PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صحبت های جدید رندی اورتن،احساس سایکو سید در مورد بازگشت،استایل جدید کریـس جــریکــو!

AƦAƾH
06-27-2012, 12:39 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

صحبت های جدید رندی اورتن:
رندی امروز صبح به چند سوال از هوادارا در تـویتر پاسخ داد، سوال اول این بود که رندی در دوران محرومیت در خانه چه میکنه؟اورتن در جواب گفته که در هفته 4روز روی قدرتم با مربی تمرین میکنم،همینطور ادامه داد که من کاملا آماده بازگشت به رینگ WWE هستم!
اورتن در پاسخ به سوالی دیگه از هواداران تایید کرد که پانت کیک حذف شده و قابل اجرا نیست!رندی در جمله ای دیگر در مورد حریف رویاییش به شوخی گفته برودس کلی!
یک هوادار دیگر از اورتن پرسید آیا حقیقت داره که مــاریـجوانا مصرف میکنی؟رندی در جواب گفت"اصلا تایید نمیکنم."

صحبت های سایکو سید:
همونطور که میدونید دیشب سایکو سید به رینگ برگشت و به راحتی هیث اسلیتر رو شکست داد.او در صحبتهاش از احساس خوبش نسبت به بازگشتش گفته.
وی گفته که شاید فقط 2 یا 3 نفر از احساس خوب من بدونن،من اغراق نمیکنم این بهترین لحظه در تمام زندگی منه! چه مدت زیادی طول کشید ولی واقعا من تا حالا از هیچی بیشتر ازن خوشحال نبودم.

حرف جالب جریکو در تـویترش:
جریکو که بعد از تعلیق 30 روز دیشب به راء برگشت گفت که"Ok دیشب در راء من شبیه Bon Jovi,Gordon Ramsey, Michael J Fox, Dave Coulier,Kevin Bacon, Cher بــودم !
وی اشاره کرده به استایل جدیدش(موهاش)

با تشکر...