PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رســوایی بعدی سینـا | حضور اسکات استاینر در 1000 مین اپیزود راء و .....

Scofield
06-22-2012, 02:19 PM
رســوای جدید سینــا

جــان سینــا استار حال حاضر کمپانی دبلیو دبلیو ای که به تازگی از همسر خــود جدا شده است رســوایی جدیدی به بــار آورده است . گفته می شود او با دو زن روابط

نا مشروع برقرار کرده است که سوژه خبری این چند روز شده است . عکس سینا با دو زن :

عکس (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

ســری جدید ان اکـس تی

شــوء ان اکس تی که حدود چند هفته پیش سیزن 5 آن بــه پایان رسید . در این هفتــه دوبــاره شروع به کار می کند و سیزن 6 خود را شروع میکند .

این سیزن قرار است که امشب برگزار شود . این سیزن در کشور کانادا برگزار خواهد شد . مسابقات مشخص شده برای اولین شوء ان اکس تی ( سیزن 6 ) :

Bo Dallas vs. Rick Victor
Damien Sandow vs. Jason Jordan
The Ascension vs. Mike Dalton & CJ Parker
Tyson Kidd vs. Michael McGillicutty

حضور اسکات استاینر در شوء ویـژه راء

اسکات استاینر استار سابق کمپانی TNA که چند روز پیش نامش به قسمت Almuni این کمپانی رفت در مصــاحبه ای اعلام کرد که علاقه ی حضور در شوء ویژه راء

را دارد و دبلیو دبلیوای هـم به او پیشنهاد داده کــه او به احتمــال خیلی زیاد در هزارمین اپیزود ماندی نایت راء حضور پیدا خواهدکرد .

صحبت های فولی

میـک فولی که درراء هفتــه ی قبل به عنوان جنرال منیجر موقت شوء را اداره کرد . امروز درمصاحبه ای گفت : میدونید ؟! ..... این تجربه ی خیلی خوب

و همینطور جالب بود . این شوء برای من خیلی متفوات برگزار شد چون خودم ادارش کردم . وی همچنین در مورد اخــراج لورنایتیس گفت : خیلی خوشحالم که این

اقا از کمپانی اخراج شد !

The Last Outlaw
06-22-2012, 02:21 PM
اون زن سمت راستي جان سينا همون Snooki نيست كه تو رسلمنيا 27 با تريش استراتوس تيم شده بود با ويكي و ليكول بازي كرد؟

Scofield
06-22-2012, 02:30 PM
اون زن سمت راستي جان سينا همون Snooki نيست كه تو رسلمنيا 27 با تريش استراتوس تيم شده بود با ويكي و ليكول بازي كرد؟

بله خودش ــه ! اون یکی هم Jersy Shore هست !

البته این عکس مال پشت صحنه برنامه ی صبح بخیر آمریکا هست ولی گفته میشه سینا با این دو زن رابطه داره !

Arsal4n
06-22-2012, 02:31 PM
چقدر جالب ! سینا با دو تا زن با هم رابطه داره . دوتاشون هم معروفن . دوتاشون هم میدونن که سینا داره باهاشون رابطه برقرار میکنه :24:

شایعه از این یزرگتر میشه ؟

HBK25
06-22-2012, 03:25 PM
اسنوکی همسر جونیور است اونا به تازگی احب فرزند شدند بچه شون زشته

Anathema
06-22-2012, 03:33 PM
طلاق گرفتن از همسر رسوایی محسوب میشه ؟
بعد کلمه ی روابط نامشروع توی آمریکا معنی هم میده ؟

Erfan_Cena
06-22-2012, 06:57 PM
بابا به سینا نمی خوره این کارا.............:4:

The Last Outlaw
06-22-2012, 07:19 PM
اگه فيلمهاي پ....رن ديده باشيد مي بينيد 5 6 نفري هم عمليات انجام ميشه چه برسه سه تايي :4:
اين سينا آبروي كمپاني رو با اين رسوايي اخلاقي داره ميبره! وينس تا كي ميخواد به پاي اين دلقك بشينه؟
دو روزه ديگه حتما خبر مياد : سينا به استفاني تجاوز كرد! :4:

Scofield
06-22-2012, 08:26 PM
مــن خــودم بـا اینکــه یکـی از سینا فن های انجمن هستم دارم یه جورایی از سینــا بدم میاد !

طلاق رسـوایی نیست ولی گول زدن همسر و رابطه رســوایی ــه !

ولی امیدوارم سینا درست شه !

Erfan_Cena
06-22-2012, 08:30 PM
علی جان خودت نوشتی که گفته میشه

تایید که نشده :دی

amirj.j
06-22-2012, 08:54 PM
اگه بخوان یه وقتی سینا رو هم از کمپانی اخراج کنن بازم امار تماشاگرای کمپانی خیلی کمتر میشه.