PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار روز فوتبال خارجی August 25 | صحبت های ویلانوا و دی متئو در مورد ...

Arsal4n
08-25-2012, 03:10 PM
ســـــلام

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

در این تاپیک ، اخبار روز فوتبال اروپا و جهان قرار میگیره . تمامی اخبار از سایت های معتبر ورزشی جهان ترجمه میشوند .

دوستان اگر میخواهند اخبار بذارند ، اخبارشون کپی نباشه ، اخبارشون عکس داشته باشه و حتما اخبارشون کامل باشه .

تمامی اخباری که اینجا قرار میگیرد ، کمتر از 1 ساعت است که منتشر شده .

با تشکر ...

Arsal4n
08-25-2012, 03:11 PM
دی متئو : داوید لوئیز هیچ پیشنهادی نداشته و فروشی نیست

<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>

روبرتو دی متئو ، سرمربی تیم چلسی در صحبت هایی اعلام کرد که داوید لوئیز ، اصلا قابل فروش نیست .

چند روزی است که شایعه ترک لوئیز از چلسی به گوش میرسد و گفته میشود تیم هایی مانند بارسلونا و منچستر سیتی خواهان او هستند .

منچستر سیتی به سرعت مذاکرات را پایان داد اما گفته میشود که بارسلونا میخواهد برای این مدافع ، 30 میلیون پوند بپردازد !

شایعات پیوستن لوئیز به بارسلونا از آنجا شروع شد که او یک عکس در جت خودش منتشر کرد که دارد به بارسلونا برای تماشای الکلاسیکو میرود .

اما دی متئو گفت که لوئیز هیچ پیشنهادی نداشته و باشگاه نیز قصد فروش او را ندارد .

او گفت :

" داوید لوئیز جزعی از آینده ماست . این طبیعی است که به او پیشنهاد هایی داده میشود زیرا او یک مدافع ملی پوش برزیلی است . "

" هنوز هیچ پیشنهادی به لوئیز داده نشده و البته ، او قابل فروش با هیچ قیمتی نیست . او در چلسی به مدت زمان زیاد خواهد ماند . "

" به نظر من ما میتوانیم با بارسلونا برابری کنیم . من نمیدانم چرا بازیکنی بخواهد مارا ترک کند . ما یک تیمی هستیم که همیشه برای فتح جام میجنگیم . "

" ما بازیکنان جدید و قدیمی خیلی خوبی داریم و تشنه پیروزی های بیشتر هستیم . "

ویژه از iWE

Arsal4n
08-25-2012, 03:23 PM
ویلانوا : تعدادی از بازیکنان میتوانند باشگاه را ترک کنند

تیتو ویلانوا ، سرمربی جدید بارسلونا برای بازی با اوساسونا ، الکس سانگ را در لیست بازیکنانی که به مقصد سفر میکنند قرار داد .

این بازیکن کامرونی میتواند اولین بازیش را برای بارسلونا فردا شب انجام دهد . در حالی که بازیکنانی مانند آفلای ، برای بازی فردا دعوت نشدند .

الکس سانگ ، هفته پیش از آرسنال با مبلغ 15 میلیون پوند به بارسلونا آمد اما در بازی با رئال مادرید نتوانست اولین بازیش را انجام دهد .

اما به نظر میرسد که سانگ فردا شب میتواند برای بارسلونا بازی کند . چون او در لیست 20 نفره بارسا برای بازی با اوساسونا هست .

تیتو ویلانوا در کنفرانس خبری بارسا گفت :

" او فقط برای چند روز است که آمده اما ما چند تا نکته مهم و چند حرکت را به او یاد دادیم و تصمیم خواهیم گرفت که بازی میکند یا نه . "

" او خیلی سریع کار ها را یاد میگیرد . چون از یک باشگاهی دارد می آید که سبک بازیش شبیه بارسلونا است . "

فونتاس ، دوس سانتوس و ابراهیم آفلای از این لیست خط خورده اند . ویلانوا گفت که ممکن است این 3 بازیکن نیو کمپ را ترک کنند .

" من 3 بازیکن را از لیست خط زده ام . تا آخر ماه شاید آنها باشکاه را ترک کنند . اما میتوانند بمانند اگر بخواهند . "

" من باید برای هر بازی تیم مناسب را انتخاب کنم . اینجا باشگاهی است که بازیکنان خوبی دارد . بعضی از بازیکنان اضافی هستند و باید بدانند که کمتر میتوانند بازی کنند . "

ویژه از iWE

Arsal4n
08-25-2012, 09:33 PM
تمجید فرگوسن از ون پرسی و گل او !

سر الکس فرگوسن ، مربی با تجربه تیم منچستر یونایتد از نحوه بازی کردن تیمش و ون پرسی بسیار خوشحال و راضی بود .

ساعاتی پیش منچستر یونایتد در بازی با فولهام توانست 3-2 برنده شود و رابین ون پرسی هم توانست اولین گلش را برای شیاطین سرخ بزند .

او توانست از سانتر اورا یک شوت فوق العاده بزند و اولین گلش را برای منچستر یونایتد در اولین بازی منچستر در الدترافورد بزند .

فرگوسن گل ون پرسی را فوق العاده خواند و از او و کاگاوا ، خرید دیگر منچستر تعریف کرد .

او در مصاحبه ای با Sky Sports گفت :

" شوت ون پرسی فوق العاده بود . بسیار دیدنی و تماشایی . استعداد گلزنی او به ما کمک زیادی کرد . "

" من از نحوه بازی ون پرسی و کاگاوا لذت بردم . با اینکه رابین فقط 1 هفته است که با ما است ، اما خیلی خوب بازی کرد ."

" او میتواند به راحتی پیشرفت کند و تبدیل شود به بازیکن کلیدی ما . "

" بازی بسیار زیبایی بود و ما خیلی زیبا بازی کردیم . گلی که خوردیم هم روی اشتباه مدافعین بود . "

ویژه از iWE

The Shadow
08-26-2012, 09:19 AM
ارسلان جون خبرت یکم ایراد داره گویا :4: داوید لوئیز به طور رسمی از منچستر سیتی 35 میلیون پیشنهاد داشت که روزنامه سان هم منتشر کرده بود خبرش رو ، بعدش هم بارسلونا 30 میلیون پیشنهاد داد همین چند روز پیش ها به طور رسمی تاک اسپورت و دیلی تلگراف و ... هم به همراه چند تا از رسانه های اسپانیایی اعلام کردند ، واسه همین وقتی تو توئـیترش گفت من میرم بارسا همه شوکه شدن ! که دیروز دی متئو گفت به هیچ قیمتی حاضر نیست لوئیز رو به بارسا بفروشه .

Arsal4n
08-26-2012, 09:37 AM
درست میگی پژمان جان . از همه عذر خواهی میکنم به خاطر این اشتباه :9: امیدوارم دیگه تکرار نشه .

لپ مطلب این هست که لوئیز رو نمیخوان بفروشن :4:

بازم پوزش .

با تشکر ...