ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تشکر و قدر دانی از آدمین سابق انجمن arsalan

amir-aghaei
07-10-2012, 01:55 PM
خوب ارسلان عزیز یکی از بچه های و در واقع پایه های فروم بود که بخاطر مسائل شخصی و گرفتاری که دارن به ما اعلام کردن که قصد ادامه فعالیت در انجمن ندارن..ما هم بعد مشورت در شورا ...به نتیجه رسیدیم که ایشون از سمتشون کنار بره ..

جا داره از زحمات ارسلان تشکر کنیم..ایشون واقعن کاربر نمونه ای بودن واسه انجمن...و از دست دادنش برای انجمن سخته اما مرگ نیست !مطمئنن ارسلانهای دیگری از راه خواهند رسید....ولی ای کاش شرایطی پیش میومد بازم ارسلانو کنارو خودمون میدیدیم نه به عنوان ادمین به عنوان یه فرد از جامعه iwe که جاش خیلی خالیه...

S.H.A.Y.A.N
07-10-2012, 02:06 PM
از زحمات ارسلان عزيز تشكر ميكنم , تنها فردي بود كه تو يه مقطع كه فروم اصلا وضعيت جالبي نداشت بخش رستلينگ رو سرپا نگه داشت و نزاشت نابود بشه .
بابت زحماتش تو اين مدت يه خسته نباشيد بهش ميگم . خب خيلي نارحت شدم چون ما همزمان با هم مدير شديم و جزء يكي از بهترين دوستان من تو اين فروم محسوب ميشه . اميدوارم هرجا ميره و هر كاري ميكنه تو كارش موفق باشه و البته اميدوارم دوباره روزي تو فروم ببينيمش .
باتشكر .
فعلا ...

The Wollek
07-10-2012, 02:27 PM
من هم جا داره از زحمات این عزیز نهایت تشکر رو کنم

میشه گفت رسلینگ این انجمن باید به اسم ارسلان نوشته بشه کارش حرف نداشت حتی یادمه مسابقات یه پی پی وی رو لحظه به لحظه لایو گزارش مینوشت

کلا با هم تو فاز شاهین بودیم هر چی آهنگ درخواستی داشتم برام لینک میزاشت حیف شد که ایشون دیگه نمیتونن بیان ( داش ارسلان شر اعظم رو ولش کن دیگه ) :4:

داش امیدوارم هر جا هستی خوش و خرم و دور از درد و بلا باشی

تو زندگی هم بهترین ها برات آرزو داریم

Enliven
07-10-2012, 02:57 PM
منم از ارسلان عزیز بخاطر تمام زحماتی که برای انجمن کشید تشکر میکنم.
من زیاد شاهد فعالیت ارسلان جان نبودم اما در همون مدت کم شیفته اخلاق و کیفیت کاریش شدم.

ارسلان کسی بود که روزهای اول عضویت با تذکراتش خیلی بهم کمک کرد و دوستان
هم میدونن که من بارها این مطلب رو عنوان کردم چون ارادت خاصی به ایشون دارم.

ارسلان جان هرجا که هستی برات آرزوی موفقیت دارم.
امیدوارم به زودی به انجمن برگردی.

Ariyan
07-10-2012, 03:11 PM
:13::13::13::13::13::13::13:
ارسی رفت؟؟؟؟
چرا....
وای باوارم نمیشه...
امیدوارم تنهامون نذاره و باز بیاد...
فقط دمش گرم...واقعا هم دمش گرم

Scofield
07-10-2012, 03:17 PM
منم به نوبه خـودم کمال تشکر و قدردانی از ارسلان عزیز را دارم و امیدوارم هر چه زودتر به انجمن برگرده . . .

Blood Raven
07-10-2012, 03:51 PM
ارسلان یکی از زحمت کش ترین کاربران انجمن بود ، می خواهم از زحماتش تشکر کنم و امیدوارم روزی برسد که دوباره ارسلان به فروم بازگردد .

© The Phantom Pain
07-10-2012, 04:01 PM
یکی از بهترین های تاریخ فروم . . .

ارسلان جان زحمت زیادی برای انجمن کشیده و نمیشه با زدن یه تاپیک از زحماتش تشکر کرد .

مقدار زیادی از پیشرفت بخش کچ ما ، دلیلش ارسلان بود که اخبار و نتایج اون رو بدون هیچ وقفه ای و همزمان با سایت های معروف خارجی داخل فروم میزاشت .

فقط امیدوارم ارسلان جان رو باز هم توی فروم ببینیم و این مشغله هایی که این روزها همه رو گرفتار کرده باعث نشه که مثل بعضی از کاربرامون دیگه هیچ وقت پیداشون نشه .

و به قول ابوالفضل جان باز هم شاهد حضور ارسلان و ارسلان ها توی فروم باشیم .

ممنون ارسلان جان ، بابت همه ی زحماتی که کشیدی :61:

r v d
07-10-2012, 04:30 PM
ابوالفضل شوراء رو خوب اومــــدی :دی

منم یه خسته نباشید به ارسلان عزیز میگم ، امیدوارم هر چه زود تر مشکلات و گرفتاری هاش حل و تموم شه .

شر اعـــظم امیدوارم زودتر دوباره ببینمت تو فروم :3:

Arsal4n
07-10-2012, 04:54 PM
واقعا ناراحت شدم .... خیــلی ناراحت شدم ...

یکی از بهترین و برترین های تاریخ iWE ... خیلی حیف شد که یکی دیگه از بهترین ها از بین ما جدا شد ...

یکی از الگو های من . واقعا باید از ارسلان جون به خاطر زحماتش تشکر کرد .

البته فقط یک پست بی ارزش نمیتونه مفهوم ما رو برسونه .

ارسی جون ، ازت ممنونیم . امیدواریم در تمام مراحل زندگیت خوشبخت باشی .

البته باید از ساسان عزیز هم تشکر کرد و بهش خدا قوت گفت . چون باید دوباره دست تنها انجمن رو اداره کنه . البته ساسان قدرتش رو قبلا به همگان ثابت کرده . با وجود همچنین کادر مدیریت و هیئت مدیره ای مطمئنا میتونید انجمن رو اداره کنید :3:

Thank You :61:

Tombstone
07-10-2012, 05:06 PM
ارسلان عزیز یکی از نابغه های فروم در زمینه رستلینگ بود که تو کل سایت های ایرانی و حتی خارجی تک بود ...
مطمئنا رفتنش میتونه به فروم ضربه بزنه و امیدوارم خیلی زود یک جایگزین عالی در حد او برای فروم پیدا بشه که ساسان دست تنها باقی نمونه
همین جا از ارسلان عزیز به خاطر زحمات چندین سالش برای فروم تشکر میکنم و امیدوارم دوباره روزی اونو در فروم ببینیم
:48:

Batista Unlimited
07-10-2012, 05:21 PM
به خاطر همه چیز ممنون ارسلان عزیز
به امید دیدار مجدد

AƦAƾH
07-10-2012, 05:25 PM
واقعا حیف شد.
امیدوارم مشکلات رو حل کنی و به زودی برگردی.
:6:

SHAHIN
07-10-2012, 06:00 PM
داش ارسلان این چه کاری بود کردی اون از وبلاگ نویسی که یه هو رفتی همه وبلاگ نویسان خیلی ناراحت شدند این از الان واقعا حیف
اگه تذکرات نبود من همون اول کارم تو انجمن بن میشدم حیف شد که رفتی

Ħ д † ε Ð
07-10-2012, 07:46 PM
منم از زحمات ارسلان تشکر میکنم.
ایشالا هر جا هست موفق باشه.

خوبه که بیشتر میتونه به زندگیش برسه.

MAMAD
07-10-2012, 07:54 PM
ارسلان عزیز دست دلم نمیره بهت خسته نباشید بگم همینطور که الان بخواد یکی از مدیر ها هم کنار بره همین حس دارم
داش انشلا مشغله هات تموم میشه دوباره میبینمیت دادا
هر جا هستی انشالا موفق باشی

Sarkesh
07-10-2012, 07:57 PM
ارسلان هميشه تلاش فوق العاده اي داشت و كارهاش توي انجمن رو به بهترين شكل انجام ميداد .اميدوارم توي زندگي واقعيش هم به همين شكل و حتي بهتر از اين موفق باشه و روزهاي خوبي رو براش آرزو ميكنم .

Kaj
07-11-2012, 11:32 AM
بدون شك يكي از محبوب ترين هاي انجمن در بين بزرگان و مديران بودن .... هر چند كه به گفته دوستان دليل كناره گيري ايشون مسائل و گرفتاري هاي شخصيشون بوده ولي به يك باره كمرنك شدن حضور ايشون در انجمن راستش براي من تا حدودي عجيب بود! به خصوص زماني كه مدت زيادي هم از مديرشدنشون نمي گذشت!!!

در هر صورت ... من هم بايد اذعان كنم كه يكي از موثرترين و مهم ترين اعضاي سايت در يكي دو سال اخير بودن و فكر مي كنم اين سايت يكي از وزنه هاي اصلي خودش رو از دست داد. فعاليت ايشون از همون روزهاي اول كاملا مشهود و ارزشمند بود .... يادش بخير اولين تايپكي كه زدن اگه اشتباه نكنم نظر سنجي خطرناكترين فينيشرها بود. و همونطوري كه عزيزان گفتن هيچ موقع انجمن رو تنها نذاشتن. :48:

نتايج و گزارش زنده و لحظه به لحظه رسلمينيا و رويال رامبل همين امسال هم توسط ايشون نوشته شد .... اميدوارم كه در صورت بازنگشتنشون جايگذيني براي ايشون پيدا بشه و يا اينكه ساير مديران فعلي سايت بتونن جاي خالي ايشون رو به خوبي پر كنند. كه من اميدورام از پس اين كار بر بيان.

در آخر خسته نباشيد و تشكر از زحمات آقاي ارسلان عزيز .... اميدوارم كه هميشه در زندگي موفق و پيروز باشيد :48:

Sgt.Wollek
07-11-2012, 01:42 PM
منم از ارسلان عزیز به خاطر زحماتی که کشید تشکر میکنم.

زمان ارسلان بودم و فعالیت و زحماتی که میکشید رو دیدم و واقعا ناراحت شدم که کنار کشید.

انشالله تمام مسائل و مشکلاتی که داره حل شه و بازم اینجا شاهد حضور و فعالیتش باشیم.

:61: ارسلان جان ممنون :61:

farzam_12
07-11-2012, 02:05 PM
من هم به نوبه خودم جدای ارسلان عزیز رو رو بهش خسته نباشید می گم.واقعا خیلی زحمت کشید چه اون موقعی که ادمین بود و چه اونموقعی که **** مدیریتر بود و چه اون موقعی که مدیر بود.
موفق باشی و برات بهترین آرزوها را دارم

El Niño
07-11-2012, 03:23 PM
بدون شک یکی از نوابغ فروم ارسلان عزیز بود که خدمت بزرگی به بخش کچ فروم کرد
امیدوارم مشکلاتش حل بشه و برگرده از وجودش تو فروم استفاده کنیم
ممنون ارسلان جان