PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : "اخـتـصــاصـی" » 5 بـازیگری که بـاید اسـکـار مـیبردنـد ولی نـبردنـد ! «

JMJ
06-15-2012, 08:55 PM
"اخـتـصــاصـی" » 5 بـازیگری که بـاید اسـکـار مـیبردنـد ولی نـبردنـد ! «

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

وقتی به اسکار فکر میکنیم ، به بهترین های صنعت فیلمسازی تاریخ فکر میکنیم . به بهترین بازیگر ها، بهترین فیلم ها، بهترین آهنگ ها . خیلی وقت است که اسکار بزرگترین جایزه ی طلای فیلمسازی است و برای 84 سال اسکار به چندین از بزرگترین بازیگران هالیوود داده شده است . اما همچنان، در تاریخ جوایز اسکار، بعضی از برترین و بزرگترین بازیگران هیچ اسکاری دریافت نکردند . این لیستی از 5 تا از بزرگترین آنها ...

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

5. Albert Finney

فايني يکي از بهترين بازيگران هم در تئاتر و هم فيلم است . او جايزه هاي زيادي مانند گلدن گلوب، اِمي، سَگ، جايزه ي تئاتر لارنس اليوير و بسيار جايزه هاي ديگه اي دريافت کرده ولي هيچوقت جايزه ي اسکار را با خود به خانه نبرده، حتي با اينکه 5 بار نامزد دريافت آن شده است . ولي براي فايني احساس بدي نکنيد، او ظاهراً علاقه اي به جوايز بزرگ نداره چون تا حالا هيچوقت در مراسم اسکار حضور پيدا نکرده .

4. Sam Rockwell

نه تنها راکول تا حالا اسکاري نبرده ، بلکه حتي نامزد دريافت اسکار هم نشده . اين بازيگر فوق العاده با اسمش براي خيلي ها آشنا نيست بلکه بازيش در فيلم هايي مانند The Green Miles, Galaxy Quest, Confessions of a Dangerous Mind, Matchstick Men, and The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford و با بازي در اين فيلم ها نگاه منتقد ها را به خودش گرفت . فيلم ماه با بازي راکول که يک فيلم يک نفرست ، لايق دريافت نامزدي اسکار براي راکلول بود .

3. Edward Norton

نورتون قبل از دريافت اولين نامزديش خيلي کار هاي بازيگري معروفي نکرده بود. فيلم Primal Fear در سال 1996 اولين نقش مهم نورتون بود و نورتون براي بازي در آن فيلم نامزد اسکار بهترين بازيگر مکمل مرد شد . دو سال بعد نورتون دومين نقش مهمش را با بازي در فيلم American History X انجام داد و دومين نامزدي اسکارش را بدست آورد ولي باز هم برنده نشد . حال که بيش از يه دهه از زمان گذشته ادوارد نورتون نقش هاي مهم يزادي داشته و از پرطرفدارترين بازيگر هاست ولي هيچ کدوم از آن نقش ها آنقدر بزرگ نبودند که به نورتون نامزدي اسکار بدهند .

2. Tom Cruise

خب شايد فيلم هاي Cocktail, Mission Impossible, Top Gun فيلم هايي نبودند که بدرد اسکار بدست آوردن بودند ولي ليست فيلم هاي با کيفيت کروز تمام نشدنيه . The Color of Money, Rain Man, Born On the Fourth of July از آن فيلم هاست . او بازيگر مورد علاقه ي کارگردان هاست و يکي از پرفروش ترين بازيگر هاي دنياست . او سه نامزدي اسکار داشته ولي هيچکدام را نبرده . همچنان که فيلم هاي ديوانگي وي بيشتر مي شوند و همچنين فروشش باک آفيسش ، شايد کروز دارد بليط طلاييش را از دست مي دهد .

