توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تاپیکـ مخصوص اخبار هـالیوود به تاریخ 26 August سال 2012 | نیـل آرمسـرانگ فوت کرد
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
اخبار هالیوود به تاریخ 26 آگوست 2012
اخبار دنیای هالیوود به تاریخ 26 آگوست 2012 در این تاپیک قرار می گیرند .
لطفاً اخبار های کپی قرار ندهید .
با تشکر .
<b><font color=green>[برای دیدن لینک ها باید ثبت نام کنید . <a href="register.php">برای ثبت نام کلیک کنید</a>]</font></b>
نیل آرمسترانگ فوت کرد
نیل آرمسترانگ ، اولین انسانی که در ماه قدم گذاشت ، دیروز 25 آگوست 2012 در سن 82 سالگی فوت کرد .
آرمسترانگ از 7 آگوست 2012 بدلیل جراحی کنارگذر شریان کرنری در بیمارستان بود تا اینکه دیروز فوت کرد .
باراک اوباما ، رئیس جمهور ایالات متحده ی آمریکا ، ساعاتی بعد از پخش شدن خبر مرگ نیل آرمسترانگ درباره ی او حرف هایی که از بین آنها میتوان به :
"وی یکی از بزرگترین قهرمانان آمریکا بود ... نه فقط در زمان خودش ، بلکه برای همیشه ..."
اشاره کرد .
آنا فریس و کریس پرت بچه دار شدند
آنا فریس و کریس پرت ، زوج هنرمند هالیوود ، صاحب یک پسر شدند .
به گفته ی سایت People ، آنا فریس 35 ساله ، شنبه یک پسر به دنیا آورد که نام او را " جک " گذاشتند .
آنا فریس و کریس پرت در سال 2009 با هم ازدواج کردند .
آنا فریس در ماه می ، در فرش قرمز فیلم دیکــتاتــور به جهان حامله بودنش را نشان داد .
اسنوکی بچه دار شد
نیکول پلیتزی که با نام اسنوکی او را میشناسیم ، ساعت حدود 3 شب یکشنبه صاحب یک پسر شد .
این اولین بچه ی بازیگر جرسی شور و نامزدش Jionni Lavalle می باشد .
اسنوکی درباره ی پسرش به E! News گفت : "Lorenzo Dominic Lavalle با 6 پوند و 5 اونس وزن وارد دنیا شد . خودش و من و باباش خیلی خوشحالیم !"
وی بچه را در نیوجوسی به دنیا آورد .
اسنوکی بعد از به دنیا آوردن لورنزو در تویـ ـیتر اعلام کرد : "من خیلی لورنزو جونم رو دوست دارم ! مرد کوچک من دیشب با 6 پوند وزن به دنیا اومد !"
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.