PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوره مقدماتی مسابقه بهترین شماره 1 جهان | مسابقه سوم |

Arsal4n
08-09-2012, 09:51 AM
ســـلام

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

همونطور که قبلا قرعه کشی شده بود ، قرار شد که مسابقه بهترین شماره 1 جهان رو بین دروازه بان های جدید و مال چند سال اخیر برگزار کنیم تا دیگه نیاید تو تاپیک گیر بدید و بگید ما بازی این هارو ندیدیم و تا حق کسی ضایع نشه .

جدول مسابقات :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

یه نکته دیگه . مطمئنا همتون این دروازه بان هارو میشناسید و بازی هاشون رو دیدید . اگر هم ندیده باشید میفهمیم که اصلا نمیدونید فوتبال چیه ! پس لطفا منطقی رای بدید تا مثل مسابقه قبلی ، حق بازیکن ها ضایع نشه .

افراد امروز :

Julio Cesar

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

جولیو سزار
ملیت : برزیل
تعداد بازی : 526 ( همچنان در حال بازی )

Van Der Sar

ون در سار
ملیت : هلند
تعداد بازی : 950

××

خب با اینکه شماره 1 برای دروازه بان هاست فکر کنم باید مقایسه کنید و رای بدید ! فقط یه نکته مهم . لطفا اگه میخواید پست بدید دلیل و منطق بیارید . نه اینکه بگید من اینو دوست دارم پس بهش رای دادم . خواهشا ، لطفا تعصب رو کنار بذارید و انصاف رو رعایت کنید !

مهلت نظرسنجی : 1 روز ، اگه تعداد آرا مساوی بود ، مهلت میشود 2 روز .

××

خب دوستان ، شروع کنید !