PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبتهاي جديد اي جي براي پيش نمايش نو وي اوت 2012

S.H.A.Y.A.N
06-16-2012, 05:45 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

ديواي كمپاني Wwe , اي جي لي , اخيرا مصاحبه اي براي پيشنمايش پي پي وي نو وي اوت 2012 با NorthJersey.com انجام داده كه هايلايت هايي از اون رو در زير مشاهده ميكنيد :

در مورد كار كردن با كين , دنيل برايان و سي ام پانك در نو وي اوت :

اين براي من خيلي عجيبه . من احساس ميكنم همه چيز براي يك دليل اتفاق ميفته و همه چيز اطراف يك نقطه از دايره ميچرخه .

در مورد هدفش در Wrestlemania 29 :

خواسته ابتدايي و ساده شما اينه كه در ويدئوگيم ها باشين و اكشن فيگور داشته باشيد . بنابراين اين دو چيزي هست كه من يك روز منتظر اونا هستم . اما هدف نهايي براي يك زن در اين صخنعت و حرفه قهرماني است .

در مورد بيرون امدن خانواده اش از لحظات سخت زندگي و تصميم اون براي رستلر شدن در سن 12 سالگي :

من يكسري شغل پاره وقت داشتم . من يك سرايدار در مهد كودك بودم . همچنين صندوقدار نيز بودم . و من اونا رو فقط براي حمايت از خانوادم انجام دادم . اما من پول بيشتري براي مدرسه كشتي ميخواستم .

من ميدونم مثل هيچكس ديگه نبودم چون راه قديمي مردم ديگه رو نميرفتم . من نياز به يادگيري مهارت هام داشتم و به خودم گفتم كه هيچ چيز مهم تر از اين وجود نداره .

همچنين اي جي گفت كه براي رستلر شدن از ديواهايي مثل تريش استراتوس , ليتا , مولي هولي و استفاني مكمن الهام گرفته است .

باتشكر .
فعلا ...

bomb5
06-16-2012, 06:16 PM
آخرش آخر مایه خالی بود :4: از استفانی الهام گرفته :4: