PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپدیت وضعیت استاری مصدوم | دی وی دی سی ام پانک | فیلم جدید آستین | براک لسنر

AƦAƾH
07-12-2012, 03:01 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

آپدیت وضعیت استار مصدوم:
Bray Wyatt یا همون هاسکی هریس که قبلا گفته شده بود از ناحیه شونه مصدوم شده و باید 6 ماه از رینگ دور بمونه،در جدیدترین اخبار اومده که WWE روی کارکتر جدید وی حساب ویژه ای باز کرده و نمیخواد براحتی اون رو دوباره دور از کمپانی ببینه،به همین دلیل گفته شده او به عنوان منجر در NxT به کارش ادامه میده.

دی وی دی سی ام پانک:
دی وی ی جدید سی ام پانک تاریخ انتشارش مشخص شد. 9اکتبر در قالبت DvD و BluRay منتشر خواهد شد.
همچنین نام این فیلم تایید شده که "WWE: CM Punk - Best In The World." میباشد.

فیلم جدید آستین:
تایید شده که استیو آستین هال او فیمر کمپانی در فیلمی به اسم "Grown Ups 2" حضور داره.فیلمبرداری این فیلم همین ماه آغاز خواهد شد.
دیگر بازیگران فیلم نیز Adam Sandler, Chris Rock, Steve Buscemi, Salma Hayek میباشند.

بــــراکــــ لـــسنر:
براک لسنر استار WWE امروز 35 ساله شد.

Enliven
07-13-2012, 03:29 AM
استون کلد توی Grown Ups 2؟؟؟:13:

واو.. چه شود..:4: فیلم اول که فوق العاده بود.. دیدن استون کلد در فیلم کمدی قطعا جالب میشه... اونم فیلمی که توش آدام سندلر باشه..
من شنیده بودم که تایلور لاتنر هم قراره تو این فیلم بازی کنه.. در اون صورت فیلم صدرصد دیدنی میشه..

مرسی از آرش جان بابت خبر..
فعلا..

AƦAƾH
07-13-2012, 08:06 AM
منم خيلي دوست دارم تایلور لاتنر در فيلمش باش،يكي اولين بازيگرا مورد علاقم!

Brodus Clay
07-13-2012, 08:48 AM
براک لسنر چقدر جونه بابا من فک میکردم واسه سنشه کم مسابقه میده حیف یعنی باید سالی 2 تا 3 بار مسابقه دادن براک رو ببینیم با این سن میتونه توی همه لایو اونت تا حضورداشته باشه نمیدونم چی فک میکنه که مخواد اینقدر کم مسابقه بده.:4: کین 45 سالشه همه جا حتی تو سومر استار و ان ایک ستی هم هست . گلدربرگ گفته بود فقط بخاطر پول برگشته من باورنکنردم :21: