PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا نیمار باید در المپیک بدرخشد ؟

Olympic Hero
07-24-2012, 05:15 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

مسابقات فوتبال المپیک در حال آغاز شدن هست و در بین تیم ها تیمی وجود دارد که همه به چشم مدعی شماره 1 به آن نگاه می کنند : برزیل ! برزیلی ها علارغم موفقیت چشم گیر در تونمنت های مختلف تا کنون هیچوقت در المپیک قهرمان نشده و امسال به جبران شکست این طلسم هست !
در میان بازیکنان این تیم هم یک بازیکن وجود دارد که همه به او توجه خواهند داشت . نیمار ! بازیکنی که بدون شک در کانون توجهات قرار دارد و همه منتظر هستند تا ببینند این پسر چه توانایی هایی دارد ... در این تاپیک 4 دلیل مهم که نیمار باید به خاطرشون در المپیک بدرخشه رو برای شما عنوان می کنم .

1 -قیمت این بازیکن

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

کدوم بازیکن 20 ساله ای رو سراغ دارید که همین الانش کمِ کم 30 میلیون یورو ارزش داشته باشد ؟ بدون شک هیچکس . به همین دلیل هست که خیلی ها اعتقاد دارن نیمار با تمام بازیکن های دیگه فرق داره و باید خودش رو نشون بده . نیمار باید نشون بده که ارزش این قیمت بالا در این سن رو داره . باید نشون بده واقعا انقدر ارزش داره که الان باشگاه هایی مثل بارسلونا و رئال دنبالش باشند یا نه ؟ اگر نیمار در این بازی ها بدرخشه قیمت خودش رو چندین برابر بالاتر می بره و این باعث کمک به باشگاهش هم میشه . برای باشگاهی در برزیل مبلغ 30 میلیون پوند هم زیادِ دیگه چه برسه به مبلغی در حد و اندازه های 50 میلیون !! وای خدا مسی و رونالدو هم در 20 سالگی انقدر نمیارزیدند ! نیمار تو واقعا انقدر خوبی ؟ خب زمان اینه که خودت رو نشون بدی !

2 - نشان دادن توانایی هاش

1 سالی میشه که ما از خیلی ها داریم میشنویم نیمار توانایی های زیادی داره ! می تونه یک تنه بازی رو عوض کنه و برگ بنده تیمش باشه . اما راستش رو بخواین من تا حالا کار چندان شاخی از نیمار ندیدم . حداقلش اینه که توی بازی های بزرگ کار زیادی ازش ندیدم !! نه تنها من خیلی ها چیز زیادی از نیمار ندیدن . درخشش در لیگ برزیل چیزی هست که خیلی ها انجامش می دن . اما توی المپیک داستان می تونه به کل عوض بشه . نیمار می تونه با یک درخشش حتی خوب نگاه ها رو به سمت خودش عوض کنه . مسلما کسی از یک جوون 20 ساله اون هم توی تورنمنتی مثل المپیک انتظار نداره که فوق العاده بدرخشه و یک تنه تیمش رو قهرمان کنه ! واس همین میگم که نیمار اگر خوب متمایل به عالی هم باشه براش موفقیت هست . اما اگر نیمار بتونه عامل اصلی قهرمان تیمش بشه , اونوقته که داستان کلا وارد یک فاز جدید میشه . فازی که اینجا جای بحثش نیست ! خب آقای نیمار شما واقعا میخوای پله جدید بشی ؟ بسم الله اون توپ و اون هم میدون .. برو بینم چیکاره ای !

3 - بستن دهان منتقدان

کسی که توی کانون توجهات هست همیشه منتقدان و دشمنان زیادی هم داره ! نیمار که یک جوون 20 ساله و معصوم هم هست از این قاعده مستثنی نیست . همین الانش نیمار منتقدان بزرگی داره که ادعا میکنن الکی گندش کردن ! خب میشه گفت حق هم دارن اما درخشش توی المپیک می تونه دهن این افراد رو حداقل برای چند ماهی ببنده . نیمار میتونه یک بار برای همیشه ثابت کنه حداقل ارزش این همه توجه رو داره . حالا بعدش اگه بد شد مهم نیست ! چون الان مسئله اینجاست که نیمار اصلا ارزش این همه توجه رو داره یا نه ؟ نیمار الان نباید نشون بده بهترین هست چون با 20 سال سن و بازیکنانی مثل مسی و رونالدو این قضیه عملا محال هست ! نیمار الان فقط باید ثابت کنه که واقعا اونقدری خوب هست که انقدر توجه بهش بشه .

4 - برزیل , همیشه برزیل هست !

دلایل قبلی همه و همه شخصی هستند و به خود نیمار ربط داره ! اما دلیل اصلی درخشش نیمار توی المپیک باید موففقیت تیمش و مردم کشورش باشن . مردم کشور برزیل طوری هستند که حتی نایب قهرمانی رو هم شکست می دونن ! واس همین بازیکنان بزیل خصوصا نیمار که گل سرسبدشون هست باید بیشترین توانشون رو در راه تیم خرج کنن تا برزیل برای اولین بار قهرمان المپیک بشه ! اینکه برزیل با فوتبالی ناب تا حالا هیچوقت قهرمان المپیک نشده برای هواداری برزیلی واقعا ننگ و توهین هست . نیمار اگر بدرخشه , ستاره بشه , اقای گل بشه خلاصه بی نظیر باشه اما برزیل قهرمان نشه برای هواداران برزیل پشیزی هم ارزش نخواهد داشت ! اما اگر نیمار با درخشش خودش بتونه برزیل رو قهرمان کنه ,,,, اونوقت هست که نیمار میشه بُتِ جدید هواداران برزیل ! خب آقای نیمار کدوم برای تو مهم تره ؟ اینکه برای مردم کشورت عزیز باشی یا برای مردم کشور های دیگه ؟! انتخاب با خودت هست ...

××

همین دیگه . نظر خواستید بدید . مخصوصا شما حاج علی که برزیل رو خیلی خیلی بهتر از ما میشناسید <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

Arsal4n
07-24-2012, 06:03 PM
ممنون از حسین به خاطر تاپیک بی نقصش . مثل همیشه عالی بود .

واقعا این بهترین فرصت برای نیمار هست که خودشو بتونه به همگان ثابت کنه . البته اومدنش به بارسا 100 درصد هستا . ولی بالاخره . میتونه کاری کنه که دنیا بیشتر بشناستش .

وقتی تو بیست سالگی تیم های سطح بالا با قیمت بالا دنبالش هستن ، باید بتونه خودش رو نشون بده . البته از لحاظ قیمت فکر نکنم از قیمت احتمالی بارسلونا ( از 50 تا 70 میلیون یورو ! ) بیشتر بشه .

من چند تا از بازی های نیمار رو دیدم . سرعت این بشر فوق العاده هست . یکی از نقاط قوتش هم همین سرعتش هست .

حالا ببینیم چی میشه :3: . بازم ممنون

Der TitaN
07-24-2012, 08:43 PM
1 -قیمت این بازیکن

کدوم بازیکن 20 ساله ای رو سراغ دارید که همین الانش کمِ کم 30 میلیون یورو ارزش داشته باشد ؟ بدون شک هیچکس .

میون کلامت داش حسین من یک نفر رو میشناسم :15:

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

خوب دیگه همین :4:

حالا شاید حاج علی از دستم ناراحت بشه اما من یکی چشمم اب نمی خوره که این بخواد کار شاخی بکنه که مثلا همه مون رو تحت تاثیر قرار بده فکر میکنم بیشتر در طول بازی بخاطر ظاهرش نظر ادم رو متوجه خودش میکنه تا بازیش !

شایدم اشتباه کنم همینجوری این حدس منه :23:

Olympic Hero
07-25-2012, 01:01 AM
رسول قیمت 30 میلیونی نیمار رسمی هست ! یعنی چند باشگاه برای خرید نیمار پیشنهاد 30 تا رو داده ولی برای گوتزه فقط تعیین شده هست ! تا حالا باشگاهی به گوتزه پیشنهاد 30 تایی داده ؟

البته نمیدونم شاید پیشنهاد داشته و من نمیدونم !! اگر اینطوری هست کاری نداره اون گزینه اول رو اینطوری بخونید : " به غیر از گوتزه کدوم بازیکنی رو میشناسید که در 20 سالگی 30 میلیون قیمت داشته باشه ؟ " :4: کاری نداره که :4:

Der TitaN
07-25-2012, 02:12 AM
به اختیار داری یه سرچ تو گوگل کن پیشنهادها رو ببین :4:

قصد منم یاداوری همین نکته بود :4:

Goldberg The Man
07-25-2012, 08:24 AM
تاپیک تاپیک کاملی بود بزرگوار !! بنده واقعا ممنون دار حاج حسین هستم !

والا من خودم به شخصه با دلیل چهارم موافقم.این المپیک از چند لحاظ یه المپیک خیلی ویژه هستش و برزیل حتما حتما باید قهرمان بشه.

دلیل اولش اینکه بعد از مدتها شرایط طوری رقم خورده که تیم المپیک برزیل , تقریبا همون تیم اصلیشه . یعنی با توجه به سیاست تغییر نسل و پوست اندازی که کارلوس دونگا پایه ریزی کرد و از 2010 هم دیگه به طور کامل و جدی توسط منزس ادامه پیدا کرد , به جز چد بازیکن مثل ژولیو سزار , دنی الوز , رامیرس و روبینیو اکثر بازیکنهایی که الان تو ترکیب اصلی برزیل هستن همونهایی هستن که تو این دو سال پای ثابت ترکیب منزس بودن , یعنی همونهایی که قراره اسکلت اصلی برزیل تو 2014 رو تشکیل بدن.

دلیل دوم جام جهانی 2014 هست.خوب گفتم که این تیم تقریبا همون تیمیه که قراره دو سال دیگه تو خاک کشورشون بعد از 64 سال دوباره میزبان جام جهانی باشن. سال قبل این تیم کوپا آمریکا رو از دست داد و اگه المپیک رو هم نتونن ببرن فقط خدا میدونه چه هجمه ای از انتقادات تو برزیل منتظرشونه و این یعنی بدترین اتفاق ممکن برای پرافتخار ترین تیم جهان اونم درست نزدیک جام جهانی.

دلیل سوم هم مانو منزس هست. کسی که با کلی امید و آرزو اومد و با توجه به تخصصش در کار با بازیکن های جوون و رو آوردن اونها , وعده سنگین بازگردوندن ژوگا بونیتو به تیم ملی برزیل رو داد.فوتبال ناب برزیلی که به نظر من کارلوس آلبرتو پریرا در 2006 به کلی روش پا گذاشت و کارلوس دونگا هم با تفکرات دفاعیش و استفاده از دو هافبک دفاعی و عدم دعوت از امثال رونالدینیو , مشابه پریرا عمل کرد.
حالا مانو منزسی که کوپا آمریکا رو از دست داد و چند بازی دوستانه مهم رو هم تو این دو سال واگذار کرده بیشتر از هر وقت دیگه ای تحت فشاره و میدونه اگه با این تیم و این ستاره های جوون و سرشار از انگیزه باز هم ناکام بشه , به احتمال زیاد باید نیمکتش رو به اسکولاری یا یکی دیگه مثل موریسی رامالیو مربی سانتوس تقدیم کنه.

البته منزس تا حدودی به وعده اش عمل کرده. اگه بازی همین تیم المپیک برزیل با تیم اصلی آرژانتین که همین یه ماه پیش بود رو دیده باشین انصافا یه برزیل خطرناک و آماده رو دیدیم. درسته نتیجه رو باخت ولی همه فاکتورهای یک برزیل اصیل رو داشت. بهره بردن کامل از تکنیک ناب برزیلی و حرکات ترکیبی برای باز کردن فضاها و نفوذ تو محوطه جریمه که بارها اتفاق افتاد.شوت های ناگهانی از پشت محوطه جریمه که زمانی اسطوره ای مثل ریوالدو استادش بود.مشارکت موثر بال های کناری در حمله که برزیل همیشه بهترین ها رو داشته مثل روبرتو کارلوس و کافوی کبیر. و اخیرا هم که تیم المپیک بریتانیا رو بردن در بازی که به طور کامل در اختیار داشتن و 2 گل زدن و 6 تا نزدن.

به خاطر همین دلایل بالا مطمئن باشین نه فقط نیمار بلکه بقیه ستاره های جوون برزیل تشنه درخشش تو المپیک و کسب اولین مدال طلا با برزیل هستن.تازه فقط نیمار نیست که تو کانون توجهاته.اکثر این ستاره ها الان در تیررس غول های اروپا هست و فقط نیمار نیست.

لوکاس مورا که واقعا یک اعجوبه و جادوگر هستش رو منچستر میخواد.اسکار که کاکای جدید لقب گرفته به احتمال زیاد میره چلسی.هالک که لیگ پرتغال رو فصل قبل زیر و رو کرد.گانسو استاد و متخصص پاس گل و بازیسازی که حتی بعضی بهش زیدان جدید هم لقب دادن و میلان و اینتر خیلی وقته میخوانش.لئاندرو دامیائو که یه مهاجم تمام کننده زهردار مثل لوییس فابیانو هست و مورد توجه چند باشگاه بزرگ.دانیلو که دنی آلوز جدید نام گرفته , و و و و .

اینکه نیمار بیشتر از بقیه در کانون توجهاته به خاطر کاراکتر خاصی هستش که داره.حالا از مدل مو و ظاهرش بگیر تا صحبتهاش.نیمار دوست داره خاص باشه و همین الان هم بت جوانان برزیل هست.همه چیز نیمار در برزیل مورد توجهه و الگو قرارش میدن مثل مدل موی قبلیش که اصن به مدل نیماری معروف شد تو برزیل.خود نیمار هم اینا رو میدونه و خودش هم دوس داره اینطوری باشه.یه کاراکتری مثل دیوید بکهام تو انگلیس.یه سلبریتی به تمام معنا و کسی که همه حرکاتش زیر ذره بینه.

البته یه چیزی هم من بگم اینکه حسین میگه چیزی خاصی از نیمار ندیدم و خیلیها تو برزیل درخشیدن درسته خیلیها ممکنه تو لیگ برزیل بدرخشن ولی فقط هر چند سال یکبار هستش که از توش یکی مثل نیمار , لوکاس مورا یا گانسو در میاد که میرن تو کاون توجهات جهانی و الا بعله چیزی که زیاده تو برزیل بازیکن با استعداد.لیگ برزیل لیگ کمی نیستش و کاملا اشتباهه کسی فکر کنه لیگ ساده ایه یا مثلا گل زد توش آسونه , اتفاقا به همین دلیل که خدا تا بازیکن و استعداد اونجا هستش که هر کدوم آرزوی رسیدن به پیرهن تیم ملی و ترانسفر شدن به اروپا و کسب درآمد بالا و شهرت و اعتبار رو دارن فوق العاده لیگ دشواری هست که رقابت توش حرف اول رو میزنه.پس امثال نیمار 20 ساله و لوکاس مورای 19 ساله که تو این سن و سال کم تا این حد تو این لیگ درخشیدن مطمئن باش واقعا شاخ هستن , واقعا غولن و کافیه یه کم تجربه حضور تو میادین بزرگتر رو داشته باشن تا به راحتی تبدیل بشن به اسطوره های تاریخ فوتبال و برزیل.

اما دلیل دیگه فشار روی نیمارهم جو و هیاهویی بود که از همون اوایل مطرح شدنش راه افتاد و مخصوصا پله بزرگ که که بارها با اظهار نظرهاش ای جو رو شدید تر و سنگین تر کرد , حرفهایی مثل بهتر بودن نیمار از مسی که خود نیمار البته رد کرد.در کل این هیاهو و جو باعث شده الان نیمار زیر سنگین ترین فشار باشه.مثل جام جهانی باشگاهها که به شدت تحت فشار بود و مدام با مسی مقایسه میشد.این همه زوم رو یه بازیکن جوون و آینده دار به نظر من اشتباهه.

نباید همه توقعات فقط از نیمار باشه.شکی در نبوغ و استعداد واقعا بالای نیمار نیست. نیمار تواناییهای واقعا بینظیری داره که با توجه به سنش واقعا فوق العاده و حیرت انگیزه. قدرت دریبلینگ وحشتناک. تکنیک ناب برزیلی. دریبلهای فانتزی و جدید و جذاب. دید بالا تو محوطه جریمه.همکاری تیمی با بقیه و تاکتیک پذیری. سرعت و چابکی خیلی زیاد. قدرت تمام کنندگی که ممکنه در طول مسابقه موقعیت خراب کننده ولی تنها یک لحظه براش کافیه تا زهرش رو بریزه مثل گلش به آلمان که از پشت محوطه جریمه تنها تو یه لحظه طوری ناگهانی و البته فنی شوت زد که مانوئل نویرغافلگیر شد و گل خورد.

تمام اینها درسته ولی شما اگه چند بازی یا کلیپ از لوکاس مورا دیده باشین واقعا هیچ چیزی کم از نیمار نداره.دیگه راجع به لوکاس توضیح نمیدم همین بس که سر الکس کبیر روش زوم کرده.اما اینکه چرا اینقدر که از همه جا صحبت از نیماره از لوکاس نیست چون بنده خدا لوکاس سر به زیر و بی حاشیه هست ولی نیمار شر و شیطون.اصن یکی از دلایلی که نیمار مثل باشگاهش تو تیم ملی ندرخشیده همین فشار زیاد روش هست درست مثل مسی.دیدین که یه مدت انتقادها از مسی کم شد و نتیجه اش هم شد هت تریکش جلوی برزیل که به عنوان یکی از افتخاراتش تو کارنامه اش ثبت شد.البته من خودم قبول ندارم نیمار تا به حال تو تیم ملی موثر نبوده,گل های حساس و بازیهای تاثیر گذار داشته مثل مرحله گروهی کوپا امریکا ولی حرفم اینه که باید بهش فرصت داد.هنوز 20 سالشه و میتونه به راحتی خیلی زود توپ طلای جهان رو هم ببره.منتها باید تو ارامش باشه.

در کل میخوام بگم این همه حجم عظیم فشار و انتظارات و توقعات از نیمار بیخوده.توقع باید از کل تیم برزیل به عنوان یه مجموعه و پکیج طلایی باشه که تشکیل شده از چند تا الماس و جواهر تر و تازه و اماده درخشش و در اوج طراوت. این نسل جدید اگه المپیک رو ببره مطئنا دیگه تو جام جهانی هیچ تیمی جلودارش نیست مخصوصا که 2 سال دیگه این جوونها با تجربه هم شدن. نکته دیگه اینکه برزیل کبیر هیچوقت متکی به یه بازیکن تو هیچ دوره ای نبوده.حتی زمانی که پله تو اوج بود امثال گارینشا هم تو تیم بودن که هر کدوم برای خودشون اعجوبه و اسطوره بودن.الان هم اصلا اینطور نیست که تو یه بازی یا تورنمنت نیمار نباشه دیگه کلا برزیل لنگ می مونه.

حرف آخرم اینکه برزیل الان به نظر من یه نقطه عطف و تحول خیلی مهم رو سپری میکنه.من خودم یادم نمیاد هیچ دوره ای اکثر ستاره های اصلی برزیل زیر 23 سال باشن.این نسل طلایی رو باید گذاشت تا شکوفا بشن.هر زمان تیمی مثل برزیل و فوق ستاره هاش درخشیدن همه طرفداران فوتبال لذتش رو بردن.مثل برزیل دهه 80 با رهبری تله سانتانای بزرگ که خیلیها ازش به بهترین و رویایی ترین تیم ملی تاریخ یاد میکنن.

این نسل میتونه سالها هیجان و لذت دیدن فوتبال ناب برزیلی رو برای همه عاشقان فوتبال به ارمغان بیاره و تاریخ ساز بشه.مارسلو میتونه کارلوس جدید باشه , دنی آلوز و دانیلو و رافائل کافوی جدید , رامیرس امرسون و گیلبرتو سیلوای جدید , تیاگو سیلوا که الانش هم بهترینه تو پست خودش , اسکار و لوکاس پیازون میتونن کاکای جدید باشن , پاتو و دامیائو رونالدوی جدید , لوکاس مورا یا فلیپه کوتینیو رونالدینیو جدید , گانسو ریوالدوی جدید و بالاخره نیمار میتونه پله جدید باشه.

خلاصه کلام و آخر روضه اینکه برادر حسین بزرگوار , بزرگواری کن و اینقدر از این مقاله ها نذار و رو جوونهای آینده ساز ما فشار وارد نکن :دی