توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کی میگه کشتی کج الکیه
undertaker2
10-18-2007, 06:01 PM
سلام من نویدم و همه جا اسممو پسر مرده در کردم حالا میخام ببینم کی میگه کشتی کج الکیه.....اسلن بعضیا به هیچ وجه قبول نمیکنن...حالا اگه کسی اینجا میگه الکیه حتما جوابمو بده
(دوست خوب آدرس وب در پست ممنوع میباشد)
الكي نيست ولي خيلي چيزاي نمايشي داره كه براي باحال تر شدنش ميذارن
ولي ppv ها و مسابقه هاي سر كمربندش صد در صد واقعيه
HaMo0n
10-18-2007, 06:16 PM
سلام
دادا من میگم WWE نمایشی هست دلیل هم دارم دلیلم هم با عکس میگم
شما هم دلیل داری؟اگر داری بگو تا من بگم
The Dark Knight
10-18-2007, 06:27 PM
1001 بار تا حالا سر این موضوع بحث شده...تا اون جایی که من می دونم WWE 10000000000000000000% نمایشی هست...مدرک با فیلم هم دارم...
موفق باشین.
undertaker2
10-18-2007, 06:27 PM
خب این شد یه چیزی
نکنه منظورت تومبستون به کرت انگل هست
حالا شما خودتون رو کنید
لطفا زودتر
undertaker2
10-18-2007, 06:29 PM
خب مدارکتون رو رو کنید شاید من نظرم عوض شد
Ð-i-R-Ť-Y
10-18-2007, 06:49 PM
به نظر من فقط بعضی جاهاش الکیه...اصلا همه جاش الکی نیستش...
I Am Legend
10-18-2007, 07:16 PM
من فکر کنم 1000 باز روی این موضوع بحث شده و معلوم هم شده قضیه چیه پس به نظرم تایپیک بسته شه بهتر است
Tondar
10-18-2007, 07:33 PM
خدمت شما عارض شم که اگه میگید لیگ WWE نمایشی نیست معلومه تازه وارد دنیای کشتی کچ شدید به طور حتم میتونم بگم بالغ بر 99% بازی ها نمایشی شده!!! است هم عکس وجود داره هم فیلم فراروان
شما PPV آنفورگیون رو ببین؟ یا قبلیش یا همین هفتگی ها با کمی منطقی قضاوت کردم متوجه میشید که نمایشی است
خدمت شما عارض شم که اگه میگید لیگ WWE نمایشی نیست معلومه تازه وارد دنیای کشتی کچ شدید به طور حتم میتونم بگم بالغ بر 99% بازی ها نمایشی شده!!! است هم عکس وجود داره هم فیلم فراروان<br><br>شما PPV آنفورگیون رو ببین؟ یا قبلیش یا همین هفتگی ها با کمی منطقی قضاوت کردم متوجه میشید که نمایشی است
بله شما حرف قشنگي زديد.
حتي به داور ها هم مي گن كه چي كار كنن.مگه نميبينيد بعضي موقع ها بازي كنان داور ها رو هل ميدن و داور ها 20 دقيقه رو زمين ميفته.اگر كسي بگه كه اين بازي ها نمايشي نيست.صد در صد بيشتر از يك ماه نيست كه داره كج نگاه م كنه يا داره خودش مي زنه به كوچه علي چپ.
تمامي مسابقات wwe نمايشي هست از Heat و velocity بگير تا wrestlemania.
Milad-Wwe
10-18-2007, 08:50 PM
اقا راست میگه پس چرا نگاه میکنید به نظر من بعضی جاهاش نمایشی هست ولی بقیه واقعی است
I Am Legend
10-18-2007, 09:09 PM
عزیز من اگر این داستاهایی که مک مهن نمیکشید که الان دیدن کشتی کچ لطفی نداشت
Tondar
10-18-2007, 09:14 PM
چرا نگاه میکنیم؟
چون به نوعی معتاد شدیم و ترک کردنش سخته البته بیشتر از کشتی کچ به اینترنت معتاد شدیم و همین باعث میشه علاقمون رو دنبال کنیم دلیلشم فقط همینه
H H H
10-18-2007, 09:19 PM
خدمت شما عارض شم که اگه میگید لیگ WWE نمایشی نیست معلومه تازه وارد دنیای کشتی کچ شدید به طور حتم میتونم بگم بالغ بر 99% بازی ها نمایشی شده!!! است هم عکس وجود داره هم فیلم فراروان<br><br>شما PPV آنفورگیون رو ببین؟ یا قبلیش یا همین هفتگی ها با کمی منطقی قضاوت کردم متوجه میشید که نمایشی است<br><br>بله شما حرف قشنگي زديد.<br><br>حتي به داور ها هم مي گن كه چي كار كنن.مگه نميبينيد بعضي موقع ها بازي كنان داور ها رو هل ميدن و داور ها 20 دقيقه رو زمين ميفته.اگر كسي بگه كه اين بازي ها نمايشي نيست.صد در صد بيشتر از يك ماه نيست كه داره كج نگاه م كنه يا داره خودش مي زنه به كوچه علي چپ.<br>تمامي مسابقات wwe نمايشي هست از Heat و velocity بگير تا wrestlemania.
جان عزیزت چند تا پی پی وی دیدی که میگی کشتی کچ واقعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mahdi1372
10-18-2007, 09:27 PM
راست میگن اگه الکیه چرا نگاه میکنید برای بازی ادج . جان سینا که در آنفرگیون 2006 بود چی میگین دیگه افتادن ار نردبان که دیگه واضح بود که راسته ولی باز هم قسمت های خیلی خیلی کمیش رو از قبل تعیین میکنند
من بيش تر پي پي وي هاي 2003 تا 2007 رو ديدم و ميگم كشتي كچ نصفش كه همون مسابقه هاي هفتگي و .. نمايشيه ولي مسابقه هاي اصلي پي پي وي ها و بازي هاي سر كمربند رو نميتونن نمايشي كنن چون ديگه خيلي مسخره ميشه و كسي نگاه نميكنه
اينا يه سري مسابقه هاي نمايشي درست ميكنن تا برسن به مسابقه اصلي هركي هم يه ذره دقت كنه سياست وينس رو ميفهمه احتياجي هم به ديدن پي پي وي نداره
The Dark Knight
10-18-2007, 09:29 PM
پس چرا نگاه ميكنيد
مگه شما فیلم و تئاتر نمی بینی.......؟!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
موفق باشین.
Tondar
10-18-2007, 09:37 PM
دوست من ما الان هرچی بگیم نمایشیه شما به هیچ عنوان قبول نمیکنی من هم یک زمانی این فکر را میکردم و هرچی میگفتن قبول نمیکردم به هیچ عنوان به مرور زمان خود شما متوجه میشی که نمایشی است.
The Dark Knight
10-18-2007, 09:41 PM
دوست من ما الان هرچی بگیم نمایشیه شما به هیچ عنوان قبول نمیکنی من هم یک زمانی این فکر را میکردم و هرچی میگفتن قبول نمیکردم به هیچ عنوان به مرور زمان خود شما متوجه میشی که نمایشی است.
دقیقه درسته...
تنها دو علت هست که بعضی ها بگن WWE نمایشی نیست:
1.چند ماه هست WWE تماشا می کن.
2.علاقشون چشمشون رو در مقابل واقعیت بسته.
موفق باشین.
خوب هر كي يه نظري داره ولي من چند ماه نيست كه نگاه ميكنم من از سال 2002 شروع كردم يه آرشيو كامل از عكس هاي هفتگي دارم
meslehichkas
10-19-2007, 12:34 AM
قطعا لحظات واقعی هم داره
مسابقه تیکر و مستر کندی و خرد شدن صندلی روی سر کندی نمایشی بود؟
HaMo0n
10-19-2007, 07:34 AM
سلام
مدرک عکس من بازی میک فولی هست در مقابل ادج در رسمنیا 22
دقیقا به عکسها نگا کنید:
عکس1=صحنه اول ادج میخواد با چوب بزنه تو سر فولی ...فولی دست به باند که رو دستش کرده دست چپش میکنه زیر باند یه چیز مثل مشما که توش خون هست رو در میاره
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
عکس2=ادج با چوب به سر فولی میزنه فولی در لحظه که داره میخوره زمین کمی از خون یا رب گوجه که دستش رو میزنه به سرش تا خوب تو سرش پخش بشه.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
عکس3=بعد از چند لحظه که میخواد بلند بشه مشما که توش خون بوده رو دوباره به زیر باند دست چپش میفرسته تا اگر خون صورتش خشک شد این رو در بیاره و ودوباره به سرش بزنه
بازم اگر خواستی از انواع پی پی وی ها مدرک دارم
خداحافظ
J B L
10-19-2007, 08:24 AM
مگه کشتی کج فقط لیگ wwe رو داره لیگها یا کمپانی هایی مثل TNA وCZW هست که کاملا واقعی چون شبکه های ******* اکثرا مسابقات کمپانی WWE رو پخش میکنه همه خیال میکنن کل کشتی کج دروغه لیگ CZW کشته هم داده حتی درWWFسابق که الان WWE شده یک کشته داده شده و اندر مرحوم OWEN HART رو از بلندی پرت کرد و ایشون درجا فوت شدن اما 100 درصد مسابقات WWE نمایشی که تماشاگر خوشش بیاد نه اینکه نتیجه یک مسابقه از قبل تعیین شده باشه نصف بیشتر مسابقات هم نتیجش از قبل تعیین شده و ورزشکاران اجازه زدن مشت واقعی ندارند این موارد فقط برای لیگWWE هست
اين كليپ رو ببينيد تا خودتون قضاوت كنيد كه اينم نمايشيه يا نه
البته من نمي گم كه حركاتشون و ضرباتشون الكيه .البته بعضي هاش هم الكيه.
من ميگم اينكه در آخر بازي كي ببره و كي چه فني بزنه از پيش تعيين شدست.
BaMaram
10-19-2007, 11:35 AM
می خوام یه جوای درست حسابی به همتون بگم .
اولن اگه ما کشتی کچ نگاه می کنیم به این خاطره که با غیر واقعی بودنش کنار اومدیم
دوما کاملا هم غیر واقعی نیست
مسابقات هفتگی به نظر من واقعین ولی ppv ها کاملا نمایشین
wwf اکثر بازیهاش واقعی بود ولی اون هارت رو اندر نکشت ، تصادف کرد و مرد
بعد از بازی که تو سامر اسلم با استون کلد انجام داد
ضمنا هامون جام من این مسابقه ادج و فولی رو دیدم جریان مشبا وجود نداشت
اگه کشتی کچ الکی نبود هرگز به این زیبایی نمی شد واین قدر طرفدار پیدا نمی کرد
فرض کنین کشتی کچ نمایشی نبود
کمر هر هفته دست یه نفر می افتاد
یا مثلا رندی پدر سینا رو می زد بعد سینا میومد از رندی می باخت
اونوقت خیلی ضایع می شد
ضمنا هاوش شو هم وجود داره که هرکی تو هاوش ببره بازی اصلی رو هم می بره
erfan fcbarca
10-19-2007, 03:11 PM
با قسمتی از حرفای کریس بنوا موافقم.اگه اینجوری بود هر هفته کمربند دست یکی بود.به نظرم 80 درصد کار رو غیر واقعی بودن تشکیل میده.20 درصد باقیموندرو بعضی بازیا در طول یک سال.مثل محمد حسن و آندر مثلا یکم واقعی بود.یا فولی و ادج.یا... به نظرم کمی واقعیت داره.دبلیو اف بیشتر واقعیت داشت.ضرباتش و مشتهاش و... .به قول یکی از دوستان که گفت چون مردم آمریکا دبلیو اف رو میدیدن و ضربات رو روی هم اجرا میکردن و تلفات زیاد میداد تبدیل به دبلیو ای و نمایشی شدن شد.
I Am Legend
10-19-2007, 03:58 PM
wweخيلي هم نمايشي نيست.فقط يه سري افراد هستند كه مسا بقه ي نمايشي مي دن .مثل جان سينا و DX و...ولي خيليها هم نمايشي نمي دن.مثل باتيستا و آندرتيكر و...
با این حرفت اصلا موافق نیستم اتافقا آندرتیکر بیشتر تومبستون هایی که میزنه نمایشی است
HaMo0n
10-19-2007, 04:05 PM
کریس بنوا جان من خودم بارها مسابقه فولی با ادج دیدم کاملا مشخص هست بازم باور نداری من کلیپش کنم نشونت بدم من تو این که دادم مطمعنم حاظرم شرطم ببندم
Tondar
10-19-2007, 04:23 PM
همونطور که قبلا" هم گفتم نمایشیه اصلا" مدرک حاج هامون هیچی اصلا" میگیم دروغ!!!.... بازی باتیستا و کالی رو در No Mercy 2007 نگاه کنید کالی 2 قدم با زمین فاصله داره که میتونه بپره ولی نمیپره هیچ از ماست هم شل ر پایین میاد که باتیستا بتونه زود تر برسه.... خیلی این قضیه تابلو .... البته هرکی مسابقه رو دیده باشه 100% حرف من رو تایید میکنه
bomb5
10-19-2007, 04:26 PM
بازی آندر و باتیستا رو تو قفس ببین. 2تا دوربین نشون میدن که با هم رسیدن زمین ولی تو تصویری که آندر رو نشون میده باتیستا هنوز به قفس آویزونه.
با این که بحث تکراری هستش ولی بازم میگم....با عرض احترام به تمامی دوستان عرض کنم که هرکس میگه کشتی کج واقعی هستش و نتایج از پیش تایین شده نیست...حتما در مدرسه ی عقب افتادگان یا پیش فعالان ثبته نام کند... با تشکر
چشم حاجي با عرض احترام ميگم تازه باهم هم كلاس ميشيم... با تشكر
bomb5
10-19-2007, 04:46 PM
قبل از بعضی از بازی ها دوربین نشون میده که 2 نفر دارن با هم نقشه می کشن و نفر سوم هم داره حرفاشون رو یواشکی گوش میکنه.
بازی هوگان و شاون مایکلز در summer slam2005رو ببین خندت میگیره خیلی مصنوعیست
S.H.A.Y.A.N
10-19-2007, 04:54 PM
کشتی کج همش نمایشیه مشت زدنش-پین کردنش و.............فقط معدود بازیهایی مثل بازیه تریپله اچ و شان مایکلز در رویال رامبل 2004 واقعیه
undertaker2
12-18-2007, 11:49 PM
پخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
الکیه
هی هی...
