PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصـاحبــه داور دبلیـو دبلیـو ای | صحبت های گلدبرگ در مورد بازگشت و .....

Scofield
07-18-2012, 08:48 PM
مصـاحبــه داور دبلیـو دبلیـو ای

جـان کــان داور حال حاضر دبلیو دبلیو ای به تازگی با سایت Pitch.com مصاحبه ای انجـام داده اسـت . او در این مصاحبه در مورد بهتـرین مسابقه ای که داوری کرده گفته :

دوبـاره اکستریم رولز ! حدود چند ماه پیش بود .... جـان سینا در برابر بـراک لـزنر کـه داور اصلی Charles Robinson بـود . او توسط لـزنـر Knock Down شد و من به جای او

سریـع به رینگ آمدم . براک لزنر سینا رو پین کرده بود من سریع به داخل رینگ لیز خوردم و تا شماره ی 2 شمردم که سینا Kike Out کرد . من پا شدم و از لزنر کلوزلاین دریافت کردم ... دیگـر

بعد از اون را یـادم نمیاد ! فقط یـادم ـه کـه یک ضربه به شکم من زد و منو به بیرون فرستاد .»

خبری از میک فولی

میـک فولی جی ام چنــد هفتـه پیش راء کـه به تازگی شـوء های کمدی برگزار میکنه قرار است از امـشب تا روز یکشنبــه 5 شوء کمدی در New York و نیوجرسی برگزار کند .

می توانید برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر به لینک زیر بروید :

لینکـ (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

صحبت های گلدبرگ در مورد بازگشت

بیـل گلدبرگ استــار سابق دبلیـو دبلیـو ای کـه در چند هفته ی اخیر خبر هایی مبنی بر بازگشت ـش شنیده شده است . امروز در پاسخ به سوال " ایا در هزارمین اپیزود راء حضور پیدا میکنی ؟! "

گفت " ببینید .... " هم چنین او همه ی پرومو های منتشر شده در مورد بازگشت دائمی او را غلط دانست .

مقاله سایت دبلیو دبلیو ای

سایت رسمـی کمپانی دبلیـو دبلیـو ای به تازگی مقاله ای به نام " بهترین مسابقـات میستریو " منتشـر کرده است که در این لیست مسابقه ی میستریو و جریکو در بـش 2009 در مکان اول قرار دارد و

در این لیست مسابقاتی از جمله مسابقه ی ری میستریو و ادی در رسلمنیا 21 , مسابقه ی سه نفره با کرت انگل و اورتن در رسلمنیا 22 , مسابقه با شان مایکـلز در راء 2005 , مسابقه ای وی با چاوو در

در نومرسی 2005 و .... قرار دارد . شما می توانید لیست کامل را در لینک زیر ببینید :

لینک (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

Goldberg The Man
07-18-2012, 09:10 PM
خوب همین الان تویتر حاج آقا رو زیر و رو کردیم , چندین بار در جواب ملت که در مورد بازگشتش تو راء هزارم پرسیده بودن گفته نه و تکذیب کرده...هر چند با اخلاقی که از حاجی سراغ دارم وقتی میگه نه یعنی نه ولی بازم احتمالش هست حداقل برا همون شب برگرده , به هر حال منم اگه اسطوره ای بودم که بعد از 8 سال میخواستم هوادرام رو سورپرایز کنم نمیدومدم از قبل لو بدم بگم هفته بعد دارم میام !

rahman24
07-19-2012, 02:52 AM
خوب همین الان تویتر حاج آقا رو زیر و رو کردیم , چندین بار در جواب ملت که در مورد بازگشتش تو راء هزارم پرسیده بودن گفته نه و تکذیب کرده...هر چند با اخلاقی که از حاجی سراغ دارم وقتی میگه نه یعنی نه ولی بازم احتمالش هست حداقل برا همون شب برگرده , به هر حال منم اگه اسطوره ای بودم که بعد از 8 سال میخواستم هوادرام رو سورپرایز کنم نمیدومدم از قبل لو بدم بگم هفته بعد دارم میام !

با حرفات کاملا موافقم. کمپانی داره همه ستاره های قدیم و جدید رو رو میکنه تا فکرها از گلدبرگ دور بشه و یهو سوپرایز کنه.احتمال اومدن گلدبرگ 70 به 30 هستش.