشم :24:

میخوامت :8:

پژمان از دوستان قدیمی و البته صمیمی :5: :4:

در کل کارت غیر از مسئله ی فوتبال و چلسی و ... مشکلی پیدا نکردم و نقدی ندارم تا ازت بکنم :8:

اما در مورد فوتبال به نظرم زیاد از حد میخوای چلسی فن بودن خودت رو نشون بدی ... مثلا یک تاپیک بود استعداد های جوان حال حاضر دنیا 10 بازیکن جوانان چلسی رو نوشتی که 1 - 2 شون کلا تونستن به تیم اصلی برسن و برای تیم بازی کنن :4: یا برای برد های کوچیک چلسی مقابل وستهم , ویگان و ... تو کافی شاپ عکس حماسی میزاری از چلسی :4: کلا هر بحثی از فوتبال بشه باید اسم چلسی رو بیاری ؟ :39: :4:

وارد این موضوع نمیشم که چرا اینقدر از چلسی تعریف میکنی چون هم تیم مورد علاقت هست و هم آزادی هر پستی میخوای بدی ولی به نظرم فراتر از حد طبیعی مسائل چلسی رو باز میکنی :4: ولی تعصبت رو در کل دوست دارم :15:

تو بحث و کل کل ها هم یک مشکل داری اونم اینه که در پایان تاپیک یک هندونه تپل میزاری زیر بغل طرف و بحث رو خیلی شیرین جمع میکنی :4: البته از این نظر که این کل کل ها به دشمنی و دعوا ختم نمیشه خیلی خوبه ولی با این کارتا عمل کل کل رو زیر سوال میبری :4: ( مثل اون تاپیک گل های جرارد که با آرمین 2 صفحه تاپیک کل کل کردین که همه گل های جرارد پنالتی و ... بعد آخر کار اومدی میگی جرارد هم گل هاش قشنگه و بازیکن خوبیه و در پایان به پست آرمین تنکس هم میدی و تمام :4: ) هر تاپیک فوتبالی هم باشه باید بیای بگی بهترین لیگ ماله انگلیسه :29: وقتی انقدر واضح و مشخص هست ( از نظر شما البته :4: ) چرا انقدر تکرار میکنی ؟ :39:

در آخر هم باید بگم چرا فعالیت دیگه نمیکنی ؟ گرفتاریت چیه کنکور لامصب هم که دادی رفت ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

فعلا :4: .

رفیق :8:

نه والا من همینی که هستم ، هستم . مثل بعضی ها تظاهر نمیکنم . یادمه دقیقاً تاپیکی رو که میگی ، مال حسین بود فکر کنم اما من توی پستم هم گفتم اینها جوونای آینده دار چلسی هستن و در موردشون توضیح دادم . بازیکنای رزروی ، نگفتم اینا خدا هستن و بهترین ها هستن ، فقط گفتن جوون های آینده دار چلسی و خواستم بقیه رو باهاشون بیشتر آشنا کنم که آینده اسمشون رو بیشتر خواهین شنید ! همین :4:

بازم دیدی دروغ گفتی ؟؟ :13: من از اول تا آخر گفتم الانم میگم ، همیشه هم میگم . جرارد یکی از بهترین هافبک های دنیا و بازیکن محبوب من هست ، خیلی دوستش دارم به خاطر اینکه تیم ملی انگلیس رو دوست دارم و بازیکن محبوب همه انگلیسی ها هست . اما در مقایسه با فرانک لمپارد ، با تمام توانایی هاش ، بازم میگم به اندازه ی فرانک لمپارد عالی و خوب نیست . فرانکی از جرارد بهتره و این رو تمام آمار و ارقام فوتبال میگن . آخر اون تاپیک هم گفتم باشه آرمین جون ، گل های جرارد از لمپارد قشنگ ترن ! من بحث میکردم چون فکر میکردم تو میگی جرارد از لمپارد بهتره ! که دیگه آرمین جواب نداد ! :4: در اصل هندونه رو گذاشتم طوری که به حرف خودم ختم بشه قضیه ! :4: من هیچ جا تکرار نکردم ، به جاش گفتم همیشه :7:

خودت که میدونی فعالیت چرا نمیکنم ؟؟ مشکل تورو دارم منم دیگه :4:

لطف داری جیگر :8: