PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر نام و مدل بازی مانی این د بانک لدر مچ + مصاحبه جالب جریکو و ...

Arsal4n
06-25-2012, 08:11 AM
ســــلام

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

جریکو : 100% تمرکزم روی گروه Fozzy هست !

امروز مصاحبه ای با کریس جریکو انجام شد . او در مورد کریر موزیکش و کریر کشتی گیری اش صحبت کرد .
شما میتوانید صحبت های او را در پایین ببینید :

نگاه کنید . وقتی من بچه بودم دو تا آرزوی بزرگ داشتم . یکی میخواستم در یک گروه راک اند رول باشم ، دیگری میخواستم یک کشتی گیر باشم .

من خیلی خوشبختم که به هر دو آرزویم رسیده ام و میتوانم هم کشتی گیر باشم هم یک خواننده .

در این زمان ، تمام تمرکز من روی گروه موزیکم هست . من میخواهم تمام تلاشم را بکنم تا Fozzy را به مرحله بالا تری برسانم .

من هر کاری که میخواستم و میتوانستم در دبلیو دبلیو ای انجام داده ام .

خیلی خوش گذشته و خوب بوده اما در حال حاضر این گروه Fozzy است که باید به سطح بالاتری برسد و پیشرفت کند .

کار کردن در گروه Fozzy کاری است که بیشتر از همه میخواهم انجام دهم .

البته کشتی گرفتن هم در کنار موزیک هست . اما کار بیشتر من روی موزیک است . باید بعد از این همه کار های سخت بتوانیم پیشرفت بالایی بکنیم .

دلیل کشتی گرفتن جان لورینایتس در هاوس شوء ها

همان طور که خبر دارید در پی پی وی نو وی آوت وینس مکمن جان لورینایتس را اخراج کرد .

اما او هم در راء بعدش و هم در هاوس شوء های اخیر شرکت کرده و در آنها کشتی گرفته . با وجود اینکه اخراج شده .

او در هاوس شوء ها و راء با بیگ شو یک تگ تیم را تشکیل میدهد و به جان سینا بازی میکند .

سران کمپانی در مورد این مسئاله گفتند که لورینایتس دارد وظایفش را در قراردادش انجام میدهد .

تغییر نام و مدل بازی مانی این د بنک لدر مچ

به نظر میرسد که کمپانی دبلیو دبلیو ای نام و مدل بازی مانی این د بانک لدر مچ که حدود 20 روز دیگر برگزار میشود را تغییر داده .

در دو سال اخیر ، کمپانی دو مانی این د بانک لدر مچ برگزار میکرد . راء و اسمکدان .

اما دیروز سایت رسمی دبلیو دبلیو ای اعلام کرد که بیگ شو اولین بازیکنی است که در مانی این د بانک کمربند دبلیو دبلیو ای شرکت خواهد کرد !

به نظر میرسد که کمپانی میخواهد مدل مانی این د بانک راء و اسمکدان را تغییر دهد و آنها را به مدل مانی این د بانک کمربند سنگین وزن و دبلیو دبلیو ای تغییر دهد .

یعنی هر کسی که مانی این د بانک را برد فقط میتواند قهرمان کمربندی که مانی این د بنکش را برده چلنج کند .

نتایج هاوس شو : (6/23): Wheeling, WV

1 - سانتینو مارلا جک سواگر را شکست داد تا بتواند کمربند آمریکا خودش را حفظ کند .

2 - الکس رایلی بری وات را شکست داد .

3 - لیلا قهرمان دیــ.واز بت فینکس را شکست داد و توانست از کمربندش دفاع کند .

4 - کوفی کینگستون و جاستین گیبریل توانستند اپیکو و پریمو را شکست دهند و از کمربندشان دفاع کنند . اول از همه اپیکو و پریمو بردند . اما داور دیگری به زمین آمد و گفت که پای کوفی روی طناب ها بوده و بازی ریستارت شد .

5 - برودوس کلی توانست دیوید اوتانگا را شکست دهد .

6 - زک رایدر در یک بازی استریت فایت دالف زیگلر را شکست داد .

7 - جان سینا توانست بیگ شو ، تنسای و جان لورینایتس را در یک بازی هندیکپ مچ ببرد . بعد از بازی لورینایتس سینا را با صندلی زد اما سینا روی او AA رفت .

ممنون از توجهتون ...

AƦAƾH
06-25-2012, 02:06 PM
ارسلان جان فکر میکنم 2سال قبل و پارسال هم همینطور بود!
کیف آبی رنگ واسه sd بود و قرمز هم راء

Arsal4n
06-25-2012, 02:08 PM
آره آرش جون این طوری بود. منم گفتم . الان تغییر کرده به WWE Championship و World Heavyweight Championship :3: