توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوره یک چهارم نهایی بهترین شماره 10 تاریخ | مسابقه سوم |
Arsal4n
07-24-2012, 03:56 PM
ســلام
خب مسابقات مقدماتی این مسابقه به پایان رسید و 8 نفر حذف شدند . امروز مسابقه دوم یک چهارم نهایی انجام میشه .
نفرات باقیمانده : پله ، زیدان ، فیگو ،اوزه بیو ، ریوالدو و دل پیرو .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
نفرات امروز :
Eusébio
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اوزه بیو
ملیت : پرتغال
تعداد بازی های کل : 613
تعداد گل ها : 626
Alessandro Del Piero
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
الساندرو دل پیرو
ملیت : ایتالیا
تعداد بازی های کل : 803 ( همچنان در حال بازی کردن )
تعداد گل ها : 314
××
این نظر سنجی برای مقایسه 2 بازیکن نیست این مسابقه برای این است که اخر ببینیم پیراهن شماره 10 بر روی تن چه کسی از همه زیبا تر بود . پس مقایسه نکنید خواهشا . میخواید پست بدید بیاید از کسی که بهش رای دادید صحبت کنید و در مواقع لزوم هم ازش دفاع کنید . ممنون .
Olympic Hero : اینجا بحث مقایسه فنی نیست ! بحث شماره 10 بودن . بحث الگو بودن !! بحث تک بودن هست . نه داشتن افتخار های بیشتر ...
××
مهلت نظرسنجی : 1 روز . اگه اختلاف کمتر از 3 تا بود ، تا دو روز مهلت رو افزایش میدم .
Scofield
07-24-2012, 04:02 PM
واقعــاً شماره ی 10 بر تن الکس قشنگ ـه !
من به الکس رای دادم
Olympic Hero
07-24-2012, 04:10 PM
واقعا انتخاب بین این 2 اسطوره سخته ... خیلی هم سخته ! اما فقط به یک دلیل به دل پیرو رای میدم :
وقتی توی تیم ملی و تو اوج قدرت شماره 10 رو ازش گرفتن و دادن به توتی الکس نه تنها چیزی نگفت و بلکه در یک حرکت عجیب و خاج از عادت در فوتبال از توتی خیلی هم حمایت کرد ! وقتی هم توتی خداحافظی کرد و خواستن لباس شماره 10 رو بهش بدن گفت این شماره رو به بازیکنان مستعد تر بدید تا پیشرفت کنن . من همین 7 برام خوبه !!
واقعا دل پیرو یک الگو هست ... توی اخلاق , مسائل فنی و ... دل پیرو تو همشون بی نظیرِ .
The Shadow
07-24-2012, 04:33 PM
من واسه خاطر اوزبیو ، رونی رو کنار گذاشتم و بهش رای دادم واسه همین بازم به اوزبیو رای میدم . واقعاً آمارش خیره کنندس !!!
Ghost OF Sparta
07-24-2012, 04:38 PM
از پرتغالی ها خیلی خوشم نمی آد.ولی به اوزه بیو رای میدم چون از دل پیرو خوشم نمی آد.هم ایتالیایی بود هم یوونتوسی.آمارش هم خیلی جالب نیست.ولی آمار اوزه بیو عالیه.
The Wollek
07-24-2012, 04:51 PM
با این که بازی اوزه رو ندیدم ولی آمارش خیلی جیگره
در کل از دل پیرو هم خوشم نمیاد زیاد بازیکن بزرگی نبوده از نظر من تا این جا هم که اومده کلی در حقش لطف شده
خداحافظ الکسی
Olympic Hero
07-24-2012, 05:23 PM
دوستان از الکس دل پیرو خوشتون نمیاد بگید خوشتون نمیاد دیگه خواهشا بیراه چیزی نگید !! دل پیرو بازیکن بزرگی نیست ؟!؟!؟ ببخشید شما که این حرف رو میزنی تا حالا سر جمع چند تا بازی از الکس دیدید ؟ گلش به فیورنتینا رو دیدید ؟ گلش به اینتر رو دیدید ؟ گلش به رم توی نیمه نهایی کوپا رو دیدید ؟ گلش به رئال مادرید تو نیمه نهایی اروپا اونم طوری که هیرو اسطوره رئال روی زمین خورد رو دیدید ؟ گلش به آلمان رو دیدی ؟ گلش به دورتموند تو فینال اروپا رو دیدید ؟ گلش به لاتزیو توی 37 سالگی رو دیدید ؟ اینا رو دیدید و الان میگید الکس بازیکن بزرگی نیست ؟ کدوم بازیکن توی دنیا تا حال تونسته همچین گلی بزنه :
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)
حرف های من رو باور نمی کنید ؟ برید یوتــــ.ـــوب و حرکت های الکس توی اوج جوانی و همین سن رو ببینید تا متوجه بشید چی می گم ! شمایی که الان حرکات سرعتی و تغییر مسیر های مسی رو می بینید و لذت می برید , برید حرکت الکس توی جوونیش رو ببیند تا متوجه بشید این حرکات رو کی اول از همه انجام می داده ! تنها فوتبالیست تاریخ که توی زمین واس خودش منطقه داره و از اگر توپ رو از اونجا به سمت دروازه بزنه 99 درصد گلِ همین دل پیرو هست ! اگر خوشتون نمیاد ازش بگید خوشم نمیاد و بهش رای نمیدم ! اینکه بازیکن بزرگی نیست واقعا خنده داره !! این حرف نشون میده شما کلا سر جمع 5-6 سال هست که فوتبال می بینید ....
