PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ×!× کل کل بین سرخ - آبی های پایتخت ×!×

Olympic Hero
08-24-2012, 09:51 AM
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b> (<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>)

خب بنا به دلایلی " خودم " صلاح دیدم این تاپیک رو بزنم تا دوره ی جدیدی از کل کل رو در فوتبال ایران شاهد باشیم . اما یک چیز رو بزارید من همینجا به همتون بگم :

- من , مدیران دیگه و بزرگان فروم هیچ مسئولیتی در قبال این تاپیک نداریم و نخواهیم داشت . یعنی اگه کسی اومد به کریمی , مجیدی و حتی خودتون توهین کرد نیایید به ما چیزی بگید !! چیزی هم بگید اول از همه با خودتون برخورد میشه . شما میخوایید کل کل کنید بسم الله اینم تاپیکش کل کل کنید هیچ ربطی هم به بنده یا هیچ کسی دیگه هم نداره !! به قول خودتون میخواییم بهتون آزادی بدیم ....

یه چیز دیگه هم بگم ! اون یکی تاپیک که عنوان بحث بین استقلال و پرسپولیس رو داره همچنان پا برجاست و مخصوص کسانی هست که میخوان در مورد این 2 تیم صحبت کنن . اینجا فقط مخصوص کل کل هست . تا دلتون هم میخواد بیایید به هم بگید لنگ , کیسه , آفتابه و شیلنگِ توالت ! اما خارج از این تاپیک گفتن این کلمات ممنوعِ ! یعنی خودتون رو تو این تاپیک خالی کنید طوری که تو تاپیک های دیگه من کلمه لنگ یا کیسه یا هر چیزی نبینم ....

امروز هم که دربی هست پس حالش رو ببرید ...

Ð-i-R-Ť-Y
08-24-2012, 09:55 AM
آخه کل کل با لنگیای حسرت به دل که فاییده نداره :دی
کاش یه تاپیکم بزنیم واسه کل کل پرسپولیس و گهر درود

The Phenom
08-25-2012, 12:33 AM
ا دمش گرم ارمان

من تا الان فکر می کردم تو در ان واحد نمیتونی هم تایپ کنی هم نفس بکشی :134:

BARCELONA
12-22-2013, 07:44 PM
آره تو راست می گی ما باید با گهر درودی ها کل کل کنیم چون تیمی مثل کیسه که به قول طرفداراش بهترین تیم هست از لیگ برتر تادسته سه را باسرعت برق وباد طی کرده ولایق کل کل نیست ودیگه اینکه تیمی که اسطورش (به قول بعضی از طرفدار های همون کیسه)به بهانه دخترش(در حقیقت به خاطرپول) در موقعیت حساسی تیمش را رها می کند یعنی پول عرب رو به ایران و طرفداراش ترجیح می دهد دیگه اصلا لایق کل کل نیست:cupid-smiley:

shahramwalker
12-22-2013, 08:17 PM
کل کل نداره ما پرسپولیسیم شما استقلال در کنار هم زندگی میکنیم
اگه فرهنگ داشتیم الان فوتبالمون اروپایی بود

مثلا لیورپول و منچستر کجا به هم توهیین میکنند با هم دشمن هستند ولی توهین نه . . .
الان خیلی سال هم هست هیچ بازیکنی بین باشگاه رد بدل نشده