J B L
12-26-2007, 10:39 PM
نتایجش که از پیش تعیین شدست ولی من شنیدم قبل از برگذاری هر مسابقه رسمی یک مسابقه به نام هاست شو برگذار میشه که هر کی در هاست شو برنده بشه تو مسابقه اصلی هم برنده هست ولی نمیدونم این مطلب چقدر واقعیت داره ضربات درwwe هم مطمئنا همش نمایشی نیست مثلا در بازیهای jbl سر کمربند هر دفعه یک بلا سرش میامد یک بار از بیگ شو چکسلم میخورد رینگ میشکست یک بار از اندر چکسلم میخورد رو سقف ماشینش و سقف ماشینو میشکست یک بار از اندر تومپ استون روی پله خورد که سرش به شکل دردناکی خونریزی کرد حتی مسابقات اددی با جی بی ال هم نشون میده کل صحنه ها نمایشی نیست در مسابقه اددی و جی بی ال جی بی ال طوری به سر اددی با صندلی زد که رینگ و صندلی پر خون شد عکسهای زیر رو نگاه کنید نه گریموری درکاربوده نه رب گوجه فرنگی تازه اینو هم بگم قبل از بازی هیچ گوسفندی رو تو رینگ نکشتند!
MRT619RKO
12-27-2007, 01:03 AM
به نظر من 23% راسته ؛ بقيش كشكه !!
اونلي CZW !!!
HaMo0n
12-27-2007, 05:37 AM
سلام
حتی یک بازی از WWE راست نیست چه در هوس شو چه در باشگا های راو اسمک
شما میدونید اگر مک من مسابقه واقعی برگزار کنه بین سوپراستاراش چقدر مصدوم میده سر همین نمایشی همه دارن مصدوم میشن حالا اون دیگه ببین چیه میشه..
در مورد صحبت آقای JBL
اون هوس شو برگزار میشه اما همش یک تمرین و یک هماهنگی هست برای بازی در باشگاه های اصلی
در مورد حرکات به اونا میگن اتفاق تیکر همیشه تومستون میزنه اما ۹۰ درصد تومستنها به سر طرف آسیب نمیرسه بعضی وقتهای به علت دقت کم که داره سر طرف به زمین یا به چیز دیگه برخورد میکنه و باعث خونریزی میشه
مثلا شما آرماگدان ۲۰۰۶ رو ببینید بازی تیمی که برگزار شد یک قسمت هست به اشتباه و غیر عمد نردبان محکم میخوره به پیشونی مرکوری و به شدت مصدومش میکنه اون اتفاق هست همیشه پیش نمیاد....
حالا به خالی بندی شما تیکر با جی بی ال مثال میزنی اون چوکسلم که زد سقف شیکست....نه اون سقف جنسش از پرده بود یه پرده زده بودن رو سقف دومن سقف پاره شد دیگه از این تابلو تر..
یا مانی این د بانک ۲۰۰۷ رو ببینید ادج زمانی که روی نردبان خوابیده کاملا مشخص هست جنس نردبان از چوب بسیار ضعیف هست چون اگر دقت کرده باشید از همون دقیق اول اون نردبان گزاشتن پایین و نیاوردنش بالا چون به راحتی میشکست....
اینا همش حقه هست و با کمی دقت میشه مچشون رو گرفت بازم خواستید و زیاد مچ گرفتم:۴:
بای
I Am Legend
12-27-2007, 07:25 AM
هامون راست میگه من دیگه فکر نکنم لازم باشه در این مورد صحبتی بشه چون از نام خود کمپانی WWE هم میشه فهمید که این یک ورزش سرگرم کننده است
Eblis
12-27-2007, 12:22 PM
دقيقآ منم با هامون موافقم
J B L
12-27-2007, 03:38 PM
درسته بعضی وقتها از زور عصبانیت سوتی میدن و همه چی رو خراب میکنندحالاهامون جان تو که مچ همه رو گرفتی حالا دروغ بازی جی بی ال و اددی رو مشخص کن بگو تو اینجا چه کلکی به کار بردن؟ من مطمئنم این که جی بی ال با این شدت بزنه تو سر اددی از قبل تعیین نشده و جی بی ال تو این حرکتش سوتی داده و سر اددی رو به این روز انداخته
arman
12-27-2007, 04:22 PM
داش هامون با اين كارات جذابيت wwe رو خراب ميكني ما نگاه ميكنيم تا سرگرم شيم ، نه اين كه مثل كسائي كه حقه هاي شعبده باز ها رو پيدا ميكنند.
به هر حال ممنون
BYE
Ð-i-R-Ť-Y
12-27-2007, 05:37 PM
منم میگم wwe الکی نیست نمایشیه .. لطقا فرق اینو بفهمید .... همونطور هم که هامون تو نظر الش گفت ... به نظر من بازیا از سال 2004 به بعد نمایشی شدش .... مثلا همین مثالی که John bradshaw layfield زدش ...اون بازیه جادمنت دی 2004 هستش .. منم اون صحنه رو دیدم خوف کردم ... یا مثلا بازیه ی جی بی ال با تیکر تو مرسی 2004 خیلی خفن بود تومبستون تیکر به jbl رو پله ..ببینینن چه جوری در جا سرش خون میاد ؟ ..... در ضمن شاید این مک من با این کاراش و سیاستاش یه روزی باد که دیگه کسی لیگش رو همراهی نکنه و مردم به لیگ هایه دیگه مثل : ROH TNA UFC و ..... اینا برن .. این تنها لیگ کشتی کچ نیستش بلکه معروف ترینشه که مک منداره خرابش میکنه ....
J B L
12-27-2007, 07:42 PM
خدا از دهنت بشنوه دمت گرم نذاشتی هامون مارو بیشترازاین رو ضایع کنه
Eblis
12-27-2007, 07:59 PM
نه بابا ضايع چيه اينجا بچه ها همگي خودي هستند همه قصد دارن با هم خوب باشن نکر همگي بلاخره هرکي هرچيز رو با يه نگاهي ميبينه ديگه
J B L
12-27-2007, 09:42 PM
بابا خب منم شوخی کردم اخه من کی باشم که کری بخونم اونم دربرابر ادم با با عشقی مثل هامون؟
batista2
12-27-2007, 11:22 PM
حالا الکی باشه یا واقعی یا نمایشی مهم نیست. من که عاشق کشتی کجم.
mahdi1372
12-28-2007, 12:50 AM
خوب شما که میگین الکیه یه چیزی بزارید .جز اون بازی اج و میک فولی مدرک دیگه ای ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كشتي كچ صد در صد از پيش تعيين شده ، دروغ و نمايشيه و مسابقات هفتگي و پي پي وي نداره.هركسي هم شك داره هر بازي حال كرد بگه تا خالي بنديهاش رو واسش رديف كنم(به شرط اينكه ديده باشم).
كشتي كچ صد در صد نمايشيه و دليل دنبال كردن اكثر بچه ها (نه خود من.داستان من به خاطر كين فرق داره) صرفا علاقه است وسرگرمي.اگه دلون به همين پي پي وي ها و بازيهاي مكمن خوش نباشه چي كار كنيم؟بشينيم طنز خيلي بامزه چهارخونه نگاه كنيم؟
بايد قبول كنيم كه اگه روبدن ماهم انقدر سرمايه گذاري مي كردن ميتونستيم انقدر كتك بخوريمو خوني بشيم.
هم دبلیو دبلیو ای هم تی ان ای کاملا نمایشی هستند.اصلا کشتی کج تو امریکا یک ورزش به حساب نمیاد بلکه جزء شوها است.بازی اوماگا و جان سینا در رویال رامبل 2007 اون تیکه ای که سینا میخواد با صورت بیفته رو بله قبلش یک بسته ی خون میندازه رو بله و بعد میفته روش که مثلا صورت سینا خون اومده.ولی خوب خون های واقعی هم من دیدم.بازی تیکر و لسنر در هل این سل و اندر و باتیستا تو سروایور سریس و بیشتر هل این سل های دیگه.به نظر من تنها بازی که تا حدودی واقعیه هل این سل هست و برای هم این هم وینس اینقدر کم این بازی رو میذاره.
HaMo0n
12-28-2007, 08:35 AM
قربون دهن همتون واقعا حرف درست زدید و معلوم شد لجباز نیستیم
امیر راست میگه چه WWE چه TNA چه CZW چه... اینا همش نمایش هست و برای سرگرمی من دوستانم تو مدرسه همه بهم میگن هامون این چیه که نمایشی تو خوشت میاد میبینی منم تنها حرفی که میزنم اینه که اگر شما هم چند وقت دنبال کنی خوشت میاد و همیشه میبینی
کلا کشتی کچ دیگه جز ورزشها حساب نمیشه از وقتی که TNA اومد یعنی فکر کنم ۵ سال پیش مک من مجبور شد WWF رو به WWE تغییر بده و کاملا دیگه نمایشیش کنه
تنهای لیگ که واقعی هست و واقعا همدیگر میزنن UFC هست که این کشتی کچ هم نیست در اصل K-1 هست اما چون امثالی مثل براک رفتن اونجا ما به چشم کشتی کچ نگاه میکنیم در صورتی که اونجا براک F-5 عمرا بتونه بزنه
در جواب آقای مهدی من خوراکم از این کلیپهاس به جز میک فولی و ادج کلیپ دیگه هم دارم خواستی بگو بزارم
بای بای
HaMo0n
12-28-2007, 08:49 AM
اینم ۲ تا عکس کلیپش نکردم چون حجمش میره بالا دیال آپیها نمیتونن ببینن
این ۲ تا عکس رو ببینین در پایین توضیح میدم.........
خوب این مسابقه بین تیکر در مقابل کندی هست در سرواور سریس ۲۰۰۶ این بازی بازی خونی بود یعنی از سر کسی که خوب بیاد بازی رو باخته(فرست بلود مچ)
در عکس اول زمانی هست که ام وی پی با صندلی میزنه به سر تیکر تیکر خورده زمین اما میبینید سرش هنوز خونی نشده و حتی یه خراش کوچیک هم برنداشته(به سر دقت کنید)
خوب چند لحظه بعد دوربین دوباره تیکر رو میگیره تیکر اینبار سرش خونی شده اما داره یه چیزی رو میزاره تو شلوارش..
خوب این کاملا معلوم هست دیگه از این تابلو تر دیگه نیست تیکر اون مشما رو تو سرش ترکونده یا شاید حالت اسپری مانند داشته زده به سرش و بعد گزاشتش تو شلوارش
در صورتی که وقتی ام وی پی با صندلی میزنه به سر تیکر صندلی اصلا به سر تیکر نمیخوره بلکه به دو تا دستاش میخوره
اینم از این باز هم خواستین بگین بزارم
Ð-i-R-Ť-Y
12-28-2007, 09:36 AM
آقا منم اولش نظرم عین آقا مهدی و undertaker 2 و .... اینا بودش ولی به مرور زمان فهمیدم جریانارو اولی کشتی کچی که از توش سوتی پیدا کردم بازی راستلمنیا بین تیکر و فلیر بودش .. اون صحنه که تیکر میره از تو موتورش یه میله بر میداره ریک میاد از اون بگیره بعدش یکم نیگاه میکنه بعد یزنه تو سرش ببینین اصلا نمیخوره .. متاسفانه حجمش زیاده فکر نکنم بتونم بزارم :
بای بای
Ð-i-R-Ť-Y
12-28-2007, 09:56 AM
حالا این هم رویال 2004 هستش که بنوا قهرمان میشه .. به نظر من خیلی جالب بودش ولی تو این 2 تا سوتی پشت سر هم گرفتم ببینین :
1-این اولیش صحنه ای که رنه دوپره به رینگ میاد و مت هاردیرو میزنه و ی سوپلکس بهش میزنه و به بیرون بند ها میندازتش که هنوز پایین نیقتاده بعدش ببینین لگد به کجایه مت میخوره میفته پایین ؟؟؟؟
زو این دقت کنین اصلا به سرش نمیخوره ! :
----------------------------------------------------------
2-این هم دقیقا صحنه ی بعد از اونه که ریکیش به یه لگد ساده به پایه دوپره چه جوری دوپره پرت میشه بیرون از خنده روده بر میشین ! :
این جا لگد زده داره دوپره میفته :
انصافا یه لگد کوچیک به پایش اینطوری میندازتش بیرون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدش همه تماشگارن میخندن و از ریکیش طرفداری میکنن .. اینا صحنه هایهتمرین شده ای هستش که تماشگار خوشش بیاد ..دقیقا دوپره میادتو مت رو میندازه بیرون که طرغدار زیادی داره ببعدش ریکیش با یه حرکت خنده دار اونو میندازه بیرون ...
موفق باشین
NO FEAR
12-28-2007, 01:11 PM
چه جالب ...
ادامه بدین ببینیم چی میشه....
البته منم موافقم که نمایشی...هر بازیشون پر از سوتی...
Ð-i-R-Ť-Y
12-28-2007, 01:20 PM
داداش معین از این سوتیا به قول خودت پره ... بخوایم بزاریم تاپیک نمیشکشه !! :24::11::23:
Lex Luger
12-30-2007, 09:09 PM
اقایون توی دبلیو اف هم مثلا سال 97 و 98 از این خالی بندی ها بود؟
mahdi1372
12-30-2007, 10:50 PM
این چه جوری میگین الکیه :21:؟؟؟؟؟
با اجازه وبلاگ
johncena-wwe.blogfa.com
Master Kane
12-30-2007, 11:05 PM
شما فکر کنید واقعی هستش خوش باشید
Ð-i-R-Ť-Y
12-31-2007, 07:51 AM
اقایون توی دبلیو اف هم مثلا سال 97 و 98 از این خالی بندی ها بود؟
داداش اره اون موقه هم بوده ولی خیلی کم تر ... میگم که این نمایش بودنا از سال 2004 به بعد 98% نمایشی شد ولی اون موقع حدود 20 % اینطوری بود ... مثلا شما بازی استیو آستن با تیکر رو تویه rock Bottom فکر کنم سال 98 بودش اصلا توش یه سوتی هم نمیتونین پیدا کنین .. واقعا بازی زیبایی بود ... امیدارم به جوبات رسیده باشی :34:
من یه دوست دارم اسمش رامتینه.والا اون منو با کشتی کج اشنا کرد شاید دوستان بشناسنش چون قدیما تو انجمن جمال فعالیت داشت.تو همین انجمنم یه زمان بود نام کار بریشم دت دمن گود بود.خلاصه همون سه سال بیش بهم گفت کشتی کج خالی بندیه ولی من قبول نمیکردم تا به مرور زمان که به واقعیت این مسئله بی بردم.و دبلیو دبلیو ای یا تی ان ای با هم هیچ فرقی ندارند و از دم الکین.و طبق گفته ی هامون جون تنها لیگی که بازیهاش واقعین همون یو اف سی هست.این حرفم که دبلیو دبلیو اف واقعی بوده اشتباه هست.چون کلا از موقعی که وینس شد رئیس دبلیو دبلیو اف این لیگ نمایشی شد.
Lex Luger
12-31-2007, 06:55 PM
داداش اره اون موقه هم بوده ولی خیلی کم تر ... میگم که این نمایش بودنا از سال 2004 به بعد 98% نمایشی شد ولی اون موقع حدود 20 % اینطوری بود ... مثلا شما بازی استیو آستن با تیکر رو تویه rock Bottom فکر کنم سال 98 بودش اصلا توش یه سوتی هم نمیتونین پیدا کنین .. واقعا بازی زیبایی بود ... امیدارم به جوبات رسیده باشی
خیلی ممنون
خيلي ها ميگين دبليو دبليو اي نمايش تر از تي ان اي هست
خوب من اينو كه ديدم فهميدم همش خالي بنديه :
mahdi1372
01-01-2008, 09:09 PM
شما فکر کنید واقعی هستش خوش باشید
خوب تو بگو کجاش الکیه :21:تا ما دیگه خوش نباشیم:15:
Ð-i-R-Ť-Y
01-01-2008, 09:20 PM
داش مهدی کی بدش مید کشتی کچ واقعی باشه ؟ والله همه خوشون میاد .. ولی چیزی که ما باهاش روبرو هستیم حقیقته از حقیقتم که نمیشه فرار کرد ... باید باهاش روبرو شد .. به قرآن منم اولش این جوری بودم الصلا قبول نمیکردم .. ولی دیگه چه میشه کرد ؟:2: به قرآن ما هم خوشمون میاد واقعی باشه ولی دیگه .....
Ardalan
01-02-2008, 12:46 AM
دوستان من کوچیک همتون هستم ولی میخوام یک سری حرف اینجا بزنم!
من همه ی این 7 صفحه رو خوندم!
دوستان آیا تا به حال شده به باشگاه کشتی کج برید و با یک مربی صحبت کنید؟
من به عنوان کسی که یک سال به صورت حرفه ای کشتی کج کار کردم باید بهتون بگم که:
هر ورزشی یک قانونی داره! اینطور نیست؟
مثل فوتبال و هزار ورزش دیگه!
خوب حالا فکر کنید من میخوام به فرض مثال روتون سوپلکس اجرا کنم! شما حق فرار از دست من رو ندارید و باید فن رو بخورید و یا اینکه بدل بزنید!
مطمئن باشید نمایشی بودن کشتی کج هیچ ربطی به وینس کندی مکمن نداره! اون بدبخت فقط یک سرمایه داره اسرائئلیه که کشتی کج رو مطرح کرد!
خوب بعضی ها میگن اگه کشتی کج نمایشه هست پس چرا نگاش میکنیم و یا اصلا چرا اون همه تماشاچی به دیدنش میرند!
یک مثال واستون میزنم!
دو تیم مطرح فوتبال اروپایی به نام های بارسلون و چلسی قراره توی آسیا به مدت مثلا 1 سال هر هفته یک بازی در شهرهای مختلف برگزار کنند!
شما باخبر شدید این دو تیم قراره یک بار در تهران بازی کنند! فقط یک بار! آیا حاضرید پول توو جیبیه یک هفته تون رو خرج این بازی کنید و بازیکن های مورد علاقه تون رو از نزدیک ببینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب 99% جوابتون مثبته پس نباید بگید چرا نگاه میکنیم!
در مورد خون ریزی و این جوری چیزها هم بگم به شخصه خود من چند بار خون مصنوعی خریدم (از مغازه های لوازم اذیت) و در باشگاه استفاده کردم! حتی چندین بار دعواهای شدید و از قبل تایین شده گرفتیم تا فقط تماشاچی ها دهنشون باز بمونه!
ولی یادم نمیره که بعضی موقه هم خون به صورت طبیعی از سر و صورت بچه ها میریخت!
خوب میرسیم به پیشونیه Triple H ، اگه قرار باشه پیشونیه این بازیکن مطرح هر ماه به طور میانگین یک بار خون بیاد در طول بازی این بازیکن باید پوست پیشونیه Triple h مثل پای شتر پیله میبست و از آهن هم سفت تر میشد و هیچ وقت خون نمی اومد!
ولی قبول دارم بعضی وقتها مثل سر ادی که JBL زدش بدجور خون اومد
در PPV قبلی هم در Hell in cell می تونم بهتون ثابت کنم که که داور اومد به آندرتیکر کیسه خون داد و آندر مالوند به سرش!
و یا در المشن چمر سال 2005 که سر کمربند سنگین وزن بود ، رندی از شرتش خون در آورد و خیلی تابلو زد به سرش و همه دیدنش!!!!!
ببخشید اگه زیاد حرف زدم!
ولی خودم خیلی به کشتی کج علاقه دارم
چاکر همه دوستان
با اجازه
Ð-i-R-Ť-Y
01-02-2008, 08:02 AM
دستتون درد نکنه بابت توضیحاتتون .. .. . واقعا اون پیشونیه تریپل رو باهاتون موافقم خیلی خوب گفتین <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
mahmoodtaker
01-03-2008, 05:52 PM
سلام بچه ها منم اومدم یه حرفی اینجا بزنم!
من وقتی که ترکیه بودم چند بار این مسابقات رو از نزدیک دیدم.
برادرام هم که العان 7 ساله امریکا است مسابقه های زیادی رو از نزدیک دیده(از جمله اندرتیکر با باتیستا تو رستلمنیا)
این ورزش اون قدر هم که ما تو tv میبینیم خشن نیست ولی به هیچ وجه علکی نیست
البته خدا کنه یه بار بتونم هاردکور رو هم از نزدیک ببینم!