دل پیرو کسی هست که مارادونا بهترین بازیکن تاریخ فوتبال اون رو از زیدان هم بهتر دونسته ....
The Great One
07-24-2012, 06:03 PM
با اینکه از دل پیرو ( غیر از ایتالیایی بودنش ... ) خیلی خوشم میومد ولی به اوزبیو رای دادم . آمارش گویای همه چیز هست ...
دل پیرو بازیکن بزرگی بوده ولی در حد زمان خودش نه تاریخ .
فعلا .
Ħ д † ε Ð
07-24-2012, 07:49 PM
دل پیرو اسطورست دل پیرو به تنهایی یه نسل فوتباله خودش.
دل پیرو مساوی هستش با یک عده زیاد طرفدار در کل دنیا و میشه گفت دل پیرو یه برگ از تاریخه.
من نمیدونم چه طور شما هم توی مسابقه قبلی هم توی این مسابقش انقدر نادیدش میگیرید.
شاید دیوید بکهام بازیکن خیلی بزرگی توی تاریخ نباشه ولی قطعا اون محبوبیت و خاص بودنش توی تاریخ موندگارش میکنه و بازیکنایی مثل دل پیرو و توتی و زیدان حیفه که فقط به خاطر آمار گلزنی بهتر زیر سایه بقیه قرارشون بدیم.
The Phenom
07-24-2012, 08:04 PM
من واسه خاطر اوزبیو ، رونی رو کنار گذاشتم و بهش رای دادم واسه همین بازم به اوزبیو رای میدم . واقعاً آمارش خیره کنندس !!!
پژی جون یادمه یه بار دل پیرو توی یکی از مصاحبه هاش از چلسی تعریف کرده بودا . . .
Olympic Hero
07-25-2012, 01:30 AM
دل پیرو اسطورست دل پیرو به تنهایی یه نسل فوتباله خودش.
دل پیرو مساوی هستش با یک عده زیاد طرفدار در کل دنیا و میشه گفت دل پیرو یه برگ از تاریخه.
من نمیدونم چه طور شما هم توی مسابقه قبلی هم توی این مسابقش انقدر نادیدش میگیرید.
مشکل همینجاست آرمین جون ! الان شک ندارم از بین کسانی که دل پیرو زیر سوال بدن نه از لحاظ فنی الکس رو دیدن نه از لحاظ اخلاقی و الگو بودن میشناسنش . دلیل پژمان اصلا فوق العاده بود !! چون به خاطر اوزه بیو به رونی رای ندادم به الکس دل پیرو هم رای نمیدم :22: اول اینکه رونی تا سال های سال هم به الکس دل پیرو و اوزه بیو نخواهد رسید و به حق از اوزه بیو شکست خورد !! دوم هم اینکه این مسابقه بین این 2 نفر هست رونی چیکارست این وسط اصلا ؟ :4:
بارها گفتم این مسابقه فنی نیست اما باز خیلی ها مثل همین پژمان آمار رو میارن وسط !! اگه به این مسائل باشه که اوزه بیو از لحاظ افتخارات انگشت کوچیکه الکس دل پیرو هم نمیشه . الکس یک جام جهانی داره که اندازه کل عمر بازی اوزه بیو می ارزه !! در ضمن شما این آمار گلزنی رو میبینید در موردش کمی هم تحقیق کنید ! اوزه بیو تنها درخشش مربوط به باشگاه بنفیکا هست و بس !! اوزه بیو توی 9 باشگاه توپ زده و فقط توی بنفیکا درخشان بوده ! اوزه بیو درخشیده اما توی کشور و لیگی که غیر از خودش حتی بازیکن خوب هم نبوده !! اون زمان پرتغال فقط و فقط بنفیکا بوده مثل الان پورتو , اسپورتینگ و .. رو نداشته ! توی بقیه تیم ها هم اوزه بیو یک بازیکن معمولی بوده و بس . معمولی و حتی ظعیف . اما شما دل پیرو رو نگاه کنید ! دل پیرو توی لیگی درخشیده که در زمان ظهورش بهترین لیگ اروپا و دنیا بوده ! دل پیرو هم توی یوونتوس و هم توی تیم ملی باجویی رو کنار زده که اون زمان نه تنها یوونتوسی ها , بلکه کل ایتالیا می پرستیدنش ! دومین کارش گرفتن بازوبند از کونته ای بود که خیلی ها عاشقش بودن ! کار بعدیش شکستن رکوردِ بونی پرتی افسانه ای بود که هیچکس باورش نمی شد ! کار بعدیش نشون دادن وفاداریش بود با رفتن به سری b ! اونم در حالی که تیم هایی مثل یونایتد دنبالش بودن . دل یپرو توی زمان خودش با زیدان , بکهام , فیگو , ندود , رائول , شوچنکو و .. مبارزه میکرده ولی باز همه عاشقش بودن ! توپ طلا رو نبرده و به قول مارادونا سیاه ترین نقطه تاریخ فیفا اینه که الکس دل پرو تا حالا توپ طلا نبرده ! دل پیرو انقدر بزرگ هست که گری نویل که توی لیگ برتر و مقابل مهاجم های بزرگ توپ زده هنوز اون رو به عنوان سخت ترین رقیبش می دونه !! من واقعا نمی دونم چطور بعضی ها دل پیرو رو از لحاظ فنی زیر سوال می برن ...
مسائل غیر فنی هم که میتونم بگم هیچکس به دل پیرو نمی رسه !! هیچکس ! حتی زیدان هم از لحاظ اخلاقی به دل پیرو نمی رسه .... دل پیرو باید برای کل ستاره ها و بازیکن های فوتبال الگو باشه ...
باز میگم مشکل اینجاست خیلی ها فوتبال رو فقط 5-6 سال هست که دارن میبینن ! یا اینه یا دل پیرو یه کاری کرده که اینا ازش بدشون میاد . گل نیمه نهایی به آلمان , گل قهرمانی به اینتر , گلش های فوق العادش به رئالِ کهکشانی و ......
یک چیز دیگه یادم رفت بگم ! بحث آمار شد ! شما می دونید دل پیرو اصلا مهاجم نوک نبوده و نیست ؟!؟! این رو می دونید که دل پیرو در اصل یک مهاجم سایه هست و وظیفه اصلیش گلسازی هست نه گلزنی ؟ در تمامی سال های بازی دل پیرو این بازیکنانی مثل اینزاگی , ترزگه , آمائوری , یاکویینتا و کوالیارلا و ویری بودن که وظیفه گلزنی داشتن نه دل پیرو ؟ و اینم می دونید که با این حال ( مهاجم سایه و دوم بودن ! ) رکورد بونی پرتی کسی که یک مهاجم نوک افسانه ای بود رو شکسته ؟ اینم می دونید دل پیرو به همراه میهایلوویچ رکورد دار تعداد گل زده از روی ضربه آزاد توی تاریخ سری آ هست ؟ چه سوال هایی هست که میکنم ؟ معلومه که نمی دونید ....
The Phenom
07-25-2012, 08:51 AM
من مطمئنم اگه جای اوزه بیو ارش برهانی بود هم بازم بچه ها همین طوری رای میدادن
SASAN
07-25-2012, 09:07 AM
من مطمئنم اگه جای اوزه بیو ارش برهانی بود هم بازم بچه ها همین طوری رای میدادن
دیوانه :24: :24: :24: :24:
-
الکس دلپیرو نماد تعصب فوتبال ایتالیا است :3:
The Great One
07-25-2012, 11:14 AM
مشکل همینجاست آرمین جون ! الان شک ندارم از بین کسانی که دل پیرو زیر سوال بدن نه از لحاظ فنی الکس رو دیدن نه از لحاظ اخلاقی و الگو بودن میشناسنش .
نه بابا فقط تو میشناسیش ؟ :22: تو بحث های این شکلی هم خوش بختانه همیشه یکی هست هندونه بذاری زیر بقلش !
در ضمن شما این آمار گلزنی رو میبینید در موردش کمی هم تحقیق کنید ! اوزه بیو تنها درخشش مربوط به باشگاه بنفیکا هست و بس !!
نگران نباش همون موقع رونی - اوزبیو این کار هارو کردیم . ویکی پدیا برای همه باز میشه !
دل پیرو توی لیگی درخشیده که در زمان ظهورش بهترین لیگ اروپا و دنیا بوده ! دل پیرو هم توی یوونتوس و هم توی تیم ملی باجویی رو کنار زده که اون زمان نه تنها یوونتوسی ها , بلکه کل ایتالیا می پرستیدنش ! دومین کارش گرفتن بازوبند از کونته ای بود که خیلی ها عاشقش بودن !
این چیزا هم به کسی بگو که چیزی از فوتبال ایتالیا نمیدونه ...
به قول مارادونا سیاه ترین نقطه تاریخ فیفا اینه که الکس دل پرو تا حالا توپ طلا نبرده !
هر وقت بحث مارادونا میشه همه میگن معتاد بوده و ... ولی یک حرفی که مورد پسندتون باشه زده باشه میشه بهترین بازیکن تاریخ . الان که خیلی ها مارادونا رو قبول ندارن ولی اونایی هم که قبول دارن به خاطر مسائل فنی دوران بازی گریش بوده وگرنه اگه دانش فوتبالی داشت از تیم های سطح پایینه عربی هم اخراج نمیشد !
باز میگم مشکل اینجاست خیلی ها فوتبال رو فقط 5-6 سال هست که دارن میبینن ! یا اینه یا دل پیرو یه کاری کرده که اینا ازش بدشون میاد . گل نیمه نهایی به آلمان , گل قهرمانی به اینتر , گلش های فوق العادش به رئالِ کهکشانی و ......
والا من که خودم میدونم چند سال فوتبال میبینم در مورد بقیه چیزی نمیدونم ... یک چیزایی بگو که بشه در موردش صحبت کرد چون هیچ تضمینی هم به یکی مثل خودت نیست که بالای 5 سال فوتبال ببینی .
در مورد دل پیرو هم که مثلا فکر کردی به خاطر اینکه به اینتر گل زده بهش رای ندادم !! بگم که اصلا در حد شوچنکوی میلان که تقریبا هر بازی به اینتر گل میزد نیست و در حدی نبوده که بخوام ازش نفرت داشته باشم ا. چیز دیگه ای هم که مشخصه اینه که این دل پیرو هست که خیلی از اینتر کینه داره و علتش هم همون قهرمانی 2006 هست که از دستانش خارج شد و هنوز هم حرفش رو میزنه :12:
... چه سوال هایی هست که میکنم ؟ معلومه که نمی دونید ....
ببخشید ؟ حالا که بحث رو به حاشیه میبری یک چیزی هم بگم که شما که حرف از ایتالیا و تعصب به یوونتوس !! میزنی و میگی شما ها چیزی نمیدونین باید بگم که همون طرفدار بارسلونا که بی خودی بهشون گیر میدین میرزه به هواداری کسی که تو هر لیگ یک نماینده داره ... یوونتوس هم که آره تو 1 سال و خورده ای که اومدی سمتش خوب تونستی تاریخشون رو حفظ شی .
===========================
نماد تعصب ایتالیا هم دیگه همه میدونن توتی هست . دل پیرو تو تیمی بازی کرد که هر سال میرفت لیگ قهرمانان و تقریبا هر سال هم جزء 3 تیم برتر بود ولی توتی حاضر شد به خاطر غیرت و تعصبش تو رم که تیم سطح 2 اروپا به حساب میاد بازی کنه .
فعلا .
The Wollek
07-25-2012, 01:04 PM
مشکل همینجاست آرمین جون ! الان شک ندارم از بین کسانی که دل پیرو زیر سوال بدن نه از لحاظ فنی الکس رو دیدن نه از لحاظ اخلاقی و الگو بودن میشناسنش . دلیل پژمان اصلا فوق العاده بود !! چون به خاطر اوزه بیو به رونی رای ندادم به الکس دل پیرو هم رای نمیدم :22: اول اینکه رونی تا سال های سال هم به الکس دل پیرو و اوزه بیو نخواهد رسید و به حق از اوزه بیو شکست خورد !! دوم هم اینکه این مسابقه بین این 2 نفر هست رونی چیکارست این وسط اصلا ؟ :4:
بارها گفتم این مسابقه فنی نیست اما باز خیلی ها مثل همین پژمان آمار رو میارن وسط !! اگه به این مسائل باشه که اوزه بیو از لحاظ افتخارات انگشت کوچیکه الکس دل پیرو هم نمیشه . الکس یک جام جهانی داره که اندازه کل عمر بازی اوزه بیو می ارزه !! در ضمن شما این آمار گلزنی رو میبینید در موردش کمی هم تحقیق کنید ! اوزه بیو تنها درخشش مربوط به باشگاه بنفیکا هست و بس !! اوزه بیو توی 9 باشگاه توپ زده و فقط توی بنفیکا درخشان بوده ! اوزه بیو درخشیده اما توی کشور و لیگی که غیر از خودش حتی بازیکن خوب هم نبوده !! اون زمان پرتغال فقط و فقط بنفیکا بوده مثل الان پورتو , اسپورتینگ و .. رو نداشته ! توی بقیه تیم ها هم اوزه بیو یک بازیکن معمولی بوده و بس . معمولی و حتی ظعیف . اما شما دل پیرو رو نگاه کنید ! دل پیرو توی لیگی درخشیده که در زمان ظهورش بهترین لیگ اروپا و دنیا بوده ! دل پیرو هم توی یوونتوس و هم توی تیم ملی باجویی رو کنار زده که اون زمان نه تنها یوونتوسی ها , بلکه کل ایتالیا می پرستیدنش ! دومین کارش گرفتن بازوبند از کونته ای بود که خیلی ها عاشقش بودن ! کار بعدیش شکستن رکوردِ بونی پرتی افسانه ای بود که هیچکس باورش نمی شد ! کار بعدیش نشون دادن وفاداریش بود با رفتن به سری b ! اونم در حالی که تیم هایی مثل یونایتد دنبالش بودن . دل یپرو توی زمان خودش با زیدان , بکهام , فیگو , ندود , رائول , شوچنکو و .. مبارزه میکرده ولی باز همه عاشقش بودن ! توپ طلا رو نبرده و به قول مارادونا سیاه ترین نقطه تاریخ فیفا اینه که الکس دل پرو تا حالا توپ طلا نبرده ! دل پیرو انقدر بزرگ هست که گری نویل که توی لیگ برتر و مقابل مهاجم های بزرگ توپ زده هنوز اون رو به عنوان سخت ترین رقیبش می دونه !! من واقعا نمی دونم چطور بعضی ها دل پیرو رو از لحاظ فنی زیر سوال می برن ...
