AƦAƾH
08-01-2012, 03:56 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
كامنت جديد اي جي ليــ:
اي جي جي ام راء در مورد اولين شبش به عنوان جي ام گفت:
"تا حدودي موفق بودم،با اينكه سي ام پانك و دنيل برايان اينطور فكر نميكنند."
صبت جديد جي آر در مورد پانك:
جي آر بار ديگه بلاگ خود رو آپديت كرد كه در پايين مختصري از صحبت هاش رو ميبينيد:
"به عقيده ي خيلي ها پانك آماده بود كه يك پايپ بامب ديگه داشته باشه ولي شايد وقت و زمانش نبود.من از درگيري لفظي پانك با جري لالر بسيار لذت بردم.:
در مورد موضوع WWE Champios.پانك ديشب حقيقت هاي بساري رو گفت،كه شايد بعضي ها موافق نبودن.من يك Old School هستم و فكرم اينه كه مهم ترين چيز در كمپاني كمربند WWE هست(حق با پانك).حقيقت اينه كه هيچ چيز بالاتر از WWE چمپيون نيست،از قديم همينطور بوده.شايد خيلي ها بر اينهعقيده نباشند و در اون سطح نباشند،ولي هيچ چيز نبايد مهمتر از WWE چمپيون باشه."
در آخر هم گفت"هر زمان مردم سوال كنند كه دلت براي گزارش راء تنگ شده من ميگم بله."
(سـُس باربيكو JR هم ميتونيد بخريد:4:)
پيش فروش سرواور سريس:
اين پي پي وي در تاريخ 18 نوامبر برگزار ميشه،در ايندياناپلس.
پيش فروش بليط ها هم امروز آغاز شده و پسورد هم SERIES بوده.
كاور دي وي دي براك لسنر:
امروز كاور دي وي دي براك لسنر مشخص شد.
گفتني است كه اين دي وي دي نسخه اديت شده سال 2003 هست.كه در 3 دي وي دي و 2 بلو-ري 30 اكتبر در آمريكا منتشر ميشه.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) (براي بزرگ شدن كليك كنيد.)
تولد افراد WWE :
استار كمپاني يوشي تاتسو امروز 35 ساله شد،و داور مسابقات مايك كيودا 46 ساله.
كامنت جديد اي جي ليــ:
اي جي جي ام راء در مورد اولين شبش به عنوان جي ام گفت:
"تا حدودي موفق بودم،با اينكه سي ام پانك و دنيل برايان اينطور فكر نميكنند."
صبت جديد جي آر در مورد پانك:
جي آر بار ديگه بلاگ خود رو آپديت كرد كه در پايين مختصري از صحبت هاش رو ميبينيد:
"به عقيده ي خيلي ها پانك آماده بود كه يك پايپ بامب ديگه داشته باشه ولي شايد وقت و زمانش نبود.من از درگيري لفظي پانك با جري لالر بسيار لذت بردم.:
در مورد موضوع WWE Champios.پانك ديشب حقيقت هاي بساري رو گفت،كه شايد بعضي ها موافق نبودن.من يك Old School هستم و فكرم اينه كه مهم ترين چيز در كمپاني كمربند WWE هست(حق با پانك).حقيقت اينه كه هيچ چيز بالاتر از WWE چمپيون نيست،از قديم همينطور بوده.شايد خيلي ها بر اينهعقيده نباشند و در اون سطح نباشند،ولي هيچ چيز نبايد مهمتر از WWE چمپيون باشه."
در آخر هم گفت"هر زمان مردم سوال كنند كه دلت براي گزارش راء تنگ شده من ميگم بله."
(سـُس باربيكو JR هم ميتونيد بخريد:4:)
پيش فروش سرواور سريس:
اين پي پي وي در تاريخ 18 نوامبر برگزار ميشه،در ايندياناپلس.
پيش فروش بليط ها هم امروز آغاز شده و پسورد هم SERIES بوده.
كاور دي وي دي براك لسنر:
امروز كاور دي وي دي براك لسنر مشخص شد.
گفتني است كه اين دي وي دي نسخه اديت شده سال 2003 هست.كه در 3 دي وي دي و 2 بلو-ري 30 اكتبر در آمريكا منتشر ميشه.
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>) (براي بزرگ شدن كليك كنيد.)
تولد افراد WWE :
استار كمپاني يوشي تاتسو امروز 35 ساله شد،و داور مسابقات مايك كيودا 46 ساله.