PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوره مقدماتی مسابقه بهترین شماره 1 جهان | مسابقه چهارم |

Arsal4n
08-09-2012, 10:08 PM
ســـلام

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

همونطور که قبلا قرعه کشی شده بود ، قرار شد که مسابقه بهترین شماره 1 جهان رو بین دروازه بان های جدید و مال چند سال اخیر برگزار کنیم تا دیگه نیاید تو تاپیک گیر بدید و بگید ما بازی این هارو ندیدیم و تا حق کسی ضایع نشه .

جدول مسابقات :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

یه نکته دیگه . مطمئنا همتون این دروازه بان هارو میشناسید و بازی هاشون رو دیدید . اگر هم ندیده باشید میفهمیم که اصلا نمیدونید فوتبال چیه ! پس لطفا منطقی رای بدید تا مثل مسابقه قبلی ، حق بازیکن ها ضایع نشه .

افراد امروز :

Petr Cech

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

پتر چک
ملیت : جمهوری چک
تعداد بازی : 598 ( همچنان در حال بازی )

Manuel Neuer

مانوئل نویر
ملیت : آلمان
تعداد بازی : 252 ( همچنان در حال بازی )

××

خب با اینکه شماره 1 برای دروازه بان هاست فکر کنم باید مقایسه کنید و رای بدید ! فقط یه نکته مهم . لطفا اگه میخواید پست بدید دلیل و منطق بیارید . نه اینکه بگید من اینو دوست دارم پس بهش رای دادم . خواهشا ، لطفا تعصب رو کنار بذارید و انصاف رو رعایت کنید !

مهلت نظرسنجی : 1 روز ، اگه تعداد آرا مساوی بود ، مهلت میشود 2 روز .

××

خب دوستان ، شروع کنید !

The Phenom
08-09-2012, 10:25 PM
اصلا گذاشتن اسم نویر در کنار این بزرگان الان اشتباهه

اسم نویر باید کم کم 5-6 سال دیگه میومد البته اگه خودشو رو فرم نگه داره

The Shadow
08-09-2012, 10:38 PM
چون چک دروازه بان محبوبم هست نمیخوام ازش تعریف کنم اما فکر میکنم مقایسه ی این دو دروازه بان توی فینال لیگ قهرمانان مشخص شد که کی بهتره . نویر عالیه اما دقیقاً 5-6 سال دیگه کار داره تا بشه در کنار این دروازه بان ها قرارش داد ، دقیقاً چک به اندازه سنش برتره .

Ghost OF Sparta
08-09-2012, 11:56 PM
من خودم عاشق مانوئل نویرم ولی به چک رای دادم چون نویر هنوز تاریخی نشده.به اوجش که برسه کاسیاسی میشه برا خودش:4:هنوز جوونه و جا دار:4:

S.H.A.Y.A.N
08-10-2012, 12:04 AM
منم به چك راي دادم . به نظر من يكي از بهترين دروازه بان هاي تاريخه ! عكس العمل هاش تو بازي با بارسا هم قشنگ بود هم مهم ! شايد اگه چك تو دروازه نبود چلسي هيچوقت قهرمان نميشد .

r v d
08-10-2012, 03:00 AM
به نظر من دابو هایی که پتر چک میرنه کمتر گلری میتونه بزنه ..

تو دایو زدن و رفلکس بدنی و دستور دادن مغز به بدن و قدرت تصمیم گیری سریع من بعد از وندرسار ، پتر چک رو قبول دارم

معرکست :8:

Der TitaN
08-10-2012, 06:06 PM
خوب تو این فروم انقدر پیتر چک طرفدار داره ک نتیجه این نظرسنجی معلومه !

اما در ستایش **** مانو :

پیتر اشمایکل : نویر بهترین دروازه بان جهانه .

بوفون : نویر در حال حاضر بهترین دروزه بان جهانه .

الکس فرگوسن : تا حالا دروازه بانی بخوبی نویر ندیده بودم

مهار پنالتی کریس رونالدو و کاکا در سانتیاگو برنابیو . مهار تک به تک 100% از ساموعل اتوئو بازی اینتر-شالکه و هزارتا مثل اینها .

درست پیتر در چلسی فوقالعاده کار میکنه اما عملکردش در جمهوری چک واقعا ضعیفتره ار تیمش . سوتی وحشتناکی که بازی با ترکیه داد باعث حذف چک از یورو شد و امسال هم که خوردن 4 گل از روسیه و ...

در فینال چمپینز لیگ هم وقتی دوبار توپ به تیر دروازه چک میخوره چه ربطی به برتریش نسبت به نویر داره ؟! احتمالا تو شانسش میگی که بعله اینو کاملا موافقم ! سه تا بازی 6 تا تیرک واقعا رکوردیه که نویر که هیچ سپ مایر هم بهش نمیرسه :4:

پنالتی هم که به همین چک زد که خدا بود :8:

یه چیز دیگه نویر اگه پنالتی رو اشتباه هم شیرجه بره در صورتی که ضربه وسط زده شده بازم احتمال 50% با پاش برش میگردونه ! برای مثال همون پنالتی الونسو تو سانتیاگو برنابئو که چیزی نمونده بود برش گردونه .

هیچ دروازه بانی حتی الیور کانش هم بازیسازی نویر رو نداشته و نخواهد داشت .

غیر از پاش که خداست حتی با دستش هم توپ رو تا وسطای زمین حریف میندازه

در اخر هم که به هر کی میخواید رای بدین اینجا هم که جو کاملا چکی هستش بهتره همرنگ جماعت بشید اما لطفا راجع به کسی که 20 تا بازی هم ازش ندیدین اظهار نظرهای خنده دار نکنید:3:

r v d
08-10-2012, 07:17 PM
رسول جان با اکثر حرفات موافقم و قابل احترام ... منطقی و خوب

یه سوال ، در حیث المجموع با توجه به این ویژگیهای نویر و قابلیت هاش و ویژگیها و قابلیت های چک ، به دور از علاقه شخصی و تعصب اگه بخوای رای بدی و یکی رو انتخاب کنی کدوم رو انتخاب میکنی ؟ نویر یا چک ؟ فقط جواب ..

J B L
08-10-2012, 07:51 PM
خوب تو این فروم انقدر پیتر چک طرفدار داره ک نتیجه این نظرسنجی معلومه !

مهار پنالتی کریس رونالدو و کاکا در سانتیاگو برنابیو . مهار تک به تک 100% از ساموعل اتوئو بازی اینتر-شالکه و هزارتا مثل اینها .

درست پیتر در چلسی فوقالعاده کار میکنه اما عملکردش در جمهوری چک واقعا ضعیفتره ار تیمش . سوتی وحشتناکی که بازی با ترکیه داد باعث حذف چک از یورو شد و امسال هم که خوردن 4 گل از روسیه و ...

در فینال چمپینز لیگ هم وقتی دوبار توپ به تیر دروازه چک میخوره چه ربطی به برتریش نسبت به نویر داره ؟! احتمالا تو شانسش میگی که بعله اینو کاملا موافقم ! سه تا بازی 6 تا تیرک واقعا رکوردیه که نویر که هیچ سپ مایر هم بهش نمیرسه :4:

پنالتی هم که به همین چک زد که خدا بود :8:

یه چیز دیگه نویر اگه پنالتی رو اشتباه هم شیرجه بره در صورتی که ضربه وسط زده شده بازم احتمال 50% با پاش برش میگردونه ! برای مثال همون پنالتی الونسو تو سانتیاگو برنابئو که چیزی نمونده بود برش گردونه .

هیچ دروازه بانی حتی الیور کانش هم بازیسازی نویر رو نداشته و نخواهد داشت .

در اخر هم که به هر کی میخواید رای بدین اینجا هم که جو کاملا چکی هستش بهتره همرنگ جماعت بشید اما لطفا راجع به کسی که 20 تا بازی هم ازش ندیدین اظهار نظرهای خنده دار نکنید:3:

رسول جان شما که فوتبال میفهمی چرا انقدر احساسی صحبت میکنی ؟

اگه پیتر چک اینجا زیاد هوادار داره لابد کارش درسته که هوادار زیاد داره !:4: تازه نگاه کن کسی مثل بهمن یا عضو دیگه ای از انجمن هم که توی یورو طرفدار آلمان بودن به پیتر رای دادن ! :4:

2- تو رو خدا رسول ! دفاع چک توی بازی با روسیه مقصر بود و بس ! مگه بوفون توی همین فینال 4 تا نخورد ؟ (نوید تو رو خدا بهم حمله نکن ! :4:)

رسول جان نکنه فکر میکنی بدل نویر توی نیمه نهایی لیگ قهرمان از منچستر 4 تا گل نوش جان کرد ؟؟ رسول جان نکنه بدلش بود که توی فینال حذفی آلمان همین چند ماه پیش از دورتموند 5 تا گل نوش جان کرد ؟؟:4: نویر هم اگه بگی سوتی نداده اغراق بزرگی کردی چون بازی با منچستر فقط یک نمونه ی کوچیک بود ! با اجازتون لواندوفسکی جلوی نویر هت تریک کرد ! ولی توی خونشون با تشکیل مثل دورتموند جلوی چک حتی قدرت نداشتن یک بار دروازه ی چک رو باز کنن ! میدونی چرا ؟ چون دفاع چک به خودش اومد پیتر هم که دفاع خوب داشته باشه دیگه کارش رو به نحو احسن انجام میده !

در مورد پنالتی صحبت کردی با اجازتون مسی و کریس رونالدو و حتی شواینی عزیز شما که هر پنالتی زن اول بارسا و رئال و بایرن هستن جلوی پیتر کبیر پنالتی خراب کردند ! در ضمن اون پنالتی شواین اشتایگر هم اول به نوک انگشت پیتر خورد بعد به تیرک ! تشخیص دادن 6 پنالتی توی فینال لیگ قهرمانان در خاک بایرن هم رکوردی بود که بدست پیتر کبیر بدست اومد !

در مورد بازیسازی گفتی یک نگاه به بازی چک و یونان بنداز تا بازیسازی پیتر رو فقط توی یک بازی ببینی !

رسول جان بازم نویر یک گلر شایسته هست هیچ شکی هم توش نیست ولی پیتر چک یک اعجوبه هست و بس ....

رسول جان منم رای دادم به پیتر که بشه 18 ! :4::8:

Olympic Hero
08-10-2012, 07:56 PM
من مهم ترین دلیلم برای رای دادن به چک یه چیز هست :

تنها گلری که تونست بوفون رو توی اوج کنار بزنه و بهترین دروازبان دنیا بشه پیتر چک هست ! کاری که نه اولی کان , نه کاسیاس , نه ون در سار و ... نتونستن انجامش بدن ! همین کار چک تو خودش هزاران هزار نکته مثبت فنی داره ,,, واس همین احترام خیلی زیادی براش قائل هستم ! در ضمن یادتون نره چک مصدومیتی رو تجربه کرده که هیچ کدوم از گلر های اینجا تا حالا تجربه نکردن ! چک تا یک قدمی خداحافظی از فوتبال هم رفت ولی با اراده برگشت و باز هم درخشید !

البته از این قضیه که بوفون 4 ماه از اون سال رو مصدوم بود گذشتم :4: !

The Shadow
08-10-2012, 08:25 PM
من در مورد توانایی و تجربه ی پیتر چک هیچ حرفی نمیزنم چون همه چیز مشخصه اما در حال حاضر نسبت به قدر تیم های حال حاضر بخوایم حساب کنیم پیتر چک طبیعتاً باید کمتر از بقیه به چشم بیاد چون درسته توی تیم باشگاهی قدرتمندی هست اما در تیم ملی هست که در حال حاضر با اون تیم تراز اول چک تو اوایل دهه خیلی فرق داره و قدرتش به مراتب از ایتالیا و اسپانیا و انگلیس و آلمان کمتره واسه همین توی تیم ملی زیاد نمیشه ازش حرف زد . آلمان و ایتالیا و انگلیس و اسپانیا هیچ کدوم دفاع به ضعیفی دفاع حال حاضر چک ندارن ! نویر که توی تیم قدرتمند آلمان هست و همیشه از بهترین تیم های دنیا بوده و عالی بوده . بعدشم مصدومیت ضربه مغزی که چک دچاارش شد اگه نویر دچارش شده بود شاید توی سن کم از فوتبال خداحافظی کرده بود !

Ħ д † ε Ð
08-10-2012, 09:16 PM
دفاع چک توی بازی با روسیه مقصر بود و بس !
در مورد بازیسازی گفتی یک نگاه به بازی چک و یونان بنداز تا بازیسازی پیتر رو فقط توی یک بازی ببینی !

ما اومدیم.:دی
والا چیزی که من دیدم پیتر چک روی سه تا گل میتونست عملکرد بهتری داشته باشه و اگه همون چک چلسی بود هر سه تاش رو میگرفت.

من این بازی رو هم دیدم چیز خاصی ندیدم.شاید امیر جون بازی های جمهوری چک رو با مواد توهم زا نگاه میکنی و چیز دیگه ای میبینی:دی

توی بازیسازی نویر بهترین گلر دنیاست و قبلا هم مفصل صحبت کردم دیگه بازیسازی از ارکان اصلی دروازهبانی شده.
البته باز نیاید حرف رو بپیچونید و بگید گلری که یه توپ رو نتونه بگیره بازیسازی به چه دردش میخوره.
منظور اینه که در کنار استاندارد اولیه باید بازیسازی هم در اولویت باشه.

نویر بهترین گلر حال حاضر جهان هست و عملکرد شانسی و بگیر نگیر یه گلر در چند بازی نباید اولویت اصلی قرار بگیره.

The Phenom
08-10-2012, 10:53 PM
رسول جان اینایی که گفتی درست

ولی خب اینو در نظر داشته باش که مثلا بعد بازی رئال و بایرن میرن نظر اشمایکل رو در مورد بهترین دروازبان می پرسن خب تحت تاثیر اون مسابقه اشمایکل هم میاد یه همچین حرفی میزنه

یا اینو هم قبول کن که دیگه بوفون نمیاد تو صحبتاش بگه من از نویر بهترم خب زشته هر کی بشنوه میگه بوفون عجب اسکلیه از خودش داره تعریف می کنه

و حتی اینو هم در نظر بگیر وقتی از تو می پرسن بهترین دروازبان کیه معمولا جوابت مقطعیه یه زمان می گفتی اولی کان یه موقع میگفتی تیمو هیلدبراند الان می گی نویر شاید فردا ازت بپرسن بهترین کیه بگی علی گلدبرگ !!! :134:

( اینا همه به کنار من میگم مانوئل نویر دروازبان خوبیه ولی باید بذارین کار خودشو بکنه و 4-5 فصل تو اولین سطح فوتبال جهان بازی کنه تا عیارش مشخص شه )

The Phenom
08-10-2012, 10:57 PM
بعدشم مصدومیت ضربه مغزی که چک دچاارش شد اگه نویر دچارش شده بود شاید توی سن کم از فوتبال خداحافظی کرده بود !

این زیاد حرف موجهی نیست

شاید نویر جای چک بود *** مرغش هم تکون نمی خورد یا شاید جوری عمل می کرد که حتی مصدوم نمی شد شایدم می مرد :136:

خواهشا جوری از بازیکن مورد علاقه تون حرف نزنین که انگار اخرین بازمانده از یه جنگ خونینه

J B L
08-10-2012, 11:38 PM
ما اومدیم.:دی
والا چیزی که من دیدم پیتر چک روی سه تا گل میتونست عملکرد بهتری داشته باشه و اگه همون چک چلسی بود هر سه تاش رو میگرفت.

من این بازی رو هم دیدم چیز خاصی ندیدم.شاید امیر جون بازی های جمهوری چک رو با مواد توهم زا نگاه میکنی و چیز دیگه ای میبینی:دی

قبل خواب به دلم افتاده بود با توجه به این که راجع به بازی چک روسیه صحبت کردم بازم سر و کله ی آرمین پیدا میشه ! :4: پیتر خدا بگم چی کارت کنه که اون توپ اندی کارول رو از روی خط دروازه چلسی بیرون کشیدی و علاوه به قهرمانی چلسی جلوی لیورپول آرمین رو یک عمر به جون من انداختی ! :4:

آرمین جان یک گل روسیه به صورت اصغری یا پی اس مانند به ثمر رسید که پیتر با سرعت به سمت توپ اومد و بهترین کار رو کرد ! یکی دیگه هم رومن هوبنیک مدافع دست و پا چلفته ای چک با حماقت تموم جلوی کل دید پیتر چک رو گرفته بود ! حتی جواد خیابانی هم با تمام جواد بودنش این قضیه رو به زبون اورد ! اون دو تای دیگه رو هم میتونم دلیل بیارم ولی خوابم میاد ! :4:

این زیاد حرف موجهی نیست

شاید نویر جای چک بود *** مرغش هم تکون نمی خورد یا شاید جوری عمل می کرد که حتی مصدوم نمی شد شایدم می مرد <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (19).gif

خواهشا جوری از بازیکن مورد علاقه تون حرف نزنین که انگار اخرین بازمانده از یه جنگ خونینه

در هزاره ی سوم در فروم های ایرانی امکان جدیدی به اسم ویرایش در پست ها اختراع شد که طی آن کاربرها توانستند پست خود را ویرایش کرده و ازدادن اسپم در عرض 4 دقیقه خودداری کنند و دو پست جداگانه ی خود را با یکدیگر ادغام کنند ! :24::24::24::4:

Der TitaN
08-11-2012, 01:35 AM
رسول جان با اکثر حرفات موافقم و قابل احترام ... منطقی و خوب

یه سوال ، در حیث المجموع با توجه به این ویژگیهای نویر و قابلیت هاش و ویژگیها و قابلیت های چک ، به دور از علاقه شخصی و تعصب اگه بخوای رای بدی و یکی رو انتخاب کنی کدوم رو انتخاب میکنی ؟ نویر یا چک ؟ فقط جواب ..

من به شخصه اگه مثل شیخ منصور یه تیم داشتم (شیخ رسول :136:)

شاید دو سال پیش چک رو انتخاب میکردم اما درحال حاضر شک نکن نویر رو می اوردم به تیمم .

رسول جان شما که فوتبال میفهمی چرا انقدر احساسی صحبت میکنی ؟

اگه پیتر چک اینجا زیاد هوادار داره لابد کارش درسته که هوادار زیاد داره !:4: تازه نگاه کن کسی مثل بهمن یا عضو دیگه ای از انجمن هم که توی یورو طرفدار آلمان بودن به پیتر رای دادن ! :4:

2- تو رو خدا رسول ! دفاع چک توی بازی با روسیه مقصر بود و بس ! مگه بوفون توی همین فینال 4 تا نخورد ؟ (نوید تو رو خدا بهم حمله نکن ! :4:)

رسول جان نکنه فکر میکنی بدل نویر توی نیمه نهایی لیگ قهرمان از منچستر 4 تا گل نوش جان کرد ؟؟ رسول جان نکنه بدلش بود که توی فینال حذفی آلمان همین چند ماه پیش از دورتموند 5 تا گل نوش جان کرد ؟؟:4: نویر هم اگه بگی سوتی نداده اغراق بزرگی کردی چون بازی با منچستر فقط یک نمونه ی کوچیک بود ! با اجازتون لواندوفسکی جلوی نویر هت تریک کرد ! ولی توی خونشون با تشکیل مثل دورتموند جلوی چک حتی قدرت نداشتن یک بار دروازه ی چک رو باز کنن ! میدونی چرا ؟ چون دفاع چک به خودش اومد پیتر هم که دفاع خوب داشته باشه دیگه کارش رو به نحو احسن انجام میده !

در مورد پنالتی صحبت کردی با اجازتون مسی و کریس رونالدو و حتی شواینی عزیز شما که هر پنالتی زن اول بارسا و رئال و بایرن هستن جلوی پیتر کبیر پنالتی خراب کردند ! در ضمن اون پنالتی شواین اشتایگر هم اول به نوک انگشت پیتر خورد بعد به تیرک ! تشخیص دادن 6 پنالتی توی فینال لیگ قهرمانان در خاک بایرن هم رکوردی بود که بدست پیتر کبیر بدست اومد !

رسول جان بازم نویر یک گلر شایسته هست هیچ شکی هم توش نیست ولی پیتر چک یک اعجوبه هست و بس ....

اون رسول جان منم رای دادم به پیتر که بشه 18 ! :4::8:

خوب امیر جان شما که فوتبال میفهمی چرا ؟

دورتموند رو با لهستان مقایسه میکنی ؟!!!!!!!!!!

و اما فینال دی اف بی شما فقط به من بگو که نویر بجز گل 5ام که اون هم دیگه کلا تیم بازی رو ول کرده بودن رویه کدوم گل مقصر بوده ؟!

نویر هیچوقت سوتی ایی به بزرگی سوتی چک جلوی ترکیه نداده و نخواهد داد . هم از بعد فنی و هم از نظر بزرگی اون سوتی بی نظیر بود

بازی با پا : امیر تو رو خدا تو که دیگه میگی نویر گلر شایسته ایی هست خیلی واسم عجیبه ** با این وجود حتی رویه این مساله بازی سازی **** مانو که مثل روز روشن لااقل تو این یک مورد بی نظیره هم میگی چک بهتره :26:

جون سوریان یه مقدار منطقی تر باش لااقل این یدونه رو دیگه قبول کنید که نویر بی نظیره تو این زمینه به قول ارمین ما تو اون بازی هم چیز خاصی ندیدم! تازه بازی سازی نویر هم فقط تو یه بازی نمیتونه ببینی تو همه بازیهاش هستش :4: یه نگاه به گل کلوزه به انگلیس بندازه بازیسازی رو میفهمی :15:

اخه عزیز من پنالتی خورده به تیرک چه ربطی به چک داره اخه نکنه چک هم مثل رحمتی ورد مرد میخونه کنار تیرکا !

شما ازادی به هر کی میخوای رای بدی منم که گفتم مشکلی با رای ندارم فقط بعضی اظهار نظرها ...

رسول جان اینایی که گفتی درست

ولی خب اینو در نظر داشته باش که مثلا بعد بازی رئال و بایرن میرن نظر اشمایکل رو در مورد بهترین دروازبان می پرسن خب تحت تاثیر اون مسابقه اشمایکل هم میاد یه همچین حرفی میزنه

یا اینو هم قبول کن که دیگه بوفون نمیاد تو صحبتاش بگه من از نویر بهترم خب زشته هر کی بشنوه میگه بوفون عجب اسکلیه از خودش داره تعریف می کنه

و حتی اینو هم در نظر بگیر وقتی از تو می پرسن بهترین دروازبان کیه معمولا جوابت مقطعیه یه زمان می گفتی اولی کان یه موقع میگفتی تیمو هیلدبراند الان می گی نویر شاید فردا ازت بپرسن بهترین کیه بگی علی گلدبرگ !!! :134:

( اینا همه به کنار من میگم مانوئل نویر دروازبان خوبیه ولی باید بذارین کار خودشو بکنه و 4-5 فصل تو اولین سطح فوتبال جهان بازی کنه تا عیارش مشخص شه )

بهمن جان داریم راجع به کسی مثل اشمایکل صحبت میکنیم نه مزدک میرزایی که بخواد بعد یه بازی جو گیر بشه :22:

خوب حالا به فرض که بوفون گفت اول من بهترم بعد نویر !

اخه اینجا الان بحث بوفون و نویر نیست که ... بحث چیز دیگست :4:

راستی سر الکس هم که یه جوون خامیه همینجوری یه چرطی پرونده دیگه احتمالا جو گیر شده بوده :4:

من کی گفتم هیلدبرند بهترین گلر دنیاست !!!!!!!!!!!!!

اگه تو تاپیک بوندس لیگا بری یه جا لقب فاجعه بهش دادم :22:

همین فاجعه باعث باخت شالکه به اتلتیکو مادرید شد وگرنه اگه رالف فارمن بود که ...

من گفتم فقط تو بازیسازی نویر بهتر ازسلطانه و گرنه تو سایر موارد که کاملا معلومه کی سرتره اما تو بازی سازی هیچ گلری رو به شخصه نه در حال حاضر بلکه تو کل تاریخ مثل نویر ندیدم .

علی گلدبرگ هم که سالار همه ایناس :8:

The Shadow
08-11-2012, 11:53 AM
این زیاد حرف موجهی نیست

شاید نویر جای چک بود *** مرغش هم تکون نمی خورد یا شاید جوری عمل می کرد که حتی مصدوم نمی شد شایدم می مرد :136:

دایی جون ببین خوب منم چی نوشتم :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> نوشته اصلی توسط The Shadow <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

بعدشم مصدومیت ضربه مغزی که چک دچاارش شد اگه نویر دچارش شده بود شاید توی سن کم از فوتبال خداحافظی کرده بود !

نگفتم پیتر چک پلیس آهنی هست و از اتفاقی جون سالم به در برد که اگه کسی دیگه بود مرده بود حتماً و یقیناً ! منم گفتم شاید ، اصن شاید کسی دیگه جای چک اون بلا سرش اومده بود به قول خودت *** مرغش هم تکون میخورد اما با توجه به ایتکه اون زمان اگه یادت باشه از مصدومیت چک به عنوان اتفاق مرگبار ضربه مغزی یاد میکردند شایدم اگه کسی دیگه بود بلایی سرش اومده بود که دیگه قادر به دروازه بانی نبود و از دنیای فوتبال خداحافظی می کرد ! این اتفاق 6 سال پیش افتاد براش و اون موقع دروازه بانی جوون بود با سن 24 سال !

بعدم یه نکته دیگه ! نویر توی سن 26 سالگی ( حال حاضر ) زیر دروازه بان هایی مثل همین چک و کاسیاس و بوفون قرار داره و کسی به عنوان بهترین دروازه بان دنیا قبولش نداره ! اما پیتر چک توی سال 2005 شد بهترین دروازه بان جهان ! یعنی با سن 23 سال بوفون ، ون در سار ، الیور کان ، ینس لِـمن ، دیدا ، بارتز و... رو به زیر کشید و بهترین دروازه بان دنیا شد ! همین الانم که چند ساله کاسیاس میشه بهترین دروازه بان دنیا توی سن 27 - 28 -29 سالگی بوده اما همین که با سن 23 سالگی چک بهترین شده دیگه همه چیز مشخصه ! تازه چک همونه فقط تجاربش بیشتر از 23 سالگیش هم شده واسه همین دیگه قابل قیاس با نویر نیست !

رسول میگه بازی با پای نویر بهتره ! برادر من دیگه همه میدونن چک ( مخصوصاً چند سال قبل ) بازی با پاش معروف ـه ! اون زمان که بزرگترین مهاجمای دنیا میومدن جلوش و پیتر خیلی ریکلس یه تو سر توپ میزد و بازیکن رو قهوه ای میکرد کجا بودی ؟؟ دقیقاً همین کاری که تازگی ها نویر میکنه اونم به زحمت !

Der TitaN
08-11-2012, 01:40 PM
دایی جون ببین خوب منم چی نوشتم :

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> نوشته اصلی توسط The Shadow <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

بعدم یه نکته دیگه ! نویر توی سن 26 سالگی ( حال حاضر ) زیر دروازه بان هایی مثل همین چک و کاسیاس و بوفون قرار داره و کسی به عنوان بهترین دروازه بان دنیا قبولش نداره ! اما پیتر چک توی سال 2005 شد بهترین دروازه بان جهان ! یعنی با سن 23 سال بوفون ، ون در سار ، الیور کان ، ینس لِـمن ، دیدا ، بارتز و... رو به زیر کشید و بهترین دروازه بان دنیا شد ! همین الانم که چند ساله کاسیاس میشه بهترین دروازه بان دنیا توی سن 27 - 28 -29 سالگی بوده اما همین که با سن 23 سالگی چک بهترین شده دیگه همه چیز مشخصه ! تازه چک همونه فقط تجاربش بیشتر از 23 سالگیش هم شده واسه همین دیگه قابل قیاس با نویر نیست !

رسول میگه بازی با پای نویر بهتره ! برادر من دیگه همه میدونن چک ( مخصوصاً چند سال قبل ) بازی با پاش معروف ـه ! اون زمان که بزرگترین مهاجمای دنیا میومدن جلوش و پیتر خیلی ریکلس یه تو سر توپ میزد و بازیکن رو قهوه ای میکرد کجا بودی ؟؟ دقیقاً همین کاری که تازگی ها نویر میکنه اونم به زحمت !

عزیزم چرا خودت رو همه میبنی ؟!

والا ما که تو کوچه خیابون هرجا صحبت از گلر کردیم اکثرا میگفتن نویر بهترینه !

چون ما داریم راجع به الان صحبت میکنیم نه وقتی چک 23 سالش بوده خوب اونموقع که اصلا نویری نبوده که بگیم چک با کنار زدن نویر بهترین گلر شده .

بعدشم حداقل حداقلش اینه که همون 3 بزرگی که مسلما خیلی خیلی بیشتر از من و تو فوتبال میفهمن گفتن نویر بهترینه (حالا من المانیشو نمیگم که نگی هموطنشن خوب تابلو ازش تعریف کردن ) .

اره بابا یادمه مسی بود واسه خودش نویر کیه اصلا ؟!

نویر توپ رو تا جلو پای خودش نمیتونه پرت کنه پیتر با دست توپ رو مینداخت واسه دروگبا .

اعتماد به نفس نداره این نویر اصلا بدبخت ترسو 10 تا بازیکن پنالتی ها رو زده بودن نوبته این شده بود این بزدلم اخر سر با اسرار مربی و ... رفت اصن پاش میلرزید میخواست به چک (این عجوبه فوتبال) پنالتی بزنه اخرم که صاف زد تو دستای چک اما چک مثل پوریای ولی پهلوون بازی دراورد خودش دستشو کشید عقب گفت بزار بره تو گل جوونه تو روحیش تاثیر میزاره .

The Shadow
08-11-2012, 02:55 PM
رسول جون چرا حرف زور میزنی ؟؟ :4: مگه چک کم بازیسازی کرده ؟؟ تو آخریش بازی با یونان و چک بود که پیتر یه بازیسازی و پاس زیبا انداخت و منجر به گل اول تیمش شد !

دوماً نویر خوب تمرین پنالتی کرده و بایرن هم پنالتی زن نداشته ( با توجه به اعجوبه هایی مثل اولیچ ، روبن و حتی شواینی توی پنالتی ) معلومه اگه نویر بهتر از اونا میزنه بهش میدن پنالتی بزنه ! این که نشد دلیل . چک توی تیمی بوده که از قدیم هم زمان لمپارد ، دکو ، بالاک ، دروگبا ، گودیانسن ، بلتی ، مالودا و ... که همه پنالتی زن عالی بودن ، توی تیم بودن و به نظرت هیچ خری میاد بهش پنالتی بده ؟؟ یا همین امسال داوید لوئیز که ماشالا روبرتو کارلوسیه واسه خودش ! این همه چلسی پنالتی زن داشته همیشه اون وقت میان بدن به چک ؟؟ خوب این مشکل بایرن بود که چند تا بازیکن که محروم شدن توی فینال دیگه پنالتی زن های خوب نداشت ! واسه همین هم دادن با نویر . حالا گل شد خیلی کار شاقی کرد ؟ چک سمتش هم درست تشخیص داد !

نویر اصن ضربه ایستگاهی زن ، قیچی برگردون زن ، شوت از راه دور زن ، بازی با توپ در حد زیدان ! خوب چرا دروازه بانش کردن ؟؟؟ بذارنش وینگر راست :4: بحث سر دروازه بان ، قدرت تشخیص و ریفلکس و شیرجه و سرعت عملکرد و پرش و ... که مخصوص دروازه بان ـه ! چه ربطی داره با دریبل و شوت زن و پنالتی زن و ... ؟

در آخر یه سوال میپرسم فقط که میگی از هر کی پرسیدی گفته نویر ! اصن چک هیچ ..

به نظر تو نویر از کاسیاس و مخصوصا بوفون بهتره ؟؟؟

Der TitaN
08-11-2012, 05:13 PM
پزمان چرا بحث رو بیخودی میخوای بپیچونی ؟!

عزیز من فوتبال امروز دیگه داره به معنای واقعی کلمه توتال فوتبال میشه این یعنی اینکه در حال حاضر هیچ بازیکنی مدافع مهاجم هافبک و حتی گلر صرف نیستش !

که بازیسازی نویر و چک و حتی دفاعع وسطایی مثل هوملز و پیکه و ... هم در راستای همین توتال فوتباله . این از این .

بعد من فکر نمیکنم تو بجز چند تا بازی تو لیگ قهرمانان و تیم ملی که ماکسیمم به 10 تا برسه بیشتر از نویر بازی ایی ندیده باشی .

پس منم چند تا مثال از همین بازیهایی که احتمالا دیدی واسط میزنم .

رفلکس : مهار شوت وین رونی در گلزن کرشن .

سرعت عمل : تک به تک نانی توی همین یورو . و تک به تک با ساموئل اتوئو در سن سیرو

جهت تشخیص دادن : امار دقیقی تو این زمینه ندارم که بهت بدم اما تقریبی از هر 3 پنالتی دو تاش رو درست تشخیص میده .

پزمان برو همین الان از چند تا بچه محلات بپرس بوفون یا نویر امارش هم به من بگو ؟! :4:

یه چیزی هست که اینو فقط به خودت میگم:4: (تو پ.خ ) جالب هیشکی به این مورد هیچ اشاره ایی نکرده اینه که میگم اینجا کسی حتی 20 بازی هم از نویر ندیده

حرف اخر : این که نویر در حال حاضر بهترین گلر جهانه فقط حرف من نیست چون من حرفی که بزرگترین شخصیتهای دنیای فوتبال زدن رو نقل قول کردم .

The Phenom
08-11-2012, 08:35 PM
رسول جان خودتم میدونی امار یه چیز نسبیه مانوئل نویر رو اگه توی شموشک نوشهر بذاری امارش میشه افتضاح

ولی رضا حاج اسبویی رو توی دروازه بارسا بذاری امارش میشه خدا

The Shadow
08-11-2012, 09:14 PM
رسول جان ، بچه های محل چرا ؟ تو چند وقت توی فروم نبودی اما اونایی که بودن میدونن چقدر این فروم آنتی چلسی زیاد داره اما نتیجه ی نظرسنجی نشون میده بچه های محله ی ایران دبلیو دبلیو ای که خیلی منطقی به پیتر چک رای دادن چون برتر میدونندش ! بعدم این واکنس ها و سرعت عمل ها و شوت گیری ها و ... که داری از نویر میگی واسه ی پیتر چک خاطرس !

Der TitaN
08-11-2012, 09:54 PM
چطور وقتی فدراسیون امار میگه بوفون گلر قرنه امار اهمیت پیدا میکنه ؟!:15:

حالا این به کنار یه چیز عجیب دائی جان من اصن کجای بحثم صحبت از امار کردم ؟!!:13::26:

اره با اینا رو که میدونم واسش خاطرست :1:

Olympic Hero
08-11-2012, 10:57 PM
دوستانی که دارن بحث میکنن من چیکار کنم ؟ :4: تاپیک رو ببندم یا میخواین به بحث کردن ادامه میدید ؟! اگه بخواین ادامه بدید خوشحال می شم چون بحث خوبی هست ( به شرطی اینکه به مسخره کردن و توهین نکشه ! ) اما اگه نمیخواین دیگه پست ندید تا فردا شب تاپیک رو ببندم !

Ð-i-R-Ť-Y
08-11-2012, 11:14 PM
بحث نداره دیگه ، نتیجه ی این نظرسنجی تو فینال چمپیونز لیگ کاملاً فرد برتر رو مشخص کرد

The Phenom
08-12-2012, 03:00 AM
پزمان برو همین الان از چند تا بچه محلات بپرس بوفون یا نویر امارش هم به من بگو ؟! :4:

اینجا :134:

------------------------------------------------------------------

دوستانی که دارن بحث میکنن من چیکار کنم ؟ <b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> تاپیک رو ببندم یا میخواین به بحث کردن ادامه میدید ؟! اگه بخواین ادامه بدید خوشحال می شم چون بحث خوبی هست ( به شرطی اینکه به مسخره کردن و توهین نکشه ! ) اما اگه نمیخواین دیگه پست ندید تا فردا شب تاپیک رو ببندم !

داداش نبند

من کلا تو زندگی به امید دو تا چیز زنده بودم یکی اینکه تو پاچه امیر جی بی ال کنم

یکی هم بیام تو این تاپیک تو اگه اینو ببندی من چی کار کنم؟

امیر جی بی ال هم تکراری شده اخه :136:

r v d
08-12-2012, 03:39 AM
کسایی که میگن نویر در حال حاضر بهترین گلر جهان ، یه فلش بک بزنن به بازیه فینال چمپونز لیگ (همونی که آرمان دین :8:) گفت و همچنین یه فلش بک بزنند به فینال جام حذفی مقابل دورتموند که 5 الی 6 تایی شد بایرن.

ارزش بهترین گلر جهان در بازی های بزرگ مشخص میشه ، نه جلوی مونیخ 1860 :دی

ساعت 5.15 صبح هست ، خون من رو به جوش اوردید ... :دی

رسول شده نوید دوم .. (تورم درست میکنیم .. صبر کن ، یاواش یاواش :دی :دی )

Der TitaN
08-12-2012, 12:19 PM
دائی جان من فکر کردم داری امار بین المللی که سایتها میدن رو میگی اخه من یکجا هم گفتم تقریبی از هر 3 تا پنالتی 2 تاش رو میگیره بازم اماری ندادم که :4:

اره دیگه رئال مادرید و منچسترسیتی و اینتر و ارزانتین و هلند و پرتغال و برزیل و.... مونیخ 1860 هستن .

هیچ ادم فوتبالی ایی هم برای انتخاب بهترین گلر جهان فقط به یک بازی نگاه نمیکنه هر چند که اونجا هم تیر دروازه نقشش پررنگ تر بود :3:

Anathema
08-12-2012, 12:43 PM
رسول اگه واقعا فکر میکنی با بحث کردن میتونی نظر پژمان و امیر روعوض کنی سخت در اشتباهی :دی
امیر و پژمان فقط از روی تعصب نظر میدن
هر کی دروازه بان جمهوری چک و چلسیه بهترین دروازه بان دنیاس ، هرکی گلزن جمهوری چک و چلسی هستش بهترین گلزن دنیاس ، بهترین خط دفاع هم که ماله این دو تا تیمه دیگه اصلا توش حرفی نیست .. ( عقاید در حد طالبان :دی )

من میگم نویر بهترین دروازه بان دنیاس. هیچ تعصبی هم روش ندارم چون از تمام بازیکنان بایرن مونیخ متنفرم و علت علاقه ام هم به تیم ملی آلمان فقط و فقط بازیکنان دورتموند هستند ( فکر کنم پژمان هم یادش باشه توی بازی فینال چمپیونز لیگ من طرفدار چلسی بودم )

شما اگه میخواید چک واقعی رو ببینید برید بشینید بازی های جمهوری چک رو ببینید. و گرنه مرتضی شایق هم میتونه توی تیمی که دفاعش جان تری و داوید لوئیز هستن دروازه رو نگه داره

Der TitaN
08-12-2012, 01:00 PM
گفتی مرتضی یاده میتینگ پارک شهر افتادم :4:

پشت به پیرمردها سنگربانی میکرد :4::15:

The Shadow
08-12-2012, 01:12 PM
ممد جون میگی هر تیمی دفاعش تری و لوئیز باشه دروازه رو نگه میدارن ! خوب برادر من نه به این شوری شوری نه به این بی نمکی ( دفاع تیم جمهوری چک )

آقا اصن باشه من که طرفدار چلسی هستم نمیگم چک بهتره ، تو هم که طرفدار آلمان هستی نگو نویر بهتره ، برو فقط افتخارات شخصیشون رو نگاه کن همین بهت میگه کی بهتره .

Anathema
08-12-2012, 01:29 PM
در مورد افتخارات باید سن دو دروازه بان رو هم در نظر گرفت

Der TitaN
08-12-2012, 01:34 PM
پزمان چرا واقعا چرا یه چیزی میگی که خودتم میدونی اشتباهه ؟ میخوای تعداد پست های من زیاد بشه ؟!

اخه عزیز من داداش من رفیق من نویر تازه دو ساله نویر شده 4 سال از چک کوچکتره و تازه یک ساله که به یک تیمی اومده که توش بتونه افتخار کسب کنه چک چند ساله الان تو چلسی هستش ؟ً!

اما تو همین دو سال افتخارات : 1- بهترین بازیکن بوندس لیگا 2- حضور در نیمه نهایی اروپا با تیمی مثل شالکه 3- نایب قهرمانی اروپا با بایرن 4- قهرمانی جام حذفی المان با شالکه 5- سومیه جام جهانی با تیم ملی 6- حضور در نیمه نهایی یورو2012 7-رکورد بسته نگه داشتن دروازه ایی هم که اول فصل بجا گزاشت که خدا بود جلوی مونیخ 1860 هم نبود و جلوی منچستر سیتی قهرمان لیگتون و ناپولی همون که سه تا به چک زد بود رکوردش اخرسرم تازه با یه گل به خودی شکسته شد!

Anathema
08-12-2012, 01:37 PM
واقعا الان دوست دارم جواب پژمان رو ببینم :دی

The Shadow
08-12-2012, 02:15 PM
رسول جون ، دقیقاً حرف من و حرف همه ی کسایی که به چک رای دادن هم همینه ! تو میگی نویر تازه دو ساله نویر شده ؟؟؟ خوب دقیقاً همون چیزی که بقیه میگن ، نویر دروازه بان خیلی خوبی هست اما از نظر تجربه ای که با چند سال دروازه بانی بدست میاد ، حدود 4-5 سال از چک عقب هست . حالا اگه قبول نداری دیگه مشکل خودته . من چلسی فن هستم هیچ وقت کم نمیارم از دفاع از بازیکنم ، تو هم بایرن و تیم ملی آلمان فن هستی و مطمئناً کوتاه نمیای . رای گیری هم دیگه تموم شده بهتره بذاریم بحث های مفید تری بین مثلاً چک و بوفون یا بوفون و کاسیاس و ... بشه که مفید تر باشه .

منم دوست دارم ببینمت همین الان ممد :8:

Anathema
08-12-2012, 02:24 PM
پژمان ، ثانیه ها با تو آسون میــــرن :8::4:
آخه مومن خودت اول میای میگی برید افتخارات شخصیشون رو نگاه کنید .. بعد که میایم جوابت رو میدیم سریع بحث رو میکشونی طرف تجربه که اصلا ربطی به موضوع نداشت !!

وقتی یک دروازه بان خوبه دیگه تجربه چه معنی ای میده ؟ الان تجربه ی کاروالیو از په په بیشتره پس چرا په په بهتر بازی میکنه ؟! جفتشونم دفاع هستن ، تو یک باشگاه بازی میکنن ، پرتغالی هم هستن ( یک مثالی زدم که همه ی شرایط برابر باشه )

The Shadow
08-12-2012, 03:16 PM
ممد جون من بحث رو عوض کردم ؟؟ افتخارات بخوایم بگیم چک یدونه افتخا رداره که نویر هر وقت بدست اورد بیاد باهاش کل کل کنیم ! بهترین دروازه بان 2005 جهان .

در ضمن ، مورینیو مربی بزرگیه ، معلومه په په ی 29 ساله رو به کاروالیو که در مرز 35 سالگی ـه ترجیه میده . تازه اون موقع که تازه اومده بود رئال همش کنار په په بود از وقتی مصدوم شد یه مدت طولانی دیگه بازی نکرد تا بازی با بارسا تو نیوکمپ که بعد از مدت ها برگشت و بارسا هم 2-1 شکست خورد ! کاروالیو سنش رفته بالا و از نظر مورینیو افت کرده نسبت به زمان یکه چلسی بود وگرنه اگه همون کاروالیو چلسی بود که په په رو نیمکت نشین میکردن !

Ghost OF Sparta
08-12-2012, 03:53 PM
برو فقط افتخارات شخصیشون رو نگاه کن همین بهت میگه کی بهتره .
بنا بر فتوای علما و گفته ی افراد باتجربه و با توجه به افتخارات و رکورد شکنی های بیشمار مسی،طرفداری از رونالدو حرام شده و همه به مسی سجده میکنند.....دیگه مورینیو و پله و این و اون نباید بیان بگند این بهتره و اون بهتره...مسی افتخارش بیشتره پس بهترینه.
دست بردار مرد مومن....مگه به افتخارات......

افتخارات بخوایم بگیم چک یدونه افتخا رداره که نویر هر وقت بدست اورد بیاد باهاش کل کل کنیم ! بهترین دروازه بان 2005 جهان .

در ضمن ، مورینیو مربی بزرگیه ، معلومه په په ی 29 ساله رو به کاروالیو که در مرز 35 سالگی ـه ترجیه میده . تازه اون موقع که تازه اومده بود رئال همش کنار په په بود از وقتی مصدوم شد یه مدت طولانی دیگه بازی نکرد تا بازی با بارسا تو نیوکمپ که بعد از مدت ها برگشت و بارسا هم 2-1 شکست خورد ! کاروالیو سنش رفته بالا و از نظر مورینیو افت کرده نسبت به زمان یکه چلسی بود وگرنه اگه همون کاروالیو چلسی بود که په په رو نیمکت نشین میکردن !من رئالی نیستم ولی معمولا په په کنار کاروالیو بازی میکردند و با در اوج بودن کاروالیو آربلوآ نیمکت نشین میشه...حالا راس و دروغش رو از رئالی ها بپرسید...
بزار نویر چند سال دیگه تجربه کسب کنه تا چک و کاسیاس و .......به لنگ انداختن مشغول بشن:3:

The Shadow
08-12-2012, 04:00 PM
ایشالا ! ما که منتظریم همون چند سال دیگه رو که ازش حرف میزنید رو ببینیم !

Der TitaN
08-12-2012, 04:18 PM
اخه 2005 اصن نویر کجا بوده که این بهترین دروازه بان جهان شده ما داریم راجع به الان صحبت میکنیم نه هفت سال پیش .

نویر همین الانشم از چک بهتره دروازه بانی که تو 5 سالگی اولین بازی رسمیش رو کرده توی 26 سالگی مسلما بی تجربه نیست :3:

که اگه اینطور نبود اون سه نفری که تو امضام هستن همچین حرفی رو نمیزدن

J B L
08-12-2012, 07:33 PM
شما اگه میخواید چک واقعی رو ببینید برید بشینید بازی های جمهوری چک رو ببینید.

ممد جان شما که این حرف رو میزنی تو عمرت چند تا مسابقه از تیم ملی جمهوری چک دیدی ؟؟ :4: توی این 4 ساله که چهار بازی دیدی درسته ؟ تازه اگه مثل خیلی های دیگه بازیه چک و یونان رو خوابت نبرده باشه و بعدا اشتباه پیتر رو توی اخبار دیده باشی ! :4:

ممد جان حرف حساب جواب نداره تا دیروز اگه کسی مثل بهمن به من ساعت 10 شب میگفت امیر الان هوا تاریکه ! من میگفتم بهمن تو یک ریگی به کفشت هست که این حرف رو میزنی ! :4: ولی با توجه به اینکه بهمن پیتر رو به نویر ترجیح داد فهمیدم بهمن هم توی زندگیش قدرت تشخیص راه درست داره !

ممد جان توی یورو 2004 که بوفون و کاسیاس هر جفتشون به ترتیب توی دور گروهی با ایتالیا و اسپانیا اوت شدند میدونی کی بهترین گلر جام شناخته شد ؟؟ بله بهترین گلر یورو 2004 پیتر چک کبیر بود ... میدونی تیم چک بهترین و هجومی ترین تیم جام بود ولی بازم خط دفاعش ضعیف ترین قسمتش بود ؟ میدونی کی خط دفاع این تیمو جمع کرد ؟

تا حالا اسم دفاع های درجه دومی مثل گریگرا و روزنال - اویفالوشی رو شنیدی اینا هم لابد توی چلسی توپ میزدند که پیتر چک بهترین گلر یورو 2004 شد ؟ :21:

ممد جان زمانی که شما بازی های منچستر رو دنبال میکردی سر الکس فرگوسن بازی های درخشان پیتر رو توی رن فرانسه دنبال میکرد ! حتی تا فرانسه هم برای جلب رضایت پیتر چک اومد ولی پیتر پیشنهاد منچستر رو رد کرد ! چند تا از بازیهای اسپارتاپراگ چک رو توی لیگ قهرمانان سال 2002 دیدی ؟ خدا وکیلی چند تاش رو دیدی ؟ اونجا همون جایی بود که اسپارتاپراگ با ناجی گری پیتر چک لاتزیوی اون موقع رو اوت کرد !

ممد جان گفتی هر کی میخواد بازیهای واقعیه پیتر چک رو ببینه بره بازیهاش رو توی تیم ملی چک ببینه !

من یک پیشنهاد میکنم شما برو دو بازیه پیتر چک توی پلی اف یورو 2012 همین امسال رو جلوی تیم ملی مونته نگرو ببین ! شاید بگی مونته نگرو که تیم نیست ! ولی اول ببین مهاجمای مونته نگرو کیا هستن بعد ببین این تیم در دو بازی از انگلیس 4 امتیاز گرفته بود ! اگه اون بازی رو دیده بودی متوجه میشدی کی چک رو اورد بالا !

من اگر آدم غیر منطقی بودم میومدم پیتر چک رو حداقل جز 5 بازیکن برتر چک توی یورو 2012 در پستی که توی انجمن گذاشتم بگذارم ولی بازم با توجه به 2 بازی محشرش جلوی پرتغال و لهستان این کارو نکردم !

Anathema
08-12-2012, 07:56 PM
امیر شدی مثل طرفدارای لیورپول :دی حالا چون زمانی که توپ فوتبال مربع بوده و لیورپول پنج تا قهرمانی تو مسابقات جام رمضان محلشون به دست آورده پس لیورپولی قویه هنوز ؟؟!
از اون سالی که شما داری در موردش صحبت میکنی 8 سال گذشته .. بعد تازه به قول خودت اون سال اسپانیا و ایتالیا توی دور گروهی حذف شدن ( که مطمئنن به خاطر اشتاباهات فردی بوفون و کاسیاس نبوده و کل تیم مقصر بودن ) وگرنه همون 8 سال پیش هم چک هیچی نبود

بعد اونجا درشت با قرمز نوشتی پیتر چک پیشنهاد منچستر رو رد کرد ، مطمئن باش احتمالا بخاطر پول کمی بوده که منچستر بهش پیشنهاد داده و گرنه با کله میومد منچستر

و در آخر شیخ امیر فرمود:

با توجه به اینکه بهمن پیتر رو به نویر ترجیح داد فهمیدم بهمن هم توی زندگیش قدرت تشخیص راه درست داره !

و مریدان سر به دیوارها کوبیدندی و سر بر بیابان نهادندی .. :دی

J B L
08-12-2012, 08:02 PM
.. بعد تازه به قول خودت اون سال اسپانیا و ایتالیا توی دور گروهی حذف شدن ( که مطمئنن به خاطر اشتاباهات فردی بوفون و کاسیاس نبوده و کل تیم مقصر بودن ) وگرنه همون 8 سال پیش هم چک هیچی نبود

بعد اونجا درشت با قرمز نوشتی پیتر چک پیشنهاد منچستر رو رد کرد ، مطمئن باش احتمالا بخاطر پول کمی بوده که منچستر بهش پیشنهاد داده و گرنه با کله میومد منچستر

و در آخر شیخ امیر گفت:

دقیقا درست میگی ممد جون پیتر چک سال 2004 چیزی نبود همه ی عکس العمل هاش هم شانسی بودند !!! سال بعدش هم که بهترین گلر جهان شد شانسی بود !!! :4: فرگوسن و منچستر پولشون به ابراموویچ نمیرسد پیتر هم راه درست رو انتخاب کرد مزدش رو هم با پر کردن کلکسیون افتخاراتش گرفت !

Ħ д † ε Ð
08-12-2012, 09:02 PM
امیر شدی مثل طرفدارای لیورپول :دی حالا چون زمانی که توپ فوتبال مربع بوده و لیورپول پنج تا قهرمانی تو مسابقات جام رمضان محلشون به دست آورده پس لیورپولی قویه هنوز ؟؟!

ما اومدیم.:14:
مردک شیخ پشم الدین لیورپول از فاصله زمانی 78 تا 89 بهترین تیم اروپا بوده و توی این دوره زمانی چهار تا قهرمانی چمپیونزلیگ به دست آورده و شیش سال هم از 85 تا 90 محرومش کردن از حضور توی رقابت ها وگرنه الان هیشکی به گرد پاش هم نمیرسید.

رفتی تو لیست سیاه.:دی

بابا امیر بس کن دیگه اگه خاله پژمان هم اهل جمهوری چک بود و تو یه تیم دسته دو لیگ جزایرفارو هم بازی میکرد شما میکردیش بهترین گلر قرن.
همش تعصب.
الان عکس سوریان رو انداختی امضات چرا چون اهل شهر ری هستش.آدم دستمال کشی مثل هادی ساعی رو کردی الگو و اسطورت چرا چون اهل شهر ری هستش.
کی میخوای این نژاد پرستی و بومی گرایی رو بس کنی؟تومارو ایز تو لیت.

Olympic Hero
08-12-2012, 09:39 PM
تاپیک رو به خاطر اینکه داشت منحرف میشد بستم . فکر کنم 2 طرف صحبت های اصولی خودشون رو کردن و هر کس بخواد بین این 2 نفر انتخاب کنه با خوندن پست های بچه ها میتونه تصمیم خوبی بگیره ! این بحث ادامش نتیجه های خوبی نداره .

مسابقه هم تموم شد و نتایج نشون میده از دید کاربرهای این انجمن پیتر چک از نویر بهتره ! و 100 البته این هیچی از ارزش و خوبی های نویر کم نمیکنه و هیچکس نمیتونه ارزش های این گلر خوب رو پایین بیاره . در ضمن هممون میدونیم دیگه این انجمن انجمنِ جالبی هست کلا :4: :4:

پ.ن : اون تنکسی که زیر پست آرمین دادم به خاطر تیکه اول حرفاش در مورد لیورپول بود ! اینو گفتم جو سازی نشه ,,, شرمنده آرمین جون من اینجا باید برای تنکس دادن هم توضیح بدم :22: :4: