PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وضعیت Hbk برای حضور در سامراسلم ، سینا خواهان ریمچ با دِراک

AƦAƾH
08-14-2012, 10:19 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

دوستان اگر راء رو ندیدن و نمیخوان نتیجه لو بره خبر پایین رو نخونند!

وضعیت Hbk برای حضور در سامراسلم:

بعد از اتفاقات دیشب در راء و حمله ی لسنر به شاون مایکلز ، سایت Wwe مصاحبه ای با تریپل اچ انجام داد.
هانتر در صحبت هاش گفت که شاون بعد از راء سریع با آمبولانس به بیمارستان برده شد و مشخص شد که دست وی شکسته.
همینطور اچ بپغامی به لسنر داد و گفت : "بهتر هست که در سامراسلم خیلی آماده باشی ، چون این جریان کاملا شخصی شده."

کامنت پاول هیمن :

در همین رابطه پاول هیمن در تــویتر خود نوشت "امیدوارم وضعیت شاون خیلی زود بهتر بشه و زود ریکاوری کنه.خیلی متاسفم که این اتفاق قبل از سامراسلم افتاد."

و اما حضور شاون در پی پی وی:

خبرگزاری ها در این مورد نظر قطعی ندادند ولی چیزی که مشخص هست اینه که شاون آسیب دیده(در استوریلاین) و احتمال حضور وی در سامراسلم و کنار رینگ بسیار کم شده.

سینا خواهان ریمچ با دِراک :

Steven Muehlhausen مجری برنامه رادیویی در مورد رسلینگ و ام ام ای ، در شیکاگو مصاحبه ای با سینا انجام داده که در این مصاحبه سینا این صحبت رو کرد:
"من هر روز به رسلمنیا فکر میکنم ، چه بر سر Wwe Champion باشه چه نه، من خواستار ریمچ با راکــ هستم!"