1. Johnny Depp

دپ نقش هاي زيادي انجام داده است . او خيلي کار کرده است که از صحنه ي جوايز کنار بماند ولي در اين چندين سال او نتوانسه کاري بکند که با جوايز مختلف حموم نگيرد . از بازي بزرگش در دزدان دريايي کارائيب تا کنون دپ سه بار نامزد اسکار شده است . يکبار براي يک دزد دريايي بودن ، يک بار براي نويسنده بودن و يک بار براي يک آرايشگر شيطاني بودن . همينطور که نقش هاي مختلف دپ بيشتر و بيشتر مي شوند و همچنين باکس آفيس هايش بيشتر ميشوند ، الان وقتش است که يک اسکار در خانه ي دپ را بزند .

خيلي ها بودند که حقِّ بودن در اين ليست را داشتند ولي نبودند . از جمله :

Peter O’Toole, Cary Grant, Leonardo Dicaprio, James Dean, Paul Giamani, Robert Downey Jr., William H. Macy, John Malkovich, Bill Murray, Marilyn Monroe, Steve Buschemi, Richard Burton, Fred Astaire, Glenn Close, Greta Garbo, Orson Welles, Jeff Daniels

و خيلي هاي ديگه ...

نظر شما چیست ؟ شما فکر میکنید چه کسی که اسکار نبرده است باید میبرد ؟

مترجم : علیرضا نبی الهی
اختصاصی iWE

با تشکر بابت توجه شما ...

amirnba
06-15-2012, 09:15 PM
عالی بود ، علیرضا :دی ، یه سر به اینجا بزنید به نظر شما بدشانس تر از این وجود داره ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

JMJ
06-15-2012, 09:59 PM
عالی بود ، علیرضا :دی ، یه سر به اینجا بزنید به نظر شما بدشانس تر از این وجود داره ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

خفن باهات موافقم :4:

توی اون کسانی هم که گقتم میتونستن در لیست باشن پیتر اوتول رو اول آوردم . آخه 8 تا نامزدی بدون برد ...

lordalireza
06-15-2012, 11:08 PM
بابا نامردا لئوناردو دی کاپریو نیکولاس کیج و ویل اسمیت این همه نامزد شدن ولی نبردن انده نامردیه

JMJ
06-15-2012, 11:41 PM
بابا نامردا لئوناردو دی کاپریو نیکولاس کیج و ویل اسمیت این همه نامزد شدن ولی نبردن انده نامردیه

با شما موافقم مخصوصاً در مورد دیکاپریو ولی نیکولاس کیج برای بازی در فیلم Leaving Las Vegas قبلاً برنده ی اسکار شده است .

bomb5
06-16-2012, 12:19 AM
خوب داداش من نظرم رو کوتاه میدم و در مورد کسانی که شما اصلا ازشون نام نبردید :4:
برد پیت با اینکه کاندید اسکار شد امثال با مانی بال ولی تا حالا این جایزه رو نبرده.
لیام نیسون که بازیگر فوق العاده است.
جیم کری که به نظرم کمدین بسیار عالی است.
آنتونیو باندراس
و از قدیمی ها هم میشه استیو مک کویین رو نام برد!!!

JMJ
06-16-2012, 12:36 AM
خوب داداش من نظرم رو کوتاه میدم و در مورد کسانی که شما اصلا ازشون نام نبردید :4:
برد پیت با اینکه کاندید اسکار شد امثال با مانی بال ولی تا حالا این جایزه رو نبرده.
لیام نیسون که بازیگر فوق العاده است.
جیم کری که به نظرم کمدین بسیار عالی است.
آنتونیو باندراس
و از قدیمی ها هم میشه استیو مک کویین رو نام برد!!!

داداش نام بردن ها کار من نبود من فقط مترجم بودم :4:
برد پیت و جیم کری رو باهات موافقم . جیم کری باید برای The Truman Show نامزد میشد ولی نشد .
ممنون از نظرت .

TORNADO
06-16-2012, 06:44 AM
به نظر جانی دپ یکی از کسایی هست که واقعا حقش حداقل یه اسکاره

علاوه بر سری مجوعه های دزدان دریایی کارایئب فیلمی که بیش از همه منو تحت تاثیر قرار داد فیلم Secret Window بود که نقش نویسنده را داشت که در طول فیلم ،، کش و قوس رسیدن به حقیقت رو اینقدر خوب بازی کرد که لحظه به لحظه بازیش منو جذب کرد.

