PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خـبــری از بیگ شو | نــام فینیشر رایبک و .....

Scofield
06-23-2012, 02:59 PM
خــبــری از بیگ شو

بیـگ شو استار حال حاضر کمپانی دبلیو دبلیو ای که به تازگی هیل شده است . پس از تیپینگ دیشب اسمکــدان اعلام کرد : من قصد دارم بــرای گرفتن تایتل WWE تلاش کنم .

من از الان تمرین های خودم رو برای برنده شدن مانی این د بانک شــروع کنم . تا با برنده شدن بتوانم یـک تایتل شات برای کمربند WWE بدست بیارم . در گذشته گفته می شد که بیگ

شو برای تایتل WHC مسابقه خواهد داد که این مصاحبه بیگ شو نشان داد او برای تایتل WWE تلاش میکند .

نــام فینیشر رایبک

اسکیپ شفلید یا رایبک که چند ماهی هست به کمپانی دبلیو دبلیو ای بازگشته است و در هیـچ مسابقه ای هم شکست نخورده است . امروز نام فینیشر خود را اعلام کرد .

او نام فینیشر خودش را Shell Chocked قرار داد .

خبری از سینا

جان سینــا به تازگی به آلیشیا فـاکـس به دیدن سربازان آمریکایی درشهر واشنگتن و در Walter Reed National Military Medicial Center

حضور پیدا کردند و کمی وقت گذراندند .

خبری از هاسکی هاریس

هاسکی هاریس استار دبلیـو دبلیــو ای که چند وقتی در مسابقات حضور نداشت . دیشب در لایو اونت دبلیو دبلیو ای در پنسیلوانیا بـا نامی جدید حضور پیدا کرد .

او دیشب موفق به شکست الکس رایلی در یک مسابقه ی معمولی شد . گفته می شود او بزودی در مسابقه Superstars حاضر می شود و پس از چند هفته به صورت هفتگی

در اسمکدان حضور پیدا خواهد کرد .

خبری از چاینا

چاینـا دیــ ــوای سـابق دبلیو دبلیو ای-اف دیــشب در تـ ـو یـ ـتــ ـر حاضرشد و حدود پنجاه پست در این شبکه اجتماعی به اشتراک گذاشت !

گفته می شود این پست ها به خانمی بود که سگی گمشدهرا پیدا کرده بود ! شما می توانید اکانت او را در تــ ــو یــ ــتــ ــر در لینک زیر مشاهده کنید :

لینکــ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>******.com/#%21/chynachyna9)

آخرین قسمت Z ! True Long Story

آخرین قسمت این مجمـوعه که مربوط به زک رایدر هست دیشب به ضبط رسید کــه این اپیزود این مجموعه با حضور رایبک و جان موریسون ضبط شد که

جان موریسون در آن مصاحبه ای انجام داد . بـزودی این قسمت از این مجموعه در You.Tube قرار داده خواهد شد .

خبری از لایو اونت اسمکـدان

لایــو اونت اسمکـدان در Springfield , IL برگزار خواهد شد که برای این لایو اونت مسابقات بر سر کمربند های دبلیو دبلیو ای , سنگین وزن و

بین قاره ای در نظر گرفته شده است که پانک به مصاف کین و برایان می رودو شیمس هم به مصاف دلریو خواهد رفت . هم چنین کریشن هم از تایتل خود در برابر

کودی رودز محافظت خواهد کرد .

Mr. Movie
06-23-2012, 04:03 PM
داداش لینک عکس مشکل داره :1:

Scofield
06-23-2012, 04:52 PM
داداش لینک عکس مشکل داره :1:

داش اون لینـک اکانت تــ ــو یــ ــتــ ــر چاینا هست که به جای ***** نام Twitt.er را وارد کنید !

سی ام پانک
06-23-2012, 05:30 PM
لطفا کسی بگه که چجوری می تونم برای تاپیکی که درست کردم عکس بزارم

bomb5
06-23-2012, 05:41 PM
دوست عزیز اخبار چاینا مختص داش سجاد هست. لطفا رعابت کنید :24: چاینا هم میخاد آمار ارسالاش رو بالاببره :21: