PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ناراحتي مسئولان از كامنت هاي رندي اورتون + پوش ري ميستريو پس از بازگشت + توييت بيگ شو به مخالفان

S.H.A.Y.A.N
06-25-2012, 05:55 PM
با سلام .

------------------------------

ناراحتي مسئولان از رندي اورتون

اخيرا گزارش شده كه سران كمپاني Wwe از كامنت هاي اخيري كه رندي اورتون در توييتر داده است ناراحت و نگران هستند . اوايل اين ماه يك طرفدار درتوييتر از رندي سوال كرده بود كه ايا اون بخاطر تعليق شدنش با يك شخصيت هيل برميگرده ؟ رندي نيز پاسخ اون رو اينطور داده : ما فقط ميتونيم دعا كنيم !

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

حمله بيگ شو به مخالفانش در توييتر

امروز صبح بيگ شو در توييتر به سمت مخالفان هجوم برد و توييت داد :

من به مخالفان ميخندم . هيچكدوم از شما حتي نميتونيد بند بوت هاي منو ببندين . من با بهترين ها مبارزه كردم . دستاوردهاي من افسانه اي هستن . شما ارزو ميكنيد كه جاي من بودين .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

پوش ري ميستريو پس از بازگشت

محروميت 60 روزه ي ري ميستريو امروز به پايان رسيد و اون شرايط بازگشت به رينگ رو در حال حاضر دارا ميباشد . طبق اخباري كه اين هفته منتشر شد اون تا تيپينگ هاي تلويزيوني هفته بعد بازنخواهد گشت اما پس از بازگشت توسط كمپاني پوش داده خواهد شد .

------------------------------

باتشكر .