Olympic Hero
06-16-2012, 04:23 PM
خب من یه نظر کارشناسانه بدم :4: اول از همه ممنون از علیرضا بابت ترجمه زیباش :8:

ببینید اینکه میگید نامردی هست به نظر من حرف بی منطقی هست . شما نباید به این قضیه که کی اسکار نبرده نگاه کنید . بلکه باید به این نگاه کنید که ببینید کی اسکار برده !! برای مثال برد پیت امسال رقابت سر سختی رو برای کسب بهترین داشته . بازیش هم توی مانی بال عالی بوده حرفی توش نیست . اما جین دوژاردین که اسکار برده هم بازیش دست کمی از برد پیت نداشته . پس نمیشه گفت نامردی شده چون بازی جین در فیلم آرتیست واقعا زیبا و هنرمندانه بوده . بازی کردن در یک فیلم بی صدا اون هم در این دور و زمونه کار هر کسی نیست !! یا دوباره در سال 2008 برد پیت به خاطر فیلم بنجامین باتن نامزد شد . بازیش هم عالی بود . ولی شما فقط کافی هست هنرمایی شان پن تو فیلم Milk رو ببینید تا بگید شان پن لیاقت اسکاری رو گرفته داره . پس نمیشه گفت در حق برد پیت نامردی شده .

در مورد جانی دپ . خیلی دوستش دارم ساسی خوب میدونه . این جانی دپ بدشانس هست . تنها بازی های جانی دپ که به نظر لایق اسکار گرفتن بوده بازیش تو سوییتی تاد و Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl بوده . جانی دپ بدشانسی اوورد . اولین بدشانسیش جایی بود که نقش آفرینش توی دزدان دریایی خورد به نقش آفرینی بسیار زیبای شان پن توی Mystic River !! واقعا اگه بازی شان پن رو توی Mystic River رو دیده باشید به این نکته رسیدید که اسکار حقش بوده . بدشانسی دومش 4 سال بعد یعنی سال 2007 بود .جایی که نقش آفرینیش توی سوییتی تاد خورد به هنر نمایی فوق العاده دنیل دی لوییس تو فیلم There Will Be Blood !! بازی ای که لوییس تو این فیلم کرد بدون شک حقش اسکار بوده . پس نمیشه گفت جانی دپ در حقش نامردی شده . بلکه باید بگیم دپ بد شانس بوده که گیر بد حریف هایی افتاده !!

لئوناردو دی کاپریو 2 بار نامزد دریافت اسکار شده . یه بار به خاطر فیلم The Aviator یک بار هم به خاطر فیلم Blood Diamond . بازیش در آویاتور به نظر من اصلا مستحق اسکار نبوده . چون اون سال جیمی فاکس یک بازی بی نظیر در فیلم Rey انجام داده بود و مستحق اسکار بود . اما بازیش در Blood Diamond واقعا عالی بوده . خیلی ها اون سال اسکار رو حق لئوناردو می دونستند ولی آخر تو یک رقابت شدید اسکار رو به فورست ویتیکر باخت !! دلیل اصلیش هم میشه گفت بازی 2 نفر نبود . بلکه بیشتر به فیلم ها ربط داشت . فیلمی که فورست توش بازی کرده بود یک فیلم خاص بود و اسکار هم به نظر من به همین دلیل اسکار رو به فورست داد . چون از لحاظ بازی به نظر من هر دو بازیگر در یک سطح بودن .

بزرگ ترین نامردی اسکار می دونید کجا بود ؟ جایی بود که به جک نیکلسون به خاطر بازی خارق العادش تو فیلم The Shining اسکار نداد !! بازی ای که از نظر خیلی ها بهترین بازی ممکن رو ارائه داد بود نیکلسون ولی اسکاری بهش ندادن . نامردی به چیزی مثل این میگن . یا اینکه به خاطر بازی تام هنکس در فیلم فورست گامپ بهش اسکار نمیدادن . این می شد نامردی :4:

Holy Diver
06-16-2012, 04:33 PM
یا اینکه به خاطر بازی تام هنکس در فیلم فورست گامپ بهش اسکار نمیدادن . این می شد نامردی :4:
با تشکر از علیرضا.
نامردی سر همون اسکار دادن به تام هنکس و فورست گامپ هست.:4: اون سال اصلا اسکار حق فورست گامپ نبود.هم شاوشانک ردمپشن و هم Pulp Fiction به نظر من لیاقت بیشتری برای بردن اسکار داشتن.
البته شما صاحب نظرید :4:

Olympic Hero
06-16-2012, 04:54 PM
علی اون سال سالی بود کاملا استثنا !! 3 تا فیلم شاخ با بازی هاش شاخ تر خورده بودن به تور هم . اما به نظر من بازی تام هنکس کمی بیشتر به بازی مورگان فیری من و جان تراولتا می چربید !! نگاه کن بعضی کاراکتر ها هستن که در تاریخ سینما تک هستن . یعنی اصلا و ابدا نمیشه کسی رو باهاش مقایسه کرد . مثل شخصیت پدرخوانده که مارلون براندو بازی کرده و اصلا نمیشه کسی رو باهاش مقایسه کرد !! الان از نظر من هم هیچ کاراکتر و هیچ شخصیتی رو نمیشه با " فورست گامپِ " تام هنکس مقایسه کرد . فورست گامپ به نظر من به همراه شخصیت ریموند بابیت با بازی داستین هافمن تو فیلم مرد بارانی بهترین شخصیت های عقب مانده تاریخ سینما هستن که فورست به دلیل خاص بودنش بیشتر تو ذهن ها مونده !! دلیل اون یه ذره چربیدن تام هنکس هم به فیری من و تراولتا به نظر همین خاص بودن کاراکتر فورست گامپ بود که هر کسی نمی تونست مثل تام هنکس اون خاص بودن رو نشون بده . اینکه بگیم اسکار گرفتن تام هنکس نامردی هست واقعا حرف عجیبی میشه علی جون :4:

علی بگم من الان چارچوب حرف زدنم در مورد اسکار بازیگری هست نه فیلم :4: اشتباه نکنی یه وقت :4:

JMJ
06-16-2012, 09:03 PM
با تشکر از حسین بابت نظر کارشناسانه و توضیحات کاملی که داد :4:

خب اول نظر خودمو بگم . به نظر من رایان گاسلینگ باید یه اسکار ببره . درسته که بازیگر مورد علاقمه و میشه گفت به خاطر علاقه دارم این حرفو میزنم ولی شما وقتی خودتون بازی هاش رو ببینید به حرف من پی می برید . یعنی واقعاً طوری بازی میکنه که شما فکر میکنید این رایان گاسلینگ نیست ، بلکه همون شخصیت داستانه ! رایان یه بار نامزد اسکار شده برای بازی در نقش یک معلم دبیرستان معتاد به مواد مخدر در فیلم Half Nelson (که پیشنهاد میدم این فیلمو حتماً ببینید) ولی اسکار رو به فارست ویتکر باخت . همونطور که حسین گفت فارست نقشش عالی بود و بردن اسکار حقش برد . میریم به یه سال بعد یعنی سال 2007 ، بازی کردن رایان در نقش یک پسر ساده که کمی هم عقب مونده ی ذهنی هست ولی کاملاً همه چی رو حس میکنه و عادی رفتار میکنه ولی خیلی ساده و خجالتی هست و همچنین در حرف زدن و بودن کنار زن ها مشکل داره در فیلن فوق العاده ی Lars & The Real Girl . یعنی واقعاً بازی رایان در این فیلم اشک منو در آورد . طوری بازی میکرد انگار همون پسر بود ، انگار زندگی خودش واقعاً اینطوریه . فکر کنم در اسکار سال 2008 شان پن برد . من هنوز فیلم Milk رو ندیدم بنابراین نمیتونم قضاوت کنم که حقش بوده یا نه ولی چیزی که منو عذاب میده اینه که رایان حتی نامزد اسکار هم نشد . حالا حرف از بردن نزنیم ولی واقعاً نامزد شدن حقش بود . میریم به سال 2010 ، بهترین فیلمی که تا حالا دیدم یعنی Blue Valentine . فیلمی رمانتیک دراما با بازی فوق العاده ی رایان گاسلینگ و میشل ویلیامز . این فیلم از برترین فیلم های سال 2010 از نظر منتقدان بود . بیشتر منتقدانی که این فیلم رو نقد کردند گفتند که اگر عدالت اجرا بشه رایان گاسلینگ و میشل ویلیامز هر دو نامزد اسکار میشوند برای بازی در این فیلم . میشل ویلیامز شد ، ولی رایان دوباره نامزد اسکار نشد . درسته که میشل هم از بازیگران مورد علاقه ی منه ولی رایان هم باید نامزد میشد . شما فیلم بلو ولنتاین رو نگاه بکنید ، خودتون میفهمید چی میگم . بازی این دو واقعاً فوق العاده بود .

این قسمت دارای اسپویل داستانی است » حالا میرم سر اون بحث سال 1994 . یعنی واقعاً میشه گفت که این سال بهترین سال سینما بود . فیلم های فوق العاده زیبا از جمله Forrest Gump, The Shawshank Redemption, Pulp Fiction, Leon, ... همه در این سال اکران شدند . من در بین این چهار فیلم اول شاوشنک رو دیدم . وقتی به اون صحنه ی اصلی فیلم یعنی وقتی که اندی پوسترو پایین میکشه و تونلش رو نشون میده ، وقتی اون صحنه رو دیدم گفتم این فیلم واقعاً حقشه که در IMDb اول باشه . ولی وقتی فارست گامپ رو دیدم نظرم عوض شد . یعنی من از همه ی صحنه های فارست گامپ لذت بردم . اینکه فارست چطوری در اتفاق های مهم جهان حضور داشته واقعاً جالب بود . اینکه چطوری در قسمت های مختلف زندگیش با اینکه یه جور عقب مونده بوده موفق شده و چطوری هر چند سال یه دفعه با جینی ملاقات می کرد . از یه تیکه ی فارست گامپ که خوشم اومد این بود که از ویتنام برگشته بود بعد یه یارو داشت درباره ی آمریکا حرف میزد بعدش از فارست خواستن که بیاد حرف بزنه فارست میخواست درباره ی پسره حرف بزنه میگفت : F-Word This, F-Word That :24: خلاصه اینکه جایزه های اسکاری که به فارست گامپ و تام هنکس دادن حقشون بود .

ممنون از همه ی دوستان .

TORNADO
06-17-2012, 10:21 AM
بازی مت دیمون در فیلم Good will hunting به نظرم از بهترین بازی هاش بود که حتی نامزد اسکار هم شد. اغلب فیلم هایی که بازی کرده بازی های باکیفتی از خودش نشون داده . به خصوص سه گانه بورن :8:
اما دیکاپریو بازی در فیلم Basketball Diaries و هم چنین فیلم The Aviator که واقعا به نظرم اوج کار دیکاپریو بود . به خصوص سکانس که در دستشویی به خاطر بیماری روانی که داشت از دست زدن به دستگیره میترسید. نشان دادن حالت های عصبی یه بیمار روانی کاری بود که دیکاپریو به بهترین نحو ممکن انجام داد
فیلم The Departed که اقتباس از فیلم هنگ کنکی بود من هر دو تاشو دیده بودم . اولش که هنوز فیلم مارتین اسکورسیزی ندیده بودم خیلی از اون فیلم هنگ کنگی با اون روحیه خاصه شرقی خوشم اومده بود به خصوص سکانس پشت بام اما وقتی این فیلم رو با بازی دیکاپریو و مت دیمون و همینطور جک نیکلسون دیدم واقعا بازی هر سه شون استثانایی و عالی بود .
فیلم الماس خونین دیکاپریو هم باز ی خوب اون رو شاهد بودیم و دوباره شاهد درخشش بودیم .

از جک تایتانیــک بگیر تا دارو دسته نیویورکی از کاراگاه جزیره شاتر تا فیلم تخیلی و زیبا Inception بازی های که درسته کم بیش فراز و فرود داشته اما همیشه به چشم میومده و نگرفتن اسکار هیچ چیزی از ارزش های این بازیگر بزرگ کم نمی کنه .