PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Euro 2012 »» نـقد و بـررسی بازی های یک چـهارم نـهایی | Predictions for Euro Quarterfinals

Arsal4n
06-20-2012, 10:08 PM
«« بــه نــام خــدا »»

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

بالاخره مرحله گروهی یورو 2012 به اتمام رسید . در این مرحله اتفاق های جالب زیاد افتاد .
تیم های قدرتمندی مانند هلند بالا نیامدند ، دو میزبان از رقابت ها به کنار رفتند ، تیم هایی که کسی فکرش را نمیکرد بالا آمدند و ...
اما رقابت ها تمام نشده . تازه به مرحله جدیدی از این رقابت ها رسیدیم . مرحله یک چهارم نهایی .
هیجان ها ، حساسیت ها و جذابیت ها بیشتر ، تیم ها کمتر و جدال ها سخت تر شده .
تیم هایی مانند اسپانیا ، آلمان ، انگلیس ، پرتغال ، ایتالیا و فرانسه همچنان مدعی هستند .
در این تاپیک ما برنامه کامل مسابقات و هر مسابقه را بررسی میکنیم .

Match Schedule

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

پنج شنبه :

Czech Republic vs. Portugal

جمعه :

Germany vs. Greece

شنبه :

Spain vs. France

یک شنبه :

England vs. Italy

Predictions

Czech Republic vs. Portugal

حالا که توماس روسیشکی به احتمال زیاد نمیتواند به بازی با پرتغال برسد ، برد جمهوری چک تقریبا غیر ممکن شده !
آن هم برد در مقابل این پرتغال . پرتغالی که خیلی خوب دارد کار میکند .
قبل از هر چیز مهار کردن کریستیانو رونالدو و نانی خیلی سخت است .
کریستیانو رونالدو که در بازی با هلند باری دیگر قدرتش را به رخ کشید .
نانی هم که در تمام بازی های پرتغال درخشیده و آماده است .
پرتغال در ناحیه هافبک یا دفاع نیز قدرتمند است و حتی اگر روسیشکی هم بازی کند احتمال برد آنها بیشتر است .
مثلا در بازی با روسیه . روسیه در ضد حملات تانست چک را نابود کند ! پرتغال بازیکنان خطرناک تری هم دارد .
اگر چک تمام سعی خودش را نکند و پرتغال خوب بازی کند ، ممکن است بازی یک طرفه ای را ببینیم .

Prediction: Portugal wins

Germany vs. Greece

یونان بد شانس !
یونان توانست در آخرین بازی گروه A روسیه را شکست دهد و به عنوان تیم دوم به مرحله بعد صعود کند .
اما آنها در مقابل بهترین تیم این تورنومنت تا به اینجا قرار گرفتند . آلمان .
آلمان هر سه بازی گروهش را برد و با 9 امتیاز به مرحله بعد صعود کرد .
این کار به کنار . آنها تیم های پرتغال ، دانمارک و هلند را شکست دادند .
در سه بازی انجام شده آلمان 5 گل زده و تنها 2 گل دریافت کرده .
شانس یونان خیــلی کم است . شاید آنها بتوانند در ضد حمله یا ضربه آزادی به گل برسند .
اما این تیم آلمان انقدر مرتب است که احتمال این اتفاق هم کم است !
باید منتظر کنترل بازی توسط جرمن ها باشیم .

Prediction: Germany wins

Spain vs. France

فرانسه در بازی آخرش 2-0 از سوئد حذف شده باخت !
برای همین یک ذره اعتماد به نفس آنها کم شده .
اگر اوکراین انگلیس را برده بود ( آنها موقعیت های زیادی برای این کار داشتند ) فرانسه الان حذف شده بود .
اما انگلیس کمک بزرگی به فرانسه کرد و اوکراین را شکست داد .
البته ... تیم فرانسه الان باید با قهرمان این رقابت ها یعنی اسپانیا بازی کند .
اسپانیا دو بازی آخر این دو تیم را برده و الان هم مطمئنا تیم قویتری است .
فرانسه بازیکنان قدرتمندی دارد اما بازیکنان تکنیکی اسپانیا از بازیکن های فرانسه قوی تر اند .
به نظر من بازی نزدیکی را خواهیم دید اما مالکیت توپ اسپانیا به آنها کمک خواهد کرد و فرانسه را شکست خواهد داد .

Prediction: Spain wins

England vs. Italy

به نظر من این نزدیک ترین بازی یک چهارم نهایی است .
انگلیس خیــلی بهتر از انتظارات طرفدارانش بازی کرده امسال .
آنها در گروه D با هفت امتیاز اول شدند . آنها تیم های سوئد و اوکراین را شکست دادند و با فرانسه مساوی کردند .
با توجه به اینکه انگلیس بعضی از بازیکنانش مصدوم است ، بازیکنان جوانش عالی کار کرده اند .
دنی ولبک ، تئو ولکات و حالا وین رونی . این ها تا حالا عالی کار کردند .
به نظر من ولکات باید به جای جیمز میلنر فیکس باشد . استعداد های او خیلی بیشتر است .
اما ایتالیا هم بد نبوده و عملکرد او نیز خوب بوده .
بالوتلی بعد از بازی با اسپانیا بهتر شد و کاسانو و دی ناتاله هم خیلی خوب کار کردند .
با وجود پیرلو و د روسی ( اگر مانند بازی با اسپانیا 3 دفاعه باشد ایتالیا ) هافبک های ایتالیا هم قدرت زیادی دارند .
این بازی میتواند قشنگ ترین و حساس ترین بازی باشد .
هر دو تیم عالی کار کردند و تاکتیک شبیه هم دارند .
در این بازی هر تیمی که از موقعیت هایش بهتر استفاده کند برنده است . که در این کار انگلیس موفق تر است .

Prediction: England wins

خب دوستان مطمئنا نظرات ما یکسان نیست .
پس منتظر نظر هایتان با دلیل هستم .

اختصاصی از iWE

Arsal4n
06-20-2012, 10:12 PM
دوستان نظر سنجی اضافه شد . شما بایستی به 4 تیم رای بدهید .

ممنون ...

AƦAƾH
06-20-2012, 10:23 PM
با تشكر از ارسلان بابت تايپيك
من به پرتغال،آلمان،اسپانيا و انگليس راي دادم.
دليلش هم مشخصه اين تيما از حريف هاشون قويترن ! فقط بين انگليس ايتاليا يكم سخت بود!

rahman24
06-20-2012, 10:34 PM
انگلیس اندازه این حرفا نیست که بتونه ایتالیا رو ببره.

نیمه نهایی . آلمان در مقابل ایتالیا . اسپانیا در مقابل پرتغال.

Blood Raven
06-20-2012, 10:44 PM
ایتالیا با تمام قواش هم نمی تونه بیاد انگلیس رو ببره ، چه برسه به این که Chelilini تو این بازی نیست ، مطمئن باشید انگلیس ، ایتالیا را شکست می ده .

Sgt.Wollek
06-20-2012, 10:49 PM
به نظر من اسپانیا و چک و آلمان و ایتالیا میان بالا
فکر نمیکنم انگلیس بتونه از پس ایتالیا بر بیاد

تا به اینجا همه گفتن پرتغال ولی من میگم چک میبره :15::4:

Blood Raven
06-20-2012, 10:52 PM
عبدی ، ایتالیا با زور تونست ایرلند رو ببره ، حالا اونوقت بیاد مقابل انگلیس پیروز بشه ! ، حتی نباید زیاد از صعود آلمان مطمئن بود ، چون یونان هم خیلی خوب دفاع می کنه و ضد حملات خوبی می زنه ، همون کاری که با روسیه کرد را ممکن است با آلمان بکنه .

Ghost OF Sparta
06-20-2012, 11:21 PM
عزیزان انگلیسی بدونن سنگربان ایتالیا جی.جی.بوفونه:8: نه پیاتوف که بتونن بهش گل بزنن

Blood Raven
06-20-2012, 11:24 PM
هر کی می خواد باشه ، ولی ما وین رونی رو تو خطِ حمله داریم و این هم بدونید که شما Chelilini را ندارید ولی ما John Terry رو داریم :8:

Ghost OF Sparta
06-20-2012, 11:32 PM
اولا کدووم شما:7:من هنئز از باخت تو نیمه نهایی2206 دارم می سوزم:20:بعدشم رونی اگه عرضه داشت به جو هارت:31: گل میزد .به جو هارت و من سیتی گل نزنی بیای به بوفون گل بزنی:13:نکته آخرم انگلیس یا ایتالیا هر کدوم بیان میبریمشون:19:

Blood Raven
06-20-2012, 11:35 PM
شاید به جو هارت گل نزده باشه ، ولی به خیلی از دروازه بان های دیگه گل زده ، به عنوان مثـال ، سوپـر گلی که منچستر سیتی را زد ، برو ببین ، دیگه نمی گی که رونی بی عرضه است .

rahman24
06-21-2012, 12:00 AM
ایتالیا همیشه ضعیف شروع میکنه ولی بعدش میترکونه.
انگلیس به لطف داور و با بد بختی اکراین رو برد.
یکشنبه همینجا منتظر طرفداران انگلیسم بیان ببینم بازم ادعا دارن؟؟؟

انگلیس تنها تیمیه که نتونسته این جام رو بگیره.

آخرین افتخار انگلیس چهارم شدن تو سال 1990 ایتالیاس.

Ghost OF Sparta
06-21-2012, 09:43 AM
شاید به جو هارت گل نزده باشه ، ولی به خیلی از دروازه بان های دیگه گل زده ، به عنوان مثـال ، سوپـر گلی که منچستر سیتی را زد ، برو ببین ، دیگه نمی گی که رونی بی عرضه است .
دیدم قبول دارم به خود جو هارتم اون گل رو زد.ولی تو بازی با اوکراین هبچ کاری نکرد جز مرده خوری.حرف من اینه که انگلیس که با گل شانسی والکات و مرده خوری وین رونی به اینجا رسیده.و با شانس و مرده خوری نمیشه ایتالیا رو برد.چون نه دروازه بانش سوتی می ده نه مهاجماش کم دقتن.

SASAN
06-21-2012, 10:05 AM
ایتالیا همیشه ضعیف شروع میکنه ولی بعدش میترکونه.
انگلیس به لطف داور و با بد بختی اکراین رو برد.
یکشنبه همینجا منتظر طرفداران انگلیسم بیان ببینم بازم ادعا دارن؟؟؟

انگلیس تنها تیمیه که نتونسته این جام رو بگیره.

آخرین افتخار انگلیس چهارم شدن تو سال 1990 ایتالیاس.

خوابی شما هنوز مثل اینکه نه ؟

بهتره بری بازی رو مرور کنی قبل از گل اوکراین افساید اتفاق افتاده بود .

بعد از بازی هم در خدمت همگان هستیم تا ببینیم کدوم تیم صعود میکنه .

فعلا ...

amirnba
06-21-2012, 11:29 AM
عبدی ، ایتالیا با زور تونست ایرلند رو ببره ، حالا اونوقت بیاد مقابل انگلیس پیروز بشه ! ، حتی نباید زیاد از صعود آلمان مطمئن بود ، چون یونان هم خیلی خوب دفاع می کنه و ضد حملات خوبی می زنه ، همون کاری که با روسیه کرد را ممکن است با آلمان بکنه .

ایتالیا به زور برد اونوقت انگلیس 4 تا 4تا به حریفاش زد :137: اصلا انگلیس قهرمان :137:

bomb5
06-21-2012, 11:59 AM
دیدم قبول دارم به خود جو هارتم اون گل رو زد.ولی تو بازی با اوکراین هبچ کاری نکرد جز مرده خوری.حرف من اینه که انگلیس که با گل شانسی والکات و مرده خوری وین رونی به اینجا رسیده.و با شانس و مرده خوری نمیشه ایتالیا رو برد.چون نه دروازه بانش سوتی می ده نه مهاجماش کم دقتن.
داداش وظیفه مهاجم اینکه گل بزنه حالا با مرده خوری یا ...! فن نیستر روی اکثر گل هاش رو نزدیک 6 قدم دروازه حریف زده و کسی ازش ایراد نمیگیرفت. شانس دو تیم برابره.

MAMAD
06-21-2012, 12:07 PM

مرده خوری یعنی تمام تیمهای جهان بگردی مرده خور تر از المان مگه پیدا میشه؟؟ بازی اول با پرتقال دیدی؟؟یه حمله درست حسابی کردین؟ چه جوری گل زدیدید؟ سانت کردیدید گرفت به ارنج بازیکن ما توپ بلند شد اومد رو سر گمز مرده خور تر از المان تیمی رو دستش نیست ..این خوبه که ادم از کوچکترین موقعیت گل بسازه اما مرده خوری لقب تیم شماست

Ghost OF Sparta
06-21-2012, 12:15 PM
مرده خوری یعنی تمام تیمهای جهان بگردی مرده خور تر از المان مگه پیدا میشه؟؟ بازی اول با پرتقال دیدی؟؟یه حمله درست حسابی کردین؟ چه جوری گل زدیدید؟ سانت کردیدید گرفت به ارنج بازیکن ما توپ بلند شد اومد رو سر گمز مرده خور تر از المان تیمی رو دستش نیست ..این خوبه که ادم از کوچکترین موقعیت گل بسازه اما مرده خوری لقب تیم شماست

آره.پرتغال :4:باز ما فقط یه گل مرده خوری زدیم.رونالدو که همیشه باید تک به تک براش درست کنی بعد در مرحله ی دوم دست به دعا برداشت که گلش کنه:19:

HesaM
06-21-2012, 04:51 PM
امیدوارم چک بتونه بیاد بالا ، ایتالیا هم شک ندارم انگلیس رو میبره .

زنده باد جی جی بوفون کبیر

bomb5
06-21-2012, 04:53 PM
من فکر میکنم انگستان عین چلسی که هیشکی فکر نمی کرد به فینال برسه تا فینال بره و قهرمان بشه:4:

Holy Diver
06-21-2012, 04:55 PM
یعنی انقد کار انگلیس درسته که انقد دشمن تو انجمن داره دیگه :24:
خودتون خوب میدونید که عددی نیستید که میاین اینطوری بحث راه میندازید.

rahman24
06-21-2012, 05:09 PM

اولین و آخرین قهرمانی بین المللی انگلیس زمان کودکی پدر آقا محمد خان قاجار بدست اومده.
اگه خوابت گرفت شک نکن . حتما بخواب.
انگلستان فقط واسه ضایع شدن ساخته شده.

Arsal4n
06-21-2012, 05:11 PM
عزیزان میدونم دارید بحث میکنید ولی باید ادب رو رعایت کنید .

اگر ببینم به کسی توهین شود حتما گزارش میدم تا با اون کاربر برخورد شه .

پس رعایت کنید .

rahman24
06-21-2012, 05:12 PM
من فکر میکنم انگستان عین چلسی که هیشکی فکر نمی کرد به فینال برسه تا فینال بره و قهرمان بشه:4:

اون مربیش ایتالیایی بود.

Ghost OF Sparta
06-21-2012, 05:18 PM
جلو انگلیس:31:عددی نیستیم:13:!!!!!حالا جلو هیچ تیمی ام نه جلو انگلیس!!فحش بد تر نبود به ما بدی؟!!!همین بس که پرتغال به اون لهیش میبرتتون!ما بزرگا به خودمون زحمت نمی دیم!!!!

Holy Diver
06-21-2012, 05:33 PM
اون مربیش ایتالیایی بود.
روبرتو دی متئو سوییسی بود ته ایتالیایی.
من دارم عکس العمل دوستان رو به برد انگلیس تجسم میکنم. احتمالا عکس العملی شبیه قهرمانی چلسی باشه.

Ħ д † ε Ð
06-21-2012, 06:34 PM

چیزی که مشخص و واضح بود تا دقیقه هفتاد که گل آلمان زده شد آلمان برتری محسوس داشت و اگه اون گل زده نمیشد تا آخر بازی این حملات ادامه پیدا میکرد.
بعد از گل هم طبیعتا پرتغال باید حمله میکرد چون شکست در بازی اول کار پرتغال رو میتونست به حذف از رقابت ها بکشونه.
پرتغال توی 20 دقیقه آخر هم کلا چند دفعه صاحب توپ شد و دو تا موقعیت خوب ساخت که باز هم آلمان در فاز دروازه بان عالی بود وگرنه فشار خیلی خاصی از پرتغال ندیدیم.

مرده خور هم به تیمی میگن که از اول بازی تا آخر دفاع کنه و تک موقعیتش رو گل کنه ولی آلمان اصلا اینطور نبود تا زدن گل اولش بازی کامل دستش بود و بعد از زدن گل به علت طبیعت فوتبال و حساسیت جام عقب نشینی کرد وگرنه پرتغال بازنده همیشگی جلوی آلمان بوده و اگه این بازی توی مرحله حذفی بود مثل دو تورنمنت قبلی دوباره آبروی پرتغال میرفت و سه چارتایی میشد.

rahman24
06-21-2012, 08:56 PM
روبرتو دی متئو سوییسی بود ته ایتالیایی.
من دارم عکس العمل دوستان رو به برد انگلیس تجسم میکنم. احتمالا عکس العملی شبیه قهرمانی چلسی باشه.

جای دیگه نگو

سوئیس؟؟؟؟

این لینکارو ببین.

Holy Diver
06-21-2012, 10:42 PM
Schaffhausen (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>), Switzerland

(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

rahman24
06-22-2012, 12:00 AM
Schaffhausen (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>), Switzerland

(<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

کاری نداریم کجا بدنیا اومده. الان اهل کجاست؟ تو چه تیم ملی بازی کرده؟

نمونه بسیار هست . زیدان الجزایری بود ولی برای فرانسه بازی کرد . همه جا هم میگن فرانسوی بوده. بالوتلی ایتالیایی نیست اما ایتالیا بزرگ شده. و ایتالیایی محسوب میشه. مهمت شول ترکیه ای بود ولی واسه ژرمن ها بازی کرد.