PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تــوهیــن سـی ام پـانک به یـک هوادار | نـام شوء امشــب و.....

Scofield
07-23-2012, 11:43 PM
تــوهیــن سـی ام پـانک به یـک هوادار

سـی ام پـانک صاحب کمــربند دبلیو دبلیو ای در زمـان پیاده شـدن از هواپیمایی که در St.Louis فـرود آمده بــود بـه طرفداران خــود امضا داد وی عکسی که طرفدار برای امضا داده بود

را در سـطل آشغـال انداخت وهوادار هم از دسـت او ناراحت شد و چیزی نمونده بود که دعوا سر بگیرد کـه با پا در میانی پلیس ختم به خیر شد . پانک در تـ ــویــ ــتــ ــر در این باره نوشت :

رفتـار غیرقابل قبول ! هم چنین او در ادامه گفت : من برای همه ی طرفدارانـم احتـرام قائـل هستـم ولی برای افراد بی ادب اینطور نیست و از این چنین افراد خوشم نمیاد

نـام شوء امشــب

مـاندی نایت راء امشب کـه در St.Louis , Missouri بـرگزار خواهـد شد کــه هزارمین اپیزود راء نیز هسـت که این راء به " Wrestlemania OF Raws "

نامیده شده اسـت کـه بدین معنی است که این راء بهترین راء تاریخ است .

حضور نداشتن دو استار در هزارمین اپیزود راء

در اخبـار آمده اسـت Madusa که قبلا صاحب کمربند دیـ ــوا WWF با نام Alundra Blayze شده بود و Shane Helmes که در رسلینگ به نام The Hurricane شناخته شده بود در

هزارمین اپیزود راء حضـور نخواهد داشت ، مادوسا در این باره نوشت : تبـریک میگم به دبلیو دبلیو ای کـه قرار است فراموش نشدنی ترین راء تاریخ را برگزار کند ... یادتون نره این شوء را تماشا کنید

چون شما هنوز طرفدار کمپانی WWE هستید

خبری از ری میستریو

همانطور که در اخبــار آمده است ری میستریو که به تازگی از محرومیت در آمده است قرار است در تاریخ 9 آگوست به مصــاف دنیـل بـرایان برود . این دو در لایو اونت اسمکدان

در توکیو و در کشور ژاپن به مصـاف هم خواهند رفت

Extra

عکسی از راک در فرودگاه St.Louis (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

kia Y2J
07-24-2012, 12:30 PM
تــوهیــن سـی ام پـانک به یـک هوادار

سـی ام پـانک صاحب کمــربند دبلیو دبلیو ای در زمـان پیاده شـدن از هواپیمایی که در St.Louis فـرود آمده بــود بـه طرفداران خــود امضا داد وی عکسی که طرفدار برای امضا داده بود

را در سـطل آشغـال انداخت وهوادار هم از دسـت او ناراحت شد و چیزی نمونده بود که دعوا سر بگیرد کـه با پا در میانی پلیس ختم به خیر شد . پانک در تـ ــویــ ــتــ ــر در این باره نوشت :

رفتـار غیرقابل قبول ! هم چنین او در ادامه گفت : من برای همه ی طرفدارانـم احتـرام قائـل هستـم ولی برای افراد بی ادب اینطور نیست و از این چنین افراد خوشم نمیاد

دوست من ؛ این رو هم بیان کنید، که اون کسی که امضا میخواسته با چه لحنه بدی از سی ام پانک خواسته تا عکس رو امضا کنه ! اینجور که شما نوشتی ؛ انگار سی ام پانک رفتار بدی داشته .

Scofield
07-24-2012, 12:37 PM
دوست من ؛ این رو هم بیان کنید، که اون کسی که امضا میخواسته با چه لحنه بدی از سی ام پانک خواسته تا عکس رو امضا کنه ! اینجور که شما نوشتی ؛ انگار سی ام پانک رفتار بدی داشته .

من خبری که ترجمه کردم چیزی ننوشته بود !

اونجوری هم کـه توی تـ ـویـ ـتـ ــر پانک گفت که از هوادار بی ادب خوشش نمیاد مثل اینکه هوادار بی ادبی کرده ولی توی خبر چیزی ننوشته بود