PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار روز فوتبال خارجی 27 جولای | شفچنکو از فوتبال خداحافظی کرد !

Arsal4n
07-28-2012, 01:22 PM
ســـــلام

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دوستان اگه میخوان اخبار بزارن اخبار کپی نذارن،اخبارشون عکس داشته باشه و اخبارشون حتما کامـــل باشه.

دوستان توجه داشته باشن که فقـط خبر هایی اینجا قرار میگیره که هنوز سایت های ایرانی آنها را در سایتشون نذاشتن .

لطفا رعایت کنید . ممنون .

Arsal4n
07-28-2012, 01:29 PM
شفچنکو از فوتبال خداحافظی کرد

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

آندره شفچنکو ، اسطوره فوتبال اوکراین کفش هایش را آویخت و از فوتبال خداحافظی کرد !

ستاره سابق میلان نیز گفت که از دنیای فوتبال خداحافظی کرده و در آینده مربی نخواهد شد .

او گفت که از الان میخواهد در سیاست و کار های سیاسی مشغول به کار شود !

این اخبار را باشگاه سابق شفچنکو منتشر کرد .

خود شفچنکو در صحبت هایی گفت :

" احتمالا این حرف من همه را شکه خواهد کرد . آینده من هیچ ربطی به فوتبال ندارد ! شغل بعدی من در مسائل سیاسی است ! "

مطمئنا نام شفچنکو در تاریخ فوتبال میلان ثبت خواهد شد . او در میلان یک جام حذفی ، یک سری آ و یک لیگ قهرمانان اروپا برده و 175 گل زده .

او در چلسی هم یک FA Cup و لیگ برتر انگلیس ، در اوکراین هم نیز به پنج قهرمانی دست یافت .

ویژه از IWE