توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیکـ مخصوص اخبار هـالیوود به تاریخ 25 August سال 2012 | مراسم تشییع جنازه ی تونی اسکات انجام شد
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اخبار هالیوود به تاریخ 25 آگوست 2012
اخبار دنیای هالیوود به تاریخ 25 آگوست 2012 در این تاپیک قرار می گیرند .
لطفاً اخبار های کپی قرار ندهید .
با تشکر .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
مراسم تشییع جنازه ی تونی اسکات انجام شد
پنج روز از خودکشی مرموز کارگردان فیلم Top Gun ، تونی اسکات گذشته و مراسم تشییع جنازه ی وی انجام شد .
به گفته ی The Hollywood Reporter ، مراسم تشییع جنازه ی وی خانوادگی بوده و در قبرستانی در لوس آنجلس در جمعه انجام شده است .
به گفته ی TMZ ، برادر تونی اسکات یعنی ریدلی اسکات هم در مراسم حضور داشت .
حال که تونی به آرامش رسید ، خودکشی وی همچنان یک راز باقی می ماند .
تونی قبل از خود کشی اش ، در ماشینش چندین نامه ی خداحافظی به کسانی که دوستشان داشت نوشت ولی در هیچکدام نگفت که چرا قصد خودکشی کرد .
جوزف گوردون لویت از بازی کردن در Premium Rush لذت برد
جوزف گوردون لویت بازیگر فیلم هایی مانند آغاز و 500 روز سامر ، دیروز آخرین فیلمش یعنی Premium Rush را وارد سینما ها کرد .
جوزف که در این فیلم نقش یک دوچرخه سوار پیک را داشت ، اعلام کرد که از بازی کردن در این نقش بسیار لذت برد .
گوردون لویت گفت : " از اینکه باید هر روز توی ترافیک نیویورک دوچرخه سواری کنم لذت می بردم . واقعاً منو سر حال می آورد . "
گوردون لویت اضافه کرد : " وقتی اولین دفعه فیلمنامه ی ازدحام (پاداش ازدحام - Premium Rush) رو خوندم ، وسط فیلمبرداری فیلم 50/50 بودم . توی 50/50 مردی بودم که بدنش تسلیم شده بود
و با سرطان مبارزه می کرد . ولی توی ازدحام مردی بودم که حسابی رو فرم بود و هر روز توی نیویورک دوچرخه سواری میکرد . برای من که خیلی راضی کننده بود . "
پروژه ی بعدی جوزف ، Looper به همراه بروس ویلیس و امیلی بلانت است که به بزودی اکران می شود .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.