مسائل غیر فنی هم که میتونم بگم هیچکس به دل پیرو نمی رسه !! هیچکس ! حتی زیدان هم از لحاظ اخلاقی به دل پیرو نمی رسه .... دل پیرو باید برای کل ستاره ها و بازیکن های فوتبال الگو باشه ...
یک چیز دیگه یادم رفت بگم ! بحث آمار شد ! شما می دونید دل پیرو اصلا مهاجم نوک نبوده و نیست ؟!؟! این رو می دونید که دل پیرو در اصل یک مهاجم سایه هست و وظیفه اصلیش گلسازی هست نه گلزنی ؟ در تمامی سال های بازی دل پیرو این بازیکنانی مثل اینزاگی , ترزگه , آمائوری , یاکویینتا و کوالیارلا و ویری بودن که وظیفه گلزنی داشتن نه دل پیرو ؟ و اینم می دونید که با این حال ( مهاجم سایه و دوم بودن ! ) رکورد بونی پرتی کسی که یک مهاجم نوک افسانه ای بود رو شکسته ؟ اینم می دونید دل پیرو به همراه میهایلوویچ رکورد دار تعداد گل زده از روی ضربه آزاد توی تاریخ سری آ هست ؟ چه سوال هایی هست که میکنم ؟ معلومه که نمی دونید ....
سلام داش بعضی حرفات درسته ولی بعضی هاش شرمندم
1- دلپیرو درسته بزرگ بوده ولی برای برهه کوچکی از زمان (زمان خودش ) نه برای تبدیل شدن به افسانه
2- اینجا بحث اسطوره در میونه نه بازیکنان بزرگ . خیلی بازیکن بازیکن بزرگ داریم ولی از 1000 تا یکی اسطوره میشه
3 - نقطه تاریک تاریخ فوتبال این نیست که الکس بهترین نشده اینه که ما بازیکنان چون اوزه رو فراموش کردیم شاید دلیلش توجه نکردن به بازی اون بوده چرا که خیلی وقت پیش بازی میکرده ( نقطه سیاه تاریخ حرف یک معتاد است )
4- همون طور که اوزه فقط تو بنفیکا درخشید دلپیرو هم جایی بهتر از یوونتوس نداشت (ملاک تو تیم های زیاد بازی کردن نیست ملاک درست بازی کردنه همون طور که زانتی به خدای اینتر تبدیل شد حتی از فاکتی هم بیشتر قابل احترامه)
5- اوزه بیش از 600 تا گل زده شما میگید الکس گل حساس زیاد زده خودش قضاوت کن اگر از این 600 تا حداکثر 20 تاش گل حساس باشه آمار اوزه دوبرابر الکس میشه
6- این که میگید زیدان در اخلاق به پای دلپیرو نمیرسه بسی جای خنده داره نکنه شما کمک های بشر دوستانه زیدان رو فراموش کردید و فقط صحنه ای از حمله او به ماتراتزی رو در ذهن دارید
7-درسته دلپیرو چند تا گل حساس زده ولی اینها ملاک برتری نمیشه گل تاریخی به گل دست خدا (البته ناجوانمردانه بود) و گل زیدان به لورکوزن و ... اینها گفته میشه که همیشه در یادها خواهد بود
ما خودمون تو اینتر بزرگ شدیم این ها ملاک نیست باید گذشته رو دید
( دوست عزیزی حرف زیبایی زد گفت بچه ها احساسی رای میدن چون بازی یکی رو ندیدن به دیگری رای میدن در صورتی که هیچ شناختی از اون بازیکن ندارند )
10 سال دیگه از یکی بپرسید نیمار بهتره یا دلپیرو میگه : دلپیرو کی بوده خواننده بوده یا بازیگر چون از یادها خواهد رفت
( نخواستم پست بفرستم به درخواست یکی از دوستان اینتری بود )
موفق باشید
The Phenom
07-25-2012, 01:46 PM
نوید جان اینایی رو که می گی با اینکه شاید با بعضی هاش موافق نباشم ولی به هر حال فقط در مورد خودت صدق می کنه و در مورد بقیه بچه ها که واقعا الکس رو نمیشناسن یا رای بی طرف نمیدن صدق نمیکنه
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
1- دلپیرو درسته بزرگ بوده ولی برای برهه کوچکی از زمان (زمان خودش ) نه برای تبدیل شدن به افسانه
مگه بقیه بازیکنا چقدر در طول تاریخ بازی کردن که مدت زمان بازی الکس در مقابل اونا کم به نظر میاد؟
