PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار و صحبت های المپیک 2012 لندن | London 2012 News |

Arsal4n
07-27-2012, 03:51 PM
ســــلام

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

خب این تاپیک تو انجمن لازم بود زده بشه . با ابوالفضل جان هم صحبت کردم و قرار شد من تاپیک اخبار المپیک رو بزنم ، ایشون هم زحمت زدن تاپیک کل کل رو بکشن .

از اسم این تاپیک مشخص هست . تو این تاپیک اخبار المپیک 2012 لندن ( به جز فوتبال که در تاپیک روزانه فوتبال گذاشته میشه ) قرار میگیره .

فقط چند تا نکته هست که دوستان لطفا رعایت کنند .

لطفا از دادن پست بیهوده بپرهیزید تا نظم تاپیک به هم نخوره .
تمام اخبار ترجمه شده است و در این تاپیک اخبار کپی قرار نمیگیره .
اگر کسی مایل به ترجمه کردن اخبار و قرار دادن آنها هست حتما قبلش تو پروفایل من با من هماهنگ کنه .
اگر اون فرد تائید شد ، اخبارش باید خوانا و به زبان ساده ( نه خودمونی ) باشه .
حتما اخبار عکس داشته باشه و شکیل باشه تا نظم تاپیک حفظ شه .
دوستان توجه داشته باشن که در این تاپیک مانند تاپیک اخبار روز فوتبال ، خبر هایی قرار میگیره که هنوز سایت هایی نظیر ورزش 3 ، آن را در سایتشان قرار ندادند .
فقط قانون بالا در خبر های ایرانی مستثنا است . خبر های ایرانی را میتوانید کپی کنید اما متنش را تغییر دهید تا کپی کامل نشود . در آخر ، منبع را نیز بنویسید .

امیدواریم این قوانین را رعایت کنید تا نظم تاپیک به هم نریزد و همگان بتوانند استفاده لازم را از تاپیک ببرند .

با تشکر ...

Arsal4n
07-27-2012, 03:51 PM
SPORT: Cycling - Road

کاوندیش از " تیم رویایی " بریتانیا راضی است .

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

مارک کاوندیش ، قهرمانی دوچرخه سواری المپیک از اینکه بریتانیا یک " تیم رویایی " دارد خوشحال است و اصلا احساس استرس نمیکند .

مسابقه دوچرخه سواری 250 کیلومتر مردان در روز اول المپیک برگزار میشود و مارک کاوندیش در بین مدعی های اصلی برای بردن این مسابقه قرار دارد .

خود کاوندیش گفته که برای این مسابقه اصلا نگران نیست اما برای این مسابقه خیلی وقت است که برنامه ریزی کرده .

او گفت :

" راحت میتوان احساساتی در مورد این مسئاله فکر کرد . من این هفته استرس داشتم . اما ما تمرین کردیم که چگونه استرس را از خود دور کنیم و این کار را هم کردم . "

او در گروه 5 نفره قرار دارد که یاران او عبارت اند از : Bradley Wiggins, Chris Froome, David Millar, Ian Stannard.

او در مورد یارانش و تیمشان گفت :

" هنگامی که ما داشتیم با هم تمرین میکردیم و من به یارانم دقت کردم ، فهمیدم که تیم ما تیم رویایی المپیک هست . "

باید دید که بریتانیا در این مسابقات چه میکند .

با تشکر...

Arsal4n
07-27-2012, 04:09 PM
SPORT: Tennis

جوکوویچ : هدف من گرفتن مدال طلاست

نواک جوکویچ مرد دوم تنیس جهان ، امیدوار است که بتواند مدال طلا را برای کشورش بگیرد و در " مهم ترین رویداد ورزش " بدرخشد .

جوکوویچ توانست در المپیک 2008 ، مدال برنز را برای کشورش صربستان ، ببرد . او با بردن جیمز بلیک توانست مدال برنز را ببرد .

جوکوویچ در چند سال اخیر توانسته در دنیای تنیس بدرخشد و تا ماه پیش هم او مرد اول تنیس جهان بود . اما ماه پیش ، راجر فدرر این مکان را از او گرفت .

هفته دیگر در ویمبلدون ، مکانی که ماه پیش هم مسابقات تنیس در آن انجام شد ، مسابقات تنیس المپیک برگزار خواهد شد .

جوکوویچ در مورد المپیک گفت :

" المپیک هیجانی دارد که هیچ ورزش دیگری ندارد . المپیک مهم ترین رویداد ورزش است . "

" المپیک شناخته شده ترین رویداد ورزشی در تاریخ است . در قدیم ، وقتی شما مدال طلا میگرفتید ، مایه افتخار کشورتان میشدید و الان هم همینطور است . "

المپیک جوکوویچ هنگامی شروع میشود که او پرچم صربستان را بالا میبرد و با حریف ایتالیایی اش ، فابیو فوجینی ، بازی خواهد کرد .

" این یک تجربه تکرار نشدنی است . شاید فقط یک بار در عمر اتفاق بیفتد . من سعی میکنم از تک تک لحظاتش لذت ببرم . "

" من میدانم که الان خیلی ها میتوانستند در مکانی که من هستم باشند و جای من را بگیرند . این رویداد در قلب من جای مهمی را خواهد گرفت . "

جوکوویچ پارسال در ویبملدون توانست تبدیل شود به مرد اول تنیس جهان اما دقیقا یک سال بعد ، راجر فدرر جای او را گرفت .

با تشکر...

Arsal4n
07-28-2012, 09:12 AM
SPORT: Tennis

ماری یک فرصت عالی دارد

اندی ماری ، تنیسور اول کشور انگلیس و یکی از بهترین تنیسور های حال حاضر ، میخواهد با قهرمانی در المپیک ، باخت در ویمبلدون که در کمتر از یک ماه پیش انجام شد را جبران کند .

ماه پیش ماری و فدرر در فینال ویمبلدون 2012 به مصاف هم رفتند که فدرر توانست با شکست دادن ماری ، تبدیل شود به مرد 1 تنیس جهان .

در المپیک هم به نظر میرسد که فدرر و نواک جوکوویچ مدعیان اصلی برای قهرمانی هستند اما هویت ، اعتقاد دارد که ماری هم میتواند قهرمان این رقابت مهم شود .

هویت 31 ساله گفت :

" در حال حاضر ، راجر فدرر ، نواک جوکوویچ و اندی ماری مدعیان اصلی برای قهرمانی در تنیس المپیک لندن هستند . "

" فعلا این سه تنیسور از همه بیشتر روی فرم هستند و از نحوه بازی کردنشان در چند سال اخیر ، میتوان فهمید که مدعیان اصلی این ها هستند . "

او راجع به ماری گفت :

" ماری در المپیک 2008 پکن خیلی زود از مسابقات کنار رفت و این نا امید کننده است . او در مرحله اول امسال هم کار دشواری دارد . "

" برای همین ماری باید آماده باشد . بازی در خانه آن هم در المپیک پیچیده است اما این چیزی است که ماری خودش را برایش آماده کرده . "

باید دید که این سه تنیسور تا چه مرحله ای بالا می آیند .

با تشکر...