PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وینس : نام راء را من برای این شو انتخاب کردم ؛ مصاحبه جدید و جالب وینس مکمن....

Enliven
07-14-2012, 02:23 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

مصاحبه جدید و جالب وینس مکمن :

وینس مکمن مالک و رئیس کمپانی دبلیو دبلیو ای روز گذشته به مناسبت هزارمین راء مصاحبه ای جدید
و جالب انجام داده است که خواندن آن خالی از لطف نیست.

چه کسی نام راء را برای این شو انتخاب کرد؟

" من. من این نام رو برای شو پیشنهاد کردم. من میخواستم اسمی باشه تا تمام برنامه هایی که ما در
نظر داشتیم رو در بر بگیره. نام راء کاملا برای این کار مناسب بود. "

آیا راء به خروج دبلیو سی دبلیو از عرصه رستلینگ کمک کرد؟

" من فکرنمیکنم که دلیل کنار رفتن دبلیو سی دبلیو ربطی به راء داشته باشه. این هیچ وقت مقصود
اصلی ما نبوده. این ایده تد تانر در دبلیو سی دبلیو بود نه دبلیو دبلیو ای. ببینید ، اگه شما وقت و انرژی
زیادی رو برای از بین بردن بقیه صرف کنید خودتون هم رنج میبرین.

اگه شما فرد دیگه رو از بین نبرین اون وقت اون برمیگرده و مقابل شما قرار میگیره. و وقتی اون برگرده شما
هیچ شانس پیروزی ندارین و نمیتونین خونتون رو بهتر کنین. این هیچ فرقی با یک مبارزه آگاهانه نداره.
اگه اون فرد بخواد به زدن شما ادامه بده در نهایت خودش خسته میشه و جا میزنه. "

خاطره وینس از اپیزود اول راء :

" من میخواستم همه چیز رو برگردونم به ریشه های اصلیمون. من میخواستم که اولین پخشمون
خیلی هوشمندانه ، معنی دار باشه. و باید بگم که من در منتهتن اصلا ناامید نشدم. پس از اینکه کمی
از پخش گذشت و حتی قبل از شروع پخش میدونستم که این شو ویژه خواهد بود. "

مهمترین سوپراستار شو :

" بدون هیچ شکی افرای مثل تریپل اچ ، آندرتیکر ، راک و شان مایکلز. هر کدوم از اینا سهم بزرگی در
این کمپانی داشتند. اما اگه قرار باشه صحبت از فرد خاصی کنیم که نشانه و سمبل راء هست بنظر
من اون کسی نیست جز استون کلد استیو آستن. "

آیا استون کلد بزرگ ترین فرد در دوران ادیتیود اِرا بود ؟

" اشتباه نکنین. دوران ادیتیود اِرا خیلی قبل تر از اومدن استون کلد وجود داشت. برت هارت اولین نفر
در این دوران بود که با مستر مکمن درگیر شد. یکی از بزرگ ترین چیزها درباره کارهای ما اینه که ما
هرشب بر روی یک گروه خاص تمرکز میکنیم.

شما فکر میکنید که اون چیزی که طرفداران میخوان رو دارین بهشون میدین اما میبینین که اینطور
نیست.راء تغییر کرد. راء در طول این سالها به همین تغییراتش ادامه داد تا واقعا به اون چیزی برسه
که طرفداران میخوان. به همین خاطره که این شو تا الان بیشتر از هر شوی دیگه ای در تاریخ تلوزیون
پخش شده. "

هدف برای دو هزارمین راء :

" هدف برای اون اپیزود ادامه همین روند انعطاف پذیری در مقابل خواسته طرفداران است. از همین
امروز 20 سال آینده. کسی چه میدونه که در پایان چه اتفاقاتی خواهد افتاد. "