PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبــار و نتـایج لایـو اونت اسمکــدان در Pikeville , KY | برداشتـه شدن نــام " Super Show " و ......

Scofield
07-30-2012, 01:50 PM
اخبــار و نتـایج لایـو اونت دبلیـو دبلیـو ای در Pikeville , KY

دبلیو دبلیو ای در ادامــه تور جهانی برند اسمکــدان لایو اونتی در شهر Pikeville , KY و در آرنــای Eastern Kentuky Expo Center داشته است که نتایج آن بدین شرح است .

در اولین مسـابقه کریس جریکـو و کریشن موفق به شکست دلـف زیگلر و کودی رودز شدند . در مسابقه ی بعدی تـد دیبیـاسی موفـق به شکست درو مکینتایر شد . در سومین مسـابقه جینـدر ماهال موفق به شکست

پرسی واتسون شد . مسابقه ی بعدی بر سر کمربند سنگین وزن بود که در یک مسابقه ی Last Man Standing شیمس موفق به شکست آلبرتو دلریو شد . مسابقه ی بعدی با پیروزی گابریل بر لئو کروگر به پایان رسید .

در مسابقه ای بین دیـ ــوا ها کایتلین موفق به شکست ناتالیا نیدهارت شد . در مین اونت هم پانک موفق به شکست کین و برایان شد . از نکات جالب این لایو اونت می توان به فیس شدن پانک و جریکو اشاره کرد .

برداشته شدن نام سـ ــوپــ ــر شوء از راو

دبلیـو دبلیــو ای به تازگی در اقـدامی تصمیم گرفته اسـت که نــام سـ ــوپـ ــر شوء را از کنار راو بردارد که این کار را نیز انجام داده است و تمـام اونت های راء را در هفته های آینده بدون نام

سـ ــوپـ ــر شوء قرار داده است. نام سـ ـوپـ ـر شوء در آکوست 2011 توسط هانتر بر روی راو قرار گرفت .

جنرال منیجر جدید اسمکــدان

بعد از اینکـــه وینس مکمن نــام ای جی را برای جنرال منیجر برند راء اعلام کرد و هیچ نامی برای جنرال منیجری برند اسمکدان اعلام نشد و پس از آن گزینه های زیادی به فکر هواداران رسید .

گفته می شود کمپانی دبلیو دبلیو ای جنرال منیجر اسمکدان را در شوء اسمکدان این هفته معرفی می کند .

صحبت های جری لاولر

سایت رسمی کمپانی دبلیو دبلیو ای به تازگی مصاحبه ای با جری لاولر انجام داده است که لاولر در مورد هال آو فیم شدن اندی کافمن گفته است : من واقعــآً احساس می کنم که

وقتش است دبلیو دبلیو ای اندی را هال آو فیمر کند ، من فکر می کردم اندی در هزارمین راء حضور پیدا کند ولی اینطور نشد ..... به نظر من دیگر وقتش است این فرد HOF شود .