PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : امتیاز ماندی نایت راء | صحبت های جدید جان سینا و...

Enliven
07-25-2012, 09:39 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

امتیاز ماندی نایت راء :

**** شوی ماندی نایت راء این هفته که هزارمین اپیزودش پخش شد توانست در بخش رسانه جمعی
(social media) امتیاز 907,443 را کسب کند. با این رقم این شو توانست رنکینگ اول را در میان
شوهای پخش شده در این شب را کسب کند.

آخرین باری که ماندی نایت راء توانسته بود در این بخش رنکینگ نخست را کسب کند مربوط می شود
به ماه آپریل. رقم فعلی بدست آمده 276.7 درصد بیشتر از هفته گذشته بود. گفتنیه که بهترین امتیاز
ماندی نایت راء تا قبل از این مربوط می شد به شوی پس از رسلمنیا 28 با 343,333 امتیاز.

توئیت جدید کرت انگل :

کرت انگل استار سابق دبلیو دبلیو ای و حال حاضر تی ان ای درباره شوی هزارم راء گفت : " من شو رو
ندیدم چون به همراه همسرم در ماه عسلم بودم اما شنیدم که عالی بوده. "

صحبت های جدید جان سینا :

جان سینا پس از ناموفق بودن در کش کردن و بدست آوردن تایتل در شوی این هفته گفت : "این اشتباه
من بود. " سینا ادامه داد : " همه میدونن که من در گذشته چه درگیری هایی با سی ام پانک داشتم اما
اون دیگه متوقف شده. اون چیزی که مطرحه احترامه. اگه شما قهرمان هستید هیچ کس احترامی برای
هیچ چیز قائل نیست.

کلمه احترام از ذهن میاد. حتی ممکنه زمانی که سر همدیگه داد بزنیم. مثلا در مانی این د بنک سال قبل
وینس میخواست اون بازی رو کنسل کنه اما من نذاشتم و خودمم باختم. این شرایط و ضوابط منه و من بهش
احترام میذارم. "

Daryl Dixon
07-25-2012, 11:29 PM
بالاخره سینا کیفش رو از دست داد یا نه؟

Scofield
07-25-2012, 11:37 PM
بالاخره سینا کیفش رو از دست داد یا نه؟

بــعـــلـــه :|

برای اولین بار برنده ی کیف mitb نتوانست با کـَش کردن کیف خود برنده ی تایتــل شود !

Mr. Movie
07-26-2012, 12:54 AM
امیدوارم واسه رویال رامبل CM PUNK vs. The Rock رو ببینیم
استوری جان سینا با راک دیگه کشش نداره

AREF TAKER
07-26-2012, 10:57 AM
باید اعتراف کنم که با برنده شدن سینا در mitb حال کردم و کلی هم به اینکه نتونست کیفشو کش کنه خندیدم و بیشتر حال کردم :8:

Erfan_Cena
07-26-2012, 11:19 AM
حداقلش پانک هیل شده و بر طبق معمول ، اگر فرد هیلی قهرمان باشد ، قهرمانی او زیاد طول نمی کشد:4:

amir.a
07-26-2012, 11:25 AM
کمپانی نمی خواد سینا هیل بشه . اگه قهرمان میشد هیل میشد. کمپانی اول بازی رو اونجوری کرد که سی ام هیل بشه بعد جان سینا تو ریمچ اون مسابقه قهرمان بشه و فیس بمونه.

TheGame
07-26-2012, 12:15 PM
ا كی گفته كسی كه هيل هست نميتونه زياد قهرمان بمونه!تریپل اچ رو يادت رفته وقتی هیل بود چغدر تايتل سنگین وزن رو نگه داشته بود

Erfan_Cena
07-26-2012, 12:31 PM
گفتم معمولا!!

نه همیشه

پانک هم زیادی تایتل رین داشته بسشه سردیش می کنه!

amir.a
07-26-2012, 01:20 PM
تریپل اچ با اینکه هیل بود ولی طرفدار زیاد داشت. بخواطر همین.

Erfan_Cena
07-26-2012, 01:44 PM
در هر صورت این هیل شدن پانک خیلی کلیشه ای بود

نگاه هاش دقیقا مثل رامبل 2011 بود

ولی من اصلا فکر نمی کنم که پانک دیگه ریتین کنه(جلوی راک یا سینا)

Mr. Movie
07-26-2012, 08:18 PM
مارک هنری هم هیل بود ولی رین خوبی داشت
به نظرم پانک تو سامراسلم با dq یا چیزای دیگه دوباره کمربند رو حفظ میکنه

Erfan_Cena
07-26-2012, 08:24 PM
پانک داره زیادیش میشه.

وقتشه که کمربند رو از دست بده