PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حضـور لجندی در ان اکس تی | اولین ان اکس تی چمپیون ؟! و .....

Scofield
07-13-2012, 12:16 PM
حضـور لجندی در ان اکس تی

در تیپینگ دیشب ان اکس تی اسکوتی تو هاتی استار سابق دبلیو دبلیو ای حاضر شد و بــا هیث اسلاتر مسابقه ای داد و در نهایت پیـروز شد گفته میشود کمپانی دبلیو دبلیو ای می خواهد

در هفته های دیگر باز هم لجندی را در شوء ان اکس تی حاضر کند .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

اولین ان اکس تی چمپیون ؟!

دبلیو دبلیو ای به تازگی تورنمنت Gold Rush را برای انتخـاب اولین NxT Champion آغاز کرده است . این تورنمنت در تیپینگ دیشب ان اکس تی برگزار شد . افراد حاضر در این

تورنمنت عبارت اند از : Bo Dallas, Drew McIntyre, Jinder Mahal, Justin Gabriel, Leo Kruger, Michael McGillicutty, Richie Steamboat , Seth Rollins.

اولین ان اکس تی چمپیون در تاریخ 26 جولای مشخص می شود .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

صحبت های تایسون کید

تایسون کید یکی از استاران حاضر در مانی این د بانک کمربند سنگین وزن در مورد مانی این د بانک گفت : من تلاش میکنم تا در این مسابقه برنده بشم . شما در این مسابقه

دیگر تایسون کید قبلی را مشاهده نمی کنید بلکه من مخلوط افرادی مثل پانک , برایان , زیگر و کودی رودز خواهم بود !

کار عجیب دین آمبروزو

دین آمبروزو استار حال حـاضر دبلیو دبلیو ای در اقدامی عجیب تمام اطلاعات اکانت تــ ــویــ ــتــ ــر خود را پاک کرد !