Enliven
06-18-2012, 12:28 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
مصاحبه جدید کوین نش :
کوین نش استار دبلیو دبلیو ای که مدتهاست از شوها دور است طی مصاحبه ای جدید سخنان
جالبی را درباره علت بازگشتش و حوادثی که در داخل کمپانی برایش رخ داد مطرح کرد که توجه
شما رو به مهمترین حرفهاش جلب میکنم.
ایده بازگشت به دبلیو دبلیو ای چطور بود؟
" من در واقع در راه خودم برای جمع آوری با یه دسته دلقک بودم که سه چهار روز قبل از بازگشتم
اونا به من زنگ زدن و گفتن هی میخوای که توی سامراسلم برگردی و کاری کنی که پانک تایتلش
رو به دل ریو ببازه؟ منم گفتم البته ، چرا که نه. "
نظر کوین نش درباره سی ام پانک :
" بنظر من اون بچه (سی ام پانک) استعداد خیلی خوبی داره و من از تماشای اون در رینگ لذت
میبرم. صدرصد اون میتونه یک بازی خوب با من داشته باشه. من به یه نفر با قابلیت های اون
نیاز دارم تا یک بازی درخشان داشته باشم. "
نظر نش درباره آخرین بازی اش در دبلیو دبلیو ای :
" بنظر من ، من فکر میکنم که بازیم با پائول (تریپل اچ) آخرین بازیم نبود. من فکرمیکنم که لیافت
اینو دارم که یک بازی دیگه داشته باشم و اگه این امکان فراهم بشه میخوام که با خوشحالی اونو
انجام بدم. من در حال حاضر چند فیلم جدید دارم که به زودی قراره اکران بشن. من لذت میبرم
که در هند کار کنم. "
تفاوت میان قرارداد لجند دبلیو دبلیو ای و تی ان ای :
" پول. در دنیای رستلینگ حرف اول رو پول میزنه. تمام چیزهای منو شما میتونید با 20 میلیون
دلار برای 10 روز بدست بیارید. ولی شما نام من و برند من رو فقط با 20 میلیون بدست میارید
که ارزش اینها بیشتره. بهرحال من یا در رینگ هستم یا نیستم. "
شایعه هال آف فیم شدنش :
نش همچنین درباره شایعات هال آف فیم شدنش نیز گفت : " اینها همه شایعاتیه که در توئیتر
مطرح میشه. رندی سویج ، ریک رود و خیلی های دیگه هنوز هال آف فیم نشدن و من نمیخوام
که خیلی راحت و قبل از اونا هال آف فیم بشم.
مصاحبه جدید کوین نش :
کوین نش استار دبلیو دبلیو ای که مدتهاست از شوها دور است طی مصاحبه ای جدید سخنان
جالبی را درباره علت بازگشتش و حوادثی که در داخل کمپانی برایش رخ داد مطرح کرد که توجه
شما رو به مهمترین حرفهاش جلب میکنم.
ایده بازگشت به دبلیو دبلیو ای چطور بود؟
" من در واقع در راه خودم برای جمع آوری با یه دسته دلقک بودم که سه چهار روز قبل از بازگشتم
اونا به من زنگ زدن و گفتن هی میخوای که توی سامراسلم برگردی و کاری کنی که پانک تایتلش
رو به دل ریو ببازه؟ منم گفتم البته ، چرا که نه. "
نظر کوین نش درباره سی ام پانک :
" بنظر من اون بچه (سی ام پانک) استعداد خیلی خوبی داره و من از تماشای اون در رینگ لذت
میبرم. صدرصد اون میتونه یک بازی خوب با من داشته باشه. من به یه نفر با قابلیت های اون
نیاز دارم تا یک بازی درخشان داشته باشم. "
نظر نش درباره آخرین بازی اش در دبلیو دبلیو ای :
" بنظر من ، من فکر میکنم که بازیم با پائول (تریپل اچ) آخرین بازیم نبود. من فکرمیکنم که لیافت
اینو دارم که یک بازی دیگه داشته باشم و اگه این امکان فراهم بشه میخوام که با خوشحالی اونو
انجام بدم. من در حال حاضر چند فیلم جدید دارم که به زودی قراره اکران بشن. من لذت میبرم
که در هند کار کنم. "
تفاوت میان قرارداد لجند دبلیو دبلیو ای و تی ان ای :
" پول. در دنیای رستلینگ حرف اول رو پول میزنه. تمام چیزهای منو شما میتونید با 20 میلیون
دلار برای 10 روز بدست بیارید. ولی شما نام من و برند من رو فقط با 20 میلیون بدست میارید
که ارزش اینها بیشتره. بهرحال من یا در رینگ هستم یا نیستم. "
شایعه هال آف فیم شدنش :
نش همچنین درباره شایعات هال آف فیم شدنش نیز گفت : " اینها همه شایعاتیه که در توئیتر
مطرح میشه. رندی سویج ، ریک رود و خیلی های دیگه هنوز هال آف فیم نشدن و من نمیخوام
که خیلی راحت و قبل از اونا هال آف فیم بشم.