PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مکان سامراسلم 2013 | کرت انگل : ریک فلیر به من گفت به WwE برو.....

Enliven
08-19-2012, 03:45 PM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

مکان سامراسلم 2013 مشخص شد :

طبق اخبار منتشر شده پی پی وی سامراسلم 2013 مانند سالهای اخیر باز هم در شهر لس آنجلس برگزار خواهد
شد. دبلیو دبلیو ای از سال 2009 تاکنون هرساله این پی پی وی را در این شهر برگزار میکند و ظاهرا فعلا تصمیم
تغییر مکان آنرا را ندارد.

طبق این اخبار شهر نیویورک و آرنای مدیسون اسکوار گاردن یکی از مکان های احتمالی برای برگزاری این شو بود
و صحبت های زیادی هم در این باره شد اما در نهایت تایید شد که این پی پی وی باز هم در لس آنجلس برگزار
خواهد گردید.

مصاحبه جالب کرت انگل :

کرت انگل قهرمان سابق دبلیو دبلیو ای و دارنده مدال طلای المپیک به تازگی مصاحبه ای جدید انجام داده که توجه
شما رو به مهمترین اونها جلب میکنم.

چه کسی شما رو متقاعد کرد به دبلیو دبلیو ای برید؟

" دبلیو دبلیو ای (اف) در اون زمان در دوران ادیتیود اِرا قرار داشت. خوشبختانه من با ریک فلیر ملاقات کردم. من ازش
درباره دبلیو سی دبلیو سوال کردم اما اون به من گفت که الان زمانشه که دبلیو دبلیو ای بری.

اون خیلی رک به من گفت که دبلیو سی دبلیو نمیتونه هیچ کاری برات بکنه اما وینس مکمن میتونه تورو تبدیل به یک
ستاره بکنه. ریک درست میگفت. من خیلی ممنونم که وینس این لطف رو در حقم کرد. اون از من در یک راه درست
استفاده کرد. اعتقاد دارم که اگه به دبلیو سی دبلیو میرفتم حالا حالا ها به این جایگاهی که هستم نمیرسیدم. "

نظرتون درباره برنامه put him on the map چیه؟

" مورد علاقه من تریپل اچ و استفنی بودند. اون موقع واقعا من به مسیر درست هدایت شدم. اون سال اول رستلینگ
من بود. تریپل اچ که خدا حفظش کنه یک رهبر عالیه. من در اون سامراسلم اول بیهوش شدم.

اصلا هم یادم نمیاد که چه کاری انجام دادم. من حتی نمیتونم بازی رو بخاطر بیارم. اما دیدن دوبارش میگه که من چه
کاری انجام دادم. من در اون سال چیزهای زیادی یاد گرفتم اما هنوزم استوری لاین تریپل اچ و استفنی استوری مورد
علاقه منه. "

آیا احتمال داره تا به دبلیو دبلیو ای برگردید؟

" من نمیتونم به این سوال جواب بدم (با خنده). من فقط میتونم بگم که الان من یک قرارداد سه ساله با تی ان ای
دارم و اونها هم نمیخوان این همکاری قطع بشه. اما هر چیزی امکان داره. رستلر های زیادی هستن که میخوان در
رسلمنیا بازنشسته بشن. اونا دوست دارن تا در میان 80 تا 100 هزار هوادار کار کنن و من هم از قائده مستثنی
نیستم.

اما من فعلا در مسیر تی ان ای هستم. من از دستمزدم راضیم. اگه این رو کنار بذاریم بحث سر برنامه حضوری من
هست. من به صورت پارت تایم حضور پیدا میکنم. من حتی الان دارم بیشتر از بعضی استارهای دبلیو دبلیو ای دستمزد
میگیرم. پس چرا باید با همون دستمزد و برنامه به اونجا برم؟ چرا باید تی ان ای رو ترک کنم؟ این برای من هیچ حسی
نداره. "