2- اینجا بحث اسطوره در میونه نه بازیکنان بزرگ . خیلی بازیکن بازیکن بزرگ داریم ولی از 1000 تا یکی اسطوره میشه
به نظرت این رای گیری رو در مقیاس جهانی برگذار کنیم کی رای بیشتر میاره؟ ضمنا اینجا بحث اسطوره بودن نیست بحث شماره 10 شما مثل اینکه تاپیک رو اشتباه اومدی
3 - نقطه تاریک تاریخ فوتبال این نیست که الکس بهترین نشده اینه که ما بازیکنان چون اوزه رو فراموش کردیم شاید دلیلش توجه نکردن به بازی اون بوده چرا که خیلی وقت پیش بازی میکرده ( نقطه سیاه تاریخ حرف یک معتاد است )
این حرفت حرف قشنگیه ولی واسه یه مرد 60 ساله نه یه جوون 19 ساله
4- همون طور که اوزه فقط تو بنفیکا درخشید دلپیرو هم جایی بهتر از یوونتوس نداشت
اینکه کسی به یه باشگاه وفادار بمونه دلیل این نیست که نمی تونه جای دیگه ای بره یا هیچ باشگاهی نخوادش
5- اوزه بیش از 600 تا گل زده شما میگید الکس گل حساس زیاد زده خودش قضاوت کن اگر از این 600 تا حداکثر 20 تاش گل حساس باشه آمار اوزه دوبرابر الکس میشه
بازم بحث رو اشتباه گرفتی دوست من
6- این که میگید زیدان در اخلاق به پای دلپیرو نمیرسه بسی جای خنده داره نکنه شما کمک های بشر دوستانه زیدان رو فراموش کردید و فقط صحنه ای از حمله او به ماتراتزی رو در ذهن دارید
البته احتمالا یادتون نمیاد ولی تو جام جهانی 98 هم زیدان زد مادر فواد امین بازیکن عربستان رو با عمه اش پیوند داد و البته اونجا ماتراتزی نبود که بخواد زیدان رو تحریک کنه :4:
7-درسته دلپیرو چند تا گل حساس زده ولی اینها ملاک برتری نمیشه گل تاریخی به گل دست خدا (البته ناجوانمردانه بود) و گل زیدان به لورکوزن و ... اینها گفته میشه که همیشه در یادها خواهد بود
( دوست عزیزی حرف زیبایی زد گفت بچه ها احساسی رای میدن چون بازی یکی رو ندیدن به دیگری رای میدن در صورتی که هیچ شناختی از اون بازیکن ندارند )
10 سال دیگه از یکی بپرسید نیمار بهتره یا دلپیرو میگه : دلپیرو کی بوده خواننده بوده یا بازیگر چون از یادها خواهد رفت
شما چطور بازیهای اوزه بیو یادته که داری ازش دفاع می کنی ولی بازی های الکس رو یادت نمیاد؟
و اینم مطمئن باش اگه اوزه بیو بعد 50 سال هنوز از یادها نرفته دل پیرو 100 سال دیگه مثل الانش خاطره ش زنده س واسه فوتبال دوستا و فوتبال فهما
The Wollek
07-25-2012, 01:52 PM
کاملا متینه حرفای شما ولی دارید از روی تعصب حرف میزنید اینها نظر شخصیه کسی نمیتونه نظر فرد دیگه ای رو زیر پا له کنه
این ها برداشت منه ممکنه درست باشه یا غلط به خودم مربوطه شما عشق یووه هستین درست منم براتون احترام زیادی قائلم دلیل نمیشه من رو فوتبال نافهم بخونید
در ظمن با قیافه دلپیرو هم حال نمیکنم خوشم نمیاد ازش
بازم ممنون
The Phenom
07-25-2012, 01:58 PM
خداییش از روی تعصب حرف نزده ونمیزنم فقط خواستم دیدگاه خودمو بگم وگرنه همه می دونن من زیاد اهل تعصب نیستم :1:
البته که نظر هر کسی قابل احترامه دوست من و 100% هیچ کس حق زیر سوال بردنشو نداره من فقط خواستم یه بحث سالم با هم داشته باشیم و فکر کنم موفق هم شدم
اگه توی نظرام به هر کس توهین شده از همه شون معذرت می خوام
بوس بوس :134:
Olympic Hero
07-25-2012, 01:59 PM
نه بابا فقط تو میشناسیش ؟ :22: تو بحث های این شکلی هم خوش بختانه همیشه یکی هست هندونه بذاری زیر بقلش !
نگران نباش همون موقع رونی - اوزبیو این کار هارو کردیم . ویکی پدیا برای همه باز میشه !
این چیزا هم به کسی بگو که چیزی از فوتبال ایتالیا نمیدونه ...
نوید جون این حرفات که اصلا مال جواب دادن نیست !! فقط اون جمله آخرت رو میشه بگی یعنی چی ؟ میخوام بدونم سال هایی که دل پیرو , توتی و ... چهره شدن کدوم لیگ بهترین بود ؟ اینم بخوام بدونم کی باعث شد باجو از یوونتوس بره ؟
هر وقت بحث مارادونا میشه همه میگن معتاد بوده و ... ولی یک حرفی که مورد پسندتون باشه زده باشه میشه بهترین بازیکن تاریخ . الان که خیلی ها مارادونا رو قبول ندارن ولی اونایی هم که قبول دارن به خاطر مسائل فنی دوران بازی گریش بوده وگرنه اگه دانش فوتبالی داشت از تیم های سطح پایینه عربی هم اخراج نمیشد !
نوید تو یک جمله از من بیار که گفته باشم مارادونا معتاد هست و به درد نخور ! من رو با بقیه طاق نزن . من همیشه گفتم مارادونا بهترین بازیکن تاریخ هست . حتی یک بار با ساسان توی تاپیکی که آرین زده بود سر این موضوع بحث کردیم . این موضوع هم ربطی به دانش فوتبالی نداره چون دل پیرو هنوز داره بازی میکنه و مربی نشده که بخواییم به دانش فنیش نگاه کنیم . دل پیرو الان داره فوتبال بازی میکنه و مارادونا به عنوان کسی که بهترین فوتبال رو بازی می کرده نظرات خودش رو گفته ! باز میگم یک جمله از من بیار که گفته باشم مارادونا معتاد هست و نظراش به درد نخور ....
ببخشید ؟ حالا که بحث رو به حاشیه میبری یک چیزی هم بگم که شما که حرف از ایتالیا و تعصب به یوونتوس !! میزنی و میگی شما ها چیزی نمیدونین باید بگم که همون طرفدار بارسلونا که بی خودی بهشون گیر میدین میرزه به هواداری کسی که تو هر لیگ یک نماینده داره ... یوونتوس هم که آره تو 1 سال و خورده ای که اومدی سمتش خوب تونستی تاریخشون رو حفظ شی .
آره من 5 ماه هوادار یوونتوس شدم ! ولی اطلاعاتم به روز هست و سوراخ سمبه های تاریخش رو هم می دونم ! شما مشکلی داری ؟
نماد تعصب ایتالیا هم دیگه همه میدونن توتی هست . دل پیرو تو تیمی بازی کرد که هر سال میرفت لیگ قهرمانان و تقریبا هر سال هم جزء 3 تیم برتر بود ولی توتی حاضر شد به خاطر غیرت و تعصبش تو رم که تیم سطح 2 اروپا به حساب میاد بازی کنه .
توتی رو من عاشقش هستم ! خودت هم خوب می دونی ! اما وقتی توتی رو میزارم بغل دل پیرو خجالت می کشم بگم توتی با تعصب تر هست ! می دونی چرا ؟ چون دل پیرو کسی که قهرمان جهان شده بود به یوونتوس به سری b رفت و تاوان اشتباهات بقیه رو به خاطر منِ هوادار پس داد ! 6 سال خودش رو از صحنه فوتبال دور انداخت فقط واس اینکه تعصب خودش رو نشون بده ! اینم بگم انقدر بازیکن ایتالیایی و با تعصب زیاد هست که من نمیتونم فقط یکیشون رو نماد تعصب ایتالیا بدونم . دل پیرو , توتی , مالدینی , بوفون و ....
باز هم یک حرف بی اساس !! یک برهه زمانی کوچک ؟!؟ من صلاح می دونم اصلا جوابی به این حرف ندم ! دلیلش هم آخر میگم ...
یعنی میخوای بگی دل پیرو اوسطوره نیست ؟!؟ lol
4- همون طور که اوزه فقط تو بنفیکا درخشید دلپیرو هم جایی بهتر از یوونتوس نداشت (ملاک تو تیم های زیاد بازی کردن نیست ملاک درست بازی کردنه همون طور که زانتی به خدای اینتر تبدیل شد حتی از فاکتی هم بیشتر قابل احترامه)
دل پیرو جایی درخششِ جای دیگه ای جزء یونتوس نداشته چون به خاطر همین یوونتوس پیشنهاد تیم های بارسلونا و منچستر یونایتد و امثالهم رو رد کرده ! 19 سال پای تیمش موند و 1 بار هم شکایت نکرد ! دل پیرو فقط توی یوونتوس درخشیده چون یوونتوس واسش همه چی بوده !
آها ببخشید گل حساس اوزه بیو به کی بوده ؟ به بورگینو فاسویِ شمالی برای رقابت های حدفی پرتغال ؟!؟ واییی عجب گل حساسی !!!!!!!!
ببخشید عمه ی من بود بعد از زلزه ژاپن بلند شد با ندود رفت اونجا و 2-3 روز به زلزه زدگان کمک کرد ؟!؟ عمه ی من بود همین 4 روز پیش به خاطر یک بازی دوستانه که پولش به زلزله زدگان می رسید پاشد رفت ژاپن ؟ عمه ی من بود برای دختر بچه ای که رفته بود تو کما فیلم درست کرد و فرستاد ؟ همینه که میگم چیزی نمی دونید دیگه !! اینکه چیزی نمیدونید بد نیست ! اینکه ندونسته میاید حرف میزنید میشه بد ! در ضمن زیدان فقط اون کلش به زیدان نیست ! جام جهانی 98 بازی با عربستان رو یادت هست که خودش رو یک بازی الکی محروم کرد ؟ زد و خورد هاش توی یوونتوس رو یادت هست ؟ کلش به ماتراتزی فقط نوعی اختمامیه به این حرکاتش بوده .... باز میگم مشکلی نیست که نمی دونید ! مشکل جایی دیگست !
( نخواستم پست بفرستم به درخواست یکی از دوستان اینتری بود )
این حرفات هم مخصوصا اون تیکه که دل پیرو خواننده بود همش lol داره !! اینم بگم من اوزه بیو رو فراموش نکردم اگر فراموشش کرده بودم اصلا تو این مسابقه نمیاووردمش ! خود شما اصلا می دوسنتی که اوزه بیو شماره 10 می پوشیده ؟!؟ من اوزه بیو رو هنوز بهتری نبازیکن تاریخ پرتغال می دونم ! پس مطمئن باش فراموشش نمی کنم !
دیگه به این بحث ادامه نمی دم . حتی اگه به دل پیرو فحش خار و مادر بدید ! جواب بعضی سوال ها هم ندادم به یک دلیل :
یه روز یک سگ پیش یک شیر رفت و گفت بیا با هم مبارزه کنیم ! شیر نگاهی به سگ کرد و گفت برو من با تو نمی جنگم ! سگ هم که فکر کرد شیر ترسیده رفت و جار زدد که شیر از جنگ با من ترسیده و من از او قوی تر هستم ! رفیق شیر بعد از این قضیه پیش شیر می ره و میگه برای چی اینکارو کردی ؟ نمی ترسی که از این به بعد سگ ها تو را مسخره کنن ؟ شیر جواب داد : شنیدن سخره سگ ها به خاطر نجنگیدن با یک سگ خیلی خیلی بهتر از شنیدن ملامت های شیر ها به خاطر جنگیدن با یک سگ هست !
شما مختاری هر چی بگید ! من هم از این به بعد با تمام حرفاتون موافق هستم . دل یپرو کی هست ؟ خواننده ؟ نه آقا رقاصِ :21:
در ظمن با قیافه دلپیرو هم حال نمیکنم خوشم نمیاد ازش
خدایی اگه دلیل کل حرفات رو از اول همین بیان میکردی نه تنها چیزی نمیگفتم بلکه خیلی هم باهات حال میکردم :4: :4:
Arsal4n
07-25-2012, 01:59 PM
عزیزان وقت این مسابقه به پایان رسید و دلپیرو برنده شد .
دوستان دیگه پستی ندن تا تاپیک بره پایین .
ممنون...
r v d
07-25-2012, 02:04 PM
آخ جون جنگ بین خانواده ایتالیا شکل گرفت :دی به به :دی :دی بیفتید جون هم ما انگلیسا لذت ببریم :دی
ولی جدا از شوخی و این حرفا ... واقعاً الکس دلپیرو بدون شک یکی از بزرگترین اسطوره های فوتبال ایتالیا که سهله ، فوتبال جهانه ... خیلی واضحه
توتی هم فوق العادست ولی این کجا و آن کجا ....
توتی بیشتر نماد تعصب هست تا نماد اسطوره ...
Olympic Hero
07-25-2012, 02:09 PM
تاپیک به درخواست ارسلان بسته شد ! اما هر کدوم از دوستان خواست این بحث رو که پیرامون دل پیرو شکل گرفته ادامه بده و میخواد نظرش رو بگه می تونه از اینجا نقل بگیره و توی تایپک Football بحث رو ادامه بده !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.