بای
Poriya_Johncena
01-03-2008, 06:02 PM
بچه ها دارين سر يك موضوع قديمي بحث ميكنيد...نميدونم چرا ...؟؟
خوب بعضي از صحنه هاش واقعيه و بعضي هاش الكيه اين يك چيز معلومه خوب ...همونطور كه احمد رضا گفت هر ورزشي قوانين مخصوص به خود رو داراست ولي احمدرضا جان يك حرفت به نظر من درست نبود اونم در مورد وينس تمام اين برنامه كه بخوان انجام بشن بايد توسط وينس Ok بشه وگرنه امكانش نيست ...اينو من توي اين چندسالي كه كشتي كچ رو دنبال كردم مثل روز برام روشن شده ...مثلا : ما اينقدر ميگيم داستان جديد WWE هستش كه بياد به طور مثال رندي اورتون رو شاخ كنه ..همين مسيولان WWE كين مگه ؟ مديرش كه وينس بقيه هم زيردستاش و خانوادش مگه نيستن ؟؟ همه زير نظر وينس هستن...درسته ؟؟؟
تنها 20 تا 15 درصد واقعيه كشتي كچ بقيه اش فيلم و سريال و برنامه هاي از پيش تعيين شده ي WWE هستش....
به نظر من ديدن كشتي كچ مثل نگاه كردن فوتباله ولي با چندتا فرق جزيي كسي كه كشتي كچ رو دنبال ميكنه و ميبينه شما نميتونيد بهش بگين كه چرا نگاه ميكني كشتي كچ رو چون خوده شما به طور مثال بوكس علاقه داريد در صورتي كه توي ايران زياد ازش چيزي نميدونند و دوست ندارند پس شما اگه دنبال كني بوكس من نميتونم به عنوان يك كسي كه سر رشته ندارم بيام بگم چرا نگاه ميكني و دوست داري ؟؟
اين يكي از سرگرمي هاي ما براي پر كردن وقتمون هستش ...اين در جواب كسايي كه ميگن اگه الكيه چرا نگاه ميكنيد....
شرمنده يكم زياد شد...
با تشكر پوريا
J B L
01-04-2008, 10:15 PM
افرین به شما این کشتی کج نمایشی هم واسه خودش قوانینی داره که کمتر کسی به اون توجه میکنه
کشتی کج اگه نمایشی نبود الان میشد مثل بوکس چون الان ما میبینیم فقط دارن توش دفاع میکنن و کمتر به فکر حمله هستن ولی تو کشتی کج هرکسی به حریفش تا جایی که امکان داره راه میده تا مسابقه قشنگ بشه لیگ wwe هم قبل از این که مکمن بخرتش به شکل دفاعی بود ولی کم کم به نمایشها با تکنیکهای مختلف تبدیل شد ولی این wwe شورشو دراورده وتو این دو سه ساله نتایج همه از پیش تعیین شدست و ما نتیجه یک بازی رو یک ماه قبلش میدونیم!
mahdi1372
01-05-2008, 12:23 AM
این تامستون رو چی جوری انکار می کنید؟؟
J B L
01-05-2008, 12:54 AM
این دوتا عکسو چند لحظه قبل یک جای دیگه اپ کردم خوب مچمو گرفتی
meslehichkas
01-05-2008, 08:51 AM
خیلی از آدما حتی یک افت و غلط ساده رو نمی تونند اجرا کنند چون کمرشون خرد میشه به خیال خودشون، پس حق ندارن اینطور بگن الکیه
فن های واقعی مثل سوپلکس از ارتفاع (گوشه رینگ) که فرصتی واسه رفتن روی برک واسه خورنده فن نیست و یا باستر و ریورس دی دی تی و خیلی دیگه از فن های دیگه که ضربه محکم به کمر و گردن وارد میشه هر چند روی تشک ، آیا کسی از اونهایی که میگه کج فقط یه نمایشه می تونه یک بار بگذاره کسی روش این فن رو اجرا کنه؟!!!
کسایی که خودشون تمرین دارن میفهمن که من چی میگم
کسی حق نداره بگه این ورزش سنگین صرفاً یه ورزش نمایشی هستش و این حرف ظلمه به تمام کسایی که دارن از جون برای این ورزش مایه می ذارن، چه اونایی که تو لیگای مطرح بازی میکنن و پول میگیرن ، چه دوستای عزیزمون که تو این بدون هیچ امنیتی، آینده ای و هیچ پشتوانه مالی تمرین می کنن
کمی منصف تر برخورد کنیم
Eblis
01-05-2008, 09:45 AM
من با نظر وصال موافقم دقت کردين مثلآ تو بازيهاي شاون مايکلس وقتي طرف افتاده زمين با يه حالت بي حالي بر ميگرده و معلومه که ميدونه ميخواد فن بخوره يا همينطور اسپير يا پدرگي
من کلآ کشتي کجو يه تفريح ميدونم ديگه زيادم افراط درس نيست
mahdi1372
01-05-2008, 10:01 AM
این دوتا عکسو چند لحظه قبل یک جای دیگه اپ کردم خوب مچمو گرفتی
پوزش:30::22: دیگه حتما منبع رو میگم:32: ولی دو عکس رو گزاشتم که همش نگن همه ی تامستون ها الکیه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.