PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .:: تـام هـاردی : نگـرانم که برای نقش "بـیـن" انتـخاب خوبی نبـوده ام ! ::.

JMJ
07-20-2012, 12:48 PM
.:: تـام هـاردی : فکـر نکـنم برای نقش "بـیـن" انتـخاب خوبی بـوده ام ! ::.

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

فیلم شوالیه ی تاریکی برمیخزد ، بتمن را بعد از چهار سال به سینما برمیگرداند ، ولی دشمن بتمن در این فیلم یعنی بین را هم با خود می آورد . تام هاردی ، بازیگر نقش بین اعلام کرد که اصلاً نمیدانست بین چه کسی است . وی بعد از آن کمی جستجو کرد و درباره ی بین اطلاعاتی در آورد .

هاردی گفت که : "وقتی از بین شنیدم ، مثل بیشتر کسانی که توی خط بتمن نیستند ، اصلاً نمیدونستم کی هست و برای اینکه بفهمم اون کیه یه سری جستجو انجام دادم و بعد از اینکه ماسک لوچادریش و شلوار های کشتی گیریش رو دیدم با خودم فکر کردم که ... مرد اشتباهی رو انتخاب کردند ، چون من نمیتونم نقش این رو بازی کنم ... من نقش این رو بازی نمیکنم ."

ولی بعد از توضیحات و کار های کریستوفر نولان ، هاردی راضی به بازی کردن شد . هاردی درباره ی نولان برای بین گفت : "کریس نولان تغییراتی در بین انجام داد چون میخواست این کاراکتر کمیک واقعی باشه . اون میخواد که بین در دنیای واقعی نفس بکشه و کسی فکر نکنه که اون یه کاراکتر کمیکه ."

هر چند که تام هاردی از بازی کردن در این نقش لذت برد ، ولی در پایان احساس نگرانی داشت که نکند او نقش مناسبی نبوده است . مطمئنناً یکی از دلایلی که این حس را به هاردی میدهد بازی فوق العاده ی هیت لجر در نقش جوکر در فیلم قبلی بود که لجر برای آن برنده ی اسکار بهترین بازیگر مکمل مرد شد . ولی خود هاردی اعلام کرده بود که نقشش را با نقش لجر مقایسه نکنند . به هر حال فیلم شوالیه ی تاریکی بر میخیزد امروز اکران میشود و باید دید که تام هاردی با بین چه کار کرده است .