ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جی بی ال در تلویزیون حضور پیدا خواهد کرد + حضور جریکو در سامر اسلم و ...

Arsal4n
06-11-2012, 09:52 PM
ســـلام

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

اخبار جدید از هال آف فیم تی ان ای

​پس از اینکه استینگ به عنوان اولین اینداکتی هال آف فیم تی ان ای انتخاب شد ، فاش شده که تی ان ای قصد دارد تعداد زیاد تری را برای هال آف فیم انتخاب کند .

این مراسم در پی پی وی The Glory که امسال هست برگزار میشود .

نکته جالب دیگر این است که آدم های زیادی از انتخاب شدن برای هاف آف فیم با خبر نبودند .

حتی خود استینگ یا هالک هوگن از این اتفاق با خبر نبودند !

جی بی ال تائید کرد که در تلویزیون حضور پیدا خواهد کرد !

جی بی ال قهرمان سابق دبلیو دبلیو ای چند وقت قبل در برنامه ای نظراتش را در مورد کمپانی و برنامه کوه نوردیش گفت که صحبت های او را میتوانید در تاپیک سجاد ببینید .

شایعاتی از بازشگت او به شو ها نیز بود و جی بی ال آنها را تائید کرد !

او در صحبت هایی گفت :

" قرار است من کاری در تلویزیون برای کمپانی انجام دهم . ما به توافق رسیدیم "

" اما من نمیدانم چه کار ! حتی خود کمپانی نیز نمیداند من باید چه کار کنم ! "

" وقتی ما پروژه هفت قله را شروع کردیم به من گفتند که وجود تو در تلویزیون خیلی مهم است "

" نمیدانم که نقش من چیست . نمیدانم که در بک استیج هستم یا یک استوری برایم در نظر گرفته اند "

" اما هر چه باشد همیشگی نیست . قرار است من به هفت قله برسم . پس نمیخواهم به مردم بگویم که همیشه در کمپانی خواهم بود . اما من را در تلویزیون خواهید دید "

حضور جریکو در سامر اسلم و راء بعد از آن

گروه Fozzy برنامه هایش را برای اجرا در تابستان اعلام کرد .

Fozzy در بیشتر روز ها برنامه خواهد داشت . اما این بند در روز 19 آگست و 20 آگست برنامه ندارد .

19 آگست روز پی پی وی سامر اسلم است و 20 آگست راء بعد آن .

برای همین شایعات حضور جریکو در سامر اسلم شدت گرفت .

ممنون از توجه شما ...